עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. תקציב - 4000 - 4500 שקלים 1/א. רצוי לשאוף ל-4000, אבל לא להתפשר אם יש דברים שיועילו. 1/ב. לא לחרוג. -- 2. משחקים בעיקר. 2/א. אין. 2/ב. פרו 2012/פיפא 2012/COD החדש, BATTLEFIELD החדש, F1 2011 וכו'.. גודל המסך הוא 20 אינץ', רזולוציה 1280X1024.. חשוב לציין כי המסך מעט מיושן ביחס להיום, והכוונה היא לשדרג אותו תוך חודשיים-שלושה למשהו יותר רציני (כולל חיבור HD). -- 3. אין צורך בציוד היקפי. -- 4. אין צורך לכלול כונן אופטי במפרט. -- 5. המחשב לא בחדר שלי, אבל כמובן שאני לא רוצה רעשים של טרקטור, שיהיה שקט.. 6-7.. -- 6. לא מתוכנן OC. -- 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופס/הרכבת מחשב. -- 8. ככל הנראה הרכישה תתבצע ב-TMS. אך גם KSP יתקבל. -- 9. חשוב - חיבורים ל-USB3, ו-8GB ראם (מסיבות…

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by gingi007,

הציעו לי כמה חברים את המחשב הזה דווקא במחיר נוח ונראה לא רע HP Pavilion dv5-1130 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6796&perur=2&t=1&c=320 קודם כל אם אפשר להגיד לי אם HP אמין ואולי עוד מחשבים טובים בתקצב הזה... תודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  3. למנהל הפורום וחברים שלום רב ראשית תודה על התגובה וההכוונה המפרט אשר בחרתי אינו סופי ומוחלט לכן אני זקוק לייעוץ והכוונה . תקציב המחשב הוא 6000-7000 ש"ח למחשב HTPCללא ציוד נלווה ללא OC עכשווי. אשר ישמש לגלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בתכני HD על גבי מסך טלוויזיה 32 איינץ אשר תומך בשידור FULL HD 1080P ומסך מחשב רגיל 22 איינץ לא תומך שידורי HD זאת אומרת שימוש דואלי ב 2מסכים במקביל. כמו כן למשחקים (לא שחקן "כבד") יחד עם זאת חשובה לי היכולת לצפייה איכותית הן בשימושי טלוויזיה וכן במשחקים ברזולוציה כבווה ככל שניתן ללא אוברלוק , חשוב לציין שהמחשב אמור לשמש אותי למספר שנים (4-6) עם יכולת שדרוג עתידי. מערכת הפעלה חלונות 7, רכישה צפויה KSP . ההתלבטות העיקרית מארז אשר יוכל להכיל כ…

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  4. שלום רב! ברצוני לרכוש מחשב, שיעודיו השונים: משחקים, פוטושופ, matlab, סרטים, אינטרנט ועבודה משרדית. (ללא מסך). מס' דרישות קטן שיהווה עוגן בכל מפרט: 4GB של זיכרון, כרטיס מסך 8800GT, כונן קשיח של לפחות 250GB. שאר הדברים פתוחים להצעותיכם (אשמח גם להצעה לגבי חברות לזיכרון ולכרטיס מסך אם זה משנה). אין צורך במארז מהודר או מרשים חיצונית, החשיבות כאן היא באמינות, פרקטיות, איוורור ושקט. לגבי המעבד, אין צורך בסופר מעבד - אשמח לקבל הצעה לתמורה הטובה ביותר למחיר בעניין המעבד ולוח האם. ונא לא לחרוג מהתקציב - אלא אם זה ממש אבסורד לוותר על משהו הרבה יותר טוב תמורת תוספת של עד 200 שקלים. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  5. שלום אני צריך לקנות מחשב כיום לצרכים רגילים אינטרנט ואופיס בעוד שנה אני מתחיל ללמוד בטכניון וכנראה אצטרך בשלב כזה או אחר להעלות תוכנות חזקות לכן אני חושש מהכרטיס מסך. מרוב מבחר הלכתי לאיבוד לגמרי ואשמח מאוד להמלצה תקציב עד 5000 ש"ח כמו כן הייתי רוצה שישמש אותי לפחות 5 שנים http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8100.htm תודה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by Z1Z1Z1,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים ולגלישה באינטרנט. לא צריך כרטיס מסך טוב וכו' שיעלה בסביבות ה3000 שקל גם פחות זה טוב תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by normanbates,

אהלן ! אני יוצר מוזיקה ועורך וידאו לפרנסתי במחשב הביתי שלי. לפיכך אני צריך מחשב חזק שיספק את העבודה בלי קרטועים. אני רוצה ללכת על משהו טוב אבל לא לחרוג מגבולות ה3500. הבנתי שהמעבד הזה טוב...Intel Core I5 760 2.8GHZ. אני קצת מבולבל ואשמח לעזרה.. מה שחשוב לי: מעבד חזק, 4 ג'יגהראם, לוח אם תואם, הארד דיסק פנימי של חצי טרה, כרטיס מסך בסיסי אך טוב, לא משהו לגיימרים, אבל לא נחות. השאר לא חשובים לכן אסתפק בבסיס. תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by nirmeller1,

שלום רכשתי עכבר bluetooth ואני לא ממש מצליח להפעיל את ה-bluetooth במחשב. יש לי VOSTRO 1320 ובדקתי בדיסקים שקיבלתי ולא נראה לי שיש לי DRIVER מתאים להתקנה. תוכלו לעזור?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  9. בנוגע לHTPC אם אני מוסיף 1000 ש"ח למחיר המקורי מה אפשר לשדרג? (אין צורך במארז יפה אלא שקט) תודה

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  10. יש לי אפשרות לקבל כסף מהביטוח (8000) אבל זה מחייב אותי לקנות מחשב בארץ אנא המלצתכם - חשוב כרטיס מסך טוב!!! כמו כן יש לי אפשרות לקנות בארה"ב אותן דרישות למחשב הזה גם תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  11. Started by Googleness,

דודה שלי קנתה בחו"ל EEE PC 701 ובלשון המעטה הוא טרנטה, עם 4 ג'יגה של דיסק קשיח וחומרה ברמה של טלפון סלולרי הוא לא סוחב את הXP שמותקן עליו. בכל מקרה השימושים שלה מאוד מאוד בסיסיים ומסתכמים באינטרנט, סקייפ\אייסיקיו. השאלה כאן האם עדיף להתקין הפצת לינוקס כלשהי לדוגמא EEEBUNTU (הפך לאורורה) או האם ישנה אפשרות לקחת התקנה של XP ולשחק בקבצי ההתקנה כדי ליצור גרסת מיני דלת משקל בשביל השימושים המינימליים? מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by TaMiRn2,

שלום. אח שלי מחפש מחשב לארכיטקטורה לקניה באהר"ב בתקציב ישראלי של עד 5500 שקל (לא יודע כמה זה באנגלית בערך טיפה יותר מ1500$ ) לא כולל העברה במכס... ("תשלום נפרד") בעיקר לעבודה עם AUTOCAD ותוכנות דומות שכנראה אין לי מושג איך קוראים להם... הבנתי שQUADRO זה הכיוון הכללי... תודה

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  13. אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב והשימוש העיקרי שלי במחשב זה עריכת תמונות ווידאו (פוטושופ ואפטר אפקטס). בנוסףאני משחק לפעמים משחקים אבל אני מסתפק בהגדרות MEDIUM. ה3500 ש"ח האלו די גמישים ואם יש שיפור ניכר בתוספת של עוד קצת כסף אני ילך על זה. יש לי כבר ציוד היקפי ומסך טובים, וגם על צורב אפשר לוותר כי יש לי כבר אחד טוב. - יש לי מסך MAG 19" CRT, אולי גם אותו אני יחליף בקרוב אז להתחשב גם בזה - השקט די חשוב לי, אני לא רוצה להוציא הון על זה אבל כדאי להתחשב גם בזה אשמח לעזרה, תודה

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by Guybrush,

שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד HP Pavilion dv6-3120ej בן שנה בעל הנתונים הבאים: (העתקתי מהקופסה שעדיין ברשותי) מעבד: i5-520M 2.4 GHz with Turbo Boost up to 2.93GHz מסך: 15.6 Inch LED Widescreen 1366X768 דיסק קשיח: 1X500GB 7200RPM זיכרון: (4GB DDR3 SDRAM (2 Dimm כרטיס מסך: Nvidia Geforce GT 320M with 1024MB DDR3 כרטיס רשת מובנה: 802.11b/g/n WLAN & Bluetooth צורב: Lightscribe Super Multi 8X DVD/RW with Double Layer Support בטריה: 6-Cell Lithium-Ion Battery מצלמה ומקרופון מובנים HP webcam 2.0 Genuine Windows 7 home Premium 64Bit יציאות: ExpressCard/54 PC Card Slot 3XUSB 2.0 1XHDMI SD MS/Pro MMC Audio/Video/Microphone קניתי את המחשב לפני שנה ב-5K וברצוני …

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  15. הוא ביקש מימני שאני יגיד לו מה אני רוצה שיהיה במחשב ואני לא כל כך מבין במחשבים נידיים אני צריך משהו בסביבות ה 300-350 דולר. המחשב יהיה מיועד לצרכים ביתיים כאלה לא משהו מוגזם. חשוב לי מסך בסביבות ה 15". תודה רבה.

16. שלום, אני חייב מפרט טוב ב3.5K בלי OC מחשב חזק לעבודה עם תוכנות כבדות. שיהיה INTEL כי אני ממש מסתדר איתם. כמו שגם אמרתי לא צריך ציוד הקיפי רק את המחשב. שיהיה גם מינימום 4 GB RAM . במידה וצריך עוד מידע אז אני פה :=] תודה רבה לכל העוזרים אני מעריך את זה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by d1v,

אז לפי הכותרת אני מחפש משחב חזק שיריץ את המשחקים הכבדים ביותר,מעוניין לקנות ב TMS בשביל ה OC. יופע המארז לא חשוב,העיקר שיהיה כמה שיותר טוב. יש לי בבית 2GB RAM GSKILL 800MHZ PK אז אם אפשר לכלול אותם במחשב יהיה ממש טוב. המחיר המקסימלי הוא 5K אבל אפשר לעלות טיפה אם זה משמעותי. קניית המחשב תתבצע עוד היות,בתקווה ויבנה המפרט. משחק בעיקר על מחשב 15",אשר ישודרג ל 19" ממש בקרוב. בעיקר שיהיה בנוי מQUAD וכמה שיותר חזק,תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by קפלן,

ערב טוב. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי פשוט - אינטרנט - סרטונים, תמונות והרבה שימוש באופיס - וורד. אין משחקים בכלל ושום גרפיקה, אבל חשוב לי שהמחשב יהיה עם ביצועים טובים ולא ייתקע כל רגע. התקציב שלי הוא באיזור 2500-3000 ש"ח. (גמיש). החלטתי ללכת על dell. אמרו לי רבים שכדאי לקנות עם מעבד core i5. זה מה שראיתי באייבורי (זה לא אומר שאקנה משם): [TABLE=class: cms_table, width: 774] [TR] [TD=width: 200, bgcolor: #EDEDE1, align: right]מחשבי Dell[/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right][/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 200, align: right]דגם[/TD] [TD=align: right]Inspiron 3537[/TD] [TD=align: right]Inspiron 3537[/TD] [/TR] [TR] [TD=width…

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  19. מחשב שיהיה פשוט, זול הכי הרבה יריץ אינטרנט (פלאש) ווינאמפ ביחד תחת ויסטה בלי להתקע. שיהיה הרד דיסק של 250 ג'יגה. לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. אפשר גם בפחות מהתקציב המצוין. תודה!

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by לאיודע,

אני מחפש מחשב 13 אינטש באזור 2500 ש"ח. השימוש המרכזי שלי יהיה כתיבה ועריכה בוורד, אבל יש מצב שבאיזה שהוא שלב אשתמש בתוכנות כבדות יותר של עיצוב. אני גם מחפש מקום שייתן לי אחריות לכמה שנים טובות.. בנוסף, אשמח לדעת מה דעתכם על קנייה דרך האינטרנט בחנויות בחו"ל שישלחו לארץ (והמלצות, אם כן..). הם גם שולחים לפעמים מחשבים עם מערכות הפעלה בעברית? תודה רבה!

21. טוב, בעקבות כל הבעיות של המחשב הישן החלטתי ללכת על מחשב חדש (וכנראה לתקן את הישן בנחת ולהעביר אותו לאחותי). לא מתוכנן OC, והמחשב ישמש בעיקר למשחקים / צפייה בסרטים על מסך 20.1 רחב. איך המפרט הבא: מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ¤754 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1293 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ¤423 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38496 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 Toxic 512MB DDR5 PCIe ¤914 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S487512D5T הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 כמות:1 http:…

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  22. שלום, לאחר קריאה רבה בפורום על הרבה מפרטים והתייעציות רבות, התגבשתי על המפרט הבא, אשמח לשמוע דעתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).י; פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין (פרנסה) אוטוקאד דו מימד (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by Avishay115,

שלום. בניתי מפרט ואני מעוניין לקבל עליו חוות דעת. המפרט מ-K.S.P ראשון לציון. המחירים אחרי הנחות, כפי שמצויין באתר. התשלום במזומן. מעבד: E6300 - 1195₪ לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) ATX - 950₪ זכרונות: Twinmos DDR2 1GB 667MHz - 470₪ כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6600 256 MB PCI-E - 495₪ כונן קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS - 430₪ צורב די.וי.די: LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8‎ - 175₪ מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) - 240₪ ספק כוח: Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin) - 190₪ הרכבה: 100₪ סה"כ: ₪4245. האם ניתן לשפר משהו? האם הזכרונות הם DUAL?..אני מעדיף שני סטיקים של 512 מאשר אחר של ג'יגה תודה בכל אופן

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, ומשחקי מחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצי…

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  25. בניתי מפרט למחשב שמטרותיו העיקריות הן משחקים וסרטים FULLHD בעתיד הלא רחוק אני מעוניין גם להתעסק עם קיובייס ברמה חובבנית מעבד : core i7 930 לוח אם : gigabyte GA-X58-USB3 זכרון: Kingston‎ DDR3 1333mhz 2GB X3 ספק : CM extream power 650w הארד דיסק: samsung 750GB 32mb spinpoint X2 מארז: CM storm scout כרטיס מסך: gigabyte nvidia gtx460 צורב: LG Black לא מתכנן המהרה אז לא רואה טעם להחליף מאווררים לא סגור כל כך על הלוח אם אם יש המלצה למשו אחר באותו טווח מחיר של 950 שקל+- אשמח לשמוע כל דעה חוות דעת ביקורת תתקבל בשמחה ! חג שמח דרך אגב

• 1 תגובה
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים