עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shnaq,

הי לא ממש בטוח שזה המקום לשאול אבל בכל זאת מחפש זיכרון לנייד של ACER 3633 DDR-333 גיגה או חצי גיגה במחיר שפוי לא יותר מ-70 שקל לחצי גיגה או 130 לגיגה צריך המלצה לחנות זולה או אפילו אם מישהו מוכר יד שנייה תודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  2. אני קונה בקרוב מיני נייד,וחיפשתי ברשת כל מיני ניידים,התקציב שלי זה בסביבות ה-2300 ש"ח מצאתי את הACER timeline 1410 שהמפרט שלו מצויין והוא מתאים לדרישות שלי(גלישה באינטרנט,פוטושופ,תיכנות וסרטים מדי פעם),והמחיר שלו הוא אפסי ביחס למפרט(450 דולר)ואני מחכה בנתיים שיגיע לארץ,אבל בנתיים אני רואה שבקרוב יוצאות כל מיני פלטפורמות חדשות למחשבים ניידים(ATON N450,ION2,AMD CONGO/TIGRIS ועוד...) השאלה שלי זה האם שווה לי לקנות את האייסר כשהוא יהיה בארץ,או לחכות לפלטפורמה חדישה יותר ולקנות בעוד כמה חודשים את המחשב(זה לא דחוף לי לקנות),או שאם יש לכם המלצה למחשב נייד טוב בתקציב שלי ושיש לו מסך נורמאלי(בסביבות 11 אינץ'),מעבד טוב(לא אטום,לאייסר למשל יש CULV) ויש עליו ביקורות טובות ברשת,אשמח…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  3. היי , הזמנתי מNEWEGG קומבו - אשמח לעזרה בהרכבת שאר המפרט , (כמו כן אם הלוח אם לא מתאים אני אמכור אותו ואקנה אחד אחר) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 4000-5000 , אפשר פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש לי מסך 1080P אני אקנה מסך 144h חדש בהמשך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה בכלל , יותר חשוב שלא יתחמם 6. האם ישנה הגב…

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  4. היי חברים, אשמח לקבל המלצה למחשב לאבי: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד כ-3.5K, אפשר לחרוג אם ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בלבד (אינטרנט, וורד, אקסל, נו... שימושים של פנסיונר ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עיקר השימוש יהיה בבית, כ…

5. Started by some_guy,

אהלן, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה8500-900 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, בגדול כל הFPSים החדשים, לפעמים גם משחקי single player כמו god of war,elden ring 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, רוצה מסך 2K עם לפחות 144HZ, לא יודע אם כדאי גם תמיכה בgsybc 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, א…

6. Started by lihi2910,

מחפשת מחשב נייד בעיקר לצורך תכנות ושימוש יומיומי. חשוב שיהיה חזק וישמש לכמה שנים. מסך לפחות 15 אינץ מעבד i5 /i7 בונוס : עם מסך טאץ וקל משקל תקציב: 4000+- תודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by Yuval Lugasi,

מחפשת מחשב בתקציב של עד 2000 שקלים (קונה מאילת) צריכה שיענה על דרישה של כלי וורד בסיסיים (מצגות וכן הלאה) שיהיה לו זכרון טוב שיכיל הרבה מצגות וכו שירוץ טוב ואם ניתן למצוא בסכום גם מחשב שעונה על דרישות פיתוח אפליקציות וכו' אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  8. שלום מחפש הלמצה למחש נייד מסך 15" כולל ווינדוס 10 טכנולוגיית מסך IPS למטרת זום, אופיס וקצת משחקים. תקציב - עד 2000 ש"ח

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  9. שלום! המחשב שיש לי כרגע כבר ישן אז הגיע הזמן להתחדש! בתכלס תכלס, המטרה היא להריץ בכיף את god of war החדש שיש בsteam *אני לא תמיד מריץ משחקים כבדים, הירוס 3 לדוגמא זה אחד האהובים עלי. אני רוצה משהו שיהיה לי טוב לכמה שנים

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  10. אם זקוקים להצעת מחיר לכל סוגי מחשב (משרדי, עריכה, גיימינג, ניידים) אפשר לפנות אליי , אני נציג של PLONTER מחשבים

11. Started by ilan73d,

I5 10400 2.9Ghz - AMD Ryzen 5 3400G Tray ובכלל מה עדיף אינטל או AMD למחשב ביתי שלישי נוסף

12. מחשב נייד ואמין. לבת 13 עד 1600 שח. אינטרנט + וורד/מצגות. שיחזיק לפחות 4 שנים. העירייה מציעה לתושבים את המפרט בתמונה המצורפת ב 1590 שח. שווה? מספיק חזק? ואם כן אז HP או הלנובו? תודה על כל המלצה 🙏🏼

13. הי, פתחתי שרשור חדש. צימצמתי את האפשרויות ל4 מחשבים: https://www.amazon.com/Dell-Laptop-Intel-Graphics-Memory/dp/B0764HW117 https://www.amazon.com/dp/B07793DRK9/ref=asc_df_B07793DRK95560197?smid=A25KT7XNTZUMMT&tag=hawk-future-20&linkCode=df0&creative=395129&creativeASIN=B07793DRK9&ascsubtag=pcg-7135631980164951208-20 https://www.amazon.com/Acer-Predator-i7-7700HQ-1060-6GB-G3-571-77QK/dp/B06Y4GZS9C?psc=1&SubscriptionId=AKIAIPHVZTVH6LZ5BFZA&tag=hawk-future-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B06Y4GZS9C&ascsubtag=pcg-9303965820286640539-20 https://www.amazon.com/MSI-…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by uriho,

שלום לכולם, מישהו יודע מה ההבדל בין סדרה R ל סדרה T של לפטופים של IBM. אני יודע ש סדרה T נחשבת ליותר טובה, אבל למה? תודה אורי

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  15. Started by DMS,

אפשר להוריד במחיר ? http://mail.google.com/mail/?attid=0.1&disp=emb&view=att&th=112654c598628b45 הראשון [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  16. שלום! אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה עם הצעה למפרט מחשב, לשימושים רגילים ובעיקר - הורדות, צפיה בסרטים (צריך TV OUT), עריכה בסיסית עם פוטושופ, ולפעמים גם משחקים (זה אפילו לפי סדר החשיבות פחות או יותר). כמובן עדיף כמה שיותר זול - אבל חוזק המחשב גם הוא - חשוב עד מאוד. אני גם מאוד רוצה את מארז הSOPRANO של ThermalTake... לגבי OC - אינני מבין כל כך מה הצורך (מבין את הפעולה עצמה) - אבל האם האפשרות לבצע OC תעזור "לסחוב" את המחשב לעוד כמה שנים - כלומר בזכות הOC אוכל בעוד שנתיים לממש OC ולסחוב את המחשב לעוד כמה שנים טובות? אם כן שהרי זה חשוב. אם לא וזה נחוץ רק למשחקים ולמשימות מוגברות כאלו - אין צורך בזה. עניין נוסף שאני פחות מבין הוא ההבדלים בין AM2 לC2D של אינטל. מה משמעות כל אחד מ…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  17. שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ומתלבט בין כמה דגמים : Dell XPS1710 Dell Latitude D820 Precision M65 אני מעוניין במחשב חזק עם 2 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך עם זכרון ייעודי . אני עובד עם visual studio 2005 ,פוטושופ ותוכנות גרפיות למינהם שזוללים מספיק זיכרון ובנוסף אני צריך שהמחשב יותאם גם לויסטה . בנוסף לכך אני מתלבט האם לבצע את הרכישה כעת או לחכות לגירסאות הבאות של הניידים שצריכים לצאת בתקופה הקרובה ובהם תמיכה ב hybrid hdd , ssd, 802.11n ,turbo cache וכו', אני רק לא יודע מתי יצאו הגרסאות שתומכות בתכונות הנ"ל והאם שווה לחכות? האם יש מישהו שמבין בתחום ויכול לעזור ? תודה, דני.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  18. היי יש לי amd 64 3000 512 ddr gefroce 5200 ( הכרטיס הקודם התקלקל וה- 5200 הוא תחליף זמני ) 160 WD GB ספק 400 W של antec צורב dvd מאז שהתקלקל לי הכרטיס מסך כמעט אף משחק לא עובד עם ה- 5200 , ככה שאני רואה 2 אפשרויות : 1. שדרוג , כשאני מחליף כרטיס מסך ל- 7600 gt או x800 משומש , ועוד 512 ddr . העלות של זה תהיה בין 650 ל- 900 ש"ח . כאשר עוד שנה או קצת יותר אני אוכל לעשות החלפת מערכת כוללת . 2. החלפת מערכת , החלפה של מעבד לוח אם זכרון וכרטיס התקציב יהיה בערך 3000 וכנראה שהכרטיס שיכנס בזה הוא 7600gt ו- 1 GB ddr2 . ככה שבעצם השיפור יהיה אך ורק במעבד למעבד כפול ליבה לעומת השדרוג . מה לדעתכם עדיף ? כאשר השאלה המרכזית זה האם באופציה של השדרוג המערכת עדיין תוכל לסחוב משחקים …

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by orior123,

מה דעתכם לבחירה בין שתי הצעות: DELL INSPIRON 6400 5601D המוצע באופיס דיפו ב 4500 ש"ח או HP NX7300 המוצע ב 5000 ש"ח בשניהם מוצעת שנת אחריות אחת. ההבדל במערכת ההפעלה. DELL מגיע עם Windows Vista Basic Enabled ואילו HP עם Windows Vista Business. מה דעתכם/עצתכם - איזה כדאי לקנות ? המפרט בשניהם זהה. לדוגמא זה של HP מפורט כאן: HP Compaq nx7300 Intel® Core 2 Duo Notebook PC מק"ט: RU464EA Intel® Core 2 Duo T5600 Processor ‏ מעבד ‎‎1.83 GHz , מטמון 2‎ MB L2, ‎667 MHz FSB מהירות מעבד Intel® 945GM Express Chipset Chipset 1024MB DDR2 Supports up to 4GB of DDR2 זיכרון ראשי 2 SODIMM slots חריצי זיכרון 120 GB (5400 rpm) SATA דיסק קשיח Intel 950 GMA, 224 MB Shared זיכרון גרפי DVD+/-RW Dri…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  20. Started by haim1440,

מעבדי אינטל‏ Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E זכרונות‏ DDR II 667 1GB Kingston כרטיסי מסך‏ Sapphire (ATI) X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E כרטיסי קול‏ C-Media CMI 8738 5.1 (PCI) דיסקים קשיחים‏ Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎‏ FLOPPY Teac/SONY 1.44 מסך Samsung 971P צורב LG GSA-H44N X18 Multi DVD-Recorder Bulk Black

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  21. אפשרי לקנות מחשב נייד שיחליף את המחשב השולחני ... , המון המון זמן , רציתי מחשב נייד . וכרגע אני מוכן לקנות אחד מישהו מכיר מחשב נייד ? שיכל להריץ משחקים ? מחשב נייד טוב ?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by oren.nk,

שלום לכולם. אני מבקש עזרה בבניית מפרט לאדם שפחות או יותר לא מוגבל בתקציב מטרת המחשב למשחקים בלבד. אני כבר מחוץ לתמונה הרבה זמן אז אם יש היום בשוק משהו יותר טוב ממערך רייד.SLI אנא ידעו ותקנו אותי. אין צורך בציוד הקפי כגון מקלדת.עכבר.מסך.רמקולים. הדרישות הם כאלו: 1. מערך רייד לכונן הקשיח למיקסום ביצועים 2.מערך SLI (או המקביל של רדאון) לכרטיסי מסך בגדול הבן אדם רוצה שני כרטיסי מסך סוסים שיוכלו לכל משחק. ומוכן לחכות לכרטיסי DX10 (אנא תקנו אותי אם הם כבר יצאו או אם שווה באמת לחכות). שני הארד דיסקים ברייד מכובדים 7200 ולפחות 300גיגה כל אחד. מעבד כפול ליבה כמובן(המחשב לא יעבור אוברקלוק) יש דרישה גם למחשב שקט אבל בלי קרור מים בבקשה. אוויר בלבד + מארז איכותי. המחשב לא י…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  23. אני מחפש מחשב חזק לגרפיקה ורציתי לדעת האם ATI Mobility Radeon X1600 נחות מה Nvidia 7600 אשמח לתשובה, זה ממש חשוב לי. תודה.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by rozwell,

אני מחפש לקנות מחשב נייד לסטודנט, צרכים סטנדרטיים - גלישה באינטרנט וכו'. לא מיועד למשחקים כבדים, למרות שעדיין - שיהיה כרטיס מסך נורמלי. חשוב: חברה רצינית ואמינה, שיש לה שירות טוב בארץ. ראיתי למשל LENOVO N100, כולל מעבד INTEL CORE DUO T2350 1.88 GHZ, מסך 15.4 אינץ', דיסק 120, כרטיס מסך INTEL GMA 950 בסביבות ה-5000 שקל, כשהאחריות ל-3 שנים. האם זה מחיר טוב? האם אפשר לשחק קצת עם המפרט ועדיין לא לחרוג בהרבה מ-5000 שקל? והכי חשוב - האם יש נייד מומלץ אחר בסביבות המחיר הזה (או פחות, כמובן?)

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by tulip42,

היי חבר ביקש ממני להרכיב לו מפרט לצרכים שלו, אני מבקש את עזרתכם: הוא מתעסק ב סירטוט 3D עבודה רצופה (24 שעות) הרבה אינטרנט ללא OC, מסך, ציוד הקפי. מבקש שבמפרט יהיה מעבד 4 ליבות (אולי Q6600) כרטיס גרפי 8600 GTS *בקשה מיוחדת על תאימות מלאה כדי שהמחשב לא יקרטע *התקציב יכול להשתנות עד + 1000 אם ישנו צורך לכך תודה מראש

• 7 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.