עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה מפרט ב3.3 אלף למשחקים ללא ציוד הקפי. הציעו לי את זה (KSP): מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 930 930 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 565 565 זכרונות‏ DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS CL5 2 275 550 כרטיסי מסך‏ ASUS כמות מחיר סה"כ 8500GT Silent 256MB DDR2 HDTV,DVI,PCI-E 1 640 640 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 315 315 צורבים‏ Samsung כמות מחיר סה"כ SH-S183A DVD±R x18 Black Sata 1 210 210 מארזים‏ כמות מחיר סה"כ MidiTower ATX 321 500W Black 1 145 145 SYSTEM ASSEMLY 100 סה"כ 3…

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by zwex35,

אני רוצה בנייד מעבד של לפחות i5 או i7 עם 2.4GHz+ וכרטיס מסך חזק כדי שיריץ את המשחקים על FPS גבוהה כגון couter strike source שהוא העיקרי. בינתיים מצאתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=dizingof&uin=10513 ואני מעלה בו את ה 4 GB RAM ל 6 GB RAM מחפש ב ksp/ivory המחיר עד 5500 תודה לכל העוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש נייד עד 2500 שח המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט עבודות באופיס קצת שירים אז שיהיה נפח מספיק ראיתי כמה דגמים : Asus K50IJ-443 T4200 4GB 320GB ACER AS5738ZB 2GB DDR2 T4200 15.6" HD DELL Inspiron 1545 T4200 2GB 250GB מה דעתכם

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  4. Started by JonyPony,

המחשב הנ"ל מיועד לגיימינג בעיקר, למערכת יתווסף כונן HDD 500GB (שכבר יש לי). [table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]1010[/td][td]1[/td][td]1010[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Z68X-UD5-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 3xPCI-E[/td][td]1215[/td][td]1[/td][td]1215[/td][/tr][tr][td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage)[/td][td]320[/td][td]1[/td][td]320[/td][/tr][tr][td]כרטיס…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  5. Started by Armageddon1,

שימוש- משחקים , סרטים, אינטרנט שיהיה עד 4000 שקל מחשב שלם כולל צג דק 17'' ושיהיה כרטיס טלויזיה ,ארדיסק 80 גיגה,צורב עדיף שיהיה דיוידי אבל אם לא אז רגיל עכבר+ מקלדת... זיכרון פנימי 512 כרטיס מסך זה בשביל מישהו.... הציעו לו את זה מעבד --- p-4 3 g 800 Ghz לוח ----- ASUS P4s800D-X זיכרון --- 512mb 400 DDR כונן דיסקטים -- 1.44 teac צורב --- LG 52x32x52 דיסק קשיח -- SATA WD 7200 8mb 80GB מארז -- ATX 500W מפואר +6 USB כרטיס קול --- 5.1 SOUND MAX כרטיס מסך -- GFORCE 5 FX5200 128M DDR + TV OUT מקלדת -- מולטימדיה עכבר - אופטי כרטיס רשת 10/100 OB מסך - LCD LITON 8MS 17' כ. טלוויזיה - fly view מחיר: 4550 ש"ח

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by inoy,

שלום, שוב שאלה בנאלית אבל לא מצאתי עליה תשובה, בייחוד שהתשובה משתנה כל יומיים. אז אני רוצה לרכוש מחשב נייד, מזל טוב, תודה. המטרה היא לעבודה מחוץ לבית כסטודנט. התקציב שלי הוא עד 3200 ש"ח אשמח בפחות אבל אני יודע שלא תמיד כדאי ואם יש הצעה מפתה אפשר טיפה לחרוג. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ועריכת מוזיקה בתכנות פשוטות (אולי qbase או מקס) אבל יכול להיות שזה ייקר? * גודל המסך? המטרה היא לעבוד בנוחות אז נראה לי רצוי 14 * משקל רצוי? פרט פחות חשוב אבל לא מהכבדים ביותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמו שעות עבודה ברציפות, נאמר לפחות 4-5 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למקרן בעיקר * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני לא מבין בזה. יש שירים, מסמכים. רק אם יש עריכת מוזיקה זה…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  7. Started by PsyDream,

טוב לפני שאתם בונים לי את המפרט אתם יכולים להגיד לי מאיזה אתר מומלץ לקנות כי אני הבנתי שיש פה כמה אתרים שלוקחים ריבית.... זה אחד 2 בקשר למפרט....אני רוצה מעבד קונרו וזיכרון ג'יגה מספיק....דיסק של 160 ג'יגה....וכ.מסך ג'יפורס 7600 gt ....וזהו תודה...

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  8. שלום אני לא מבין שום דבר בתחום מקווה שתעזרו לי אני צריך נייד בשביל לחבר לאינטרנט ולהוריד דברים באימיול ובנוסף לצפות בסרטים ולצרוב DVD וגם לשחק במשחקים. תגידו לי איזה משחקים אפשר לשחק עם נייד כי הבנתי שהכ.מסך הוא ממש מעפן הכוונה במישחקים... איזה סוג פחות או יותר אני אוכל להריץ על הנייד. מקווה שתעזרו לי וחשוב שיהיו לו פיצ'רים חיוניים ומועילים.... תודה.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  9. כמו בכותרת דרוש מחשב נייד נטבוק עם לפחות 160GB הארד דיסק ולפחות מעבד ATOM , המחשב מיועד לאינטרנט וצפיית סרטים לא יותר מיזה , מבקש המלצה למחשב חדש סגור בכופסה או לפחות אחד שהשתמשו בו כמה ימים ולא אחד בן כמה חודשים. אז מעבד ATOM +160GB +1GB RAM לפחות תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by subash,

שלום לכולם, לאחר קריסת המחשב הכואבת שעברתי החלטתי להתדקם ולקנות מחשב חדש אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט שיתאים לי. האם לדעתכם ניתן וכדאי בתקציב שלי ללכת על מעבד i7? בדרך כלל אני רואה בתקציב זה מפרטים עם מעבד i5 ... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אודיו, תכנות, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס, matlab. eclipse,ableton live, משתמש ברובן באופן תדיר עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  11. השאלה בכתורת.. רק לא כולל מסך מקלדת עכבר צורב או סי די רום והארד דיסק אני צריך רק מעבד,כרטיס מסך,לוח אם,מארז,וספק.. ואני מעדיף כמובן את הטכנולוגיה החדשה של הPCIE תודה :>

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by Satya4bs,

שלום ברצוני לרכוש מחשב מחשב נייד בתקציב של 2.5K ש"ח, השימוש שלי הוא משחקים וגלישה בעיקר, חיי סוללה לא קריטי אבל גם חשוב שיהיה לפחות 3 שעות, על גודל המסך אני לא נעול אבל משו כמו 12",13.3" עד 14" אני מחפש משהו עם כ.גרפי סביר פלוס. חשבתי על נטבוק של אסוס 1201N וגם המתחרה שלו MSI WIND U230 אך האם זה יריץ לי הכל בכבוד אני משתמש די אינטנסיבי וגם חשוב הענין של הכ.גרפי תודה. 8)

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  13. השנה אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה ותוך כדי הלימודים מן הסתם אני יצטרך לתכנת בשפות שונות בנוסף לכך המחשב מיועד לשמש לאינטרנט אופיס ואולי קצת סרטים (לא משחקים) אני חשבתי ללכת על אחד הדגמים: HP Pavilion dv6-1230 / HP Pavilion dv6-1260 איזה עדיף? או שאולי יש דגם אחר מומלץ? מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  14. Started by Z1Z1Z1,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים ולגלישה באינטרנט. לא צריך כרטיס מסך טוב וכו' שיעלה בסביבות ה3000 שקל גם פחות זה טוב תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש [יותר נכון ידידה שלי ביקשה ממני עזרה]מחשב נייד בתקציב של 3-5K למסנג'ר, איסיקיו ,ואולי מידי פעם איזה משחק בינוני [סימס 2?]

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  16. שלום רב, עומדים מולי שני מפרטים די דומים אך ההתלבטות ביניהם היא ברמת המעבד ולוח האם. האפשרות הראשונה היא Intel Pentium-D 925 3.0GHz (LGA775. עם לוח אם- Intel Iselton D946GZISL. האפשרות השניה היא AMD Athlon-64 3800 X2 Dual Core Socket-AM@ (2 GHz), עם לוח אם Asus M2N-mx. שני המפרטים כוללים 1GB זיכרון Transcend, 80 GB WD SATAII 19 אינץ' ViewSonic 8MS [...] ומיועדים לעבודה ביתית (אינטרנט/אופיס), לא למשחקים (מקסימום משחקי פלאש). אשמח לקבל המלצה לגבי מעבד/לוח אם. תודה ושבת שלום.

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by bigbag,

מעוניין במפרט למחשב לעיצוב גרפי עד3.5K ולמפרט לנייד עד4.5K

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by tomer3434,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר וורד(כבד), גלישה באינטרנט ויוטיוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא LG FULL HD 21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by aviv uzan,

1. מה התקציב המקסימאלי 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מעוניין בהגדרות הכי גבוהות, המחשב יחובר למסך 1080P עם 60-75 HZ. …

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  20. שלום לכולם! הזמנתי מחשב מסקי פי סי, בחרתי את ה-7300 והם מייעצים לי לקחת את ה- Box ולא Tray מפני שהBox מגיע עם אחריות לכל החיים וכמובן בתוספת של 80 ש"ח. שנית האם מארז HEC 6A19B הוא בסדר ? מחירו 438 , ואם יש משהו שיתן תמורה טובה יותר? ולגבי כרטיס מסך , הזמנתי Palit GForce 9500 512MB מחירו 408 והם הציעו לי את ה- Club3D 95001924MB ב- 40 ש"ח יותר.האם יש צורך בזה? השימושים שלי הם כסטודנט להרצת משחקים קלים ו- MathLab תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  21. שלום לקהילה מכובדת :-) הציעו לי מפרט הבא ואני מתעניין מה כדאי לשנות לשפר שימושים שלי במחשב בעיקר גלישה, תכנות בMATLAB (עיבוד תמונה) , תוכנות אופיס פחות סרטים ומשחקי אסטרטגיה ישנים אני רוצה מחשב שקט, יציב שעובד חלק גם עם אני עובד במקביל בכמה משימות שהזכרתי. במחשב החדש אני רוצה להתקין WINDOWS 7 , MATLAB 2010, OFFICE 2010 המפרט הבא הוצע לי במחיר של 2500 (חדש) מארז EZCOOL ספק כוח Ci-Power CWT FAN12 500 W לוח אם AMD GIGABYTE GA MA785GM US2H AM2 מעבד ATHLON II 445 T.C. AM3 AMD זיכרון CEON 2GB DDR2 800 MHz כרטיס מסך NVIDIA GeForce 430GT 1G-3 P.O.VIEW דיסק קשיח GB500 SATA2 ועכשיו סעיפים לפי תקנון הפורום . מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך 2…

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by Shasoosh,

קניתי היום את המחשב W576ה-87HR אני לא מצליח לראות את ה OSD כשאני משחק עם הווליום או עם הבהירות. התקנתי את כל הדרייברים מהאתר וגם תוכנה שנקראת OSD UTILITY אבל אני עדיין לא רואה את ה OSD. מישהו נתקל בזה? תודה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by Itamar32,

שלום, אני מעוניין לרכוש נייד לשימושים פשוטים (לימודים, עבודה מהבית) בתקציב נמוך, אך מתקשה במציאת חדשים כאלה. ראיתי בימים האחרונים מבצעים על ניידים מוחדשים אך עם אחריות, במחיר 1,600 ש"ח. מצרף לינקים: נייד טושיבה מסך 15'' נייד לנובו מסך 14'' הייתי רוצה לדעת: 1. האם כדאי לרכוש נייד מוחדש או שזה חתול בשק. 2. האם המפרטים טובים למחיר זה ומספיק טובים לשימושים, או שאפשר לתת לי מפרט עדיף במחירים דומים? 3. יש כאן 2 הצעות: באחת המסך גדול יותר, בשנייה החומרה עדיפה. על מה הייתם ממליצים ללכת? מי עדיפה בין טושיבה ולנובו? 4. האם אלה מבצעים טובים או שכדאי להמתין לבלאק פרידיי ? תודה! מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה …

24. אני, אני פעם ראשונה בים. הייתי שמח להוציא 5K+- אבל אם צריך קצת יותר, אז צריך...אני אוכל למשוך עד 7K. אשמח להמלצות על גודל וסוג מסך, רכיבים וכו'. מדובר בשימוש כתחנת עבודה ליצירת מפות בתוכנות GIS 'כבדות', יחד עם עוד תוכנות גרפיות. אולי גם קצת 3D אבל לא זה עיקר העניין. בגלל חוסר ניסיון קשה לי להעריך את צרכי הרזולוציה שלי. אמנם אני אקח אותו מפה לשם כל הזמן, אבל פחות מטריד אותי הגודל והמשקל. אין גם צורך חריג בחיי סוללה ארוכים במיוחד. מה שכן, יש לי טראומה מנייד שניסה לעקר אותי על ידי התחממות יתר. בתודה מראש יוסי

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  25. אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה, אך הייתי רוצה שיתמוך גם במשחקים טובים אבל אני ממש לא גיימר. אשמח אם תציעו לי כמה מפרטים. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - מקלדת מידייה שחורה פשוטה של לוג'יטק (לא אלחוטי) - עכבר טוב בצבע שחור אבל לא יקר של לוג'יטק (לא אלחוטי) (אני ימני עם עכברים) דרך אגב, על איזה משטחים לעכבר ולמקלדת אתם ממליצים שלא קורעים את הכיס? (עם כרית לידיים) האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - לא צריך כונני CD/DVD כי אני מעביר מהמחשב הישן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? חשובים לי השיפורים הבאים אבל לא בתוספת גבוהה בתשלום: - מחשב שקט (חשוב מאוד) - מארז איכותי פשוט ואלגנטי עם יציאות USB מלפנים, אבל לא בצבע בולט. תוכלו להראות לי תמונות של מארזים שיכולים להתא…

• 6 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים