ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני כנראה עומד לקנות לפטופ שמגיע באופן בסיסי עם חצי ג'יגה זיכרון DDR2 במהירות 667Mhz. יש לי stick זיכרון ממחשב נייד Fujitsu, חצי ג'יגה DDR2 במהירות 533Mhz. השאלות שלי הן האם זה בכלל אפשרי ? יש סיכוי שהזיכרון לא יתאים ? המחשב יעבוד ככה ? אם כן, האם זה יהיה עדיף על להשאיר אותו פשוט עם החצי ג'יגה המקורי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב והשימוש העיקרי שלי במחשב זה עריכת תמונות ווידאו (פוטושופ ואפטר אפקטס). בנוסףאני משחק לפעמים משחקים אבל אני מסתפק בהגדרות MEDIUM. ה3500 ש"ח האלו די גמישים ואם יש שיפור ניכר בתוספת של עוד קצת כסף אני ילך על זה. יש לי כבר ציוד היקפי ומסך טובים, וגם על צורב אפשר לוותר כי יש לי כבר אחד טוב. - יש לי מסך MAG 19" CRT, אולי גם אותו אני יחליף בקרוב אז להתחשב גם בזה - השקט די חשוב לי, אני לא רוצה להוציא הון על זה אבל כדאי להתחשב גם בזה אשמח לעזרה, תודה
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני שתי מחשבים חדשים (שניהם ללא מסך). מחשב ראשון התקציב של אחד כ 3000 אלף שקל (חריגה אפשרית היא כ 300 שקל) והוא מיועד לעבודה משרדית יותר: 1)שירוץ חלק גם עם כמה תוכנות במקביל ברמה של Photoshop ו Office 2007 2) שמיעת מוזיקה, סרטים, הגשת עבודות. *לגבי כרטיס מסך אני חושב ש - 8600 GT יעשה את העבודה, גם זול עכשיו וגם לא כזה ישן - תקנו אותי אם אני טועה) מחשב שני המחשב הזה יותר רציני. התקציב הוא 5,000 (החריגה האפשרית היא כ 500 - 600 שקל) והוא מיועד: 1)למשחקים(Crysis ו-Assasssin's Creed זו הרמה וכמובן שיתמוך במשחקים הקרבים לצאת) 2) התנסות בעריכה גרפית(3D Studio Max, Photoshop...) 3) סרטים, מוזיקה, והגשת עבודות גם כן. *כמו כן מאוד חשוב לי לציין שאני הולך להישאר עם המח…
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי חבר שצריך המלצה למחשב בין 3000-3500 ש"ח אני הרכבתי את המפרט ויש כמה דברים שאני קצת בספק איתם, שאולי סתם מייקרים לי את העלות אבל לא יודע במה אפשר להחליפם. 1) לוח אם אני צ'יפסט p31 שיספיק לי אבל לא יודע אם בחרתי את הדגם המומלץ. 2) כרטיס מסך, יהיה קריטי אם אני יעבור ל hd4770? זה יהיה עדיף למה שאני צריך? 3) זכרונות, כן אני רוצה 4 ג'יגה אבל האם זכרונות שיותר זולים בכמה שקלים משתווים לזכרונות הללו של oc? 4) מסך? הוא סבבה? יש דגם מומלץ? המחשב מיועד למשחקים ביינונים וכן צריך מסך 19 עכבר ומקלדת (סתנדרטיים לא אלוחטים) מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-ES3G ¤331 כמות:1 http://www.skypc.co.i…
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
היי, יש לי מחשב נייד LG S1 PRIDE עם 1GB ואני רוצה להוסיף עוד 1GB. ראיתי זיכרון של קינגסטון של 1GB ב-260 ש"ח, האם הזיכרונות שלהם טובים? האם הוא יעבוד אצלי בדואל צ'אנל?(הלוח תומך) האם יכולים לצוץ בעיות מאחר ששתי הזיכרונות מחברות שונות? (ככה שמעתי) זה הזיכרון שראיתי: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?...3&catid=754 וזה הזיכרון שכיום יש לי: בתודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מחשב למשחקים, אשמח מאוד אם תעזרו לי כי אין לי ידע רחב במחשבים. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 721 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1.( 2700 ש"ח) 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: (2.משחקים סרטים מוזיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.(3.בלי מסך ) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? (לא) 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. (אני צריך מפרט מלא) 6. מ1 עד 10- עד …
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לספק כח בין 300 ל400 ש"ח, אם צריך להוסיף עוד קצת כסף אני יקח בחשבון. הספק ישמש לצורך עריכת וודאו. החומרה יהיה מבוסס על לוח ציפסט Z68 זכרונות 8 גיגה - שניים של 4G כרטיס מסך נכון לכרגע 450GS אולי ישודרג לאחד מעל. מעבד מסדרת I5 עם אופציה לשנות ל I7. היום יש כל כך הרבה חברות בשוק זה תמיד מקשה על החלטה. אני מתלבט גם מבחינת חברה וגם מבחינת הספק. מה אתם אומרים? EZCOOL 500W SEASONIC SS-500ET ANTEC 520W NEO ECO HEC COUGER 550W CM FSP 500W הספקים האלה עם 3 שנים אחריות 500W יספיק? אני מבקש רק המלצות בענייני ספק כח.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
מבקש בבקשה מפרט למחשב. מבוסס אינטל מעבד חייב להיות לפחות i5 לוח אם סביר,2 ג'יגה זיכרון ddr3 כרטיס מסך שמספק כל גיימר חובבן צורב די וי די ו320 GB הארד דיסק. aquarius
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש, שאף על פי שרוב שימושיו יהיו משרדיים, חשוב לי שיעבוד מהר ככל האפשר, ואני מוכן לשלם על כך (אם כי אפשר כמובן גם לחסוך). השימוש, כאמור משרדי, אבל כבד - הרבה חלונות אינטרנט, הרבה Acrobat פתוחים, וכמובן וורד ואקסל רבים.. משחקים לא באמת יהיו (לפחות בינתיים), אם כי לא היה לי אכפת להשאיר מקום לשידרוג עתידי... אין צורך בציוד הקפי או מערכת הפעלה, וגם השקט לא קריטי.. הסתכלתי במפרטים הממולצים באתר, ויש לי כמה שאלות זהו מפרט ה high end המשרדי באתר: # מעבדINTEL CORE i5 S1156 3.2GHz 650 : "SLBLK" - BOX950 # גוף קירור למעבדARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2140 # לוח-אםGIGABYTE GA-H55M-UD2H 620 # זכרונות4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3500 # כונן ק…
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
חברים, עוזר לאבא בקניית מחשב. לגלישה באינטרנט, עריכת מסמכים ושיוכל גם לראות סרטים (DIVEX וכו...) אין צורך בשום ציוד היקפי (רמקולים, מקלדת עכבר, אפילו לא CD ) רק מארז, לוח אם, מעבד, דיסק קשיח, כרטיס מסך (בטח און בורד ב תקציב כזה), זכרונות. נורא חשוב רק לא לעבור ת2000 ש"ח (אני משלם...) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה שהמעבד יהיה AMD ושהכרטיס הגרפי יתמוך בDX10 ויעלה את כל המשחקים העתידיים [כמו פיפא 08,ניד פור ספיד פרו סטריט וכו']
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד לשימושים בסיסיים אך לא רוצה להיות מוגבל אם בא לי לראות איזה סרט ברזולוציה טובה מידי פעם עדיפות לפחות מ 15 אינץ' ולרמת בנייה טובה של השילדה והמקלדת , סוללה שמספיקה לפחות לשעתיים בשימוש רציף האם מעבד חזק במיוחד כדוגמת I5 יהיה בו איזה שהו ערך מוסף עבורי גם אם אני לא משתמש בתוכנות מאסיביות ואם זה שווה השקעה נוספת כדי שהמחשב ישמור על כשירות לאורך יותר זמן 4 GB RAM כרטיס מסך של Nvidia או של READON (אם ככה כותבים) המשקל פחות קריטי לי וגם כונן אופטי הוא לא מאסט 2 או 3 כניסות USB, יציאת מסך פחות קריטית אם VGA או HDMI אם יש המלצות לגבי אמינות ואיכות היצרנים : ASUS, DELL ו LENOVO התקציב שלי הוא כ 3000 ש"ח, מוכן להוציא קצת יותר על עסקה משתלמת במיוחד תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
{לאחי}המלצתי לו להוסיף בתקציב אבל מה אני אעשה? אין לו כסף והוא חייב מחשב דחוף למשחקים ! לא משחקים כבדים מה שהוא משחק בדרך כלל זה pes09 והוא מחכה ל2010 pes
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אהלן ושלום לכולם. לפני שבוע וחצי קניתי מחשב ב- 8700 ש"ח ( חסכתי בעבודה באילת במשך החצי שנה האחרונה כ-40,000 ש"ח כולל מענק השחרור והמועדפת... אני יכול להרשות לעצמי... ) קניתי את המחשב מ-KSP וההיתי רוצה לשמוע טיפה תגובות על המפרט , קניתי מחשב חזק בגלל שרציתי שהוא יטוס , שיעשה את כל הפעולות בטיסה.. ( אינטרנט , תוכנות וכמובן הרצת משחקים ) וגם מפני שאני רוצה מחשב חזק שיחזיק מעמד בשנים הקרובות ללא שידרוגים או עבודה איטית ומסורבלת , ואם אפשר שאלה למי שמבין ( בנוסף לביקורות על המפרט.. ) הבנתי ( מכמה ביקורות עליו ) שהכרטיס מסך שקניתי מתחמם בצורה "אסטרונומית" , השאלה שלי האם זה יכול לפגוע איכשהו במחשב ? האם בעת הרצת משחקים הכרטיס מסך יכול להתחמם עד כדי כך שהוא יכול להישרף או לשרוף …
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
רוב המטרות הן לטובת משחקים והורדת שירים מהאינטרנט. שיהיה : מארז יפה, לא סטנדרטי קירור מעבד טוב תודה
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מפרט מחשב:מעבד:i5 2500 3.3 מאוורר מעבד:katana 3 לוח אם:GA-Z68MA-D2H-B3 זכרון ראם:kingston 2x4gb 1333 דיסק קשיח:samsung f3 1TB כרטיס מסך:Radeon HD 6870 OC ספק כוח:seasonic 620w bronze כונן: lg מערכת הפעלה:win 7 מארז:Armor A60 אני קונה את המחשב מאייבורי (ואל תגידו למה כי רק משם אני יכול) המחשב הוא בשביל משחקים (גיימינג) ואני לא מתכנן OC למעבד (הכרטיס בא מהחנות עם OC) תקציב 4500 וכולו מנוצל במפרט שלי....אי יש לכם משהו להגיד על המפרט טוב רע או לשפר אני ישמח תודה
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?…
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
מחשב המיועד לעבודה רגילה ובנוסף שיריץ משחקים באופן טוב. המחשב ללא ציוד היקפי. האם עדיף ללכת על המחשב מבוסס AMD במקום INTEL ? מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ₪412 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם ASUS P5KPL-CM ₪271 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31144 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪241 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ₪188 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ₪442 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28620 מארז כולל ספק HEC 6C11 300W …
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני לא ממש מתמצא במחשבים ו הייתי רוצה את העזרה שלכם.. הסכום שלי הוא עד 4000 שח, לא צריך ציוד הקפי .אם אפשר שיהיה גם פחות מ 4000. צריך מארז ו כל החלקים האחרים.. המחשב צריך להחזיק לתקופה דיי ארוכה של שנתיים - שלוש. הוא צריך להיות שקט כי הוא יהיה דלוק כל הזמן, יום ולילה. המחשב הוא לא למשחקים כבדים . שיריץ משחקים כמו need for speed carbon לא חובה על הגרפיקה הכי גבוהה.אבל שיהיה חלק. המחשב צריך להיות מ KSP. אני ממש צריך את העזרה שלכם ! באמת תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב ללימודים, אך לא רק - המחשב גם ישמש אותי ליום יום ולא רק ללימודים. התקציב עד 6000 ש"ח עם חריגה אפשרית של 500 ש"ח אני מעוניין במחשב : 13.3" קל משקל (חשוב מאוד) זמן בטריה ארוך ככל האפשר אני מעוניין במחשב עם מעבד i3 לכל הפחות, אך מעדיף i5 שאר הפינוקים לא חובה אבל אפשריים. המחשב שתפס לי את העין הוא http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9783&perur=2&t=1&c=339 ולאחרונה גם קרץ לי המחשב הבא של אסוס http://www.fre.co.il/pl_product~165165161~39~89.htm שזול בכמעט 1000 ש"ח ידוע לי שהוא מצוייד כרטיס גרפי שכביכול אני לא צריך, אבל חוץ מזה נראה שהוא עונה על הדרישות. האם יש לכם הערות לכאן או לכאן לגבי המחשבים? האם יש עוד מחשבים שלא לקחתי בחשבון? - De…
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן אנשים :} אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים (שיריץ בעיקר FS2004 עם כל התוספים הנלווים), תקציב של מקסימום 4.5 אלף, הרכבתי מחשב אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי איך לשפר אותו. Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore - 575 ABIT KN9 SLI AM2, nForce 570 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E - 575 2X 1GB TwinMos 800MHZ DDR2 CL5 - 540 Point Of View 8800GTS 320MB Extreme Overclocked, HDTV, 2xDVI - 1665 Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II - 320 Sony DVD±R AW-Q170A x18 - 165 Thermaltake TMG A2 CPU Heatpipe Cooler For AMD AM2/K8 170 1 170 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver - 240 HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 205 1 205 4550 ש"ח האם יהיה הבדל משמעותי בין ה…
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואין לי מושג לגבי מפרטים יותר מדי חבר אמר לי לפנות לפה.. אני רוצה לקנות מחשב נייד התקציב שלי עד 4000 ש"ח ואפילו פחות.. שיהיה מחשב מהיר גם לגלישה וגם משחקים עם אחריות ושתיהנה האופציות ל HDMI וWireless תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
היי, כמה הערות: 1. אם יש Sonata II, אני אקח אותו (עוד 100 שקל). 2. אני שוקל לחזק את כרטיס המסך, יש משהו מומלץ? עדיף קירור פסיבי. 3. רק TMS מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤999 קירור למעבד: Thermaltake Silent 775 כמות: 1 - מחיר: ¤124 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤479 מארז: Coolermaster Centurion 534 Silver כמות: 1 - מחיר: ¤319 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤42 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤371 כרטיס מסך: Gigabyte Nvid…
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-