עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Yakv,

איך המחשב הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=935008 בשביל אדריכל

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות, אינטרנט , גיימינג קל (leage of legends) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי 15.6 אבל לא פחות מ 13 * רזולוציית המסך? אשמח להצעות ,סביר להניח שלא כדאי לי 1920x1024 בתקציב הזה? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? רצוי קל ככל שניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) -לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) -אני מניח ש SSD לא נכנס…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by Tedxd,

יש לי מחשב של סמסונג דגם n150 plus סמתי אליו ווינדואס 10 עבד טוב ופיתאום יום אחד הוא התחיל לעשות בעיות כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא תוען ולאחר מיכן מגיע להודעה שבה כתוב ummountable boot volum ואז הוא עושה ריסת ובפעם השניה הוא מפעיל את המחשב אבל מופיע מסך שחור ניסיתי לעשות F4 זה לא עובד

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים(FIFA) וקצת פוטושופ ישוחק על מסך 27". 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש ספק כוח והרד דיסק של 2T 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן .OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by kuBBia,

שלום, אני סטודנט לעיצוב, אני רוצה לקנות לפטופ ללימודים ובהמשך לעבודה חשבתי להזמין workstation מארה"ב תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג בכ500ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מחשב למטרות עיצוב- Photoshop,Solidworks,Illustrator (מן הסתם גם שימוש רגיל אינטרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). למטרות עיצוב, כרגע בתור סטודנט בהמשך לפרנסה, בעיקר סוליד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  6. היי חברים , אחרי כמה שנים טובות שאני עם נייד בגלל לימודים למי שרוצה לדעת Y720 LEGION של לנובו , אני רוצה לחזור לDESK שיתן לי פתרון למעבדות וירטואליות וקצת גיימינג . מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - נע בין 5K ל6.5K מתי מתוכננת רכישת המחשב? בימים הקרובים כמובן במשלוח. מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): מחשב לוירטואליזציה + גיימינג בינוני כבד. -משתמש בתוכנת WM WORK STATION + EVE NG - GNS 3 , משחקים כמו CSGO CALL OF DUTY WARZONE \ MW. (גיימינג קל/כבד, עריכה, סטרימינג, עבודה משרדית, צפייה בסרטים וכו'..) האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא רק STOCK. (מידע …

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  7. שלום מעוניין במחשב לשימוש ביתי / home office שעליו אוכל לעבוד עם תוכנת lightroom או דומה לצורך סריקה ואחסון צילומים ושיקופיות. בעל יכולת שדרוג עתידית . תקציב סביב 4000 ויכול קצת להמתח. תודה למשיבים ולעוזרים . אילן

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by Yonathan Nissim,

אני מעוניין לקנות את המחשב גיימינג הראשון שלי אך אני לא יודע כמה כסף שווה להשקיע... כעיקרון אני לא עומד לשחק משחקים מאוד כבדים אך אני אשחק עם החברים שלי בכמה משחקים בבודדים (GTA-5,Minccraft...) בהתחלה חשבתי להשקיע 8000 שקלים אך לאחר שדיברתי עם חברים שלי המליצו לי להשקיע 5000-6000 שקלים במחשב. כמה כסף שווה להשקיע במחשב גיימינג ראשון אם אני משחק בכמה משחקים יחידים עם החברים שלי?

9. Started by TalSedaka,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שיהיה שקט, לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  10. http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=59e339fbb9fa6 איך המפרט הזה? אני הולך לשחק על 1080p 144fps או 1440p 60fps תלוי במסך שאקנה בנפרד אבל אני לא חושב שתהיה בעיה עם שתי האפשויות

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  11. שלום רב, ראשית אני רוצה להודות מראש ואני מאוד מעריך את העזרה של חברי הפורום פה בייעוץ. ממש לא מובן מאליו. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד על פי הקריטריונים הבאים: 1. התקציב המקסימאלי? 4400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הצבתי תקציב גבוה אבל אני בעיקרון מעדיף להשקיע עד 3500 כי אין לי שימושים של גיימינג ותוכנות כבדות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים קלים (ברמה של קונטר סטרייק הישן לא יותר), סרטי 4K בנטפליקס, תוכנת מסחר בבורסה (לא כבדה יחסית) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). א…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by NoahDalal,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לשימוש בסיסי באינטרנט ובפלטפורמות שיווק כגון adwords א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  13. אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ויש לי בקשה קצת מוזרה התקציב הוא עד 3700 שקל אבל אני חושב שמחשב כמו שאני צריך יעלה הרבה פחות אז צרכיי הם: עבודה משרדית(אופיס, אינטרנט וכד'), צפיית סרטים אבל גם זה לא פרמטר חשוב ,סוללה ומשקל לא הכי משנה - המחשב ברוב הזמן לא ינייד. חשוב לציין שהמחשב לא מיועד למשחקים בכלל וצפיית סרטים אני מבצע דרך הדי וי די הדגשים היותר חשובים הם 1.שהחברה והדגם יהיו איכותיים 2.מצלמה מובנית + מיקרופון כמה שיותר טובים דגש מאוד חשוב כי המחשב מייועד לדיבור בסקייפ 3.כרטיס רשת חזק 4.שהמחשב יהיה עם מערכת ווינדוס 7 והחומרה החדישה בשוק עד כמה שאפשר 5.שמערכת הווינדוס והתוכנות יפעלו בלי עצירות מה שאומ…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  14. שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד אבל מכיוון שאין לי כ"כ ידע והבנה בניידים אני אשמח לשמוע את עצותיכם לגבי נייד טוב. הדברים שחשובים לי: Core 2 Duo יכולת להרצת סרטי HD (וכמובן גם יציאת HDMI) כונן בלו-ריי יהיה נחמד (אם נכנס לתקציב) מסך 15.4 אינץ' 4GB זכרון שימושים: כמו שציינתי, הרצת סרטי HD, אינטרנט, office וזהו פחות או יותר (משחקים ירוצו על המחשב השולחני). התקציב שלי הוא בסביבות 3000 ש"ח, זה ריאלי בכלל? ראיתי את המחשב הזה: Lenovo G550 2958-K3G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4468&CatCode=315 מה דעתכם על המפרט שלו? למישהו פה יש נסיון עם האחריות של Lenovo? מי נותן האחריות בארץ? כי בדקתי באתר הרשמי שלהם ואין אחריות בינלאומית על הדגם הזה. מה לגבי השדרוג ל- …

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by soprno,

השקט ממש חשוב לי, אז השקעתי מארז כזה יקר. מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q8300 : " SLB5W" - BOX ₪734 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3 ₪418 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800KH ₪476 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL ₪930 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-24B1ST - SATA - RETAIL ₪148 כמות:2 מארז: [..] ANTEC P182-B w/o PSU ₪684 מקלדת: [..] LOGITECH WAVE KEYBOARD - USB ₪277 עכבר: [..] LOGITECH G5 LASER MOUSE ₪257 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - ENG - OEM ₪577 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 ₪409 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 LOW PROFILE FOR INTEL S775 ₪83 דיסק קשיח: [..…

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by almogila,

שלום לכולם, מה דעתכם על מפרט זה? Gigabyte GA-MA78GM-UD2H AMD Athlon 64 X2 7750 BE Box G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB Sony 7240S X24 SATA Black DVD ZALMAN CNPS7500-ALCU LED Antec FUSION Silver 430W Compro VideoMate K100 Edimax EW-7128g PCI אני יודע שהמעבד הוא 95W השאלה האם הקירור שהוספתי יעשה את העבודה? כמו-כן אני יודע שהמארז יקר אבל מה דעתם עליו? האם המפרט הזה יכול להריץ את כל הפורמטים בלי לגמגם או להתקע?? איזה שלט ומקלדת ועכבר אתם ממליצים לי לרכוש בכדי להשלים את החוויה ואיך הכי מומלץ לחבר את המחשב למגבר ולפלאזמה. תודה

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by mbensho,

אהלן אהלן אני מעונין לרכוש מחשב עבור הורי (גיל הזהב) כאשר יש אפשרות שבה הנכדים (בני 5 ו6) יעשו שימוש מידי פעם בשנים הקרובות באופן כללי רוב השישמוש יהיה גלישה באינטרנט ומעט ישומי OFFICE ומעט משחקים (פשוטים) עבור הנכדים. תקציב 3500~ כרגע אין שום ציוד הקפי או בקיצור צריך הכל מקלדת נוחה עכבר מסך(רצוי מסך 20" ומעלה) רמקולים (אולי אפשר מובנים במסך) צורב פשוט ו HD סביר שלא יעשה בעיות לאורך זמן יש צורך בשליחה ומענה לפקס באופן ישיר -> מדפסת/פקס/סורק/מכונת צילום שתעבוד בצורה פשוטה (אם אפשר להדפיס תמונות ממצלמה דיגיטלית ישירות עדיף) רצוי שלא יהיה רועש 1000 תודות מראש מ

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by ofiry,

היי לכולם, אני מעוניין לקנות נייד שישמש בעיקר לעבודה + גלישה, ומדי פעם לצפייה בסרטים. חשוב לי מסך 15.4 התקציב בסביבות 3500, רוב הזמן המחשב יהיה בבית אך לפעמים אני אצטרך לצאת איתו אז חשוב שהסוללה לא תהיה קצרה נ.ב. מעדיף לקבל אותו עם Windows 7 נקי מבלי צורך לשדרג תודה לכולם, אופיר

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by nazgull,

בדיון קצת שונה מכל האחרים( במידה והמנהלים לא רואים לנכון להשאיר את ההודעה הזאת בחלק הזה של הפורום אפשר כמובן להעביר אותה ). טוב אז לפני כמעט שנתיים קניתי מחשב ב-tms כשעוד היה להם סניף בקריות. מאז כמובן המחשב עבד חלק עד היום שה8800gts 320mb שלי החליט לעשות בעיות, נעלמו הצבעים התחילו ארטיפקטים נחמדים ובצבעים שונים, התקשרתי לחנות , יש לציין שאני יודע כבר זמן מה שהחנות נעשתה רשת ועברה איחוד עם foxpc , חשבתי אולי יהיו בעיות . האמת היא שהשירות היה ממש טוב ואפילו מעולה , גיליתי שיש לי סניף קרוב של tmsfox במגדל העמק התקשרתי לשם והגעתי עם המחשב. יש לציין שהבדיקה של הכרטיס לקחה ממש כמה דקות, מה גם שהאחריות עליו עדיין בתוקף (הפך להיות 3 שנים במקום שנתיים כשקניתי את המחשב). בלי…

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by zomygod,

זה המפרט מחשב שלי: כרטיס מסך NVIDIA GT9500 מעבד Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Asus P5VD2-MX לוח אם DDR2 1G RAM יש לי מאווררים שאין מושג איזה חברה או דגם הם, אבל נראה לי שהם חרא, רועשים ולא מקררים טוב במיוחד. ואיך אני בודק מה הספק כוח? ^^' אז זה מה שיש לי ואני מעוניין להשתדרג, אני לא יודע אם לקנות מחשב חדש או לשדרג את הנוכחי, התקציב הוא בסביבות ה2500 מה שאני עושה במחשב זה מוזיקה אינטרנט מסנג'ר ושטויות כאלה, וקצת משחקים. תודה (:

• 10 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by orkir,

אהלן, בכוונתי לקנות בקרוב (בנסיעה הבאה לארה"ב) את הT400S המהולל ורציתי לדעת של איזו חברה שייכים כונני הSSD שמגיעים עם המחשב? (גם ה64GB וגם ה128GB) אחרי קצת שיטוט וקריאת מאמרים וביקורות ראיתי שהכונני SSD של אינטל הם בעלי הביצועים הטובים ביותר (וגם זולים משמעותית), ובאתר של לנובו בסרט שבדף הזה: http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/special-offers.workflow:ShowPromo?LandingPage=/All/US/Landing_pages/ThinkPad_notebooks/T400s&ipromoID=hpc00491& כתוב שיש אופציה לכונני הSSD החדשיםשל אינטל, אך למיטב ידיעתי (ותקנו אותי אם אני טועה) הכוננים החדשים של אינטל מגיעים ב80/160GB... (ובSPECS של הT400S כתוב שהאופציות לכונני SSD הן 64/128/128FDE/256F…

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  22. שלום, יש ברשותי T400. הייתי מעוניין שיהיו לו יכולות גראפיות חזקות יותר, ובכך לקנות אולי מעבד גראפי. השאלה אם זה אפשרי - במקום ה-X4500 שקיים כרגע. אשמח לשמוע, בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by ehorev,

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by agman,

שלום חברים, צריך עזרתכם ועצתכם לשיפור המפרט הנ"ל, לטובת לימודיי כסטודנט. בסה"כ בניתי את המפרט הנ"ל בהתאם להצעות דומות שראיתי פה בפורום, ולדעתי הוא די מתאים לי, עם שינויים קלים שתציעו. מבקש מחשב טוב ל"עבודה משרדית", וגם שיריץ טוב משחקים (למרות שתכל'ס לא יהיה לי יותר מדי זמן לזה). אין צורך במסך וצורב. (המסך שיש לי הוא SAMSUNG 2233BW). ולהלן המפרט: מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ¤391 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤414 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=192 OCZ 4GB Kit DDR2 1150Mhz Reaper HPC, …

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  25. הי לכולם, ראיתי שיש כאן אחלה המלצות אז החלטתי לנסות את מזלי. השימוש המרכזי למחשב יהיה פיתוח ווב (DB כבד) וקצת עריכת תמונות, המרות וידאו וניגון סרטים HD - לא משחקים. עברתי על המפרטים המומלצים באתר והרכבתי שתי אופציות, אחת מבוססת INTEL והשניה מבוססת AMD. אז קודם לשאלון למקרה ששכחתי משהו: 1. תקציב: סביבות 2500 ש"ח, מזומן הולך 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים HD, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים), פיתוח אתרים כבדים. 3. לא צריך ציוד הקפי. 4. לא צריך דיסקשיח (יש 320GB ממחשב קיים) 5. אין העדפה לחברה 6. עיצוב לא קריטי, חשוב שיהיה שקט 7. צריך הרכבת מחשב במעבדה 8. אין צרכים מיוחדים 9. חשוב שיהיה שקט, במידה סבירה (לא רוצה לשמוע אותו אם אני לא מחפש) 10. המהרה…

• 5 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.