עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ofer_shm,

האם מפרט הזה טוב? האם הספק הזה יחזיק את המערכת? האם אתם ממליצים להחליף ללוח האם הזה: MSI K8N Neo4-F NFORCE4 תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by DannyCohen,

צריך מפרט למחשב עד 4000 ש"ח לא צריך עכבר מקלדת רמקולים כרטיס קול מסך והארדיסק (ואולי צורב) יש לי את ההארדיסיקים : Maxtor 6Y120P0 (120 GB) Western Digital‎ ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ שהראשון הוא IDE והשני אני חושב שהוא SATA (וכרגע מחובר דרך מתאם אז זה מופיע כ SCSI ) אז אני צריך שהלוח אם יתמוך בשניהם. יש לי מסך Samsung 226BW אז אני רוצה שהמחשב ינצל כמה שיותר את המסך. הספק שלי הוא ATX-400 JSP והוא די חדש אז אם צריך ספק חדש יותר תגידו והצורב שלי הוא PIONEER DVD-RW DVR-108 הוא לפעמים עושה לי בעיות עם הצריבה אז אני לא יודע אם כדאי חדש (אולי פשוט אני לא בוחר דיסקים טובים) מטרות של המחשב: *הכי חשוב- שיחזיק כמה שנים! *שיריץ משחקים חדשים וטובים *שינצל כמה שיותר את המסך המחשב …

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  3. אז ככה.... מעבד: 1560 שח Intel Core 2 Quad Q6600 1066Mhz 8MB 2.4Ghz כ.מסך: 1761 שח BFG GeForce 8800GTS 320MB 320bit OC2 VERSION PCI-E לוח-אם: 727 שח Gigabyte GA-P35C-53 ספק: 414 שח Enermax Liberty 400W הארד דיסק: 389 שח Western Digital WD3200KS 7200RPM 320GB, 16MB Buffer זיכרון: 450 שח Kingston Original (K2G667DC) 2x1GB DDRII 667Mhz עכבר: 168 שח Logitech MX518 מאוורר למעבד: 138 שח Arctic Freezer 7 PRO for intel, socket 775 מארז: 214 שח Compucase HEC 6A19 סה"כ: 5821 שח אשמח לקבל הצעות לשיפור המפרט.. התקציב הוא 6000

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by NoahDalal,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לשימוש בסיסי באינטרנט ובפלטפורמות שיווק כגון adwords א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by apple4,

שלום! זקוקה לעזרתכם, אני צריכה לשדרג את המחשב ללימודים... זה המפרט שלי מעבד Intel Pentium 4 2.8 GHz לוח אם MSI 649 Neo-V (MS-7113) זכרון 512mb 200 mhz כרטיס מסך winfast px6200 tc 64mb המחשב הוא לגרפיקה בעיקר Photoshop יש לי 450+- שקל לשדרוג. תודה!

6. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים בעיקר על הגדרות בינוניות-גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by moti.s,

שלום, אני סטודנט שמעוניין לקנות לפטופ כי שלי כבר לא מתפקד, תקציבי הוא סביב ה 3000 שקל ואיני יכול לעבור את ה 3500. יש אפשרות לקנות מאילת. מטרות המחשב הן בראש ובראשונה שפות תוכנה יותר כבדות כמו MATLAB ו VHDL של קווארטוס ופייטון עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (כמו פוטושופ) גודל מסך מינימלי הוא 14 אבל עדיפות 15.6 חשוב לי מסך איכותי, בשל הנוחות ל numpad. מעדיף כמובן מחשב שקל יותר לדוגמה הטושיבה שנעה סביב 2.2 קילו, ועדיף כמובן זמן סוללה ארוך חחחח יודע שזה המון דרישות. אין צורך ברישיון לווינדוס ראיתי את המחשב הנ"ל "15.6 Toshiba Satellite L50-B-2C8 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  8. שלום לכולם... אני עוד לא סיימתי את הקניה של המחשב החדש שעליו דיברתי ודנתי פה לפני כשבוע, אבל אני כבר רוצה להכין את המחשב הבא - HTPC לסלון. אז מה שאני בעקרון רוצה זה ככה: מעבד חזק וחלק (האם Intel Core2 מתאים פה?), כרטיס סאונד\קול חזק וטוב, כרטיס גרפיקה\מסך חזק וטוב מאוד, אם אפשר כולל כניסה ויציאה, מכיוון שאני רוצה גם להקליט וגם לראות. וזכרון חזק שיחזיק לי מעמד... וכל השאר שיהיו מספיק חזקים חובה: מארז יפה ואיכותי לסלון. צבע אחיד לכל היחידה. הארד דיסק מהיר, חזק וגדול מאוד! כונן של דיוידי - אם אפשר שהוא גם יהיה צורב זה יהיה מעולה. כרטיס רשת מהיר - הרבה העברות. והכי חשוב, זה שהוא יהיה שקט מאוד! ואם אפשר גם קר מאוד! אני מוכן להשקיע עד 300 ש"ח בקירור למעבד, אבל שיהיה שקט! ב…

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  9. שלום רב, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש, אין לי כוונות להריץ עליו משחקים אלא רק תוכנות לעריכה מוזיקלית. אני מתלבט האם לרכוש Ryzen 5 3600 ולהרכיב יחד איתו את הכרטיס מסך הנוכחי שלי: Nvidia GeForce 210 או לרכוש מעבד עם מעבד גרפי מובנה, Ryzen 5 3400G ולהשתמש בו ככרטיס מסך. אני מניח שהמעבד הגרפי המובה ב-Ryzen 5 3400G עולה בכמה רמות על היכולות של הכרטיס מסך הנוכחי שלי Nvidia GeForce 210. איזו קונפיגורציה תניב תוצאות טובות יותר?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by Dutchy,

היי יש ברשותי מחשב נייד gigabyte w536m. נאבד לי הכבל מתח, אני רוצה לקנות אחד חדש, אני רק לא יודע לפי מה לחשב כי כבל ספציפי לא מצאתי. רשום מאחורי המחשב שהוא מקבל 19V.. תודה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  11. שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב נייח גיימניג מאילת, אשמח לקבל הצעה למפרט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K יש אפשרות חריגה קלה של 100-200 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה טרקטור 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין ה…

12. שלום, החלטתי לחדש את המשק חשבתי על משהו כזה, השימושים הם די כללים, משחקים (לא קיצוני אבל חשוב), פרמייר וLightroom ופוטושופ וכמובן שימושים שותפים (בינינו עובדים סבבה גם במחשב הישן) מחשבות/ביקורות/המלצות? יש לי בבית 550GTX שכרגע יספק אותי ולכן אני ארכוש סתם איזה כרטיס קיקיוני כדי שאני אוכל להשמיש א המחשב הישן המחשב הישן (q6600/4gb/p5k/antec p150 ) מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1044 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪63 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪625 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case כמות: 1 - מחיר: ₪352 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Activ…

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by bad boy,

שלום יש לי תקציב של 2500 -/+ ואני צריך שתגידו האם המפרט טוב והכול מתאים

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by omriel12,

טוב אז ככה, אני רוצה לשחק במחשק ArmA 2 על רזולוציה מקסימלית (1366X768) על מסך 22 אינץ'. הנה המחשב שלי: Core 2 dou E6320 (1.8 Ghz) 3GB RAM 667Mhz Geforce 9400GT 512MB ספק כוח EZcool 350W מה אתם מציעים לי לשפר במחשב כדי שהמשחק יעבוד לי על גרפיקה טובה? (עד 800 ש"ח אפשר חריגה של 50 שקל מקסימום)

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  15. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט הבא: מעבדים Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6MB 1333MHz TRAY ¤999 פתרונות קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤120 לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤453 מארזים Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP ¤170 ספקי כח SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ¤263 זיכרונות Corsair DDR2 4096MB 800MHZ DHX Dual Channel CL4 ¤402 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤305 כרטיסי מסך NVIDIA Twintech nVidia GeForce 9800GT 512MB ¤570 מסכים SAMSUNG SyncMaster T190 19'' 2ms 1:20000 DVI-D WIDE ¤825 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4107 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤3983.79 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You…

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 5000 שקל, אין חובה לנצל את כל התקציב. ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימוש העיקרי משחקים כבדים (MW2 Prototype GTA IV) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 22 אינץ FHD 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין לי צורך בצורב או כונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי, אבל שאני אוכל לישון בלילה חחחח 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא! 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  17. שלום אבקש את עזרתכם בהרכת מפרט לפי הדברים הבאים 1) מחשב לריבוי משימות כמו גלישה באינטרנט, צריבה, לראות סרטים והכל במקביל 2) תומך בסרטי קולנוע מסוג full hd שאפשר בו זמנית גם לראות סרטים, גם לצרוב, גם להוריד באימיול (ריבוי משימות) ולגבי מסך שיתמוך לי לפחות במסך 24 אינץ (כרגע אני לא סגור או 22 או 24 ) ושיחזיק לי כמה שנים טובות אם אתם חושבים שהתקציב לא מספיק אז אפשר לחרוג תודה רבה

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by ביצה,

אהלן! אני רוצה לקנות מחשב לשימוש בסיסי של מוזיקה, אינטרנט וסרטים באיכות FullHD שיעבוד חלק. בנוסף אני גם צריך מסך בגודל 22-24" ויש לי לכל זה רק 3000 שקל. זקוק להמלצות תודה מראש

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by z94x2,

שלום, כמו שכתוב בכותרת, מחפש מחשב נייד עד 3000 ש"ח, חשוב שהמסך יהיה בין 12-13.3 אינץ'. זיכרון - 2GB הארד דיסק - לפחות 120GB וכמובן כונן DVD. בנוסף אם יש דבר כזה אעדיף שיהיה חיבור למודם פקס. בגדול יש שני דברים שממש חשובים, המחיר - 3K, והגודל של המסך. שמעתי על hp tx1000, איך הוא? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  20. לא מתכנן OC בעתיד או CF. אני מזמין מחו"ל. מעבד-http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115037 כ.מ-http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102748 זכרון קשיח-http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136218 אני צריך המלצה ללוח אם של אינטל שיתאים לי למערכת,ובכללי איך המפרט הבסיסי הזה למשחקים? עריכה- זכרון-http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211188 לוח אם-http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128059R

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  21. אני צריך מפרט למחשב למשחקים ולצפיה בסרטים ב-br1080p בין-3000 ל-3500 שקל, ועדיף למצל את כול התקציב. מחשב שיוכל להפעיל משחקים כמו crysis 2 בצורה טובה מאוד ויוכל להציג סרטים ב-HD באיכות הגבוהה ביותר. אין צורך בציוד היקפי, השקט של המפרט לא קריטי במיוחד-5, אין לי מושג מה זה אוברקלוק אבל אני מניח שאני לא צריך את זה... לא משנה לי מאיזה חנות, אבל עדין שזה יהיה באזור השרון. ואני צריך 1TB free space ושזה יהיה מחולק חצי חצי בשני כוננים. תודה על כול עזרה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  22. Started by NirNirNirNir,

המחיר צריך לכלול Vista עם media center תודה..

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by SirHolyMoses,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 5K תתאפשר חריגה אם הבדל בביצועים ממש דרסטי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות , משחקי מחשב אני משחק בעיקר משחק אחד אין לו הרבה דרישות PATH OF EXILE 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בשום ציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב גם עדיפות בלי אורות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  24. היי אשמח ממש לעזרה.. אני קצת אבוד עם כל מה שמציעים ואומרים כל המוכרים. אולי מישהו עם פחות אינטרסים יוכל להציע מה כדאי. אשמח להצעה של דגמים ספציפיים, אבל גם יעזור לי אם תכתבו מה צריך לדרוש- כי באמת אין לי מושג (RAM, זיכרון, סוג סוללה וכו'). המון תודה מראש! * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, תכנות (מאטלב) * גודל המסך? 14/15.6 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא משנה כל כך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא קריטי, כמובן שעדיף קל אבל לא ע"ח תכונות אחרות.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביבות ארבע שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפיל…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  25. כותרת...

• 5 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים