ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,450 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לשימוש בסיסי באינטרנט ובפלטפורמות שיווק כגון adwords א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 10,000 ש"ח שישמש להרצה של משחקים כבדים. דברים שאני לא צריך במפרט: מארז. ספק. מסך מחשב. צורב/כונן CD/DVD. עכבר. מקלדת. כונן דיסקטים. נושא הקירור חשוב כמו כן אין צורך בהרכבה, לגבי המעבד רק של Intel. תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ושיהיה מעבד של אינטל בגלל הכפול ליבה הזול 805d או כל מעבד אחר של אינטל שהוא כפול ליבה וחשוב שישאר הכרטיס מסך,הספק,המארז והדיסק הקשיח וזכרונות מgeil זהו תודה AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1035 ש"ח לוח אם- DFI LanParty ut NF4 ULTRA-D 790ש"ח זכרון- GeIL 512MB*2 DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory 680ש"ח כרטיס מסך-Leadtek Winfast PX 7900GT 256MB 256bit PCI-E VIVO 2070 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמוכר להגיד ""T7K250"" שם דגם חדש חשובבבבב 580 ש"ח צורב- NEC 3550a -290ש"ח מארז- Compucase 6A19-2F Midi 300 ש"ח ספק-HEC 550W WIN550 460 מזיגזג- ש"ח
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לעצמי את המפרט הבא ואני מתכנן להזמין אותו בקרוב. לפני שאני מזמין אותו, רציתי לקבל חוות דעת בנוגע לחלקים מכמה שיותר אנשים ולדעת אם אולי ישתלם לי יותר לקנות במקום אחר.. או להחליף חלקים.. כי גם ככה עברתי את התקציב שלי שאיזה 500 ש"ח בערך ואני אאלץ כנראה להמתין מעט עד שהמחירים ירדו.. 1 Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX 925.64 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P35-DS3L (P35) - ATX 447.22 ש"ח 1 MUSHKIN 2048X2 800mhz XP2 cl 4-4-4-12 679.00 ש"ח 1 EVGA 9800GTX 512MB DDR3 - PCX - Retail 1,429.00 ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 339.85 ש"ח 1 PIONEER DVR-215SVx20 (SILVER) DUAL LAYER -SATA- BULK 149.00 ש"ח 1 NZXT APOLLO BLACK…
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי ישנו מחשב של HP, שלאורך כ-5 שנים בערך הפגין אמינות יוצאת דופן. ביום מן הימים המחשב החליט שנמאס לו מתאורת הצג והיא נשרפה בפתאומיות, תוך כדאי שימוש רגיל במחשב. המחשב הראה כל מיני צבעים על המסך, נכבה ונדלק ללא תאורת מסך פנימית. האם התקלה מומלצת לתיקון והאם בכלל שווה לתקן אותו? אישית אני מאוד מרוצה מהמחשב עד כה. *המחשב עצמו תקין ופועל כרגיל, אך צריך להתאמץ בשביל לראות משהו במסך.. נ.ב. אם תוכלו לתת הערכה גסה למחיר התיקון זה יהיה נפלא!!
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
צריך עזרה תרכיבו לי מחשב שמיועד למשחקים ב 5500 שקל בלי ציוד הקפי רק מחשב
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי חברים, מחפש מחשב נייח למשרד בבית בשביל אמא שלי. המחשב לא צריך להריץ משחקים או תוכנות גרפיות או כל תוכנה עסקית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית קלה (מחשב ביתי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך ברמקולים, מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם …
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שיוצא (גיימינג כבד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צור…
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לחוות את דעתם על המפרט הזה: http://m.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=Vesofshavoa הדרישות שלי הן לא גבוהות מדי: מחשב שיהיה מהיר ונוח לעבודה, ואני רוצה אפשרות להעלות על המחשב משחקים יחסית חדישים. כמו כן, יש אפשרות לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס הזה: http://www.motherboards.org/reviews/hardware/1471_2.html. האם כדאי? תודה, רום.
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שימוש משרדי וEAGLE גודל מסך - '15.6. משקל - עד 2.5 זמן סוללה - כמה שיותר, יותר טוב. יציאות - סטנדרטיות.. USB, כבל רשת, HDMI. דיסק קשיח - לפחות 500 GB כונן דיסקים - CD\DVD צורב. ללא OS אחריות - שנתיים לפחות. העדפה לחברה -DELL או HP
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
היי, זקוקה למחשב לעבודה גרפית בעיקר, התקנת CS4 של אדובי ועבודה במקביל על מספר תוכנות כך שהעניין מצריך זכרון גדול..(או לפחות זה מה שהבנתי) + מערכת הפעלה באנגלית xp pro+הרכבה של הכל במעבדה. העניין הוא שכבר התחלתי לגשש אבל יש כל כך הרבה יצרנים וכל אות יכולה לשנות מרכיב שכבר הלכתי לאיבוד, מה כדאי ומה צריך. אז בנוסף להנחיות שלכם הוספתי גם מספר שאלות כלליות - מתנצלת מראש על הבורות... :-\ רמת שקט - טובה. מעדיפה להשקיע ברכיב אחר אבל עדיין רוצה לשמר שקט. oc - אין לי מושג מה זה.. יש לי צורב dvd חדש שהייתי מעוניינת להעביר אבל הבנתי שהוא ב-ide האם אפשרי להתקינו גם ב-sata? (אני אמנם רושמת מונחים אבל אין לי מושג מה הם אומרים...חחח) למסך שלי יש אפשרות לחיבור של dvi אבל כרגע זה בחיבור ר…
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אתמול העלתי מפרט אבל עכשיו אני מעלה מפרט מלא (חסרים שם רק מאווררים אוזניות ורמקולים אני חושב) קודם כל למי שלא יבין הVX922 של חברת VIEWSONIC הנה הוא: בבקשה בל ההערות איזה טחון מאיפה יש את הכסף יאה מטומטם חבל לבזבז... חסכתי שנה בשביל המחשב עכשיו אני מבזבז ;D רק צריך דעה בקשר למסך אומרים לי שצריך 16:9 בבקשה תגובות בקשר לזה וגם אם אתם חושבים שצריך לשנות משהו או לקנות משהו אחר בסגנון (כגון מארז) אז תגידו . זה בעיקר הכל תודה. משהו אחרון לא לשים לב למחירים כי אני מחכה לירדת המחירים(כגון מעבד ולוח אם) אני לא מטומטם ויש כמה דברים שאני קונה מחוץ לארץ(כגון עכבר ואוזניות) בעיקר כל השאר זה אני יקנה בארץ וגם חוץ מהמעבד והלוח אם לא תהיה ירדת מחירים אחרת אז זהו בעיקר.
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-
-
טוב אז לקניית מחשב צריכים לשאול איפה קונים?? איפה הכי משתלם? ואיזה חנות לא מרמים עלינו?? אז לפניכם פתחתי סקר! איפה הכי כדי לקנות את המחשב שלנו.!
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי אני מעוניין במפרט מחשב לטובת מחשב סלוני, לא מעניין אותי כיצד הוא נראה (ולכן לא חייב להיות כמפרט HTPC אפילו עדיף שלא עקב בעיית תקציב) מה שחשוב לי עיבוד תמונה גבוה, יציאת HDMI שכוללת סאונד יש לי הרד דיסק חיצוני של טרה ולכן לא חובה הרד דיסק בנפח גבוה (עד 500 יספיק) לצערי התקציב שלי נע בסביבות ה2000 ש"ח - מה דעתכם ? נ.ב עדיפות לDDR3 ולמעבדי אינטל תודה רבה אסף
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי, אני לא צריך שום דבר מסביב, רק את ארבעת המרכיבים הנ"ל. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים, וכן לפוטושופ. בנוסף, על לוח האם לתמוך בWiFi בתקן 802.11n תודה!
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם! מה דעתכם על המחשב הזה? אני מעוניין לקנות מחשב (ללא HD, ללא מסך, ללא ספק) זאת אומרת רק לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרון. עכשיו דיברתי עם הרבה מאוד אנשים שמבינים וזה מה שהצלחתי להרכיב: מאוד חשוב לי דעה על הכרטיס מסך כי אמרו לי שעדייף להשקיע עוד 150 שקל ולקנות ATI HD-4850.... מחכה לדעתכם, תודה.
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום מחשב נייד HP Compaq Presario CQ61 320EJ מפרט: * מעבד ntel® CoreTM 2 Duo Processor T6600 2.2 ג'יגה הרץ * תקשורת אלחוטית 802.11b/g WLAN * מסך "15.6 Single channel LVDS HD BrightView * זיכרון פנימי 3GB, גודל דיסק 320GB 5400rpm * צורב- Lightscribe DVD, אפשרות יצירת תוויות לתקליטורים באיכות הדפס משי * מצלמת אינטרנט מובנית עם מיקרופון משולב * סוללת ליתיום-יון בעלת 6 תאים * כולל שלוש יציאות USB 2.0 ועוד.. * מ.הפעלה Windows 7 Home Premium איך המחשב לדעתכם? ברור שלשימושים של אינטרנט מוזיקה וסרטים הוא מצוין, אבל המשחק היחיד שאני רוצה שהוא יריץ לי זה football manager 2010. איך הוא יריץ אותו?\ובכלל מה דעתכם על COMPAQ…
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
היי, אני לא ממש מעודכן במצב השוק כמו פעם אז אני מבקש מהאנשים הנחמדים פה הצעה למפרט התקציב הוא כ 3000 ש"ח והצרכים הם מאוד בסיסיים דברים כמו הורדות, סרטים, שירים ואולי ממש טיפה גיימינג המערכת צריכה לכלול גם מסך (לא משהו מטורף, 17" LCD יספיק) ועכבר ומקלדת אלחוטיים תודה רבה למי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח לקבל את חוות דעתכם ולהתעייץ בנוגע למחשב שאני מעוניין לקנות... המחשב מיועד למשחקים. בניתי מפרט ככה ממה שראיתי פה ושם ויצא לי משהו כזה... מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1329 לוח אם: ABIT AW9D מחיר: ¤1000 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1844 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS מחיר: ¤530 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - ATI CROSSFIRE - OCZ2A8002GK מחיר: ¤1093 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMIN…
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן, אז אני תקוע ללא מחשב, הנייד הקודם שלי עבר טראומה קלה. אז אני אשמח לעזרתכם המהירה, כי הכוונה שלי פחות או יותר לקנות את המחשב לפני הסיום של כל בלאגן החגים. אפילו היום אם אני אספיק . אז השימוש עיקרי הוא צפייה בסרטים ב Full HD על מסך גדול, יציאת HDMI היא דבר שהוא חובה. שימושים נוספים עריכת ווידאו + סאונד - לא משהו מטורף את הרוב אני עושה על המק. זו עריכת סרטים של הרגע האחרון. בנוסף שימוש יום יומי כזה ואחר, אינטרנט וכול' יש את האפשרות של הפגת זמן מת ככה שהרצה של משחקים, גם אם על איכות לא משהו כל עוד זה ינוע חלק, תיהיה נחמדה - אבל ממש לא חובה. כ55 אחוז מהזמן המחשב יהיה מחובר למסך חיצוני + מקלדת ועכבר חיצוניים, ככה שחיי סוללה פחות מעניינים אותי. אני ממש מעדיף את …
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
מעבד AMD Phenom II X3 710 Box ¤627 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1294 לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ¤554 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950752 כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤491 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1201 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9D-4GBNQ כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4650 512MB DDR2 PCIe ¤315 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-HD4650-512D2E צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤112 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק HEC 6C28 Silver…
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-
-
Asus M50Vm-B1: http://www.ncix.com/products/index.php?sku=31525&vpn=90N-SPCA5733377CQL0Y&manufacture=ASUS תודה למגיבים!
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד להזמין מחו"ל (או איפה שיהיה הכי משתלם לקנות) עד 1100 דולר (לא כולל משלוח וכו', מחשב נטו). אני מעוניין במחשב קל ונייד, עם חיי בטרייה כמה שיותר טובים, עם עדיפות לאולטרה בוק. מעדיף i7, אפשרי גם i5 עם 8 GB. הארדיסק לפחות 500GB 7200RPM. גודל מסך אני מעדיף 14-15. כרטיס מסך סביר, שיוכל להריץ משחקים ברמה סבירה (GT525 1GB לדוגמא). אחריות בארץ פחות קריטי, אבל אשמח אם תהיה. שימושים יהיו של מחשב ביתי, קצת מהכל (סרטים HD, משחקים, אינטרנט, עבודות וכו') המחשב ישמש אותי ל4 שנים הקרובות לפחות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אבקש מפרט למחשב קולנוע ביתי שקט מבוסס אינטל. בקשות: 1. 4GB זיכרון 2. דיסק קשיח 2TB 3. יציאת S/PDIF 4. מארז נאה, איכותי וחרישי אין צורך במסך / ציוד הקפי תודה רבה רבה, ליאור
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-