עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אשמח להיעזר במקצועני הפורום כדי להרכיב מפרט למחשב המיועד לעריכת גרפיקה קווים מנחים: דרוש מעבד של אינטל (E4500? פחות? יותר?) דרוש לוח של אינטל. (האם P35 יספיק? האם כדאי G31 או G33?) מה נפח הדיסק הנדרש? (160GB? 250GB? יותר?) כרטיס גרפי (של PALIT/GIGABYTE/ASUS) איזה מומלץ? 8500? 8600? יותר/פחות? כמה RAM? 1GB? 2GB? משנה ל XP או VISTA? מסך "19. האם מסך של LG יהיה בחירה סבירה? התקציב צריך להיות בסה"כ בפרופורציה. תודה

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  2. Lenovo N100 0768-B9G שלום יש לחבר שלי את המחשב הזה והוא הביא לי אותו לפירמוט. לאחר הפירמוט הורדתי מהדף הזה : http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/product.do?subcategoryind=0&familyind=303747&brandind=10&doccategoryind=0&modelind=329421&doctypeind=9&validate=true&partnumberind=0&sitestyle=lenovo&template=%2Fproductpage%2Flandingpages%2FproductPageLandingPage.vm&operatingsystemind=53385&machineind=303753 את הדרייברים של הרשת , של ה Fingerprint של המודם ועוד. הוא מבצע את ההתקנה אבל לא מוריד לי את הסימן הצהוב ב DEVICE MANAGER לא מבין למה. חייב עזרה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. חשבתי שזה פשוט אבל טעיתי קיבלתי מחבר אתמול מחשב נייד קצת ישן חיפשתי בנרות דרייברים ולא מצאתי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כל הלילה חיפשתי ולא מצאתי הנה פרטים על המחשב

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by Hangover,

NEW 2010 Intel®Core™ i3 - 330M Inspiron 15 Notebook Lithium Ion Battery (6 cell) 15.6" HD WLED 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz Dell Online Backup 2GB for 1 year 320GB, 5400 RPM 512MB ATI Mobility Radeon HD4330 8X CD / DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) Dell Wireless 1397 Dell Wireless 365 Bluetooth Internal (2.1) Integrated 1.3M Pixel Webcam High Definition Audio 2.0 Integrated 10/100 Network Card האם המחשב יריץ משחקים חדשים בכבוד ומהי הרזולוציה של המסך?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  5. היי חברה.. אני צריך לקנות מחשב חדש למטרות עבודה, עיקר שמושיו הם : אינטרנט, אופיס, מיילים , וריבוי חלונות עבודה.. התקציב הוא 3000-4000 ש"ח, עם נטייה ל 3000 :] יש העדפה למארז HTPC - שוכב, אבל משהו לא יקר שמתאים לחלקים גדולים ( בלי לוחות אם קטנים וכ"ו) אם זה לא מסתדר מבחינת מחיר אז אפשר להתפשר גם על מארז רגיל. המחשב צריך לכלול: 1.לוח אם - אמין ואיכותי 2. זכרון 2GB 3. HD 80GB 4. כרטיס מסך- לא צריך משהו חזק , מספיק משהו יחיסית פשוט שלא מקרטע בסרטים 5. כונן DVD-RW 6. ספק כוח - מינ 450W - אמין ויציב 7. מעבד כפול ליבה אינטל -המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים. ( נפרד מהתקציב) - זהו פחות או יותר , אם שכחתי רכיב מסוים אתם מוזמנים להאיר את עיני. אני ממש מודה לכל מי שיעזור בהרכבת המפרט. יו…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by imperious,

אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים, כולל OC על המעבד החריגה שלי היא עד 4600 ש''ח. מה דעתכם על המפרט הבא? אני צריך חוות דעת על הזכרונות האם הקירור שלהם טוב או אם הם טובים בכלל! ורשום פה מעבד BOX, אני דיברתי איתם בטלפון והם יזמינו לי OEM כלומר ללא קירור סטוק. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5QL-E ¤590 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤416 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPI כרטיס גר…

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by OgANDi_BoY,

לצפייה בסרטים ומשחקים כמו underground 2 אין לי צורך בציוד הקפי ובמסך. יתיר.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by Psychedelic,

נתקלתי בנייד הנ"ל במחיר מפתה, האם הוא יהיה מספק ללימודים ולמשחקים קלים כדוגמת css? ומה היא מטרת הssd 32 gb? רק למערכת ההפעלה? האם אפשר להחליף אותו לssd גדול? http://www.finalsale.co.il/deals/dell_xps_14_i5_4gbddr3l_2499_3433

9. Started by RazKaziRo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנ…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  10. חדש בתחום הניידים , התחדשתי בנטבוק ASUS 1201N , נראה לי הגיוני שניתן לחברו למחשב הביתי בצורת SLAVE ולהעביר תוכן ממחשב למחשב . האם ניתן לביצוע וכיצד ? תודה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  11. מחפש המלצות למפרט מחשב עד 4400-4500 שח גג למשחקים, ללא ציוד היקפי. לא יבוצע OC. תודה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  12. Started by SAE4340,

שלום, אני מתכוון להזמין מ-T.M.S את המפרט הבא, כולל המארז fractal design define mini מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪918 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪394 ספק כוח: Seasonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪273 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪239 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪446 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E BULK - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח כמות: 1…

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  13. אהלן, רציתי לשאול מה ההבדל בין 2 סוגים של מערכות שמע מובנות בלפטופים שראיתי בכמה דגמים - 1.5W stereo Speakers with Dolby® Home Theater® certification ו- Stereo speakers with Waves Audio certification, 1.5W x 2, 2.0 channel האם הסוג השני באמת טוב יותר, והאם ההבדל ביניהם גדול? תודה לעונים!

14. חשבתי על athlon 64 bit ........ דרך אגב אני צריך רק את המחשב עצמו ללא מסך, מקלדת ועכבר ברצוני להשקיע בסביבות 5500-6000 ועוד משהו האם שווה לבנות מערכת מבוססת מעבד כפול ליבה? ומזה בכלל?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  15. . מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Primier, Lightroom, Photoshop, Aftereffects. שימוש דיי תדיר, לימודי קולנוע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by mrsahar,

המפרט: מעבד: Intel Core i3-540, 3.06GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium בעברית, אנגלית או רוסית זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB כונן: צורב DVD כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT320 1GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8412&perur= האם הוא טוב ל GAMING ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by IdanGoor,

שלום לכולם. אני מעוניין במפרט למחשב נייח, למטרות עבודה משרדית ולימודים, ולעיתים גם שימוש בתוכנות עריכת וידיאו (פרימייר, וגאס, אפטר אפקטס...) וגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש...). עד כה הייתה לי בעיה לערוך וידיאו וגרפיקה במחשב הנייד שפשוט היה איטי באופן מחריד. יש לי עדיפות ללוח אם של אינטל שיתמוך בזיכרון DDR3, דיסק קשיח של 1 TB, רצוי מאוד שיהיה שקט, ואני כן אשמח אם תוכלו להכליל את המסך במפרט (כל שאר הציוד ההיקפי: עכבר, מקדלת, רמקולים אין צורך). אם לדעתכם ניתן להגיע למפרט יעיל שיענה על הדרישות, וחסכוני זה מאוד יעזור! עוד משהו אחרון- אני לא מבין יותר מידי במפרטים למחשב, אז אם תוכלו גם להסביר לי מעט על המפרט שאתם בוחרים ולמה הוא כדאי אני אשמח! תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  18. אני צריך שני מפרטים האחד בתקציב של 7000 (חריגות עד 300) השני בתקציב של 7800 (8K מקסימום) אני לא עושה OC ולא צריך מסך בשני המפרטים עכשיו הקנייה מתוכננת לירידת מחירים ב 22.7 ואני רוצה שיהיה בהם את ה Q6600(שאמרו לי שיעלה בערך כמו ה E6700 היום) אז תשימו את ה E6700 במקום ה Q6600 ואני רוצה שיהיה בהם גם 8800GTX אגב החנות חייבת להיות KSP המארז לא חשוב לי בכלל(הכוונה שלא אכפת לי אם הוא יהיה יפה או סתם מארז מכוער) אבל אני רוצה שיהיה קירור טוב למעבד כי שמעתי שQ6600 מתחמם מאוד מהר וזהו תודה ענקיתתתתתת לעוזרים

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  19. Started by nomo16,

שלום לכולם יש לי נייד ישן של HP מדגם : compaq nx6125 ויש לו בעיה שאחרי כמה דקות של עבודה הוא נתקע. כשאני עושה ריסט הוא נתקע עוד בשלב הביוס. רק אם אני מכבה אותו לחצי שעה הוא יעבוד לי שוב לכמה דקות ואז שוב ייתקע המחשב נקי בלי אבק והוא לא מתחממם בצורה יוצאת דופן הרצתי בידקה של הזכרונות ושל ההארד דיסק בביוס ושניהם יצאו תקינות עשיתי פירמוט לWIN ועכשיו באמצע ההתקנה של הWIN הוא פשוט נתקע לאומת זאת כשאני מריץ את הבדיקות בביוס (בדיקות שלוקחות יחסית הרבה זמן)הוא לא נתקע מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Amossi,

שלום , אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5000 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחפש את התמורה הטובה ביותר למחשב שהוא בעיקר לעריכה , מולטימדיה , קצת משחקים (לא גיימר כבד אבל רצוי שתהיה את האופציה ) , גלישה וסרטים. חובה i7 , 8gb זכרון עם אופציה ל-16 בעתיד. * גודל המסך? 15.6 (רצוי fhd אבל יכול להתפשר) * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ ארוך 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (hdmi * בלוטות? אם יש אז לא מתנגד. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD - מעדיף ssd + hdd 7200 אבל חובה …

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  21. שלום אני לומד קולנוע ומעוניין להשתמש בתוכנות דוגמת ה- premiere שבכותרת רק שאין לי מושג בחומרה והמידע באתר Adobe ממש לא ברור לי, ולכן אודה על כל עזרה. ראשית אמלא את השאלון ולאחריו מה אמרו לי חברים - ואשמח לתגובה והנחיה. המון תודה אריה 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח (אבל אם ממש הכרחי - אוסיף, כי זו קנייה לטווח ארוך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה מחשב שהתוכנה תעבוד איתו טוב. זו המטרה לפני החיסכון. אבל לא סתם לקנות תותח אם לא צריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש"ח (מקווה...) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומ…

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  22. שלום לכולם אני מבקש עזרה בקניית מחשב נייד בעיקר יהיה לעבודה משרדית , תוכנות וסרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אם יש הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , סרטים HD, תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוקר בפייסבוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם מעוניין בעזרה במציאת מחשב נייד לסטודנטית. מיועד לשרת אותה בתקופת הלימודים כ- 4 שנים בערך... העדפה למחשב שיעשה את העבודה גם בשנים הקרובות! ברשותכם אני רוצה להבהיר מספר דברים: חיפשתי בעצמי ברשת וחקרתי קצת אבל זה לא עזר לי מספיק ודיי הלכתי לאיבוד עם כל הדגמים והמספרים. לא הצלחתי להבין מה הכי מתאים לצרכיים שלי. טווח המחירים שרשמתי הוא הערכה גסה שלי למה שנראה לי מחיר שאמור להתאים למען המטרה. אנא עזרו לי למצוא את המחשב המתאים ביותר בתקציב המינמלי בטווח הנ"ל. *במידה ויש איזשהו דגם ממש משתלם!!! אז אפשר למתוח את התקציב בעד מעט 3300 ש"ח יש לי חבר שיכול להשיג הנחה משמעותית על מחשבי Dell ולכן חשוב לי שההמלצות יהיו בעיקר של מוצרי חברת Dell אך כל המלצה של כל חברה אחר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אורח אורח לרגע
    Started by אורח אורח לרגע,

אהלן, יש לי מחשב נייד של דל אשר מתפקד מצוין אך חסר לו טיפה RAM. הייתי רוצה לקנות לו עוד זכרון (כרגע יש רק 4GB) וחשבתי לקנות את הסטיק הזה https://www.amazon.com/Kingston-Technology-1600MHz-PC3-12800-KVR16LS11/dp/B00CQ35HBQ/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1511598599&sr=1-2&keywords=laptop+memory&refinements=p_n_feature_four_browse-bin%3A2253866011 מה דעתכם? האם הוא מתאים למחשב? האם עדיף לקנות שני סטיקים של 4GB במקום? תודה רבה..

25. שלום לכולם, אם אוכל לקבל הצעות למפרט מחשב עם הפרמטרים הבאים אני אודה לכם מאוד: 1. תקציב 5000 ש"ח למחשב, ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה ממש עושה את ההבדל. 2. המחשב הוא בעיקר לאינטרנט, WORD, אבל גם למשחקים (בעיקר משחקי אסטרטגיה ). אני צופה שהוא יהיה דלוק חלק נכבד מהיום. 3. התקציב אמור לכלול גם ציוד היקפי: מסך (מה דעתכם על SAMSUNG BX2335) ורמקולים (לא ממש חשוב העיקר שיהיה סאונד), מקלדת ועכבר אלחוטיים ללא מדפסת. 4. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. 5. לא מתוכנן אובר קלוק. 6. המחיר אמור גם לכלול והתקנת וינדוס ואופיס והתקנת המחשב עצמו. 7. אני גר בירושלים והייתי מעדיף שהחנות תהיה בירושלים אם למישהו יש המלצה. 8. חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל (רצוי לפחות I5 עם 4 ליבות). אני לא מתכנן לש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.