עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by doronz,

ראיתי באתר המלצות למפרטים מהאתר של notebookclub. רציתי לברר האם עשויה להיות בעיה כלשהי באחריות או במחשב בשל העובדה שהם מחליפים את הקונפיגורציה של היצרן ומאפשרים לשדרג חלק מרכיבי המחשב בתוספת תשלום. הפחידו אותי שזה פוגע באחריות ובביצועים של המחשב שנבדק ספציפית עבור הקונפיגורציה המקורית. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by AlexK,

היי, אני מחפש מפרט למשחקים עם מארז כמה שיותר קטן. אין צורך בציוד הקפי, בדיסק קשיח ובכונן DVD המסך שלי בעל רזולוציה של 1440X900. תודה!

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  3. שלום . אני מחפש המלצות למחשב נייד עבור סטודנט הנוחות חשובה כמו כן גם הסוללה והאחריות. המחשב צריך להיות מסוגל להתמודד גם עם מדיה קלה כגון שירים וסרטים

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  4. CPU : Core 2 Duo E6750 MOTHERBOARD : ASUS P5K DELUXE GRAPHICS : ASUS EN8600GT 512MB SILENT MEMORY : OCZ SPECIAL OPS EDITION URBAN ELITE 2x1024MB - CL4 HDD : SEGATE BARRACUDA 250GB ST3250620AS PSU : TT TR2 500W DVD-RW : LITE ON 20A1S X20 SATA CHASIS : GIGABYTE AURORA 3D 570 SILVER WINDOW 3 FANS MONITOR : LG 1953TR 19" 2ms רוצה דעה מקצועית על המפרט למרות שכבר נקנה.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by Moo,

שלום, אחרי חיפושים אחרי מחשב נייד אני לא כל כך הצלחתי להבין את ההבדל בין המעבד core 2 duo לבין core duo. לדוגמא הדגם t5600 דומה בנתונים שלו ל t2400 1.83 ghz ו 2MB זיכרון מטמון ?667 mhz אני צריך הסבר מה ההבדלים כדי שאני ידע יותר טוב מה לבחור בקניה. תודה!

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by dolev megidash,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FAR CRY5, FORTNITE, PUBG, CSGO, CALL OF DUTI ,league of legend. בעיקרון אלה אבל יהיו עוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 זה המסך שיש לי כרגע BenQ ZOWIE 27" XL2730 1…

7. Started by j,

יש מצב שאני מחליף את המחשב בחדש בקרוב ועל כן אני מבקש למצוא מפרט שיהלום יותר בהתאם להתקדמויות האחרונות. אני בעיקר משתמש באוטוקאד, photoshop ותוכנות תלת מימד - אני סטודנט לארכיטקטורה. אספר מה המחשב הנוכחי שתבינו פחות או יותר את הצרכים והנטייה: 3800X2, 2GB RAM, 200GB HD, כרטיס מסך 6600 256 MB, מסך LG 1780Q, מארז TT... אני די סגור על המסך שאני רוצה: DELL 2007 אז קחו זאת בחשבון בבקשה..

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by djz,

טוב אז ככה יש לי מפרט שאני די סגור עליו מה שאני ממש לא סגור עליו זה המארז והספק אז אם יש למישהו הצעה בשבילי אני ישמח לשמוע הייתי מעדיף לא לעבור את ה3900 אבל אם אין ברירה אז גג עד 4000 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤827 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤402 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤839 כמות:1 http://www.skypc.co.il/produc…

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by Dimas,

אני רוצה לקנות מחשב חדש... בניתי לי מפרט שלדעתי הכי אופטימלי(בסכום 2700),(אני לא חורש על משחקים,אני צריך מחשב בעיקר לאינטרנט, וליצירת מוזיקה). ------------------------------------------ AMD 2.6 X.P ATHLON GIGYBYTE 7S748L 6SB/NEC ELIXIDIR DDR PC 400MHZ MB WD 80G 7200 TEAC 52x32x52 FOR PENTIUM 4/AMD USB ATX עכבר GPT אופטי SILVER ------------------------------------------- תגידו מה אתם חושבים על המפרט הזה...

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by KoM,

עקב אילוץ כזה ואחר אני חייב מחשב עם צ'יפסט QM87. מדובר כמובן במחשב שיהיה משודך למעבד דור 4 של אינטל. הצרכים, או העדיפויות הם מחשב קליל וחזק, עם SSD וחיי סוללה ארוכים. מסך לא משנה אבל כן חשוב שיהיו זויות צפייה טובות (כלומר IPS ודומיו). אנחנו דיי בכיוון של האסוסים הבאים : http://ksp.co.il/?uin=21727 http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..213.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21979&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אבל אין בשום מקום מידע על איזה צ'יפסט יש שם, אשמח לכל עזרה וכיוון ! התקציב כאמור הוא סביב 7000 שקלים, יש צורך שיהיה זמין בארץ.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד * Bluetooth? מעדיף שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ומעלה * כונן אופטי? לא הכרחי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? משום מה ננעלתי על ASUS שלום. השארתי למעלה רק את מה שרלוונטי. מחפש נייד פשוט, שישרת אותי לאינטרנט ואופיס לכמה שנים. משום מה ננעלתי על ASUS ואני הולך לאיבוד בין הדגמים. ראיתי את ה S400CA מוחדש עם שנה אחריות באתר קופונים ב 2099. יש את דגמי ה 451 למיניהם. ממש הולך לאיבוד. תודה! אסף

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה לדעת אם אני יכול לשחק בסוני 3 על המסך של המחשב נייד שלי ואם כן אז איך יש לנייד חיבור HDMI תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. הי אני צריכה לפטופ למתכנת שעובד עם גרפיקה. הכרטיס גרפי חייב להיות של NVIDIA ושהלפטופ יהיה כמה שיותר קל (אבל כנראה לא פחות מ13 אינץ כי אחרת קשה לתכנת) חשבתי בכיוון 4GB Ram, I5, 500 GB זמן סוללה לא קריטי. עדיפות לחברות בעלות שם אשמח להצעות ראיתי Dell Inspiron n5110 i5-2410M nVidia GT525M מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by doker,

בקשר לגרסה עם ה4 גיגה 512 מגה בייט זיכרון האם אפשר לעבוד בXp בלי תקיעות ובלי בעיה באינטרנט ולכתוב כמה מילים בוורד לקרוא אימיילים פשוטים של כמה שורות ולעבוד בתוכנה של לקוחות שעבדה בקלות על ווינדוס 98 וגם רציתי לדעת אם אפשר לחבר אותו למסך רגיל ולהשתמש בקורא כרטיסים כדי להוסיף איזה 4 גיגה. תודה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  15. שלום לכולם אני זקוק למפרט למחשב,שימושים - אינטרנט ואופיס + מסך LCD וציוד הקפי אלחוטי בקיצור מחשב משרדי.. תקציב - 3,000 ש''ח גג כמו כן אני מבקש לבנות מפרט דרך החברה - IQPC בלבד אם אפשר ... אני מרוצה מהחנות הזאת,אז אבקש איזה מפרט מהחברה הזאת בלבד.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by meirmiz,

קודם כל שלום לכולם ושבוע טוב... אני מחפש מחשב נייד בתחום המחירים של 4000-5000 שקל. הצרכים שלי הם: אינרטנט, מוזיקה, סרטים ומשחקים (לא את המשחקים הכבדים החדשים שקיימים כיום בשוק אלא משחקים כמו פרו, פיפא וכו'...) הייתי שמח לקבל עצות וביקורת מקצועיות על MSi EX600 (לאו דווקא על אייבורי, שלי דווקא יש ניסיון של 7 שנים איתם כבר...) רצוי מאנשים שיש להם נסיון איתו... HP 6670EJ GIGBYTE GIGA X5 או אם מעבר לדגמים האלו אתם מכירים משהו אחר אשמח לשמוע... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  17. להתעסק עם קבצי DVD \ גדולים לקודד סרטים להעביר למחשב לערוך לחתוך עשיית אפקטים קליפים וכדומה \ עבודה בפוטו שופ שזה לא קשור.. ובפנאי משחקקים לא גיימר לא מתכנן OC וזהו ..~! מסך לא צריך ומקלדת וציוד הקפי לא צריך לקנות כרגע רציתי לדעת אם הלוח מומלץ למעבד ולכרטיס מסך השילוב שלהם או לקחת משו אחר INTEL P-4 LGA775 3.00GHZ 530 800MHZ 1MB 1100 ¤ 1 ABIT LGA775 AG8-V 705 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 585 ¤ 2 FX6600 128MB PCI-EXPRESS 825 ¤ 1 LG GSA-4161B DVDRW 460 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 400W 495 ¤ 1 ZALMAN CNPS7000A-Cu 250 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 6185 תגובה עצה עזרה שינוי ? יתקבלו בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  18. אני מחפש מחשב נייד עם זמן סוללה ארוך (שאיפה לכ-6 שעות) מעבד שמספיק לשימושים יומיומיים ולא יגרום לי לחוות איטיות מתמדת, אולי גם כרטיס מסך שיאפשר הפעלה של פוטושופ והאצת חומרה בסיסית, יש חשיבות למחשב בו ישנה ניידות גבוהה (13-14) אינ'ץ כי אני רוצה שיהיה לי קל לקחת אותו, כמובן שיש חשיבות לאחריות ארוכה (שנתיים או יותר) בנוסף ישנה העדפה למסך מט ורמקולים איכותיים. אז בעיקרון אני מחפש מחשב כבר יותר מחודש ודי נדלקתי על הרעיון של מחשב מבוסס מעבד בעל צריכת חשבל נמוכה (סדרת הsu של אינטל נדמה לי) אבל אני מפחד שמחשב שכזה לא ייתן לי חווית עבודה שתוכל להחליף את המחשב הנייח המקרטע, אני מעדיף כמובן לקנות בארץ אבל אני יכול גם לקנות באוגוסט מחשב בארה"ב בתנאי שיש לו אחריות בינלאומית וזה ייצא א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by blindhorse,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. max payne 3, battlefield 3 וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050- 22 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  20. היי, שלום לכולם. אני מעוניין בהצעות למפרט מחשב אשר מיועד בעיקר לצורכי עריכת אודיו (קיובייס ושות') ובמקביל אני מעוניין גם לערוך סרטים מידי פעם בפרימייר, פוטושופ וצפייה ב-HD. המחשב אינו מיועד למשחקים. המפרט יהיה מבוסס על מעבד i5 760. קירור למעבד- הצעות התקבלו בברכה... חשוב מארז שיהיה מאוד שקט.. (חשבתי על הסונטה 3 של אנטק) בשאיפה ל- 2 דיסקים קשיחים.. (אפשר גם להסתפק ב-1) 1000GB בערך.. כרטיס מסך שיענה על הדרישות שהזכרתי למעלה.. (זה נושא שאני מאוד מתוסכל ממנו כי אין לי מושג בכרטיסי מסך עדיף שיהיה כמה שיותר שקט אפילו קירור פאסיבי) זיכרון 4GB ניראה לי שיספיק.. לוח אם שיכיל את כל הרכיבים הללו.. ( זהו גם נושא שאין לי בו מושג..) עדיף שיהיה בו לפחות 2 סלוטים של PCI רגיל.. חיבור FIRE…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by marmark,

שלום לכולם יש לי נייד של טושיבה בן שנה עם מערכת הפעלה VISTA BASIC. יש לי מידי פעם מסכים כחולים שבסוף של המסך זה מה שכתוב : stop: 0x0000008e (0x000001d,0x81e3c04e,0xaf6ba960,0x00000000) האם זוהי בעיה בזכרון? או בעיה חומרה של הזכרונות. תודה.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  22. מעוניין במפרט עד 1600 ש"ח לא כולל מסך, מחשב שישמש לגלישה,עבודה עם WORD וסרטים לא כולל מסך, מסך ארכוש בנפרד מעוניין במפרט עם מעבד של אינטל ולוח אם של ג'יגבייט המחשב לא ישמש למשחקים אז כמובן שאפשר לרכוש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה.. המסך שאני רוכש הוא ‏LG E2040T

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  23. אני צריך עזרה במוצרים הבאים עכבר אלחוטי למשחקים ומקלדת רמקולים איכותיים וטובים ראוטר אלחוטי אני רוצה להקים רשת בבית תנו לי כמה דוגמאות מכל דבר למשל כמה דוגמאות של ראוטרים וכמה דוגמאות של עכברים ומקלדות..תודה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by scsa07,

שלום רב, ארצה לקבל המלצה למפרט מחשב שיעמוד בתנאים הבאים: 1. כרטיס קול עם יציאות מקדימה 2. מארז קטן ואסתטי במידת האפשר 3. 8 ג'יגה זיכרון מסך יש שימושי המחשב: 1. מולטימדיה - אינטרנט אופיס וכדומה 2. יצירת מוזיקה - כל הנגינה הינו גיטרה תודה Sent from my ONE E1001 using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by civic,

יש לי מחשב נייד כמו שאמרתי ורציתי לדעת מתי אמורים לכבות אותו כי בסך הכל הוא כל הזמן דולק ...בין אם עבודה והורדות מהאינטרנט. אני שואל כי אני רוצה לשמור עליו כמה שיותר.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.