ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
רציתי מעבד +לוח+כרטיס מסך+זיכרון ב2500 שקל אפשר הצעות?
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט אם מספיק לשדרג את המחשב הקיים, או שעדיף להשקיע כבר בקניית חדש, ולכן אשמח לקבל עצתכם. השימוש שלי במחשב הוא לתכנות בעיקר בסביבות כמו - eclipse,android Studio,visual studio וכד'. וכעת התחלתי לשים לב לאטיות שנראה שנובעת בעיקר מזיכרון העבודה המועט. השדרוג עליו חשבתי הוא - להוסיף כונן SSD וזיכרון RAM של 2X4G 1600mhz (סה"כ 8GB) - בעלות של 600 שח. בנוסף הוספתי מפרט למחשב אופציונלי חדש, אז אשמח גם לדעתכם עליו. נוכחי: או לרכוש מחשב בעלות של כ 3000 שח עם המפרט הבא: תודה, גיא
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מעדיף AMD וכרטיס מסך ATI... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לשימוש כללי. כ.מסך 1 GB מסך 15.6" תומך HD 2,או 3 GB של זיכרון מעבד i5 צורב DVD,בלוטות,כ.רשת(WIFI (N-מובנים וחברה שאין לה בעיות בכל מה שנוגע לאחריות,וזה אומר לא דל או HP תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי, מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר לאינטרנט ויישומי אופיס, אולי גם קצת סרטים ומשחקים קלים. צריך הכל כולל כל הציוד ההיקפי. לגבי מסך, צריך מסך דק טוב בגודל 19 אינץ. (את המסך מהמפרט הזה אני אעביר למחשב הגיימינג שלי אז הוא צריך להיות טוב, ואת המסך הנוכחי שלי 17 אינץ Lg אני אחבר למפרט שכאן) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בן שלוש וחצי שנים ככה, המפרט: AMD 3000 GA-K8NF-9 512 ראם מסך 19 אינצ' כרטיס מסך נוכחי 8400GS השאלה...האם רכישת כרטיס מסך חדש והוספת זיכרון תוכל לסחוב את החומרה בשביל שתוכל להרציץ משחקים חדשים+לעוד שנה ככה בהגדרות סבירות איכשהו, אני משחק בעיקר בתפקידים ואסטרטגיה אז המשחקים שלי לא דורשים בדרכ יותר מדיי משאבים. מה אומרים המומחים שפה?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס קונרו ולא יודע אם כדאי לחכות עוד קצת שמחירי מעבדים,לוחות,כרטיסים וכו' ירדו או שזה לא צפוי בזמן הקרוב? מישהו אולי יודע?
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג אלא אם כן זה ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, שיריץ את המשחקים המודרניים (Crysis. BattleField על הגדרות גבוהות ככל האפשר בהתאם לתקציב הניתן לכרטיס מסך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC עדיפות למעבד תוצרת Intel, וכרטיס מסך מבית ATI. תודה ויום טוב!!
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
איזה מארז כדאי לי לקנות שיהיה יפה ומותאם למודינג (חלון שקוף) תקציב עד 600 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראשית, אני מוכרח לציין שהידע שלי בחומרה עומד על נכשל חמור, כך שתמיד אשמח למעט הסברים נוספים אם מישהו מוכן לעזור. בעקרון, אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש לעבודה, משחקים וצפייה בסרטים ובשאיפה יחזיק לכמה שנות שימוש, או יהיה במצב כזה שאוכל לשדרג אותו בעתיד. התקציב שלי מעט מוגבל, כ 5500 ש"ח כאמור כאשר התקרה שלי מסוגלת להגיע עד 6000 גג גג גג (תרתי משמע). מעולם לא עשיתי OC, כך שזהו אינו שיקול עיקרי או משני אצלי, ועל פי רוב העדפתי בחיי את חברת אינטל, אלא אם כן הדעה הרווחת היא שדווקא AMD עדיפה לצרכיי (אני באמת לא יודע). אני מעוניין במחשב שכולל מסך 17 אינץ' LCD, וכולל הרכבה במעבדה\חברה מסוימת. אני יודע שבאופן הזה אני מתפשר באופן רציני על כרטיס מסך, אבל אני לא גיימר כבד ולא…
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום , אני זקוק למחשב בתקציב של 5500 - 6000 ש"ח המחשב מיועד לאינטרנט, סרטים , משחקים וקצת עריכה גרפית ברמת התחביב. אני מעוניין גם שהמחשב יכלול מסך דק 17" LCD וגם יש כמה חלקים שכבר יש לי ואני לא זקוק להם במחשב החדש כמו : צורב דיוידי ורמקולים. תודה! ואם תוכלו לתת לי מפרטים של חנויות באיזור המרכז כמו: KSP / PANDAS זה יהיה אחלה !
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטונים, * גודל המסך? 14.1-14 * משקל רצוי? אני לא יודע כמה זה משקל סטנדרתי רצוי כמה שפחות משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא יודע כמה זה זמן ארוך אבל תמיד עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שיהיה אפשר לחבר אותו לטלויזיה בחיבור כמו של מחשב רגיל או HDMI לא משנה לי * בלוטות? כן * גודל של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה זה אחריות בין לאומית אבל צריכה להיות אחריות מלאה ל3 שנים לפחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? זה צריך להיות של DELL או LENOVO וזיכרון 2048MB עם אופציה להוספה עוד 2048MB המחשב חייב להיות מהיר…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי, לצערי מאז ימי 486 הפסקתי להבין בחומרת מחשבים, וחבר המליץ לי על הפורום כמקום להתעדכן ולהיעזר בו. יש לי כרגע ג'יגה RAM, ומעבד פנטיום 4 2.6 ג'יגה הרץ. נכון להשבוע, המחשב שלי הפסיק לספק את הסחורה מבחינת משחקים. כרטיס המסך שלי הוא ATI Radeon X1650. בינתיים אני לא רוצה לשדרג אותו, אבל כן מעוניין לשדרג זיכרון ומעבד. התקציב שלי הוא +/- 800 שקל. שכחתי משהו? המון המון תודה מראש, עמרי
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג ! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. C.O.D 7-6 CSS San andreas Cs1.6 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מעבד: Athlon 64 3000+ (S-754) לוח אם: אני מתלבט בין ה- K8NS (s754) Nforce3 250 ל- K8NS PRO (s754) Nforce3 250 זכרונות: 512MB A-DATA x 2 כ. מסך: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 דיסק קשיח: WD 80GB SATA מארז: HEC Compucase CI-6A19 1. האם כל הרכיבים שבחרתי מתאימים ? (סוג זכרון/לוח אם/מעבד) 2. האם כדאי לחכות לירידת מחירים ? (אם תהיה כזו בתקופה הקרובה) 3. אני צריך המלצה לצורב DVD ומסך שטוח (לא דק). 4. האם כדאי לקנות ב- KSP (בראשל"צ) ? תודה
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לדעת איזה זמן תגובה גם למחשב וגם לTV זה ביצועים טובים למשחקי מחשב או XBOX? אני יודע ש2MS זה מצוין אבל מה עם 5 או 8? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי אנשים, זה המחשב שהזמנתי היום, תודה לכם על ההמלצות: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1036 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT AB9 מחיר: ¤724 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX RADEON X1650PRO 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI TV/O- GV-RX165P256D-RH - RETAIL מחיר: ¤686 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤417 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤791 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: RAIDMAX SCORPIO 868 BLUE+ 400W PFC PSU מחיר: ¤388 אחריות: שנה. מחיר סופי ב IQOC הוא: ¤4155 אני רכשתי ב: 4,000 ¤ אשמח לתגו…
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000, אולי 2500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדית ואינטרנט, חיבור לעבודה מרחוק, משחקים קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? המלצה למסך (בעלות מינימלית, מחוץ לתקציב) תתקבל בברכה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך באורות וכו 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן ר…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שימושים עיקריים , סרטי HD ומשחקים לא הכי כבדים בעולם אבל אם יש אחד עם כרטיס מסך שמסוגל להריץ את זה יחסית נורמלית זה עדיף.. נפח הארד דיסק 500GB , תמיד יש אפשרות לחבר חיצוני. שיהיה מולטיטאסקר (זתומרת הרצת תוכנות במקביל) . לעזרתם אודה
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כבר נכוויתי מדל שהתקלקל כל הזמן ובסוף התפרק. תקציב עד 4k, שימושים די בנאליים
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מישהו ביקש ממני לעזור לו במפרט במחיר של עד 3000 כולל מסך וציוד הקפי. המחשב נועד לסטודנטית ואמור להחזיק במשך 3 שנים (בלי צורך לשדרג). הוא ירוץ כנראה על XP ולא על ויסטה. את המפרט בניתי באתר של KSP (ומשם כנראה הוא ייקנה) כשהתבססתי על המפרטים לדוגמא שבאתר הזה. הבעיות שלי הן: 1. איך המסך? האם מומלץ אחר? 2. מארז ומאוורר: מאחר שלא היה את המארז שהומלץ עליו, בחרתי אחד אחר (בלי יותר מדי אידיאולוגיה ותובנות). הוא בסדר? המלצות? 3. מאחר שכבר חרגתי מהתקציב (כרגיל... :-), עדיף ששינויים במפרט יהיו בערך באותו הסכום או זולים יותר (אחרת נצטרך לוותר על משהו - צורב, זיכרון...). 4. כל דעה ותגובה נוספת תתקבל בברכה... מעבדי AMD Athlon 64 4000+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 395 ל…
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב של ההורים שלי התפגר לאחר כ-6 שנים והגיע הזמן לקנות חדש. מדובר במחשב לצרכים מאוד בסיסיים, כלומר גלישה באינטרנט ועבודה עם מסמכי אופיס. הדבר החשוב ביותר הוא שהמחשב יהיה שקט מכיוון שהוא יהיה בחדר שינה ויפעל 24/7. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה אם צריך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט ואופיס בלבד 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של ה…
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
נמאס לי לגמרי מהמחשב הנוכחי שמחליט להתקע די הרבה כבר ושלא מריץ משחקים כמו שצריך אז הגיע הזמן למחשב חדש. התקציב הוא 3000 שקלים - אבל, לא לכל החלקים. אני מעדיף כרגע לקנות מחשב שיריץ לי את הסרטים והתוכנות כמו שצריך ומשחקים יבואו אחר כך, לכן כרטיס מסך לא צריך כרגע (רק לשים את האחד הכי זול ופשוט). אין צורך בכונן DVD\צורב DVD ודיסק קשיח מכיוון שאעביר אותם מהמחשב הזה. מה שאני צריך כרגע זה: מעבד, לוח אם, זכרונות (עדיפות ל2 גיגה - אם התקציב לא מאפשר אז כרטיס של גיגה ואת הכרטיס השני אני אקנה בהמשך), ספק, מארז, כרטיס מסך זמני. המארז מצידי יהיה הכי זול. לגבי ספק - אני מתכנן לשים כרטיס גרפי מאוד חזק אחרי שיצא הכרטיס של ATI ואני אדע איזה מהם אני רוצה, לכן אני מתאר לעצמי שהספק יהיה …
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום צריך מפרט עד 2.5K אפילו פחות ללא ציוד היקפי. המחשב משמש למשרדי בלבד המשתמשת הקבועה בו היא ילדה ב13 לערך. חנות מעודפת KSP או חנות אמינה אחרת שעושה משלוחים עד לבית הלקוח. תודה ושבוע טוב.
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי רוצה לקנות מחשב בסכום הנ"ל(תשתדלו ממש לא לחרוג...),לא צריך מסך רמקולים עכבר ומקלדת...המחשב נועד גם למשחקים(לא צריך משהו מטורף כמו 8800 gtx...אבל עדיין רצוי שיהיה כרטיס מסך טוב כדי להריץ משחקים חדשים בצורה סבירה....) שהדיסק הקשיח יהיה בנפח של 160 ג'יגה...לא צריך יותר. תודה רבה נ.ב החנות צריכה להיות באיזור המרכז....
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-