עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mikezaush,

מבקש את עזרתכם לקניית מחשב נייד בתקציב הנ"ל עם כרטיס מסך 8400 של nvidia ומעבד intel core duo 2.0ghz לפחות. המחשב הוא לאינטרנט, סרטים ומשחקים לא כבדים במיוחד.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  2. Started by idan100,

שלום, אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪874 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪116 לוח אם: Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪538 מארז: Lancool Midi Tower PC-K59B Black - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪399 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪346 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1333C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 - מחיר: ₪142 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 2 - מחיר: ₪275 כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 HDMI Retail כמות:…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  3. מחשב בסיסי לשימוש הורדות צפיה בסרטים שירים עבודות אופיס גלישה באינטרנט וכו' ללא משחקים בכלל (באבלס וכאלה) כולל ציוד היקפי (מקלדת + עכבר ומסך (19 או 17 מה שנכנס בתקציב) אם אתם מצליחים להכניס גם רמקולים בתקציב זה יהיה מצויין אם לא אז לא נורא. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by pure perfection,

מה קורה?? אני צריך המלצה למחשב נייד 3000 עד 3500 ש"ח , השימושים במחשב יהיו שימושיים משרדיים , אופיס , אינטרנט , מצגות ודברים כאלה ... עדיף עם מסך כמה שיותר גדול ( רחב ) תודה לכם

5. אני זקוק למחשב חדש שישמש אותי לפיתוח תוכנה. דרישות עיקריות זה מעבד חזק והרבה זכרון מהיר תקציב כרגע: 2500-3000 מיועד בעיקר לעבודה עם Visual Studio וכן להרצה במקביל של מכונה וירטואלית אחת או שתיים אין צורך ב: מערכת הפעלה, מקלדת\עכבר, כונן סידי, כרטיס רשת, מסך לא מתוכנן אובקלוקינג, לא מיועד לגיימינג דרגת רעש\שקט: 5 (עדיף שקט לא קריטי) זכרון: 16 ג"ב מעבד: עדיפות ל-i7 אפשרי גם i5 כרטיס מסך נפרד: אין צורך דיסק קשיח: מהיר אבל לא צריך להיות גדול (לא SSD בגלל בעיות תקציב ואמינות) לוח-אם: בעיקר אמין ספק-כח: אמין לאורך זמן ועמיד עד כמה שניתן לאבק נוספים: כמה שיותר יציאות USB תודה, זיו

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  6. עיקר המחשב הוא לשימוש ביתי משמע - משחקים (מדי פעם מה שיוצא), גלישה באינטרנט, צורכי משרד וכו. המפרט שהרכבתי עד כה לא כולל מארז... אני אשמח אם תמליצו על משהו. ורציתי לדעת אם כדי להחליף את המאוורר של המעבד במשהו טוב יותר. אם אתם מחליפים משהו מהחומרה אני אשמח אם תציינו למה. תודה. והנה המפרט: Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB ‏945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E‎ GIGABYTE 1GB TwinMOS DDR II 667 ‏7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E‎ GIGABYTE ‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ WD ‏PIONEER DVR-111D DVD±RW‎ ‏Liberty ELT400AWT 400W‎ Enermax בנוסף אני אשמח אם תמליצו לי על חנויות (אני גרה באיזור ירושלים)

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  7. Started by guy shaked,

הציעו לי מחשב של gigabyte דגם W4682N-P81M2 אני צריך עקרונית את המחשב למשחקים קצת, ללימודים בגדול וסרטים פה ושם. האם המחשב הזה טוב ?, נחשב אמין ?, האם AS5920G-5A2G25MI של ACER יותר טוב ?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  8. שלום לכולם! יש לי מחשב נייד: http://www.toshibadirect.com/td/b2c/rdet.jsp?poid=383144 כשאני עובד עליו כל פרק זמן מסוים של בערך 10 דק' עד 20 דק' המסך נכבה והמחשב לא מגיב. רציתי לדעת מה עלול להיות הגורם לבעיה וכיצד אוכל לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by teapot,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד, תקציב גג - 3000 שקל מסך 15 או 16 אינצ - משקל בהתאם. צרכים: וורד, גלישה באינטרנט, וצפיה בסרטים (עדיף HDMI) סוללה - שתחזיק זמן סביר, 3 שעות זה אחלה. מעדיף מחשב של דל אם אפשר, הקניה תעשה בארץ.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  10. בעבודה התקלקל הספק במחשב. ספק גנרי כלשהו. הוא היה מחובר לאל פסק כלשהו. האם יש להתאים את הספק החדש לסוג האל פסק? או שאני יכול לקנות כל אנטק או סיסוניק ולא תהיה בעיה? אשמח לקבל תשובה זריזה.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by galai198777,

שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים כבדים מה מומלץ?

12. Started by SpiritKnight,

מישהו מכיר את המחשב ויכול לרשום את דעתו עליו? גרסאת הi5. תודה! תמיר

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  13. אהלן, קיבלתי dell latitude D505 עם הזכרון הזה: 256MB DDR 333MHZ CL2.5 השאלה היא האם אני יכול להוסיף (וכמובן שלא תיהיה בעיה) את הזכרון שיש לי בגרוטאה dell inspirion 5100. הזכרון שלו הוא: 256MB DDR 266MHZ CL2.5 עד כמה שאני יודע לא תיהיה בעיה אבל הם לא יעבדו בDC.נכון? אם כן, עדיף לי להוסיף את הזכרון ושהם לא יעבדו בDC מאשר שיהיה רק 256MB נכון? אני חייב תשובה 100% נכונה! *במילא אני מתכוון להתקין אובונטו (לינוקס) עליו... תודה.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by Hotmetal,

שלום ! , אני מעוניין במחשב למשחקים כבדים בתקציב של 4000 ש"ח ( מוכן לחרוג ב 200-300) *אני לא מעוניין בלעשות אוברקלוקינג *העיצוב ממש לא משנה לי * מצידי שיהיה רועש כמו טרקטור * אני לא מעוניין בפריטים הבאים : כונן דיסקים או צורבים , מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים * אין לי מושג מה יותר טוב AMD או INTEL .. אז מה שתציעו לי יהיה בסדר גמור * אני לא יודע אם מומלץ לקנות קירור אם כן אז תכללו אותו ואם לא אז לא. * אוורור הוא נושא קריטי בשבילי (אני לא רוצה ששום דבר במחשב יתחמם יותר ממה שצריך) ולסיום תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  15. היי, אני מתכנן לקנות שני מחשבים, אחד לעבודות פיתוח כבדות, שתקציבו 3500 ש"ח והשני לעבודות פיתוח קלות, שתקציבו 2500 ש"ח. פרטים שרלוונטיים לשניהם: 1. עדיפות למעבדי אינטל. 2. שקטים. הם לא צריכים להיות יפים או אלגנטיים, אז ניתן להתפשר בקלות על מארז מכוער כמו הלילה, אבל שיהיה שקט! 3. לא מתוכנן OC 4. לא צריכים ציוד הקפי או מסך. 5. ישמשו גם לצפייה בסרטים. 6. בשניהם צריך צורב DVD, דיסק קשיח של 320 ג"ב וזכרון של 2 ג"ב. 7. המחשב ה"כבד" צריך לדעת לתמוך בשני מסכים במקביל וחיבור לטלוויזיה. ה"קל" רק צריך יציאה למסך. 8. בשניהם אפשר לחרוג ב - 200 ש"ח, אבל עדיף שלא... המפרטים שיש לי נכון לעכשיו: א. המפרט למחשב ה"כבד": Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case 690.00 Computer Inte…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  16. אוקיי,אז כמו שאמרתי בכותרת: חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש במחיר של 900 דולר גג,הוא צריך תמחשב לסרטים ואינטרנט אבל שגם יוכל להפעיל משחקים די כבדים. המערכת תיהיה מבוססת AMD,ויש לציין שהוא לא ירצה לעשות OC,VLOT MODDING ודברים כאלה,הוא גם לא מעוניין במארז עם תוספות של אוברקלנוקינג ומודינג(כמו יותר מידי מאוררים וחלונות וכו)-מארז פשוט כמו כן הוא רוצה מסך,עדיף LCD אבל CRT גם יתאים,והוא קונה את המחשב בארץ. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by benny-a1,

שלום רב, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב סלוני עד 3000 ש"ח: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטי HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחובר ל 50"+ מקרן רזולוציה מקסי' של 720 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. שלט מדיה סנטר של מיקרוסופט(לא חובה) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צ…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  18. אני מבקש המלצה למחשב נייד בעל מסך 12.1 או 13.3 בבקשה עיזרו לי!

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by Ghost93,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב המקסימלי הוא 1800 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקלים גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב הוא מחשב שישמש את סבא וסבתא שלי, שהם בני 85, לשימושים פשוטים כמו אינטרנט, שיחות וידאו עם הנכדים, ושיחות סקייפ עם הקרובים מחו"ל. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים כלל. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא צריך מס…

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by max2103,

חברה זקוק לעזרה,שדרוג מחשב עד 1500 שח למטרת משחקים!! יש לי מסך 22 ",ארדיסק 320,זיכרון 1 גיגה, וצורב חדש!! מבקש לעזור בבחירת כל שאר החלקים המקסימליים לסכום שיש לי..

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  21. http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=566&ProductID=16130&VariantID=16131〈=he http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=246&ArticleID=729&Page=1 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7715326 תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  22. אודה לכם אם תוכלו לבנות 2 מפרטים כמפורט בכותרת, ללא ציוד היקפי

• 10 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by aviaderi,

שלום לכולם, אחותי צריכה מחשבים ללימודים שלה. במסגרת הלימודים היא תעבוד עם התוכנות הבאות: photoshop, illustrator ומאיה. נכון להיום, היא עובדת רק עם הפוטושופ והאילוסטרטור המפרט שיש לה בבית הוא פנטיום 4, 2.66GH, עם גיגה וחצי זיכרון. המפרט בן 4-5 שנים וסוחב את שתי התוכנות האלה כמו גדול. אני מאמין שעם מאיה הוא פחות יסתדר ולכן אני צריך את עזרכתם. התקציב רשום בכותרת. *שאלה: האם ניתן לקחת מחשב המפרטים המוצעים בעיתון ופשוט לשדרג לו את הכרטיס הגרפי וזה יספיק? תודה לעוזרים אביעד עריכה: הסתכלתי על המפרטים המומלצים והרכבתי את זה. זקוק לדעתכם: מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 5000+ 2.6GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 370 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 7310 Light AM…

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  24. שלום לכם אני לא מבין מה סדר העדיפויות והמהירויות לבין הסדרות T3400 או T7500 חלק מהם אותו מהירות שעון כמעט, אז זה פנטיום וזה C2D... רציתי לדעת האם יש אתר שמראה את הבנצמרקים שלהם לפי הסדר.... כמו שיש בכרטיסי מסך... תודה ...

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by Sgt_Daniel,

ני צריך לוח אם, ספק ומארז בסביבות ה-1500 ש"ח שיתמוך לי במערכת החדשה שאני מתכנן: 8800GTS E6300 1GB Samsung DDR 2 CL 3 667Mhz אני חייב ספק של 500W ומארז שיהיה מקורר היטב. בלוחות אם אני לא מבין אבל אני לא רוצה שיהיה כרטיס מסך onboard ושיהיה PCI-E.

• 5 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים