עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ofekd23,

הינה הדרישות אם המפרט לא משהו 1. מה התקציב המקסימלי?3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כמה שיותר כבדים במחיר אז א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו? BFBC2 ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: כן בעיקר למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אני קונה מסך 19" * באיזה סוג משחקים תשחקו? BFBC2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוהות במחיר הזה 3. האם יש צורך בציוד היקפי.? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  2. מארז טוב עם כניסה קדמית של USB. עד 300 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by Eli.,

אני מעוניין לבנות מחשב שישב בסלון בתור HTPC ויהייה גם מקור האחסון העיקרי בבית. חשוב לי שכמות דיסקים הקשיחים הנתמכים תיהיה לפחות עשרה, ותמיכה ברמת החומרה ב-RAID. תודה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by _xyz,

המבחר מאוד קטן, ואם נניח אני רוצה דגם של gigabyte עם כרטיס מסך של אינטל וגם עם bluetooth , אז (לפחות בארץ) אין דגמים כאלה. יש יצרן שנותן אפשרות לבחור כרטיס מסך ומרכיבים אחרים במחשבים שהוא מוכר?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by yuval987,

*אני מקווה שאני פותח במקום הנכון אני מחפש נייד עד 2000 ככה.. מה שאני צריך בו: *אינטרנט-שהמחשב יעבוד מהר! [עם WIN 7] *WIFI-חובה *צורב [DL] *זיכרון 150G ככה.. *מסך נורמאלי [שלא יהיה מיני] *מקלדת נוחה אני מצאתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=10796 איך הוא? תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  6. בוקר טוב אני צריך מפרט שיגיע עד 4000 שקל מקסימום מקסימום [ואם אפשר אז אפילו פחות] לא כולל מסך ורמקולים. הדרישות: 1. מחשב לא מיועד לגיימינג, רק לעיתים רחוקות... 2. המחשב יעבור OC כדי לשפר ביצועים [לא בשביל להשיג תוצאה!] כך שהשקעת מערכת קירור יקרה וכו' תהיה מיותרת פה... 3. השימוש העיקרי במחשב - תוכנות מסרים, אינטרנט, תוכנות עריכה גרפית, עריכת סאונד, הורדות, מוזיקה... מולטיפרוגרמינג - על המחשב ירוצו הרבה תוכניות באותו זמן... 4. סרטים לעיתים רחוקות... 5. המחשב הזה יהיה המחשב שלי ל5 שנים הבאות, כך שאני צריך מחשב שישרוד יחסית טוב 5 שנים בלי להפוך לגרוטאה.. 6. עדיפות למחשב שקט - אך לא חובה... 7. שתי כוננים [אחד למערכת הפעלה ואחד לקבצים] או כונן אחד? מה כדאי? אני בעצמי לא…

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by roadkill15,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב בלי שום ציוד היקפי. אני אשתמש בו לגלישה, משחקי רשת ופוטושופ. אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם יחס עלות/תועלת משתלם מספיק. אני לא רוצה לקנות מחנות קטנה ולא מוכרת (אפילו אם היא הכי זולה) משום שהיה לי ניסיון רע עם חנויות כאלה (חצי מהחלקים לא היו במלאי, שינויים במחיר, חלקים לא נכונים הגיעו וכו'). אחריות ושרות אצלי במקום ראשון, מוכן לשלם תוספת של כמה מאות שקלים בשביל זה. עדיפות לחנות טובה שיש לה סניף באיזור חיפה והקריות. עריכה: הגדלתי את התקציב ל 1500 ש"ח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by surfface,

לחברי נשרף הלוח אם ויש לו תקציב נמוך יש לו DVD , הארד דיסק , סטיק זכרון של 512 , כרטיס מסך (AGP) , זקוק מכם למעבד + לוח + מארז וספק למרות שיש לו ספק ג'נרי + פנטיום 4 2.4 על סוקט 478 אפשרות ב' היא להשתמש בחלקים שיש לו אבל מומלץ שלא אין דרישות מציוד הקפי , צורך במחשב בסיסי לכן תקציב נמוך

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by Mr_Kevin,

* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים וצפיה בסרטים * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP/TOSHIBA שיהיה מKSP/BUG

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  10. אני צריך מחשב בסיסי וזול, עבור חברה שלי מטרות? אופיס ואינטרנט בלבד. משום מה מחירו של הS12 של לנובו קפץ בכ700 ש"ח, לכן אני מחפש אלטרנטיבות נוספות תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  11. יש לי תקציב של 1500 שקל (יש אפשרות לחרוג טיפה), יש לי מארז כמו שיש לבחור פה במחשב הימיני(הלבן): http://images116.fotki.com/v705/photos/1/1302334/6482317/1-vi.jpg חשבתי לקחת את המארז רק עם הצורב, הכרטיס מסך וההארד דיסק ולהחליף את רוב המחשב מבפנים... המחשב ישמש לעריכת סאונד עם התוכנה קיובייס... אין צורך בציוד היקפי, כרטיס קול כבר יש לי... עכשיו אני מתלבט, כל המאווררים שיש במחשב מלאים אבק וניסיתי כבר כמעט הכל כדי לנקות וזה לא עוזר ממש, פן שואב ומקלות אוזניים אפילו... יש לכם המלצה איך לנקות אותם? או שאני יקנה חדשים? המעבד הכי נמוך שהייתי רוצה זה E7400, מעדיף לנסות למשוך לQ8200... לוח אם שיתאים להם... זכרונות של 2 ג'יגה לפחות להוסיף הארד דיסק של 250 ג'יגה ומעלה... ספק כוח חדש.…

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by סל מיחזור,

שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון. אני זקוק להמלצה על מקום אמין לקניית מחשב חדש, בתל אביב. תודה

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  13. [table] [tr] [td] Component [/td] [td] Model [/td] [td] Ebay Price [/td] [td] Israel Price [/td] [td] Final Price [/td] [td] Comments [/td] [/tr] [tr] [td] Case [/td] [td] Nanoxia DS1 - Deep Silence 1 Black [/td] [td] 991 [/td] [td] 640 [/td] [td] 640 [/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] MotherBoard [/td] [td] ASRock Z77 Extreme4-M Z77 LGA 1155 [/td] [td] 695 [/td] [td] 837 [/td] [td] 695 [/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] CPU [/td] [td] Intel Core i5-3570K [/td] [td] 1097 [/td] [td] 1094 [/td] [td] 1097 [/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] CPU Cooling [/td] [td] Zalman CNPS14X [/td] [td] 180 [/td] [td] 180 [/td] [td] 180 [/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td…

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  14. Started by gggil,

אני צריך מחשב מעולה, הכי טוב שאפשר ב6000 ש"ח לכל השימושים ולא צריך מסך, רמקולים או מקלדת ועכבר. שבוע טוב

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  15. רוצה להשתמש בvr. בנוסף. המחשב לצורך הדמיות כרפיות ולכן הכרטיס מסף משחק פה לדעתי. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k. יכול לקנות כרטיס גראפי באמריקה ככה שאם הכרטיס גראפי מעלה מחיר אז אפשרי לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הדמיות אדריכליות, עריכה גרפית וכול׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד. נמצא בחדר עבודה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא י…

16. Started by shimmi1982,

קניתי תלפטופ ב http://ksp.co.il/main.php?uin=6817 בחנות השלמתי ל4G זכרון,אחרי התקנה של vista 64 המחשב רואה רק 3G למרות שביוס וCPU-Z רואים 4G ואחרי שאני מתקין VISTA 32 הוא רואה 4G )) שאלה אם הוא באמת רואה 4G עם VISTA 64??? ועוד שאלה:מישהו יודעה איפה אני יכול להשיג דרייברים לVISTA 64 יש לי רק VISTA 32 (כולל באתר של ACER..רק 32BIT .)

17. Started by urich,

אז ככה יש לי מחשב ישן שמת שבק חיים ולא שווה לי לתקן מה שכן אני מתכנן לשמור בו זה את המארז הצורב DVD ואת הדיסק קשיח הקטן (160 גיגה שישמש לגיבוי)מחפש מחשב שיהיה לא ממוקד רק משחקים כך שיהיה לו גם מעבד טוב למשימות כלליות כגון ישומי OFFICE PHOTOSHOP וכו'. את הכרטיס מסך אני מוכן להוסיף בעתיד אם יהיה שווה לחכות אבל אז התקציב שאני מוכן לשים על המחשב זה K2.7 כרגע יותר חשוב שיהיה לי מחשב במקום זה שמת שיוכל להריץ סרטים ולא הרבה מעבר. אז אני מוכן להשתמש בכרטיס מסך OB. אני עוד מתלבט בקשר לתכונות כמו USB3 כי הבנתי שלא אוכל להוסיף אותו בעתיד אם הוא לא מובנה בלוח אם?? בכל מקרה אני רוצה מפרט מ KSP (החנות הנורמלית היחידה באזור שלי) וחשוב לי מחשב שקט! אני מוכן להשקיע ולשפר את המחשב בעתיד כל…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by OrBen91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, שימוש יום-יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCad, Beam, Photoshop. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? תחליטו…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  19. שלום לכולם, קרוב משפחה שלי רכש היום את המפרט הבא: http://img131.imageshack.us/img131/1344/43883062oo4.jpg סה"כ 5300 ש"ח ב-3 תשלומים שווים ללא ריבית. הייתי מעוניין בתגובות והצעות לשיפורים שלכם, בהתחשב בעובדה שהמחשב הנ"ל מיועד להיות תחנת עריכת וידאו ייעודית, וכמעט לא ישמש לצרכים אחרים. (שימו לב שכלולים במחיר הזה 2 מסכי 22" ו-3 דיסקים קשיחים (2 פנימיים ואחד חיצוני שישמש לשינוע חומרי גלם לעריכה)) לפי דעתי כ.המסך לא ממש מתאים ואם היה קונה משהו מהסדרה הנוכחית של ATI, למשל 4670, זה היה יכול לשמש אותו בקידודים על ה GPU (תקנו אותי אם אני טועה) מערכת ההפעלה תהיה כנראה XP 32 ביט, כיוון שהרוכש מציין ש XP64 לא תואמת את חלק מתוכנות העריכה שהוא עובד איתן. (מה שאומר שבינתיים רק 3 מתוך 4…

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  20. Started by M.K16,

שלום.. אני בניתי לי מפרט למחשב ורציתי לדעת אם הוא בסדר וגם יש שיפורים או הצעות אחרות... אני רוצה שהמחשב יוכל לעשות הכל. גם משחקים גם סרטים גם שקט וקר גם הפעלת המון תוכנות בו זמנית... טוב אז התקציב הוא משהו כמו 5500 שקל ואם זה באמת הכרחי אז עד 6000 בלי מסך ובלי ציוד הקפי... אני קונה ב IQPC ומבקש מהם לעשות גם את ה OC בחינם שלהם בהזמנת מחשב.. זה מה שבניתי. המפרט טוב? יש מה להחליף..? מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤556 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON HD2900PRO 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - RETAIL ¤1436 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤369 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LA…

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by Xstyle,

אלהן חברים, לאחרונה חלה אצלי בעיה במחשב הנייד שלי.. הוא נורא מתחמם ומתכבה לי החום של המעבד גמגיעה ל 100 מעלות יש במחשב הזה מאוור מצד שמאל שאני מרגיש שיוצא מימנו אוויר אני לא יודע אם צריך להיות גם מצד ימין מאוור אבל זה ניראה כאילו שיש שם או שהוא נהרס או שאין שם כזה השאלה כמה חום צריךלהיות למעבד באופן תקין? ומה אפשר לעשות בסיטורציה אם זה לא המאוור? זה קרה בפיתאומיות!

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  22. Started by imac,

אוקיי קודם כל אני מעדיף שהמחירים ילקחו מ KSP כי משם אני קונה את המחשב.. למרות שזה לא יהיה השימוש העיקרי אני מתכוון לשחק במשחקים כבדים לכן אני יצתרך כרטיס מסך סוס... אני יצתרך הרבה זיכרון במחשב ומעבד חזק לשימושים אחרים כמו עריכת וידאו וסאונד.. לא ממש משנה לי AMD או INTEL.. עוד דבר שחשוב לי זה המראה של המארז.. אני לא רוצה מארז במחיר גבוה יותר מדיי אבל שיהיה מארז יפה... מסך וציוד היקפי אני לא צריך, וגם אין צורך בכונן קשיח... תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by thony,

שלום יש לי מחשב DELL 1555 עם WIN 7. לכמה זמן אני יכול להשאיר אותו במצב SLEEP רק על סוללה מבלי שייגרם נזק או תתרוקן הסוללה? ליומיים? לשבוע? חודש? תודה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  24. הנה חבר"ה עשיתי כמה שינויים...מה דעתכם? המחשב מיועד למשחקים ולהרצת תוכנות כבדות, התקציב שלי הוא 4500 למרות שאני קצת חורג AMD Athlon 64 (5200+) - Dual Core 2MB Cache [AM2]- RETAIL 749.77 ש"ח GIGABYTE GA-M57SLI-S4 (nForce 570) - ATX 623.45 ש"ח Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail 1,749.03 ש"ח OCZ 2x1024MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 5-5-5-12 673.08 ש"ח WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 375.56 ש"ח Thermaltake Soprano VX - Black+ 400W PSU 494.41 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,665.30 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,525.34 ש"ח

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  25. ASUS N73SV http://www.fre.co.il/pl_product~123131~39~89.htm ASUS N75SF http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=141611&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89 ל-N75 כרטיס מסך GEFORCE 555M ל-N73 כרטיס מסך GEFORCE 540M על פניו ה-N75 עדיף מפני שהמחיר שלהם דומה ולו יש כרטיס מסך טוב יותר, האם יש הבדל באיכויות הבנייה או דברים אחרים שאומרים אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים