ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
לא ידעתי באיזה פורום לרשום את ההודעה, אבל אם זה לא מתאים לכאן - להעביר. תודה וסליחה. שלום, הפתיעו אותי עם קניית מחשב נייד LG L.A2ABE 1.6GHz עם ויסטה BASIC ורציתי לברר כמה דברים: 1) במפרט היה כתוב 120GB ואולם רשום רק 110GB כללי . יש רק מחיצה אחת אז אני לא מבין לאן נעלמו 10GB , כשבדרך כלל יש סטייה של עד 5GB. 2) המחשב מגיע עם סלוט אחד של 1GB זכרון - מישהו יודע כמה עולה סולט נוסף במהירות 667MHZ ? האם אלו אותם זכרונות כמו במחשב נייח? 3) אני מעוניין בעתיד (אחרי שאראה שהכל בסדר עם המחשב) למחוק את הויסטה ולהתקין XP PRO , כי הויסטה ממש כבדה. אולם שמעתי על כל מיני בעיות של המחשב הזה עם XP: א. האם בכלל ניתן למחוק את הויסטה ולהתקין את הXP ? כלומר, האם עם דיסק התקנה של XP אוכל להגיע ל…
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב טוב ואין לי כל כך הרבה זמן ליותר מידי חיפושים. המחשב שאני זקוקה לו הוא בעיקר לצורכי הורדות-סרטים ,מוסיקה והרבה גלישה. התקציב לא כולל מסך. בגדול המסך שאני רוצה והא samsung 19 אינצ. אשמח לכמה שיותר הצעות בתקציב הזה. אם יש לכם חנויות אמינות שאתם ממליצים עליהן באזור המרכז אשמח לשמוע... תודה.....
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום - (קודם כל התנצלות קטנה, זהו הפורום שנראה לי הכי מתאים אך אם זה לא המקום לשאלה אעביר אותה לפורום המתאים) ברצוני להרכיב מחשב לחדר, למטרת הזרמת מוזיקה בלבד. הסבר מפורט: בחדר 1 יושב כיום מחשב ראשי עם כל המידע, בחדר 2 אני רוצה לשים מחשב (מפרט מינימלי שצריך) ובו הארד דיסק קטן וכרטיס רשת וכל מה שמחשב זה צריך לדעת הוא לנגן קבצי מוזיקה היושבים פיזית במחשב הראשי. כדי לחסוך משאבים ומקום אני מעוניין שהמחשב יידלק ואוטומטית יריץ תוכנה ספציפית ויחידה לניגון קבצים ויהיה "טיפש" - כלומר לא ניתן לבחור תוכנות אחרות או לבצע פעולות רגילות (הבנתי שניתן לעשות דבר כזה). על מנת שבכל זאת יהיה איזשהו נקודת התייחסות אני רוצה במקום מסך גדול שיהיה תצוגה של מסך לדים המינימלי שצריך (או…
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד חשבתי על זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1661 מה אתם אומרים?? שווה את הכסף?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לקנייה מארצות הברית רציתי לדעת איזה אתר טוב או חנות זולה בארה"ב למכירת מחשבים ניידים. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני לא צריך מפרט מלא, מה שאני צריך זה: זכרונות (3G) כרטיס קול עם זיכרון מעבד ולוח אם דיסק קשייח ספק כוח כונן דיסקים DVD פשוט הכולל צורב. פשוט יש לי מארז וכרטיס מסך, מסך וכל הציוד ההיקפי. המחשב מיועד להקלטה עריכה ויצירת מוסיקה, עם התוכנה Cubase תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע רכשתי במיטב כספי מחשב נייד חדש Lenovo n200. לאחר יומיים נתגלתה תקלה במסך, המסך נכבה לאחר זמן מה של שימוש (לא בעיה של מערכת הפעלה, אלא בעיה של Hardware). כנראה הבעיה ב Backlight של המסך. מחר אני נוסע למעבדת שירות, מה לפי דעתכם אני צריך לדרוש? החלפה למחשב חדש במקום?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
איך כל העסק, שווה את המחיר השימוש הוא משחקים גרפיקה ושימוש כללי אשמח לקבל דעות מהחברה מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤880 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤569 מסך: VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI ¤1676 כרטיס מסך: GIGABYTE ATI Radeon HD 3850 512MB DDR3 ¤1123 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 צורב DVD: לLG DVDRW GSA-H62N DOUNLE LAYERED X18 SATA זיכרון: Kingston 2048MB CL5 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤393 פלוס מאורר 120 מ"מ הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤116 כל העסק יצא 5600 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, סופסוף החלטתי לשדרג את המחשב... אז ככה, אני צריך רק מעבד, לוח אם, ספק וכרטיס מסך: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4000+ BOX 390.00 ¤ OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Platinium Rev 2 CL4-4-4-15 360.00 ¤ GIGABYTE GA-M61SME-S2 Socket AM2 329.00 ¤ CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 799.00 ¤ Xilence Low-Noise 450W 12cm PFC PSU 200.00 ¤ סיכום ההזמנה (ללא תשלומים): 2,078.00 ¤ התקציב ממש לחוץ ולכן כמה שפחות יותר טוב... מספר שאלות: 1. האם אני יכול לקחת מעבד יותר תקציבי (סמפרון) ולא לסבול בביצועים? 2. אני לא מבין כל כך בספקים האם הספק שבחרתי מספיק? אם לא אני צריך את הספק הכי זול שיריץ את המערכת (לא חייב מותג!) 3. הכרטיס הזה נראה לי קצת זול (יש אותו דגם באתר …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=5584 מה אתם אומרים על המחשב הזה לצורכי אינטרנט-שירים-סרטים-אופיס? מספיק חזק? מה עם הדגם הזה ? החברה טובה? הדגם אמין? מישהו?משהו? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי לכולם קודם כול אני חדש בפורום יש לי שאלה שמאוד מתרידה אותי עם זה הפורם הלא נכון אז תגידו לי לאן אני צריך לפנות אוקיי ישר לעניין אני רוצה לבנות שרת משחקים שיתמוך בWOW ושיוכל להכיל יותר מ1000 שחקנים שאלה היא כזאת מהם הנתונים שאני צריך לשרת עם אפשר כמה שיותר פרטני (בקשר למחירים ולדגמים) ואיזה מהירות אינטרנט אני צריך השאלה מתיחסת לחומרה בלבד ולא קשורה לתוכנות כולשהם תודה
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום רב, חשבתי על לרכוש מחשב נייד מארה"ב (קיים מישהו שיביא לי אותו). המחשב הולך להיות המחשב המרכזי שלי. הייעוד של המחשב הוא בראש ובראשונה פיתוח תוכנה, לאחר מכן גלישה באינטרנט ולבסוף משחקים (ממש מעט ואם כבר אז קלילים דוגמאת PES). אני מעוניין לקחת מחשב מהקטגוריה העיסקית. חשוב מעבד חזק, זיכרון 2 GB על סלוט אחד (כלומר שישאר עוד אחד לשדרוג עתידי) ו HD של מעל ל 100GB במהירות 7200. מסך 14 אינץ', וסוללה אם אפשר אז טיפה משודרגת. התקציב כמו שאמרתי הוא 1000$, יכולה להיות חריגה, תלוי בתוספת/תועלת. כמו כן רציתי לדעת בנוגע לאחריות, האם נכון הדבר שלמחשבי IBM (לנובו) יש אחריות בינלאומית ותקפה בארץ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברצוני לקנות מחשב שיוכל "לסבול" את כמות ההורדות שלי עם תוכנה חזקה שדורשת הרבה כוח ממנו וכמובן גם משחקים די חזקים כמו americas army , חשבו שיהיה צורב DVD ולפחות 4 כניסות USB קדמיות יש ברשותי מסך ושאר הדברים כמו עכבר מקלדת וכו'... כרגע התקציב שלי הוא 3000 ש"ח האם זה מספיק ? צריך לשפר ? אין בעיה גם לקבל מפרט ב3500 אם צריך שינויים חשובים. תודה מראש לכל העונים ! קובי. נ.ב. שכחתי לציין שאני רואה המון סדרות וסרטים במחשב...
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
טוב ככה.. המחשב שלי מתחיל להתיישן.. ונראה לי הגיע הזמן לחדש תגרוטאה... המשחקים החדשים (אלה שעובדים עליו..) כבר מתחילים לקרטע.. המפרט כיום: AMD Athlon 64 Processor 3000+ @ 1808MHz Gigabyte KNS939 DDR 2x256 400MHz CL2.5 Dual Channel Geil Leadtek 6600GT אז ככה.. חשבתי לשדרג מעבד + לוח + זיכרון + כרטיס מסך התקציב הוא כ-2000 שקלים חדשים.. אפשר להתגמש (עד 2500).. תלוי אם זה כדאי.. נראה לי שתקציב כזה מספיק לא? ליבה כפולה... 2 ג'יגה זיכרון.. אממ.. אני מניח שאינטל.. אלא אם כן בימים כאלה עדיף AMD?! קיצר זה הכל.. אה וחנות באזור המרכז.. תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מפרסם בקשה בשביל חבר הוא מעוניין במפרט לגיימינג + מסך אשמח להצעותיכם פלוס חנות טובה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בעזרת הפורום , קיבלתי הצעה למחשב HTPC ב3000 ש"ח פחות או יותר. המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤401 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1137 לוח אם ASUS M2A-VM ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31540 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤546 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 667Mhz CL5 ¤116 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T6UB1GC5 כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD2600PRO 512MB PCIe ¤465 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37451 מארז כולל ספק Antec FUSION EC 430W ¤1023 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=FUSION-V2 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2895¤ המפרט הו…
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן אני סטודנט, דל תקציב, לומד הנדסת תוכנה.. זקוק למחשב נייד כדי לעבוד קצת על תיכנות כשאני מסתובב.. וגם בכיתה. בסך הכל אני רוצה שהוא יהיה סביר, אני לא מצפה ממנו יותר מידי, כמו להריץ משחקים. אבל אני כן הייתי מצפה שיריץ WIN XP בצורה טובה,ואפליקציות כבדות פה ושם. לא חשוב לי שיהיה BT , אבל כן חשוב שיהיה כרטיס רשת אלחוטי. ואם לא אהיה אני מניח שאקנה כרטיס SD WIFI (חשוב שיהיה גם חריץ SD) התקציב שלי הוא בערך עד 1500 שקל.. אני יכול טיפה לעלות למעלה אם זה באמת ישתלם. בדקתי באתרי יד-שניה אבל אני ממש לא בקיא בדגמים, אם יש לכם דגמים שתוכלו אולי לומר לי את שמות הדגם, שאוכל לדעת מה בידיוק כדאי.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה אותו עם לפחות 250GB , INTEL , לא AMD ואני יודע הוא יותר זול אותו דבר , אבל לא , רק INTEL ! 2GB זיכרון כרטיס מסך חזק בעדיפות ל-8800GT וכדאי שגם יהיה חיבור HDMI. מארז לא צריך משהו מוגזם איזה HEC 6A19 שחור בעדיפות ראשונה . ורק מ-KSP זאת האפשרות היחידה שלי לבנתים. תודה לכולם ושוב אני חוזר:רק אינטל,ובחנות KSP , מי שרוצה בחנות אחרת לייעץ לי שלא ירכיב,אלא אם זאת חנות ברמת גן תל אביב
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד DELL Inspiron 1520 עכשיו אני עובד עם מסך חיצוני שמחובר עליו.. עכשיו כל פעם שאני סוגר את הנייד אז בתצוגה במסך החיצוני נעלמת לי... (ד"א המסך החיצוני מוגדר כמסטר אם זה משנה) רציתי לשאול האם יש דרך שאני אוכל לסגור את המחשב הנייד מבלי שתעלם לי התצוגה במסך החיצוני? אם זה משנה אני על vista
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
אני צריך מפרט למשחקים כמו cs ו גם משחקים כבדים כמו crysis בקיצור מחשב שיהיה טוב למשחקים לא צריך ציוד היקפי! צריך כונן dvd וצורב אין העדפה לחברה... ולא חשוב שיהיה יפה. אם אפשר שיהיה שקט אבל אם זה יהיה על חשבון חלקים אחרים אז לא משנה ולא עושה OC תודה...
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מחפש לחבר מפרט עד 2500 שקל הדברים הרגילים אופיס אינטרנט וטיפה משחקים כולל הרכבה או אולי מחשב מוכן כולל התקנה של ווינדואס XP ללא מספר רשיון יש לו
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי, אני זקוק למפרט לעבודה משרדית נטו. דיסק קשיח כבר קיים, אז אין צורך. התקציב הוא 1500 ש"ח. חשוב שיהיה על הלוח יציאת TVOUT וDVI. הבנאדם מעדיף מערכת של INTEL. תודה מראש, אברום.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש ברשותי dell inspiron 1520 וברצוני לדעת איך לשנות פונקציונליות של משטח נגיעה המובנה בנייד. בברירת מחדל מוגדרות כל מיני סוגי לחיצות שברצוני לבטל. איך אני יכול לשלוט על ההגדרות האלה?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-