ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני כבר שנים רוצה לקנות מחשב אבל תמיד מוצא את עצמי מתעכב על זה מלא ובסוף לא קונה, ולכן אני רוצה להראות לכם מפרט ומבקש דעות וגם תיקונים והמלצות לגביו. אני עוד מעט מתגייס והמחשב לא ימצא ביותר מדי שימוש. אני לא גיימר , מחפש מחשב עמיד כי אני לא מתכוון כל 3 שנים לקנות או לשדרג יותר מדי. הוא יהיה לשימוש רגיל של אינטרנט, אני גם מתכנת אז רוצה להפעיל סביבות עבודה בצורה נוחה(פחות קריטי). אני גם בונה על לחבר טלוויזיה או מסך וכרטיס טלוויזיה(גם על זה בקשה תגיבו מה עדיף והמלצות) וגם להוריד ולראות סרטים פה ושם על המחשב. פרט חשוב שאני אוסיף זה שיש לי מחשב אחד כרגע באמצע הבית בן 8 נראה לי , עם וודוו 3 ופנטיום 3 והוא עדיין חי אצלי ונושם, מעצבן אבל שורד. זכרון פנימי הרחבתי לו ל384(הב…
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אממ אני הולך לקנות מחשב חדש ואחרי פול התלבטויות ואחרי שכל פעם אומרים לי עוד משו ועוד משו החלטתי לבוא לפורום ששמעתי שהוא הכי מקצועי... המפרט שאני מתכנן כרגע המחשב מתוכנן לעתיד הדיי רחוק (3~) שנים הכל מנוצל כמו שצריך? המסך ינצל את הכרטיס מסך דיי טוב לא? מתוכנן OC, הקירור הספק והמארז מספיקים לאחד נחמד, לא ? בינוני-משמעותי עכשיו עוד שאלה.. רציתי בהתחלה HEC אם TT 550 ואמרו לי שהTT לא טוב, למה ? והHEC? כי אין לי כל כך כסף ל600 הזה המחשב מיועד למשחקים כבדים, עבודה חלקה בתוכנות כמו פוטושופ ובקיצור מחשב מהיר.. גם חשוב שיהיה שקט עכשיו אני ממקבל הצעות לשיפור אבל הקטע שאני לא יכול לעלות את זה אפילו בשקל.. גם את התקציב הזה עדיין לא אשרו לי אבל זה בטיפול.. בקיצור אם יש לכם ה…
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מחיר המחשב 2,300 ש"ח ומקבלים עימו אחריות לשנתיים. מוצעת אחריות לשנה נוספת ב-200 ש"ח. כדאי?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן חברה ברצוני לקנות שני מחשבים המחשב הראשון הוא למטרת אינטרנט , צפיה בסרטים , חשוב לי שיהיה מסך 22 אינץ וכרטיס קול שתומך ב 1.5 ערוצים התקציב הוא 3000 שח אפשר טיפה לחרוג המחשב השני למטרות אינטרנט ומשחקים בלי גראפיקה מיוחדת (משחקים ממש לא כבדים למשל מריו) אני הסתפק במסך 19 התקציב הוא 2500 שח חשוב לי שבשני המחשבים יהיה מעבד של אינטל ולא של AMD תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
עזרה למפרט למחשב נייח אני לומד קורס של MCITP דרישות הרצה של מספר מכונות וירטואליות במקביל תמיכה ביכולת לבצע מערך RAID לגבי כרטיס מסך שהיה בינוני למשחקים +סרטים בשעות הפנאי OC - רצוי המלצה לחנות תודה
-
- 10 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בORANGE הציעו לי מבצע אמרו שזה הנייד הכי טוב של HP אני יודע ... הציעו לי את DV 6 1110 לא ממש מצאתי הרבה פרטים על המחשב... בטלפון הוא אמר לי שזה מעבד Intel® Core 2 Duo T6400 2 GHz, ATI Mobility Radeon HD 4530 512MB ו 4 GB זיכרון פנימי ו 250 GB הרד דיסק כולל מערכת הפעלה VISTA ו מסך 15.4 מה אתם אומרים? שווה בעד 130 שקל לחודש בהתחייבות ל 36 חודש? ואם לא אז איזה נייד אתם מציעים לי שטוב למשחקים... משקל וגודל מסך לא חשוב לי.. אין לי משחק ספציפי אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים יחסית אפשר לחרוג בתקציב ב 500+- עדיף שיהיה צורב DVD ומחברה מוכרת וטובה... תודה.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
שלום, מה דעתכם על הפרט הבא למשחקים הולך לקנות אותו החודש באילת, יש הבדל גדול בין DDR4 לDDR5? יש משהו שכדי לשנות? מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=107328]Intel Core i7 13700KF / 1700 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 1537 …
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: מעבדים: Intel Core i5 8500 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 830 קירור למעבדים: Antec Tiger A30 כמות: 1 - מחיר: ₪ 41 לוחות אם: Gigabyte B360M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 386 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 2400 CL16 Vengeance LPX Red CMK8GX4M1A2400C16R - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 355 מארזים: Cougar MX330 Case + Antec BP450PS Power Supply כמות: 1 - מחיר: ₪ 279 כונני SSD: Kingston SSD 120GB A400 7mm 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪ 156 כוננים קשיחים: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 204 כרטיסי מסך: Palit GeForce GTX 1060 Dual 6GB GDDR5 VR Ready - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪ 1504 הרכבת …
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום חברים ותודה שנכנסתם לנסות לעזור :) אני מברר אודות מפרט למחשב נייד של 15-17 אינץ' שכל שימושו יהיה לתוכנות לעיצוב בתים. להלן המענה על השאלות לפי חוקי הפורום: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה עבור תוכנות עיצוב, בעיקר sketchup ו autocad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) . כל המרכיבים דרושים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעות…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000-7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, תכנות,עריכת וידאו פה ושם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - new bf1,call of duty ,for honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע 24 אינץ, מתכנן בעתיד מסך יותר גדול אפילו עם 4k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאיו, גיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר, סוני וגאס, פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר וורד(כבד), גלישה באינטרנט ויוטיוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא LG FULL HD 21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כל תוכנות הגרפיקה פחות או יותר שמצוינות בפוסט של מפרטי גרפיקה- פרנסה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24" וחיבור לטלוויזיה 37" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
דגם מחשב: iSB00 מעבדי אינטל: Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14619 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13582 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12610 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 7K1000.C 500GB 7200RPM 16MB SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=4699 כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graphics 2000 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11896 כרטיסי קול: On Board 5.1 Channel Audio h…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב שישב בסלון לשני שימושים: 1. גיימינג שיתמוך במשחקים ברמה בינונית עד גבוהה (לאו דווקא Crysis אבל גם לא טטריס) שיחובר לטלויזיה HD דרך HDMI 2. HTPC. התקציב הוא עד 4,000 עם אפשרות חריגה של עד 500 ש"ח. נושאים קריטיים: 1. Small Form Factor - Mini ATX 2. שקט - המחשב ישאר דלוק 24/7 ובמצב IDLE/HTPC עליו להיות שקט לגמרי. במצב משחקים השקט חשוב אך פחות. 3. Intel חשבתי על מארז SG05 או SG07, ולוח Z77 כלשהו עם מעבד i5. מעונין בהתיחסות למארז / לוח אם / מעבד / ספק / כרטיס גרפי / קירור. אין צורך לכלול כוננים (מתוכננים SSD ורגיל), מקלדת/עכבר, זכרון. אין צורך ב-OC או בשדרוגים לעתיד.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום ואני מעוניין לקנות מחשב חזק וכבד למשחקים מטרה שלי בלי לשדרג אותו לטווח 5-6 שנים עם ראש השקט. מעבדי אינטל Core i7 3930K BOX מאוררים למעבדים Corsair Hydro H100 Extreme Performance Liquid CPU Cooler לוח אם Intel® Desktop Board DX79SI זכרונות 4x4GB G.Skill Ares Quad Channel CL9-11-10 כרטיס מסך Gigabyte GTX690 4GB GDDR5 Retail ספק Toughpower Grand GOLD 750W Modular PSU מארז יש לי-LEVE 10GT FULL ארדסיק יש לי-TIB2 SATA2 מחיר לא יפריע לי.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת (פשוטים). 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה, ללא מערכת הפעלה/אופיס. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון …
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ללימודי מדעי המחשב עם רזולוציה גבוהה(לפחות 1600X900) . מבחינת החומרה אני מעוניין בכרטיס מובנה ובמעבד core i5. דיי התקשתי בחיפוש בZAP מכיוון שאין פילטרים לרזולוציה. מישהו מכיר דגם מתאים?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
זקוקה לחוות דעל על מפרט לצורך שידרוג מהמחשב הנוכחי שלי למחשב שמיועד לעריכה בתלת מימד להלן הפרטים שפירסמתי על המחשב שברשותי ומה ברצוני לשדרג : מהו תקציב לשדרוג המחשב? 5000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? לא מטרות השדרוג מהי מטרת השדרוג (ייעודו של המחשב, השימושים שלכם)?: יצירה בתלת מימד במידה שבחרת בעריכה על סוגיה, ציין שמות של תוכנות בהן תשתמש: -3D MAX, Z brush,Maya,Blender,Photoshop באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש ? 64BIT Windows 8 ולא מתכוונת לקנות יש לי כבר מפרט נוכחי ספק כוח A.PFC 550W FAN12 Ci-Power CWT מק"ט : CP550 לוח אם : H61MA-E35 B3 HDMI USB3 SATA3 1GLAN MSI מקט: H61MAE35 חומרה אופציונלית - …
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אני מחר הולך להזמין מחשב חדש וחסר לי לוח אם....ואני לא יודע איזה לשים, מישהו יכול לעזור לי? זה המארז : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪941 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 מארז: Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-520W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪775 זיכרון: Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED כמות: 1 - מחיר: ₪260 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪427 כרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI POWER EDITION כמות: 1 - מחיר:…
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב? משחקים (אני יודע שזה לא התקציב אבל עד כמה שאפשר ואני מתכוון ל crysis וכו') סרטים תכנות ועבודה שוטפת * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, זרקו הצעות שמתי עין על המחשב הבא http://ksp.co.il/?uin=15811 מה אתם אומרים? תודה!
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קניתי השבוע מחשב חדש שהמטען שלו באותו חיבור כמו של המחשב הישן שלי רק שהחדש הוא 135W לעומת הישן שהוא 40W[מחשב קטן 10.1]. שימוש במטען החלש יותר יכול להרוס את המחשב החדש? וההיפך לגבי המטען החדש והמחשב הישן?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות , שיהיה מהיר וחזק ושיחזיק לפחות ל4 שנים בלי הרבה בעיות , בנוסף שיהיה אפשרות למשחקים כבדים * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? אין העדפה, משקל סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של שלוש + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750 G , אין לי ידע על סוג * כונן CD/DVD? צורב ? שלושתן * כונן Bluray? אין העדפה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP או DELL בנוסף משום מה אני די נעול על CORE I7 + 8GB , יכול להיות שאני טועהכי אני לא מבין גדול .. שאלה נוספת ואחרונה…
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-