עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני חושב לרכוש מחשב נייד HP Envy 17 עבור עבודה משרדתית. השימוש הוא בעיקר תוכנות אופיס כמו וורד, פאור פוינט. גוגל, דוקס וכו' אין שום כוונה להשתמש במחשב עבור גיימינג או משהו כבד. הסיבה שהמחשב הזה תפס לי את העין זה ה17 אינץ'. אני קונה אותו עבור אמא שלי ורוצה מסך גדול כמה שיותר במחיר הגיוני. הספק שלי הוא האם כדאי לקנות מחשב כזה עבור השימוש שרשמתי. האם יש טעם לקנות מעבד i7 או i5 בהחלט מספיק. והאם יש מחשב נייד אחר שכדאי לבדוק עם מסך גדול במחיר טוב יותר, ושהחומרה לא תהיה מוגזמת לשימושים של עבודה משרדתית. תודה

2. נדפק הקירור של הלפטופ, חשבתי לקנות גוף קירור חילופי ולהחליף . רציתי לדעת אם יש מדריך? ואם למישהו יש נסיון? מחשב : HP Pavilion dv6186ea תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  3. אהלן חברה ברצוני לקנות שני מחשבים המחשב הראשון הוא למטרת אינטרנט , צפיה בסרטים , חשוב לי שיהיה מסך 22 אינץ וכרטיס קול שתומך ב 1.5 ערוצים התקציב הוא 3000 שח אפשר טיפה לחרוג המחשב השני למטרות אינטרנט ומשחקים בלי גראפיקה מיוחדת (משחקים ממש לא כבדים למשל מריו) אני הסתפק במסך 19 התקציב הוא 2500 שח חשוב לי שבשני המחשבים יהיה מעבד של אינטל ולא של AMD תודה מראש

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by nadavcheck,

שלום לכולם . ושוב מגיעה שנת הלימודים האקדמאית , ושוב זבי חוטם (כמוני) מפוצצים את הפורום בשאלות על נייד החלומות שלהם ... אז קודם כל תודה , אתם עושים עבודת קודש , שנית, אחרי הרבה חיפושים לא מצאתי בדיוק את מה שאני מחפש אז הנה זה בא : תקציב : עד 5K מטרת המחשב : מחשב לימודים , אופיס ואינטרנט , אבל עם מולטיטסקינג (נגיד מדיה פלייר אופיס וגלישה ביחד ) גודל המסך: 12' זה נהדר. חשוב שיהיה קטן אבל לא מתחת לזה, זה בלתי אנושי. משקל: עד 1.6 ק"ג , עדיפות לכמה שיותר קל סוללה : זמן עבודה כמה שיותר ארוך , 4 שעות לפחות כונן : סטנדרטי יציאות מיוחדות :סטנדרטי בלוטות': אם יש צורב : לא נדרש מערכת הפעלה : XP או ויסטה , לא אכפת לי העדפה:חברה מובילה,אבל לא מק - אנחנו לא כ"כ מסתדרים. הערה 1 : …

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  5. התקציב שלי הוא 8000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה.. המחשב הוא למשחקים כמו FLIGHT SIMULATOR X, ואין כמעט סיכוי שאעשה OC.. כנראה שהמחשב הוא מחשב ל4 שנים הקרובות.. בתקציב יש לכלול את המחשב עצמו, מסך (בטח תשימו את אחד הDELLים ), מקלדת (איתה אני בעיקר משחק אז חוטית, נראה לי כדאי הרגילה של מייקרוסופט) ועכבר ( אין שום משחק שאני משחק עם העכבר, אז הייתי מעדיף שיהיה עכבר אלחוטי (כל עוד הוא לא יקר מדי) אבל שיהיה איכותי ויקלוט מ3 מטר ולא יעשה בעיות! ) תודה רבה ושבוע מבורך !

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by galsh12,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  7. שלום. אני מחפש המלצה לנטבוק שילווה אותי ב-4 השנים האקדמיות שלפניי. מטרתיו יהיו אך ורק כתיבה בוורד (ומסמכים קלים באקסל ו-power point) וגלישה באינטרנט. אין בכוונתי לצפות בו בסרטים או לשחק בו משחקים. גודל המסך: מעל 10 אינץ' (אני לא יודע מה גודל המסך המירבי לנטבוק...) משקל רצוי: לא רלוונטי (2 ק"ג ומטה, לכן כתבתי לא רלוונטי - משקלו של כל נטבוק הוא מתחת למשקל זה...) זמן סוללה: 6 שעות ומעלה. לצורך העניין, ייתכן ואני אאלץ להעביר יום לימודים שלם (8-10 שעות) מבלי שסוללת הנטבוק תטען והחסכון בסוללה יתבטא בכיבויו של הנטבוק במעבר בין שיעורים והעברה למצב sleep לכמה דקות מדי פעם. זמן סוללה הוא הקריטריון החשוב ביותר עבורי - כמה שיותר ! האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לפחות 2 יציאות USB. אין …

8. אפשר לחרוג קצת מהמחיר לדברים שמאד מועילים.אני צריך מחשב במיוחד למשחקים .לכן אני לוקח את הכרטיס מסך x1950p 256mb שאני מסיג ב900 ש"ח נשאר עוד 2300 ש"ח אני צריך לוח אם טוב תואם אני מעדיף ג'גה זיכרון ודיסק קשיח 250 ג'גה .ושוב לצורך שמאד מועיל אפשר לחרוג בנתיים חשבתי על המפרט הזה ויש לי מחירים זולים מיבואן אני צריך שמשהו ישלים לי את המחשב{לוח אם- זיכרון -מארז -ספק- צורב דיוידי} 920 ש"ח x1950p 400 ש"ח 250 ג'גה H.DRIVE SATA2 7200 1000 ש"ח e6300 dual cor intel {מי שניראה לתקן את מה שבחרתי שיגיד} נשאר: לוח אם- זיכרון -מארז -ספק- צורב דיוידיב900 ש"ח שנותרו. אפילו שיהיה 1200 ש"ח לצורך עכשיו השאלה העיקרית היא אם בעוד חודש חודשיים יהיו דברים ששווא לחכות בשביל לקנות אותם .אם כן אני…

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  9. היי, ברשותכם אני לא אמלא את הטופס כי כבר בניתי פה מפרט והייתי שמח לקבל את החוות דעת שלכם עליו, אם יתאים למה שרשמתי בכותרת. AMD Ryzen 3 3200G 3.6Ghz Radeon Vega 8 AM4 ASUS PRIME A520M-K AM4, AMD A520, DDR4, PCI-E, VGA, HDMI G.Skill Aegis 8GB 2400Mhz DDR4 CL15 MSI GTX 1050 Ti Low Profile 4GB GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E Kingston A400 M.2 SA400M8/120G 120GB SSD Western Digital Caviar Blue 1TB Sata III WD10EZEX ADATA XPG Pylon Bronze 650W PYLON650B-BKCUS CoolerMaster MasterBox E501L Mid Tower נראה לכם בסדר? מזהים צוואר בקבוק או חוסר התאמה של חלקים איפשהו? אני יכול להחליף ל i3 10100F ולוח אם Asus H510M-K LGA1200 בתוספת של 170 שקלים, יהיה הבדל מש…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by mitch,

שלום לכולם הייתי די סגור על המיפרט שאני רוצה: AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT TR2 for AMD64 Gigaybyte GA-K8NS nForce3 250 Motherboard Twinmos 512MB DDR 3200 Memory Albatron Geforce AGP6600GT 128Mb DDR III 128Bit Video Card ואז הגעתי לחנות והמוכר ניסה לשכנע אותי שכדאי לי מאד לשדרג ולקחת (בתוספת רק של 200 ש"ח): AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X socket 939 (אותו זכרון) Albatron Geforce 6600GT PCI-e 128Mb DDR III 128Bit Video Card השאלה לי היא: 1. האם זה שווה באמת תוספת של עוד 200 ש"ח? 2. המוכר אמר לי שהיתרון העיקרי בשדרוג הוא שהלוח הזה תומך גם ב-dual channel, ואז אני יוכל לשדרג בעתיד לזכרון של 1GB. אבל זה לא בעיה אם ככה, שאני לוקח עכשיו רק…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by Scuba,

מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD and future games -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "22 / "24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by eyalbm,

עזרה למפרט למחשב נייח אני לומד קורס של MCITP דרישות הרצה של מספר מכונות וירטואליות במקביל תמיכה ביכולת לבצע מערך RAID לגבי כרטיס מסך שהיה בינוני למשחקים +סרטים בשעות הפנאי OC - רצוי המלצה לחנות תודה

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  13. שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד. אני צריך מחשב נייד לשימושים הבאים: אופיס, סרטים, קידוד סרטים, PHOTOSHOP (לא ברמה מקצועית) ועוד כל מיני תוכנות שדורשות מפרט כל של PHOTOSHOP. משחקים - לא גיימר כבד, אבל תמיד יהיה נחמד שיהיה את היכולת לשחק משחקים (לא חייב ביצועים HIGH של כרטיס מסך, אך גם שלא יהיה LOW) והדבר הכי חשוב שהמחשב יחזיק כמה שנים (מבחינת מהירות), אני שונא מחשבים שאחרי שנתיים אתה צריך 5 דקות שהמחשב יעלה... עד 4000 ש"ח. מחשבים שהסתכלתי עליהם (לא יודע אם הם עונים על הדרישות): http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5570 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17751 תודה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by eyalamzleg,

אוקי אז ככה חשבתי ללכת על מחשב מבוסס sempron am2 ומתי שיצאו המעבדים החדשים שלamd אז להעיף את הsempron ולקנות אחד חדש וגם ככה אם כרטיס מסך לכן לא צריך כרטיס מסך חזק חשבתי אולי איזה 7300GS וחשוב לירשום ש4k זה הגבול וכמה שפחות יותר טוב חשוב לוח איכותי וזיכרון איכותי לoc! קירור כמו כן אולי קירור אוויר אבל לא חובה שהוא יהיה אם מאוורר כי יש לי הרבה מאוורר בכל הגדלים שיושבים סתם בבית שאני יכול להרכיב על קירור וברור שהמחשב יעבור oc ואני לא יכול ממש לחכות אם זה כי צריך דחוף מחשב נוסף בבית הא וגם ספק חזק שיחזיק איזה כרטיס תומך dx10 בעתיד תודה מראש <3 all

15. Started by Sigma12345,

תראו, אני יודע שהתקציב לא משהו, אני רק רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לשפר ואיך. המפרט שלי עכשיו : 2 סטיקים של 512 MB KINGSTON 667 MHZ מעבד AMD ATHLON X2 4800+ AM2 כרטיס מסך LEADTEK 8600GT 256MB הארד דיסק של 160 GB (לא, אני לא צריך יותר!) מסך 19 אינץ' (1280X1024) -מה הכי כדאי לי לשפר, ואיך? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by SilentD.M,

טוב אני טס לחו"ל בקרוב ויש לי עד 800$עם חריגה עד 1000$ ...אם אני לא טועה ראיתי כזאת בקשה לא מזמן אבל לא מצאתי סורי מה שאני צריך במחשב הזה זה זמן סוללה רב(חשוב) , עם BlueTooth מובנה(לא חובה) , שהיה יוכל להעלות משחקים בסיסיים ,זכרון-60Gb בהחלט מספיק. חשבתי על Dell Inspiron E1505 ?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  17. שלום אני מתכנן לקנות נייד חדש ורציתי לקבל קצת הסבר לגבי ההבדל בין מעבדי ה CORE של אינטל לעומת המעבדים המגבילים של AMD אשמח להשוואות בין סדרות ה I-5 וה I7 למקבילהן של AMD בנוסף אשמח לדעת האם צריך לקנות מערכות קירור נוספות כאשר בוחרים במעבדי AMD (האם הם נוטים להתחמם יותר?) הסיבה שאני שואל היא כיוון שאני רואה שמעבדי AMD משמעותית זולים יותר וחשבתי שאולי כדאי לשקול אותם ברצינות אך בשביל זה אצטרך לדעת את היתרונות והחסורנות שלהם כנגד מעבדי אינטל בתודה מראש מיכאל.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  18. תודה.

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  19. שלום, להלן מפרט מ-KSP. המחשב משמש לעבודה (אבא שלי) - בעיקר אופיס, תכנות מתמטיות (לא שימוש מדי כבד) וגלישה באינטרנט. המחשב אמור להיות די חזק (על מנת שיחזיק מעמד מספר שנים ללא צורך בשדרוג). אשמח לקבל חוות דעת. תודה. מעבד: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם: ASUS P8H67­M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI­E, DVI, HDMI זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel דיסק קשיח: Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105SI כרטיס מסך: ASUS ­ nVidia GTS450 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI­E צורב: (LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem DVD מארז: (CoolerMaster CM 690 II Basic Black ATX Case (No P…

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  20. *מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים באיכות HD * גודל המסך? לכל הפחות 15.6" * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא רלוונטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  21. שלום לכולם! אני צריך מפרט למשחקים בתקציב נמוך (עד 2500), ללא ציוד היקפי. חשוב לי שתהיה לו יכולת שדרוג (עוד כמה חודשים ישתחרר לי קצת כסף לקנות ציוד היקפי ולשדרג). לגבי OC - לא לגמרי הבנתי אם זה כדאי או לא - מה היתרונות והחסרונות? ??? (האם זה מקצר את חיי הרכיבים?) בכל אופן, בניתי מפרט, והייתי שמח מאוד לשמוע את הערותיכם \ הצעותיכם החלופיות. תודה רבה! http://tms.co.il/preview/spec/kva62lht

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  22. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 1500-1700 שקל (סביר להניח שאפשר לבנות מפרט בפחות). 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב מיועד להורים שלי - הם ישתמשו בו בעיקר לאינטרנט ועבודה משרדית - אינטרנט, אופיס והתחברות למחשבים אחרים מרחוק. משחקי פלאש לכל היותר. ללא צפייה בסרטים\קולנוע ביתי בכלל. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? עדיפה חנות בירושלים. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב שקט בכלל. המחשב מכובה כש…

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  23. האם כדאי לרכוש פלטת מאווררים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by nathan14,

מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E4500, Bus800Mhz, s775, 2MB 1 815 815 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS כמות מחיר סה"כ P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1 660 660 זכרונות DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 2x1GB Kingston HyperX CL4 1 850 850 כרטיסי מסך ASUS כמות מחיר סה"כ 8500GT Silent 256MB DDR2 HDTV,DVI,PCI-E 1 620 620 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 330 330 צורבים LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GSA-H55NK x20 Black 1 195 195 מארזים כמות מחיר סה"כ HJA-70 MIDI Black 1 120 120 ספקי כוח Topower כמות מחיר סה"כ 400W TruePower, Low Noise, 8cm Fan, Turbo Switch 1 210 210 מסכים LG כמות מחיר סה"כ L196WTQ 19'' LCD 2ms DVI WideScreen 1 12…

25. Started by redead,

בעיקרון השימושים שלו נורא נורא מוגבלים והאמת אין לי מושג מה הוא צריך מחשב.. טיפה אינטרנט וטיפה אופיס, רוב הזמן לא נראה לי שהוא ישתמש בכלל במחשב. יש המלצות למיני טוב?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.