ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
מחפש מחשב נייד עד 4500 בעיקר לצורכי לאינטרנט, סרטים ומשרד חשוב שלמחשב יהיה מסך מט עד 15.4" שיהיה בעל מעבד חזק ככל הניתן (כלומר C2D ולא ATOM או חבריו) דיסק קשיח לפחות 250GB זיכרון לפחות 2GB שלא יהיה כבד עד 3KG סוללה לפחות 6 תאים כרטיס מסך לא משולב יהיהי יתרון גדול יתרון נוסף שיהיה מסוגל להריץ פוטושופ (אם יש חיה כזאת עד 4500שח) חשבתי על Lenovo N500 4233-3DG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2715&CatCode= אבל יש לו מסך מבריק לא? עד כמה זה נורא מסך מבריק? כאילו נגיד אני יושב בבית קפה בחוץ באור יום אז יהיה ניתן לראות משהו במסך של המחשב?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום רב הימליצו לי על מחשב לצרכי עבודה [פוטושופ,עריכת וידאו,ומשחקים כבדים] רציתי עוד חוות דעת שלכם המומחים למחשבים והמפרט הוא מעבד: ATHLON 64 3000 לוח אם: FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS זכרון: 2X512MB DDR400 מדגם TWINMOS,SAMSUNG,ADATA מארז: HEC COMPUCASE 6A19 או מארז הולם אחר דיסק קשיח: 2X120GB מחברת WD/HITACHI sata כרטיס מסך: GEFORCE 6600GT. מומלץ מהחברות GIGABYTE/LEADTEK/GAINWARD צורב דיוידי: NEC ND-3540A או LG-4167B כונן דיסקטים: סטנדרטי 1.44MB מחיר : בסביבות 4850 שקלים בבקשה רציתי לדעת איך המפרט?המחיר? ואם יש מקום לשינוי במפרט תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת לגבי המיפרט לצורך קידוד,עריכת וידאו ו3D לעבודה. המיפרט מבוסס I7-2600K ומתוכנן OC סביר לשימוש בטוח 24/7 (4GHZ-4.2GHZ סביר?) ההיתלבטויות שלי: האם ניתן לרדת לדגם הLE בלוח? מה אני מפסיד? האם לא יגיע ל4.2GHZ בOC? בחרתי בZ68 בגלל כל החידושים שנותן(האצת SSD+שימוש בכ.מ מובנה עם לוסיד + אפשרות לשימוש בQUICK SYNC) האם הקירור בסד ל4GHZ שימוש יומיומי? המחשב תמיד יהיה בעומס ברינדורים האם הספק המובנה במארז 450W אכותי ויחזיק מעמד יחד עם כ.מסך GTX460 1GB גיגבייט (לבד עולה 225 שקל) זיכרונות אני מעדיף לקחת קינגסטון לצורך היציבות שמאוד חשובה לי (הזיכרון לא יעבור OC) התקציב מקסימום עד 4000K כולל HDD (אולי SSD באותו תקציב) תודה מראש לכולם! [attachmen…
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן חברה,הודעה ראשונה שלי כאן,ראיתי אחלה פורום שעונה על מה שחיפשתי.. ככה,המחשב הגרוטאה שלי הלך לעולמו לפני כמה זמן,ואני מחפש משהו חדש. לא כול כך בשביל משחקים,יותר בשביל משחקי ONLINE חינמיים..אני לא משחק יותר מדי. המפרט לא כולל מסך ורמקולים,יש לי כבר. חוץ מזה הכול-עכבר,מקלדת,מדפסת,צורב,וסורק!חשוב מאד.. תודה מראש,רועי
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
המחשב ישמש אותי בעיקר ללימודים ואינטרנט אני מתלבט בין הדגמים הללו אודה לכם המלצה מה עדיף מבין השלושה אין לי עדיפות כלשהי לחברה מסויימת למרות שבלנובו לא השתמשתי מעולם לחברה שלי יש HP ואני משתמש בו דיי הרבה ואני מרוצה. וחבר שלי יש DELL דגם אחר והוא סבבה לחלוטין. אודה לכם בהמצלה אם תפרטו במה הדגם עדיף מהשניים האחרים תודה אלו הלינקים: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2731&catcode=100&AdCat=&parentid[/url http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2490&catcode=130&AdCat=&parentid= http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2581&catcode=103&AdCat=&parentid= נ.ב אם יש לכם המלצה לדגם אחר במסגרת המחיר של עד6000 ש"ח ועדיף…
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני ממש צריך את עזרתכם בשדרוג המחשב שלי, לפי דעתי אני צריך מעבד, לוח אם וזכרונות, את השאר יש לי והם עובדים לא רע. אשמח לדעתכם והמלצתכם, התקציב שלי הוא בערך 2000 שח אבל אשמח לפחות להלן המפרט שלי כעת: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300 Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS3 System Memory 4096 MB (DDR2 SDRAM) Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (1024 MB) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Dell Inspiron N3010 שנרכש יחסית לא מזמן. בימים האחרונים התחילה בעיה של הפרעות בתצוגה. מדי פעם יש רעידות כאלה, קפיצות והפרעות, קצת כמו קליטה גרועה בטלוויזיה עם אנטנה, שיש שיבושים מדי פעם. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני לכרטיס מסך מהאתר של אינטל אבל המחשב לא נותן לי לעדכן את הדרייבר, בטענה שהוא לא "מוסמך" ודורש שאוריד מאתר היצרן. למרות שביטלתי את האפשרות להתקנת דרייברים חתומים בלבד (F8 לפני שה-Windows 7 עולה ובחירה באפשרות המתאימה). הבעיה שהדרייבר באתר היצרן (Dell) הוא ישן ולא עדכני כמו הדרייבר באתר של אינטל. השאלה בעצם אם זו בעית תוכנה או חומרה. המחשב רק עכשיו חזר מהמעבדה, שם החליפו לי כרטיס רשת אלחוטי מובנה, ולא ממש מתחשק לי לחזור למעבדה. כמובן שאם אין ברירה…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חדש ( שנתיים לערך ) של קומפאק ( פרסריו CQ60 ) שעובד בטמפרטורות מאוד גבוהות. התקנתי תוכנה שנקראת SpeedFan והיא מראה לי שברגיעה המחשב נימצא על 95 מעלות לערך ובעבודה על 100 מעלות לערך...\ זה לא קצת מטורף ? זה בכלל תקין ? מה עושים ? ( כן...ניקיתי את המאווררים , שמתי משטח קירור....שום דבר לא עוזר ! ) אנא אנא עזרתכם !!! ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחילה השנה תואר במדעי ההתנהגות מה שאומר הרבה מאוד חומר. אני מתלבטת כבר הרבה מאוד זמן איזה מחשב יתאים לצרכים שלי שהם בעיקר הרבה וורד, הרבה אקסל, אייטונס ואינטרנט. כרגע יש לי את הנוטבווק של msi שאני ממש לא מרוצה ממנו ובעיקר מהגודל שלו. חשוב לי במחשב שהוא יהיה לפחות 14" , מקלדת נוחה, אני אעבוד איתו בעיקר בכיתות או בבית כך שהמסך לא כ"כ קריטי אם יהיה מבריק או מט. הלכתי לכמה חנויות לבדוק קצת מחשבים אבל חזרתי הרבה יותר מבולבלת. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר, כמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר קל, עם אפשרות להרחבת זיכרון ולפי מה שהבנתי עם עדיפות למעדה intel i5. התקציב הוא 4000. תודה מראש !! נ.ב איזה רשת עדיף לקנות ? באג? אייבורי? אופיס דיפו ? מהנסיון שלכם...תודה [;
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
זה חברה שחבר של בת דודה שלי עובד בה. אני לא חושב שהיא מוכרת, ומוכרים שם בדולרים. עדיין אין לי מושג אם זה עם מעמ ובלי וכל זה.. אני קודם כל רוצה להיות סגור בקשר למפרט. אין שם ממש מבחר גדול, ויש שם הרבה לא מוכרים, אז אם תרצו לדעת איזה דברים יש שם תשאלו אותי. קירור לא צריך אני אקנה בעתיד, אלא אם כן תמליצו לקנות עכשיו. השקט מאוד חשוב. ועדיין לא בחרתי רמקולים עכבר ומקלדת. את זה אני כנראה אקנה ממקום אחר. מקלדת ועכבר אלחוטיים. שמתי לב שצריך עכבר טוב ואני לא מבין למה. רמקולים 2.1 אז הנה המפרט לבינתיים. ZOTAC GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT - 299$ 250GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD - 89$ DDR II 1GB 800Mhz KINGSTON - 37$ DDR II 1GB 800Mhz KINGSTON - 37$ INTEL QUAD Q6600 2.4G …
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מחשב קומפלט - מבוסס AMD מדפסת מקלדת עכבר מסך 17" CRT צורב DVD ג'יגה זכרון כ. מסך לוח אם מעבד דיסק קשיח מארז+ספק המחשב מיועד בעיקר לעבודות+אינטרנט+קצת גרפיקה+ממש קצת משחקים נ.ב. חשוב שיהיה כרטיס מסך PCIE (משהו פשוט...) נא לציין מאיזה חנות עשיתם את המפרט שיהיה יותר קל לבצע הזמנה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, אמור להיות יותר ממה שצריך (ללא כרטיס מסך) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עדיף לוח אם תומך WIFI,לא ממש חשוב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא לגמרי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז fractal ridge 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה …
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
המפרט מתבסס ברובו על אחד מהמדור מפרטים מומלצים כאן. athlon II X3 450 coolerMaster 120mm AC freezer 7pro rev.2 Gigabyte GA-Ma78LMT WD 500gb 7200 Sony Nec ad7260s gainward GeForce GT 430 1gb ddr3 Huntkey Hespers h403 kingston 2x2gb cl9 1333mhz [סה"כ 2150] יש משהו שהייתם משנים בו לטובת איכות יותר טוב או התאמה מוצלחת יותר בין הרכיבים? [ניתן לחרוג טיפה מהסכום אבל לא להתפרע] תודה
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים וצפיה בסרטים * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP/TOSHIBA שיהיה מKSP/BUG
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם. בשעה טובה נפתחו שערי שמיים והתחילו לשלוח אותי לנסיעות עבודה במגוון מקומות. בדרך כלל לשבועיים. צריך לאפ טופ עכשיו שיהיה איך להעביר את הזמן ולתקשר עם הארץ שאני בגולה. דברים שחשובים לי: מעבד סבבה. 2 גיגה זיכרון WIFI חזק עדיפות לדברים הבאים אבל לא פוסלים מחשב: אחריות בין לאומית. מסך 14 אינץ. לפחות 200 גיגה (יספיק לשבועיים לא? ) שיבוא בלי מערכת הפעלה. בניה חזקה. ואיך שחכתי, יציאות וידיאו שאוכל לחבר אותו לטלוויזיות לצפייה של וידיאו. ופחות חשוב. סוללה (רוב המקומות יש שקעים) כונן אופטי. כרטיס מסך. התקציב הוא מה שאני חושב שמספיק למחשב כזה, אבל אני מוכן להשקיע גם יותר בשביל משהו שאני אהנה ממנו יותר. ואשמח אם אמצא משהו יותר זול. כמו כן יש אפשרות ליבו…
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6400 לוח אם: GIGABITE GA965PDS4 דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL SATA 160GB 7200 RPM זיכרון פנימי: GEIL 1024MB 800MHZ DUAL DDR2 CL2 כרטיס מסך: LEADTEK GEFORCE PX7600GS 256MB כונן אופטי: צורב DVD SONY/LG/TOSHIBA x16 כונן DVD SONY/LG/DVD מסך: LG LCD L1970HR אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית, אשמח לקבל המלצה לגבי ראוטר אלחוטי ושני כרטיסי רשת אלחוטיים.
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים * גודל המסך? אין חשיבות * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך אין חשיבות לזמן סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין חשיבות * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הדגש הוא על המחיר, המחשב חייב להיות כמה שיותר זול ופשוט, עדיפות לחנויות באזור הצפון
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1500 שקל (יש אפשרות לחרוג טיפה), יש לי מארז כמו שיש לבחור פה במחשב הימיני(הלבן): http://images116.fotki.com/v705/photos/1/1302334/6482317/1-vi.jpg חשבתי לקחת את המארז רק עם הצורב, הכרטיס מסך וההארד דיסק ולהחליף את רוב המחשב מבפנים... המחשב ישמש לעריכת סאונד עם התוכנה קיובייס... אין צורך בציוד היקפי, כרטיס קול כבר יש לי... עכשיו אני מתלבט, כל המאווררים שיש במחשב מלאים אבק וניסיתי כבר כמעט הכל כדי לנקות וזה לא עוזר ממש, פן שואב ומקלות אוזניים אפילו... יש לכם המלצה איך לנקות אותם? או שאני יקנה חדשים? המעבד הכי נמוך שהייתי רוצה זה E7400, מעדיף לנסות למשוך לQ8200... לוח אם שיתאים להם... זכרונות של 2 ג'יגה לפחות להוסיף הארד דיסק של 250 ג'יגה ומעלה... ספק כוח חדש.…
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
צרכים. אינטרנט, אופיס, מוסיקה ולראות סרטים. (לא ישמש למשחקים או תלת ממד) תודה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
: מעבד Intel Core 2 XQ9800 + קרור למעבד Thermaltake V5 1 לוח אם GIGABYTE GA-P40C-DS3 כונן קשיח Westren Digital 100000AVJS 1TB זיכרון Corsair DDR4 8192MB (4096MBx2) 2666 CL10 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 9800GTX 1024MB PCIe 2.5 מארז ללא ספק Thermaltake Aguila ספק כח ThermalTake TR2 1000W סה"כ: 8000 ש"ח הוא מתאים למישחקים ??? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לעבודה משרדית לא משחקים לא תוכנות בעיקר אינטרנט אבל שלא יהיה עגלה אני לא רוצה רשימה - מחשב סגור אני רוצה המלצה לחנות במרכז עדיפות לרמת-השרון תודה
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אז ככה, שמי רועי אני רציתי לקנות מחשב שישמש אותי למשחקי ספורט, לפעמים פעולה , וכמובן גלישה באינטרנט, איסיקיו,מסנג'ר, ושהכל יעבוד מצוין וחלק וכמובן באיכות הכי טובה, בלי תקיעות. מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1280 1 1280 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK Price Units Total ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E 415 1 415 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Spectek 490 2 980 כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1025 1 1025 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 350 1 350 צורבים? DVD Recorders Price Units Total Samsung SH-S182D DVD±R …
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 (מחיר אילת ) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תוכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורי…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי תרגעו הפעם זה לא בשבילי!!! דרוש מפרט למשחקים ללא מסך וציוד היקפי מחנות בראשון לציון עד 3000ש"ח יש לי מפרט מוכן של המחשב שאני מזמין ב3/6 (המארז הוחלף THERMALTAKE ARMOR EXTRA A2400 ) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התייעצתי כאן לגבי כישלון של עדכון BIOS במחשב נייד של טושיבה שנדלק אבל נשאר עם מסך שחור,למחשב אין אחריות יצרן. אני צריך את עזרתכם בהמלצה על מעבדה באזור תל אביב שיכולה לתת מענה יצירתי לבעיה בלי למצוא את עצמי מחליף לוח אם. ביחס של עלות מול תועלת אשמח לקבל המלצות על מעבדות שיכולות לתת דיאגנוזה ללא תשלום במידה ואין ביכולתם לתקן ! (כבר נעשקתי ע"י "מפעיל" ב-200 ש"ח על בדיקת טכנאי שלא הובילה לכלום ) תודה מראש נועם
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-