ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪1079 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ₪440 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K ₪307 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1126 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ₪122 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪297 ספק כוח: [..] CHIEFTEC A-135 550W ₪335 דיסק קשיח: [..] WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ₪287 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪0 מחיר סופי: ₪3993 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
המחשב צריך להיות עם ספק טוב כי יש לי כבר כרטיס מסך 1950 פרו שלפי מה שזכור לי צריך ספק חזק בשבילו
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את המחשב הנ"ל (ראו תמונה) האם המחיר באמת אטרקטבי כמו שמציגים אותו? האם המפרט טוב? תודה אשר
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כמה שיותר זול יותר טוב... ב DealExtreme אין במלאי. מדובר fujitsu siemens Amilo Pro V3405 אם זה משנה, לדעתי יש סטנדרט במחשבים ניידים (תקנו אותי אם אני טועה...) תודה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לבנות מפרט למחשב, בתקציב של עד 2500 ש"ח, שייתמודד טוב עם תוכנות עריכה גרפית כמו פוטושופ ואילוסטריטור, וגם ידעו להריץ SOLIDWORKS ותוכנות עריכת תלת מיד אחרת. . מה התקציב? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? עריכה גרפית תלת מימדית- בלבד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבת מחשב 9. האם חשוב שקט? לא. 10. האם מתוכנן OC? לא למה עצלן? סתם חוזר הבייתה מאוחר... תודה גיא
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי-עד 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -סרטים,גלישה עם הזרמה, אמולטור ארקייד ,ומוזיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש -תוכנת ניגון סרטים BOXEE , VLC ועוד, אמולטור MAME,PS1,SNES ... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים-1024,768 או 1280,1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד-משחקי רטרו ללא צורך בכרטיס מסך כרגע * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד -נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי -מקלדת,עכבר חוטיים , שלט מדיה פשוט,כרטיס רשת תקן N…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום קיוויתי שמישהו יוכל לעזור לי, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש אני משתמש לזה למשחקים לא כבדים מדי מקול אוף דיוטי1 עד לפיפא 11 רציתי לדעת אם מישהו יכול בבקשה להציע לי איזה מחשב נייד לקנות או איזה חומרה שתהיה במחשב כגון: איזה מעבד או איזה כרטיס מסך. רציתי לדעת אם כרטיס מסך של 512MB ATI Mobility הוא בסדר לסוג מחשב הזה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
המחשב מיועד נטו ללימודים ואינטרנט בלי משחקים אולי קצת סרטים * בעיקרון הוא רוצה 15 אבל הבנתי ש14 יותר מומלץ לסטודנטים * אין צורך בהכי קל אפשר להתפשר במשקל אבל שלא ישקל כמו גוש עופרת * זמן סוללה כמובן שרצוי כמה שיותר ארוך * בלוטות חשוב * HD לפחות 250 * צורב DVD * אחריות בארץ 2-3 שנים תודה!
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני די חדש פה ואמרו לי שזה אחלה פורום . יש לי בקשה אחת שתעזרו לי לפתור בעיה שאני כבר מיואש ממנה. יש לי מחשב נייד MSI m662 שקניתי לפני שנתיים, רציתי להשתדרג והתקנתי עליו ווינדוס 7 ולא טרחתי לבדוק אם הוא תואם את מערכת ההפעלה. (לאחר המקרה הסתבר שהוא לא תואם) במהלך ההתקנה הוא ביצע ריסטארט ולאחר מכן הכל תקוע על מסך הלוגו של שלוח אם ואין אפשרות לעשות כלום - אפילו לא להיכנס לביוס ! הנה תמונה : מה לעשות ?!?!
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב לפני כשנה ואני רוצה לדעת האם הוא מספיק חזק על מנת לעבוד עם הממשק הכי חזק של ויסטה אולטימייט.. אז המפרט הוא cpu: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box mb: GIGABYTE GA-8I945PG-RH ram: 2g 667MHZ dual chanel - זה 4X512 כי הרחבתי עכשיו hd: 320GB 7200RPM 16MB 160GB 7200RPM 8MB gpu: gainward bliss 7600gt אני יוסיף כנראה איזה מאוורר רציני dvd-r: NEC DVD_RW ND-3550A חשוב לי לדעת כי אני עומד להתקין ויסטה ואני רוצה לדעת אם זה יעבוד חלק וגם אם זה יעבוד חלק עם משחקים ובכלל האם יש לויסטה תמיכה למשחקים כמו fm07 ו pes6 תודה רבה למי שיעזור !!
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך נייד משהו בסביבות ה 3000 ש''ח אני רוצה משהו עם לפחות שתי ליבות ו 2GB זיכרון (הלוואי שאפשר 4GB) אז אני לא מחפש נטבוק מסכן ומשהו שתומך ב 802.11n, אני לא רוצה משהו עם ויסטה אז הדילמה היא שהאם אני צריך לחכות ל WINDOWS 7 או שאפשר למצוא משהו כזה עם לינוקס או שפשוט לקנות אחד עם ויסטה ואז לשדרג ל WIN7? תודה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניינת בקניית מחשב נייד לשימוש משרדי של אינטרנט ותוכנות בלבד פחות חשוב לי המשחקים, צפיה בסרטים ועריכה גרפית. מאחר ואני מקלידה הרבה אני כן מעוניינת במקלדת נוחה להקלדה. המחיר עד 3000 ש"ח. גודל מסך 15.6 אינ'ץ רצוי משקל קל של פחות מ2.5 קילו אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות'.אין צורך בגודל מינימלי של כונן. צריך DVD. לא אכפת לי מאחריות בין לאומית. לא צריך רישיון למערכת הפעלה. התאכזבתי מlenovo ולכן אשמח לקבל הצעות של חברות אחרות. תודה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מפרט לחבר ללא מסך, יש לו 3500 שח. מפרט שייתן את התמורה הכי טובה לכסף היום הדגש הוא על משחקים.
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בזמן החיפוש אחר מחשב נייד התחלתי להתבלבל בין שלל דגמי לנובו השונים. רציתי לדעת מה ההבדל בין לנובו N100 ללנובוN200 וכמו כן מה דעתכם על המפרט הנל : IBM LENOVO 3000 N100 TY0FFIN הנייד בעל ליבה כפולה ומהירות המעבד 1.83 2GB Memory 120GB Hard Disk NIVIDA GEFORCE PCI EXPRESS ADAPTER 7300 128MB 15.4 Inch Wide Screen High Resolution 1680X1050 Glossy מצלמת אינטרנט מובנית קורא טביעת אצבע ביומטרי מערכת הפעלה ויסטה ביזניס עם רישיון מקורי ישנן 4 יציאות של יו אס בי רמקול פנימי מובנה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני יודע שהמערכות האלה יש מצב שתגידו לי לא הכי הכי אולי תגידו לי שהן גרועות אבל אני מדבר עכשיו בתור מערכת אל מול מערכת , שני מפרטים מה פה יותר טוב? מבחינתכם אם היו לכם רק שתי הצעות ובלי לחרוג למשהו אחר, היו מציעים לכם שני מפרטים, מה הייתם מעדיפים? מה יותר טוב לדעתכם? ודעתכם לגביהם מפרט 1: מעבד: AMD Athlon 2 X2 250 לוח אם : Gigabyte MA78GM-US2H Memory : DDR2 800 MHZ Kingstone Value 2 GB X1 כונן קשיח: Western Digital 320GB 7200 RPM 16 MB צורב : LG מאווררים: Arctic Fan 120 mm X2 Alpine 64 pro for am2 am3 מארז: Antec 200 ספק כח: Chieftec 550W Active Pfc 12 cm fan 24 pin מפרט 2: מעבד: C2D E7500 לוח אם: Gigabyte EG43M-S2H כונן קשיח: Western Digital 320 GB 7200 RPM 16 MB זיכרון:…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תקציב תקציב 3500 שח אין חריגה שימושים גיימינג כבד כמו skyrim ו-battlefield שימושים מיוחדים oc לכרטיס מסך ואולי למעבד בעתיד ארצה לעשות מערך מרובה כרטיסי מסך של Nvidia איני יודע את רזולוציית המסך או את הגודל אך הנה הדגם של המסך T900HDA של BENQ חומרה אופציונלית ברצוני כונן דיסקים עם הראד דרייב של 1TB הערות נוספות אני עושה קומבינה אני מזמין את הכרטיס מסך ואת המעבד מארצות הברית אני רונה את GTX 560 TI ואת ה-PHENOM 965 יוצא לי זול לקנות מארהב. אני מזמין מחשב נייח מKSP של AMD ומוריד רק את המעבד ואת הכרטיס הגרפי ואז כל שאר המחשב בנוי מגיע אליי תודה מראש לעזרה עומר
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מארז טוב עם כניסה קדמית של USB. עד 300 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות לאבא שלי מחשב HTPC לסלון ולמסך החדש שהוא רכש. להלן הדרישות. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC פלוס גיימינג בשאיפה לרמות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשב סלוני ולכן משחקים לרב שתואמים בקר XBOX. (פורמולה 1, PES, דרקסיידרס וכו'. - פחות FPS). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי רוצה לקנות מחשב בסכום הנ"ל(תשתדלו ממש לא לחרוג...),לא צריך מסך רמקולים עכבר ומקלדת...המחשב נועד גם למשחקים(לא צריך משהו מטורף כמו 8800 gtx...אבל עדיין רצוי שיהיה כרטיס מסך טוב כדי להריץ משחקים חדשים בצורה סבירה....) שהדיסק הקשיח יהיה בנפח של 160 ג'יגה...לא צריך יותר. תודה רבה נ.ב החנות צריכה להיות באיזור המרכז....
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לא יצא לי להתעסק שנים עם ניידים מחשב לסטודנטית סביבות ה 3000 (איזור ה 4000 כבר ייקר) שיהיה בעל מסך טוב ! כי ישמש במצגות של תמונות צילום ועריכת תמונות (צבעים צרכים להיות חדים ואמיתיים-מסך איכותי) שיהיה מסך מהגדולים לא ה 12 אינצ' למניהם כי המחשב ברובו יהיה בבית . טושיבה ? פוג'יטסו ? DELL ? LENOVO ? COMPAC ...כבר התבלבלתי !!!!! עזרה ! וכמובן חשוב ביותר אחריות טובה ! אם משהו חס ושלום ....אם יש עם מי לדבר בארץ ? תודה !!
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
היי חברים! אחרי שהמחשב שלי מת, החלטתי לקנות מחשב שיחזיק אותי כמה שנים. יש לציין שאני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, אני משחק במשחקים וכמובן גולש באינטרנט. אשמח מאוד אם תגידו לי מה דעתכם על המפרט, מה הייתם משפרים ומה הייתם משנים... מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1350 1350 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 790 790 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS 2 350 700 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E 1 1050 1050 דיסקים קשיחים? Maxtor כמות מחיר סה"כ 250GB 16MB, SATA II 1 450 450 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה…
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מעבד,לוח אם, זכרון, הארד דיסק וכרטיס מסך. יש לי הגבלה ל3000 ש"ח, גג 3500. אני רוצה אותו בעיקר למשחקים כמובן.. אני רוצה שזה יתבסס על AMD A64 3000+ והייתי רוצה R9600xt 128Mb תמליצו לי בבקשה תודה
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בוקר טוב אני צריך מפרט שיגיע עד 4000 שקל מקסימום מקסימום [ואם אפשר אז אפילו פחות] לא כולל מסך ורמקולים. הדרישות: 1. מחשב לא מיועד לגיימינג, רק לעיתים רחוקות... 2. המחשב יעבור OC כדי לשפר ביצועים [לא בשביל להשיג תוצאה!] כך שהשקעת מערכת קירור יקרה וכו' תהיה מיותרת פה... 3. השימוש העיקרי במחשב - תוכנות מסרים, אינטרנט, תוכנות עריכה גרפית, עריכת סאונד, הורדות, מוזיקה... מולטיפרוגרמינג - על המחשב ירוצו הרבה תוכניות באותו זמן... 4. סרטים לעיתים רחוקות... 5. המחשב הזה יהיה המחשב שלי ל5 שנים הבאות, כך שאני צריך מחשב שישרוד יחסית טוב 5 שנים בלי להפוך לגרוטאה.. 6. עדיפות למחשב שקט - אך לא חובה... 7. שתי כוננים [אחד למערכת הפעלה ואחד לקבצים] או כונן אחד? מה כדאי? אני בעצמי לא…
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, הנני מתכוון לרכוש מחשב ביתי חדש, דרישותיי הן: 1) שמחשב זה יהיה באיכות וברמת ביצועים גבוהה. 2) בעל 4 ליבות כמובן, ובעל 4GB ראמ. 3) בהעדפה של כרטיס מסך מבית חברת ג'יפורס. 4) לגבי הכרטיס קול, אין לי צורך בכרטיס הכי איכותי שיש, אלא כרטיס נורמלי וסביר בעל איכות מספקת. 5) שמחשב זה יוכל להריץ עליו WINDOWS VISTA, ואת כל התוכנות+המשחקים החדישים. אין לי צורך ב: 1)כונן/צורב DVD 2)כרטיס רשת/רשת אלחוטית תודה רבה מראש לעוזרים : ]
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הי רוצה לרכוש לפטופ עוברת חזרה ממק לפי סי רוצה לראות פיסית את המכשיר - כדי לבחון נוחות וכו... תהה איזה חנות (במרכז) אפשר לראות הכי הרבה מבחר תודה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
- 1 follower
-