ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני אשמח להצעה של מחשב לצרכים בסיסיים יחסית. אינטרנט, אופיס מוסיקה וקולנוע ביתי. חשוב לי גם הרבה זיכרון בשביל ה- XEN/VMWare. אני אשמח אם יהיה קירור שקט בנוסף. המחשב מחובר לטלויזיה, ככה שהשיקול לראות סרט במסך המחשב אינו רלוונטי. תודה
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, לחברה שלי יש מחשב לנובו ישן יחסית דגם 3000 N100 אם אני לא טועה. יש במחשב כניסת pccard אשר לפי אתר לנובו מתאימה לסוג 1 ו-2. אני רוצה לקנות לה דיסק קשיח נייד אבל אין לה יציאת USB 3 במחשב ולכן אני בוחן את האפשרות להתקין לה הרחבה עם PCMCIA . אני לא מבין כל כך בנושא הזה ולא בא לי לקנות באיביי כרטיס הרחבה שלא מתאים למה שיש לה במחשב. לאילו נתונים צריך לשים לב כשקונים כרטיס הרחבה כזה? כמו שכתבתי במפרט אומרים שהמחשב תומך בסוג 1 ו-2. יש חשיבות לעובי הכרטיס? תודה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מה נראה לכם האם בזמן הקרוב זה יתחיל לקרטע?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שקניתי לפני שנה (סמפרון 3000 סוקט 939, 512DDR, DFI Infinity (Nforce 4 Ultra), Leastek Geforce 6200TC). בגלל שהמחשב קצת מגמגם בזמן האחרון, חשבתי לעשות לו שדרוג. אני רוצה להחליף מעבד, לוח אם, זכרון וכרטיס מסך. הייעוד של המחשב הוא בעיקר אינטרנט, סרטים ואופיס, כשבמקרים נדירים אני ארצה להפעיל משחקים. התקציב בכותרת הינו תקציב מקסימום, ואני מעדיף להפחית ממנו ככל שניתן. תודה.
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שניתן להתקין היום מערכת הפעלה של מק (APPLE) על MSI WIND יש למישהו מושג איך עושים את זה ועד כמה זה קשה לביצוע? מישהו עשה את זה בכלל מחברי הפורום? אשמח לשמוע פרטים תודה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מרגיש שבזמן האחרון יש בעיה כלשהי במחשב, הצד השמאלי שלו פשוט מתחמם מאוד יחסית לפעם... גם אם המחשב מכוון לשמירת אנרגיה, ואם הוא עומד על מקסימום ביצועים אז הוא בכלל רותח. השאלה היא מה אני יכול לעשות בקשר לזה? איך לטפל בזה? ??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי לכולם: ) יש לי כמה חלקי מחשב, אז אני רוצה לקנות רק חלק מ המחשב, הנה מה ש אני צריך: מעבד לוח אם 256 DDR דיסק קשיח 40 GB DVD WRITER ספק כוח מארז מקלדת עכבר מסך LCD המחיר הכולל עד 5000 אלף, תודה מראש לכל מי שיעזור לי אני צריך שיעבוד מהר, כרטי מסך יש לי, וזיכרון גם יש לי, אני צריך אותו סתם שיהיה מחשב טוב בבית
-
- 13 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מחפש נייד לסטודנט . כשהדגשים הם על זמן בטריה ארוך . משקל מה שפחות עד שלוש קילו למררות שרצוי אזור ה 2קילו. לפחות 1 ג'יגה זיכרון פנימי הארד דיסק באזור ה 160 ג'יגה 5400 RPM וצורב DVD תוספות שיכולות להיות מועילות כגון מצלמה בלוטוט וקורא כרטיסי זיכרון יתקבלו בברכה כשקורא כרטיסים הכי פחות הכרחי לגבי גודל מסך אני לא ממש בטוח אבל אם אפשרי לקבל אופציה גם לגביי 15.4 וגם לגביי 14.1 זה יהיה נחמד.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
לא הצלחתי להתקים את הדברים הבאים: PCI Simple Communications Controller unknown device מישהו יכול להגיד לי איזה מהדרריבירים מתקינים אותם: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=04&l=en&s=bsd&ServiceTag=&SystemID=VOS_N_3450&os=W764&osl=en&catid=&impid= והתקנתי את הקורא טביעות אצבע אבל אין לי את האופציה בקונטרול פנל להפעיל אותו, מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב שמטרתו היא משחקים, אין צורך בציוד היקפי ומסך. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני צריך מפרט הכי טוב שאפשר לקנות ב 2000 ש"ח, לא כולל כרטיס מסך, מע' הפעלה ומסך (פשוט התקציב מההורים זה 2000, לי יש עוד 700-800 שאני משקיע ב 9800GT) והאם כדאי לקנות Quad Core או Dual Core? (זה הולך להיות מחשב למשחקים בעיקר)
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בKSP.. ללא מסך. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מחשב Inspiron של DELL שנקנה באוגוסט 2008, בן כמה חודשים בלבד, וכבר נדפק ההארדיסק. בדיקה של checkdisk מצאה סקטורים פגומים בדיוק במקום בו נמצאים קבצים של מערכת ההפעלה, והמחשב בכלל לא עלה. אני לא יודע אם זה נפוץ בניידים, אבל במחשב הנייח שלי יש לי הארדיסק של 30 ג'יגה בן 8 שנים שמעולם לא היתה בו תקלה. נו, מילא - בשביל זה יש אחריות לא? המחשב הספציפי הזה נבחר במיוחד בשביל ה-3 שנים אחריות שנותנים DELL. פניתי לשירות לקוחות שלהם בארץ, מסתבר שהם ממש מחביאים את מרכזי השירות והמעבדות שלהם. נסו לחפש באינטרנט או באתר שלהם ולא תמצאו כלום. אח"כ הם אמרו לי שזה בגלל שכל פניה צריכה לעבור דרך המוקד הטלפוני שלהם. אז זהו, שהם לא עונים לטלפון. בתקליט יש הודעה שהמוקד פועל רק מ-8 וחצי בבוקר, אבל…
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הי, חבר שלי רוצה מחשב חדש למטרת גיימינג עד 2000 ש"ח (ללא ציוד היקפי ומסך - רק ה"קופסא") חשבתי על כמה מפרטים כבר אבל רציני לשמוע מה אתם מציעים. עדיפות לחנות באיזור רחובות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד. יש ברשותי מחשב, אך ללא כונן דיסקים , והיני רוצה לפרמט אותו ואיני יודע איך. אפשר עזרה[?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים, שירוצו לי על רזולוציה של 1280X1024 ברמה גבוהה, Crysis ודומיו (לכשיבואו). Inglor הרכיב לי את המפרט הזה, הוא די דומה לזה של Toxin II שקנה מחשב לאחרונה, אבל אני הלכתי על ספק של 500W במקום ה-450 שלו, מעבד Quad במקום Duo וזיכרון של 500GB, אשמח לשמוע את דעתכם. חוץ מזה, אני גר בירושלים ואני אעדיף לקנות אותו בחנות באיזור שלי או בתל באביב, אני רוצה המלצות לחנויות אמינות, אם יש. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1076 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-G31M-S2L ¤311 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39262 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 …
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מעדיף שיהיה עד 2.5k, אם צריך מוכן לחרוג קצת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להגיע עד ל 3k (שוב, עדיף שלא...) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים(אני סטודנט), ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, androaid studio וכו'... שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא קריטי…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אהלן, יש לי Netbook של Lenovo S10E המעבד - Intel Atom CPU N270 1.6 GHZ, הזיכרון 1GB. המחשב מריץ XP PRO, אילו תוספות/שינויים צריך לבצע על מנת לשדרג לWindows7? תודה, דור
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אהלן מבקש הצעה למפרט למחשב טוב לסטודנט לאנימציה. הנה התשובות לשאלון שמפרט את הצורך למחשב: לגבי התקציב אין לי מספר מדויק, אני עדיין לא אנימטור בפיקסאר אז אני לא צריך את ההכי הכי טוב, אני צריך משהו טוב ויודע שזה לא זול ומעדיף להשקיע קצת יותר ולקבל תמורה מובטחת מאשר לחסוך וזה יהיה הימור. השימוש הוא לעריכה גרפית, וידאו , אפקטים ותלת מימד וזה מיועד לשימוש כבד כלומר כמעט כל יום לפחות ל3 שנים הקרובות. התוכנות הייעודיות הן פרמייר אביד אפטר ומאיה. חשוב שלמסך תהיה רזולוציה גבוהה יחסית ושיהיה רחב וחשוב שההגדרות הגרפיות יהיו גבוהות. ציוד היקפי- מקלדת ועכבר ואם יש גם הצעה למשטח גרפי. לגבי רעש אין צורך בשקט מוחלט, משהו בגבול הסביר יהיה טוב. אני זקוק למערכת הפעלה והרכבת המחשב בחנות ואין…
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, היה לי EEEPC 1215N כמה שנים, מאוד נהנתי ממנו, הכרטיס מסך הנפרד, הבנייה החזקה (נפל מגובה 2מטר והמשיך לעבוד) והגודל. הכל טוב. אבל הגיע זמנו. אני יודע שהקטגוריה הזו די נזנחה. אבל למי שיש רעיון אשמח. אפשר גם דרך אמאזון, יש להם שירות חדש של איסוף מלוקרים ברחבי ניויורק. השימושים שלי מגוונים, ולא השתנו הרבה מימי הנטבטק אז כל דבר חדש יתאים נ.ב אשמח ליציאה VGA ולא רק מיניHMDI שנהיה נפוץ
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב למשחקים ללא כרטיס מסך וללא מסך עד 3 וחצי אלף שקל,אבל מחשב שיותאם לכרטיסי המסך החדשים שייצאו של ATI.
-
- 13 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן אני צריך מפרט מחשב ללא ציוד הקפי אבל עם מסך 22'/24' (ללא רזולוציה של FULL HD) שהוא גם טלוויזיה הסכום הוא 3,000 ש"ח אבל אפשר עד 3,500 גג. לעבודה, אינטנט וכד', לא משחקים, לא OC וכד'. תודה רבה. עדיף מחנות באזור חדרה או מרכז כמו SKYPC חשבתי על זה: מעבדים INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 BOX ¤670 לוחות אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ¤338 מארזים Hec Compucase CI-6C28 MidTower Case ¤177 ספקי כח SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ¤263 זיכרונות A-DATA DDR2 1024MB 800MHZ CL5 כמות 2 ¤140 כוננים קשיחים Samsung 1TB SpinPoint F2 HD103SI EcoGreen SATA II 5400rpm 32MB ¤405 כרטיסי מסך ATI SAPPHIRE HD4670 512MB GDDR3 PCI-E ¤369 כוננים אופטיים LG GH22NS X22 Sata Black ¤117 סה"כ מחיר לכל ה…
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אין צורך במסך או ציוד היקפי כלשהו. מפרט לגיימינג ועבודה כללית, הרצת 1080p בלי שום תקיעה אחת כמובן. המסך שקיים הוא 1920*1200. ניסיתי משהו אבל קשה לי לרדת מזה: מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪725 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX945WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-770TA-UD3 ₪517 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪330 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-21 Eco ₪603 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL7D-4GBECO כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 GS 1024MB DDR5 PCIe …
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי אני מקווה שתוכלו להמליץ לי על מחשב נייד איכותי שיענה על הצרכים שלי 1. קל - פחות מ 1.3 קילו 2. יציאת HDMI 3. מספיק חזק כדי שיוכל להריץ photoshop לעיתים רחוקות 4.שהמחיר לא יעבור את ה 6000 ש"ח 5. עם צורב DVD - (אני עדיין מתבלט אם אוכל להסתדר עם חיצוני אז אשמח לשמוע גם על כאלו בלי) תודה רבה גיא
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-