עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ערב טוב אני מחפש המלצות למחשב לאדריכלית, עיקר העבודה היא בתכנות AutoDesk למיניהן, בעיקר AutoCad ו Revit, כמו כן sketchup\photoshop\BIM ובעתיד עוד תכנות בסגנון הזה... צריך מחשב בלבד - בלי ציוד היקפי כלשהו כרגע אנחנו עומדים על המפרט הבא (אני רק לא כל כך יודע על מה לשים את הדגש, כרטיס מסך או מעבד) : i7-4470 GA-Z87-D3H 1TB Seagate 7200RPM 8GB (2X4GB) DDR3 1600MHZ 650GTX 2GB Seasonic 600W ECO (לא בדיוק יודע מה הECO אומר מלבד המשמעות הטריויאלית..) מארז של Zalman כונן אופטי LG (לא קריטי..) בעקרון האופציה השנייה היא לוותר קצת על המעבד (i5-4670) וללכת על כרטיס מסך חזק יותר (660GTX), אני בעקרון גיימר אז אני יודע מה מתאים לסגנון הזה של שימוש, אבל אני לא כל כך יודע מה צר…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by mosheva,

שלום, סליחה מראש על הפוסט הארוך. אני מחפש לפטופ עם מעבד i5/i7 בעל 4 ליבות לפחות שיש לו תמיכה NATIVE במסך חיצוני 4K 60hz. למיטב ידעתי יש אפשרות לקבל 4K 60hz ע"י אחת מהשיטות: HDMI 2.0 Thunderbolt 3 USB TYPC C with Display port עכשיו לעניין, יש לי כרגע Dell inspiron 5379 שאין לו USB C אלא רק USB 3. כדי להוציא ממנו 4K 60HZ רכשתי העמדה של דל D6000 שאמור לקחת יציאת USB (גם USB 3) ולהוציא ממנה 4K 60HZ דרך מה שנקרא DisplayLink. זה עובד על הפנים, המחשב הופך להיות מאוד לאגי, כשכותבים הטקסט מופיע עם לאג ובקיצור לא עובד כמו שצריך. היות ומדובר ב- Display port דרך USB אני מאוד חושש לקנות לפטופ שיש לו USB C אשר תומך ב D…

3. Started by karpad,

שלום, אני זקוק להמלצה לנייד (:) לסטודנט. השימושים העיקריים שלו יהיו: * תחליף לשולחני במעונות (כנראה שהוא לא יגיע איתו יותר מידי לכיתה עצמה). * שעשוע בנסיעות ובעבודה. * משחקים קלים. הדרישות מהמחשב עצמו: * מסך 15.4' (הבחור עקשן בקטע הזה, משקל לא משמעותי לו). * איכות בניה טובה. * זמני סוללה טובים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  4. בעיקר התוכנה שמשמשת לחיבור לרשת הסלולארית עם המודם המובנה השם של התוכנה הוא 3g connection manager אבל אני פשוט לא מצליח למצוא אותה בשום מקום המודל של המחשב הוא EEE PC 1015PE ואני מנסה להמנע מלהשתמש בשחזור

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  5. Started by gbyx,

נדרש להפעלת תוכנות גרפיות בצורה חלקה (Photoshop, illustrator, flash, indesign) אין צורך בהפעלת תוכנות תלת-מימד ככה שכרטיס מסך ממוצע פלוס יהיה בסדר כמובן גם השימושים הרגילים, אשמח גם להפעיל משחקים אני צריך גם מסך טוב (המסך כלול בתקציב) תקציב עד 4,000 ש"ח (אם יש חריגה קלה לא נורא) תודה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by EyEOnE,

בשביל מה טוב לי DDR3? ההבדל בין ה-DDR2 ל-DDR3 לא קטן. יש טעם לקנות עכשיו נייד עם DDR3? אחד שצריך לשימושי אינטרנט, סרטים, מוסיקה, משחקים עם גרפיקה לא כבדה במיוחד.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  7. בדקתי במדור מפרטים, והוא לא מעודכן... (עדיין AMD..) אז כמו שכתוב בכותרת בנוסף הוא מיועד למשחקים + עבודה כללית אינטרנט הורדות.. אם אפשר גם להכניס ציוד היקפי. ולהמליץ על מסך... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  8. התקציב כמו שאמרתי הוא 4000 שקלאפשר לעבור אבל לא יותר מידי... הזמן סוללה פחות חשוב יותר חשוב לי שיהיה כמה שיותר קל המטרה של המחשב היא עבודה משרדית חשוב שיהיה כרטיס רשת חוטי ואלחוטי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  9. מעבד אינטל E6750 לוח אם MSI G31M צ'יפסט אינטל +כרטיס רשת 1G LAN +כרטיס קול HD 7.1 דיסק קשיח WD320GB SATA 2 צורב DVD X18 DL NEC שני יחידות זכרון DDR800- 2GB שני זכרונות של KINGSTON כרטיס טלוויזיה AVER TV 007 כרטיס מסך GF8800GT 512MB מחיר למזומן כולל מע"מ 3,190 ש"ח אני צריך מארז פשוט+ספק שיחזיק את המפרט וקירור נוסף כדי שהמחשב יעבוד בשקט זה יהיה יעיל אם אני אקדח חור ואשים מאורר בחלק העליון של המארז? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  10. 1) תקציב? 5,000 מקסימום 5,500 2) מטרות ? (לדוגמה: OC, עבודות משרדיות {גלישה באנטרנט, אימייל, הכנת קבצי וורד והדפסות}, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחור יותר מאחד) משחקים 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? (לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'.. יש לציין איזה) לא 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? (לדוגמה אם כבר יש לך כרטיס מסך טוב ואתה לא צריך חדש) כונן קשיח (hard disk) 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא משנה 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) לא 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב ? (לדוגמה כ. רשת, כ. טלויזיה או כונן DVD) לא *רק כונן רגיל !!!! וכונן דיסקטים* 8) האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? (כדי שנדע להתאים לך …

11. רצוי אצל RSM משיקולי שירות ושיקלול של תמורה למחיר. המפרט על הפרק להתיעצות הוא למחשב חדש, שימוש כללי רגיל. זה כולל אינטרנט, אקסל, וורד, אולי קצת פוטושופ ברמת חובבים, השמעת מוסיקה ברקע ברמה ביתית בסיסית (ברמקולים של 150 ש"ח), צפיה בסרטים מ DVD פיזיים וגם מהכונן אבל לסרטים רמת HD היא בגדר רצוי רחוק אך לא חיוני (הצג הנוכחי לא תומך ואין כוונה כרגע להחליף). אין תכנון למשחקים וכד' וכמובן שלא יהיה כל OC וכיוב"א. יהיה שימוש אקראי בתוכנת תיב"מ solidworks http://www.solidworks.com/sw/support/SystemRequirements.html לא באופן קבוע ושוטף אלא לשינויים ולתוספות של עבודות שלא הספיק לעשות בעבודה או הכנת רעיונות שקפצו לראש בשעות שלאחריה. נכון שבחברה הם ממליצים על כרטיסי QUADRO אבל זה קצת …

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  12. אני משתמש בתוכנות סקצ'אפ,ויריי, ו3D STUDIO MAX, ולומיון קיבלתי שתי הצעות שאני חושב שהם טובות. מה לדעתכם הטוב ביותר או איזה מעבד מומלץ עם כרטיס מסך GTX 3060 12GB הצעה ראשונה : https://bit.ly/2YKYfPG הצעה שנייה : https://bit.ly/3iTXeeU

13. Started by drorimon,

שלום לכולם. אמרו לי שפה תוכלו לעזור למצוא את המפרט האופטימלי למחשב חדש. התקציב שלי הוא בסביבות ה 2000 ש"ח, והמחשב מיועד לשימוש ביתי, סטנדרטי, כלומר אינטרנט ומשחקים. אין לי צורך במסך או בציוד הקפי אחר. אשמח אם תעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by PowerUser,

היי קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים, וידעתי שדיסק קשיח 1TB עולה בערך 250-270 שח מה קרה שהיום המחירים של הדיסקים כלכך גבוהים ? והאם מאותה סיבה עלו עוד מוצרים חוץ מדיסקים ?

15. שלום, ראיתי שממליצים כאן על HP Mini 110-1100EJ כנייד בתחום 2000. אבל מסך 10" נשמע קצת קטן. יש משהו יותר מומלץ עם מסך קצת יותר גדול? הקומפקטיות לא בראש רשימת הדרישות. נוחות עבודה בעדיפות קצת יותר גבוהה. אפשרות לחריגה קטנה אם זה מחוייב.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  16. Started by Aviv chen,

האלן אז אני בונה מחשב וכרגע זה המפרט שליRTX 3080=כרטיס מסך i7 12th 12700k=מעבד Water cooling=1000 שקל DDR5 32gb=זיכרון רם SSd nvme 2000gb=אחסון וחסר לי מארז ספק כוח ולוח אם ושיתאים לצרכים שלי גיימינג/עריכה וידאו אשמח להמלצות

17. אני רואה בדרך כלל את סדרת המעבדים T אבל לפעמים אני רואה את האות E או P הייתי רוצה לדעת קצת פרטים על כל אחד מהם.... אני יודע שאם המעבד הוא מסדרת T אז כדאי שהוא יהיה מעל 5500 כי מתחתהמעבד ממש לא טוב... הייתי שמח ללמוד עוד על סוגי המעבדים. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by gal2576,

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4690K 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus VANGUARD B85 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 2133MHz CL10 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX750Ti OC 2GB GDDR5 2xDVI 2xHDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומודולארי SeaSonic 450W 80+ Gold G-450 PSU 1 מארזים: מארז Thermaltake V3 BlacX Edition Mi…

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  19. שלום, אני רוצה לרכוש מחשב חדש, יש מקום מסויים שמציע מחירים טובים בעקבות הבלאק פריידי? כמובן חייב להיות מארץ בגלל נושא האחריות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. חבר קיבל את המפרטים הבאים וביקש חוות דעת: ----------------------------------------------------------------------------------------------- מפרט ראשון - 1,865 ש"ח DELL OP780MT DC E5400/2.7 320G/2G DVR DOS Intel Dual Core E5400 (2.7GHz, 800MHz, 2MB) Intel® Q45 Express Chipset w/ICH10DO Support Intel x 64 bit technology 2 GB (1*2048MB 1066Mhz Dual Channel DDR3 ) Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 4500 (utilizing up to 256MB of system memory) 320 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/- RW Drive Integrated Intel® 82567LM Ethernet LAN 10/100/1000 USB Keyboard ; …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי המחשב שלי כבר סוס מת, ועוד מעט יוצא GTA V. משמע - זוהי שעת הכושר. אני רוצה מחשב שיריץ בלי בעיה את GTA V, על הגדרות גבוהות ככל האפשר. אם זה דורש שנקרא למחשב "מחשב גיימינג" - שויין. העיקר שיריץ. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב ? אופיס, פוטושופ, GTA V א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V. רבאק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by McALLAN,

שלום לכולם! זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום זה!!! את המפרט הבא בניתי ביחד עם חבר על מנת להגיע למחשב שעונה על הצרכים העכשיויים שלי וגם יכלול יכולות שדרוג בעתיד על מנת לחסוך קניה מאסיבית של חלקים ביום השידרוג. אני מעוניין לדעת האם המפרט הנ"ל יענה על צרכים אלו, האם ישנן בעיות סמויות במפרט זה שלא ראיתי, והאם המחיר (שחושב ללא כ.מסך באזור 3000 ש"ח) ישתלם לי בטווח הארוך גם כשארצה לשפר. צרכים: 1. תיכנות- netbeans, visual studio וכו' - (יומיומי) 2. הקלטות מוסיקה - cubase (לעיתים) 3. גרפיקה - solid, rhino, photoshop (לעיתים) 4. משחקים - מי לא אוהב?! (כמעט יומיומי) מפרט: 1. מעבד: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box 2. קירור למעבד: freezer 7 pro Rev 2 3. מארז: Antec three…

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  23. ביצועי הסוללה המקורית של T61 שלי ירדו ב30-35%, סוללת 6 תאים בת 8 חודשים מחזיקה רק שעתיים בהשוואה ל3+ שעות במקור (על צריכת חשמל נמוכה + WiFi, גלישה באינטרנט). אני משתמש בשתי סוללות לחילופין (המקורית 6 תאים, ונוספת 7 תאים שרכשתי בנפרד), שתי הסוללות עברו כ30 מחזורי טעינה. סוללת ה7 תאים מתפקדת בצורה תקינה. הקיבולת המדווחת בPower Manager תקינה, 56Wh כמו במקור. ניסיתי לבצע "איפוס" על ידי טעינה, פריקה וטעינה מלאה. ללא שינוי. האם מישהו יודע אם ירידה של 30%-35% מהזמן תוך 8 חודשים מספיק שהסוללה תוחלף במסגרת האחריות?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by blue_wolf,

שלום חברים\ צריך עזרה בבניית מפרט לגיימר : 1. תקציב ב 3K עם חריגה 200 ש"ח מקסימום... 2. השימושים בעיקר משחקים כבדים,סרטי HD * התקציב הוא ללא מסך 3. אין צורך בציוד היקפי אולי רק רמקולים בינוניים 4. לא חשוב לי שהמחשב לא יהיה שקט מדי עך גם לא רועש מדי 5. לא מתוכנן OVERCLOCKING 6. ללא מערכת הפעלה 7. עדיף חנות שמאפשרת 24 תשלומים 8. עדיף שתהיה אופציה לשדרוג עתידי עריכה לצורך הוספת פרט:[glow=red,2,300] האחריות על החלקים חשובה[/glow]

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by shedon,

נא חוו דעתכם על המפרט שבניתי. אשמח להמלצות בנושא. השימושים: משרדי, אפליקציות שונות (לא מוכרות), שימוש בהרבה תוכנות במקביל, שקט, ללא פליטת חום גבוהה, מוזיקה לשימוש אישי. זה די הרבה אני יודע, אבל ככה זה שרוצים מחשב רב-תכליתי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1285 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤621 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1717 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤368 צורב DVD: NEC DVDRW AD-5170A DOUBLE LAYERED X18 - WHITE ¤195 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤572 כרטיס קול: CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY2 …

• 2 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.