עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? בבית אני צריך שהוא יהווה תחליף למחשב שולחני וישמש אותי לגיימינג קל-בינוני ובעת הצורך שיתאים לי ללימודים * גודל המסך? רצוי מאוד 17.3 * משקל רצוי? 3-4 קילו לכל היותר (כמה שפחות יותר טוב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך שעה וחצי - שעתיים של עבודה מאומצת יהיה מעולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?סטנדרט * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500G ולא ממש צריך יותר * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא , אני רוצה אחראיות שתקפה לגרמניה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? msi? אהלן , אני עובר בקרוב לברלין ומאחר שאני לא לוקח איתי את הנייח אני אצטרך לפט…

2. שלום רב! אבקש את עזרתכם בהתייחסות למפרט המבוקש ולדוגמה של המפרט המצורפת. תודה! *עריכה: דגש על לכידת וידאו (לא עריכה). 1. תקציב: כ3000 ש"ח כולל מסך. 2. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס,צפיה בסרטים (לא קולנוע ביתי), הורדות, לכידת וידאו. לא למשחקים. 3. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר (לא אלחוטי), רמקולים. 4. קירור/עיצוב/שקט: לא חשובים כל כך. 5. אין צורך במערכת הפעלה: אך מה מומלץ למפרט כזה: /ויסטהwin xp/win7? 6. לא מתוכנן OC. 7. לא מיועד כלל למשחקים. אבקש את המלצותיכם/הערותיכם על המפרט המצורף. תודה! 1. מארז + ספק (לא כתוב איזה הספק): מארז איכותי ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קידמיות ואחוריות + ספק כח הכולל 3 שנות אחריות. שדרוג לספק כח JSP-Tech EZ-Cool 450W Real הכולל מאוורר 12cm ו-3…

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by HoT-DoG,

שלום חברים השימושים שלי הם עריכת מוזיקה ועבודה בקיובייס, גיימינג (כרטיס מסך ייקנה בעתיד) ברשותי מארז קומפיוקייס 6A99 משהו כזה (?) ספק סיסוניק S-12 SSD CRUCIEL M4 120 GB שכחתי למלא את הטופס בסטיקי, אין שום פרמטרים שצריך להתחשב בהם, אך ורק השילוש הכי טוב במחיר הנ"ל בנוסף צריך בקר FIREWIRE לPCI E ראיתי אותם באיביי ב9דולר ובארץ באיזה 150 שקל, אז אפשר להתחשב לתקציב בלי זה, או שאזמין מאיביי או שאחפש בנפרד. זה הכל תודה רבה חברים יקרים

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  4. שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב חדש לגיימינג ורציתי חוות דעת על המפרט הזה: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪780 [url ] http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 url] http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 [/url Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 [url ] http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 [/ur Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪411 url] http://www.rsm.co.il/product.aspx?…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by Graver88,

שלום חברים, אני צריך מחשב נייד לעבודה בתוכנות גרפיקה כבדות כמו ,AUTOCAD, Scetchup, Photoshop , כאשר חשוב לי גודל מסך 15.6 ומשקל כמה שיותר נמוך (לא יותר מ-2.05). חשוב גם שההארדיסק יהיה SSD לפחות 250GB. אני שואף למחשב עם i7 וכרטיס גראפי של Geforce 4GB. התקציב הוא כפי שאמרתי עד 6500 כאשר שאלה נוספת האם כדאי לקנות מחנויות באילת או בחול (יש לי חברים שטסים בקרוב לארה"ב). כרגע מה במצאתי זה: Asus Zenbook Pro UX501VW-FJ114T http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358.&list=1&sort=2&glist=1&uin=30672&txt_search=&buy=&minprice=5606&maxprice=0 מודה מראש על עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אהלן חברים, מתחיל השנה ללמוד, זקוק למחשב נייד. ישמש כמחשב שני, בנוסף לנייח שקיים בבית. אולי בעתיד יהיה מחשב עיקרי (כל עוד אני גר בבית אז הוא מחשב שני) אז אולי יש לקחת את הפרט הזה בחשבון. אם זה משנה במשהו, מתחיל לימודי קולנוע-תקשורת (אם ידוע לכם על תוכנות מיוחדות למינהן שידרשו מפרט מיוחד). להלן הדרישות מן המחשב. * מטרות המחשב? בראש ובראשונה, ישומי אופיס למינהם, אינטרנט שירוץ מהר, שימוש בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ ותוכנות לעריכת ווידאו כגון פרימיר. מעבר לזה סרטים, מוזיקה. הרצון שלי שבאם יהיה הצורך בעתיד להשתמש בתוכנות "כבדות" יחסית שתהיה לו האפשרות הזאת. * גודל המסך? מעדיף 13.3 מוכן להגיע עד למסכי ה14.1 למרות שאני יודע שהם פחות נפוצים. לא משנה לי מט/מבריק. * משקל רצוי? כמה …

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  7. שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 2.7K בלי מסך מחשב אני קונה בנפרד מסך 22 אינץ. השימושים הם: 1.התקציב עד 2.7K 2.מטרות המחשב: אינטרנט, משחקים ברמה טובה + , צפיה בסרטים , חשוב שכול החלקים מחברה טובה ואמינה. 3.ציוד הקפי: מקלדת ועכבר לא אלחוטיים + רמקולים 4.חשוב שכל הרכבים של המחשב מחברה טובה . 5.המארז של שמחשב חייב להיות טוב ואם יש צורך בספק כוח וקירור אז גם להכניס למפרט. תודה מראש לכולם....

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  8. Started by ksesa1,

מישהו מכיר חנויות או אתרים זולים לקניית מחשב?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  9. היי ראשית - מצטער על הבורות - אבל אני לא מבין כלום בניידים אז ככה.. לחברה שלי יש נייד של דל מדגם 1525 inspiron. הסוללה שהייתה לה עם הנייד מתה אחרי שנתיים-שלוש בערך, ומאז ועד היום (שנה וחצי בערך) יש לה סוללה "כפולה" שקנו לה (12 או 14 תאים, היא לא בטוחה, ולי אין מושג בזה..). לדבריה, הסוללה הנוכחית בשלבי גסיסה מתקדמים. בגלל שגם היא וגם אני לא הכי מבינים בזה, אשמח להסבר קצרצר של מה בדיוק היא צריכה (אני מניח שיש דגם ספציפי של סוללות שמתאימות לנייד שלה) והמלצה למשהו ספציפי/חנות ספציפית.. אין לנו בעיה להזמין כמובן מהאינטרנט/איביי וכולי... המון תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. זה כול הפריטים שצריכים המחשב זה לצורך תיכנות (שורות קוד רגילות) הולך להתבצע OC אבל ממש לא לצורך זה נקנה המחשב, כמה שאני יוכל לבצע OC זה מה שיהיה ולא צריך יותר (יהיה בסדר גמור אם זה יהיה ללא OC) תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב נייד, האם המחירים ירדו לקראת השנה החדשה ? אם צריכה להיות ירידת מחירים צפויה אז אני אחכה אבל אם לא אז אני פשוט אקנה עכשיו אני פשוט רוצה לדעת בדחיפות אם ללכת על זה ולקנות או לחכות תודה לכם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by NuXeR,

Intel Core2 E8500 OCZ Reaper 4GB (2X2 Dual Channel0 DFI DK LanParty X48 T2RS קירור למעבד Thermalright Ultra 120 Extreme כלול על המעבד עם מאוורר 120mm של אנטק -3 מהירויות.

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  13. Started by dyn,

שלום, אני מחפש לחבר שלי מפרט מחשב עד 2500 שקל, כמובן שהמחשב מיועד למשחקים בלבד, לא מטורפים אבל שיריץ אותם ברמה הסבירה, לדוגמא COD4. תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by APT,

זו ההודעה השנייה שלי בקשר למחשב הזה (פעם קודמת הייתה לפני חודש). רציתי רק לוודא שהמחשב שאני קונה הוא טוב. קודם כל הדרישות: 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך, למה לא P: במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני מתכנן לקנות איתו את Dell 23" U2311H * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מרוצים, יריות (Crysis)…

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  15. יש מחשב ביתי שהפסיק לעבוד ובעל לא רוצה להשקיע בו ואומר שרוצה חדש מורכב במקום, עם מערכת הפעלה, ללא מסך אך תקציב הוא בערך 1000 ש"ח. מחשב אמור להיות למטרות פשוטות כמו גלישה באינטרנט, קריאת דואר אלקטרוני, קריאה קבצי PDF וכו'. ב-KSP מצאתי מפרט זה שעולה על 1200 ש"ח אולם בהתחשב שיש כבר דיסק קשיח 80GB SATA-3, יש כונן DVD, יש מעבד אינטל G640 ויש מארז למה לקנות הכל מחדש? ראיתי ש-KSP מציעים הרכבה ב-1 ש"ח והתקנת חלונות ב-1 ש"ח בתנאי שמחשב נקנה אצלהם. אפשר לראות תמונה של תנאים שלהם מצ"ב. אני לא מבין דבר אחד - הרכבה והתקנה שהם ב-1 ש"ח זה בתנאי שכל החלקים נרכשים או מפרט מוכן של מחשב? האם כדי במרה שלי לרכוש כל חלק בנפרד ואז להוסיף חלקים שיש ממחשב קודם או לתת להרכיב מחשב ל-KSP ולהתקין חלו…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by DakloN,

שלוםם... אני צריך מפרט למחשב שיהיה באולפן הקלטות עד 6000 ש"ח לא מיועד למשחקים.. שיהיה בעל כוח עיבוד גדול.. בלי מסך או ציוד הקפי.. 2 ג'יגה ראם.. ונפח הארד דיסק גדול במיוחד! (ללא כרטיס קול מיוחד, זה כבר שייך לציוד אולפני.. ) תודה לכל העוזר...

17. Started by Orsolomon,

היי, הרכבתי לחבר מפרט למחשב, מה דעתכם? אם לא, מה לשנות \ תרכיבו לי מפרט http://img181.imageshack.us/img181/1047/mess8.jpg

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  18. שלום, אני מחפש בשביל משיהו שני מחשבים לעבודה משרדית בלבד. רק אופיס ואנטרנט. אחד בתקציב של 3000 שקל והשני ב 4000 שקל. אני לא כל כך מבין בניידים אז אם תוכלו להסביר למה אותם דגמים ממולצים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by Jviega,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיוכל בעיקר להריץ סרטים (720,1080P) בצורה מעולה וגם שיוכל להריץ משחקים בצורה טובה, כמו משחקי אונליין וכאלה למיניהם. שיהיה לו graphic card טוב-מעולה ושיהיה לו ווינדוס באנגלית והגודל מסך לא ממש חשוב לי אבל מעדיף בערך 15-17 וגם שלא יתחמם בצורה כזאת שאני אצטרך לקנות איזה משטח קירור. אין לי כרגע איזשהוא הגבלה בתקציב אבל אני מעדיף שזה יהיה כמה שפחות כסף אבל שיעמוד בתנאים שרציתי בצורה טובה מאוד. אשמח להמלצות!, תודה.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  20. איפה קונים בטריה למחשב נייד? והאם יש אחריות לבטריה?<

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. ישנה בעיה נפוצה בה קורה שכפתורי המגע בסדרת ה-Studio של Dell פשוט מפסיקים להגיב. אם נתקלתם בבעיה, פשוט הסירו את הסוללה למשך דקה והחזירו אותה. הכפתורים צריכים לחזור לתפקד כרגיל.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by Arthur Lurie,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי …

23. שלום רב קיבלתי הצעה למפרט מחשב - המיועד לגרפיקה ועריכה קלה בפרימייר בעיקר רציתי לדעת האם המפרט טוב? והאם המחיר שקיבלתי הגיוני? מעבד : INTEL CORE 2 E-6300 לוח אם : GIGABITE 945P-S3 INTEL 945L-FSB1066-DDR2 667-S8C-LAN1GB-PCI EXPX16-S.ATA-8 USB- 8 CH AUDIO זיכרון : DDRII 677MHz 1GB DUAL 512MB X 2 KINGSTON דיסק קשיח : SEAGATE 250GB 7200 S.ATA צורב דיוידי : ASUS DVDRW כרטיס מסך : GIGABYTE PCX1300PRO 128BIT 256 MB DVI TV-OUT כרטיס קול : SURROUND AC-97 כרטיס רשת : 1GB מקלדת : GIGABYTE עכבר : GIGABYTE סה"כ 3900 ש"ח האם כדאי כרטיס מסך של NVIDIA? והאם כדאי דיסק קשיח של MAXTOR/WESTERNDIGITAL? ממש אודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  24. הרכבתי לעצמי מפרט ב-3000 ש"ח ממה שהבנתי המפרט הזה יהיה מצוין לOC ממה שהבנתי: את המפרט הרכבתי בסקאי ,אבל אני רוצה שמישהו ירכיב לי אותו בTMS כי הבנתי שהם עושים OC חינם [הסתבכתי באתר שלהם בבניה של המפרט]. מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Box ¤463 http://skypc.co.il/product.asp?pid=E2180 לוח אם ASUS P5VD2-VM ¤312 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31017 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤252 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤350 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤791 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-256 צורב LG GSA-H62N …

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by scheinerman,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב לשימושים כלליים (אינטרנט, אופיס וקצת הורדות). יש לי הארד דיסק וצורב כך שאת זה אני לא צריך. ויש לי כרגע מסך 17" שמחובר DVI. אני מעדיף להשקיע קצת יותר בשביל שיהיה אפשר בעתיד להוסיף כרטיס מסך בשביל משחקים. מערכת ההפעלה תהיה ווינדוס 7 - 64 ביט. (אני מעדיף שיהיה USB קדמי גם ושיהיה כפתור RESET) ואם יש חנות באזור חיפה והקריות זה יהיה מצויין. מקווה שלא ששכחתי כלום. תודה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים