ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לקנות את את הדגם Lenovo 3000 N100 (TY0BLIZ) 1.66Ghz 1GB אבל אני מתלבט בין ההצעה של באג לבין ההצעה של טרקלין שניהם מוצעים באותו מחיר המפרט של טרקלין: נתב אלחוטי מתנה קורס הדרכה מיוחד בג'ון ברייס ! מעבד: Intel Centrino Core 2 Duo Processor T5500, 1.66GHz מסך: 1280x80015.4" XGA TFT זיכרון 1GB עד 2GB דיסק קשיח - 100GB כונן - Multi Burner DVD-Writer Combo קבוע (צורב DVD) משקל נשיאה: 2.7Kg , סוללה: 6-cell 4Hr Li-ION, תקשורת: מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים , כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g Fingerprint Reader מצלמה מובנית זיכרון מסך: Intel Graphics Media Accelerator 950 up to 128MB יציאות:2 USB 2.0 X , external display, mic…
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
פתחתי תרד ישן לפני כמה זמן פשוט לא רציתי להקפיץ אותו כמה דפים.ובכן,אני מבולבל כי כל הזמן אני שומע שאינטל יותר טובים מAMD וכו.השימושים שאמורים להיות לחלקים שארכוש (מעבד,זכרונות,לוח אם,ספק יותר חזק מה300 שיש לי כרגע במארז,כרטיס מסך)שימושי אינטרנט ומשחקים שירוצו ברמה טובה (אני לא עובד על רזולוציות גבוהות והדרישות שלי ממשחק הוא שהוא לא יתקע אלא יעבוד חלק ויפה) המחשב צריך להריץ ויסטה במהירות טובה וחלקה.המפרט שבניתי בימים האחרונים הוא מפרט של AMD אבל אני רוצה לראות האם אני יכול לקבל מפרט מקביל לאינטל באותה רמה ואולי אפילו יותר טוב. מה אתם אומרים? אני נורא רוצה כבר להזמין חלקים אבל אני כל הזמן מתלבט ומשנה וכבר מתחיל די להימאס לי מהעניין, אני כבר רוצה לצור את המפרט המושלם לתקציב …
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה לכנות מחשב ביום ראשון הקרוב ואני לא כול כך בתוח מה לכנות! אני רוצה לכנות מKSP מחשב עד 3800 בלי מסך מקלדת וכו.. המחשב הוא גם למשחקים תנו לי המלצה הכי טובה שלכם למפרט INTEL וגם מפרט AMD ושיהיה 2 ג'גה זיכרון תודה..
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
Savings Total Price EVGA 320-P2-N811-AR GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card - Retail Item #: N82E16814130082 Return Policy: Standard Return Policy Replacement Plan -- $59.99 3 Year Service Net 1 Peripheral Extended Plan -- $59.99 $20.00 Mail-in Rebate $294.99 Arctic Silver Ceramique Thermal Compound - OEM Item #: N82E16835100009 Return Policy: Consumable Items Return Policy $4.99 GeIL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model GX22GB6400UDCA= - Retail Item #: N82E16820144062 Return Policy: Standard Return Policy $104.99 ASUS P5B Deluxe LGA 775 Intel P965 Express ATX Intel Motherboard - R…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות מחשב נייד מסויים שקיים רק בחו"ל. האם יש אתר ישראלי שמטפל במשלוח והזמנה ואני אשלם כבר לאתר הזה? משהו כמו נט-ביבר או משהו כזה...
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום, אני לפני בחירת נייד וחשקה נפשי בדל inspiron 6400 כתוב שם שהמעבד הוא: Intel® CoreTM Duo processor T2250 האם הכוונה למעבד בטכנולוגיה המתקדמת יותר או שזה המעבד בו אינטל "הלחימה" מעבד למעבד נוסף רק כדי לצאת לשוק עם אחד ליבה כפולה? עזרה דחופה בבקשה, תודה, SPC
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר ביקש חוות דעת על שני המפרטים הבאים שימוש אינטרנט\אופיס בעיקר http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=214&keySearch= מחיר 3990 ש"ח http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=195&keySearch= מחיר 5990 ש"ח נא עזרתכם, מבקש התייחסות רק לדגמים הנ"ל שכן זו האופציה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
דרוש מפרט למחשב בתקציב של עד 7K כולל מסך 19" (בלי OC) עם כמה עוגנים: לוח אם צי'פסט P35 עם firewire, מעבד אינטל (כמובן) מארז שקט ומקורר היטב (שחור) ודיסק קשיח בנפח של לפחות 250 ג'יגה. השימושים העיקריים של המחשב יהיו אינטרנט, הרצת תוכנות כבדות (כמו MATLAB ו-SAS למי שמכיר), אינטרנט, אופיס 2007 (שימוש כבד באקסל וגיליונות גדולים עם חישובים מורכבים) צפיה בסרטים וקצת משחקים (המחשב יהיה מחובר לטלויזיה LCD, אם אפשר שלכרטיס המסך יהיה מפענח HD. האם 8600 יספיק?) חשוב לי מאוד שיהיה מהיר, לא רוצה לראות שעון חול כשאני מעלה תוכנות ובטח לא לראות וידאו מYOUTUBE עם פריזים בגלל שאני מפעיל את WORD.
-
- 11 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני רואה המון המלצות בפורום על הדגם הנ"ל. עם זאת הייתי רוצה אותו (בתצורת כרטיס מסך טוב + i5) עם מסך יותר קטן. יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני מדבר כמובן על לוחות אם, מארזים וכו'... לא חנויות כמו באג ושאר הירקות. אשמח לדעת האם יש חנויות שכאלו (מנסיון העבר) ובכמה הנחה אפשר להשיג על מפרט מחשב חדש.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הוטלה עלי המטלה המעיקה של למצוא לאבא מחשב חדש, לאחר שהקודם התפגר סופית. שימוש מאוד בסיסי, בעיקר גלישה באינטרנט... בתאכלס מנסה לשכנע אותו להסתפק בטאבלט לא הולך לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסיסי למדי.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, אבל לא בקטע מוגזם. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי אני לקראת קניה של המחשב הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=38979&catid=919#details אני כמובן מתכנן לשמנך את מערכת ההפעלה ל ווינדוס 7. חיפשתי באתרי תמיכה של סמסונג את הדגם הזה, מצד אחד הוא שם (לא באתר הישראלי) מצד שני אין שם שום מקום שמאפשר להוריד את הדרייבירים של המחשב. מישהו מכיר את התופעה ? http://www.samsung.com/hk_en/support/model/NP530U4E-S01HK-techspecs
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לעזרה בהרכבת מחשב גיימינג אידיאלי בתקציב מוגבל... אני מקסימום יכול להוציא 4500 ש"ח על המחשב (עדיף פחות) ורוצה מחשב שיוכל לסחוב את המשחקים הכי חדשים באיכות טובה וגם באפיק העתידי עדין יהיה רלוונטי. שאלה נוספת היא האם עדיף לי לחכות שGTX 880 יצא כדי שמחירי הכרטיסי מסך ירדו? תודה,
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
מחפש נייד למטרות אינטרנט משחקים וסרטים גודל מסך : 13 -15 אינץ' אפשר גם יותר קטן אם זה יריץ משחקים .. תקציב: 2500 תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד. חשוב לי שיהיה קל, אבל מסך בגודל סביר, מה שאומר כנראה 13.3. בנוסף, חשוב לי שיהיה גימור טוב, שיחזיק מעמד כשהוא חוטף מכות (כמו IBM thinkpad שיש לי עכשיו). אני לא צריך ביצועים חזקים, לא משתמש בתוכנות כבדות. רוצה גם אחריות לפחות שלוש שנים ומחשב איכותי מבחינת הרכיבים. מעדיף מסך מט. קיבלתי הצעה ל hp 4330 probook מעבד M2330. איך הוא? ואיך אותה סדרה עם מעבד 2310 או 2410? איך הוא לעומת הסדרה dell vostro או asus 31? האם 2 ק"ג זה לא כבד למחשב עם מסך 13.3 (זה המשקל של ה hp)? האם זה בגלל הגימור החזק יותר? תודה ארי
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן, מחפש לשדרג מחשב קיים. חשוב לי בעיקר לוודא תאימות לרכיבים הקודמים והתאמה לכרטיס קול ותוכנות סאונד. רכיבים שקיימים: מארז Sonata 2 עם ספק כוח Sonata smart power 450W 2 הארדיסקים: WD 670GB, WD 80GB כרטיס קול RME FF400 יש לי גם קירור מעבד של Zalman (משהו כמו זה) ואני צריך לבדוק אם הוא מתאים לסוקט של המעבד החדש רכיבים שאני חושב להוסיף: מעבד Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB לוח אם ASUS P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרונות DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel CL9-9-9-24 כונן SSD Intel Intel 40GB SSD 320 Series Sata II 2.5'' SSDSA2CT040G310רציתי לשאול: 1. כל הנושא של Smart Response. האם הוא שווה את זה? נר…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך רק אם ניתן ולחרוג רק אם צריך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא לעבודה של אבא שלי, שימוש רב בתוכנות של אופיס כגון WORD וEXCEL. כמו כן צפייה בסרטונים ברשת, גלישה, פייסבוק (פוקר) הורדות ושימוש בסיסי. (ניווט נוח במחשב עצמו) 3. האם יש צורך בציוד הקפי -לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? -לא. רק המחשב עצמו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב במיוחד אך שלא יהיה רעש מציק. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? -לא. 7. האם האם…
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש מבין בחומרה ונעזרתי בחבר שמבין קצת יותר, זה הצעה שהוא נתן לי לפני כמה חודשים ולא יצא לי להוציא את זה לפועל אז אולי זה קצת לא מעודכן. אני סטודנט לאנימציה בתלת מימד ועובד בעיקר על MAYA, MudBox, Photoshop, AfterEffects אני מעוניין להוציא בערך 6000 ש"ח. לגבי המפרט שלי - להוזלת עלויות אני מאד מקווה שאני אצליח להביא מ-newegg או ספק אחר - את המעבד, SSD, כרטיס מסך ואולי גם את הזיכרון. לפי דברים שקצת קראתי ודיברתי עם מורים אין לי צורך בכרטיס מסך QUADRO. אין צורך בציוד שמחוץ לקופסא - מסכים, מקלדת, עכבר וכו'.. אני אשמח לשמוע אם מישהו מכיר מבצא טוב בעקבות הכריסמס ואז אולי גם אגדיל את הSSD והזיכרון. האם המארז גדול מספיק? - אשמח לפידבקים והצעות שיפור\שינוי אפילו …
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1700-2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מעדיף כמה שפחות שיעלה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-50 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280*1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? cod6/gta4 וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ל…
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, להלן מפרט מ-KSP. המחשב משמש לעבודה (אבא שלי) - בעיקר אופיס, תכנות מתמטיות (לא שימוש מדי כבד) וגלישה באינטרנט. המחשב אמור להיות די חזק (על מנת שיחזיק מעמד מספר שנים ללא צורך בשדרוג). אשמח לקבל חוות דעת. תודה. מעבד: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם: ASUS P8H67M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCIE, DVI, HDMI זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel דיסק קשיח: Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105SI כרטיס מסך: ASUS nVidia GTS450 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCIE צורב: (LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem DVD מארז: (CoolerMaster CM 690 II Basic Black ATX Case (No P…
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש''ח 2. מה שימושי המחשב-גלישה,סרטים ומשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-FIFA12,NBA,GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)-1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי טוב שאפשר בתקציב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי ש…
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן חברים! יצרתי להנאתי מפרט בסיסי למחשב שמיועד בעיקר למשחקים והצגת ווידאו ב HD, עם מעט עריכת ווידאו וגרפיקה. השקט לא חשוב לי, אני כן מעוניין בתמיכה בהתקני ה IO החדשים (USB3 ו SATA3, כמובן) אני צריך שכרטיס הקול המובנה שלי ייתן לי 7.1, ואני צריך המון מקום אכסון. אין לי תוכניות לבצע OC (לא עכשיו ולא מאוחר יותר), ואין צורך להשאיר מקום לשדרוג. הנה המפרט שהכנתי, אני אשמח לחוות הדעת שלכם עליו: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]Gainward GeForce GTX 570 Golden Sample 1280MB GDDR5 PCI-E - 1650[table][tr][td][table][tr][td] Intel Core i5-2500 Processor 3.3GHz 6MB Quad Core LGA1155 Box - 969 Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET - 460 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ…
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
היי אנשים אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש אישי שלי. מרוב מחשבים ניידים בשוק כבר התבלבלתי לגמרי, יותר מידי דגמים.. אני חייב עזרה בבחירה. המחשב יהיה בעיקר לצורכי עבודה כמו אופיס, אינטרנט (גלישה, סקייפ ומסנג'ר), ושיעמוד בעבודה עם תוכנות אדובי - פוטושופ, דרימוויבר וכו'. חשוב לי גם יכולות מולטימדיה, שיהיו סבירים+, לניגון שירים וסרטים. משחקים לא ממש משנה לי (בשביל זה קניתי מחשב נייח חזק ). בנוסף, חשוב לי הניידות שלו - משקל סביר עד 2.5 ק"ג ושלא יהיה עבה. גודל מסך מועדף 15 אינץ', אך גם 13.3 אינץ' זה בסדר. שהמקלדת תהיה מורכבת מנורות לעבודה בחושך (אפרופו, איך אפשר לדעת את הפרט הזה לפני קניית המחשב? מציינים את זה איפשהו?) סוללה חזקה יחסית, 3 שעות עבודה לפחות. התקציב שלי …
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
חטיבת הביניים הזמינה ברכישה כוללת מחשב HP מבוסס i3-5010U מסדרה 430, צג "13 - ב-2500 ש"ח, כשהבונוס הם אופיס 2013 ותמיכה קבועה של טכנאי בית-הספר: hp ids uma i3-5010u 430 base nb pc מטעמי תקציב שוקל לרכוש מחשב מהשנה מבוסס Celleron N2840, ורק 2GB RAM, עם צג "14 ב-1200ש"ח: Dell Inspiron 3451 IN-RD01-8691 HP 240 G3 L8A17ES 1) עד כמה המחשב עשוי להיות יותר איטי וחלילה לבאס את הילד (או שאולי דוקא עוד אינצ' מסך מפצה)? 2) האם ניתן להרחיב זיכרון -4GB?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב אך רוצה לדעת למי יש נסיון טוב/פחות טוב עם יבואנים מסויימים לפני רכישת חלקים יקרים כמו לוח האם וכרטיס המסך, אילו יבואנים של חברות מסויימות, מומלצים יותר? לדוגמא, האם אקבל שירות איכותי יותר מיבואן של כרטיס מסך מחברת Gigabyte, או מהיבואן של חברת Asus (או אחרים) אשמח לתגובות
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-