עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shay999,

צריך עזרה בקניית מחשב למשחקים ככל האפשר בסכום של כ3000 שקלים. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  2. עדיפות ל 4GB זיכרון.

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  3. שלום, נתבקשתי לעזור בקנייה של מחשב נייד לקרובת משפחה סטודנטית. בגדול, אפשר להגיד שהדרישות שלה הן: - מסך: 15.4" מט - רזולוציה גבוהה (יכול להיות שהיא תצטרך יותר מהסטנדרט של 1280x800) - זכרון: לפחות 2GB - יכולת להריץ תוכנות כגון Rhino (תוכנת עיבוד תלת מימד), Photoshop ו- Illustrator. - משקל: לא משנה - מערכת הפעלה: חלונות XP - אחריות: רצוי שלוש שנים - תקציב: עד 5,000 ש"ח, כמובן שעדיף אפילו פחות... אשמח לשמוע הצעות לדגמים ספציפיים העונים על הדרישות הנ"ל, נמרוד

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  4. היי חבר'ה, מה נשמע? אני מחפשת מחשב נייד חזק בתקציב של 4,500 ש"ח לעבודה עם תכנות גראפיות כמו פוטושופ וכו'. לא מתכוונת להריץ עליו משחקים מכל סוג שהוא... בקשר לכרטיס מסך אני ממש לא יודעת - אם לדעתכם תכנות גראפיות עושות שימוש בכרטיס מסך אז שיהיה כרטיס מסך תואם, אם לא אז אין צורך. מה חשוב לי? * שיהיה עם מעבד מהיר * הרבה זיכרון * סדר גודל מסך של 15" * עדיפות להארדיסק מהיר... * עדיפות למקלדת מלאה ונוחה. * איכות חומרים טובה, אחריות טובה, דגם אמין יחסית. מה לא חשוב לי? * זמן סוללה (המחשב לא זז מהבית) * משקל (המחשב לא זז מהבית) * יכולת הרצת משחקים * פי'צרים קטנים אחרים (בלותות', USB, חיבורים כאלה ואחרים.. לא קריטי). בנוסף ראיתי מספר דגמים של DELL אבל הם לא היו כ…

5. Started by achiya1,

שלום רב.. היום פירמטתי את המחשב הנ"ל וכרגע אני צריך להתקין את כל הדרייברים . הכרטיס רשת לא פועל וגם לא הקול ונראה לי שכולם בעצם.. יש לי את המחשב השולחני שממנו נשלחה הודעה זו ואני מוריד דרייברים מהכתובת הבאה http://support.euro.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&catid=5&dateid=-1&impid=-1&osl=EN&typeid=-1&formatid=-1&servicetag=&SystemID=INSPIRONI6400%2FE1505&hidos=WW1&hidlang=en&TabIndex=&scanSupported=False&scanConsent=False למרות שאני לא ממש יודע מה צריך להוריד כי יש שם כל מיני סוגים תחת קטגוריה אחת,בכל זאת הורדתי מספר קבצים והסיומת שלהם היא Application ככה שאני לא מצליח לפתוח אותם במחשב הנייד . יכול ל…

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by BlackLight,

בעזרתם הרכבתי מפרט אשר שלחתי למעבדה שנתנה לי את המפרט הבא: HDD Samsung HDD 500 GB SATA II 16 MB CD-ROM צורב DVDRW LG GH22-NS50 X22 SATA Bulk BLACK זיכרון DDR 3 2G/1333 A-DATA Retail לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 Retail כרטיס מסך Sapphire ATI 5770 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP Retail מעבד AMD Athlon II x4 630 AM3 Box מארז (הוא טוב?) Thermaltake V3 Window Black ספק כוח Thermaltake ST 600W Litepower A.PFC סה"כ: 3000 ש"ח בעיקרון אני צריך שתתנו לי הערות והארות, ולבסוף אישור קנייה אם המפרט הזה טוב ואכן משתלם ויספק את הסחורה אני רק אציין שהמחשב נועד בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים (גיימינג בעיקר!!!) וטיפה עיצוב (לא מרכזי) תודה רבה לעוזרים (:

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by Shiker,

השימוש העיקרי של המחשב הוא לגלישה באינטרנט ויישומי אופיס. התקציב למחשב הוא מקסימום 2000 ש"ח ללא מסך או 3000 ש"ח כולל מסך 19" דק. מצ"ב שני מפרטים. לגביי הפריטים שירכיבו את המפרט, חשוב לי לדעת גם את הדגם של היצרן הספציפי. ז"א, לא מספיק שארשום מעבד פנטיום 4 של אינטל אלא חשוב שאקבל המלצה לגביי שני דגמי מעבדים של אינטל. יש אפשרות גם למעבדי AMD, מומלץ גם לוחות של ASUS. והאם יהיה אפשרות שזה יתאים לויסטה ?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  8. שלום לכולם הידע שלי במחשבים ניידים הוא מועט ביותר עד אפסי. אני מחפש מחשב נייד אשר יחליף את המחשב השולחני המתיישן שלי. המחשב משמש אותי לדברים הבאים: 1- דברים סטודנטיאלים רגילים- אופיס לסוגיו ומצגות שונות. 2- אינטרנט. 3- משחקים בסדר גודל של battlefield, gta, need for speed, medel of honor . 4- תוכנות לעיבוד תמונה כגון photoshop cs2, lightroom, corel וכו'. מבחינת דרישות שלי אני מעדיף מסך כמה שיותר גדול (לפחות 15 אינץ), משקל לא ממש משנה לי (אני בחור גדול). אופציה נוספת שעלתה בדעתי היא לעבור לגזרת ה- mac . חבר שבא לבקר מחו"ל הביא איתו נייד שכזה והמחשב מדהים (אין לי מושג איזה דגם). למיטב הבנתי ניתן להריץ על המק גם XP ולכן ניתן יהיה לעבוד על קבצי וורד ממערכת PC . (האם ניתן לעבוד…

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  9. המפרט למשחקים בעיקר ללא OC בקרוב אין צורך בקרור למעבד אני אולי ישדרג בקיץ להלן המפרט מעבד - Core 2 Duo E6750, לוח אם - GIGABYTE P35-DS3L זיכרון - DDR II 800Mhz 2GB Samsung (2x1GB) כרטיס מסך- Zotac 8800GT 512MB דיסק קשיח - Hitachi DeskStar 320GB SATA II מארז + ספק כוח - HEC Compucase CI-6A21, HEC 500TD-TF 500W מסך- SAMSUNG 206BW 20'' כמובן כולל גם ציוד הקיפי נוסף מקלדת עכבר וכו..... שאין צורך בעזרה לגביו שאלות: 1 . האם המארז מספיק מאוורר (אני גר בבקעה והקיץ יגיע מתי שהו) 2. האם הספק כוח מספיק איכותי 3. אפשריות יעול נוספות במסגרת תקציבי ( 6K) יש אפשרות לחרוג בעד 500 שקל

• 13 תגובות
    • 683 צפיות
  10. אני צריך המלצה מיפרט מחשב למישחקים לחבר שלי אני יכול לימצוא לבד מיפרט אבל הבעיה היא שהסכום עד 3000 שקל ולא מצאתי המישחקים הם מישחקים קלילים כמו GTA SANDERS וגם-splinter cell chaos thedry +מישחקים כבדים על הגדרות בנוניות מחש הכי מומלץ זה מחשב נייח אבל הוא צריך מחשב נייד חדש עם אחריות תקציב עד 3000 שקל תודה לעוזרים ! [br]פורסם בתאריך: 16.10.2010 בשעה 20:38:32 מישהוא מוכן לענות ?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש והייתי מעוניין לדעת מה הדברים העיקריים שאני צריך לבדוק ברכיבים הנ"ל ואיך אני בודק תאימות של כל פריט לפריט השני. למשל, ראיתי לוח אם כלשהו-ליד הדגם יהיו עוד מלא אותיות ומספרים שלא מובנים. על מה אני צריך להתסכל ואיך?, (כלומר מה טוב ומה לא...) וכעת אחרי שבחרתי לוח אם, אני רוצה להתאים לו מעבד - שוב פעם אותו עיקרון - איך אני יודע שהם מתאימים, מה הכי חשוב לבדוק בו? וכנ"ל לגבי הזכרון. אני מודה מראש לכל מי שיוכל להסביר לי זאת בצורה הכי פשוטה וברורה. השימוש למחשב לשלי - אינטרנט, עבודה, הורדת סרטים, עריכת סרטים. ושוב תודה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  12. עזרה לחבר שמעוניין בקניית מחשב HTPC (יד שניה) היום אמור לקנות. המפרט: מעבד Q6600 לדעתי לא ה G0 לוח אם ABIT עם ה HDMI לא זכור הדגם FATLY1 משהו כזה. הלוח הוא ABIT Fatal1ty F-I90HD http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7240 4 GB זכרון 800 MHZ ה RAM הוא של GSKILL 4 GB 800 MHZ http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6806 מומלץ? ספק 500 W לא חברה ידועה קירור למעבד זלמן 7800 HD 80 GB מערכת הפעלה 500GB לכל השאר מארז מאפן של טרמלטק שעולה 550 שקל חדש כרטיס מסך 7950 של ליטק 512 MB (קיימת אופציה לוותר עליו תמורת 400 ש"ח) המחשב בשימוש כחצי שנה. יותר פרטים: לא נעשה אובקלוקיניג ,המוכר הוא חבר . המחשב נמכר מסיבות אישיות(ואין שום חשד). יש אחריות ויש מסמכי…

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  13. היי, אני מעוניין לשדרג את המערכת לצורך העלאת הביצועים במשחקים.בזמנו שקניתי את המחשב הכ.מסך נחשב לאחד החזקים בשוק האם בכלל כדאי לשדרג רק את הכרטיס מסך\מעבד, או ששווה כבר להחליף את כל המחשב? אם שווה להחליף רק את אחד מהם, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מוצרים ספציפים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by or_azu,

צריך מפרט למשחקים ב4K.. ללא ציוד הקפי ולא מתוכנן OC.. לא צריך גם צורב... שני דברים חשובים זיכרון הארד דיסק לפחות 250 GB וכרטיס מסך DX10 תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  15. 1. תקציב אין הגבלה של ממש. אבל אני לא חושב שיש צורך לעבור את ה-3000 שקל. 2. שימוש עריכה גרפית, אינטרנט, סרטים, פיתוח, וירטואליזציה והרבה מולטי טאסקינג. 3. ציוד היקפי יש הכל, כרגע מסך DELL U2410 ועוד מסך 19" כללי 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שקט חשוב (7) המחשב נמצא בחדר עבודה על גבי שולחן. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כרגע 7. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא ממש, אולי של כרטיס מסך בעתיד או זיכרון. 8.מידע נוסף המחשב היום רץ על Intel Q9450 לוח אם של ASUS כרטיס מסך ASUS 8800GS 4G זיכרון מארז ANTEC P180 וספק חדש של CORSAIR HX650 מתלבט בין i5 ל i7 בין : MSI z68a-gd65 ASUS P8z…

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by ItayBm,

אהלן אני מתחיל ללמוד אוטוטו, וחשבתי לקנות מחשב. השימושים בעיקר וורד, מוזיקה, אינטרנט, עם פזילה למשחקים קלים * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטונדט, אינטרנט אופיס סרטים, ופזילה למשחקים קלים * גודל המסך? באמצע, קטן מ15, אך גדול מ12 * משקל רצוי? הממ שיהיה נייד, אז 2 ק"ג גג? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4-5 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא משנה * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה, עדיפות ל7200RPM * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לצורב, אם אין …

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  17. הי, 1) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12434 2) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11708 מבחינת התקציב אין בעיה, הדירושת שלי הוא מחשב נייד רק בשביל אופיס, אינטרנט וסרטים באיכות HD FULL, (שהכרטיס מסך יתאים לסרטים באיכות גבוהה). משחקים לא מעוניין אותי שום משחק, רק בהדברים שציינתי למעלה. אשמח אם תציעו לי מה יותר טוב, גם לטווח הרחוק, אבל מצד שני לא יהיה ביזבוז כסף ! תודה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  18. היי בניתי מפרט למשחקים ואם אפשר לקבל חוות דעת עליו אשמח מאוד (אני קונה את המחשב בעוד כחודש או פחות (מה לעשות משכורת של חייל ) Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB GIGABYTE GA-8I945PLGE-RH XpertVison Geforce 7600GS Extreme 256MB* TWINMOS 1024MB DDR2 533MHz 4 PC4300 Westren Digital WD1600JS SONY Floppy 1.44MB SONY DVD-ROM DDU161510 (למחשב הישן שיעבור לסלון בתור מחשב לקולנוע ביתי) SunBeam Samurai Black case + HEC 350AR-TF 20/24PIN* סה"כ 3156ש"ח מsktpc.co.il *כרטיס מסך,מארז וספק אני קונה מפנדה

19. טוב אז ככה חברה שלי מתחילה ללמוד ולאחר חיפוש מצאתי שני מחשבים שנראו לי מתאימים.. שימשי המחשב לא משוגעים אינטרנט Office ודברים פשוטים עכשיו יש 2 מחשבים אחד Gigabyte ו Asus הגיגה יותר טוב בכמה פרמטרים (וגם לי יש אחד ואני מרוצה). עכשיו קחו בחשבון שלאחר מע' ההפעלה שני המחשבים יעלו אותו מחיר מה אתם ממליצים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5410 (להכנס לסניף אשקלון אשדוד) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6039 הצעות אחרות באותו תקציב יתקבלו בברכה אבל מחנויות באזור אשדוד אשקלון..! תודה רן

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by prelly,

אל תנסו לחסוך לי בכסף רק תגידו מה יותר טוב ומה עדיף לשנות... בלי היתייחסות לחנות!!!! מפרט 1: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 מארזים Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120mm Black ¤847 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤604 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ¤660 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤448 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤625 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤288 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTX 768MB Retail - אחריות 3 שנים ¤3002 1 Total Price : ¤7924 מפרט …

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by AlterEgo,

אם אני רוצה לשדרג את המחשב, להשאיר ציוד היקפי, להשאיר את הראם. רק לוח אם, מעבד וכרטיס מסך (וספק במקרה הצורך, כי שלי רק 300W). בתקציב של 2400, מה אני יכול להוציא?

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  22. אהלן, אני מחפש מפרט למשחקים שיהיה עד 2000 ש"ח ושיהיה מבוסס על הדרישות הבאות--- *ללא כרטיס מסך. [יש לי GF7600GT XfX Extreme Edition, לא מתכוון להחליף אותו] *ללא ספק כוח [יש thermaltake toughpower מחכה בבית, אין צורך ב300וואט ג'נרי] דרוש שהלוח והמארז יהיו Matx, לא גודל מלא עדיפות שעל הלוח יהיה dvi-o או אפילו hdmi, לא חובה. במידת האפשר - שהמארז יהיה כולו שחור. אין צורך בחלונות צדדיים וכדומה חובה שהמערכת תהיה מבוססת C2D, לא אכפת לי של איזה חברה הצ'יפסט מודה מראש לכל מי שיהיה לו כח לעמוד מול המפלצת הזאת =)

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  23. שלום, אני צריך מפרט מחשב למשחקים ברזו' 1680X1050 בתקציב של עד 3500 שקל. רעש ומראה של המארז לא משנים, המחשב יהיה בחדר די חם (קומה 1/1 בבית פרטי בלי מזגן), אז אם זה משנה תתחשבו בקירור למעבד וכ. מסך. התקציב לא כולל ציוד הקפי כלשהו. עריכה: שכחתי לציין, בלי OC. עוד משהו- תבנו לי בבקשה מפרט בTMS. תודה מראש, אורי

24. רציתי לקנות את המחשב הזה לgaming מה אתם אומרים עליו? יש לו ביקוש בארץ? טווח מחירים אופציונלי? [TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Type:[/TD] [TD]Notebook[/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Processor Type:[/TD] [TD]Intel Core i7 Processor[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Brand:[/TD] [TD]Dell [/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Processor Speed:[/TD] [TD]2.70 GHz With Turbo Core Up To 3.40 GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Product Line:[/TD] [TD]Precision[/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Graphics Processing Type:[/TD] [TD]Nvidia Quadro 3000M GDDR5 2GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabe…

25. Started by Dark Respect,

איך: Athlon Neo MV-40 1.6 GHz Processor מול Atom 280 לנטבוק?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.