ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
קיצור מחשב נייד הכי טוב שאפשר לעבודה. אחריות בין לאומית אם אפשר.. מסך 12.1 ודיסק של 160 ככה... ועוד שאלה מה בנוגע ל HP TX1000?? או שכדאי רק אינטל?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי. אני די חדש בכל הקטע הזה של מחשבים (לא נגעתי במחשב שלי משהו כמו 7 שנים)... החלטתי לקנות מחשב חדש למשחקים והתקציב שלי הוא 3000-3500 ש"ח, לא כל כך התלהבתי מה2 הצעות שיש באתר מינואר ואני בטוח שזה שמיואר היו לא מעט שינויים. חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי עם מפרט רציני למחשב חדש (אם אפשר אז לפרט על הרכיבים כי כמו שאמרתי אני די חדש בנושא). תודה ;D
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
נב. חשוב שהוא לא ישרף לי בלילה. כולל קירור איכותי ומארז יפה.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
בבקשה מפרט למחשב משחקים ושימוש ביתי ב- 2700 ש"ח ללא מסך, ציוד הקפי וללא OC... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
גנבו לי את המחשב ואני צריך חדש. המחשב שאני צריך אמור להיות רגיל למדי, עם אפשרות לעריכת וידאו (עם פרימייר) ברמה סבירה. סף המחיר שלי הוא באזור ה900$ ואני רוצה לקנות אותו בארה"ב המחשב הקודם שהיה לי הוא IBM T7100 1.8GH עם 1GB RAM (ועם 120GB) והוא עשה את העבודה לא רע והוא עלה לי בזמנו 900$ הייתי שמח למחשב עם מעל 2GH 2GB RAM ועם 160GB כמובן עד כמה שזה אפשרי, הIBM הוא LENOVO ובסוף משלמים גם על השם ועל האחריות הבינלאומית, חוץ מזה יש להם אחלה מבצעים עכשיו באתר שלהם, (ומבחינתי אני אומר להם להתקין לי LINUX ואחרי זה אני כבר יעיף אותו וזה חוסך 90$) אבל אם יש למישהו רעיון למחשב טוב של חברה אחרת, וגם אם של LENOVO אז לתת לי מפרט למה אני לא מי יודע מבין בזה ומה ההבדלים בדיוק בכרטיסי מסך. …
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
המליצו לי על מחשב של דל xps1330. לפי האתר מחירו בתצורה הכי בסיסית 1428$. אני בעיקרון מוכן להשקיע עד 1500$ ויש לי כמה שאלות: 1. אני לא כל כך מבין בכרטיסי מסך לניידים, אבל האם אני צריך בכלל כרטיס מסך חזק לצרכי עריכה גרפית (פוטושופ, פלש וכו'), או מספיק כרטיס integrated? 2. לגבי הזיכרון כתוב Shared memory, מה זה אומר? 3. האם יש איזה דגם מקביל ל Lenovo, או בכלל המלצות על דגם מקביל ?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
תודה על ההמלצות, המחשב מעולה , אני מרוצה מהקנייה וממליץ על DELL שנותנים בראש, גם מהמסך 2007WFP של דל שיש לי אני מרוצה ועכשיו גם מהמחשב, מוצרים איכותיים.. אבל גם פה כמו בכל חברה צריך לדעת מה לקנות ומה לא מחשב מעולה!
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC ד"א החנות הזאת טובה ? יש עליה המלצות טובות או שהיא כמו אייבורי ?....
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שישמש אותי להרבה זמן. אין חשיבות לשקט. ללא ציוד הקפי. שימוש עיקרי: גלישה, הורדות, קידוד וידאו מתון והפעלת מס' מערכות הפעלה ורטואליות. כמוכן, משחק במשחקי אסטרטגיה חדשים. אופצייה לשדרג לצפייה ב- HD. כונן קשיח 320. מפרט מבוסס על מעבד Intel Core 2 Duo E8400 אבקש מפרט מ - http://skypc.co.il
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ראו את תמונות המפרט המצורפים בזאת למטה. שימו לב שאומנם עלות המפרט המופיע הוא רק 3500 אבל את יתר החלקים הנחוצים כמו ספק וכרטיס מסך כבר קניתי. חסר לי רק 2 דיסקים קשיחים שאני צריך בשביל להקים מערך raid-1 ואותם אני אקנה בחנות אחרת משיקולים של זמינות ומחיר(תוספת של 1340 ). החלטתי שמיותר להוסיף את ההפרש עבור דיסקים ייעודיים למערכי raid (sata raid edition ) היות וממילא זמן האחריות זהה (5 שנים ) וכנראה שאיכות הבנייה זהה, כך שזה נראה כמו סתם גימיק להוציא כסף מכיסיהם של לקוחות טיפשים. דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
האם זה אפשרי בככלל? אני יודע שהיציאות חשמל הן שונות ממחשב רגיל וממחשב נייד אבל אני מפחד שהמחשב הנייד מחובר ישירות לחשמל..האם אפשר לעשות משהו בנידון?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לפני מספר ימים פתחתי פה נושא בנוגע למחשב שאני הולך לקנות בזמן הקרוב. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=325096.0 אז הזמן הקרוב הזה הגיע, היום (בשעה טובה) אני הולך להזמין את המחשב! בעקבות כמה שינויים שעשיתי אני צריך את דעתכם על המפרט החדש והסופי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 התלבטות ענקית בינו לבין ה-Q6600, ואחרי שכבר החלטתי על המרובע ליבות שיניתי את דעתי חזרה, ב-200 ש"ח הפרש אני לא רואה מספיק הבדלי ביצועים, גם בעוד כמה שנים טובות. לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 חשבתי גם על ה-P35-DS3 אבל שוב, ההפרש במחיר לא מצדיק (הפרש של כ-87 ש"ח) כונן ק…
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי שמח לשמוע את דעתכם על המפרט הבא (אליו הגעתי לאחר בדיקה של מספר שבועות) אני עוד [glow=yellow,2,300]מתלבט [/glow]לגבי מספר דברים. על המחשב לא תתבצע שום המהרה המחשב מיועד לעבודות גרפיות דו-מימדיות בעיקר, תכנות אינטרט, פלאש. לא משחקים על המחשב יותקן XP, לפחות בשלב הזה. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 Box http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם: [glow=yellow,2,300]מתלבט בין שתי אפשרויות:[/glow] INTEL BLKDG33FBC FROSTBURG http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDG33FBC או לוח אם INTEL BLKDP35DPM DRAGONTAIL PEAK http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP35DPM כונן קשיח: כמות:2 [glow=yellow,2,300]כאן הבחירה היתה לפי החברה והגודל והעובדה שרציתי 16MB [/glow]…
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן של אחותי הלך לעולמו, הגיע הזמן לקנות חדש. השימושים שלה הם בעיקר: ICQ, IE , OFFICE ואולי אחותה הקטנה קצת משחקים - לא רציני. מאס שקניתי את המחשב שלי (מימין) הפסקתי להיות מעודכן כך שאני לא יודע מה לבחור. מקריאה קצרהה שמעתי שאמור לצאת הלוח הזה GA-MA74GM כי הכרטיס תצוגה מוסנהה טוב, יש טעם לחכות לו? או שאינטל שוב מומלצים פה? אשמח להצעות.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה מראש, ואם אפשר לבנות מפרט דומה גם ב KSP גם טוב, כי זה בשביל חבר, והוא מעדיף לקנות משם. מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤797 קירור למעבד: Arctic Cooling Alphine 7 כמות: 1 - מחיר: ¤58 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤466 מארז: Foxconn TLA436 Tube FSP400W כמות: 1 - מחיר: ¤268 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤274 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤343 כרטיס מסך: Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤801 כונן אופטי: PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA כמות: 1 - מחיר: ¤155 סה"כ: ¤3162 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלו…
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט למחשב עד 3K לשימוש של אינטרנט, אופיס, משחקי ילדים וגם משחקים לגדולים,הורדות. אוהב לשחק פיפ"א, delta force וכ'ו יש לי מפרט מוכן מ-ksp תגידו לי מה דעתכם עליו ( ישנו לינק מצורף)/ תנו לי מפרט חדש. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שמתי לב שהרבה אנשים כאן ממליצים לאנשים שמבקשים מפרט למשחקים על המעבד 8400 ולא על ה6600 והשאלה היא למה?!?! שניהם עולים אותו הדבר בערך הE8400 לפי זאפ עולה 1038 שח הQ6600 לפי זאפ עולה 1090 שח 2 היתרונות היחידים שאני רואה שיש ל8400 על ה6600 זה 1. מהירות שעון של 3.0 גיגהרץ לעומת מהירות שעון של 2.4 גיגהרץ של 6600 2. טכנולוגית 45 ננו לעומת 65 ננו של ה6600 השאלה שלי היא .... 1 האם לא עדיף למשחקים מעבד מרובע ליבות כמו ה6600 ואם OC קליל ביותר בזכות מכפלה 9 מגיעים לאותה מהירות שעון של ה8400 ובנוסף מרויחים 2 ליבות נוספות? 2 אני יודע שב20 לאפריל מחירו של הQ6700 המהיר יותר אמור לעלות כמו הQ6600 כלומר 1090 שח שלו אפילו מכפלה של 10 ויאפשר אפילו OC קליל עוד יותר אז מן הסתם כדאי להמתין לא?…
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
חברה של אחותי ביקשה להרכיב לה מחשב ובגלל שאני די לא מעודכן בהרבה דברים אז אני פונה אליכם אין בדיוק הגבלה תקציבית אז אפשר לחרוג בטעם הטוב. מטרות: 1. מחשב חזק שיעבוד מהר ויחזיק לאורך זמן. 2. שקט! כמה שיותר, קירור פסיבי או מאוררים איכותים ושקטים! 3. מסך נעים לעין. 4. אין צורך במשחקים. תוכן HD גם נראה לי לא נחוץ כל עוד זה לא יהפוך לסטדרט ביוטיוב או משהו ;D 5. יש צורך בכרטיס קול נאות עם כניסה נורמלית על מנת להמיר קסטות לקבצי סאונד. (אל תשאלו אפילו) 6. אין צורך במארז מנקר עיניים , אבל שיהיה אסתטי. מה שאני חושב שיהיה נכון: מעבד - לא נראה לי ש4 ליבות נחוצות פה אז מעבד כפול ליבה יספיק זכרון - אני הייתי אומר 4 גיגה בייט, במחירים של היום אין מה להתפשר על פחות. לוח אם -…
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי כולם, אני בונה לחבר מפרט לפי הצרכים והדרישות הבאים: 1. שיפעל מהר בשימושים סבירים (נמאס לו מהעגלה שיש לו) 2. אינטרנט, צפיה בסרטים גם על המחשב וגם בחיבור לטלויזיה LCD 3. משחקים סבירים ולא על HIGH (בקיצור, לא מכונת CRYSIS) 4. צריך מסך 22 טוב 5. צריך ציוד הקפי - מקלדת ועכבר אלחוטיים, ורמקולים 2.1 עם חוטים מספיק ארוכים הרכבתי ב TMS את המפרט הבא, ללא מסך וללא ציוד היקפי בינתים אשמח לכל עזרה שלכם, שיפורים והמלצות תודה ניר סל קניות - תצוגה מקדימה קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Gigabyte GA-P31-DS3L ¤382 1 יצרן Western Digital 320Gb 16MB AAKS ¤343 1 יצרן Sparkle Geforce 9600GT 512MB Retail ¤863 1 יצרן Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤190 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 …
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מחשב ב 3500 ש"ח עדיין יכול לעדכן מפרט כי חסר מעבד במלאי - משאיר לי זמן לעדכון ולהצעות לשיפור מחדש מיועד לאופיס, הקלטה מטלויזיה, פוטושופ ברמה בסיסית ללא מסך כולל OC תודה רבה מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤1050 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤114 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤466 מארז: Raidmax APEX 2x120mm FSP 350W כמות: 1 מחיר: ¤267 זיכרון: Geil 4GB (2x2GB) KIT Dragon DDR2-800 CL5 כמות: 1 מחיר: ¤452 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤343 כרטיס מסך: Sapphire HD 3650 512MB DDR2 Retail כמות: 1 מחיר: ¤421 כונן אופטי: PIONEER DVR-212BK X18 DUA…
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
היי, חבר שלי רוצה לקנות מחשב. חבר של אבא שלו.. טכנאי מחשבים, אני לא יודע איפה, למה וכמה בנה לו מפרט. הוא הביא לי את המפרט הזה. הוא אינו רשום, ככה שאני אתן לו קישור לפה אחרי זה. הוא אומר שהטכנאי מסדר אותו בקומבינות והנחות והכל . המפרט : עכשיו לא ברור לי. איך לעזאזל 4 ג'יגה של קינגסטון, ב444 שקל? ואני ביררתי איתו, והוא אמר שבדוק זה המחיר. "הקומבינות". סבבה. אסוס 1G 8800GT ? מה זה מערך של SLI או מה? אבל אם כן, הלוח אם לא נראה לי תומך. וזה גם מחיר של כרטיס מסך 1. מה זה המארז הזה? איפה הספק? מה זה הקורא כרטיסי זכרון פנימי??? לשם ההשוואה, אני אתן את המפרט שלי . Q6600 AC7Freezer ABIT IP35 BFG 8800GTS 512mb Geil 4gb Black dragon CL5 WD3200AAKS 16MB 7200RPM NZXT HUS…
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף (בעזרת השם) אני קונה מחשב חדש. בעיקרון כבר המפרט סוכם ומוכן, אני רק רוצה שתעברו עליו ותעירו הערות. תקציבו הוא 5200-5500 ש"ח, יש לציין שירכשו 2 מחשבים. שימושיו הם משחקים,משחקים,משחקים, OC ואולי פוטושופ פה ושם. המחשב לא יוחלף בזמן הקרוב, לכן יש צורך בתמיכה עתידית. על המחשב להיראות גם קצת "יפה" ולא מכוער. לא משנה הרעש. הנה המפרט שבניתי: מחכה להערות והארות, אור כהן ביום שני אני כנראה קונה מחשב, אם למישהו יש הצעות לשינוי אני פתוח אליהם, כנראה שאני לוקח את הGTX: http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=18799
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי היום המחשב Gigabyte W566U-DC17M ובחנות הוא אמר לי להטעין את הבטרייה בפעם הראשונה 24 שעות. רציתי לדעת עם באמת זה מה שצריך לעשות למה רראיתי פה בחור בפורום שיש גם מחשב Gigabyte אבל הוא אמר שצריך רק עד שהנורה תפסיק להבהב (ואצלי היא הפסיקה). בינתיים הוא בחשמל מ - 16:40 חוות דעת, מישהו?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ללא דיסק קשיח וללא צורב. ללא ציוד היקפי. המחשב ישמש לאינטרנט, קצת פוטושופ ומשחקים.. מקסימום 2500-3000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני עדיין עם אותה התלבטות ולא מצליח להגיע להחלטה בין ה gigabyte וה- dell ורציתי לדעת כמה דברים על הדל. עד כמה היכולות הגראפיות שלו חלשות? האם יש לו חיבור למסך LCD חיצוני כדי לראות סרטים?ואם כן האם יראו טוב הרי אין לו כרטיס מסך? איך השרות של DELL בארץ?
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-