עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by noam_moshe,

שלום לכולם, אשמח לקבל מפרט עד 2000 שקלים ללא ציוד הקפי לעבודה משרדית ולאינטרנט. דרישות: 1. לוח אם שיתמוך בDD3 כך שלא תהיה בעיה לשדרג בעתיד 2. יש סיכוי שכרטיס מסך יקנה בנפרד לאחר מכן, ואז המחשב ישמש גם למשחקים, יש חיה כזו ?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  2. מדובר במחשב בעיקר בשביל אינטרנט וסרטים (HD) אבל דרושה אפשרות לשדרוג למשחקים כמו BF3 בעתיד (יש לי כבר כ. מסך HD4850 אבל יש לו מאוורר שאולי אפשר לוותר עליו...). ללא ציוד היקפי וללא כונן קשיח (אלא אם כן כונן איטי יותר שקט יותר...) וללא מארז (יש לי כבר מארז antec solo). מע' הפעלה מיועדת winfows 7 ו-ubuntu. רצוי מספיק זיכרון בשביל וירטואליזציה. תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k-4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 4.5K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3, GTA IV, crysis 3 ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X900/ אינץ21.5" / 54.6 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי לכולם אשמח לעזרתכם אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך עבודתי כאנימטור פרילנס קיבלתי מפרט מאייבורי אצרף אותו בסוף הדיון הסכום הוא 4500 שח עם מחשבות לחריגה מקסימום עד 6000 שח שימושי המחשב: אנימציה עריכה וגרפיקה משתמש בעיקר בתוכנות: פוטושופ פלאש אפטר אפקט פרימייר אילוסטרייטור אינדיזיין חשוב שיהיה שקט 6-7 אשמח להמלצה על חנות מחפש לקנות בשבועיים הקרובים ומתוכנן שידרוג בבוא העת מפרט שקיבלתי מאייבורי מה דעתכם? מארז VL80001'2Z V3 THERMAL TAKE AJUשחור ספק כח A.PFC 80+G650 MOD 650' COOLERMASTER מעבד אינטל 3.5GHZ 6MB CORE I5 1150 /UAD 4690 מאוור למעבד HYPER TX3 EVO COOLERMASTER לוח HAS'ELL 1150 H97M -D3H H97 GIGABYTE זכרון ADATA XPG V1.0 4GB DDR3 1600MHZ ז…

5. Started by robinzon,

שלום, רכשתי לפטופ, Lenovo, T61, דרך חבר מארה"ב. המחשב מגיע עם מטען אמריקאי כלומר שנאי 110V (עדיין לא בידי אז אני לא יודע אם השנאי מקבל גם 220V). כמה שאלות: 1. האם מישהו יודע אם השנאי שמגיע "אורגינל" מהחברה יודע לקבל 220V? 2. במידה ולא, איזה שנאי אצטרך לקנות בארץ כדי להפעיל את המחשב? 3. ידוע לי שיש שנאים שיש להם 2 יציאות אחת לרכב ואחת לחשמל האם ידוע למישהו אם ניתן לרכוש כאלו בארץ? תודה ויום טוב...

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  6. המפרט מצויין בצד עכשיו יש לי כמה התלבטויות הראשונה האם לשדרג את הכרטיס מסך או לשדרג את השילוש מעבד זכרונות לוח אם ?(הכרטיס שלי די חזק ואת השילוש לא החלפתי כבר 3 שנים ) (לפי מה שראיתי כאן: http://hardforum.com/showthread.php?t=1472067 החלפת השילוש נותנת תוספת משמעותית במיוחד והמעבד שלי ללא OC בעוד שבמבחני ביצועים יש OC ) שנייה : במידה ואני משדרג האם לקחת AMD או אינטל ?אני יודע שלAMD יש הרבה יותר אפשרוית לשדרוגים עתידיים וזה כן חשוב לי שלישית :האם לחכות עם השדרוג ולראות מה קורה לאחר יציאת המעבדים החדשים בסוף השנה התקציב יכול לגדול במעט בהתחשב בזה שאני אמכור את החלקים שאני אחליף

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  7. שלום לכולם. ניסיתי להרכיב מפרט ב1000 ש"ח בערך ( כמה שפחות יהיה יותר טוב כי אני משלם עליו ואני חייל , כך שאני לא שוחה בכסף :< ). המחשב הנוכחי בן 8 שנים בערך והוא די מת , וכל מה שנשאר ממנו זה שני דיסקים קשיחים וצורב DVD. האמת שמזמן לא הרכבתי מפרטים ואני לא בטוח בשוק הנוכחי אז פשוט נכנסתי לskypc וניסיתי את החלקים הזולים ביותר ;D מעבד Intel® Pentium® G620 Tray ₪260 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IG620T לוח אם Gigabyte GA-H61M-S2PV ₪263 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951H6120 זיכרון Kingston 2048MB DDR3 1333MHz CL9 ₪70 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752V2 מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  8. שלום שלום מזמן לא כתבתי פה.. אז ברשותי דל ווסטרו 1510, אני משתמש בכרטיס קול חיצוני שמחובר ביו אס בי.. עכשיו הכרטיס עובד מצויין עד שאני מפעיל את ה WI FI... אז הוא מפסיק לעבוד..ברוב בהמקרים ואז כמובן אין קול.. ואני גם לא יכול להשתמש בכרטיס לעבודה השוטפת... כדי שהוא יעבוד אני צריך לעשות לוג אאוט.. שה WI FI עובד ואז אני יכול לעבוד במקביל.. אבל גם לא תמיד... לפעמים אני גם צריך לעשות ריסטרט שהכרטיס יחזור לעבוד... מה הסיבה זה קורה??

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  9. אני זקוק לחוות דעת ואופציות נוספות לנייד לסטודנטית לעריכה גרפית בעיקר 2D (פוטושופ וכו'). מעבד חזק, זיכרון לפחות 4GB ודיסק כ- 500GB, מסך 15"~ מעבר לעריכה גרפית ישמש המחשב לעבודה משרדית. התקציב הוא עד 3,800ש"ח, וקיימת אופציה שנשקלת כרגע - Toshiba C650-179 האם ניתן למצוא נייד יותר משתלם מהטושיבה ? תודה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  10. שלום לכולם! אני צריך עזרא בהרכבת מחשב חזק מאוד לצורך עבודה עם גרפיקה, עיצוב והדמיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autokad, Revit, 3ds max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by omrisc,

שלום, אני רוצה לקנות את המיפרט של מחשב למשחקים בתקציב 2500, ולהחליף את הצורב בצורב DVD. איזה צורב מומלץ ומתאים למיפרט ;D? תודה עמרי

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by arad gonen,

שלום, אני מגיע לארה''ב בחודש הבא ואני רוצה לקנות שם מחשב נייד לעבודה בעיקר עם אינטרנט ואופיס . ראיתי באינטרנט דגם של HP: HP - Pavilion Laptop with Intel® Centrino® Processor Technology - Espresso Black Model: dv4-1365dx | SKU: 9171497 האם כדאי ויעמוד בדרישות שהצבתי

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  13. שלום לבאי הפורום, אחרי הרבה בעיות, עושה רושם שהמחשב השולחני שלי עבר מהעולם (לוח אם/מעבד) והגיע הזמן לחדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי סטנדרטי+ (ייתכן ופעם בפרק זמן יידרש להריץ MATLAB ללא סימולציות כבדות. כמו כן, יהיה צורך בכתיבה של מסמכים בעלי מספר רב של עמודים, הכוללים תמונות/גרפיקה.) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אמנם היום אין צורך בד"כ בצורב חיצוני, אך עדיין נדרש. קיימים אצלי שני צורבים תקינים עם חיבורי…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by geniaXP,

מטרות המחשב? תכנות, אופיס, גלישה באינטרנט * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? 2 ק"ג בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מה שסטנדרטי * בלוטות? שיהיה למה לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני חושב ש500GB יהיה מעל ומעבר * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חושב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ממש לא. יש לי חוקית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא http://ksp.co.il/?uin=17146 המחשב הזה נראה לי אחלה אבל מה שמתריד אותי זה זמן סוללה. בשביל זמן סוללה טוב אני מוכן לוותר על כונן אופטי ולרדת במסך…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  15. האם המפרט הזה יכול להספיק לי? מעבד: INTEL E2180 לוח-אם: ASUS P5KPL-CM כרטיס מסך: ASUS HD 4350 Silent 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E או GIGABYTE HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E או Sapphire HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI PCI-E אחד מהכרטיסים הזולים בין 200-300 ש"ח זיכרון: 2GB Kingston כונן קשיח: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II תודה מראש

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by eliortomer,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?2000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?500שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום גלישה באינטרנט האזנה למוסיקה וצפייה בסרטים וקריאת ספרים השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit?32 שימושים מיוחדיםהאם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים?לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD - כרגע או בעתיד?לא מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום -בין 22 אינטש ל24 אני עדיין מתלבט בין מסכיםהאם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב?2.1 ובעתיד 5.1 חומרה אופציונלית האם ברצונך לקנות צורב (כונן…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by goldy777,

אשמח אם תעזרו לי. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיפעיל לי את המשחקים football manager 2012 ו-football manager 2013 אני אתן פה את פרטי המחשב שמצאתי ואת דרישות המערכת של FM2013 ותגידו ל האם זה יפעיל את המשחק.תודה מראש. המחשב: •מחשב נייד Dell Inspiron 17R מוחדש, עם מערכת הפעלה WIN8, מעבד ליבה כפולה 2.5GHz Core i5-3210M, זיכרון 8GB ודיסק קשיח בנפח 1TB, מחשב נייד Dell Inspiron 17R •מעבד ליבה כפולה 2.5GHz Core i5-3210M •מערכת הפעלה WIN8 •מסך "LED 17.3 •דיסק קשיח 1TB •זיכרון 8GB •כונן DVD±RW •מצלמת רשת מובנית •סוללה 6-Cell דרישות המשחק: Windows XP/Vista/W7/W8 Processor: XP : 1.6GHz or Faster Vista/W7/W8 : 2.2GHz or Faster *Supported Processors: Intel Pentium 4, Intel Core Famil…

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by morbiton,

* מטרות המחשב: הייתי אומר משחקים.. אבל אם התקציב הזה נראלי שזה בעיה.. בעיקרון חשוב לי שהוא ירזיקWOW וPES ,צפיה בסרטים ובסדרות. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך (: * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שירזיק כמה שיותר אני חייל שמשרת במרכז וגר באילת ולכן יש לי נסיעות ארוכות בטווחים קצרים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - שיש צורך בחיבור HDMI. * בלוטות? אם יהיה..בכייף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD? יש צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? סומך עליכם (: המון תודה!!

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  19. Started by thx777,

למחשב נייח לא כולל מסך מטרה=לעבודה משרדית מאומצת עבודה עם כמה תוכנות במקביל תקציב-2500-4000 חשוב לי שיהיו במארז כמה שיותר יציאות usb תודה רבה

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  20. היי, אני רוצה לשפר את אחד המחשבים שאני משתמש בו. הייתי קונה כבר אחד חדש אבל אני חייל וזה בעיה בשבילי להוציא הרבה כסף בבת אחת. בכל מקרה המחשב משמש בעיקר לגיימינג ואני גם אוהב לפעמים לכתוב כמה שורות בג׳אווה לרענן את הזיכרון. המפרט של המחשב הנוכחי(הדברים שאני רוצה להחליף בכל מקרה) הוא: זיכרון 2gb ddr2 מעבד pentium dual core e5200 2.5 ghz כרטיס מסך geforce 9400 gt 1gb (החוליה הכי חלשה) עכשיו לפי מה שבדקתי המעבד הוא החלק הכי פחות בעייתי, לא כל כך בוער לי להחליף אותו. חשבתי עכשיו לקנות עוד סטיק של 2gb זיכרון וכרטיס מסך gerorce 650 gtx ti 1gb שלפי מה שראיתי הוא אמור לתת ביצועים טובים יחסית למחיר. אחרי חודשיים בערך אני יקנה לוח אם ומעבד חדשים ועוד כמה עזרים אם אני אצטרך(מארז חדש…

21. Started by שי סימוני,

מפרט ב25,000

22. Started by Archer,

3k תקציב מקסימלי, אם אפשר לחסוך אז כמובן עדיף. חריגות של עד 200-300 שקלים רק במידה וזה מאוד מאוד משתלם. המטרה היא ללימודים, ספציפית לימודי הנדסת תוכנה. התוכנות שאני להיות מסוגל להפעיל צריך הן תוכנות כמו IntelliJ, Visual Studio ודומיהם. יש ברשותי מחשב ישן Dell Vostro V131 עם מעבד i5 ששירת אותי נאמנה עד כה, אך לאחרונה החלו להופיע בו בעיות של מסך מרצד ומתעוות שמופיעות ונעלמות, והחלטתי שאין טעם להשקיע יותר בלתקן אותו. מה גם שבשנה האחרונה שדרגתי אותו ל 8GB RAM ול SSD. מצאתי לנכון לציין זאת כי ייתכן והעובדה שקיים ברשותי עדיין ה SSD הנ"ל תוכל לחסוך עבורי כסף ברכישת המחשב החדש, במידה וניתן לקנות למשל מחשב בזול יותר עם HDD רגיל ולשדרג אותו בעצמי. …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by gg5,

המלצה למחשב נייד 13.3 עד 14" עם מעבד חזק וכרטיס גרפי שיתאים לעבודה ב Auto Cad לתוכנות כמו Solidworks. תקציב עד 7000 אפשר לחרוג ואפשר פחות. אין צורך בציוד היקפי. ,תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by yuraxp,

בכמה אני יכול למכור מפרט כזה: AMD 2500 BARTON מאוורר VOLCANO 12 בן חודש FX 5700 בן חודשיים HITACHI 40 GB 7200 2 MB בן שבועיים צורב LG 32*10*40 זיכרון GEIL 256 PC 2700 מארז BOND עם חלון צד ועליו מאוור צבעוני+ נורת נאון ספק GYRO 300W כמה הייתם מביאים על כזה מפרט??

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by crik,

אהלן אני מחפש הצעת מחיר למחשב למשחקים שלפחות יהיה בו 250 גיגה ארדיסק 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך מצוין למשחקים כמו כן יש עדיפות למעבדי אינטל (חבר שלי גר במרכז אז זה צריך להיות במרכז) תודה, משה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.