ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,451 דיונים בפורום זה
-
המחשב שיקנה הוא לצרכי שימוש ביתי בעיקר - מוזיקה, סרטים, אינטרנט ושיחות וידאו עם האח מחו"ל, אבל אני כן רוצה לחטוא במשחקי מחשב פה ושם. (אבל אני לא מצפה שהם יעבדו על הדרישות הגבוהות ביותר כמובן...) כמה דגשים: *יש אפשרות לחרוג מהתקציב עד 200-300 שקל, לא יותר *חשוב לי שיהיה כרטיס קול טוב, וכשאני אומר טוב אני לא מתכוון לעריכת סאונד או משהו - רק שישמעו בו מוזיקה בפנאן *בגלל שחשובה לי איכות הקול, אם יהיה איזה דיל עם רמקולים לפנים זה יהיה סבבה, אבל אם זה לא מסתדר בתקציב ולוקח מקום של דברים אחרים לא משנה *אין צורך במסך\מקלדת\אופיס\ווינדוס הנה משהו שראיתי באינטרנט ונראה לי נחמד (אם משפרים את הכרטיס מסך): http://www.gamaoffice.co.il/products/124935
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בעיקר לווינדוס,אינטרנט ואופיס.המחשב הזה יתאים לי? המחיר שקיבלתי שווה את זה? מעבד AMD 4000+ AM2 DualCore AM2 לוח אם Gigabyte M61 DDR2 PCI-X SOUND LAN זיכרון DDR2 677Mhz 1024MB ביחידה אחת מארז ATX כולל ספק 500 וואט + יציאות USB בחזית כונן קשיח Hitachi 160GB SATA2 8MB 7200 מקלדת מולטימדיה מפוארת G-Smart שחור\כסוף עכבר אופטי PS2 רמקולים סטנדרטיים 400W מסך דק Proview 19" LCD Wide כולל 3 שנים אחריות צורב DVDRW NEC Sony 5170 +/-R x18 DualLayer תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
רכשתי מחשב מ ksp ושדרגתי את הספק ל-550 וואט. המוכר המליץ לי על הכרטיס מסך שמופיע בתפריט. כעת בדקתי וראיתי שהוא חלש למשחקים. המחשב אמור להמסר לי היום על מה אתם ממליצים ? AMD מעבד: Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Bסx לוח אם GIGABYTE MA785GM-US2H AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Mushkin Value HS מאוורר Generic CPU Cooler For AM2/AM3 דיסק קשיח Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך Sapphire HD 5450 512MB Hyper Memory GDDR2 DX11 DVI HDMI PCI-E ספק כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin)
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אין אפשרות לחרוג מהסכום 3000 שח שימוש המחשב יהיה ל- סרטים, תכנות , סוגי התכנות HTML, C,C#,C++' JAVA, ומשחקים פעם ב.. אין צורך בדיסק קשיח , יש לי 2 של 500GB , אין צורך בכרטיס מסך יש לי, ואין צורך בציוד היקפי. חשוב שיהיה שקט מאוד אין כוונה לעשות אובר קלוק, אין צורך במערכת הפעלה המפרט כולל מעבד Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core 920 שח מאוורר למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler 65 שח לוח אם Gigabyte Z77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 565 שח זיכרון למחשב Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 400שח צורב פנימי Asus DRW-24B5ST DVD±RW x24 Black Sata 140 שח ספק כח SeaSonic ECO-400 400W Active PFC 80+ 12cm Fa…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום, האם קיימים באתר מפרטים מומלצים למערכות Corei5/i7 ??
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מחשב שמשמש שרת במשרד. אני לא רוצה שרת ייעודי (שיקר הרבה יותר) אלא מחשב רגיל שארכיב שישמש כזה (זה מה שקורה היום בפועל). השרת אמור להיות פועל 24 שעות , כשמכבים אותו רק בשבת. יישבו עליו כמה תוכנות משרדיות , (NT וכו'). מתחברות לשרת הזה ברשת בערך 8 תחנות עבודה גם במשרד וגם מרחוק (דרך האינטרנט אבל לא שליטה מרחוק אלא ע"ג IP). רציתי לדעת (בגדול) כשאני מבקש הצעת מחיר להרכבת מחשב כזה מה הדרישות צריכות להיות? מבחינת מעבד, לוח אם , ספק כח קרור, זכרון , דיסק קשיחים, גיבוי קבוע בצורת RAID או משהו אחר? התקציב הוא עד 2000 ש"ח. כשאם החריגה נדרשת לצורך חוזק המחשב- אז נחרוג. תודה.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שימושים: אופיס, אינטרנט, שירוץ הכל בצורה חלקה, ובעתיד שתהיה אפשרות להריץ תוכנות עיצוב( כרטיס מסך נורמלי ולא מובנה). מסך: רצוי 13.3 אם אין אפשר 15. דיסק קשיח: 500 ומעלה. כולל מערכת הפעלה. מעבד: מעדיף i5. סוללה: עדיף 8 תאים, אך אפשר להסתפק ב6. שלא יהיה כבד מדי. אחריות: שלוש שנים ומעלה. כולל כונן אופטי! חשבתי עד עכשיו שAsus מעולים, אך לפי מה שאומרים Dell ו lenovo ו hp טובים יותר! תודה לכם אנשים יקרים
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מתבלט בין שני מחשבי HP PAVILON שראיתי בחנות המחשבים באג. אחד מהם הוא עם מסך 14.1 1GB ו 1.60GHZ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3026&scat=320&tcat= והשני הוא מסך 15.4 1GB 1.83GHZ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3028&scat=320&tcat= אני אישית הייתי מעדיף את ההוא עם המסך הקטן.. אבל עצם העובדה שהGHZ שלו הוא 1.60 קצת מלחיצה אותי.. האם יש הבדל משמעותי בין שני המחשבים? ואני מוכרח לציין שאני מתכוון להשתמש במחשב בשביל הורדות שירים סרטים מאינטרנט להשתמש באופיס וכמובן מסנג'ר ומשחקים.. האם אני יוכל לעבוד עם המחשב הקטן בצורה טובה ללא בעיות אפילו אם הוא 1.60 GHZ ולא 1.83 ?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלוםםם לאלה מכם שטועים למה 1130 דולר ב1660 ש"ח אני קונה את כל החלקים שאפשר להבריח "אני מקווה" מהמע"מ בחו"ל וכל הדברים שאין מצב אני קונה פה בPCH אז הנה המפרט: Cpu Amd Athlon 64 3200+ , 1MB L2 Cache, 2.2Ghz ADA3200BOX 754-pins retail BOX 278-300$ M.board Albatron k8t800 pro ll socket 754 via k85800 chipset 800fsb 100-120$ Memory Corsair 512mb pc3200 400mhz ddr x 2 285-300$ Vgc ATI Radeon 9800 Pro 256MB DDR 8X AGP RETAIL BOX 270-300$ Hard disc SAMSUNG 120GB 7200RPM SATA HARD DRIVE, MODEL SP1213C. 95-110$ CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Sony 16/48 Bulk [ ¤ 198.96 ] CD-RW / DVD-RW : LG 52/24/52//16 Combo CD-RW/DVD-ROM [ ¤ 364.66 ] Cases : Supertalent (Chieftec OEM) Aluminiu…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת את המחיר של המחשב שלי כיום(יש אחריות על כל הרכיבים אבל לא בישראל כי זה לא נקנה בישראל) מעבד I7-4790K לוח אם asus maximums vii ranger 16GB ram kingston דגם מדוייק איני יודע כרטיס מסך Gigabyte GTX 970 G1 Gaming 1Xssd samsung 840 evo 2TB WD ספק כוח SEA SONIC 650 מארז cmstorm של cooler master תודה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכי חדשים שירוצו בהגדרות גבוהות באופן חלק ובfps גבוה. משחקי fps, אסטרטגיה, הכל. ושיוכל להריץ משחקים גם שיצאו בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קצת רקע למאורעות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451223.0 כבר למעלה מארבע שעות שאני נובר בפורום, באתר של asus, gigabyte, amd, intel כדי לפתח פרספקטיבה על מה שאני רוצה כמפרט כי כבר מזמן אני לא בעניינים..צבא.. יש לי ניסיון עם אינטל, אסוס ואנבידיה - מעבד, לוח אם וכרטיס מסך בהתאמה.. אבל הרגע בדקתי גם מחירים של מעבדי amd ולוח אם תואם של gigabyte ואני יכול לחסוך עד 800 ש"ח בערך.. אך אני לא מכיר את amd בכלל. קראתי גם על ה core i5.. מה שגם קצת הוריד אותי מאינטל. שימושים עיקריים למחשב העתידי: משחקים, תכנים בHD, הורדות ופוטושופ.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מטרות המחשב? מחשב למטרת טיול מסביב לעולם עם מה שמשתמע מכך -חיבורי רשת ,אלחוט,מאיץ גרפי טוב (לעריכת תמונות) וכו'. בעתיד אמור לשמש אותי כמחשב סטודנט. * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של לפחות 3 שעות בעבודה אינטנסיבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 G * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *הערות: מצלמה מובנית -חובה מקלדת נוחה להקלדה ממושכת תקציב סביבות 3000 ש"ח ניתן לכלול מערכת הפעלה Win 7 64 bit . תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בעזרה בהכנת מפרט למחשב חזק - לא למטרות גיימינג: צריך כח עיבוד וצפייה בווידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי ? - 3000-4000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - הרצת תוכנות שדורשות כח חישובי גבוה, וצפייה בווידאו ברזולוציות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). למשל MATLAB, מנועי שח, חישובים כבדים בתוכנות JAVA, פייטון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
השימוש שאעשה במחשב הזה יהיה בעיקר לאינטרנט ולמשחקים (לא כל כך כבדים כמו FSX) אלא ל FS9 ועוד כמה... ד"א מישהו יודע איך BF2 ירוץ על המחשב? Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz 4MB Cache ASUS EN8600 SILENT 256MB PCI-E x16 OCZ Gold 2GB DDR2 800Mhz CL5 OCZ2G8002GK ASUS P5N-E SLI 650i LGA775 WD2500KS + WD800JD NZXT Apollo Arctic Cooling Freezer 7 Pro + Akasa AMBER Series 120MM Case Fan AK-183-L2B LG GSA-H42N FSP 400W PN סה"כ 5150 בלי משלוח.
-
- 11 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לסטודנט (צריך להריץ מטלאב, לתכנת וכו'...) שיתמודד יפה גם עם תוכנות לעריכת מוסיקה. גודל מסך 14-15. וכמובן שאם כבר משלמים מחיר כזה, אז שיהיה אמין ויחזיק לכמה שנים. כרגע, המועמדים המובילים מבחינתי הם לנובו W510 או T410. הייתי שמח לשמוע דעות לגבי האם מעבד קוואדקור הוא באמת שיפור משמעותי או שסתם אשלם עליו בחיי סוללה והתחממות? זו ההתלבטות העיקרית בין שני הדגמים, T410 פשוט מוריד משקל עודף של כרטיס מסך אשר לא ממש נחוץ אך מגיע עם מעבד חלש יותר... כמובן שאם יש מחשב שנותן מענה יותר טוב, אשמח לשמוע. תודה רבה וסליחה על הפוסט הארוך להחריד.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות שכוללות גם ובעיקר כתיבת קוד. גודל המסך: בסביבות ה- 15.6". משקל רצוי: בסביבות ה- 2.7 ק"ג. זמן סוללה: אני מתכוון להשתמש בו בעיקר מחובר לחשמל אבל שיחזיק משהו כמו 3 שעות או כל זמן סביר אחר לדעתכם. יציאות מיוחדות: הסטנדרטיות כמו DVI ו- HDMI (זה כבר סטנדרנט היום, נכון?). בלוטות': לא חייב, אני כנראה לא הולך להשתמש בזה. כונן קשיח: שיהיה לפחות 320GB. צורב DVD: בהחלט. אחריות בינלאומית: לא חובה בכלל. העדפה לחברה: אין לי העדפה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, השימושים שלי במחשב הם בעיקר גיימינג, וכבר יש לי מסך קיים ברזולוציית full HD. אני אוהב גם לשחק משחקי סימולציה שהם די CPU intensive אבל הi5 10400F אמור להספיק לפי דעתי. במיוחד שהתקציב שלי לא גבוה במיוחד ממילא. (תכננתי לבזבז עד 3600-4000) אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: מעבד: 659 ₪ - SIX Core i5 10400F 2.9Ghz-4.3Ghz Comet Lake S1200 Tray קירור אוויר למעבד: 114 ₪ - * מבצע * - Be quiet! PURE ROCK SLIM לוח אם: 295 ₪ - * חדש * - Gigabyte H410M H זכרון: 310 ₪ - * חדש * - XPG 16G (2X8G) DDR4 3200Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK כרטיס מסך: 1090 ₪ - * מבצע * - ASUS GTX1660 SUPER O6G Mini Up to 1860Mhz Dual Fan דיסק קשיח: 358 ₪ - * מבצע * - XPG 512G M.2 NV…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, חבר של אבי מחפש נייד שעונה על הקריטריונים הבאים: -חיבור HDMI מובנה (כולל האודיו). -כרטיס מסך חזק יחסית, כדי שיוכל להריץ משחקים מודרניים על הגדרות גרפיות בינוניות ואפילו נמוכות, העיקר שיריץ בFPS נורמאלי. -לא משנה אם הנייד מגיע עם מערכת הפעלה או לא, ואם כן לא משנה איזו. -מעבד מהיר (מעל 2.2Ghz כולל), עדיף מהדגמים החדשים. -גודל מסך לא משנה, אך מעדיף בסביבות ה15". עד כה מצאתי נייד אחד שעולה על כל הדרישות הנ"ל- Gigabyte W576V-84R2 (כולל כרטיס מסך 9600M GS, זיכרון כ-2 ג'יגה, נפח 320 ג'יגה, מעבד P8400 וכולל יציאת HDMI). מה אתם אומרים עליו? במידה ויש לכם ניידים העונים על הדרישות הנ"ל, אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי חבר שמעוניין לקנות מחשב נייד, לצורך בייתי, לא למשחקים. זה הפירוט שלו : http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=732640 אשמח לשמוע תגובות לטוב / לרע. תודה מראש למי שעוזר!
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך לבנות מחשב לדירה של חבר, שימוש כללי- אינטרנט, מוזיקה, סרטים וכדומה. ארצה גם לחבר את המחשב למסך 40 אינצ כדי לראות סרטים. אין צורך במארז וספק, את זה אני קונה בלי קשר. אם יש צורך לחרוג מהתקציב אז יש אפשרות. אין צורך בOC וציוד היקפי תודה :]
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ממ השימושים במחשב זה בערך 50% משחקים 50 אחוז טקסט משו כזה חשבתי ללכת על הVP930 אני צריך ציוד הקפי חשבתי על המקלדת של מיקרוסופט desketop 4000 אני לא מתכנן OC רצוי שהמחשב יהיה שקט כי הוא יהיה בחדר שינה אבל אני רוצה מארז שיהיה גם יפה... תודה=]
-
- 11 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לחברה שלי יש מחשב Fujitso Siemens Amilo Pro v2055/ זה בעיקר אומר מעבד celeron M זה או אחר וחצי ג'יגה RAM. ושהוא איטי משהו (היא משתמש באופיס ואינטרנט בעיקר). חשבנו להרחיב את הזכרון ל2 ג'יגה, שזה המקסימום שהמחשב תומך, ומישהו אמר לי שאין למה, שגם ככה המעבד חלש ולא יאפשר למחשב להיות יותר מהיר. מה דעתכם? יש סיכוי שהרחבת הזיכרון תשפיע בצורה משמעותית על המהירות? חוץ מזה, אתם יודעים עלות סבירה של החלפת זיכרון בחנות? כי לא ממש הייתי רוצה לפתוח נייד לבד.. תודה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב לאמא שלי ... העיקר זה משרדי ממש פשוט גלישה באינטרנט אימיילים ואופיס... עכשיו אני רוצה גם לחבר אותו לטלויזיה ולראות איתו סרטים ודברים כאלה מדי פעם... זה היעוד של המחשב לא יותר מזה... חשוב שיהיה אמינות כמובן גודל מסך בין 14 ל 15.4 רחב. חשוב שיהיה USB כמובן... שיהיה כרטיס רשת אלחוטי, יציאת מסך ובאופציה S-VIDEO .... וכל שאר הדברים הרגילים... ואם יש איזה שלט רחוק למחשב או שאפשר לקנות יותר מאוחר בנפרד בשביל מצגות.. תודה מראש איתמר
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מדובר בנייד hp ProBook 4510s הסוללה שלי מתה כבר די הרבה זמן. יש התראה של הוינדוס להחליף אותה וגם בעליית המחשב ישנה התראה על החלפת סוללה. ניסיתי למשוך את זה כמה שיכולתי. היום המחשב היה מחובר לחשמל עם הסוללה בפנים ולפתע נכבה. שמתי לב שנורית החיבור לחשמל אינה דולקת וגם הנורית שנמצאת ליד התקע של החשמל במחשב אינה דלוקה. המחשב אינו נדלק כשהוא מחובר לחשמל (עם או בלי סוללה) מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? לוח אם נדפק? האם יש מצב ששקע הטעינה\חשמל נדפק?אשמח לעצות.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-