ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: במחיוחד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 2 הרבה על מנוע סורס אבל שתהייה אופציה לשחק במשחקים חדשים בעוד שנתיים בהגדרות גבוהות+ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 23 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב, אני בזמן הקרוב מעוניין לקנות מחשב נייד HP Compaq Mini 311c 1110EJ VY270EA ראיתי שהוא מוציא ביצועים יחסית טובים במשחקים מצליח להריץ גם במשחקים כבדים כמו CRYSIS/COD4 וכו' על הגדרות בינוניות בליי שום בעייה. הנה סירטון שראיתי שהמחשב הזה מצליח להריץ את המשחק COD4 על הגדרות גבוהות ורזולציה 1280X720 של המסך על 65-30FPS בממוצע. אני מאוד אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הזה לדעת מה ההיתרונות שלו והחיסרונות, כמה זמן הסוללה שלו מחזיק וכו', המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ומשחקים לא כבדים במיוחד ואמור להיות איתי במהלך כל השירות חובה שלי בצבא. אשמח לקבל גם עוד הצעות למחשבים ניידים אחרים שבטווח מחיר של עד 2500 שקל. תודה.!
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש התקציב שלי לא גבוה 1000-1400 ש"ח המחשב יהיה לשימוש ביתי בעיקר אינטרנט ודברים כאלה..... פה ושם אולי משחק קטן... לא דברים רציניים מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על מפרט טוב? אני לא צריך גם מסך... תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם , הייתי רוצה את עזרת האנשים פה בחיפוש אחר נייד בתקציב 1000$ דרישות : שלא ישקול יותר מידי אבל גם יהיה עם כח (עדיפות לסנטרינו 2) ועם כרטיס של NVIDIA. כמובן שיהיה עם 320GB ו 4GB זכרון. חנויות זמינות : BEST BUY , CircuitCity אפשרות גם להזמין מ EBAY או NEWEGG אם המשלוח יהיה מהיר תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לא מצאתי את זה ברשימת מפרטי המחשב. אני לא רוצה להשתולל עם הכסף, אז נגיד שהסכום הוא משהו עד 5,000 ש'ח כולל מסך. האם זה אפשרי ביכלל בסכום כזה להרכיב תחנת עבודה סבירה? ועוד דבר שחשוב לי... בגלל שהתחלתי "לפזול" ללינוקס, אז חשוב לי שהרכיבים יתאימו. כמו כן המחשב יהיה מחשב שני בבית אז בטח צריך חיבור רשת. תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה היכלות של המחשב להריץ משחקים. אני גם ישמח לשמוע את דעתכם הכללית על המחשב. תודה מראש! מעבד סוג: Intel® Core™2 Duo Processor מהירות המעבד: 1.6 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T5200 BUS SPEED: 667 MHz כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 160 GB חיבור ד.קשיח: S.ATA זכרון נפח: 2048 MB מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 כרטיס מסך: nVidia G72MV-256MB מה העלות הממוצעת של מחשב כזה?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד לאישה מבוגרת לצורכי לימודים גלישה בסיסית מאוד באינטרנט חשוב: שיחזיק לפחות שעתיים של עבודה (רצוי 4) קטן מאוד (איזור ה-10") יציאת USB אחת לפחות (לעכבר חיצוני) קל מאוד (אישה מבוגרת... זה קריטי) יריצו עליו אופיס ומעט מאוד גלישה באינטרנט (גלישה בסיסית ביותר), אלה כל השימושים. התקציב עד 2000, לפי מה שהיא אמרה - לדעתי אפשר למצוא כזה גם קרוב ל-1000 ש"ח. במילים אחרות - כמה שפחות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רב! אני משתמש טרי באתר,קיבלתי המון המלצות מאנשים שנכנסו וקיבלו מפרטים לפי בקשתם במהירות רבה. אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבקשה : אני מחפש מפרט למחשב,שהמארז יהיה TT Kendalf LCS ( זה המארז עם קירור המים המובנה). מה שאני רוצה זה מחשב לצרכי הפעלת ווינדוס,תוכנות אופיס (אני סטודנט,ולכן חורש על התוכנה) וחישובים סטטיסטיים. מדי פעם משחקים. אני מאוד אוהב עבודות גרפיות בתלת מימד,לכן מבקש כרטיס מסך חזק. אהה,וכמובן 1GB של זיכרון לפחות. שאלה כזאת - יש ברשותי הארד דיסק של 160GB , 7200RPM של WD , בחיבור רגיל (לא SATA) . האם אפשר להוסיף אותו למחשב,בנוסף להארד דיסק שאתם תציעו במפרט? לא צריך חלקים נוספים כגון מסך/מקלדת/רמקולים/עכבר/מדפסת. כמו כן,לא צריך DVD וצורב . את כולם כבר יש לי. מב…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שקל וגם זה בקושי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD ושימוש כללי,וגם קצת עריכה בסוני וגאס אבל ממש בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:MW2 Battlefield2 crysis mini ninjas Operation Flashpoint: Red River Dragon Age II Singularity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 10 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את המחשב למשחקים, בעיקר BF3. לא צריך: מארז - יש Antec P182, דיסק קשיח, צורב ,ציוד היקפי ומסך - יש DELL 2209WA צריך: מעבד - חשבתי על 2500K, מאוורר, זיכרונות, לוח אם, כרטיס מסך - חשבתי על 560 או 570. ספק יש CorSair VX550 בן שנתיים, לא ברור לי האם מספיק. מה התקציב המקסימאלי? 3000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מ…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מסך 14-16 רוצה שאוכל לשחק גם בעוד שלוש שנים במשחקי מחשב בינוניים-כבדים, אם כי לא חשוב איכות הגרפיקה כל כך (אין בעיה לשחק ברזולוציה נמוכה) חשובה מקלדת נוחה ושלוש שנים אחריות לא חשוב עמידות או משקל כיוון שאני לא הולך להתנייד אתו הרבה אין דרישות מיוחדות
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אחותי בקשה ממני לחפש לה מחשב נייד עם תקציב של עד 4K לשימושי עיקרי של עיצוב גראפי מתקדם, עם דגש על פוטושופ. המחשב צריך להיות גם טוב לצפייה בסרטים, וחשוב גם שהוא יראה יפה ועם אופציה לבחור צבע. אני מניח שהמינמום מבחינת דרישות זה core i5 עם 4GB זיכרון ומסך טוב. אולי אפשר להתפשר על מעבד i3, אם זה יספיק לעבודה על פוטושופ. גודל מסך רצוי: 15.6 המשקל לא משנה כלכך כרגע. אשמח לקבל המלצות בהתאם, ודעה לגבי המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5655 תודה! עריכה: אני חייב לציין שכרגע היא עובדת על מחשב amd athlon 64bit X2 4400+ @ 2.6MHz עם 3GB זיכרון DDR2. כך שבעצם כל לפטופ עם ביצועים דומים או טובים יותר יהיה מצויין.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד קל עם תחנת עגינה, אין בעיית תקציב אך מחפש כמה שיותר זול למטרת עבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט. תודה...
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד HP דגם DV6. טמפרטורת המעבדים מגיעה עד ל-115 מעלות. האם במצב כזה אפשר להישתמש מחשב? והאם אפשר להיות בטוח שהמאורר של המעבדים לא עובד או שיכולה להיות בעיה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
זה מפרט שאני בניתי עכשיו, לפי דעתי יצא לי נחמד אבל אני לא מבין גדול בעניין אפילו אחרי שחרשתי את הפורום הזה קשות מה דעתכם ? מה אפשר לשפר ? אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח אם תסבירו גם ביחס למפרט שלי מעבדים Intel Core 2 Duo E6320 1.86Ghz Conroe 4MB Cache OEM E6320T ¤ 939 לוחות אם Abit IL9 Pro IL9P ¤ 434 1 קירור למעבד Thermaltake Silent 775 ¤ 136 1 מארזים Winsis WB-13 Silver/Black Screwless 2x120mm V-Tube NO PSU ¤ 168 1 ספקי כוח FSP Real 400W 60THA Noise Killer ¤ 206 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667N ¤ 293 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 DualDVI Bulk ¤ 752 1 מחיר : ¤ 2928 מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אוקיי חבר שלי רוצה לקנות מחשב למשחקים זה המפרט שהוא אמר לי פחות הוא יותר מה הוא רוצה והוא רוצה שאני יעזור לו .. אז זה המפרט : Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1GB Kingston HyperX X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 250GB 16MB, SATA II Supertalent CA-601UFS Silver RockeTeer IV 600W Silent (24pin) מה אתם אומרים ? אם יש לכם הצעות יותר טובות , חופשי ...
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף האמת 3000, אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - באטלפילד 3, מודרן וורפייר 3, סימולטים של טיסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) האמת שאין לי מושג... מסך נטול HD, בגודל 19 אינץ' עם יחס של 16:9 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה למחשב ללימודים מסך 13.3 שתהיה סוללה שמחזיקה זמן נורמלי עדיפות שיהיה של חברת hp תודה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין כמה מפרטים של HP למחשב נייד . מה דעתכם ? כולם עם 4G זכרון פנימי אני מתכנן להביא עם חבר מחו"ל , האחריות תהיה תקפה גם בארץ ? כמו כן כיצד מוספים עברית למקלדת ? תודה. 1. מסדרת tx2z מעבד - AMD Turion X2 Ultra Dual-Core Mobile Processor ZM-87 (2.4GHz, 2MB L2 Cache) דיסק קשיח - 320GB 7200RPM SATA Hard Drive מסך - 12.1" diagonal WXGA High-Definition HP LED BrightView Widescreen (1280x800)w/Integrated Touch-screen כרטיס מסך - ATI Radeon HD 3200 Graphics with 64MB Display Cache Memory סוללה - 8 Cell Lithium Ion Battery מחיר - 1257.99 דולר 2. מסדרת dv3t series מעבד - INTEL Core 2 Duo P8700 (2.53 GHz, 3 MB L2 Cache, 1066MHz FSB) דיסק קשיח - 320GB 7200RPM …
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שקט,בלי מסך,עד4000 שח גג .יש לי כבר מסך 17". המחשב הוא למשחק קאז'ואלי ולצפייה בHD. יצא לי קצת יקר אני מעוניין להוריד לעזור ה3500 אם זה אפשרי. המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤812 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤525 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 2 - מחיר: ¤41 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤402 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כר…
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
התקציב -4000 ש"ח עם חריגה עד 500 ש"ח (רק במידה שהיא הכרחית) מטרות המחשב - מחשקים בעיקר אבל גם מוסיקה וסרטים לפעמים. וכמובן עבודה משרדית כמו כולם (word איטרנט וכו') ציוד הקפי- מסך, מקלדת ועכבר (לא אלחוטי), רמקולים. מחשב עם מארז פשוט ולא יותר מדי מפואר... צריך הרכבה במעבדה, בדיקת מאמץ וכל זה לגבי רמת הרעש שיהיה ממוצע, לא קירור שקט במיוחד (כרטיס מסך עדיף קירור פסיבי) לא מתוכנן אוברקלוק כל המשחקים החדשים שיצאו אמורים לעבוד על המחשב עבל לא בהכרח בהגדרות גרפיקה מלאות.
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בתקציב מוגבל יחסית של עד 5K, אני מעוניין לשחק בשמחקים הכי חדשים. כדי לחסוף חשבתי ללכת על מעבד ולוח ישנים יחסית: Q9550 ולוח פשוט ללא OC עם זיכרון DDR2. ואת רוב התקציב להשקיע בכרטיס חזק כמו ה- HD 5850. מה דעתכם ? האם עדיף ללכת על COREI7 שיאפשר DDR3 ולהתפשר על כרטיס מסך כמו GTX 275 ?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא גיימר. משתמש במחשב לצורכי גלישה באינטרנט, אופיס והמון צפייה בסרטים. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח יש לי מסך מחשב: DELL U2410 אני זקוק לווינדוס 7 בנוסף. לא משנה לי מהיכן לקנות העיקר שיהיו אמינים ושירות סביר+. גר בתל אביב. מעדיף לא לחרוג מהתקציב לכן אני פתוח לשינויים במפרט שהרכבתי. (הערה: המפרט למטה קצת מעבר לצרכים שלי כי חשוב לי שהמחשב יגיב מהר ויהיה נוח מאוד לשימוש.) תודה. להלן המפרט שאני פחות או יותר סגור עליואני זקוק לייעוץ בעיקר לכרטיס גרפי. חשוב לי שיהיה ממש טוב ושיתאים למסך, אגב יש לי אפשרות לקנות מחו"ל). תודה רבה רבה לכל מי שמגיב! Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 894 ש"ח http://www.rsm.co.il/…
-
- 12 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בדעתכם על המחשב הבא השימוש שלי הוא לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, ועבודות אופיס. חשוב לי שיהיו לי חיי סוללה ארוכים שאותם אשיג בעזרת סוללת 9 תאים של דל. בנוסף חשוב לי קורא טביעות האצבע שיש במחשב זה. המחשב קצת חורג מהתקציב שלי, אך לדעתי הוא שווה את זה. מה דעתכם עליו? המפרט שלו מפורט בלינק הבא: http://www.gamaoffice.co.il/products/114058
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
העבודה תהיה עבור רנדורים, 3S MAX, פוטושופ, ועריכת ווידאו בפריימיר. השאלות: 1. כרטיס מסך: GEFORCE או QUADRO? זיכרון כרטיס מסך: האם יש הבדל בQUADRO בין 256MB ל-128MB 3. מעבד: E6300? E6400? E6600? האם יש הצדקה להפרש במחיר מבחינת מהירות עבודה ואפשרויות של אוורקלוק? 4. לוח אם: GYGABITE P965 SD4? או DS3? כנ"ל לגבי אוורקלוק. תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-