ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
-
לאבא שלי גנבו את הנייד מהמשרד והוא צריך בדחיפות מחשב נייד. היישומים העיקריים שלו הם יישומי אופיס ושליחת מיילים. כמובן שצריך גם צורב דיוידי על מנת שהוא יוכל לצפות בתכני מדיה שקשורים לעבודה (סרטים הוא לא רואה בנייד). דרישה נוספת היא שהנייד יהיה במשקל 1.5-2 ק"ג מה מומלץ במסגרת תקציב של 6000-7000 ש"ח? האם ניתן לקבל זאת ב-10 תשלומים ללא ריבית? אילו מקומות אמינים מומלצים מבחינתכם (עדיף באזור נתניה)? במידה ודרישת המשקל לא ריאלית בתקציב- מה הייתם ממליצים? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן, מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר. אולי סרטים וכו' מידי פעם... * גודל המסך? לא קריטי, אפשרי 15.4/6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נייט. בתודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
טוב אז ככה התקציב....5000 -5500 גג! יש לי התלבטות אם לקנות מסך חדש כי יש לי עכשיו Hitachi cm610 17 אינץ והוא בסדר אבל אם הוא יגביל אותי במשחקים אז אני יחליף..מה אתם אומרים? בינתיים בניתי מפרט ללא מסך איך הוא? ואם אתם מציעים כולל מסך אז אם תוכלו לבנות מפרט עם מסך CRT 0 6729 AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 Tray 1149.00 ¤ 1 1149 ¤ 1 4465 Compucase 6A21 (Hec 300ART) Mini ATX Case 359.00 ¤ 1 359 ¤ 2 604 Creative Inspire 2500 2.1 Speakers 315.00 ¤ 1 315 ¤ 3 7024 DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 699.00 ¤ 1 699 ¤ 4 6221 Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 59.00 ¤ 1 59 ¤ 5 6073 Leadtek FX6600GT PX6600GTTDHEXT PCI-e 128Mb Retail Video …
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב חדש. ללא ציוד הקפי (מקלדת עכבר ומסך) אבל אני צריך צורב ולפחות 4-6 יציאות .USB מטרות המחשב: משחקים קצת כבדים, סרטים (המחשב יתחבר לLCD) ואינטרנט, והרצת תוכנות הרבה בבת אחת. העיקר שיהיה כמה שיותר שקט מכיון שהוא נמצא בחדר ותמיד דולק... אני לא יודע מה זה OC אז...לא לסיום אני מחפש מחשב עם הרבה כוח שלא יתקע ושירוץ מהר. ואם יש עוד המלצות אז אני מודה מראש. תודה רבה, אשמח לתגובות.
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוננת לקנות מחשב שיעודו, עיבוד תמונות (כל קובץ התחלתי הוא מינימום 20 מגה). מעבד: amd athlon 939 xp 3000 64 bit לוח אם:בהצעה א' ga-k8nf-9 Gigabyte או בהצעה ב' ga-k8ns-c-939 שניהם של Gigabyte זיכרון 2GB ddr 400 mhz אחריות לכל החיים בהצעה א' בהצ הב' הזיכרון הוא של חברת SAMSUNG DDR PC 3200/400 אחריות ל3 שנים דיסק קשיח: הצעה א' 200gb sata 7200 + 8 mb בהצעה ב' - 200gb 7200+8mb - ata100 של western digital צורב DVD של NEC X16 כונן 1.44 מארז בהצעה א' THERMALTAKE SOPRANO עם ספק כוח 460 W בהצעה ב' Thermaltake Xaser III Romeo וספק כוח של thermaltake purepower 460 w blue light בנוסף בהצעה א' נאמר לי כי יוסיפו מאוורר חזק למעבד בכ-200 ש"ח של חברת thermaltake - אין …
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי אז מתחיל בעוד שלושה שבועות את לימודי לתואר הנדסת חמשל ואני מתכוון להתחדש בלפטופ, כאשר התקציב שלי עומד על כ- 3.5k כרגע אני מתלבט בין שלושה דגמים אפשריים: אז הדגמים הם: ASUS k55a i5-3210M HD 4000 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20413 dell inspiron 5520 in-rd33-6121 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20403 dell vostro 3560 i5-3210M hd4000 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20570 * מטרות המחשב? צרכי תכנות במסגרת התואר, עבודה עם ישומי אופיס, גלישה באינטרנט ויתכן צפייה בסרטים מפעם לפעם * גודל המסך? 15.6' - המחשב ישמש אותי בעיקר בבית ועל כן הן המשקל והן חיי הסוללה פחות משמעותיים מבחינתי * משקל רצוי? לא רלוונטי כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגד…
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ראיתי פעם כתבה שאין על חשיבה קבוצתית.. חשבתי לנצל אתכם רציתי לקנות מחשב נייח ביתי..(רק לוח אם,לא משהו שצריך לתמוך בGTA או משהו מטורף..סתם מחשב ביתי. מסך מקלדת והשאר כבר קיימים). רציתי לשאול אם המחיר טוב או יקר אם יש את אותו מפרט ביברה אחרת בזול יותר או אם המפרט לא עונה על דרישותיי.. מפרט מחשב נייח: מעבד dual core 6330 HG זיכרון 500 ג'יגה דיסק קשיח ספק 460 W מארז + מערכת קירור כרטיס מסך גרפי וצורב וכל הדברים האלה.. 1650 ש"ח... אם כתתבתי משהו לא מובן,לא נכון,יקר זול הכל.. תגידו ואתקן. זה יגזול שתי שניות מזמנכם אבל ישנה לי במחיר... תוה רבה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤601 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 זיכרון: OCZ 1024MB (512MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8001GK ¤421 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -SILVER ¤415 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤393 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤115 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤117 מחיר סופי: ¤4945 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il ללא HD,ללא כוננים אופטים למיניהם,ושאר ציוד הקיפי. לא מתכוון לעשות OC קיצוני.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב לעבודה משרדית -כמה תוכנות בסיגנון אקסל פתוחות תמיד בו זמנית שנועד להיות מספיק חזק בשביל לשרוד הרבה זמן וצריך מסך מאוד טוב - זה מסך לאבא שלי שלא רואה מאוד טוב כך שהוא חייב להיות מאוד גדול -מינימום 19 אינט'ש ואיכותי המחשב צריך להיות מאוד אמין -מחשב לעבודה קבועה שמאוד לא רצוי שיתקלקל או שיפסיק לעבוד - זה מחשב שצריך לעבוד בצורה קבועה ולאורך זמן תודה
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ככה השימושים שלי זה OC חזק כנראה וגם משחקים חדשים בשלב הזה אני קונה רק חלקים מארה"ב מהאתר אז אני זקוק לעזרתכם לבחור את החלקים צריך מעבד\לוח אם\כ.מסך\זיכרונות\דיסק קשיח וספק ואחרון קירור למעבד שכנראה יקנה את ה120EXTREME ואם אפשר גם המלצה למארז עד 500ש"ח קרררר כמה שיותר ולא מפריע הרעש אבל גם לא להגזים שלא יהיה לי בחדר רעש של אזור תעשיה, והמלצה למסך נורמלי בגודל של 22 עד 1700 ש"ח בארץ תודה נראש לכל העוזרים בתודה אלכס
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם תחסכו לי איזה 500 שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים באיכות גבוהה, ולעיתים אולי גם משחקים קלילים מאוד ... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים כמו קונטר סטרייק וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע מה הרזולוציה, אבל אני משער שאני יקנה מסך בגודל 23 אינץ. אשמח א…
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט חדש למשחקים אחרי שהמחשב הישן שלי גסס למוות אחרי 6 שנים... ^^ - תקציב 3K עם אפשרות לחריגה קטנה ומינימלית. - מיועד למשחקים כבדים (על ההגדרות הכי גבוהות ברזלוציה של 1680-1050, 22' רחב), כגון AC, ME, WOW, COD4 ועוד משחקים שעתידים לצאת. - לא צריך: מסך, מקלדת, עכבר, כונן דיסקטים, כ. קול מיוחד או משהו כזה... - שהמארז יקרר טוב, רעש פחות חשוב אבל לא רועש מידיי... - מעבד אינטל. - כ. מסך ATI HD4850 (או יותר טוב ^^). - לא מתכנן OC, אבל שיהיה בעל אפשרות לשדרוג ושהלוח אם יהיה סביר לOC אם ארצה לעשות בעתיד. - אני מריץ כרגע XP SP2 אז לא נראה שיש צורך ב4GB (אלא אם כן זה נכנס בתקציב וזה לא ג'נרי..) - לא צריך יותר מ320GB בHDD, (אם אפשר לצמצם פה בשביל מעבד/זיכרון/ל…
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב לאישה, לשימוש באינטרנט, ווינדוס, אופיס...פשוט שיעבוד מההתחלה חלק ומהר ויסחוב לכמה שיותר זמן.. מארז, לוח אם עם כרטיס מסך מובנה, זיכרון לא מאמין שצריך יותר מ 2, אני מעדיף מעבד אינטל אז בטח E6500\6700, מקלדת ועכבר חוטי, צורב, הרד דיסק 250 גב. -לא צריך מסך - והאם אתם יכולים להמליץ על מדפסת, סורק, מכונת צילום טובה או לפתוח נושא בציוד הקפי? או של איזה חברה עדיף קנון או HP? בניתי מפרט שנראה לי הגיוני תגידו מה אתם אומרים ואני צריך עזרה עם מארז, ספק ולוח אם והאם עדיף שני זכרונות של ג'יגה בדואל או אחד של 2? מעבד Intel Pentium Dual-Core E6500 Tray ₪344 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=E6500ay לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪251 כמות:1 http://www.skypc…
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפטופ, Lenovo, T61, דרך חבר מארה"ב. המחשב מגיע עם מטען אמריקאי כלומר שנאי 110V (עדיין לא בידי אז אני לא יודע אם השנאי מקבל גם 220V). כמה שאלות: 1. האם מישהו יודע אם השנאי שמגיע "אורגינל" מהחברה יודע לקבל 220V? 2. במידה ולא, איזה שנאי אצטרך לקנות בארץ כדי להפעיל את המחשב? 3. ידוע לי שיש שנאים שיש להם 2 יציאות אחת לרכב ואחת לחשמל האם ידוע למישהו אם ניתן לרכוש כאלו בארץ? תודה ויום טוב...
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לפי שאני קונה ספק אני צריך לדעת מה לקנות אם כדאי לי ללכת על משהו פשוט לא משהו חזק כמו hec איזה או איזה משהו חזק כמו OCZ בכלל כל מה שהמחשב שלי סוחב זה 2 זכרונות של 256 PC3200 2 HD 40GB כרטיס מסך GF2 GTS רמקולים 5.1 צורב ומאוורר SF2 על המעבד +מאוורר 120מ"מ+3X80מ"מ הלוח הוא ABIT NF7-SL מעבד AMD 2500 ואני עושה גם OC ואני ממש סוחט אותו בגלל שיש לי חלקים טובים לOC על איזה ספק אתם ממליצים לי משהו דיי זול וטוב לא משהו נורא יקר אבל משהו שיחזיק תמחשב
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב נייד בתקציב על עד 3500 ש"ח. הצרכים שלי: לימודים (כלומר מקלדת מלאה ונוחה ומבחינת תוכנות אופיס ואיזו תוכנה סטטיסטית כמו spss) מוזיקה וסרטים (ולכן צריך גם זיכרון סביר ומסך נורמאלי), צורב, ואינטרנט אלחוטי מובנה. משקל פחות משנה כי הוא הולך להשאר בבית, ולא יותקנו עליו משחקים ושאר דברים דומים. על מה אתם ממליצים? חוץ מזה: הבחור שלי מתנגד לויסטה. השאלה שלי היא האם אכן ויסטה כ"כ נורא, והאם אני יכולה לקנות מחשב חדש עם XP ואם כן, אז איפה.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פתחתי פה נושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=380344.0 וביקשתי מפרט לגיימרים ב-4000 ש"ח, עם אפשרות חריגה של כמה מאות שקלים. הביאו לי מפרט שנראה לי סבבה, והייתי בטוח שזה מה שאני עומד לקנות, אבל אז גלשתי ב skypc, וראיתי מפרט מעניין מאוד ב4400 ש"ח: http://skypc.co.il/pl_product~sky112~88~0.htm עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה אם עדיף לי ללכת על המפרט שהביאו לי בהתחלה, או על המפרט שיש בskypc, שהוא רק בכמה מאות שקלים יותר ממה שתכננתי (ויש לי כסף), והוא QUAD ומתקרב במהירות למעבד DUAL שכמעט קניתי. אז מה דעתכם? כדאי לי המפרט הראשון או השני? אגב, אם אתם חושבים שעדיף לי השני, אז תרגישו חופשי להכין לי מפרט דומה לו רק עם שיפורים. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, אחותי בארה"ב ויש באפשרותה לקנות מחשב נייד (לצורך לימודים) במחיר מאוד זול... עכשיו הדגם הוא Sony N385E/B KT5300 הוא עולה שמה עם מסים 3250 ש"ח.... אחותי אומרת שהמחשב הוא מאוד טוב ומאוד זול אז רציתי לדעת מה אם זה כך באמת וכמה הוא עולה בארץ... יתכן וסוני סתם מעלים מחירים בגלל השם שלהם בלי קשר לחומרה שבמחשב. היא גם רוצה להצהיר במכס שהמחשב הוא שלה כדי שלא יקחו מס.... מה דעתכם גם על זה? איזה מחשבים אחרים זולים יותר אפשר למצוא וגם טובים? המחשב הזה עולה שמה $700...
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, גיסתי פנתה אלי בתור מומחה המחשבים של המשפחה (אני ממש לא מומחה, פשוט יודע לפתור בעיות בגלישה באינטרנט:-) ), אבל אתם יודעים איך זה עם גיסות - אסור לאכזב אותן...אשמח לעזרה . בעקרון הגדרנו תקציב עד 5000שח אבל יש גמישות אם יש דגם מומלץ שחורג מהתקציב המפרט: * מטרות המחשב? שימושים קלים יחסית - עבודות משרדיות/לימודיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ובתמונות (מולטימדיה) * גודל המסך? לפחות 14", רצוי 15 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג, אם כי במידה ויש דגם מומלץ עד 2.25 אנא המליצו ונשקול * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לצרכי לימודים, לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא הכרחי * בלוטות? לא הכרחי * גודל מי…
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם כרטיס גרפי מסוג INTEL HD3000. הכרטיס הנ"ל תומך ברזולוצייה 1366*768 האם, כשאני מחבר כבל HDMI לטלויזיה או למסך חיצוני, שתומך ברזולוצייה 1920*1080, אז אכן אראה את התוכן ברזולוציית FULL HD אף על פי שהכרטיס על המחשב לא מראה לי יותר מ "HD READY" ?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח להמלצה למפרט למחשב מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עדיף לחסוף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד תמונות (לייטרום/פוטושופ) + גיימניג אם אפשרי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום/פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - חדשים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים- אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שק…
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000 ש"ח למטרות תכנות וישומי אופיס למיניהם. הסתכלתי על הדגמים הבאים: dell vostro a860: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a860-t5670-250.htm dell vostro a840: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a840.htm MSI: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode=315 חשובה לי אחריות על המחשב, אשמח לניידות למרות שזה לא ה-ISSUE המרכזי. אף פעם לא היה לי מחשב נייד אז עלו לי השאלות הבאות: 1. האם יש הבדל משמעותי וניכר בשימושים שלי בין מסך של 15 אינצ' למסך של 14? 2. האם יש הבדל משמעותי בין דגמי המעבדים בין כל אחת מהאופציות הנ"ל? 3. האם יש הבדל משמעותי בין סוללת 4 תאים של דל לסוללת 6 התאים? 3. באופן כללי לשימושים …
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
התחלתי לא מזמן את לימודי בטכניון[תאחלו לי בהצלחה, וזה P: ] וגיליתי שהחיים שלי יהיו הרבה יותר קלים אם יהיה לי מחשב נייד משלי. אני לא מתכנן להריץ עליו משחקים כבדים, הוא ישמש בעיקר לצרכי לימודים[צפיה בקבצי PDF ובמצגות] ולאינטרנט. אולי גם קצת סרטים פה ושם, אבל נראה איך יתקדם הסמסטר P: בכל מקרה, התקציב שיש לי הוא בערך 3000 שקל, אבל אם אפשר, עדיף לרדת לכיוון ה2000. אני סטודנט עני, ויש לי שימוש ל1000 השקלים שאולי אחסוך. P: חשוב לי שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי[אבל הבנתי שזה די הפך לסטנדרט..] ורצוי מאוד גם כרטיס רשת קווי. המשקל לא משמעותי בכלל, ואורך הסוללה גם לא קריטי, כי אני אוכל לטעון אותו לעיתים קרובות. אגב-אני גר באיזור ראשון לציון, כך שאם תוכלו להמליץ על חנות ספציפית מהאזור, א…
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-