עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by GRiM,

החלטתי למכור את המחשב הנוכחי ולקנות מחשב חדש יותר, התקציב עוד על כ-3000 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר למשחקים, אינטרנט, סרטים ועבודה שוטפת רגילה. החלקים העיקריים שצריך לכלול הם: מארז וספק כוח, מעבד, לוח אם, זיכרון פנימי, כרטיס מסך, דיסק קשיח וכנראה גם צורב DVD. הרכבתי מחשב מ-Skypc ואשמח לשמוע את דעתכם עליו: מעבד AMD Athlon 64 3200+ 2.0GHz , 512KB Cache - ¤475.00 ¤475.00 לוח אם GIGABYTE GA-M55plus-S3G - ¤528.00 ¤528.00 זיכרון TWINMOS 512MB DDR2 667MHz cd 4 PC5300 - ¤257.00 ¤514.00 מארז Compucase 6AR6-2F Silver/Black 300w - ¤415.73 ¤415.73 דיסק קשיח Westren Digital WD2500JS - ¤455.00 ¤455.00 כרטיס מסך GeCube ATI GC-RX1600XTG3-D3 - ¤776.00 ¤776.00 סך הכל : ¤3,163.73 …

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by Tamarcuse,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש די כללי: אינטרנט,הורדות, סרטים אין יעוד ספציפי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בשום ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  3. שלום לחברי הפורום אני צריך שתבנו לי מפרט, התקציב 1500 שח. המחשב מיועד לאינטרנט קצת אייסיקיו ומשחקים ברמה של SIMS2 , המחשב לאחותי הקטנה... *אני לא צריך הארדיסק ולא צורב(כמובן שלא פלופי). *אני מעדיף לוח אם של ג'יגהבייט וכדאי שיהיה לו גם כרטיס מסך מובנה(לא חייב, אבל בלי קשר אני צריך כרטיס מסך חיצוני, כמו שהבנתם ברמה נמוכה). *לא צריך ציוד היקפי לא מסך,מקלדת,רמקולים,עכבר וכו'... הרכבת מחשב,התקנת ווינדוס -לא צריך אני מבקש רק מפנדה מחשבים!! תודה רבה לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  4. עדיפות לכרטיס מסך 8800GTS 320MB

5. Started by bommer,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד IBM ואני לא מבין כל כך בחלקים שלהם. מישהו יכול לתת לי המלצה לגבי מחשב נייד טוב ואיכותי.הוא ישמש רק לשמעית קצת מוסיקה ובעיקר לעבודות.לא למשחקים זה בטוח. הציעו לי לקחת IBM UR0PTIM ב4950 ש"ח אבל עם 512 MB זיכרון. מה אתם אומרים עליו ובכלל מה אתם ממליצים?הסכום יכול להגיע עד 6000 למשהו טוב תודה רבה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  6. מוסיקה , אינטרנט , משחקים , עד שעתיים ( שעה וחצי ) ללא חיבור לחשמל מסך טוב יחסית

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  7. האסוס הזה הדל הזה הלנובו הזה ההתלבטות היא בעיקר בין האסוס לדל (לשניהם 16GB ram לעומת ה8 של הלנובו + קראתי שהלנובו מתחמם קצת ועלול לעשות בעיות), אבל בכל זאת שמתי את הלנובו. הייתי שמח לדעת בעיקר מי יותר אמין, עדיף מנסיון אישי או מנסיון של חבר, ואם יש עוד נושאים חשובים (אחריות יבואן?) אז גם עליהם. תודה.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  8. Started by killeror,

Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤475 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GBNT , יחידות 1 ¤230 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1519 Twintech nVidia 9800GTX+ 1GB Twin Turbo HDMI PCIe, יחידות 1 ¤970 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1639 Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB, יחידות 1 ¤259 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=758 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 NZX…

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by _xyz,

מה זמן הסוללה של המחשב? האם הוא נמוך ממה שיש בד"כ במחשבי 15 אינץ'?

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by roih3,

מחשב לא בעיקר מחשקים אגא גם לדברים אחרים. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  11. המחשב מיועד למשחקים, גרפיקה, ו-OC בקטנה... NZXT ZERO Full Tower Aluminum Corsair HX Series 520W PSU ASUS P5K DELUXE WIFI-AP Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX Zalman CNPS9700 LED 110MM Fan Plus ZM-STG1 Silver Grease Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400 Seagate Barracuda 320GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe Zalman Fatal1ty FC-ZV9 ASUS DVDRW DRW-1814BLT x18 Sata Retail ASUS 52x32x52 CDRW Retail BLACK יש כמה התלבטויות אחרונות, כמו האם לקחת דיסק Raid Edition האם לקחת קירור למעבד TUNIQ TOWER 120MM (יש בארץ?) ו- צורב DVD Pioneer DVDRW-/+ X18 BLACK DVR-212BK- SATA נ.ב. לא מחכה ל-22 בחודש, גם אז משיח לא יבוא...

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by kike100,

היי, בניתי מפרט למחשב בעיקר למשחקים,אינטרנט,תכנות ויישומים: בכוונה השקעתי יותר בכ. מסך מאשר במעבד כי לפי מה שבדקתי וקראתי יהיה לזה יותר השפעה במשחקים מאשר לשפר מעבד שיש לו פחות השפעה. התקציב בערך 3000 שקל עם קצת חריגה. אשמח אם תגידו מה אתם חושבים לשפר/ או כל דבר אחר. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪580 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪338 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪475 זיכרון:…

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by מיכאל מלמד,

החלטתי לקנות מחשב חדש לגיימינג. סיכמתי כבר על כל המרכיבים של המחשב (מעבד i7-8700, כרטיס מסך 1060-gtx וכו') אך נתקעתי בבחירת מארז למחשב. עד שכבר חשבתי שמצאתי את המארז המתאים, הביקורות שנכתבו עליו היו שליליות ואמרו שאסור לקנות אותו בגלל זרימת האוויר הגרועה שבו (המארז הוא cooler master masterbox lite 5 RGB). מישהו יכול להסביר לי אם המארז בסדר בכל זאת או להמליץ על מארז בעל מראה טוב שיש בו זרימת אוויר טובה?

14. Started by soika,

הרכבתי מחשב עם חנות מחשבים וזה המפרט מה דעתכם בכללי אני רוצה מחשב שיהיה חזק מבחינת אינטרנט והורדות מהירות וכו.. זה מה שחשוב לי וזה מה שבניתי intel pentium d 925 duall cor 3gh 2*2mb l2 lgs775 gigabyte ga-945gzm-s2 זה לוח שכולל הכול ddr 1g 667mhz cl5 twinmos hitachi 160gb sata 8mb 7200rpm סט מקלדת מולטימדיה * עכבר מיקרוסופוט מסך benq fp71g plus 8ms זה המפרט בכללי האם הוא טוב וחזק בשביל הורדות ובעיקר עבודה באינטרנט תודה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by עדידה,

ערב טוב, כאחת שמשתמשת כבר שנתיים במחשב נייד סטנדרטי, יהיה לי קל להתרגל לממדים קטנים יותר? או שעדיף לי לרכוש שוב מחשב נייד בגודל ממוצע? בכל מקרה אשמח לקבל המלצות למחשב מיני נייד, המחיר כרגע לא משנה. השימושים העיקריים שלי הם כתיבת מסמכי וורד,גלישה באינטרנט (מעט הורדות,בעיקר של שירים), הורדת תמונות וזהו פחות או יותר. תודה למי שימליץ

16. Started by oren778,

מחשב של לנובו פירמטי אותו .והתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של IBM . כל פעם שאני מנסה להתקין את הכרטיס קול ,או משהו שקשור למערכת השמע של המחשב . הוא רושם לי איזה משהו שצריך לכבות את המחשב ולהתחיל מחדש , בכל אופן זה לא עובד אם מכבים ומדליקים , אמרו לי שיש איזה באג בניידים שבדרך כלל תופעה כזאת קוראת, האם זה נכון? ואם לא מה הבעיה יכולה להיות ?

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by mzlbat,

איך מבטלים את העכבר הזה הקטן שעל המקלדת בDELL E6500 לאתדיוט ואיך המחשב הזה ? כבר קניתי , האם עשיתי בחירה נכונה ? ואיך מפעלים את הבלוטת'

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  18. 1. מה התקציב? 4800 שקלים, מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, צריך רק את המחשב. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן וצורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך של ATI, מעבד של Intel. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חייב להיות שקט ויכול להיות מכוער. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב שקט. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על…

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  19. כמה הבהרות והתלבטויות... 1. INTEL\AMD? אין עדיפות לכלום, העיקר שהביצועים יהיו טובים, כמה שיותר זול יותר טוב. אין כוונה לעשות OC 2. המסך המיועד Dell 2007WFP,אז מה שנשאר למפרט הוא 3700 ש"ח בערך. אם אתם יכולים להמליץ לי על מסך זול יותר מהדל, אבל שיהיה איכותי מספיק אז בבקשה. 3. DX10? שמעתי שיש עוד זמן עד שיהיו משחקים תומכים, בכל מקרה אני הולך להשתמש בXP בזמן הקרוב כך שזה לא משמעותי.. אבל בכל זאת כאן ההתלבטות הגדולה מכיוון שבעוד חודש יהיו כרטיסים תומכים ב1000 ש"ח? 4.אם משהו יכול גם להמליץ על חנות אמינה באיזור המרכז... אז בבקשה תמליצו לי פה על מפרט טוב, שיפעיל משחקים ברמה טובה וכרטיס מסך שיתאים לDELL... קיצר אתם יודעים יותר ממני.. אה ודבר מאוד חשוב! שלא יהיה מחשב טרקטור...כמה …

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  20. אני רוצה לרכוש מחשב נייד DELL עם מסך מבריק. האם יש דרך לדעת אילו מהדגמים של Dell Inspiron הם עם מסך מבריק ואיזה עם מט? משיחה עם נציג תמיכה של DELL העולמית עולה שכל דגמי 3000 הם מט, כל דגמי 5000 הם מבריקים (עם ציפוי antiglare) וכל דגמי 7000 הם מבריקים (ללא ציפוי anti glare), אבל אני לא בטוחה שזו אכן קביעה נכונה (כי לא מצאתי תיעוד לזה וכי נראה שיש דגמי 3000 שכן מבריקים. אודה לכל מי שיוכל להאיר את עיני איך אפשר לחפש רק את הדגמים המבריקים (מבלי לגשת לחנות ולבדוק את המסך).

21. שלום אני מחפש מפרט מחשב לבת דודה שלי, השימושים הם דברים רגילים כגון גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס, צפיה בסרטים וכדומה. משחקים לא ישוחקו שם. יש להתחשב בעובדה שהיא לא כל כך מבינה במחשבים ויהיו הרבה מצבים שתוכנות ודברים שמעמיסים על הזיכרון סתם ישבו שם במהלך חיי המחשב אז בגלל זה אני חושב שצריך לקחת מחשב קצת overkill במחיר צריך להיות כלול גם מסך 22 אינטש תודה רבה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  22. שלום רב! אני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות 10K ורציתי עצה בנוגע לטכנולוגיה ולחברה של המעבד האם כדאי סנטרינו, NAPA, AMD או משהו אחר? האם רק AMD תומכים ב64 ביט? (כי אם כן אני רוצה להיות מוכן למערכת ההפעלה ויסטה שתצא בעתיד) תודה!

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by Reality,

שלום, לאחרונה המחשב עושה כל מיני בעיות ואני כל הזמן מקבל הודעת שגיאה במסך כחול שבו רשום: Dumping Physical Memory, ויש מין מספרים כאלו שרצים עד שרשום Dumping Physical Memory... Complete והמחשב פשוט נכבה. אני מפרסם את זה פה כי אני חושב שהבעיה היא בזכרונות.. חוץ מהודעת השגיאה המחשב עושה כל מיני בעיות כמו - 1) לעתים קרובות אחרי שאני מדליק אותו הוא פשוט נתקע, ז"א המסך עדיין פועל, רואים את שולחן העבודה, אבל המחשב לא מגיב, העכבר לא זז וכו'. 2) המחשב עושה ריסטרט לבד 3) הוא יחסית איטי משהיה פעם 4) קורה לפעמים שהמסך והעכבר כאילו מתנתקים מהמחשב, מה זאת אומרת? המחשב עצמו פועל, אך המסך כאילו מנותק מהמחשב, וגם האור בעכבר נכבה, ז"א כאילו הם לא מחוברים בכלל. אשמח אם מישהו יודע אולי האם…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by arik100,

אוקיי אני רוצה לקנות מחשב חדש ורוצה לדעת כמה דברים 1. האם מעבדים כפולים C2D יותר משתלמים ממעבדים רגילים? 2. האם מומלץ לקחת AMD או INTEL? 3. מאיפה מומלץ לקנות? חנות מסוימת בארץ? או שעדיף שאני יקנה מחו"ל? 4. OC זה באמת משתלם? תודה לבינתיים

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by naor-007,

אהלן! אני צריך בבקשה המלצה למפרט, מחשב למשחקים כבדים: 1. אני לא צריך מסך 2. לא צריך ציוד הקפי, חוץ מעכבר ומקלדת אלחוטיים, כי המחשב יחובר לטלויזיה 32' והרזולוציה שלה 1366x768. התקציב הוא 2000 ש"ח ואפשר לחרוג ל- 2500 ש"ח גג! תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים