עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by CoLDNs,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים/אינטרנט/צפייה בסרטים/מוסיקה זכרון Ram- 8GB * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיוכל לעבוד כ3 שעות בלי חיבור לחשמל... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESAT/HDMI וכו.) VGA/USB/MICROFHON...... * בלוטות? לא חייב גודל מינימלי של כונן קשיח 500GB+(עדיף TB1) * כונן CD/DVD? צורב?DVD * כונן Bluray? לא יודע מה זה האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן Win 7/8 האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Asus/Hp/Acer/Dell/Msi תקצי…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by rtirti,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות ולימודים, אינטרנט, פייסבוק, משחקי רשת קלים וכדומה,סרטים ומשחקי ספורט בשידור חי, גם לויקפדיה יהיה חלק מרכזי במחשב זה וגם פורומים שונים אבל אני גם אשתמש בו לכל מיני משחקים קלים כגון פיפא 2010, nba2k2010, סימס 3, fm10 וכו'. * גודל המסך? 15-17.3 * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב כמובן... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זה הסעיף הכי בעיייתי כי זמן סולללה ארוך (כ5 שעות+ חשוב לי מאוד אבל אני לא מוצא מחשב שעונה על בקשותיי עם זמן סוללה כזה מי שימצא מחשב כזה שיביא לי לינק אליו בבקשה, גם אם הוא לא עו…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by afek101,

לאור הצלחתם של המיני מחשבים הקודמים של VOYO מסדרת המעבדי Z37XX של אינטל, הם החליטו להשיק לפני כחודש דגם פרימיום אימתני במיוחד, במחיר נמוך במיוחד! עכשיו רק עד ה17.2.16 במחיר מבצע של 215$ לא כולל מע"מ. אז מה יש לנו כאן? מיני מחשב עוצמתי שמגיע עם מערכת הפעלה ווינדוס 10, 64 סיביות מעבד אינטל חדש מסדרת ה Cherry Trail , ה- Z8700. המעבד החזק ביותר בסדרה זו של מעבדי הטאבלט ומיני מחשבים, בחירת המעבד נעשתה ללא כל התפשרות על הטוב ביותר תדר שעון מרשים של 1.6GHz – 2.4GHz עם 2M cache צריכה נמוכה מאוד בחשמל ולכן גם לא מתחמם יותר מידי מעבד גרפי עד תדר של 600Hz ו16 ליבות ביחד עם המעבד המעולה, המיני V3 מגיע עם 4 ג'יגה זיכרון ראם של DDR3L 1600Hz זיכרון קשי…

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by jonathan.rottenberg,

שלום! יש לי מחשב 120gb,1.66gh, 1024 mb, lenovo 3000 n100 וכרטיס מסך ג'יפורס 256mb. המחשב נקנה לפני פחות משנה בדיוטי פרי ופועל קצת לאט עם ווינדוווס ויסטה שהגיע איתו. רציתי לקנות מחשב חדש בעל 2048MB זיכרון פנימי ואני רוצה לדעת כמה שווה המחשב שלי היום בשוק מחשבי היד שניה כי אני רוצה למכור אותו לפני קניית המחשב החדש. תודה רבה יונתן

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  5. התקציב קצת מצומצם, אבל המחשב מיועד להתנסות באנימציה (דו ותלת מימד) אז הוא יכול להיות גבולי בהתחלה. חשובה יכולת שידרוג (ברגע שייגדל התקציב וייסגר הכיוון) לגביי המסך, אפשר לחרוג קצת מהתקציב כדי לא להתקע עם גרוטאה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by yyy123,

כרגע זה המפרט הנוכחי שלי: כרטיס מסך: gtx 750 ti 2gb מעבד: i5 6400 skylake לוח אם: h110 של gigabyte זיכרון ראם: 12gb ddr3 עכשיו ככה אני רוצה לשפר את כרטיס המסך שלי תקציב עד 1350 שקל. וחשבתי להביא את הכרטיס gtx 960 4gb מה דעתכם? להביא אותו? אני לא רוצה radeon רק nvidia מה אני יכול להביא עד 1350 שקל?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by spike_staff,

שלום לברים! אשמח לדעת כמה שווה היום המחשב שלי זה שבמפרט ומסך LQ FLATRON W2252TQ תודה, ושנה טובה.

8. Started by fp581,

אני לא מוצא את האתר

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by Topaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות שצריך לתכנות, עבודה משרדית, צפייה בסרטים. בלי משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 במשקל נמוך, או 14 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by hassid_hassid,

שלום. אני מחפש לקנות מחשב נייד, שהדבר העיקרי שחשוב לי הוא המשקל. מכיוון שמחשבים קטנים מידי (10.1 וכדו') לא כ"כ מתאימים לי, לאחר מס' חיפושים התקבעתי יחסית על סדרת ה-zenbook של אסוס. ראיתי בזאפ דגמים שלהם עם i3-6100u, אבל רובם היו m3-7y30 (אולי גם דגמים אחרים של m3). ראיתי שמהירות המעבד נמוכה משמעותית, וכך גם צריכת האנרגיה שלו, (אבל המהירות המקס' מגיעה ל-2,300, זה קורה בפועל בכלל?). בכל מקרה, אין לי תכנון לשחק עליו או משהו, בעיקר וורד, אינטרנט, סרטים. השאלה האם אני ארגיש בהבדל, או שאין בעיה ללכת על מעבדי ה-m3, ו"להרוויח" את צריכת האנרגיה הנמוכה (כי גם ככה זה לא שאני בלי שקע, אני פשוט עובר מבית לבית...)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by bond3d,

שלום, אודה על כל חוות דעת לגבי המחשב.. מצאתי אותו בחנות IVORY ובמיוחד לגבי הזכרון, האם זה 667MHZ כמו שרשום באתר של היצרן או 800MHZ כמו שרשום ב IVORY תודה

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  12. שלום לכולם אני נכנס לקבוצת מחקר באוניברסיטה בתחום של סימולציות פיזיקליות ואנחנו מחפשים לקנות מחשב נייח לצורך פיתוח. - הפיתוח הוא של סימולציות מונטה קרלו פיזיקליות בעיקר בjava וc/c++ ואולי matlab. יתכן קצת עיבוד נתונים בpython, לא משהו יוצא דופן. - צריך להדגיש שאת העבודה הרצינית אני מריץ על cluster של האוניברסיטה, והמחשב הזה ישמש לפיתוח ודיבוג. - צריך חומרה היקפית כולל הכול (מסך, מקלדת, עכבר) אבל הכי גנרי ובסיסי יספיק. - לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך, אבל אתם תגידו לי. - יש די הרבה תוצאות שצריך לשמור, אז מבחינת מקום צריך בסביבות ה-1TB. - אני לא בטוח לגבי SSD כי בשאיפה המחשב ירוץ 24/7 אז זמן העלייה שלו לא קריטי. אם נכנס בתקציב אז יופי. …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום. אני חדש כאן. קונים לי מחשב חדש ורציתי לדעת מה כדאי לי לקנות. תתחשבו בכל הדברים, מהמחשב עד לצורב, מהכרטיס קול עד לכרטיס מסך, מהעכבר למקלדת מהמסך לרמקולים וכולי וכולי.... רק אל תשימו כאן סורק ומדפסת כי כבר יש לי מדפסת עם סורק די טובה...וגם תרשמו לי את המחיר של כל אחד מן המרכיבים. אם הנושא הזה לא במקום אל תכעסו עלי משום שאני חדש. בתודה ובבקשת עזרה music man

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  14. יש לי שאלה דחופה מאוד כבר הזמנתי את המחשב ואמרו לי שאין להם את המארז CompuCase 6A21B Blue/Black במקום זה אני לוקח CompuCase 6A19B black אני צריך לדעת מה יותר טוב וזה מאוד דחוף לי אני הולך אליהם כבר היום להזמין. תודה מראש. פרטים על המארז פה: http://www.hec-group.com.tw/pccase/6a שוב חשוב לי השקט ומסנן אבק הבנתי שיש במארזים הללו.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by la_pumik,

שלום לכולם. אני קונה לאימי מחשב. מכיוון שהיא משתמש הכי low end (רק אינטרנט ואופיס) . אני מחפש הכי זול , וראיתי באיבורי כולל מסך ב-2400 +-. יש 2 מפרטים אחד עם מעבד INTEL E2140 ואחד AMD AM2 4000 שאר הדברים אותו דבר יש רק הבדל במסך (amd מגיע עם LG1919S וה-intel מגיע עם LG1953S). סה"כ חשבתי ללכת על האינטל כי המסך נראה לי יותר טוב ומגיע עם DVI לשידרוג עתידי. אשמח לתגובות.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  16. בס"ד שלום לכולם! אני מעוניין במפרט הזול ביותר האפשרי שיאפשר הפעלה של 2X5970. המטרה היא לבצע חישובים אך ורק על הGPU. לכן אין שום חשיבות למעבד, וגם לא לקצב העברת הנתונים מהGPU. מצד שני, הרצון הוא לאפשר למערכת לעבוד 24/7. אחרי בירור כאן בפורום, וקריאה במקומות נוספים, אני חושב שניתן להסתפק ב: מעבד AMD sempron 140 לוח אם עם שתי כניסות pcie, כאשר אין חשיבות למהירות העברת הנתונים של הכניסות (כלומר מספיק כנראה גם X1 ) ספק כוח של 850W (כנראה) הצעות? נסו לתת את ההצעה הזולה ביותר (כמובן, לא כולל מסך וציוד הקפי)

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by yotamavi,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי (מפרט בצד) מטרת השדרוג היא רכישת מחשב ברמה גבוהה לצורך הרצת תכני HD ושייתמוך במשחקים לזמן רב ככל שאפשר מעכשיו. רזולוציית המסך -900*1440 אין צורך בציוד היקפי+צורב+דיסק קשיח בקשות מיוחדות: 1.לבדוק אפשרות של השארת המארז הנוכחי אבל החלפת הספק והמאוררים באופן גורף על מנת להשקיט את המחשב כמה שאפשר. 2.להעלות את האפשרות של אוברקלול למעבד במקום רכישת חדש. 1 Sapphire HD5850 1GB GDDR5 PCIE 1,390 ש"ח 1 Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box 1,090 ש"ח 1 Intel P55 WHITESBURG BLKDP55WB LGA 1156 485 ש"ח 1 Seasonic SS-500ET Active PFC 500W Oem 355 ש"ח סה"כ 3,320 ש"ח

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by ice35,

היי אני צריך מחשב ב3500 שקל מקסימום... הוא ישמש בעיקר לאינטרנט וכאלה אבל שיעבוד טוב גם במשחקים דיי רצוי שיהיה בו מעבד 6300...ומskypc או ksp תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by arik3k,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב בתקציב כולל של עד 4000 ש"ח. דברים שחשובים לי הם: א. אני רוצה שהמחשב יהיה מחשב לזמן ארוך לא רוצה להחליף אותו אחרי שנה שנתיים ב. המחשב מיועד לעבודה על מסמכי WORD/EXCEL/POWERPOINT לאוניברסיטה, לגלישה באינטרנט, ולמשחקים אבל לא ממש רציני יהיה נחמד אם אפשר יהיה לשחק פיפא, ג. חשוב שיהיה משהו באזור ירושלים, ככה שאם יש בעיות לא צריך לנסוע רחוק לחנות כדי לטפל במחשב. ד. אני רוצה שיהיה מסך גם, וכרטיס מסך עם יציאה לטלוויזיה, ה. לא צריך תוכנות, רק את החומרה + הרכבה כמובן, תודה מראש לכל העוזרים!. ;D

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by Yizhaki,

מעבד: AMD PHENOM II X3 720 (2.8GHz) - BLACK EDITION - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪702 לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-UD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪438 זיכרון: CORSAIR XMS2 2048MB DDR2 800 (2048X1) CL5 : CM2X2048-6400C5 כמות: 2 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪197 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4850 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪661 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ₪111 כרטיס קול: CREATIVE Audigy SE SB0570VP VARP אחריות: שנה. מחיר: ₪170 מארז: ANTEC VSK-2000 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪220 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪337 קרור למעבד: OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER אחריות: שנה. מחיר: ₪163 דיסק קשיח:…

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  21. היי מחפש מחשב לסטודנטית https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=33068# ראיתי את הדגם הזה . תקציב עד 2800 ש"ח . 14 אינץ' גודל מסך. כדאי להתעקש על 8GB ? אשמח לשמוע המלצות יותר טובות . מבחינתי לקנות מחשב ב2300 אם הוא מספיק טוב לעבודות סטודנט אופיס וכו' . תודה ויום טוב .

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  22. היי, אני עומד לקנות את המחשב הבא: מעבד: Intel Q9550 קירור למעבד: Termaltake BigTyphon VX (למישו יש הצעה יותר טובה? האם הוא רועש?) לוח אם: Gigabyte ep45-DS3R זכרון: ADATA/GSKILL 1000MHZ CL5 או ADATA/GSKILL 800MHZ CL4 כ.מסך: Gigabyte HD4870 512MB מארז: Coolermaster CM-690 ספק כוח: Crosair 550VX דיסק קשיח: Seagate 750GB 32MB צורב: LG Gh20NS +תוספת של 3 מאווררים (Arctic Cooling 120) למארז (מישו יכול להמליץ על מאווררים למארז טובים וזולים?) אני הולך לעשות OC. חשוב לי השקט של המערכת. האם צריך קירור לכ.מסך? מה אתם אומרים? תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. יש לי מחשב נייד מסדרה יוקרתית יחסית של טושיבה עם מסך 15.4" ברזולוציית 1280X800, ז"א HD וממש איכותי. המחשב פורק לחלקים (עזבו את הסיבה כרגע) ונראה לי חבל לזרוק מסך איכותי כזה שעובד מעולה. מה ניתן לעשות עם פנל LCD של נייד שלא ברור לי כיצד מתחבר ואיך מוזן חשמלית? כמה לדעתכם לתמכר אותו ביד 2 והאם יש קהל לפריט הנ"ל? זה המחשב: http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-a300-1lt/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אחרי התיעצות בפורום הורכב המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤885 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤320 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤349 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ¤445 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=32615 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤109 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז כולל …

• 2 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.