עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. סוללה חליפית למחשב, הסוללה עכשיו מספיקה לי בלחץ לשעה אני רוצה סוללה חזקה למחשב המלצות??

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לעבודה משרדית ושימושים כלליים שוטפים(לא משחקים) ואליו יוצמד מסך 24' שעבוד על רזולוציית 1920X1080 , חשבתי על מפרט מבוסס core i3: מעבד: INTEL CORE i3 S1156 2.9GHz 530 - BOX - מחיר: ₪545 לוח אם: GIGABYTE GA-H55N-USB3 -מחיר:₪595 זכרונות: 2GB DDR3 1333 MHz -מחיר:₪250 דיסק קשיח: SEAGATE 7200.12 500GB SATA2 -מחיר:₪220 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU -מחיר:₪300 ספק: SEASONIC S12II 430W BRONZE - RETAIL -מחיר:₪290 -עכשיו כמה שאלות : *המעבד הגרפי ב - i3 יתמודד בצורה סבירה עם תכני HD? (כעיקרון לא ממש חשוב לי אבל מעניין לדעת) *איזה חלופה משתלמת קיימת מבית AMD? *האם הלוח שבחרתי בסדר... אני פשוט כבר ממשל לא בעסק... זהו בסה"כ... אי…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  3. אני יודע שבד"כ אתם לא אוהבים ג'נרי - לכאן כנראה שגם המארז וגם הספק ג'נרים. לגבי שאר החלקים - הם בסדר?המחיר? המטרה היא עבודה משרדית, ושימוש של המחשב כמרכז מדיה - מחובר לTV באופן קבוע. האם יש לדעתכם מפרט אחר טוב יותר במחיר הזה? http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=739247 תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  4. יצרתי קשר עם TMS על מנת לקבל הצעת מחיר למחשב בתקציב של 3,500. מה דעתכם? תודה. מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤619 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤461 מארז: ANTEC SONATA II 450W כמות: 1 מחיר: ¤574 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 2 מחיר: ¤116 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤255 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤1072 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 מחיר: ¤135 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 מחיר: ¤5 משלוחים - הזמנ…

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  5. Started by eyalbm,

טוב זה מפרט שהרכבתי תקציב עומד על 3800 ש"ח מחשב נועד להרצת מכונות וירטואליות +סרטים ומשחקים בשעות הפנאי +בניית מערך RAID (לגבי דיסק קשיח נוסף כבר יש) אני יודע עדיף 8 GB זכרון (בעתיד נוסיף) מבקש חוות דעת + המלצות מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-UD3R s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 9800GT OC 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM2,AM2+,AM3) מארזים Coole…

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by orel13orel,

נהרס לי ההרדריב אני מתלבט בין ביצועים ובין חיסכון בחשמל (עם עדיפות לביצועים) שימושים: אופיס, Visual Studio, אינטרנט ומשחקים שהשיעור מתחיל להית משעמם.. המחשב בן שנתים ומשו GATEWAY עם מעבד TO DOU T6400 ו4GB זיכרון הדיסק קשיח שהיה בו הוא WD 500GB 5400RPM http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7683 אני חושב להחליף לאחד מהיר יותר (7200)אבל עד כמה זה ישפיע על הזמן סוללה שלי?? בנוסף על איזה חברת קשיחים אתה ממליץ לי ?? WD OR SEAGATE???? תודה מראש, אוראל

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, מעוניין לקנות בימים הקרובים מחשב שישמש מלבד פעולות סטנדרטיות (אופיס, אינטרנט) גם לכידה, עריכת וידאו והמרת פורמטים של וידאו. כמו כן צריך לתמוך בריבוי משימות כך שאפשר יהיה להשתמש ב-PVR בזמן עבודה על משימות אחרות. משחקים הם בעדיפות נמוכה, ואשקול הרחבה עתידית (כרטיס מסך משופר וכו') אך האם כדאי לקנות לוח תומך SLI "שיהיה לעתיד"? תקציב: כ-4000 ש"ח (אפשר לחרוג אם יש לכך הצדקה). OC: לא נראה לי שאתעסק עם זה בתקופה הקרובה, אך אם תהיה אפשרות מבחינת הלוח ושאר הרכיבים -- אשמח. ציוד הקפי: כאמור, לא צריך מסך. אבל צריך צורב DVD וכרטיס טלויזיה ולכידת וידאו אין העדפה לחברה, אבל אני קורא הרבה דברים טובים על AMD ועל הלוח של DFI או של MSI (האם אני צריך nFORCE4?) קירור ויופי: יופי לא חש…

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by Cereal Killer,

אהלן, מהו סדר התקנת הדרייברים הנכון לE6400 של דל תחת WIN XP?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  9. ככה בעקרון אני נוטה לכיוון הAMD החדשים אבל אני רוצה לשמוע קצת דעות

10. איך אני יכול לבדוק בדיוק מה המפרט שלי ? זאת אומרת הכל כולל הכל...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Polyphonia,

מחשב מיועד למשחקים ושאר השימושים הרגילים:סרטים מוזיקה פוטושופ וכדומה.. מעוניין במסך גדול וטוב (לא חובה 22) תקציב 5000 שקל,יש אפשרות לחרוג,העיקר שיהיה חזק,מהיר,שקט,כרטיס מסך טוב ושיחזיק מעמד לתקופה ארוכה. ללא ציוד הקפי. לא מיועד OC אני מאמין שהמפרט ללא המסך יהיה בסביבות ה4000 שקל פלוס מינוס..ומה שנשאר מהתקציב ילך למסך.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  12. Started by slekt,

אני צריך מסך ומקלדת לgaming. התקציב למקלדת-400 שח אני רוצה מסך 24 בתקציב-1400 שח המפרט של המחשב שלי: dark fleet df -30 antec 12cm a.pfc litepower 700w thermaltake ga-h67m-d2-b3 gigabyte 3.3 ghz 6mb core i5 1155 quad 2500k hs value plus geil 2gb ddr3 1333 Mhz *2 ati radeon 6950 twin frozr2 2g-5 oc msi gh22ns sata lg dvdx22 dl 1 tera sata3 7200 64m c.b WD

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  13. התקציב זה בערך 4000 , אפשר טיפה חריגה , מחשב בעיקר ל GAMING כולל מסך חשוב לי הכרטיס מסך , אבל בעיקר שמשחקים יעבדו לי חלק , לא כזה משנה לי הרעש שהוא עושה אבל שלא יהיה רועש מידיי , שוב אפשר לחרוג טיפה לכיוון ה 4500 אבל לא יותר תודה D: Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪813 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪434 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪203 http://www.rsm.co.il/produ…

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  14. שלום, הייתי רוצה לקבל מכם המלצה למפרט מחשב עד כ 2000 ש"ח, ללא ציוד היקפי כלל ללא מסך, מקלדת וכ"ו השימושים העיקיים הם שימושים משרדיים, אינטרנט, לראות סרטים מדי פעם ומשחקים - לדוגמא משחק כמו FARCRY הראשון שהייתי רוצה שיעבוד בצורה חלקה.

15. Started by iDolL,

היי, נכנסתי לאתר למצוא מפרט מחשב לגיימינג, ומצאתי ברשימת המחשבים המומלצים משהו (New Horizon) שמתאים לטווח ההוצאה שלי (6-7K) = קישור חבר שלי המליץ לי להכניס את המפרט באתר פלונטר ולראות אם אני יכול למצוא שמה הכל בהצעת מחיר קרובה למה שרשום באתר. ואכן, מצאתי את רוב המרכיבים, אך אני לא מבין בהרכבת מחשבים כל כך, ולא יודע עם פספסתי משהו או בחרתי משהו לא טוב = קישור למפרט בפלונטר בנוסף יש לי כמה שאלות על המפרט והמחשב עצמו. דבר ראשון, הייתי רוצה לדעת עם המחשב יהיה רועש? המחשב שיש לי עכשיו שקט מאוד וטוב לי עם זה. דבר שני, אני משתמש בשני מסכים, ורוצה לדעת שיהיה לי חיבור לשניהם במחשב שבמפרט, אחד המסכים שלי הוא עם חיבור HDMI והשני הוא חיבור כזה - לא יודע איך …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Adir Ohana,

https://www.excaliberpc.com/728307/asus-rog-zephyrus-duo-15.html שימו לב במדויק למפרט מתי יגיע לישראל? ניתן לשדרג את הראם לאחר הרכישה? דעתכם על האתר ששמתי פה הוא אמין לרכוש ממנו? רשום שהאחריות גלובלית אז אני מבין שתתפוס האחריות בישראל ASUS ROG Zephyrus Duo 15 (GX550LXS-XS96) 15.6" 300Hz (3ms) Full HD IPS-Level Gaming Laptop w / RTX 2080 Super Max-Q (Core i9-10980HK)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי 2 שאלות 1. יש לי מחשב פנטיום 4 GF4 MX 440 לוח M של ANG ניראה לי שלהם (בקיצור הוא על הפנים) זיכרוןDDr[1] 1000 עכשיו יש לי בעיה עם המשחקים החדשים שהם לא פועלים לי יותר בגלל שהכרטיס מסך שלי לא מספיק טוב השאלה שלי היא כזאות מכיוון שהלוח אמ שלי ישן ואני לא יכול להחליף לכל כרטיס מסך וזה לוח אמ איטי האם שווה לי לקנות כרטיס מסך או עדיף לקנות מחשב חדש ? 2. אני צריך מחשב בסיביבות 4000 שקל שיחזיק לפחות שנה וחצי שנתיים שיכול לתת מיפרט כזה .???????????? בבקשה תודה רבה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  18. Started by liram21,

שלום לכולם, לחבר שלי הלך הכרטיס מסך במחשב, והוא לא יכל כרגע לקנות מחשב נייד חדש. הוא רוצה לתקן את זה, יש אפשרות לתקן את זה ? אם כן, מאיפה אני יכל למצוא כרטיס מסך של HP Compaq 2230s .. לפי מה שראיתי זה מובנה על הלוח, יש דרך לתקן / להחליף את הצ'יפ הזה ?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by Opal,

היי, אחי סטודנט והוא צריך לקנות מחשב נייד, יש לי מספר שאלות ולא בקשה להמלצה, אז לא לבקש טופס או משהו כזה רציתי לדעת איך המחשבים של HP ? איך הזרימת אוויר בהם ? אם משווים HP ל-DELL, מה עדיף ? האם המחשבים של HP מתחממים ? והדילמה היא ככה : באפשרותי לקנות מחשב נייד של HP ב2,900 ש"ח עם מעבד I5 או לקנות ב3,300 ש"ח מחשב נייד של Dell (אותם רכיבים בדיוק, מוזר אך נכון) אך עם מעבד I7 שווה להוסיף 400 ש"ח, יהיה הבדל משמעותי לסטודנט ? תודה מראש! זה המחשב של DELL http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..8.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23084&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי מבקש הצעות למחשב בסביבות 2000 ש"ח לשימוש משרדי אבל שיחזיק זמן רב, תומך רשת ביתית וכל מיני דברים שמשמשים משרד בנוסף windows xp pro office מלא מסך 19" כמובן ששלושת הנוספים לא כלולים במחיר... תודה מראש ניר

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by Spring_K,

אני נמצא כרגע בארצות הברית וזקוק לדעה לגבי המחשב הזה: Sony® VAIO® VGN-NS150J/W 15.4 http://www.officedepot.com/a/products/977690/Sony-VAIO-VGN-NS150J-W-15/ המחשב אמור להחזיק תוכנות "כבדות" כמו קיובייס ופוטושופ כדוגמה... כמה שאלות: הוא מספיק חזק למה שאני צריך ממנו? המחיר שלו טוב? ומה ההבדל בין מעבד שמתחיל ב T וזה שמתחיל ב P לדוגמה P5800 - T5800 תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  22. צריך המלצה למחשב בעיקר למשחקים!! בתקציב של 3K עד 3.200 ש"ח.. מחשב עם כרטיס מסך של NVIDIA. בעיקר את הכרטיס 540M! ששמעתי שהוא כרטיס מעולה... ואפשר להשיג אותו בטווח המחירים האלה.. ו.. איך המחשב הזה שווה את המחיר? http://www.kama.co.il/product_details.php?product=164639

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nirnir93,

אחרי שהמחשב הישן שלי נשבר לרסיסים, אני חושב על לקנות אחד חדש. בגדול: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר תכנות(מECLIPSE עד CUDA) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6. לא חשוב מבריק או מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Settings,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כבדות שאין לי אפשרות לציין כרגע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב StarCraft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by etaish,

אהלן, חבר רוצה לקנות מחשב חדש ב 3-3.5K, זרקו לי המלצות ... שנוכל להביא לו שיקנה לעצמו מחשב ליומלדת ... אין לי יותר מידי זמן לשבת ולחשב וכו וכו , אז אם מתחשק לכם לעזור לי אני אודה לכם מקרב הבאנג [מחשב לצרכים ביתיים, אינטרנט, משחקים , מוזיקה וכוכו, לא שום דבר שקשור למודינג/ אוברקלוקינג] תודה : )

• 2 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.