עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by argorny,

בקשה למפרט, תקציב 6300 ש"ח, ללא חריגה. שימושים: עריכה גרפית ותלת-מימד, משחקים, סרטים איכות HD במסך "46, OC בערך 25%. בקשות מיוחדות: שיהיה מבוסס Ci7, לוח אם של ג'יגהבייט. זיכרון כנראה יהיה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4796 התקציב הוא לא כולל זכרון אז אין צורך. קירור טוב למעבד.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by ran1809,

אז ככה אני מגדיר למחשב נגיד שכאשר אני סוגר את המכסה או לוחץ על לחצן השינהה המחשב הולך לישון, עד כאן הכל בסדר והמחש ישן. עכשיו אם אני פותח את המכסה, המחשב אמור להתעורר וכאן מתחילה הבעייה. כנראה שהנועל של המכסה לא מספיק חזק או משהוא ומספיק תנועה קלה כמו הזזה של המחשב והוא מתעורר ממצב השינה כלומר אי אפשר להשאיר אותו במצב שינה בתוך תיק כי הוא עלול להתעורר ואני לא אדע ואז חימום סוללה תגמר בקיצור לא רצוי. מה האפשרות להגיד לו שלא ייתעורר משינה כאשר אני פותח את המכסה, נגיד רק כאשר אני יילחץ על לחצן ההפעלה, כי לא מצאתי איך לעשות זאת? תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by amirxbox,

ספינת הדגל לשעבר של LG. http://www.lge.com/products/model/detail/lm70%20express.jhtml ואחד של HP נדמה לי מלפני שנתיים-שלוש בערך: http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=1407&c=775 אנא עיזרו לי בהערכה ואם אפשר גם נימוק. ה HP הוא כמו בלינק רק עם שידרוג זכרון ל512 מגה. ה LG עם X600 גירסת 64 מגה.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול DIABLO BF3 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24 של SAMSUNG FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? היה נחמד אם מסתדר להגדרות גבוהות לא MUST. 3. ה…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  5. אני זקוק למחשב בעיקר עבור בניית אתרים בפלאש. המחשב הנ"ל יעשה את העבודה או יקרטע? http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=2704

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  6. מדובר פה בחפירה קטנה - נא לקרוא כדי להבין מה אני מחפש. אז ככה אני גר במן שכונה סגורה (כ600 אנשים - לא מדובר בבית משוגעים) בכל אופן בזמן האחרון פקד אותנו גל וונדליזם והוועד החחליט שצריך להחליף את המצלמות האבטחה הותיקות במשהו מתקדם יותר, במצלמות וידיאו מתקדמות באיכות גבוה. והוחלט שליתר בטחון עדיף יהיה לשמור את כל התמונות לשבוע (Just in case) לאחר מכן החבר'ה קצת נסחפו ורצו להפוך את המחשב לשרת שבוא אפשר יהיה לשמור קבצים ולהוריד אותם לכל מחשב בשכונה (בשכונה כ150 יחידות דיור שמחולקים ל15 בתים כשלכל בית חיבור 10 מגה בייט - משותף לכל יחידות הדיור באותו בית) - כמו כן כמובן גם האפשרות לעשות סטרימינג מכל מקום לכל מקום (בשכונה כמובן) כמה שאלות לפני? 1.האם יש צורך לשנות את החיבור לפני…

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  7. זקוק להצעה/המלצה למחשב+מסך+מדפסת לשימוש ביתי של תלמידת בית ספר יסודי. עדיפות ל-KSP ו-IVORY בשל קרבתן לאזור מגוריה. עד 4-4.5K. תודה.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  8. יש מצב לשינויים,בנתיים זה מה שבניתי,אני לא מחפש מחשב לOC. רק מחשב למשחקים וסרטים,שיריץ לי משחקים בצורה מושלמת על גרפיקה איכותית וגבוהה מה דעתכם? - Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333MHz 6MB + OCZ OCZ Vendetta CPU Cooler ¤1020 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1125 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤419 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 XpertVision nVidia GeForce 8800GT 512MB Super ¤899 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1173 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 צורב פנימי DVD+\-RW X 20 תוצרת SAMSUNG דגם 203B SATA ¤149 http://www.foxpc.…

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  9. שלום לכולם, אודה לעזרתכם עם רכישת נייד חדש עם הדרישות מטה: * מטרות המחשב? המחשב מיועד לעריכות סרטים בעיקר, עם יכולות רינדור טובות. אפשר גם למשחקים (ARMA3 ו-BF4 על גרפיקה בינונית עד גבוהה). * גודל המסך? 15.6-17" רצוי מט. * רזולוציית המסך? מינימום FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיהיה NUMPAD. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב זמן העבודה יהיה בבית ממילא עם חיבור לחשמל, לא נדרש הרבה זמן סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? אפשר, לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD עד 512GB. * כונן אופטי? אפשר, לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? …

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by B0o!,

המפרט שלי כרגע: AMD 64bit 3000+ VeinceCore GigaByte K8NF-9 [K8Triton Series] 512RAM Dual Channel [256X2] GeForce 6200 TC 256mb זה מה שבאמת חשוב לי שמחשב... אז ככה אין לי תקציחב כמעט בכלל אבל החלטתי שאני חייב לגרד כסף איכשהוא ולשדרג! או את הכרטיס מסך או את הזיכרון! בגלל שבמחשב משמש אותי בעיקר לעיצוב גרפי כבד ומשחקים כבדים... ובגלל שכ"מ שלי לוקח זיכרון פיזי אז יש לי מלא Memorey Lost... אז ככה מה יותר כדי לשדרג כרגע? ואיך? ולאיזה? כרטיס מסך? [אני חשבתי על ה7600] או זיכרון?? תביעו את דעתכם ותביאו את האופציות הכי טובות לדעתכם!!! תודה לכל העוזרים!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  11. היי, אני רוצה לקנות מחשב. רוב עבודתי היא בתכנות, ז"א שיהיו הרבה תוכנות כגון Visual Studio, Office וכו' פתוחות ברקע (הרבה זכרון עבודה). בנוסף אני רוצה שהמחשב יעלה באופן טוב את המשחקים Starcraft 2 ו- Civilization 5. אני לא יודע אם רף התקציב שלי הוא סביר או מעט מדיי: כ 3000 - 3300 ש"ח. שמתי עין על המפרט הזה מקיי אס פי - האם הוא מתאים לי? האם יש דברים שאפשר לשנות? האם המחיר סביר למפרט? מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P7P55-M s1156 Core i5, Intel P55, DDR3 1600, PCI-E, 1394a - מהו 1394a? זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi D…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by orior123,

אשמח לקבל הסבר על ההבדל בין מסך ultrasharp המגיע עם e1505 לבין truelife . תודה

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  13. שלום לכולם המחשב הואבעיקר למשחקים בהגדרות גבוהות אני חושב שכרטיס מסך מסוג GTX460 768M יספיק לי מבחינת מסך יש לי כרגע 2007FP dell שהוא מסך נהדר מבחינתי אשמח לשדרג אותו למסך גדול יותר אם יש לכם המלצות (לא כחלק מהתקציב. בתקציב נפרד נגיד של כ1500 ש"ח) התקציב הוא 4000-4500 עבור מחשב בלבד (בנוסף כ1500 עבור מסך ועוד כ500 עבור מערכת הפעלה = סה"כ 6000-6500 ) אשמח אם תכוונו לגבול התחתון של התקציב חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (7) וקריר החלטתי להרכיב את המחשב לבד כי זה משהו שצריך לדעת (וגם לא אמור להיות מסובך) וגם בשביל הכיף שבעניין אז אשמח להמלצה על מארז שקל לתפעול לא יהיה OC ואופק שדרוגי יהיה רק ברמת כרטיס מסך אם בכלל לוח אם- יש צורך בחריצי הרחבה - אינטרנט אלחוטי ואפשרות לUSB3 וכד' …

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  14. שלום, אני מתכוננת לקנות מחשב שיעודו, עיבוד תמונות (כל קובץ התחלתי הוא מינימום 20 מגה). מעבד: amd athlon 939 xp 3000 64 bit לוח אם:בהצעה א' ga-k8nf-9 Gigabyte או בהצעה ב' ga-k8ns-c-939 שניהם של Gigabyte זיכרון 2GB ddr 400 mhz אחריות לכל החיים בהצעה א' בהצ הב' הזיכרון הוא של חברת SAMSUNG DDR PC 3200/400 אחריות ל3 שנים דיסק קשיח: הצעה א' 200gb sata 7200 + 8 mb בהצעה ב' - 200gb 7200+8mb - ata100 של western digital צורב DVD של NEC X16 כונן 1.44 מארז בהצעה א' THERMALTAKE SOPRANO עם ספק כוח 460 W בהצעה ב' Thermaltake Xaser III Romeo וספק כוח של thermaltake purepower 460 w blue light בנוסף בהצעה א' נאמר לי כי יוסיפו מאוורר חזק למעבד בכ-200 ש"ח של חברת thermaltake - אין …

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  15. שלום חברה, אני אשמח לקבל הצעה למפרט מחשב-נייד, הנה הנתונים שאני יכול לתרום. מחיר - אזור ה 5000 שח מקום רכישה - ניו-יורק מטרה - מחשב-נייד שישמש צלם דיגיטלי לצורכי עיבוד תמונות.חשוב מהירות ואיכות מסך אני לא מבין כלום בחומרה, מקווה שמה שרשמתי פה יעזור לכם ביעוץ. תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  16. מעוניין לרכוש לוח אם למחשב נייד TravelMate 290 יד שניה

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by h-lior,

שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם :-) אני סטודנט למדעי המחשב...זקוק לחוות דעת על מחשב נטבוק של asus ה- 1215N. אני זקוק למחשב סופר נייד...קליל, קומפקטי, עם סוללה טובה אבל גם ביצועים לא רעים. חוץ מהדברים הרגילים(אינטרנט+אופיס) אני גם מקמפל תוכניות בויזואל סטודיו... השאלה, האם לדעתכם, מחשב עם מעבד אטום(אפילו שהוא דגם שווה ודו ליבתי D525) יכול להריץ טוב את התוכנה ? האם לדעתכם יעשה את העבודה? אני לא מקמפל דברים כבדים אך בכל זאת תוכניות בינוניות... כמו כן...לאיזה מעבד אחר מקביל המעבד הזה? בהשוואה לסדרות הקיימות...? ככה אוכל לקבל פרספקטיבה. המון תודה, ליאור.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by jioht games,

יש לי מפרט של מחשב גימינג לי אין ידע רב בנושא מישהו יכול לעזור לי לנסות לשפר את המחשב שהיה יותר מהיר יש לי דיסק קשיח רבע טרה cmd שאני יוסיף למחשב בנוסף אני יכול לחרוג מהתקציב ב500 ש"ח בבקשה תעזרו לי אין לי הרבה ידע במחשבים ואני צריך עזרה תודה רבה למי שיעזור לי מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by eliko78,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?:לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב:אינטרנט * 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?:לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?:6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?:לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים:פתח תקווה 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)?:לא 12. האם ח…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  20. בת דודה שלי רוצה לקנות מחשב חדש שיריץ לה משחקים קלים כמו SIMS ושישמש לאינטרנט,ICQ, מוזיקה וכו'. התקציב הוא בין 1600 שקל ל2000 ש''ח. חשבתי על המחשב הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_2495_2496&products_id=25160 הבעיה היא שאני לא יודע אם הכרטיס מסך שם מספיק טוב.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by YK24,

היי הגיע זמן לשדרג את המחשב בבית של ההורים שלי התקציב הוא בערך 1500-2000 שקל המחשב יהיה עבור גלישה באינטרנט וסרטים ושימושים כללים כמו OFFICE וכו' אשמח לכל הצעה המון תודה

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  22. * מטרות המחשב? צפיה בסרטים HD (בחיבור מסך חיצוני) , מחשב חזק שירוץ חלק עם הרבה משימות במקביל (פיתוח ב intellij,eclipse), * משקל: בין 1.5 ק"ג עד לאיזור ה-2.5 גג * גודל המסך? באיזור ה-15.6-14 * רזולוציית המסך? פחות קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיספק לי לפחות 3 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?יציאת HDMI חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB DISC לפחות * רצוי שיהיה לפחות שנה אחריות * מעדיף שיגיע עם windows7, אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מתעניין בדגמים של ASUS מעדיף בלי מסך מגע אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  23. אחותי צריכה מחשב חדש והחלטתי לעשות SCAVANGE לחלקים שיושבים לי בבית ולקנות מעט חלקים חדשים. כרגע יש בידי לוח אם ומעבד, כשהילדה תצטרך מארז, ספק, כונן, וזכרונות (שכחתי משהו?). החלטתי גם לתת לה את ספק הכוח שלי אבל אצטרך לקנות לעצמי אחד חדש. כנ"ל הכונן. הספק והכונן ישומשו למטרות גיימינג ו-OC (כלומר, הספק צריך לעמוד בלחצים, על מערכת E8400+4GB+8800GT; הכונן צריך להיות ברמה סבירה כי הבנתי שזה יכול להשפיע על ביצועי משחקים אם המשחק נקרא מהדיסק). אחותי צריכה את המחשב רק למסנג'ר, פייסבוק, פורומים, שטויות כאלה. עבודה משרדית מה שנקרא. התקציב הוא בין 500 ל-700 אבל אם זה -ממש- משתלם אפשר גם לחרוג ל-1K. הכנתי את הבאנדל הזה, עוד לא בחרתי זכרונות: [table] [tr] [td][/td][td][/td] [td][…

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות אתרים, גיימינג קל, קצת וירטואליזציה וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS FS GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by izikd,

אהלן, אחרי שהלך לי המחשב שהיה מחובר לטלויזיה ושימש לצפיית סרטים וסדרות (מבוסס על הסדרות הישנות של הספרון, סביבות ה1.7GHZ) אני מעוניין במחשב שהשימוש שלו הוא נטו להיות מחובר לטלויזיה ולעבוד לי דרך השלט. התקציב הוא סביבות ה1000 עד 1500, עם נטיה לכמה שפחות. אני באמת חושב שאם הסתדרתי עם מחשב שהיה תחילה Athlon XP 1.6GHZ (אחרי זה שודרג מחוסר ברירה), אז אין סיבה שאני אצטרך לקפוץ עכשיו מעבר לתקציב הזה. מה שאני צריך במפרט זה ככה: 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרון 4. כרטיס מסך עם SVIDEO (עדיפות למובנה בלוח, בתנאי שיעשה את העבודה) 5. דיסק קשיח 5. מארז קטן וקומפקטי. אם ניתן אני מעדיף שהלוח יהיה יותר קטן מATX ובהתאמה גם המארז, כמה שיותר קטן. (האם יש על מה לדבר על מחשבי Barebone למינהם? בתקציב…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.