ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
הענין הוא שיש לי כבר כרטיס מסך GeForce 9600 GT וגם 2 הארד דיסק יש לי אחד 500 GB ואחד 620 אני צריך מפרט של מעבד אינטל עם קירור טוב ולוח לא משנה העיקר טוב ו4 GB זיכרון פנימי אני צריך ספק חזק כי הכרטיס מסך שלי דורש שני חיבורי חשמל נוספים לא כולל מסךוצורב מארז יפה לא משהו יקרודיי שקט (מחשב למשחקים כבדים לדוגמא GTA IV ) אפשרות לOC מינמלי עד בינוני ותודה רבה לכול מי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן מה קורה אז ככה קיבלתי מחשב נייד במתנה ואני רוצה שתגידו לי איך הוא? ואיזה משחקים אפשר להפעיל עליו לפי הנתונים שלו? אשמח לדעת ולהשכיל תודה אם אתם רוצים עוד פרטים כי זה לא מספיק אז תגידו לי איפה לחפש ואני אביא http://img42.imageshack.us/img42/3175/k80p.jpg
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
התקציב הוא 3000 והמחשב הוא למשחקים בעיקר intel core 2 e6400 לוח אם: INTEL SHREWSBURY DG965SSCK זיכרונות: Kingston DDR2 512MB 800MHZ CL5 X2 כרטיס מסך : (חלש אני יודע אבל אין תקציב ליותר מזה....) LEADTEK GEFORCE PX6600 254MB 128bit דיסק קשיח :80g satta2 של חברה כלשהיא אני לא זוכר בידיוק...... חישבתי את כל זה בZAP וזה יצא לי הרבה יותר מ3000 שקל אבל אני הצלחתי להשיג את כל זה בקומבינה..... עכשיו השאלה היא האם יהיה לי קל להריץ עליו תוכנות ומשחקים כבדים מאוד .......... אשמח אם תוכלו לנסות לשנות דברים במפרט (אני יודע שזה קשה לאור התקציב הזעום......) תודה לכולם!!!!
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ערב טוב וברוכים הנמצאים, אחותי הגדולה מתעניינת על מחשב חדש. פנתה אלי אחותי (אני אכן ידוע בתור שועל קרבות מפרטים ותיק) וביקשה את הדברים הבאים- 512 מגה זיכרון (אלא אם כן אני ממש לא באופנה וזה כבר לא הרבה) הארדיסק גדול אבל לא בהגזמה מעבד לא מיושן צורב דיוידי וכל השאר לא ממש מעניין, שלא נאמר אפילו על הזין. נכנסתי לאתרים שעוד הצלחתי למלמל את כתובתם וחשכו עיני! מה זה כל המילים המסובכות האלה? SATA או ATA רגיל? זה באמת שווה? מתי יצאו כל המעבדים האלה? תודה למגיבים. בין המגיבים נכונה יוגרל מגיב שלא הגיב נכונה.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום... אחרי שאני כבר 4 שנים עם אותה גרוטאה שמתחילה כבר להראות סימנים של שביקת חיים החלטתי שהגיע הזמן למחשב חדש. הוא כנראה יישאר הרבה זמן אז יש עדיפות גבוהה לחלקים אמינים וזה. הארדדרייב 200 גיגה כי זה גם למטרות שיתוף קבצים (סרטים/מוזיקה). כאמור גם לגיימינג אבל לא צריך מפלצת אכזרית שתציג הכל ב1200X1600 על ההגדרות הכי גבוהות. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 3500-3000 שח וברצוני לקבל מפרט לגבי מחשב מסויים. המפרט הוא: AMD 3000 64BIT לוח טוב שמתאים לו. 512MB DDR 400MHZ כרטיס מסך לא זול ולא יקר מידי דיסק קשיח 80GB DVD צורב וזה הכל (לא כולל מסך) אני אודה מאוד לפניות מהיורות תודה נתי!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hi:
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מדובר במפרט שאני בניתי אבל הייתי מעוניין לוודא שהחלקים שלו מתאימים אחד לשני ושאני מקבל את המירב בשביל הכסף שלי המחשב מיועד לגיימינג ברמה גבוהה עם משחקים החל מוורקראפט 3 דרך סדרת Total War ועד הדרישות המחמירות של קריסיס ושכמותו. מעבד מעבד Intel Core i7-3820 Tray 1 ₪1626 [/l][/l][/l][/l] לוח אם לוח אם Asus P8Z68-M PRO 1 ₪824 [*] דיסק SSD כונן קשיח Crucial SSD M4 2.5" 9.5m 64GB 1 ₪460 [*] דיסק קשיח כונן קשיח Seagate Barracuda 7200 ST2000DM001 3.5" 2TB 1 ₪616 [*] זיכרון זיכרון Patriot Viper Xtreme 8192MB (4GBx2) DDR3 1600MHz CL8 1 ₪309 [*] כרטיס מסך …
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין במפר למחשב בסכום של עד 3500 ש"ח מיועד למשחקים ממוצעים. (לא גיימר כבד) גלישה באינטרנט הורדת סרטים ושימוש בתוכנות לשינוי פורמטים(divx , mpeg ) בקיצור מחשב שיעבוד יפה ולא יתקע או יהיה איטי בגלישה כשאני עושה ברקע פעולה ממוצעת אחרת. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מפרט קיים: GA-EP35-DS3 Q9505 A-DATA DDR2-800 6GB GeForce 9800GT 1GB שימוש עיקרי: עריכות בפוטושופ, עבודה עם קבצים כבדים (מעל 1GB) בתקציב עד 2000ש"ח, האם יש טעם בשדרוג, ואם כן מה אתם מציעים? (חשבתי על הוספת זיכרון) או שעדיף לחסוך למפרט חדש? אם מחשב חדש אז מעבד+לוח+זכרונות+כונן SSD ב 3-4 אלף (אם התקציב לחוץ אפשר לוותר על SSD בשלב הזה) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט לחבר עד 2000 שקל רצוי איפלו זול יותר ,שאיפה ל1500 ! המחשב ישמש לרוב לעבודה עם אופיס ואינטרנט ומשחקים מדי פעם אבל לא משהו רציני אין צורך בציוד הקפי ומסך ורצוי מפנדה אבל אפשר מחנויות אחרות אם יש הבדל משמעותי במחיר תודה
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לפתוח דיון ראשי לכל מה שאני צריך סוף סוף נתחיל במעבד ובלוח אם: הבנתי שטכנולוגיית הVirtu mvp בקושי משפיעה על ביצועים. עם זאת, כשמאפשרים Virtual Vsync ו-HyperFormanceאז יש הבדל ניכר בביצועים. יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: Virtu MVP (1 פועל רק על צ'יפסט Z77? 2) בשביל Virtual Vsync ו-HyperFormance צריכים ליבה גרפית מובנית על המעבד (במקרה הזה IB)? 3) האם Virtual Vsync ו-HyperFormance פוגעים באיכות בדרך כלשהי? 4) צריך המלצה ללוח אם טוב ולא יקר מדי שיתאים לIB לאחר OC ל4.3 ,ויתמוך ב-Virtu MVP 5) צריך קירור טוב למעבד הi5 3570K לאחר OC נ.ב: אני ירדתי מהOC המטורף... הבנתי טוב מאוד שעם IB אי אפשר לעבור את ה4.5... תודה ( אני בסך הכל רוצה ללמוד איך לבנות מחשב. אל …
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אחרי מליארדי התלבטויות החלטתי בסופו של דבר ללכת על הלנובו שמצאתי בדילים של לנובו http://www.lenovo.com/shop/deals/iuc מה שנשאר זה לסגור פינות אחרונות ובזה אשמח אם תעזרו לי צירפתי תמונה קטנה עם מה שיש: ואשמח אם תעזרו לי לבחור איזה מ2 המעבדים ששמתי שם עדיף (אני עובד קצת עם תוכנות לעריכת וידאו במידה וזה משנה) האם כדאי לשדרג זכרון ל3MB ב50$ והאם שווה להוסיף 19$ לכרטיס רשת האלחוטי מתקדם יותר אין לי מושג מה ההבדלים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
№ Code Product Price Quant. Summ 0 7517 Antec P180 Aluminium P/S not include Case 980.00 ¤ 1 980 ¤ 1 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 2 8766 Corsair TWIN2X2048-6400 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS Memory 1750.00 ¤ 1 1750 ¤ 3 8633 Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 461.00 ¤ 1 461 ¤ 4 8918 Gigabyte GA-965P-DS4 Intel 965P LGA775 Motherboard 1161.00 ¤ 1 1161 ¤ 5 8956 Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU 2050.00 ¤ 1 2050 ¤ 6 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1 200 ¤ 7 8203 Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card 2566.00 ¤ 1 2566 ¤ 8 6966 Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII H…
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הוא גרפיקאי שעובד על תוכנות Adobe Dreamweaver , Photoshop וכו.... הוא מעוניין לרכוש מחשב נייד מספיק חזק שיריץ תוכנות אלו . ההתלבטות הינה בין מחשב נייח לנייד והתקציב הינו כ- 5000 ש"ח - עדיפות לנייד בגלל הניידות. האם ניתן להרכיב מחשב נייד חזק במחיר סביר , במידה ולא באיזה סכומים מדובר ? אשמח להמלצה על משב נייד. תודה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום רב , אני מעוניין לעזור לזוג מבוגרים לקנות מחשב נייד השימוש העיקרי שלהם זה סרטים, מוזיקה, אינטרנט והתעסקות עם תמונות (צילום\פPICASA) אני לא מעודכן בחברות מי אמין יותר או פחות בניידים, כמו כן ,הנתונים שהתייחסתי אליהם: התקציב שלהם זה בין 2000-3000 מעבדי I3\5 של אינטל, מסך כמה שיותר גדול (למרות שהמחיר מגביל) , זכרון (לא פחות מ4GB) הרד דיסק (לפחות 500GB) משקל (לא כבד מדיי ,סטנדרטי) והכי חשוב אחריות. בהתאם לנתונים אלו, המפרטים שמצאתי הם : https://docs.google.com/file/d/0B8UqpMe3at0xZUxmUWRMUUFkSU0/edit אשמח לחוות דעת או מפרטים נוספים תודה, רבה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
במדור מפרטים מומלצים כתוב שהם כבר מעודכנים, אבל בתאריך על כל מפרט כתוב שהם עדיים מעודכנים למרץ/אפריל ולא ליולי. מה נכון? מתי יושלם העדכון ליולי/אוגוסט?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום! רציתי לבקש ממכם אם מישהו יוכל לבנות לי מפרט מחשב בתקציב של 5000 - 6000 begin_of_the_skype_highlighting5000 - 6000end_of_the_skype_highlighting ש"ח. לא צריך את כל הציוד ההיקפי. המחשב הוא למטרת משחקים [הכי חדישים שיש] ועריכת מוזיקה וגרפיקה... אני גם רוצה לחבר אותו לטלויזיה ושיתמוך טוב בHD תודה לכולם!!!
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין להזמין מחשב מארהב, למישהו יצא לשלוח מחשב בדואר ישירות עליו ויכול להעריך את העלויות? האם משתלם יותר לשלוח דרך חברת שילוח או ישירות דרך פדקס,dhl וכדומה באופן עצמאי
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, יש לי DELL VOSTRO 3550 , קניתי לפני שנה וחצי בארה"ב. לא זכור לי שקיבל מכה בזמן האחרון..בכל מקרה פתאום בבוקר הזזתי ממש טיפה את המסך, וכל המסך התחיל לרצד..וגם אחרי כמה שניות שהריצוד נפסק, המחשב קפא , וחזר לעבוד רק אחרי ריסט. זה כבר לי כבר 3 פעמים מאז.. כל תזוזה קטנה של המסך הוא קופא ומרצד. למישהו יש השערה אם זה רק מגעים? וכמה פחות או יותר אמור לעלות תיקון של זה? הייתה לי אחריות שנה בינלאומית של DELL..אולי אני אוכל להאריך אותה או משהו..אני אבדוק איתם תודה!!
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל להרכיב לי מפרט מבוסס Intel וגם AMD. מחשב מתוכנן להחזיק ל-4-5 שנים הבאות - אולי הרחבה בעתיד הרחוק מאוד. מטרת המחשב, אופיס,אינטרנט, עבודה בתוכנות גרפיקה, משחקים קלים/של פעם (כרטיס עד 500 ש"ח). כולל מסך במחיר הנ"ל 19 אינצ' עדיף. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קבלתי הצעה קצרת מועד כלומר עלי להחליט אם לקנות עד השעה 13:00 ההצעה היא ל ASUS EEE 1015P http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=ymgu9dBCiMSvFwg דרך אתר P1000 מהיבואן רונלייט http://ronlight.co.il/category.asp?cid=462 חשבתי לקנות את המחשב בדיוטי פרי ב450$ ששווים לכ 1700 ש"ח (לא כולל מיסים...) http://www.bug.co.il/dutyfree/computers-innerpage.html וקבלתי את ההצעה כרגע מP1000 כשהיא עומדת על 1700 ש"ח..! ואני לא אוהב להחליט בלחץ ולכן אני מחפש גיבוי.. מה אומרים?! המעבד N450 הדיסק 250G הסוללה לפי מה שכתוב 63Wh אבל מוזר שכתוב באתר של רונלייט רק 10.5 שעות עבודה באתר היצרן כתוב מספר סוגי סוללות והחזקה ביותר, זו של ה63Wh, כתוב שמחזיקה 13.5 שעות הקיצר מה אומרים?!?!?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד, עיקר השימוש לעימוד. השאלה לגבי כרטיס מסך, כמה טוב כרטיסי המסך המובנים במעבד, לדוגמה Intel HD Graphics 620, כי לפי מה שנראה מדובר בכרטיס גרפי די מוצלח, האם יש ערך מוסף לכרטיס מסך של NVIDIA כשהמחשב לא מיועד לגיימינג.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב טלוויזיה עצומה לדירה החדשה - והבנתי שהיא לא תממש את הפוטנציאל שלה ללא מחשב שיתמוך בה. אני לא בטוח עדיין איזה טלוויזיה אני אקנה, אבל היא כמובן תהיה FullHD. המחשב שיתמוך בה צריך כמובן להריץ סרטים ומערכת הפעלה נוחה. בנוסף, אני רוצה שהמחשב יריץ באופן קבוע קליאנט של ביטטורנט אשר יהיה אפשר להתחבר אליו מרחוק (משהו בסגנון Transmission). אין לנו בדירה כבלים או Yes, אז אין צורך בכרטיס טלוויזיה - אבל אני רוצה לשמור את האופציה לקנות אחד בעתיד. בנוסף: 1. המחשב יתחבר לאינטרנט בעזרת wifi - אז נדרשת תמיכה בכך (בעדיפות על ידי כרטיס פנימי) 2. יש לי הארדיסק חיצוני של 1TB אשר אפשר לחבר למחשב באופן כמעט קבוע, כך שאין צורך בנפח אחסון גדול התקציב הוא באיזור ה-2000 ש"ח. אני…
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך בבקשה המלצה למפרט על פי הדרישות הנ"ל. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים גרפיקה בינונית, פוטושופ ברמת תחביב ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך נוכחי 1280x1024 יכול להיות שישודרג בעתיד * באיזה סוג משחקים תשחקו? wow, fifa, cod * …
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?file=zvgjmvitnmmk.jpg טוב השאלה שלי האם שווה לקנות מחשב עם מפרט כזה ? או לחכות עוד חצי שנה ולחכות שיצאו רכיבים חדשים שיהיו יותר טובים? אני לא לחוץ על המחשב כרגע, אז רק תגידו אם יהיה שוה לחכות למעבד או מסויים או כרטיס מסך, תודה.
-
- 11 תגובות
- 708 צפיות
-