ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה, אני נוסע לארצות הברית במוצא"ש הקרוב למשך שלושה שבועות. אני מחפש מחשב עד1300$ פחות או יותר. השימושי העיקריים שלי יהיו ללימודים (מדמ"ח אבל אני בספק עד כמה זה פקטור), גיימינג (לא מצפה להריץ את קריסיס 2 על הגדרות מקסימליות אבל כן שיחזיק לי יפה לתקופה הקרובה) וקצת שרתיים וירטואלים (מתעסק טיפה בתחום). משקל לא מהווה כל כך פקטור. אני מודע לכך שעם דרישות כאלה אני לא צריך לצפות לזמני בטריות טובים במיוחד אם כי שלוש שעות יכול להיות נחמד זהו בערך אשמח לעזרתכם המהירה
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין במחשב נייד שיתאים לדרישות הבאות: תקציב - 3800 ש"ח שימושים: תוכנות אופיס, סרטים, תוכנות מסרים, מולטי טסקינג, הורדות, משחקים קלים. גודל מסך 15 אינטש מסך מבריק משקל - סביבות 3 kg אני נמצא בסלובקיה, ומצאתי בחנות מסויימת דגם מחשב מסוג טושיבה בהבדל מחירי מאוד גדול. לינק למחשב - http://www.datacomp.sk/default.asp?cls=stoitem&stiid=25474 3100 ש"ח TOSHIBA A -300 1LT 1)הייתי רוצה לדעת האם מחשב זה מספק את צרכיי. 2)האם יש מחשבים מומלצים אחרים בתקציב שלי. הרכישה תתבצע בימים הקרובים . תודה רבה מראש לכל העוזרים. ירון.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
הי לכולם קניתי השבוע (כבר קבלתי ) את המערכת הנ"ל (בחלקים) ועדיין לא הרכבתי אותה אבל בהחלט רציתי לשתף אתכם בכדי שאולי יהיה חומר זה לעזר המקום נותן מחירים מעולים יחס הוגן (בדוק ) וחבל לשלם יותר אם אפשר פחות. אני עדיין לא מפרסם את שם האתר (אין לי מושג אם מותר ) למרות שאני רואה שכולם נותנים פה את " נעה מחשבים" וכו' בכל מקרה המערכת שלי היא כדלקמן: מעבד P4C 512K לוח Asus P4C E Deluxe זכרונות של OCZ 3500 512*2 433 EL מארז של Antec Sonata Piano (עדיין לא הרכבתי אבל הוא נראה מדהים) צורב DVD של LG מאוורר נוסף 120MM של ... (לא זוכר את שם החברה) דיסק קשיח של WD S.ATA 80GB אין לי צורך במקום נוסך מכיוון שיש לי דיסק חיצוני של WD 250GB Fire Wire מצורף לינק לדיסק (חבל על הזמן, משהו מדהים…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קניתי נייד של HP אחרי כמה ימים שמעתי רעשים מכיוון הדיסק קשיח ולא חשבתי שזה רציני בסוף זה הפריע לי אבל זה היה אחרי הקניה ב21 יום שלחתי למעבדה של HP ואמרו שצריך לבדוק אותו האם זכותי לבקש החלפה בגלל שזה חדש ומהיום הראשון התחילו הרעשים אבל התעצלתי להתקשר לHP ולהודיע או שכבר זהוא ושצריך לתקן במעבדה וזהוא?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ממש בימים הקרובים אני הולך לקנות את המחשב הבאה משתי חנויות: K.S.P מעבדי אינטל? ASUS P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, SATA2, PCI-E 690 - 45 (הנחה) זכרונות? DDR II 667 512MB Corsair 2 580 דיסקים קשיחים? Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA II 370 - 20 (הנחה) סה"כ 1640 - 65( הנחה) -------------------- 1575 LOGICPC מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 8423 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black (P/S Not Inc) Case 303.00 ¤ 1 303 ¤ 1 8284 Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 634.00 ¤ 1 634 ¤ 2 8633 Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 461.00 ¤ 1 461 ¤ 3 8832 Sapphire Radeon X1800GTO2 PCI-e 512 MB DDR3 VIVO Retail…
-
- 12 תגובות
- 722 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, לא לעבור את החריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להוסיף עד 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד(כבד), עריכת מוזיקה(כבד, פרנסה עתידית), עריכה גראפית(מזדמן) משחקים: שיריץ על ULTRA במשחקים עכשווים כגון BF4, FC3 ,COD:GHOSTS,MINECRAFT+SHADERS תוכנות: Cubase Fl Studio Adobe Photoshop Sony Vegas -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קיבלתי מאיזה מחסן עתיקות מחשב ישן של טושיבה, סטלייט 1405 S151, מפרט לא משהו אבל מעניין אותי להפעיל אותו. המחשב נדלק בעבר, שכב איזה חצי שנה באחסון, ועכשיו כשהוא נדלק הוא אומר שיש לו שגיאת CMOS וללחוץ F1. לחיצה על F1 לא עושה כלום, אבל כשעושים CTRL ALT DEL המחשב כן מגיב וחוזר על השגיאה הזאת. הצלחתי לפרק את המחשב ולהגיע לסוללה, הוצאתי והכנסתי אותה כמה פעמים וניסיתי להדליק את המחשב עם ובלי הסוללה, ללא הועיל. השגיאה עדיין נשארת. הצעות נוספות?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הציעו לי את המחשב ב3200 השימוש שלי זה AUTOCAD החדש קצת סרטים ומוזיקה איך המחשב יהיה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש מפרט למחשב על 2500 ש"ח לא כולל ציוד היקפי. במחשב מיועד למשחקים כמו GTA IV ו - UNREAL 3. המסך אליו ישודך המחשב הוא מסך הסלון התומך עד FULLHD (לא חייב לשחק ב - FULLHD). המארז שיש ברשותי הוא ANTEC 900 חדש בקרטון. כמו כן ישנו ספק של chiftec במבצע של 15% ב - KSP 750W. לא חייב מעבד דור אחרון. אבל כן חשוב לי שיריץ כמו שצריך משחקים. כיוון שמדובר במחשב משחקים וגם ככה יש לי 4TB (אולי יותר) של כוננים קשיחים המכילים את הסרטים וכו', אפשר להסתפק בכונן קטן (הייתי הולך על SSD ללא היו יקרים). לסיכום: מחשב למשחקים הנ"ל אם אפשרות לשדרוג עתידי של SLI / CF. כמו כן יתוווסף בעתיד כונן SSD. מארז יש. חיבור HDMI לטלוויזיה בסלון (42" FULLHD). אודיו אופטי לרסיבר. ציוד…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ראיתי שיש הודעה דומה למחשב לצרכי עריכת וידאו, במקרה שלי השימוש הוא למשחקים ושימוש כללי לזמן הלימודים (צריך להחזיק 4 שנים) אם יש למישהו הצעות על דגמים/חנויות שאפשר לקנות מהם משהו עד המחיר המדובר אני שמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לא משנה לי חברת המסך. רצוי מערכת של אינטל. OC לא חשוב כמעט. על המארז אני סגור : ANTEC 300 HD לא צריך מעל 350GB. כרטיס מסך חשבתי על 9600GT או 8600GT. אני לא רוצה 9800GT וכו' כי אז צריך ספק חזק. מקלדת ועכבר לא נדרשים כלל. וגם לא FLOPPY DISK. זיכרונות DDR2 מספיק. אין צורך ב DDR3. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
צריך מחשב טוב למשחקים וסרטים כולל ציוד היקפי ומסך כרטיס מסך חייב להיות NVIDIA כרטיס קול _לא_ מובנה משהו של creative עדיף דיסק קשיח 160 gb יספיק מארז יפה שקט ואוור טוב ורמקולים איכותיים. לא משהו טוב כדי לעשות OC כי אין לי מושג בזה אפשר לחרוג קצת מהתקציב אבל עדיף שלא.
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
1. מה טווח המחירים שאתה מוכן להשקיע במחשב? 4k 2. מה השימושים העיקריים שלך במחשב? גיימינג. 3. האם תרצה בנוסף למחשב ציוד היקפי? שום דבר. 4. האם אתה מעוניין לבצע בעתיד אוברקלוק במחשב זה? לא. 5. האם תרצה מפרט מחנות ספציפית כלשהי שאתה סומך עליה? משהו שיש באזור חיפה.רצוי כרטיס של NVIDIA.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואת האמת שאני ממש צריך עזרה!! אני מעוניין במחשב חדש לרגל שחרור מצה"ל (מגיע לא?) והבעיה מתחילה כאן! אין לי כל כך מושג מה המצב היום בשוק המחשבים והחלקים.!! העניין הוא שעד לפני הגיוס לצה"ל הייתי מעודכן ואפילו מבין ברמה טובה! בנעשה בשוק החלקים אבל מאז הצבא לקח לי את הזמן ואת היכולת להישאר מעודכן במה שנעשה... אני פשוט חייב מפרט למחשב איכותי עד 5000 ש"ח עכשיו אם אפשר לרשום סיבות למה רשמתם את החלקים האלה ולמה לא כדאי משהו איכותי יותר זה יהיה מדהים ואם תוכלו קצת לפרט באופן כללי על המצב בשוק וכל המעבדים החדשים מה מו מי. כביכול אני רוצה מעבד של אינטל ולוח אם של ASUS כרטיס זיכרון שיהיה איכותי אמממ הארד דיסק של WD בתקופה שלי זה היה מטורף שלא נדבר על MAXTOR אממ …
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! הייתי רוצה לדעת מהו למעשה ה- pci express האם בכרטיס המסך radeon 9550 יש את ה pci x והאם nforce 3 תומך בו או שרצוי לבחור בלוח אם טוב יותר... תודה לכל המגיבים...
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט מחשב כולל מסך 19" לשימושים הבאים: אינטרנט, אופיס, אימיול, סרטים, תיכנות. לא למשחקים!!!. ולכן יספיק לי כרטיס מסך מובנה (לדעתי). אני מעדיף 1G זיכרון שיהיו dual channel 512*2. צורב dvd. ומסך 19" רחב שיהיה לסרטים. בקשר למעבד אני לא יודע (האם pentium d, או amd וכו') אין לי ממש מושג מה ההבדלים. התקציב הוא בערך 2800 ש"ח וכל המוריד הרי זה משובח. בברכה, ליאור
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של Asus שקניתי לפני 4 חודשים בערך.. לפני כמה ימים העברתי קבצים ממחשב ברשת ביתית קווית ממחשב של אחותי אל המחשב שלי.. ובאמצע התהליך המסך הפך לכחול עם המון כתוביות בלבן, ולאחר מכן הוא כבה. אחרי שהוא עשה ריסט הופיע לי כתובית עוד בביוס שאומרת SATA Port1 Device Error Press F1 to Resume למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה, ואם אוכל לתקן את המצב בלי לסכן את הקבצים על ההארדיסק שלי! תודההה..
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בוקר טוב, ALL IN ONE 21.5” VIEWSONIC מה דעתכם ?כדאי לרכוש? המחשב לשימוש,גלישה,צפייה,דואר,יוטיוב,פייסבוק תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
- 1 follower
-
-
בתחילת השבוע ביקשתי הצעה למפרט בסכום של כ- 5,000 ללא מסך קיבלתי הצעה מ BadiDinHo10 להלן ההצעה: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 817 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ¤ 811 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Sparkle 8500GT 512MB Passive Cooling Retail - אחריות 3 שנים ¤ 477 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 180 1 מקלדות מקלדת מיקרוסופט Comfort C…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אם יש לכם הצעה עדיפה, או רעיונות לשיפור, אשמח לשמוע. תודה מראש. מעבד: Intel 775 Dual core (820) 2.8Ghz 64bit לוח אם: Gigabyte 81915G-MFD זכרון: X2 - Kingston DDRII 512mb כרטיס מסך: ATI X800 GTO 256DMI PCI-Ex כונן קשיח: WD 80GB SATA II 7200Rpm
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה ליקנות מחשב בסכום 2K, הוא רוצה מחשב עם: מעבד, לוח אם, מארז, ספק כוח, זיכרון, דיסק קשיח. יש לו כרטיס מסך כבר. תודה לכול העוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אם קיים מחשב כזה הוא חייב להיות הכי טוב שיש יהיה מצויין גם אם מערכת ההפעלה תיהיה על כונן SSD (טוב גם לבטריה)... השאלה אם כבר יש כזה מחשב כי אם כן אני רוצה לקנות(ואם אפשר קישור בבקשה). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי אינטרנט מוסקיה במיוחד סרטים אני מעדיף שיהיה חיבור HD ליראות סרטי HD בLCD תקציב 3200 אפשר לחרוג ל 3500 חשוב שיהיה מחשב אמין ויפה עם אחריות כמו שצריך. תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני בחיפושים אחר מחשב נייד חדש בטווח מחירים של 3000-4500 ש"ח. יש לי כמה שאלות עקרוניות לבעלי הנסיון בפורום: 1) שמעתי שמועות זדוניות על MSI - שהרכיבים שלהם לא איכותיים וכו', האם יש אמת? ראיתי בIVORY מחשב של MSI במחיר זול מאוד יחסית למפרט שלו... האם יש סיבה לחשוש? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2323&CatCode=315 2) מה ההבדל בין Gigabyte W566U ל Gigabyte W536M? ראיתי הפרש של כ500 ש"ח עבור מפרט שנראה זהה (אותו מעבד, אותה ערכת שבבים) 3) אם כבר במעבדים עסקנו אז מה ההבדל בין T5750 לT5800? לא מצאתי לזה הסבר באתר של אינטל... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מעבד כפול ליבה לHDTV. כרטיס מסך למשחקים על המסך Dell2407WFP וספק שיחזיק את כל זה. תקציב 0 2K+-. תלוי בכמה אני אמכור את הלוח והמעבד הנוכחי- במפרט. מי שמעוניןן שיצור איתי קשר. זכרונות מה שיש לי עכשיו. אחליף בעתיד. אופציית אוברקלוק.
-
- 12 תגובות
- 722 צפיות
-