עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Yuron,

שלום לכולם. אני מחפש מפרט מחשב לצורך משחקים סרטים ואינטרנט ב4000 ש"ח משחקים אשר ירוצו על המחשב,משחקי סימולטור שיש כמו Flight Simulator, Stalker משחקי מרוצי מכוניות וכו'. המחשק יהיה מיועד גם ל צפיה בסרטים אז צריך מסך גדול 21"-22" אינץ' כולל מקלדת עכבר ורמקולים פשוטים. המחשב ירכש באיבורי באשדוד. תודה רבה מראש. בברכה.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  2. קיצר בניתי לי מפרט קטן דרך האתר NEWEGG , עכשיו השאלה היא האם באמת כדאי לקנות באמריקה ? או שיותר אותו הדבר בארץ ? זה המפרט שאני רוצה (לא כולל מארז,כוננים,וציוד הקפי) זיכרון : $109.99 G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400PHU2-2GBHZ - Retail לוח : $329.99 ASUS Striker Extreme LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX The Ultimate Gaming Motherboard - Retail ארדיסק : $79.99 Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS (Perpendicular Recording Technology) 320GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM ספק : $329.99 Thermaltake Toughpower W0132RU ATX12V / EPS12V 1000W Power Supply - Retail מעבד : $…

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח [עדיף ללא חריגה] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ומוזיקה. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1200/1920 * באיזה סוג משחקים תשחקו? בכול המשחקים הכבדים {אין שמות ספציצית} * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר …

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by gimimix,

אני יכול לקנות מאייבורי y50-70 מוחזר (אמרו שככל הנראה שמוכר פתח את האריזה והחזיר) ב4000 שקל. לצורך הפקה מוזיקלית בלבד (קיובייס) כמחשב משני. המחיר - מחיר מציאה, עם שנה אחריות.. צג:15.6 FHD LED ANTI-GLARE (SLIM) 1920X1080 מעבד:Intel Core I7-4720HQ גרפיקה:N15P-GX GDDR5 4G (NVIDIA GeForce GTX 960M) זיכרון:נפח 16GB מהירות זיכרון 1600MHz DDR3L חריצי זיכרון פנויים 0 חריצי זיכרון 2 קיבלות זיכרון מקסימלית 16GB אחסון:HYBRID 1TB 5400RPM SSHD (8G) מערכת הפעלה:WIN8.1 ממשקים:חיבורים 2xUSB 3.0, 1xUSB 2.0, Audio Combo Jack (headphone and microphone), HDMI-out, RJ45, SPDIF קורא כרטיסים 4in1 (SD / SDHC / SDXC / MMC) card read…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  5. מעבד AMD ATHLON IIX4 620 AM3 לוח אם Gigabyte m720-us3 או Asus M4N78 (עדיין לא החלטתי סופית) כ. מסך HD4870 512MB HDMI (לא הוחלט יצרן...) זיכרון 2GB DDR2 800MHZ (לא הוחלט יצרן...) דיסק קשיח WD 500GB SATA 2 16MB ספק HEC 500TE 500W צורב DVD LGX22 מארז סטנדרטי מסך או SAMSUNG P2250 או LG W2253TQ (לא הוחלט עדיין) שניהם בגודל 21.5' 1:50000 ו2ms היצרנים שלא הוחלטו תלויים במלאי שיהיה בחנות(בכל מקרה הבנתי שזה לא כ"כ קריטי נכון?) סה"כ יצא הכל קצת פחות מ4K מה אומרים ללכת על זה? ואני יודע שחפרתי פשוט אני כ"כ מבולבל כל אחד אומר משהו אחר... תודה רבה וחג אורים שמח!!!

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by Burkey,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מעט, אבל לא לרדת נמוך מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה חישובית ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Visual Studio, SAS, SPSS, Matlab (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Football Manager, FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כונן קשיח 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכו…

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by eXpire,

טוב אז לפי כמה עצות שנתנו לי פה ולאחר שגלשתי קצת בפורומים אלה הם שני המפרטים שבנתי,אבקש חוות דעת,את המחשב אני קונה בראשון בעוד כ 10 ימים. תודה מראש מעבד AMD Phenom II X4 940 Box ¤1061 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ¤414 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GMA770UD3 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤270 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤331 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1160 כמות:1 http://www.skypc.co.il/…

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  9. היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב נייד. עברתי על הפורמט שצריך למלא: מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אופיס ואינטרנט, המון אינטרנט. אוהב לפתוח הרבה טאבים בו זמנית). בנוסף בעיקר צפייה בסדרות וסרטים, 1080P ומעלה. הכי חשוב שהמחשב יוכל לעמוד בכל קובץ סרט שארצה לפתוח, לא משנה באיזו איכות. אם זה אומר שצריך מחשב עם כרטיס מסך שהוא יותר מהממוצע, אשמח אם תכתבו זאת. גודל המסך: לא סגור על מה ההבדל בין אולטראבוק לנטבוק לסתם מחשב נייד, הבנתי שזה בעיקר קשור לגודל המסך. אני צריך מחשב יחסית קטן, שיהיה מאוד נייד. אני חייל והשימוש העיקרי של המחשב הוא בצבא. לגבי משקל... שוב, לא יודע מה הסטנדרט קיום. אני מחפש מחשב קטן וקל, שיהיה אפשרי להתנייע איתו. בנוגע לזמן סוללה, השאלה היא כמה זה משפיע ע…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  10. שלום, יש לי מחשב נייד HP Probook 4330s הוא מגיע עם 4GB DDR3 ותומך עד הרחבה ל8GB הורדתי את התוכנה CPU-Z וזה מה שזה מראה לי בחלון של הMEMORY דבר ראשון בתדר זה מראה 600 ומשהו כשבפועל זה אמור להיות 1666 נראה לי - הבנתי שזה קשור לBIOS או משהו בסגנון...? יש אמת בדבר ואם כן איך אפשר לשנות אותו? והשאלה המרכזית היא - יש לי מע' הפעלה Windows 7 64bit, אם אני אשדרג ל8GB זיכרון - אני ארגיש הבדל משמעותי בביצועים? האם השדרוג כדאיי (סטיק עולה כיום כ130שקלים) אך האם אראה שינוי או שאין טעם אפילו להשקיע את ה130שח האלה... אם זה לא קשור לכאן אשמח אם תוכלו לכוון אותי לפורום המתאים, תודה.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  11. שלום לכולם. יש לי הזדמנות לרכוש מחשב בנסיעה לארה"ב, לפי מה שהבנתי(וגם השוותי) אפשר לחסוך אלפי שקלים בקניית מחשב(לצורך העניין בלי מכס). אני מעוניין במחשב קטן(13 או 14 אינטש), בעל יכולת סבירה להריץ משחקי תלת מימד, לא יקר(600-700$ פלוס מינוס) ופרמטר חשוב הוא שהמחשב יהיה בעל משקל נמוך ככל האפשר. אני מוכן עם זאת להתפשר על : חוסר במערכת הפעלה, סוללה חלשה, כונן קשיח גדול או מהיר, זכרון פנימי, מהירות מעבד- לא צריך מיליון ליבות, צורב(או כונן BT - אפשר מצדי בלי קורא מדיה אופטית בכלל). כמובן שאם במסגרת התקציב אפשר לא להתפשר אז אני אשמח. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר (לכוון ל3000-4000 אם זה ריאלי) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): בפרימייר (1080p) - אני עורך כתחביב ולא חייב משהו ממש מקצועי. צריך שהמחשב יוכל לערוך בצורה חלקה ובלי להתחמם ולהיתקע, גם אם זמני הטעינה יהיו יחסית איטיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב ה…

13. Started by TerMiT_BoY,

מה התקציב המקסימלי?4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?תכני HD, משחקים אולי גרפיקה בעתיד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים וסרטים באופן תדיר, גרפיקה באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22" 1680x1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?פעולה,אסטרטגיה,מירוצים,יריות,רשת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3.…

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by tehnodrom,

שלום אני צריך מפרט למחשב בעיקר להורדות, סרטים, מוזיקה ומשחקים. ללא מסך אבל כולל מקלדת+עכבר אלחוטי. התקציב עד 4000 ש"ח. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by sherlock1212,

אתה יכולים בבקשה לבנות לי מפרט עד 1700 ש"ח. בהתחלה חשבתי על מחשב למשחקים אבל ירדתי מהרעיון עכשיו אני רוצה מחשב שישמש לאינטרנט,אופיס ואולי קצת סרטים. אין צורך במסך וציוד נלווה אחר. תודה.

16. Started by bimbim,

היי, התמזל מזלי לאחרונה ויצא לי לקחת מחשב קיים מכמה משרדים שנסגרו. זהו מפרט המחשב: מעבד - Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz‏, ‎2333 Mhz לוח אם - Gigabyte P35C-DS3R 2GB RAM כרטיס מסך- ATI Radeon HD 2600 PRO 150 GB HDD ספק כוח- Chiptec APS 550S המחשב לא רע בכלל ובמצב טוב והייתי מעוניין לשדרג אותו למשהו שיאכל להריץ משחקים מהשורה האחרונה (באטלפילד, crysis וminecraft), מערכות וירטואליות (virtualbox עם לינוקס), קצת קידוד וידאו (virtualdubmod\avidmux ) וvisual studio ללא תקיעות. דברים שאני חייב להוסיף: זיכרון RAM (איך אפשר לעבוד עם כל כך מעט היום?), הארד דיסק (150GB זה לכונפות) וכרטיס מסך (לא עומד בקצב). התקציב שעומד לרשותי הוא 4000 ש"ח אך הייתי מעדיף לנצל כמה שפחות ממנו, א…

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  17. Started by Dima323,

שלום מדובר במחשב Dell Inspiron 1520 עכשיו יש לו 2 סלוטים של 1GB כל אחת בתדר 667Mhz חשבתי להרחיב ל 4GB - יהיה שיפור ביצועים מורגש? חשבתי להחליף במשהו כזה: 1x4GB DDR3 1333Mhz \ 1600Mhz SODIMM יש בעיה שזה 1333Mhz\1600Mhz או שפשוט יעבוד לפי התדר המקסימלי שלוח אם תומך? איזה יצרן מהבאים עדיף: Kingston \ G.Skill \ Transcend \ Corsair

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  18. שלום החלטתי לקנות מחשב נייד ואני מחפש את הגדמים הבאים: HP ProBook XU073UT or XU018UT בזאפ קיימות רק 4 חנויות שמוכרות אותם אולי אתם מכירים חנויות (שלא מופיעות בזאפ) באיזור המרכז, נתניה שמוכרות את הדגמים הנל? תודה

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  19. שיוכל להריץ משחקים ברמה טובה על מסך 15.4 - 17'' , המטרה היא לא לנצל את התקציב עד תומו , ושתהיה חיבוריות גבוהה , פחות דגש על משקל ויותר על פיצ'רים ...

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by view,

* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט משחקים קלים סרטים * גודל המסך? סביר לא 11 אינץ קטן * משקל רצוי? לא משנה.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות לפחות ? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? תמיד טוב שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מזה אומר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא רק שתהיה אמינה בכל מקרה מצאתי שתי מחשבים.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6247&CatCode=315 או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11199 מה דעתכם עליהם ? תודה !

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by feel,

צרכים : עבודה עם גרפיקה ואנימציות , תוכנות Photoshop , freehand תקציב היה כ- 2500 ש''ח פלוס / מינוס ללא מסך , ללא מקלדת , ללא עכבר , ללא רמקולים , ללא כונן 1.44 ------------------------------------------------------------------------------- מפרט שבניתי : SEMPRON 2600 BULK 754 ----> 350 ¤ GIGABYTE GA-K8NE NFORCE4 754 ----> 515 ¤ SAMSUNG DDR 512MB 400mhz ----> 300 ¤ WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII ----> 370 ¤ GIGABYTE X300SE 128MB DDR 64 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS BULK ----> 320 ¤ NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK ----> 290 ¤ COMPUCASE CI-6A19 BLACK ----> 370 סה"כ: ¤ 2515 נעה מחשבים -----------------------------------------------…

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  22. אחי מגיע לארץ, מאמריקה, עוד שלושה שבועות... ואני רוצה לקנות דרכו מחשב נייד בסביבות 1500$ אנא ממכם עזרו לי! עדיפות למחשב עם אחריות שתהיה תקפה בארץ... כרטיס מסך טוב... והיתר תשפטו אתם! תודה!

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  23. שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המחשב הנייד? ראיתי באחד האתרים מחיר דיי זול יחסית לדגם הזה והייתי רוצה לדעת האם ידוע על אזושהם בעיות ספציפיות בדגם הזה? תודה לכולם. יאיר

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  24. שלום לכולם, למרות שאני מבין אני רוצה שתבנו לי מפרט למחשב לשימוש ביתי עם שני קריטריונים קריטים: *מעבד בעל שני ליבות *ללא ציוד היקפי כרגע *עם מארז שמקרר טוב וזול *לבנות שניים אם אפשר בבקשה, אחד ב1500 ושני ב3000. תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  25. Started by shaharZur,

שלום לכולם. בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב חדש ואני צריך את חוות דעתכם על המפרט המתוכנן. ASUS P5LD2-SE LGA775 Intel 945 DDR2 + 1000 LAN Motherboard Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply Sapphire Radeon X1800GTO PCI-e 256 MB DDR3 VIVO Retail Video Card Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black (P/S Not Inc) Case Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD . 1. איך המחשב בכללי ללא OC??? 2. איך המחשב בכללי לאחר OC?? 3.האם למחשב הזה ללא OC תיהיה בעיה להריץ את המשחקים הכי חדשים קיום ברמות הגבוהות?? 4. מה הייתם משנים?? תודה ויום …

• 10 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים