עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eli Mishayev,

שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מאוד מחשב חדש ואשמח לקבל הצעות וכיוונים למפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ופיתוח תוכנה קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CS:GO, PUBG, Battlefield ושאר משחקים חדשים שיצאו בהמשך. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  2. היי. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, המחשב הבא: http://www.kmt.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=803849 מספר שאלות שרציתי לשאול: 1. הוא שווה את המחיר? 2. מה הוא יריץ לי? 3. זה בסדר לקנות מחברה לדוגמא כמו KMT שהיא לא מוכרת לי? אני מתכוון, המחשב יעבוד ויהיה בסדר, כן? 4. הכרטיס מסך 9200M GS - טוב? מספר פורומים בחו"ל ציינו שהוא דומה ביכולתיו ל 8400? בתודה מראש לעונים, יום טוב.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  3. תקציב מהו תקציב לשדרוג המחשב?1200 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?1500 מטרות השדרוג מהי מטרת השדרוג? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') מפרט נוכחי מעבד: INTEL CORE 2 DUO E7500 לוח אם : G31TM-935 MEMORY 2048 DDR2 GRAPHIC CARD 9300 GS באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT?- 64 ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שברשותך? אם היא אינה ידוע לך כתוב את גודל המסך במקום. 22 אינטש האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? כע *מידע על מערכות הרמקולים נמצא בסוף באשכול. אפשרויות רכישה האם יש חנות שממנה אתה לקנות את הרכיבים? KSP הערות נוספות אוקי בנתים אני קניתי כרטיס מסך GTX460 765 MB וספק כו…

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by Izik1,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4.5K - ניתן לחסוך או לחרוג מעט 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לפיתוח תוכנות ( VISUAL STUDIO …

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  5. שלום רב, התקציב עד 3000שח.אני מתכוון לעשות OVERCLOCK AMD לא בא בחשבון בכלל. תודה מה דעתכם על המפרט הבא. INTEL Pentium 4 - 2.8 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,180.08 ש"ח ABIT IC7 (875P) - ATX 724.14 ש"ח A-DATA 512MB DDR PC4000/500 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,600.26 ש"ח סך הכל לתשלום: 3,504.48

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  6. שלום לכם, אשמח לקבל ייעוץ למחשב אני מעצבת פנים מחפשת את המחשב הכי טוב שאני אוכל להריץ בו את התוכנות כמו: SketchUp, raumplan, Revit,. Vray, Photoshop, AutoCad בקלות. הצרכים הנוספים הם טיפה גיימינג משחק לדוגמא (Sims 4) ופנאי אחר של סרטים/סדרות ואופיס. המחיר גמיש חשיבות עיקרית על איכות התצוגה ומהירות המחשב תנאי העבודה שיהיה שקט כמה שרק אפשר צפויה עבודה ממושכת מאוד על המחשב יומיומית לכן מחשב שיוכל לעמוד בזה ולא יתחמם בקלות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000₪ אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD וקצת גרפיקה וגיימינג 3. האם יש צורך בציוד…

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  7. הגיע תורי 1. מה התקציב המקסימאלי? ב3500-3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני דוגל בלקנות מה שצריך,ואח"כ להתחשבן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח אם בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,סרטי HD,תכנות (visual studio),גלישה באינטרנט אם המון טאבים פתוחים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים,במיוחד חשוב שהוא יריץ טוב את BF3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  8. קניתי היום את הVOSTRO 1310 , ותוך כדי שהוא יושב לי בטעינה בשקט, סקרנותי הובילה אותי ללחוץ על כפתור קטן בצד שמאל של המחשב ממש בהתחלה שלו, והכפתור יצא החוצה והוא ניתן ללחיצה, וכאשר לוחצים עליו הוא שולף מין TRAY כזה לכרטיס EC מה שזה לא יהיה, והבעיה היא שהכפתור הלחיץ הזה לא רוצה להיכנס חזרה פנימה כמו שהיה קודם, אני מפחד שהוא יישבר ככה בחוץ זה מחשב שמיועד לנשיאה מרובה. זה בטח איזה פרט טכני קטן שאני לא יודע אותו עדיין אז אם מישהו יכול ללמד אותי איך מכניסים חזרה את הכפתור הזה אני אשמח מאוד מצורפת תמונה של איך הכפתור נראה. מחכה לפתרון!!! תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  9. בעקבות הבעיה שמתוארת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437517, גיליתי שגם אחד הסטיקים של ה-RAM דפוק. אני מחפש סט RAM של 4GB וכרטיס מסך טוב מסדרת HD 4870. למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by nathan932,

שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון ... ברשותי לפטופ של לנובו דגם N500. בכל הקשור לגלישה באינטרנט (אני מחובר למהירות 5 מגה) - אני חווה איטיות נוראית: דפי האינטרנט נטענים במהירות מורטת עצבים ולעיתים קרובות (בדר"כ כשאני פותח 5 כרטיסיות או יותר) אני חווה ניתוקים בגלישה. במחשב השני בביתי (נייח) האינטרנט פשוט רץ וללא בעיות כלשהן, בוודאי שלא ניתוקים בגלישה. לפני יומיים ערכתי בלפטופ סריקת וירוסים חינמית, אולם המצב לא השתפר האם מישהו יוכל לייעץ מהו שורש הבעיה? אני כבר זועק נואשות.... תודה רבה רבה לכל מי שיענה ויסייע.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by rabak1,

היי חברה.. אני סטודנט להנדסת תוכנה שמתעסק המון עם המחשב גם משחקים גם לראות סרטים בקיצור חיי בתוכו וחשוב לי מערכת חזקה רציתי לקבל חוות דעת על המערכת שהרכבתי באתר של לנובו Processor Intel Core i7-2620M Processor (2.7GHz up to SC 3.4GHz, 4MB L3) Display type 14.0 HD+ (1600 x 900) LED Backlit Antiglare Display, Mobile Broadband Ready System graphics NVIDIA NVS 4200M Optimus Graphics 1GB, Intel Core i7-2620M Processor Total memory 4 GB DDR3 - 1333MHz Camera 720p HD Camera Hard drive 320 GB Hard Disk Drive 7200rpm Optical device DVD Recordable System expansion slots Express Card Slot & 4 in 1 Card Reader Battery6 cell Li-Ion Battery - 66 Bluetooth Bluetooth 3.0 Integrat…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by asaf0912,

שלום, אשמח לסיוע. אני חלש בתחום הטכני ככה שאשמח להסבר מעמיק. יש לנו מחשב שקיבלנו מחבר שזה המפרט שלו: CPU Intel Core i5 2320 @ 3.00GHz 40 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM ‏‏‎8.00GB Single-Channel DDR3 @ 665MHz )RAM (הוספתי פה כרטיס זכרון נוסף של 4GB ככה שכיום זכרון פנימי הינו 12GB) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P8H61-M LX (LGA1155) 24 °C Graphics LED (1920x1080@60Hz) Asus Phoenix GTX 1650 Super OC 4GB GDDR6 Storage 232GB Samsung SSD 860 EVO 250GB ATA Device (SATA (SSD)) 30 °C כרטיס מסך הינו חדש ונקנה לפני שבוע ב-KSP. הבן שלי מדווח על תקיעות במשחק, אומר ש FPS נמוך (?) ושלעיתים פינג גבוה.…

13. טוב כפי שרובכם שמתם לב, שנת 2009 מסתיימת ומגיעה לנו שנת 2010 ואיתה הדגמים היותר משוכללים של הנטבוקים. אני פותח את הדיון הזה כיוון שאני מסוג האנשים שמאוד שמח מהפיתוח של הנטבוקים (בשביל מה לקרוא למחשב נייד מחשב נייד אם הוא שוקל כמעט 3 קילו כזה גדול ומגושם ומספיק לי בקושי לנסיעה ברכבת בלי הטענה) אבל מהצד השני מאוד היה מאוכזב מהיכולות היותר מידי דלות של אותם נטבוקים והמהגודל היותר מידי קטן. איני נמנה מסוג האנשים שרוצה נטבוקים כפלשטיישן 3 אבל לא התנגד לשחק בנטבוק שלי מקס-פיין 2, אירוס 2-3, וורמס 2 וכל מיני משחקים ישנים והטובים של פעם שאני יודע שה-950 שיש היום בכל הנטבוקים לא יתמודד איתם. הסיבה העיקרית שעד כה לא קניתי נטבוק הייתה, איי היכולת להתמודד עם הדבר החשוב ביותר שאני רו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by lemongrass,

לא מכיר ניידים כמעט בכלל לכן אני צריך המלצות רבות ככל האפשר הקנייה תתבצע ככל הנראה בחו"ל ויש לי שאלה בנוגע לזה האם כשאגיע לארץ עם הנייד אהיה חייב במס עליו? אין למחשב שימוש ספציפי כך שאפשרויות ההצעה יכולות להיות גם לשימוש עסקי וגם למשחקים מה שיתאים יותר מבחינת עלות מול תועלת... בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  15. שלום חברים יקרים, אשמח לקבל חוות דעת ביחס למפרט המחשב הנייח הבא: השימוש במחשב יהיה שימוש רגיל, קרי מיועד להורדות (משתמש כבד) ולהפעלת מספר רב של ישומים פתוחים במקביל ולא למשחקים ו/או לגריפיקה ו/או לעריכת סרטים: מארז - [table][tr][td] COMPUCASE בצבע שחור כסוף דגם CI-6K31 בגודל MICRO לא כולל ספק כוח[/td][/tr][/table] מעבד - [table][tr][td]Intel i5-2310 32nm 2.9GHz 6MB 1155 BLD CPU[/td][/tr][/table] מאוורר- [table][tr][td]Arctic-Cooling Alpine 11(Rev 2) For 775/1156 CPU Cooler[/td][/tr][/table] לוח אם - [table][tr][td]ASRock H67 H67M DDR3 1155 micro ATX Motherboard for Intel[/td][/tr][/table] כונן קשיח - [table][tr][td]WD 1TB WD10EARS 7200rpm 64MB Buffer S-ATAII HDD[/td…

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by pini9061,

ברצוני לקנות מחשב חדש למשחקים וגם ישומי word , התקציב כ- 4000 ש"ח כולל מסך lcd אשמח לקבל רעיונות למפרט, והסבר תודה פיני

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by Tranquility,

אשמח לעזרה, בכמה אפשר להעריך את המחשב הישן שלי: /Intel® Core™2 Duo Processor E8400 (6M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB) GIGABYTE GA-EP43-UD3L OCZ Gold 8GB 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) NVIDIA GeForce GTX 260 GPU (Core 216) Seagate Barracuda 1.5TB Seagate Barracuda 500GB Thermaltake Element S (PC Case) + 2 Extra Fans Thermaltake - TR2 470W PSU Arctic Cooling Freezer 7 הכל כמובן מסודר, מורכב ומוכן לעבודה תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by uriel_237,

שלום! אני מעוניין לקנות מחשב בסביבות ה3000 ש"ח (או קצת יותר אבל בסביבות המחיר הזה)עם מסך/בלי ואני צריך שהמחשב יהיה טוב להריץ את המשחקים החדשים בשוק ויהיה מהיר אם נפח איחסון גדול (ראיתי 500 GB) וכרטיס מסך טוב ושיהיה מחנות טובה אני גר בירושלים. תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by amirson,

אם תוכלו לומר לי בבקשה האם המפרט הזה טוב ואם לא מה צריך להחליף 899 ₪ - Intel Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150 319 ₪ - * מבצע * - Asus B85M-G (4xDDR3 + Front USB3) S1150 349 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz 1899 ₪ - * חדש במלאי * - GeForce Gigabyte GTX970 4GB G1 WF3 279 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 510 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + Seasonic 600W BUNDLE 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 70 ₪ - Corsair Air AF120 Quiet High Airflow 120mm 389 ₪ - Windows 8.1 64 bit Hebrew 730 ₪ - * מבצע * - LG 23.8'' E2442TC LED

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by shlomi1234,

כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 3850, 256MB DDR3, 256Bit, HDMI, PCI Express 2.0, Retail ¤960.00 מעבד Intel Core 2 Duo E6750, 2.66Ghz, 4 Mb Cache, LGA775, FSB1333, 64-bit, Box ¤1009.80 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel P35, Socket 775, Dual DDR2 800, SATA2, ATX ¤520.60 דיסק קשיח Western Digital 250GB 8MB Cache PATA WD2500AAJB ¤374.80 זיכרון Corsair Dual DDR2 Kit 2Gb (2x1Gb) 667Mhz CL5 ¤285.00 סיכום ביניים: ¤3150.10 כונן ספק צורב ומסך כבר יש לי במצב מעולה.. אז ככה .. קודם כל , איך המחיר? דבר שני , במחיר הזה הייתם ממליצים לי על משהו יותר טוב?? הראו דוגמא .. תודה!

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by Koby Mashiach,

אני צריך מפרט מחשב שיתאים בעיקר למשחקים אבל גם לעריכת וידאו 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו, תכני HD וכמה שאפשר גם עריכת גרפית (לא חובה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battle filed, far cry וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell ultrasharp u2312hm (זה המסך שאני רוצה) -לאילו הגד…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Coop,

שלום לכולם. לפני קצת יותר משנה ייבאתי לארץ מחשב נייד, מדובר במחשב Dell Inspiron 9400 ששיניתי בו כמה מרכיבים. הבעיה היא שבזמן האחרון הופיעה בעיה עם כרטיס הקול. ישנם ניתוקים שניתנים לפיתרון ע"י נגיעה (או דחיפה עדינה) בחיבור האוזניות ו\או המיקרופון בצד המחשב. הבעייה הזו גם מחמירה ככל שעובר הזמן, כלומר קשה יותר ויותר לתקנה. הבעייה האמיתית היא שפגה האחריות כבר ואני לא יודע למי לתת את המחשב לתיקון. אשמח לקבל עיצה, עדיף באיזור חיפה, כיוון שאני סטודנט כרגע. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by Nirco,

לאחותי הגדולה נמאס מהמחשב הרועש שלה הדרישות שלה לא גבוהות במיוחד: קטן יחסית: היא כנראה תקח אותו מדי פעם אבל רוב הזמן הוא יישאר בבית 14.1 אינץ ומטה. מעבד: דרישה לכפול ליבה שיהיה מהיר באופן משמעותי מהפנטיום 4 הנוכחי שלה. כרטיס זכרון: משהו בסיסי שלא ייקטע בהצגת תכני hd או fhd. אחריות: עדיפות לשלוש שנים אם ישנו דגם מומלץ הנותן אחריות בינלאומית ישנה אפשרות לקנייה בארה"ב במהלך חודש יולי. מערכת הפעלה: win 7 המחשב יחליף לחלוטין טת המחשב הנוכחי שלה. יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  24. כשהייתי ב VISTA היה לי בלוח בקרה אפשרות לשלוט בבהירות המסך כעת ב XP אין כזו אופציה גם זאתי בהגדרות NVIDIA זה לא משנה כלום ברצוני לדעת איך אני שולט בבהירות הצג מחשב HP PAVILION 1179

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  25. זה מפרט 1 Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤475 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GBNT , יחידות 1 ¤230 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1519 Twintech nVidia 9800GTX+ 1GB Twin Turbo HDMI PCIe, יחידות 1 ¤970 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1639 Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB, יחידות 1 ¤259 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=758 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?producti…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.