עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - לדוג' Overwatch, Witcher 3 The Wild Hunt ומשחקים עתידיים שייצאו שיהיה אפשר לשחק באיכות גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים: אחד 1920X1080 והשני 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בכל…

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. אהלן, לסוכנות ביטוח דרוש מחשב + מסך. השימושים הם תוכנות ביטוח בעיקר, מיילים, הדפסות וכדומה. התוכנות לא כבדות ולא דורשות משאבים כבדים. איזה מפרט מומלץ? SSD נחוץ פה? עדיף מעבד I3 שיחזיק מעמד כמה שנים.. אשמח להמלצה מהיכן לקנות. תודה מראש, אורי.

3. אחרי המון עזרה והכוונה מאנשי הפורום, זה המפרט הסופי שהורכב אשמח לשמוע ביקורת עליו ואם יש הצעות לשיפור/חיסכון התקציב היה 4000 שקלים הוספתי עוד קצת בשביל המפרט הבא המחשב יהיה בעיקר לצורך עבודה עם תוכנות כמו אוטוקאד סקאצאפ ופוטושופ וגם לצורך גיימינג. המון המון תודה. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD Socket - AM4 YD1600BBAEBOX - AMD - AMD RYZEN5 1600 - 6 Cores - 12 Threads - 3.2Ghz - 65W TDP - BOX With Spire Fan... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1033/1012 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 PRIME-B350-PLUS - ASUS - PRIME B350-PLUS - AM4 - 4x DDR4 64GB 3200MHz - HDMI - DVI - VGA - CrossFir…

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by valleyzz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות לעריכת מוזיקה - QBase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - Full HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

• 18 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. Started by geniaXP,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר מחשקים, תכנות, מידי פעם אולי איזה VM ותוכנת Fritz לשחמט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, Watch Dogs, BF1, FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 "23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…

• 18 תגובות
    • 8.4k צפיות
  6. שלום לכולם, יש מספר חלקים ברשותי ואני מעוניים לבנות מחשב סביבם, אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל ייעוץ בקקשר לחלק מהחלקים. *דרוש רק מחשב, יש לי כבר את כל הציוד ההקיפי* השגתי בזול דרך חבר שעובר באינטל את ה 7700K, יש לי כבר כונן קשיח גדול ו SSD של 128GB הכיוון הוא לקנות 970-980 WINDFORCE יד שנייה ולבנות מערכת עם כרטיס מסך אחד ו16GB ראם (2X8), ובהמשך כשיהיה עוד כסף להוסיף עוד ראם 2X8GB ועוד כרטיס מסך בSLI וגם SSD גדול יותר... כרגע השימוש העיקרי הוא לשחק BF1 ו BF4 על מסך 1080P, אבל הכיוון הוא שהמחשב הזה ישמש לגיימינג ב4-5 שנים הקרובות וכניראה שבשלב מסויים אחליף גם מסך. התקציב הוא 3K למארז, לוח אם, קירור למעבד, ראם וספק כוח (ואולי מערכת הפעלה...) לא חייבים …

• 18 תגובות
    • 5.8k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? – 10K ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי להוסיף עוד 5K (וצפונה) אם זה שווה את המאמץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) ? מיועד לשימוש ביתי רגיל + עיבוד תמונות (צילום ב DSLR) + עיבוד וידאו/סרטונים + משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מדי פעם (חובב צילום) משתמש בלייטרום ופוטושופ בעיבוד מאות תמונות שצילמתי וכן יצירת סרטונים לאחר צילומי וידאו (GoPro וכדומה), שם אני משתמש בתוכנות יעודיות ו iMovie וכדומה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…

• 18 תגובות
    • 5.8k צפיות
  8. Started by jeans,

היי חברים, אני רוצה לקנות מחשב לפוטושופ ובעדיפות שניה למשחקים. בלי להיות מעודכן בכל הטכנולוגיה המודרנית, אני שוקל לאחד שני מפרטים מומלצים אבל זה קצת חורג מהתקציב: מחשב גיימינג בתור בסיס: https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=109597 פלוס שדרוג המעבד ממחשב פוטושופ: https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=111449 יש לי כמה שאלות אבל: לוח האם במחשב הגיימינג יקר יותר - האם יש סיבה להשאיר אותו? אם כן - האם הוא מתאים למעבד ממחשב הפוטושופ? GTX 1070 אמור לרדת במחיר אחרי שיצא GTX 1080 Ti - יש טעם להמתין חודש-חודשיים? הייתי רוצה להשאיר את התקציב מתחת ל-6K - יש המלצות איפה כדאי לקצץ קצת? אני מבי…

• 18 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. Started by nattyk212,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחק חדש שעולה על דעתכם D: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. המסך מאוד מאוד מאוד ישן עם זה יפריע לאיכות של המחשב אז גם מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? נכ…

10. Started by אור בנאי,

יש לי כבר מפרט שלם מוכן שאני רק צריך זירכיבו לי דבר שנראה כל כך פשוט אבל אני מיום ליום רק משתגע ולא מבין כבר מאיפה להזמין כל חנות אפשרית כמעט אני קורא עלייה 50 אחוז דברים טובים ו50 אחוז דברים גרועים ,לאחרונה מישהו ממכם קנה מחשב ויכול להמליץ על חנות אמינה שיודעת להרכיב מחשב מסודר ונקי ?

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. שלום, אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב רב-תכליתי. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, שיחות סקייפ, מידי פעם תכני HD, לא ישמש למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? צריך מקלדת ועכבר נוחים. חוטי בהחלט מספיק, אלחוטי רק אם המחיר לא שונה מהותית. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכרטיס מסך נפרד, אין צורך בכונן קשיח מספיק כונן SSD של 250G. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5. 6. הא…

• 18 תגובות
    • 5.7k צפיות
  12. Started by shlomishlomi,

שלום לכולם. לא מזמן קניתי מחשב חדש (כאמור LENOVO Y700) המחשב הגיע עם SSD 256GB. וכבר הספיק להתמלא כמעט לחלוטין. רציתי לקנות SSD נוסף ולחבר למחשב. איך אני יכול לברר איזה חיבור פנוי יש לי בלי לפרק את כל המחשב? (M2 / MSATA / SATA3)

13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100 שקל מקסימום - רק אם זה ממש דרוש ועוזר לביצועים של החחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות גבוהה מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, Wildstar, GW2 ובעיקרון משחקים חדשים שיוצאים עם דרישות גבוהות יותר כמו TW3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1680X1050 אבל בעתיד הקרוב א…

14. היי, שלום לכולם. אני מחפש לפטופ שישרת אותי למשך מספר שנים (מתחיל לימודי רפואה) התקציב הוא 3,000 ש"ח פלוס מינוס. * מטרות המחשב? בעיקר אופיס, גלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים (לא מעוניין במשחקים) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 נראה לי ללימודים עדיף מאט.. תקנו אותי אם אני טועה. * משקל רצוי? עד 2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עם שימוש מתון אני מצפה שהוא יחזיק מעמד ל-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) VGA,HDMI, קורא כרטיסים * Bluetooth? לא הכרחי. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מצלמה מובנית, שיהיה אמין מצאתי 2 רלוונטים: מחשב מסך 14 אינצ׳ מסך מגע http://www.htzone.co.il/item/18706/%D7%…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות ובניית אפליקציות, גוגל כרום ברקע עם 15 טאבים, תמיכה בצפייה בHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclipse , visual studio , google chrome, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, אפשר לחסוך ולהביא כרטיס מסך פשוט או מובנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא…

• 18 תגובות
    • 8.5k צפיות
  16. Started by palin,

די הסתבכתי בכל התהליך של מציאת מחשב - יותר מידי אופציות ויותר מידי התלבטויות. אשמח לתגובה פשוטה של הנייד הכי מומלץ על פי הדרישות שלי. בלי יותר מידי אופציות.. כשיש לי אופציות אני מסתבך. מחיר: 3,500-4,000 ש״ח שימוש סטודנטיאלי, ביתי, סרטים, אופיס וקצת משחקים לתקופת מבחנים. מעבד i5 ומעלה, 8GB, עדיפות לSSD גודל מסך 15.6-14 אינצ משקל עד 2.5 עדיפות מתחת ל2 סוללה מעל 3 שעות אופיס אני מקבל בחינם מהאוניברסיטה אחריות ל3 שנים כרגע ראיתי את הנייד הזה ב3250 ש״ח: https://www.htzone.co.il/item/19018/%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-ASUS-i7-15.6/ זהו, בבקשה בלי המון אופציות, תגיבו את מה שאתם הייתם קונים במחיר הזה כי את דעתכם אני שואל. תודה !!!

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כפי שנאמר בכותרת, כמה שפחות, ברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב? - גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: - לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל מה שחדש. -מהי הרזולוציה הטבעית - מסך 32" ברזולוצית FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 : 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC): השאיפה היא מערכת שלא תזדקק לאוברקלוק, אבל עדיף שתיהיה אופציה לעתיד, הכוונה לוח אם וזכרונות שמשתפים פעולה עם הדבר. 7.…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by itaybm2,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ותכני מולטימדיה בצורה טובה (לא לגיימינג). תקציב- 4,000-5,000 אבל גמיש. * גודל המסך? 14-15 אינץ', רצוי מט * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל ודק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וכל הדברים הבסיסיים, לא משהו מיוחד. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?חצי טרה מינימום, SSD לא קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. מישהו מכיר מבצעים משתלמים בארץ? אני יודע שבאג כל שנה עושים משהו.. אם יש משהו משתלם מחול (שלוקחיםבחשבון את המשלוח) - גם אשמח לשמוע

• 18 תגובות
    • 7.2k צפיות
  20. Started by billyboy,

שלום חברים, סוף השנה הגיע, והשנה החלטתי לרענן את הציוד שלי. בין הדברים הזקוקים לריענון - נייד חדש. מחפש דגם קל וקטן של לנובו - מסך בסביבות 13-14 אינץ', שיהווה פשרה טובה בין גודל לביצועים. למה לנובו אתם שואלים? שום סיבה מיוחדת, למעט העובדה ש לי זה עדיין מזכיר את ימי הthinkpad העליזים של IBM. אז כפי שאמרתי, מחשב קטן לכל השימושים מסך 13-14, עדיפות למט, משקל נמוך, יציאות וסוללה לא כל כך מעניינים גודל כונן לא משנה - אבל כן משנה שיהיה SSD. אופטי ממש לא, מערכת הפעלה עדיף שכן אבל לא ממש חייב. תקציב סביב ה 3-4, אבל אם אין כל כך היצע בכיוון אז אין לי בעייה לחרוג למעלה. מישהו מכיר מחשב טוב ואיכותי שעונה על הדרישות? (chevy, השמועות אומרות שאתה שולט בעניינים). תודה לכולם …

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by cznmuh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed Unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1366/768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם …

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by ziv1004,

* מטרות המחשב: גיימינג בינוני,סרטים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: לא משנה לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא משנה לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא משנה לי * כונן אופטי:לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מעבד i7/i5, כרטיס מסך של נווידיה לפחות 840m ושיהיה לו 4/8 גיגה ראם

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. שלום, אני בונה מחשב בשביל ההורים שלי, שימוש עיקרי - אינטרנט, אופיס, קצת סרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס מעט תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתכונות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ', 1920X1080. -לאילו הגדרות…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. קצת חסרים פריטים אבל בו ננסה. מעבד I3 תושבת 1155 לא יודע אם זהSANDY או IVY לוח אם H61 לא יודע דגם מדויק אבל אמור להיות חדש באחריות זיכרון - 4 גיגה 1600HMZ דיסק קשיח - 500 גיגה קירור - כנראה סטוק של אינטל מארז ספק - EZCOOL T-280D HTPC +EZCOOL 400W (גנרי/חצי גנרי?) כרטיס מסך - מובנה בלוח צורב DVD כמה שווה?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by rbu99fm,

שלום, קבלתי מחשב Dell E6420 ללא מערכת הפעלה.. התקנתי עליו Win7 חוקי כמובן.. אך לא הצלחתי לחבר אותו לרשת הרגילה או האלחוטית כנראה בגלל שאין לי את הדרייברים המתאימים... נכנסתי ל- Dell לדגם הספציפי ויש מלא דרייברים בכל נושא... אני לא ממש מבין מה אני צריך.. לגבי הרשת האלחוטית - אין לי בכלל אפשרות לחפש רשתות אלחוטויות דרך המחשב אשמח לעזרה לגבי הדרייבירים של כרטיס הרשת ובכלל לגבי כל הדרייברים שצריך... תודה, שי

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים