ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1229 אחרי ה-22 לחודש. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤657 מסך: LG L1970HR מחיר:1565 ש"ח כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר:¤2594 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר:391¤ צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤709 מארז: THERMALTAKE SOPRANO BLACK MIDDLE TOWER CASE SERIES VB1000BWS + WINDOW w/o PSU מחיר: 447 ש"ח ספק כח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤422 כמה שאלות: לא מתוכנן OC. 1.חשבתי בהת…
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤ 418 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 442 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 421 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 180 1 [br]פורסם בתאריך: 28.11.2008 בשעה 05:56:00 המפרט הזה היה מוצלח מאודאני מאוד נהנה מהמחשב רק שהלוח אם לא בנוי לsli מה ניתן לשפר תודה מראש אמיר[br]פורסם בתאריך: 28.11.2008 בשעה 05:57:34
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב לחברה שלי הישן שלה היום נישרף לגמריי למישהו יש איזה מיפרט טוב לתת לי לא משהו מפוץץ בכל זאת היא לא עושה הרבה פה ושם מישחקים ורוב היום איסיקיו .... אני חשבתי על המחשב הזה כי הוא זול נגיד אפילו בלי מסך שווה 700 שקל מה אתה אומרים על המיפרט הזה היתי הרבה זמן בכלא צבאי ככה שאני לא מעודקן תודה לכל מי שעוזר .... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
חשוב מאוד שיעבוד כמה שיותר חלק, אני מתכוון להריץ עליו visual studio, אבל לא לבניית כל התוכנה, רק לתיקוני קוד, והדגמות, אז לא צריך משהו יותר מדי טוב. סרטים - 720p יספיק ליף אבל באופן חלק! בלי תקיעות ומרעין בישין. רמקולים - אם אפשר משהו עם איכות שמע טובה, אבל לא קריטי, סביר להניח שאני רוב הזמן עם אוזניות. בטריה - אחד הסעיפים החשובים, לפחות 6 שעות עבודה (visual studio). יש המלצות? נ.ב. מה אתם אומרים על הbutterfly של puckard bell? http://il.packardbell.com/pb/en/IL/content/serie/neweasynotebutterflys
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ידוע לכם איזה מחשב נייד זה ע"פ התמונה הבאה? תודה מראש וסליחה על השאלה המוזרה משהו. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
שלום רב, אח שלי מעוניין לקנות מחשב ואני רוצה לעזור לו בהרכבת המחשב (ובגלל זה אני כותב כאן) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 5,000 ש"ח, ללא חריגות מהתקציב בבקשה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה לשימוש גיימינג (משחקים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך, אך הוא ללא קשר לתקציב (משמע הוא לא קשור ל5,000 ש"ח של בניית המחשב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך להרכיב הכל מחדש, אין כלום. 5. עד כמה …
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? -4.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אבל אם כדאי - אפשר עוד 250 ש"ח2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - כללי + עריכה ביתית של סרטי HD ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לא מיועד בכלל לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? -9, שקט ככל הנית…
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Tray ASUS 4x DDR4 up to 64GB at 3733 MHz memory - 3x PCIe x16 - 8-channel audio - S/Pdif - Gigabit LAN - WiFi 802.11ac - Bluetooth v4 - 8x SATA3 6Gb/s - M.2 - SATAe ports - 5x USB3.0 - 6x USB3.1 - DP - HDMI - ATX Z170-DELUXE HyperX 32GB (4x8GB) DDR4 2666Mhz CL15 - 1.2V - 288Pin - HyperX FURY Black DDR4 Series - HX426C15FBK4/32 HX426C15FBK4_32 …
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכם . יש לי מחשב נייד HP Probook 4530s ועד כמה שידוע לי לא מותקן בו חיישן מיקום. אבל, אני שמעתי שיש תוכנה לאיתור מחשב נייד במידה ונגנב או נאבד. השאלה שלי, אם מישהו מכיר את תוכנה Computrace או תוכנה אחרת שאפשר לנסות אותה חינם. אבל האם התוכנה תוכל לעזור אם לא מותקן GPS במחשב נייד. שאלתי בתמיכה של HP אם אפשר להתקין חיישן מיקום של GPS במחשב נייד והם אמרו שלא ולא יודעים מי עושה את זה. מישהו אמר לי שאפשר להתקין אותו ביציאת USB. האם יש דרך להתקין אותו בתוך מחשב נייד. זה מחשב נייד חדש, תבינו אותי, חשוב לי מאוד לאבטח אותו כמה שאפשר, כי אני גם ארצה לקחת אותו מהבית וחשוב לי מאוד להיות בטוח שאפשר יהיה לאתר אותו במידה ונגנב או נאבד. תודה, אדוארד.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
נטבוק מסוג U100, הדגם הןא BTY-S12 מחפש סוללה של 9 תאים מעדיף מחו"ל תודה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מעבד: CPU INTEL CORE 2DUO E8400 3GHZ 1333MHZ זכרון: MEMORY KINGSTON KVR 800 4096 -2048X2 הארד דיסק: HDD SEAGATE BARACUDA 500GB/7200/32M צורב: SAMSUNG DVDRW*22 BLACK SATA מארז: חברת Tzag elita , עכשיו שנזכרתי בזה רציתי לשאול מה דעתכם על החברה , הבן אדם שמוכר לי אמר שיש שם מאוורר בגודל 30 ס"מ או מ"מ , זה מספיק טוב? ספק: 500W של OCZ אחד מאלו , לא בטוח: OCZ 500W StealthXStream OCZ500SXS-EU --- OCZ OCZ500SXS 500W --- OCZ500SXS 500W Retail --- OCZ 500W StealthXStream ATX V2.2 ACTIVE PFC PSU כרטיס מסך: ATI RADEON 4870 512 GDDR5 Retail HDMI לוח אם: GA-EP43DS3L מצטער על חוסר הדיוק , אני מקווה שהמארז יהיה בסדר , לגבי הספק OCZ בטוח , ארבעתם בסביבות ה400 שקל בגלל זה אני לא יודע איזה…
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל המשחקים החדשים בשנים הקרובות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 2209WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אשמח להמלצה למחשב שיהי בשימוש מעט לתוכנות אדובי [כפוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור], מעט לאופיס ולגלישה וצפייה בסרטים. התקציב כבכותרת עם אפשרות לחריגה קלה! חשוב שהמחשב יהיה די שקט וקריר [כלומר, הוא לא חייב להיות ללא רחש, אך יחסית שקט ומקורר שיהיה ניתן להשאירו דלוק בלילה] אין צורך בציוד נלוה [כמסך, מקלדת, עכבר ורמקולים]! ולא מתוכנן OC אני זקוק לזה די בדחיפות ואודה לכם מאוד על כל עזרה!
-
- 12 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר ללא מודם, מחפש משהוא יציב לנפחים עד 300 MPS המלצות?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ישנו כרגע הרדיסק של 160 ג'יגה שגם לא מספיק וגם אני חושש שימות בקרוב כי הוא עושה קצת בעיות.. בכל מקרה אני מעוניין לקנות הרדיסק חדש, איזה נפחים נותנים כיום את התמורה הכי טובה לכסף ? כל הרדיסק שאני יבחר לנייד יתאים במקרה הזה?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מחשב hp מיקרוatx דיסק כשיח 160giga 2ג'יגה זיכרונות..של קינגסטון רצים על 400\500mhz מעבד פנטיום 4 3.06 ספק כל 400w אין כרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
מעבד 2.5ghz C2D 8600 gs כרטיס מסך 250 ג'גה 4 ג'יגה זיכרון מצלמה ,בלוטופ' ,קורא טביעות אני קונה את המחשב מחול ורציתי לדעת פרטים ( המחיר שכתבתי כולל הכל אחרי חישוב שלי - חריטה מע"מ וכו') אבל ליתר בטחון אני רוצה לדעת עוד מידע ואם זה לדעתכם כדאי... קודם כל האם זה נכון שצריך לשלם רק מע"מ של 15.5 אחוז על מחשבים ניידים שמביאים מחול? שנית , זה נכון שהאחריות של HP הבינלאומית לגרסה זו לא תקפה בארץ ? במידה והיא לא תקפה בארץ יש אפשרות לשלוח את המחשב לחו"ל לתיקון(על מי יהיו ההוצאות?)? האם כרטיס מסך זה נכלל בבעיתיים של NVIDIA ? והכי חשוב האם לדעתכם זה משתלם בסופו של דבר? תעזרו לי PLZ אני צריך אותו דחוף וגם ככה המשלוח לוקח מלא זמממממממממן , תודה ענקית מראש דוד
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שאלתי בטעות את השאלה לא בפורום המתאים ולכן שואל שוב לרשת באג יש מבצע של מחשבי סמסונג ללא מע"מ http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=12193 חשבתי על המחשב הזה בעיקר לצרכיי תכנון בעזרת אוטוקאד דו מימד.( עבודה ). האם המחיר באמת אטרקטיבי או שיש מחשבים באותו מחיר ( או אולי איני צריך מחשב כזה חזק ויקר יחסית), שישרתו אותי טוב יותר העבודה בעיקר בבית כך שלמשקל אין משמעות קריטית. חשוב גרפיקה איכותית, כוח עיבוד, מה שכן בסבירות גבוהה אחבר מסך חיצוני נוסף ולכן המחשב צריך להיות מסוגל לתת אפשרות זו. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל, חריגה עד 10 אחוז מה שימושי המחשב עבודה באוטוקאד, גלישה, העברת קבצים בין מחשבים ובין בעלי מקצוע (גרפיקה) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? …
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לייעוץ בהרכבת מפרט עד 10K עבור מחשב שישמש בעיקר לעבודה מול DB גדולים מאוד, ויחוברו אליו המון התקנים חיצוניים בממשק USB (דרוש ספק חזק), כמו כן תיהיה עבודה גם עם תוכנות כמו אוטוקאד, פוטושופ, סולידוורקס ואילוסטרייטור (זה יהיה שימוש משני, השימוש העיקרי יהיה עבודה על דטהבייסים של תוכנת LANEL) 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה מול DB עצומים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). LANEL - ע…
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אני עובד בתחום הגרפיקה וברצוני לרכוש מחשב ביתי די פשוט כרגע ,אשר תיהיה לו אופציה לשדרוג בעתיד הדברים החשובים לי הם: מסך dell 22" 2209 מעבד I5 מערכת הפעלה windows 7 יכול להיות אפילו 64BIT זכרון 4 ומעלה כרטיס מסך
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב שישמש אותי בעיקר לעבודה משרדית וכגון, וכדאי שיוכל להריץ קצת משחקים. תקציב באיזור ה3-3.5 אלף, כנראה שאני אוכל להשיג אותו בהנחה אז אפשר לחרוג לכיוון ה4. דרישות: 15 אינטש (כוח חשוב לי יותר מניידות) משקל לא קריטי לי (אבל אין צורך להגזים...) זיכרון לפחות 4GB כונן קשיח לפחות 500GB מעבד i3 טוב או i5 פשוט אמור להספיק לי. כ"מ- משהו מינימלי (להריץ את הרוב בהגדרות נמוכות יחסית) יספיק, אבל אם אפשר לדחוס בתקציב משהו ממוצע יותר מה טוב. כמובן שמובנה של אינטל לא יספיק... זמן סוללה- כמה שיותר יותר טוב כמובן, אבל כל עוד זה מעל השעתיים-שלוש הביצועים יותר חשובים. (אם אפשר לתת פה כמה אפשרויות זה יהיה מצויין, שיהיה לי טווח בחירה קצת רחב) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים. חשוב לי שהוא יוכל להריץ את הפייבוריטים הבאים עלינו לטובה - Starcraft 2, Fallout 3 ו- Diablo 3. אין לי מושג באילו הגדרות או רזולוציה אני מתכוון להשתמש במשחקים אלו. הטובים ביותר שניתן להשיג במחיר הנקוב (חמש וחצי אלף ש"ח, להזכירכם). בנוסף, אני אשמח אם המחשב יצליח להתמודד עם משחקים חדשים שיצאו לשוק בשנה הקרובה (וכמובן, הלאה ככל הניתן, אם אפשר) אני לא צריך לרכוש ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים). עם זאת, אני כן רוצה שיכלל במחיר הכולל מסך דק אשר אני אהנה לראות עליו את המשחקים. לא צריך משהו מטורף, אבל משהו סביר. אני לא מתכוון לבצע במחשב אובר-קלוק. אני כן אשמח אם יהיה פתח לשיפור כשיבוא הצורך (לא שאני מבין בזה, אבל אני מ…
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט ב- 3500 . מטרות המחשב הם למשחקים, אינטרנט וקצת פוטושופ. תתחשבו בזה שיש לי כבר צורב DVD, ציוד נלווה ומסך LCD של SAMSUNG. אני יודע על ירדית המחירים בעוד חודש אבל בכל זאת אני צריך מפרט לעכשיו. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש HTPC עבור LCD 32" HD-ready. המפרט המומלץ ב2500 מצא חן בעיני, אך לא מצאתי משהו כזה בחנויות ואשמח לעזרתכם. אני מניח שהמפרט המדובר תומך בהצגת תכני HD ללא בעיה למרות שאין לו כרטיס מסך ייעודי. אם לתחושתכם יש משהו מיותר במפרט או שיש רכיב שישדרג את המחשב בתוספת לא גדולה, תרגישו חופשי לשנות דברים במפרט. בנוסף, אשמח להמלצה על רמקולים בעלי יחסי עלות תועלת טוב שיתאימו לצפייה בסרטים בסלון. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-