עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Asaf.Y,

ערב טוב, כמה כסף הייתם נותנים על החלקים הבאים: מעבד INTEL 1.9 בסוקט 478 זכרון 768 RDRAM לוח של אינטל(אין לי מושג איזה דגם)

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  2. שלום לכולם, דודה שלי נרשמה ללימודי הוראה והיא צריכה נייד שימושים עיקריים: תוכנות אופיס למינהן לצרכי הלימודים וצטים (סקייפ וכו) הקושי האמיתי שלה (ושלי) הוא הגדרת תקציב מבחינת כלכלית כמה שפחות יותר טוב מצד שני אני חושב שהשקעה של עוד כמה שקלים(אולי מאות שקלים) כדי לקבל מכשיר איכותי שיחזיק כמה שנים חשוב שהנייד יהיה קל ובעל זמן סוללה ארוך מצד שני היא כבר לא צעירה (עברה את ה40) אז היא צריכה מקלדת ומסך נוחים. לאיזה תקציב כדי לי לכוון? אשמח לעזרה בהגדרת תקציב תודה מראש אמיר

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  3. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בעיקר לשימושים: סרטים, מוזיקה, גלישה באינטרנט ועריכת מסמכים... הדרישות החשובות שיש לי הן: של חברת HP בלבד מסך בסביבות "15.6 זיכרון - בסביבות 250GB עדיף שיהיו גם מצלמה מובנית ומיקרופון מובנה... המליצו לי על המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4042&CatCode=315 שסה"כ נשמע מתאים, אבל יקר מדי לשימושים שבהן אני מעוניין להשתמש במחשב... חשבתי על אפשרות לרכוש חלקים נדרשים (כמו הזיכרון) בנפרד. האם מישהו יכול לעזור ולהציע מחשב במחיר זול יותר עם הדרישות הנ"ל לשימושים הנ"ל? -עדיף בסביבות ה-3000 פלוס מינוס. (ככל שיותר זול - יותר טוב...) (כולל לקיחה בחשבון אפשרות של קניית זיכרון נפרד). תודה.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  4. אני מתכנן לקנות בארה"ב איזה לפטופ (או יותר נכון להזמין מהאינטרנט לכתובת בארה"ב) בכל מקרה, חשבתי ללכת על זה http://www.amazon.com/ASUS-15%252e4%2522-Notebook-%252d-Black/dp/tech-data/B000N56LZA/ref=de_a_smtd/103-3534944-2355835?ie=UTF8&qid=1178438682&sr=1-9 יש לכם משהו אחר להמליץ ? תודה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by aviking21,

הי שלום לכולם ... אני מחפש מחשב כבר כמה זמן ולא מצליח להחליט מה אני צריך אז ככה אלה הדרישות ללא oc בכלל רצוי אינטל שההיה שקט לפחות גיגה זיכרון לא מיתכוון לשדרג בשנתיים הקרובות בכלל צריך מחשב כולל הכל (מקלדת סבבה עכבר רמקולים ומסך 19 דק שההיה כמה שיותר טוב במסגרת התקציב) אז ככה שימושים עיקרים שלי הם אינטרט והורדות אבל בעיקרון אני רוצה גם כרטיס מסך כי אחים שלי משחקים לפעממים מכוניות וכל מני דברים אז כרטיס מסך עד 500-600 ההיה מצוין יופיו של המארז לא משנה לי ממש רק שההיה 4 יואס בי מאחור ושתיים מקדימה תודה לכולכם אתם עושים עבודה פצצה פה בפורום

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by yardenp4,

קניתי מחשב חדש הצרכים שלו הם לרוב משרדיים: intel core i3 540 3.06 ghz fan for intel CPU s1156 Gigabyte GA-H55M-D2H Kingston 2GB DDR3 1333mhz Samsung spinpoint F3 500GB LG GH22NS DVDRW X22 CoolerMaster Elite 335 Black ATX Chieftec 450W PSU 14cm fan, 24pin, active pfc APS-450S EDIMAX wireless nLITE PCI Adapter השאלה שלי היא קודם כל איך המפרט ? ואל תפחדו "לבאס" אותי על מה שקניתי. ו 2. איך הספק כח אמרתי למוכר שיביא לי מה שהוא חושב שטוב, לצערי לא היה מארז נורמלי שכולל גם ספק כוח. 3. האם הקירור למעבד מספיק ? בהנחה שלא אכפת לי משקט או לא שקט..? תודה מראש (:

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by Ic3 CuB3,

אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה בעיקר לגלישה ולאופיס. שום תוכנות מיוחדות, ולא שיא הביצועים. צריך שהוא יעבוד מהר, יהיה של חברה טובה, כמה שיותר קל ושיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי. אני יודע שהתקציב בעייתי, אחרי שלי קונים מחשב ב6.5K אין מצב לחריגות תקציב. מה אתם אומרים על זה: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1106&scat=320&tcat=20 ***אם ממש אין מחשבים טובים לתקציב הזה אז אפשר לחרוג*** תודה !!

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  8. לעבודה עם אופיס ואינטרנט. אני מחפש מחשב תקציבי עם תמורה טובה.

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by itye,

היי, התקציב שלי הוא 3500 ש"ח ולכן נראה לי אטרקטיבי. הנה המפרט של Q328 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16151 הוא מגיע ללא מע' הפעלה, אבל יש לי חלונות 7 חוקי שלא מותקן במחשב אחר ושאני יכול להשתמש ולהתקין. Q330 הוא החדש יותר עם מעבד i5 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16150 האם מלבד המעבד יש הבדלים משמעותיים? האם ההבדל במעבד הוא משמעותי? כמו כן שמתי לב שהאחריות היא 12 חודש בראשון לעומת 24 חודשים בשני. אני צריך לבדוק אפשרות הארכת האחריות ומחיר. מה דעתכם? איתי.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  10. Started by smoke_man,

מעוניין במפרט לצורך משחקים התקציב במזומן גודל המסך הוא 20 המחשב יחובר לטלוויזיה 32 תודה לעוזרים נ.ב אני קונה את המחשב בפיסי סנטר או ב-tmsfox

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by bono_71,

המחשב ישמש לאינטרנט ואופיס.צריך גם מסך תודה לעונים. אני לא יודע מה עדיף לשימושים האלה intel או amd

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by lowlow1001,

שימושים : משחקים ברזולוציה נמוכה סרטים אינטרנט 1GB זכרון צורב DVD המחשב לא יהיה נייד במיוחד אין חשיבות למשקל וזמן בטרייה הרד דיסק מספיק 80GB בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  13. Started by Pistone,

התקציב הוא 5000 ש"ח... מחשב שמיועד בעיקר לגיימינג עם דגש על counter-strike כולל מסך שטוח שנע בין 120-160hz ללא צורך בציוד היקפי ללא צורך בOC תודה מראש

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by chenrp,

לא משנה לי חברת המסך. רצוי מערכת של אינטל. OC לא חשוב כמעט. על המארז אני סגור : ANTEC 300 HD לא צריך מעל 350GB. כרטיס מסך חשבתי על 9600GT או 8600GT. אני לא רוצה 9800GT וכו' כי אז צריך ספק חזק. מקלדת ועכבר לא נדרשים כלל. וגם לא FLOPPY DISK. זיכרונות DDR2 מספיק. אין צורך ב DDR3. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by pwntigo,

צריך מחשב טוב למשחקים וסרטים כולל ציוד היקפי ומסך כרטיס מסך חייב להיות NVIDIA כרטיס קול _לא_ מובנה משהו של creative עדיף דיסק קשיח 160 gb יספיק מארז יפה שקט ואוור טוב ורמקולים איכותיים. לא משהו טוב כדי לעשות OC כי אין לי מושג בזה אפשר לחרוג קצת מהתקציב אבל עדיף שלא.

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by Skipper,

שלום. יש לי נטבוק של MSI, עכשיו הסתכלתי בכלי אבחון-DxDiag, וראיתי למעשה שיש לי 2 מעבדים ( :s05:) N280 בכל מקרה הנה התמונה למי לא הבין: הסבר בבקשה...

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  17. אז מה אתם אומרים? אני מבין מאוד בחומרה של נייכים אבל ניידים זה לא הקטע שלי ככה שאני פתוח להצעות. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by snird,

מממ מפרט ב4500 למשחקים P: אני הולך לקנות עוד בערך חודש מחירים לא מי יודע כמה ישתנו נכון? טוב אז המחשב בלי מסך וכל ציוד הקפי רק עם צורב DVD....... שיהיה מעבד INTEL.... עכשיו בקשר למעבד בקשה מיוחדת, שיהיה בסוקט 775 כדי שאני אוכל בעתיד לשדרג לC2D, בנתיים אני רוצה מעבד חלש שלא עולה יותר מ500 בשביל לחסוך כרגע לכ. מסך הרבה יותר טוב...... רק שיהיה סוקט 775 כדי שבעתיד אני אוכל לשדרג..... אותו דבר עם זיכרון, כרגע רק DDR2 667 עם סטיק אחד של 512 בכדי לחסוך שיהיה כ. מסך כמה שיותר טוב... וכמובן שיהיה בלוח אם אפשרות לשים עוד סטיק של זכרון...... מממ ספק כוח שיהיה משהוא טוב... כמובן לפחות 450W לדעתי... במהלך השנה אני ירביץ בו שידרוגים אדירים. תודה מראש (:

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  19. שלום רב! שאלתי היא האם כדאי להחליף את מערכת ההפעלה שלי במחשב נטבוק asus eee 1201ha המחשב פשוט זוחל עם ווינדוס7 וברצוני לשנמך לווינדוס xp. כדאי? או שיצוצו לי בעיות תאימות מערכת? אם כדאי, איך אני משמר גיבוי למערכת למקרה והסיפור לא עובד לי? תודה, מיתר.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  20. Started by tood24,

בוקר טוב, ALL IN ONE 21.5” VIEWSONIC מה דעתכם ?כדאי לרכוש? המחשב לשימוש,גלישה,צפייה,דואר,יוטיוב,פייסבוק תודה

21. Started by philip_s,

שלום, ברשותי מחשב נייד של ASUS דגם F3SR. המטען של המחשב הפסיק לעבוד ואני רוצה לקנות מטען חדש. השאלה שלי היא, האם מטען אוניברסלי מומלץ או שכדאי לקנות מטען מקורי?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  22. שלום, אני מחפש לקנות מחשב חדש. ללא ציוד הקפי (מקלדת עכבר ומסך) אבל אני צריך צורב ולפחות 4-6 יציאות .USB מטרות המחשב: משחקים קצת כבדים, סרטים (המחשב יתחבר לLCD) ואינטרנט, והרצת תוכנות הרבה בבת אחת. העיקר שיהיה כמה שיותר שקט מכיון שהוא נמצא בחדר ותמיד דולק... אני לא יודע מה זה OC אז...לא לסיום אני מחפש מחשב עם הרבה כוח שלא יתקע ושירוץ מהר. ואם יש עוד המלצות אז אני מודה מראש. תודה רבה, אשמח לתגובות.

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by boelne,

מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי אינטרנט מוסקיה במיוחד סרטים אני מעדיף שיהיה חיבור HD ליראות סרטי HD בLCD תקציב 3200 אפשר לחרוג ל 3500 חשוב שיהיה מחשב אמין ויפה עם אחריות כמו שצריך. תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by darkquest,

מעבדים Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 TRAY ¤1482 פתרונות קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU I7 CPU LGA1366 Cooler ¤145 לוחות אם GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ¤1107 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 ספקי כח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤348 זיכרונות G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1600MHZ 6GB PQ CL9 ¤550 כרטיסי מסך ATI Power Color Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe ¤1133 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤5150 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It שלום לכולם המפרט ישמש לצרכי משחקים סרים וכו... הוא יעבוד על מסך 2333SW בעיקרון חרגתי מהתקציב שלי שהוא 4000 שקל אשמח לדעת אם זה שווה את החריגה מה…

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  25. * מטרות המחשב? גיימינג(BF3, League Of Legends) עריכת מוזיקה(Dubstep) * גודל המסך? 15" מינימום * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? משהו יחזיק הרבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB או 1T * כונן אופטי? לא משנה(אם כן אז לא משהו כזה גדול * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הבנתי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אהבתי את AllienWare M17 * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? RAM 8GB Bit 64 Windows 7 שמונה פחות אהבתי... קצת חקרתי וראיתי את הסרטון ג…

• 9 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים