ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ואתמול הייתי בksp ובקשתי מהמוכר שיעזור לי בקניית מחשב והתקציב שלי הוא 10K והא אמר לי שזה המפרט הכי משתלם והכי מבחנית ביצועים רציתי לדעת האם אפשר לחסוך ולשמור על אותה רמת ביצועים? מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core i7 920, s1366, 8MB 1 1550 1550 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS כמות מחיר סה"כ Rampage II Extreme s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1 2080 2080 זכרונות DDR III 1333Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel 1 1200 1200 כרטיסי מסך Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 2520 2520 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ …
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב נייד בתקציב על עד 3500 ש"ח. הצרכים שלי: לימודים (כלומר מקלדת מלאה ונוחה ומבחינת תוכנות אופיס ואיזו תוכנה סטטיסטית כמו spss) מוזיקה וסרטים (ולכן צריך גם זיכרון סביר ומסך נורמאלי), צורב, ואינטרנט אלחוטי מובנה. משקל פחות משנה כי הוא הולך להשאר בבית, ולא יותקנו עליו משחקים ושאר דברים דומים. על מה אתם ממליצים? חוץ מזה: הבחור שלי מתנגד לויסטה. השאלה שלי היא האם אכן ויסטה כ"כ נורא, והאם אני יכולה לקנות מחשב חדש עם XP ואם כן, אז איפה.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בשביל להריץ משחקים. הוא מאוד מתלבט בין מעבדי האינטל לאמד. למרות שאני מנסה לשכנע אותו שאמד טובים יותר למשחקים הוא מעוניין לראות על כך כתבות מגורמים מקצועיים. אז בקשתי היא, מספר קישורים למאמרים שמדברים על אינטל מול אמד בזמן קניית המחשב, מה מומלץ יותר? דבר שני, אפשר לקבל שני מפרטים עד 3500 הכוללים הכל , חוץ מצורבים וכונני ד.ו.ד, אחד של אינטל ואחד של אמד. תודה ,
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
התבקשתי לעזור לחבר ומאחר שעזרו לי כאן המון בפורום אני אעביר את זה אליכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 במידה ויש הצדקה- אני לא רואה סיבה לחריגה עבור הדרישות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי- סרטים, גלישה, אופיס - אין צורך בכרטיס מסך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר מיוחד - אופיס , גלישה, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש נייד לשימושים בייתים רגילים מוסיקה סרטים גלישה קצת פוטושופ משחקים קלים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי רוב הזמן יהיה נייח * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?שוב רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לחיבור לטלויזיה שאיננה לא HD חיבור של מסך רגיל * בלוטות? יש עדיפות אם לא לא נורא עדיף שהמחשב יהיה חזק על חשבון זה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 200 GB * צורב DVD? לא יזיק * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מבין בזה כרגע חייל לגר בארץ לשיכולכם * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין עדיפות שיהיה משהו איכותי וטוב מערכת הפעלה וינדוס 7 4 GB זכרון קיבלתי המלצה לטושיבה L500-1GG במחיר של כ3600…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יכול ליהיות שיקנו לי מחשב נייד, עכשיו אני צריך מחשב שהוא טוב למשחקים (לא הכי טוב כי זה יעלה איזה 10K) ויכול לעמוד בעומס. משקל: מצידי שישקול 30 טון, הוא נשאר באותו מקום תמיד. מסך: לא משנה לי, אבל עדיף מסך גדול. אני די מעדיף שהוא יהיה עם ויסטה, 2 ג'יגה ראם וחזק. תודה.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כותרת.. :xyxthumbs: ללא מסך ללא מקלדת ועכבר.
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 2500 שקל. אשר יקנה בארה"ב ויועבר לארץ. המחשב הינו לשימוש של אופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים (בפורמט HD) דרכו במסך HD 32''. דרישות הבסיס: זיכרון של 2GB ומעלה. מעבד כפול ליבה של אינטל. הרדיסק באזור ה 300GB. מסך בגודל של 15.4'' או 15.6''. והדילמה שלי היא בנושא כרטיס המסך, בגלל שאני רוצה להתחבר עם המחשב לטלוויזיה, אני צריך חיבור של HDMI או DVI. הבנתי שלכבל HDMI יש מגבלה של אורך (מעבר למרחק מסוים לא האיכות נופלת), ולכן חשבתי אולי חיבור של DVI. האם אני צריך כן כרטיס מסך חזק. או שהכרטיסים "סטנדרטים" שבאים עם המחשב מספיקים לי כול עוד יש את החיבור שאני צריך. או שאני צריך כרטיסים חזקים. ומכיוון שהמחשב נקנה בארה"ב האם משהוא מכיר חנויות, מקו…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש כי הקודם שבק חיים, וגם ככה כבר מיושן מאוד (אצלי בשימוש כ 5 שנים) השימוש שלי במחשב הוא בעיקר אינטרנט מוזיקה וסרטים, אבל לפעמים גם משחקים(לא כבדים). התקציב שעומד לרשותי הוא 2000 שקלים ואני צריך מחשב עם מסך LCD רצוי מפרט מ KSP אבל אם יש חנויות טובות יותר אני אשמח לקבל מפרט גם מהן. נ.ב אני יכול לשלם בתשלומים (+-10) אם זה ישנה משהו. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד (למתנה) בתקציב 4K השימוש הוא ביתי: אינטרנט, סרטים, מוסיקה צריך שהמחשב יראה טוב (לא כמו ה-ibm thinkpad ) מסך - עדיף רחב וגדול יחסית 1GB זכרון סוללה רגילה בלוטות' - ייתרון אבל לא חובה דיסק קשיח - לפחות 60GB (אני לא יודע מה הגדלים המקובלים בניידים היום) צורב DVD - כדאי אין העדפה לחברה כלשהי או אחריות בינלאומית אם אפשר בתקציב, שיוכל להריץ ויסטה בלי להישתעל תודה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
היי חברה כן כן סוףסוף מחר אני לוקח את אבא שלי לאחר שנים לקנות תמחשב הציעו לי מחשב אחד פה באתר -מפרט מעולה אין מה להגיד אבל אני חייב דה מה יותר שווה....מבחינת הכל פה הבצעה הצאת יש לוח אם מיוחד עם יציאות מיוחדות-למי שמבין מפרט שני מ KSP כולל מסך!!!!דקקקקקק!! אז מה יותר שווה אחים שלי?.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני משחק הרבה בתחרויות עולמיות ונורא חשוב לי שהמשחק ייפעל כמה שיותר חלק. מדובר בCOD CS:GO ולפעמים יוצא לי לשחק בכל מיני משחקים חדשים בשביל הכיף. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ציינתי מעל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גר…
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה בבקשה שתגידו לי מה אתם אומרים לי על המפרט הבא: מארז: מארז SilverStone דגם PS03B ספק כוח: 620W Seasonic דגם S12II-620 מעבד: AMD Phenom II Quad Core 955 3.2GHz לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 דיסק קשיח: Western Digital 1000GB SATA2 64MB Buffer זכרון: Kingston 2X2048MB (4GB) DDR3 1333MHz צורב: Sata LG DVDX22 DL כרטיס מסך: Gigabyte ATI Radeon HD 5850 מחיר: 4700 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אחרי בדיקה קצרה במס' חנויות אני מתלבט בין HP Pavilion dv6660 לdell Vostro 1500 לThinkPad R61. מה מומלץ מבין השלושה? (אם מישהו יודע על מחשב יותר טוב בטווח המחירים של אלו - עד 5500 בערך, (שלא הזכרתי) אשמח אם תכתוב לי עליו) ועוד שאלה קטנה, האם אפשר להאריך למחשבים שציינתי את זמן העבודה ליותר משלוש שעות? תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי אנשים , זה מפרט לחבר. הוא לא משחק במשחקים (כרטיס מסך לא מובנה , אבל גם לא משהו רציני... אולי 7300 או משהו בסגנון) חובה ג'יגה זכרון \ מעבד ליבה כפולה. הרד דיסק 160 .. זהו פחות או יותר.. המחשב הוא לאינטרנט\הורדות\מוזיקה\סרטים\לימודים ... בקיצור , כל החרטה הפשוטה. תקציב , 3500 , אין צורך במסך\מערכת הפעלה\עכבר\מקלדת\רמקולים. מארז נטו. לא מתוכנן אובר קלוק. תודה ולילה טוב, שגיא.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד - AMD Athlon X2 BE-2400 לוח אם - M3N78-EMH HDMI זיכרון - לא זוכר כמה ואיזה סוג הכל ארוז במארז SilverStone LC17S בתחילת דרכו המחשב שימש כמדיה סנטר, אח"כ הפך למחשב רב שימושי ועכשיו אני רוצה להחזירו כמחשב מדיה סנטר אבל... המארז כבר ישן, רועש, גדול ומכוער. אשמח לקבל המלצה למארז קטן טוב ושקט שאליו יעברו הרכיסים הישנים (שמריצים סרטיי HD ללא בעיה) תקציב - 200-300 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכטיס NVIDIA GeForce 9200M GS מבחינת ביצועים???? הוא יכול להחזיק משחקים חזקים ??? סרטי HD???
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הלכתי לתומי לחנות מחשבים נודעת שמתחילה באות א'... ביקשתי לבנות מפרט לעבודות גרפיקה כבדות לדוגמת - מאיה, Adobe Afteraffects ועוד תוכנות זוללות משאבים. להלן המפרט שהכינו לי בחנות, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המפרט ולגבי המחיר ואם יש לי צורך אמיתי בכזה מפרט לשימושים לעיל: מארז ezcool מאוורר 25CM + לד כחול ספק כוח couger 750w hec לוח אם x58 pro-e 7.1 glan msi מעבד אינטל 2.66gh 8mb core I7 quad I920 מאוור למעבד Buffalo heat pipe evercool זכרון Intel XTRM OCZ 2x2GB (4G) DD3 1333MHZ כ. מסך Nvidia Geforce GTS250 1G-3 MSI דיסק קשיח 1Tera Sata2 16 MB Hitachi צורב GH22NS LG 22 DVDX DL מאורר למעבד 775 DUal Core תוכנת WIn Xp PRO כ. רשת !g LAN Ob כ. קול 7.1 OB כ. רשת אלחו…
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
צריך מסך, כרטיס מסך חזק, כרטיס קול אודיג'י 2, סראונד טוב ובעיקרון זהו תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
למחשב נייד ישן פנטיום 2 שיש לו כניסת usb אבל אין לו wifi בילטאין האם אפשר לחבר stick wifi והוא יקלוט אינטרנט מהאוויר ?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מעבד: מעבד AMD Athlon 64 X2 6000+ Socket AM2 Box ¤894 לוח אם: לוח אם ASUS M2N-MX ¤404 דיסק קשיח: WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤398 צורב: צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤174 זיכרון: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤446 כרטיס מסך:Palit Nvidia Geforce 8600GTS SUPER 512MB PCI-E Retail P86GTS512 ¤1120 מאורר נוסף: THERMALTAKE FIREBALL CASE FAN A1858 ¤38 מארז + ספק: Mustiff M6099-CA Black 450W Screwless E6099CA ¤261 סך הכל: 3735 ¤ המפרטים נלקחו מ: לוח אם ומעבד מ - www.skypc.co.il השאר מ - www.tms.co.il
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מחשב ללא מסך ,מקלדת ועכבר בין 4000 ל4500 ש"ח.כמה שיותר שקט - יותר טוב. האם צריך שיפורים? Intel Core 2 Duo Processor E6750 2.66GHz 1333MHz 4MB LGA775 Tray ¤949 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=483 Arctic - Cooling Alpine 7 Pro Cooler LGA775 ¤59 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1015 GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤610 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=951 BFG NVIDIA GeForce 8600 GT OC2 512MB PCIe with ThermoIntelligence ¤580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=846 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤565 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 Arctic - Cooling Alpine 7 Pro Cooler LGA775 ¤59 http:/…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט ל-HTPC (ללא ציוד הקפי) בתקציב של עד- 2500 שקלים (אם אפשר משהו טוב בפחות אז מצויין ). על המחשב יותקן WINDOWS 7 (אין צורך להוסיף למפרט), אשמח למארז איכותי הכולל תצוגה (עם שלט?), המחשב צריך לתמוך בסרטים באיכות FHD בקלות, לכלול הרד דיסק של 1G (אם אפשר יותר מ 1G מצויין). עוד לא החלטתי אם המחשב יחובר לרשת קווית או אלחוטית, ולכן יש צורך בכרטיס רשת רגיל או אלחוטי. לא יעשה למחשב ב- OC. מעבר לצפייה בסרטים יתר השימושים יהיו גלישה באינטרנט, הורדות והאזנה למוזיקה (אולי אישה משחק פשוט מדי פעם). המחשב יהיה מחובר לטלוויית LCD. ראיתי שמישהו שאל לגבי הקלטה וצורך בכרטיס טלוויזיה, אשמח להסבר קצר לגבי זה כך שאוכל להחליט אם שווה לי לקנות... ואם אפשר להר…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני כותב הודעה בשביל חבר שלא ממש יכול לכתוב עקב העובדה שהמחשב הנוכחי שלו התפגר. אז כמו שנאמר בכותרת התקציב הוא בסביבות ה3000 שקל בתקווה שיהיה כמה שפחות. הצרכים הם בעיקר עבודה אינטנסיבית עם פוטושופ, משחקים הוא לא ממש מריץ אבל רצוי שיהיה פתוח לשדרוגים עתידיים. הוא ביקש כרטיס מסך עם יציאת DVI ואמר שאין לו בעיה גם לקחת 2 ג'יגה של ראם כי זה מחשב שהולך לשמש אותו לכמה שנים הקרובות. עכשיו בקשר למעבד, ההתלבטות הייתה בין מעבד 64 לבין מעבד duo (כי עד כמה שאני הבנתי הduo הם 32 אבל אני מאוד לא מעודכן בחומרה חדשה אז תקנו אותי אם אני טועה) וגם בהנחה שכן לוקחים 64 אז באיזה מערכת הפעלה להשתמש? כי שמעתי מכל מיני אנשים שהמערכת הפעלה של ה64 עושה כל מיני בעיות (אם כי אין לי נסיון אישי) מיותר …
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אנשים , אני זקוק למפרט מחשב לבית : הצרכים שלי הם אינרנט , סרטים , מוזיקה , משחקים (לא ברמה מטורפת) מסך 20-22 אינץ רחב מקלדת ועכבר רמקולים אני מעדיף מעבד אינטל תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-