ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים חביבים. יש לי חבר שזקוק למפרט מבוסס אינטל בתקציב הנ"ל. המחשב הוא למטרות מישרדיות + סרטים (ע"י חיבור ל TV ) + משחקים בסיסיים בסגנון FOOTBALL MANAGER 2005 . עקב כך שרוב עיסוקי האישי הוא עם מעבדי AMD אני מעונין לשמוע את חוות דעתכם. בתודה מראש. COBRADRAGON
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?...........3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?.......לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית, וסרטי HD, לפעמים עבודות נומריות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 של DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: בינוניות. ( סרטים,לא ממש משחקים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן…
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
Athlon 2600+ Mobile ABIT NF7-SL 512MB ADATA DDR 500 Volcano 12 Extreme MSI Radeon 9800Pro WD 80GB 8MB Compucase Super Midi Tower CI-6A19 + HEC 300W floppy תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 4.5K ואני צריך את העזרה שלכם בבניה של המפרט אני לא צריך ציוד היקפי המחשב ישמש גם למשחקים בין היתר אז חשוב לי שיהיה כרטיס מסך חזק תודה
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי. הבעיה היא כזו: המחשב עובד פתאום המסך הופך לחצי שניה לשחור ואז נדלק הופיעה הודעה שהדרייבר של הכרטיס מסך קרס והמחשב תיקן את זה ואז (בהפרש של בערך 3-4 שניות אחרי הקפיצה הקודמת) שוב מסך שוב שוב הודעה ככה 4-5 פעמים עד שהמחשב נתקע. זה קרה לי אתמול, חשבתי אולי משהו חד פעמי, אבל זה קרה שוב עכשיו... חשוב לציין שלא הפעלתי משהו חזק משהו שדורש כוח בפעמים שזה קרה... מישהו יודע מה אפשר לעשות? זה מחשב חדש פחות מחודש. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הי לכולם, אני צריך לקנות מחשב נייד כי שלי עומד לשבוק חיים. אני מתכנת במקצועי, עובד קצת עם תוכנות גרפיות, והשימוש שלי במשחקים הוא בסיסי בהחלט. חשוב לי מאוד המהירות של המחשב כי אני עובד עם הרבה מאוד תוכנות פתוחות והרבה מאוד טאבים של הדפדפן. דרישות בסיס: Core i7 דור שלישי ומעלה, רזולוציה של FHD, דיסק קשיח מהיר, 8GB זכרון או יותר, מסך 15 אינץ' ומעלה. ממש לא חשובה לי הניידות (מנייד אותו פעמיים בחודש) או הזמן סוללה (רוב הזמן מחובר לחשמל). אני מתלבט בין שני מחשבים. המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23041 עם התוספת של ה-128GB SSD או המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21205 למישהו יש ניתוח טוב למה האחד עדיף על השני? או אולי המלצה למחשב באותו סטנד…
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, זמן מה מאז שכתבתי כאן לאחרונה, וכעת אזדקק לעזרתכם / יעוץ - המחשב הנוכחי מבוסס I3-530, עם HD5770, וכו' (אם תצטרכו מפרט מלא - אוסיף). נראה כי הזמן עשה את שלו, הוא הפך מעט עצל (גם לאחר פרמוט - למרות שהוא רחוק מלהיות עמוס) ונדמה שזה הזמן להמשיך הלאה. התקציב נע בין עד כ-2.5K, עם גמישות קלה. זקוק למעבד, לוח אם (עדיפות ל-Gigabyte), כרטיס מסך (עדיפות ל-AMD) וזכרונות. כרגע יש Freezer 7 PRO REV2 כקירור למעבד, אם נראה לך שיש הצורך בחדש, אשמח להמלצה. כל השאר ישאר כפי שהיה (ספק כוח Seasonic 530W, מארז CM690 עם שלל מאווררים של CM / AC, הארדדיסק 1GB של WD וכו'). כפי שציינתי, השימושים - משחקים, אינטרנט ועריכת תמונות (צלם חובב בזמני הפנוי).
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קיבלתי המלצה ל2 מפרטים (בפוסט של tmpusr בהמשך), רציתי לדעת למה בראשון אין ספק כח ובשני יש האם זה משמעותי? והאם ההפרש במחיר מתבטא גם באיכות (מעבר לשקט) למשל מעבד של אינטל מול amd או שההבדל באיכות ביניהם זניח? תודה רבה על העזרה, המפרט של האינטל קוסם לי יותר למרות שהוא עולה הרבה יותר ממה שחשבתי להוציא... שלום לכולם, לצערי המחשב האישי בן ה7 שלי כבר זקן ועייף אני אשמח להמלצה למחשב חדש, המחשב שלי יושב בסלון קטן ומחובר לטלויזיה אז אני צריך שהוא יהיה מאד שקט ועדיפות ליציאת hdmi, השימוש שלי במחשב הוא בעיקר גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה. כמו כן אני מעדיף שההצעה תכלול גם windows 7. אני אשמח גם שהמארז יהיה קטן ונעים, אבל זה כבר פחות קריטי. תודה רבה, שלומי. ***** בבקשה …
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט שמחפש מחשב שיתאים ללימודים (הצרכים הרגלים office וכו') וגם תכנות, והרצת matlab. חשוב לי זמן סוללה, ומשקל. חשבתי על Dell Latitude E5420 LT-RD33-5802 (קישור למפרט שלו: http://www.ypc.co.il/product.asp?ProductID=1125) רציתי לשמוע חוות דעת לגבי המחשב הנ"ל. או לחילופין הצעות אחרות. בתודה, עומר.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
Thshiba: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8102&perur=2&t=1&c=339 HP: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8074&perur=2&t=1&c=320 מחשב למטרת משחקים וכד', איזה מהם טוב יותר? ואיזה כרטיס מסך חזק יותר? תודה! נ.ב האם המחשב הזה נותן שיפור משמעותי כלשהו? Toshiba A500-1CO http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8102&perur=2&t=1&c=339
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב חדש לעבודות אודיו שכוללות הקלטה, ועריכה של הרבה ערוצים ושימוש נרחב בפלאגינים. חקרתי קצת והגעתי למפרט הבא: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray, יחידות 1 ₪863 Arctic Cooling Fan 12 PWM 120mm , יחידות 1 ₪45 מאוור Cooler Master Geminii S Socket AMD 775 I3 I5 I7 , יחידות 1 ₪184 Western Digital 500GB 7200RPM 16MB Sata3 WD5000AAKX Caviar Blue, יחידות 1 ₪270 הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"חו לחברי הפורומים , יחידות 1 ₪50 Gigabyte GA-Z68XP-UD3 Z68 Chipset HDMI + FireWire, יחידות 1 ₪418 G.Skill RipJaws-X 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBXL, יחידות 1 ₪400 ENERMAX OSTROG ECA3250 Blue Front USB3 + Ene…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
נועד לגלישה+ אופיס וצפייה בסרטים פעם בחודש חודשים. בנוסף לאחסון תמונות וסרטונים מהמצלמה. בנוסף כדאי שהמארז יראה סביר ולא ירעיש מדי. אין לי עניין להשקיע כסף דוקא במארז ומאוררים שיהיו שקטים מאוד!!!! רעש סביר בסדר בעיניי.
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
המחשב הזה שווה: לוח אם chipset nvidia nforce 550 full atx msi k9n neo מעבד am2 athlon 4200 dual core זיכרון 1024mb dual ddr 2 800mh2 כרטיס מסך geforce 7600gs 256mb upto 512mb דיסק קשיח 250gb sata 2 7200 rpm צורב sony dvdx16 כרטיס רשת 1000 כרטיס קול 8 ערוצים (7.1) מסך דק 17 samsung lcd מחיר 4200 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, לא לעבור את החריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להוסיף עד 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד(כבד), עריכת מוזיקה(כבד, פרנסה עתידית), עריכה גראפית(מזדמן) משחקים: שיריץ על ULTRA במשחקים עכשווים כגון BF4, FC3 ,COD:GHOSTS,MINECRAFT+SHADERS תוכנות: Cubase Fl Studio Adobe Photoshop Sony Vegas -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הציעו לי את המחשב ב3200 השימוש שלי זה AUTOCAD החדש קצת סרטים ומוזיקה איך המחשב יהיה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לוח - http://www.intel.com/products/motherboard/d101ggc/index.htm מעבד - סלרון 2800 330J מחיר : 127$ שווה ?? מה אתם אומרים ?? או שעדיף להשקיע עוד 50 דולר ולקנות מעבד פנטיום 3060-533-1024 ???
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 4000 שח בלי ציוד הקפי למטרות משחקים וגרפיקה(פוטושופ אילוסטרייטור פלש וכו) אם יש הצעות ללמפרט בחנויות באזור רחובות זה יהיה נחמד בנוסף מה דעתכם על המחשב הזה: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=532173 הוא נראה מפרט טוב ובמחיר של התקציב
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מבקש בבקשה להביא לי את המפרט הכי טוב שאפשר להביא ב- 3000 שקל, במיוחד למשחקי רשת כמו Counter-Strike, Silkroad ועוד משחקי רשת למיניהם. מפרט חזק ויציב , עם זיכרון 2G . אני מבקש, להביא את המפרט הכי טוב בסכום הזה, לא לחרוג בשקל. ואם אפשר, אבקש ממכם לבנות לי באתר הזה : http://www.pandas.co.il/ תודה, ושבוע טוב!
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מעבד: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אם: GIGABYTEP35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: DDR2 CORSAIR TWIN2X4096-6400C5 800Mhz CL5 2x2Gb DUAL PACK כרטיס מסך: GT 1024MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E8800 דיסק קשיח: HD753LJ Samsung 750GB צורב: LG DVD±RW GSA-H55NB x20 Beige מסך: SAMSUNG שלוש שנות אחריות - 206 BW 20'' LCD 2ms DVI WideScreen Black
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני שוקל לקנות מחשב נייד עד 1200 דולר מארה"ב אם אפשר לשלוח לארץ גם טוב.. המחשב יהיה בעיקר למשחקים,לימודים,אינטרנט,מוזיקה,סרטים... אני רוצה להנות מהכול.... * גודל המסך חשבתי על 15.4 או 16 אינץ' לא מסך מבריק אלא מאט.. * משקל רצוי? לא חשוב בשבילי * זמן סוללה ארוך?אני מניח שזה פרט שממש מייקר את המחיר אז נוריד אותו לזמן סטנדרתי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) =כן * כרטיס רשת שתומך בכול התקנים כיום.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג"ב 7200 . * זיכרון=4 גיגה * צורב DVD ברור!.. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? רצוי עם אחריות בינלאומית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה ל- DELL ראיתי שיש ל MSI מחשבים זולים בלי מערכת הפעלה,אבל אם יש משהו יותר טוב אז…
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ערב טוב קראתי קצת בפורום לפני שאני מבקש אבל עדיין מבולבל מה עדיף (רצוי למשחקים גם) למשל:: samsung ativ book 4 np470r5e samsung np370r5e-s01il lenovo ideapad g710 59385371 ועוד כל מיני השאלה שלי היא שהמלצתם על כל מיני שחלקם עם מעבדים מהדור הקודם שעדיפים שמישהו יעשה לי קצת סדר בבקשה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להרכיב מפרט חזק למחשב שיריץ משחקים כמו שצריך. ואני צריך את עזרתכם... אני די חדש בכל העסק... אבל הסתכלתי קצת באינטרנט ואני יודע פחות או יותר מה אני רוצה... אני ארשום כאן על מה אני פחות או יותר חשבתי... אך כל הצעה לשיפור/שינוי תתקבל בברכה... ואשמח אם מישהו יוכל להרכיב את המפרט כולל מחירים והכל כמו שראיתי בהודעות אחרות. קודם כל דבר חשוב מאוד!!! המחשב מיועד להרצת משחקים כבדים ברזולוציות גבוהות! ושיחזיק משחקים טוב איזה שנה שנתיים אם אפשר. התקציב 4000 שקל אפשר לחרוג קצת ואין צורך בדברים הבאים: מסך, מקלדת, עכבר כוננים קשיחים או כונני דיסקים, יש לי את אלו כבר מהמחשב הישן ואני פשוט יעביר. אז פשוט אל תכניסו אותם למפרט בכלל, אז אם אפשר בבקשה להתמקד יותר במעבד, …
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3200, אפשר לחרוג טיפה אם צריך. 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד של אינטל (אל תהרגו אותי, אני יודע שגם AMD טובים אבל המחשב לא בשבילי.) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא צריך משהו מיוחד, לא צריך לקנות מאווררים (יש לי מספיק) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה, אם השאר עולה עוד כסף אז לא צריך 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיריץ את המשחקים החדשים, אפשרות לשדרוג יעיל בעתיד (כרטיס מסך וזכרונות, אני לא אשדרג את השאר), חשוב מסך איכותי וטוב שאני אוכל להמשיך איתו גם למחשב הבא…
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
איזה נייד הייתם קונים ? בנתיים המועמדים הם : asus G750J או MSI GT70 המאד יקר (10500שח) עם כרטיס מסך gtx 770M וכוננים היברידיים. קשה לי מנטלית לשים כל כך הרבה כסף במחשב אמנם חזק מאד אבל עדיין עפ"י המפרט נראה לי שהוא יתיישן מהר מאד. מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים ככה שאם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים אני צריך מפרט לשרת כאשר התקציב שלי הוא 4000 ש"ח ואני שם דגש מיוחד על המעבד וזכרון של כ320GB. חשוב לי שהשרת יהיה יציב ואמין ושלא יצטרך תיקון כל כמה חודשים. תודה מראש כפיר
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-