עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני עומד כרגע לפני רכישת מחשב ניד והוצא לי המחשב הזה במחיר 4550 מעבד: P7350 2.0Ghz 3 MB Penryn מסך: "15.4 brilliantView מצלמה: 1.3MPIX זיכרון ראשי: 3GB 800Mhz כונן קשיח: 250GB תקשורת: Wifi Link 5100 תומך HDMI מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium מחשב נייד המיוצר בגרמניה אחריות מלאה של 3 שנים כולל איסוף והחזרה מבית הלקוח כרטיס מסך: NVdia GeForce 9300 GS השימושים שלי הם גם לעבודות כסטודנט וגם למשחקים ולסרטים האם אתם ממליצים על מחשבים מחברת פוגי'טסו סימנס הוא שיש לכם איתם ניסיון רע. מכיוון שזה המפרט הטוב ביותר שאני יכול לקבל בתקציב שיש לי עד 4500 אלף ש"ח. חשובה לי גם נוחות המקלדת והעכבר מכיוון שהוא ישמש לרוב לעבודות וכתיבה בוורד. האם יש למישהו הצעה אחרת בת…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  2. . מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD החדש, HITMAN החדש, FAR CRY 3, NFS , ועוד מחשקים שיבואו בעתיד כמו SPLINTER CELL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by avihu1,

שלום לכולם וסוף שבוע טוב. החלטתי לרכוש מחשב נייד מיני לצרכים בסיסיים לגמרי.. אינטרנט ואופיס בעיקר,חשבתי בתחילה על ה acer aspire one אבל אני חושב ששני הדגמים הבאים טובים יותר: msi wind asus eee אשמח לקבל תשובות וחוות דעת מכאלה עם נסיון בשני סוגי המחשבים.. כמובן שישנה העדפה לגרסאות החדשות יותר של ה N280 עם 2 ג'יגה. תודה רבה :) בנוסף מה לגבי LG X110?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  4. בכל הקשור במפרטים בתקציבים זולים ובינוניים, ממליצים כאן באופן גורף על לוחות ללא תמיכה ב-USB3 ,SATA3 בטענה שאין לזה כל משמעות מבחינת ביצועים ושאת התמיכה ב-USB3 תמיד ניתן להוסיף בהמשך עם כרטיס הרחבה של כמה עשרות ש"ח. לגבי ביצועים אכן אין הבדל ,אולם לגבי אפשרות ההרחבה, הטענה הזאת חסרת שחר מפני שעלותו של כרטיס הרחבה שכזה ,היא כמעט זהה להפרש בין מחירו של לוח שתומך ב-USB3 ,SATA3 לבין כזה שלא תומך בתקן זה. ראו בעצמכם: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-usbcard&keyword=usb3&orderby=price http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=9323 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=950510&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מני…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  5. Started by thewhiteark,

פורום מפרטי מחשב שלום, אני מעוניין במחשב גיימינג תקציבי, להלן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פולאאוט 4, ויטצ'ר 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כ-21" (פשוט Full HD) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות שניתן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by mokisho,

יש לי מחשב נייד שבו רשום ממורי סטיק ברגע שאני פותח במחשב שלי אני רואה כמו כונן שרשום ממורי סטיק רצוי לציין שיש לי מחשב נייד סוני דגם PCG-TR3A מה זה הכונן הזה ? ולמה משתמשים בו?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  7. Started by soffer1,

שלום לכולם יש לי HD מנייד של קומפק ואני צריך להוציא ממנו נתונים אחרי שהלוח אם הלך. הבעיה היא שהחיבור נראה כמו SATA אבל אין אפשרות לחבר לו כבל. מהמחשב הוא יוצא כמו מתקע. יש למישהו רעיון או תשובה איך אפשר לחבר אותו ? תודה שוקי

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by ofirrjd,

נמכר באופיס דיפו. ישמש לאינטרנט, אופיס וכדומה. http://officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000LVggAWLn3846tsJDOP3pAoN:12bbi68k5?id=laptop אם יש המלצה למחשב אחר בטווח המחירים הזה, אני אשמח לשמוע. אופיר

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  9. שלום לכל חברי הפורום, אני צריך את העזרה שלכם בבניית מפרט בתקציב של 3500 ש"ח, יש אפשרות למשחק בתקציב, בעדיפות שלא. אין צורך בכרטיס מסך, אפשר ללכת גם על אונבורד. המחשב צריך להיות מעל הממוצע לשימוש משרדי (שהכל ירוץ פיקס... הכוונה לאופיס ושאר ישומים בשימוש מצוי). חשוב לציין שהמפרט מיועד לאדם מבוגר, לכן המסך צריך להיות קל על העיניים.... למחשב לא צפויים שדרוגים, ועדיף שיכלול גם צורב DVD אם אפשר שיהיה שקט בלי לחרוג יותר מדי מהתקציב - עדיף האם לתת עדיפות בתקציב לזכרון או למעבד? תודה! (המטרה היא להכניס ב3500 גם את המסך....)

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  10. המפרט בצד! הרזולוציה בא ירוצו המשחקים הינה 1360 על 768 כלומר , HD תודה. עריכה: -הלוח תומך במעבדים החדשים של AMD אחרי עדכון תוכנה -המשחקים שארצה במיוחד שירוצו חלק הם: -nfs hot pursit החדש -משחקי מכות מולטיפלייר למינהן -פרו 11\12 שעתיד לבוא -grid/dirt 2 וכדומה תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by idan188,

אני צריך לקנות מחשב נייד. עכשיו אני רוצה שהמחשב יהיה מחשב שיוכל להריץ משחקים ברמה מספיק גבוהה. לא חשוב לי המשקל. גדול המסך. אני מעדיף שיהיה 4GB זיכרון. דיסק קשיח לפחות של 320. וכרטיס מסך כמה שיותר טוב..אני תכלס לא באמת יודע איזה כרטיסים יש בניידים ומה נחשב לטוב ביותר\משתלם.. תודה..

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  12. 1. תקציב: 4K עם אפשרות לחריגה 2. מטרות המחשב: תכנות (סטודנט למחשבים), גלישה והורדות באינטרנט, משחקי אסטרטגיה, והרבה סרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי: כן עכבר ומקלדת אלחוטיים. ומסך 22' פשוט. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו: לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו: כן למעבד מרובע ליבות INTEL מהסדרה הישנה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם: לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה: לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם: שיהיה אפשרות לחבר שני מסכים, ולשחק משחקי אסטרטגיה (C&C וכד') 9. האם חשוב שקט: חשוב אך לא בטירוף. 10. האם מתוכנן OC: לא. אני אוהב שהמחשב עובד מהר ולא נתקע. אשמח לכל עזרה יש אפשרות להו…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  13. היי חבר'ה נראה שהמחשב הישן שלי שבק חיים (אחרי כמעט 6 שנים..) לאחר שהסתכלתי במפרטים מומלצים ושמתי לב שהם לא מועדכנים, אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט מתאים לעבודה ב- OFFICE, אינטרנט, מוזיקה, הרצת סרטי HD, קצת משחקים. אין לי צורך בציוד היקפי. הדגש הוא על שרידות ולא על מהירות, כלומר אני מעדיף מחשב שיחזיק יותר זמן ויהיה עמיד יותר על פני מחשב מהיר \חזק יותר. התקציב לא הוגדר אך אני מניח ש-3000 יהיה סביר (אבי משלם) והמחשב משמש בעיקרון את אבי ואת אחיי בשימושים הבסיסיים ביותר (עבודה) ואותי קצת יותר. יש להתחשב כי ייתכן כי שנה הבאה כאשר אשתחרר ארצה לקנות מחשב נייד או לקחת אותו לאוניברסיטה ולקנות מחשב פשוט נוסף לבית.

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by HAIM1979,

שלום, אני צריך המלצה למפרט מחשב כולל מסך, מקלדת, עכבר, המחשב לשימוש אינטרנט סרטים ואימיול.. מעבד: Intel Core 2 Duo E4600 2.4Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤503 קירור למעבד: Zalman 7500 Aluminum-Cooper S775 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤107 לוח אם: Gigabyte GA-P31-S3G כמות: 1 - מחיר: ¤317 מארז: Foxconn TSAA-803 90mm FSP 350W Silver/Black כמות: 1 - מחיר: ¤206 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 1 - מחיר: ¤101 קשיח למחשב שולחני: Samsung 320GB Sata II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤303 כרטיס מסך: Palit Nvidia Geforce 7300GT 256MB Retail כמות: 1 - מחיר: ¤203 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black כמות: 1 - מחיר: ¤125…

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by Ofeking,

שלום. נעזרתי בכם בעבר, ואני צריך שוב את עזרתכם. אני מחפש עוד מחשב נייד ונראה לי שנטבוק הכי יתאים לדרישות. אני שוקל לשם כך את ה asus 1000he. לשם כך, לפני כן, יש לי מספר שאלות על המחשב: 1. לא הבנתי מה היכולת של המעבד. קראתי באינטרנט שיש אנשים שמפעילים את המעבד במהירויות גבוהות מהרשום במפרט. זה משהו בילט אין במחשב, או שעושים אובר קלוק (ומאבדים אחריות?)? 2. האם אפשר לקנות את המחשב מראש עם 2GB ראם, או שחייבים לקנות אותו עם 1, ולהחליף אח"כ? 3. ראיתי באינטרנט שאנשים מפעילים על המחשב הזה משחקים כמו WOW, Warcraft3, AOE3 זה הגיוני? איזה משחקים כן יעבדו? (ברור לי שדברים ישנים, השאלה כמה ישנים). 4. האם יש למחשב יציאה לטלביזיה? בנוסף, אם יש מישהו עם המחשב הנ"ל, אשמח לשמוע התרשמות אישי…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by azure,

שלום לכולם!!! אשמח אם תוכלו לעזור לי משום שאני מבולבל ומרוב עצים אני לא רואה את היער. קיבלתי משימה לרכוש מחשב נייד עם הנתונים הבאים: למצוא איזון בין שימושי משרד להתניידות בשטח. חשוב לבחור מחשב עם מעבד חזק ומהיר וכמו כן לוודא זיכרון רחב ומהיר (בהקשר הזה חשוב לבדוק לגבי התחממות) זמן בטריה - לא פחות חשוב. יש ימים שאני יום שלם בשטח עם המחשב. החברה יושבת בחו"ל אז אני אצטרך להתחבר לשרת חיצוני (כך שאצטרך Windows 7 proffesional) אם יש אפשרות להסתכל על המסך באור שמש זה מעניין. המחשב נקנה ע"י החברה כך שהתקציב הוא לא מינימאלי. השימוש במחשב יהיה מצגות. יתכן מורכבות, סרטונים מיילים אופיס בטח גם תוכנות מכירות. חשוב שהתוכנות ירוצו בקצב טוב. אשמח לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  17. Started by ASAFBS2,

שלום , שבוע הבא אני באילת אשמח לעזרתכם. אם אפשר גם קישורים לחנות זה יעזור מאוד 1. תקציב: 4000 שח מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב: משחקים כמו siv5,6 ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? : לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט, לא יותר מדי חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? Win 10 כן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אילת 9. מתי מתוכננת קניית ה…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? יש לי 2500 למטרה, אבל אם אין צורך בכל ה-2500 אז כמובן שאפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אם חייבים אז 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה משרדית, צפיה בסרטים וסדרות, איחסון מאות ג'יגות של מדיה (שירים וקבצי וידאו), מעט משחקים - בעיקר ישנים, אני הרבה אם כמה חלונות פיירפוקס פתוחים שבתוך כל אחד מהם יש מעל 7 טאבים פתוחים.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסף 19" של DAE…

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  19. AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪561 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1880 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪341 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Samsung 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪426 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1973 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪205 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 GainWard GeForce GTX460 768MB GDDR5: Bonus Just Cause 2, יחידות 1 ₪987 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2005 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 ANTEC Thr…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  20. שלום, אחותי ביקשה ממני לבחור לה מחשב נייד מתאים, הדרישות שלה הן עבודה משרדית כמו אופיס וכו', גלישה באינטרנט, ומידי פעם לראות סרט/ להאזין למוסיקה. חשוב לה כי המסך יהיה 15.4" , המחשב לא יהיה כבד מידי- במהלך כל השבוע הוא יהיה נייח, היא מתכוונת להביא אותו רק בסופי שבוע, סוללה טובה וזמן טעינה קצר יחסית, זיכרון 2 G שלא יתחמם יותר מידי ועדיפות למסך מאט מה אתם אומרים על dell inspiron 1525 ? אשמח לקבל הצעות... תודה

21. Started by לוח שנה,

המחשב מיועד לעיבוד מוזיקה (ברמה בייתית) ומשחקים (קצת ישנים). מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1447 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS4 ¤961 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤665 זיכרון: GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-5-15-5-5 ¤697 מארז: ENERMAX CHAKRA ECA5001-BS FULL TOWER CASE w/o PSU ¤588 מערכות הפעלה: WINDOWS XP HOME+ SP2- OEM ¤445 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤256 הרכבת מחשב: ********* ללא הרכבה ********* ¤0 מחיר סופי: ¤5059 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il הערות: 1. יש לי ספק הארד דיסק וכונן אופטי. 2. המארז אני סגור עליו. 3. הזיכרון אמור להיות 4G ונראה לי …

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  22. אהלן, ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3300 ש"ח, למטרת עבודות תכנות ופוטושופ. המחשב אמור להריץ Windows XP וכניראה בעתיד, גם ויסטה. אני ממש מעדיף מחשבים של Dell, Lenovo ו - HP, כי הבנתי שהם הכי אמינים וטובים בשוק. עדיפות גבוהה ל3 שנות אחריות (עד כה, נתקלתי בזה רק אצל DELL) כי אני לא כ"כ יודע לשמור על הדברים שלי, לפעמים נופל וכד'. חשבתי על המחשב הזה: http://www.arcenter.co.il/Product.asp?Pid=2116&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=34&aff=Zap〈=HE אבל אני רוצה לחסוך קצת כסף, ולקנות משהו במחיר זול יותר. מינימום: 1GB זיכרון, מעבד עם ליבה כפולה - לא סלרון!, הארדיסק של 160GB. תודה ויום טוב. דוד.

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  23. שנה טובה לכל חברי הפורום.. רציתי לומר שאני מאוד נהנה מהאתר ומאוד מעריך את מה שאתם עושים. לענייננו: המחשב מיועד ל 2 בנות בגילאים 15 ו 20. השימושים שלהן הם אינטרנט, מסנג'ר, אופיס, מוזיקה וכו'. שקט לא קריטי אך אם אפשר לשים מארז שיתן כמה שיותר שקט ומתאים לתקציב הנ"ל. (המחשב יהיה בחדר שינה). OC - מיותר לחלוטין. זה מפרט שהרכבתי על סמך מעבר בין הפוסטים אשמח לשמוע הצעות לשפור/ייעול. AMD Athlon 64 X2 5000 AM2 EVERCOOL FAN, יחידות 1 ¤349 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=223 ASUS M3N78-EMH HDMI AM2, יחידות 1 ¤396 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=833 Corsair DDR2 4096MB 800MHZ CL5 , יחידות 1 ¤439 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?p…

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by mm_dance,

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  25. אני צריך מפרט למשחקים בסביבות 7000 ש"ח מSKYPC מטרות המחשב- בעיקר להרצת משחקים כבדים, ושיפעיל מהר יישומים מהר כמו WINRAR. האם אתם צריכים ציוד הקפי- לא צריך ציוד הקפי האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו- צורב DVD האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו - העדפה למעבד i7, זיכרון 6GB OCZ Platinum. שיהיה חברות מוכרות asus, GB, WD. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם- הקירור יש דרישה למחשב שקט במיוחד- שיהיה שקט. הרכבת מחשב במעבדה- כן צריך. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם - 500 GB האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים) - כרגע לא מתוכנן OC אבל כנראה שאני אעשה בעתיד. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה - במשחקים הכבדים שיש…

• 9 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.