עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Classify,

רכשתי לא מזמן נייד של GIGABYTE, הבנתי שיש לי אחריות ממור לוי השאלה שלי אם אני אמור לקבל איזה דף/טופס שזה יהיה כתוב עליו? כי לא קיבלתי שום דף של אחריות חוץ מהדף שבא עם הטפסים של המחשב (השם מור לוי לא מוזכר בשום מקום).

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K עם אפשרות לחריגה קלה (עד 500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב? עריכת וידאו, עם אופציה לגיימינג. עבודה עם תוכנות עריכה כגון אוויד, פריימר בפרוייקטים כבדים ב-HD) ללא עבודת תלת. מבחינת גיימינג: דיאבלו 3, משחקי אסטרגיה למינהם. עבודה עם שני מסכי 21" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?וינדוס שבע 64 ביט. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  3. המחשב מיועד ל adobe premiere ו after effects. האם ספק 350W של FSPכ?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  4. Started by Trumpeldor,

חבר מחפש נייד חדש, לאופיס אינטרנט ומשחקים קלים דוגמת NBA או FIFA בהגדרות לא בשמיים האם כרטיס מסך דוגמת NVIDIA GeForce Go 8400M יצליח להחזיק בהגדרות סבירות? שכחתי לציין שחשובה לפחות שנת אחריות אחת בינלאומית

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by snird,

מממ מפרט ב4500 למשחקים P: אני הולך לקנות עוד בערך חודש מחירים לא מי יודע כמה ישתנו נכון? טוב אז המחשב בלי מסך וכל ציוד הקפי רק עם צורב DVD....... שיהיה מעבד INTEL.... עכשיו בקשר למעבד בקשה מיוחדת, שיהיה בסוקט 775 כדי שאני אוכל בעתיד לשדרג לC2D, בנתיים אני רוצה מעבד חלש שלא עולה יותר מ500 בשביל לחסוך כרגע לכ. מסך הרבה יותר טוב...... רק שיהיה סוקט 775 כדי שבעתיד אני אוכל לשדרג..... אותו דבר עם זיכרון, כרגע רק DDR2 667 עם סטיק אחד של 512 בכדי לחסוך שיהיה כ. מסך כמה שיותר טוב... וכמובן שיהיה בלוח אם אפשרות לשים עוד סטיק של זכרון...... מממ ספק כוח שיהיה משהוא טוב... כמובן לפחות 450W לדעתי... במהלך השנה אני ירביץ בו שידרוגים אדירים. תודה מראש (:

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  6. חבר שלי מחפש מחשב כולל מסך וציוד היקפי שיריץ משחקי אסטרטגיה בעיקר חדשים וישמש כמחשב בשביל עבודות לבית ספר.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  7. אהלן חברים... אני מחפש מחשב טוב לחברה שלי... המחפש אמור להפעיל את כלל תוכנות אדובי (כולל הכבדות AFTTER FX וכו') וכן תוכנת 3DMAX.. עדיין לא ידוע באיזה גירסה... לא מתוכנן OC למחשב כמו שלא מתוכנן איזושהו קירור מיוחד רצוי שמחשב יהיה שקט או לפחות לא ממש רועש כי הוא ימוקם בחדר שינה מומלץ על מערכת INTEL אבל אשמח לשמוע גם על AMD אני יודע שמערכות Q של אינטל די טובות לי יש אחת כזאת אבל מצד שני אולי כדי מערכת מבוססת i3/i5 או משהו אחר בכלל בכל מקרה לא לרדת מ 4GB זכרון כמו שהזכרתי בכותרת.... אני מחפש בשביל המחשב גם מסך טוב שיתאם.... מנסיוני המסכים של סמסונג די טובים.. ודי זולים... לי יש מסך של NEC שאני ממש ממש אוהב את הצבעים שלו (מאוד מדוייקים) והבנתי שDELL מעולה לעבודה כזאת (גרפיקה…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by omerbr,

אממ אין ממש תקציב אבל במקרה שלי אני לא חושב שיש צורך כי אני רק רוצה לשאול על "מחשב" הזה(כיוון שחסרים לו חלקים כמו כרטיס מסך שכבר יש לי מהמחשב הקודם שיספיק למחשב הזה) מעבד: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786859 לוח אם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793871 זיכרונות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797656 מארז: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10344 ספק כוח: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/spk-seasonic-750watt-750js-p-11746?language=he כונן קשיח: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741875 קירור למעבד: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13388 עכשיו יש לי כמה שאלות: יש לי את הכרטיס HD6850…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  9. היי לכולם, אחרי שהמחשב הנוכחי שלי כבר גוסס ולא מבין איך הוא לא מת(מ2010).. הייתי שמח להמלצה על מחשב גיימינג + מסך + סט מקלדת ועכבר טובים בתקציב של 8K ש"ח. אני כבר ממש לא מעודכן באיזה מעבדים יותר טובים לגיימינג (Intel או AMD) או איזה כרטיס עדיף (Nvidia או AMD) תודה ענקית

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  10. (כי אני לא מכיר את המחירים בשביל לקבוע..) אני צריך מחשב שיהיה מסוגל להכיל כמויות גדולות של זכרון וגם שיהיה לו אפשרות המרה מוידיאו VCR רגיל למחשב עצמו בעת הצורך. (ראיתי שיש USB כזה שמעביר ללא כרטיס קידוד)

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  11. שלום לכולם, חבר שלי מתכנן להחליף את המחשב המזדקן שלו באחד חדש ונוצץ, ומאחר שאין לי מושג מה הדרישות של מחשב לעריכה גרפית - באתי לכאן כדי לקבל עצות מסכים - יש כבר 2, אין כוונה להחליפם. מעבד, לוח אם, זיכרונות - אין כוונה לOC. הרדיסק - מקום אחסון רב ככל האפשר. 300 ג'יגה מינימום, אבל כמה שיותר - יותר טוב (אבל לא להגזים ולקחת 5TB ומעבד פנטיום 3 ) כרטיס מסך - עריכת הווידאו המתוכננת היא לא עבודת 3D אינטנסיבית-בעיקר עריכה של רקע על מסך כחול, לכן אני לא בטוח אם שווה להשקיע בכרטיס מקצועי (Quadro) או לקנות 8800GTS בערך באותו מחיר: אם לשני הכרטיסים יש את אותם ביצועים בעריכה הצפויה, עדיף לקחת את ה8800GTS עם הDX10 והתמיכה הטובה יותר במשחקים. תוספות - צורב DVD, כרטיס קול (עם עריכ…

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  12. שלום !!! בעיקרון מה שאני מחפש זה מחשב עם מעבד CORE I5 עם דגש על לוח מתקדם שיאפשר לי לשדרג את המחשב בעתיד(אני לא יודע אם זה יצא אבל עדיף שיהיה בלוח אם SATA 3 ,USB3) ,וספק כוח איכותי . אפשר לחסוך כסף על חשבון כרטיס המסך והזיכרון הפנימי . עדיף מארז מרווח . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  13. אני רוצה לקנות משהו למחשב ב400 שקל משו למחשב אני יודע שזה מועט אבל מה שהכי כדאי לשפר תגידו לי -מפרט- MS WINDO2S XP SP2 INTEL PENTIU, 4 CPU 3.00GHZ 512 MB RAM NVIDIA GEFORCE FX 5500 לפי דעתי אתה כרטיס מסך אבל איפה אני ימצא כרטיס מסך טוב ב400 שקל = \

14. אורח איציק
    Started by אורח איציק,

שלום, אני חדש פה אז מקווה שאני לא עובר על הכללים ( קראתי אבל תמיד קל לפספס). התשובות לשאלון בסוף. ראשית, ראיתי את שני המומלצים שמופיעים פה : https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=113625 https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=113639 אני מחפש משהו ביניהם ( גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת עלות - למשל אני לא חושב שנאי צריך 4 טרה וצורב BR) . בניתי את המפרט הבא ואשמח לדעת אם : א. זה מפרט הגיוני ( יש לי ספק שכל החלקים יכולים להתחבר אחד לשני) ב. האם יכול לענות לצורך. המפרט : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 7100 3.9Ghz 3MB Cache s1151 …

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  15. היי, אני אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי. המפרט ישמש לעבודה ורינדורים עם תוכנות כגון SolidWorks, Maxwell ועוד. יבוצע OC. מעבדים AMD Phenom II X4 955BE Socket AM3 BOX ¤1196 פתרונות קירור למעבד ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro ¤115 לוחות אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P DDR3 AM3 ¤541 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤324 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm כמות 2 ¤80 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות DDR3 4096MB 1600MHZ Dual Channel 2GBX2 CL9 Adata/Gskill/Geil HS כמות 2 ¤740 כוננים קשיחים Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB ¤244 Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB ¤48…

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by Msys,

* מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ותמונות * גודל המסך - אני מניח שמעל 12 ועד 15 אינצ'. חשוב שהמסך יהיה ברור, עדיפות למסך מט למרות שגם מבריק בא בחשבון. * משקל רצוי - לא כולכך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - 4 שעות עבודה רצופה נשמע נחמד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא יודע איזה יציאה יש לטלוויזיית LCD, אז כזאת, אם אפשר * בלוטות - לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 120 ג'יגה * צורב DVD? - כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא! אבל אחריות ארוכה רצויה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL וLenovo חשוב שהמחשב יהיה אמין מאוד, עם מבנה חזק ואיכותי. אודה לכם להמלצות שכן אני צריך לקנות ביומ…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  17. Started by yuvalb,

מבקש לקבל עזרה במפרט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים (לא כבדים מידי ,FIFA וכו') במחיר של כ-2000 ש"ח ללא מסך. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by Nemesis,

כולל כרטיס מסך יעודי עם HDCP, לא לצורך משחקים. מהחנות zigzag2000 בבקשה. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by carman6,

אני לא יודע אם ההודעה הזו מתאימה לפורום זה אבל אם לא אז אני מצטער ותעבירו. אז ככה אני צריך הצעת מחיר למחשב נייד hp: untel hp pentium m processor 2.13ghz לוח אם- hp 510 notebookpc (ru964a#abt 512m ram 55gb כולל צורב דיוידי אני חושב שיש רק ליבה אחת. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  20. Started by lipsky,

שלום לכולם זו ההודעה הראשונה שאני כותב בפורום שלכם למרות שאני קורא אותו מזה שבועיים. אני מעוניין לקנות מחשב להמרות של סרטים, עבודה משרדית וגלישה באינטרנט (לא למשחקים, ולא ל OC) ראיתי הצעה של Netaction למחשב של PC2GO מצורף המפרט אשמח לקבל את הערותיכם לגבי המפרט. מעבד INTEL 2.8GHZ / 800MHZ / 1MB CACHE תמיכה בטכנולוגיית HYPER THREADING לוח אם חדש מחברת ASUS דגם P4P800 SE החברה המובילה בעולם לייצור לוחות אם. 6 יציאות USB 2.0 DUAL CHANNELS AGP X 8 5 X PCI כרטיס מסך ATI RADEON 9200SE / 128MB / TV OUT/ AGP X 8 / 64BIT כרטיס קול תומך 6 ערוצים זיכרון מהיר 512MB DDR 400 DUAL CHANNELS 2*256MB כרטיס רשת עם הכנה לאינטרנט מהיר ADSL דיסק קשיח ענק 120GB / 7200 RPM …

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  21. Started by emperor,

שלום! חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בשביל להריץ משחקים. הוא מאוד מתלבט בין מעבדי האינטל לאמד. למרות שאני מנסה לשכנע אותו שאמד טובים יותר למשחקים הוא מעוניין לראות על כך כתבות מגורמים מקצועיים. אז בקשתי היא, מספר קישורים למאמרים שמדברים על אינטל מול אמד בזמן קניית המחשב, מה מומלץ יותר? דבר שני, אפשר לקבל שני מפרטים עד 3500 הכוללים הכל , חוץ מצורבים וכונני ד.ו.ד, אחד של אינטל ואחד של אמד. תודה ,

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  22. מדובר במחשב נייד משומש (כשנה). המפרט HP Pavilion P4 2.66 512DDR(full) מסך 15 HDD-40gb Radeon 9200 64MB (לא זכרון משותף!) כרטיס רשת אלחוטיWi-Fi פנס לילה תיק נסיעה כולל XP לא יודע את הדגם המדוייק, אבל זה דגן מוכר למיטב ידיעתי. הבן אדם רוצה 4500 ש"ח על המחשב, האם כדאי? (ראיתי שחדש כזה עולה ב 5800).

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by LTE,

שלום בדיוק קיבלתי את המחשב הנייד החדש שלי של חברת גי'גה בייט W468N ואני בא בדיוק להתקין את הווינדוס בפעם הראשונה, הבעיה היא שלפני שהתקנתי עשיתי מחיצות באר דיסק (250 ג'יגה) הראשונה של C של 10 ג'יגה והשניה של 100 גי'גה וחשבתי שאת יתר המקום הוא אוטמטית עושה עוש מחיצה! מה שקורה כרגע אני רואה בדיוק רק את השני מחיצות שעשיתי וכאילו נעלמו לי שער המקום הפנוי ! אייך אני משחזר את זה ???

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  24. Started by Yuval Zecharia,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PUBG, FAR CRY 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). https://www.amazon.com/AOC-G2460PQU-Ultimate-Performance-Professional/dp/B00HY7PAUC -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בעיקרון…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by nazgull,

ברצוני לרכוש מחשב למשחקים כבדים+סרטים. ללא מסך ללא oc וללא מוצרים נלווים אחרים מבוסס core i5 תקציב של 3500-3600 חריגה של 100 שקל רצוי מחנות איכותית באיזור חדרה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים