עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ggoblin,

צריך חוות דעת על ה מפרט שאני רוצה . אני סגור על המעבד ועל הכרטיס מסך אבל מיתלבט על שאר החלקים במיוחד על הלוח והזיכרונות. p5q vs ds3r ? http://tms.co.il/preview/spec/yvs3axr9 תודה מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1311 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Asus P5Q כמות: 1 - מחיר: ¤688 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤459 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - ז…

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  2. <blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ואפשר יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים, מוזיקה ושימוש שוטף א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי ספורט (nba2k pes12 FM ושיוכל גם להריץ בקלות COD וכאלה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מחפש מסך חדש בסביות ה23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by go_basil,

חברי הפורום היקרים, אני מחפש מחשב בתקציב של עד 4000 ש"ח, לצרכים משרדיים בלבד. קיבלתי הצעת מחיר למחשב טושיבה מדגם a200 1m4 3699 ב 12 תשלומים או 3850 ב 24 תשלומים. המחירים יחסית זולים, מאחר והדגם קרוב לסיום חייו, וכנראה לא יחודש (כך נמסר לי). מפרש המחשב כולל: שנתיים אחריות מעבד dual core t2130 זיכרון 1 ג"ב כונן קשיח 120 ג"ב מתאם מסך GMS945 צורב DVD מערכת הפעלה ויסטה פרמיום האם לדעכת מפרט המחשב מספיק לצורכי משרד. החולשה היחידה של המחשב היא המעבד שאינו core dou או core2dou אלא dualcore, מעין גירסה של pentium d למחשבים ניידים. האם לדעתעם המפרט של המחשב יוכל להריץ את מערכת ההפעלה בצרה טובה? והאם מחשבי טושיבה אמינים ? תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2100 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, בעיקר שימוש באופיס וגלישה באינטרנט, נטפליקס. לא למשחקים ותוכנות כבדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה כמה שיותר שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שיהיה 13-14 אינץ’. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…

5. שלום. מעוניין בדעתכם לגבי המפרט למטה. לצרכי עבודה משרדית וצפיה בסרטים במסך או עם חיבור ל LCD Full HD. אשמח לקבל גם עצה למסך מחשב שיתאים לדרישות ולמחשב (עד 800 ש"ח) [table][tr] [td]#[/td][td]קוד פריט[/td][td]תאור הפריט[/td][td]כמות[/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td][/tr] [tr][td]1[/td][td]אסגו 2[/td][td]מחשב אינטל / INTEL CONROE CORE 2 DUO 1066FSB 3M :[/td][td]1[/td][td]0.00[/td][td]0.00[/td][/tr] [tr][td]2[/td][td]E7500[/td][td]מעבד/Intel Core2 Duo E7500 Processo 2.93Ghz 3M 1066Mhz[/td][td]1[/td][td]140.00$[/td][td]₪522.20[/td][/tr] [tr][td]3[/td][td]950030B[/td][td]לוח אם / GIGABYTE GA-G41M-ES2L/1333Mhz / DDR2800[/td][td]1[/td][td]₪298.52[/td][td]₪298.52[/td][/tr] [tr][td]4[…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  6. אורח imported_aspirin
    Started by אורח imported_aspirin,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס, משחקים (עד רמה גרפית של בינוני מינוס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו קריטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. guild wars 2, assassin creed 2, ג'יטיאיי האחרון.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by most,

אני בונה מפרט בשביל מישהו שביקש ממני... התקציב הוא עד 2500 ש"ח ללא חריגה בכלל המטרות הן גלישה, עבודות וורד ומשחקים פשוטים כמו CS 1.6 ומייפל סטורי... בניתי את המפרט הבא: מעבדי ?AMD Sempron 3000+ (Socket AM2) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB TwinMOS דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB SATA II כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X1600 Pro 256MB, TV, DVI, PCI-E DVD? DVD BTC 16x מארזים HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) מקלדות 2 Lang. עכברים PS/2 Optical Mouse רמקולים AS-850 (USB) מחירון עבודות במעבדה Assembly - New Computer up to 3000nis Price of Pakage 2295 ספקי כוח? HEC Price Units Total HEC 450TD-TF 450W 2x…

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  8. להלן המפרט המבוקש: 1. בטריה בעלת אורך זמן (3-4 שעות שזה גם הסטנדרט היום, לא?) 2. מסך קטן יחסית, לניידות מקסימלית 3. כרטיס מסך שיכול להריץ משחקי תלת מימד, אני חושב שמשהו בסיגנון של X1400 של Ati או משהו דומה, אפשר גם יותר חזק 4. 2 ג'יגה זיכרון ידוע לי שהפעלת מחשב בתלת מימד גורמת לו להתרוקן מהר יותר מהרגיל, אבל חשוב שכשהמחשב במצב חיסכון הוא יחזיק כמה שעות טובות. תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  9. המחיר צריך לכלול מחשב קומפלט כולל ציוד היקפי ומסך. המשחקים לא כבדים במיוחד אבל אני מעדיף כרטיס בינוני+ כדי למשוך עם המחשב הרבה זמן.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  10. בזמן האחרון בזמן שאני גולש ופותיח חלונות אני מקבל מסך שחור ולמעלה רשום EXPLORER לא מגיב מה הבעיה ומה צריך לבדוק יש לי מערכת VISTA

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by danieleto,

שלום לכולםם לפני שכתבתי הודעה זאת עשיתי חיפוש ולא מצאתייי אז היית רוצה מפרט למחשב נייד לאחותי סטודנטתית לפי מה שהבנתי הדרישות שלה שהמחשב יעבוד חלק ...ולפי כמה המלצות פה שקראתי הבנתי זיכרון לפחות 512 ו60G אבל עדיף1G היא אמרה שלא ממש משנה לה אם זה 15 אינץ או 14 אינץ וכמובן מחשב זה אני הולך לקנות בחיפה תודה לעוזריםם :yelclap:

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  12. המחשב מיועד נטו למשחקים ורינדורים גרפיים. ממש לא רוצה OC אבל דרוש קירור רציני (איכשהו תמיד המאווררים שלי נתקעים מאבק והולכים קפוט. המפרט שלי כיום עובד בלי איוורור בכלל! לא לעניין) אני מעדיף לקנות ב K.S.P כי זה הכי קרוב אליי - אבל אני פתוח להצעות. כמה שאלות: 1. אולי עדיף לי לחכות חודש חודשיים לכרטיסי מסך יותר חזקים? 2.האם כרטיס מסך שמיועד לעיצוב גרפי יעבוד לי היטב גם במשחקים כו AOC,AOW,COD,COH ? ( NVIDIA Quadro )

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by sahar4gamer,

השימוש הוא גיימינג כבד. http://tms.co.il/preview/spec/jz2pgm8k AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT Gigabyte GA-870A-USB3L AMD870 + SB850 Chipset SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select X2 Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black סה"כ 3208 ש"ח.. יש הצעות לשיפור? איך המפרט? תודה

14. שלום, אני חדש בפורום ורציתי לדעת, המלצות, טיפים לפני שארכוש זכרון לשדרוג. ברשותי נייד HP PAVILION DV6160EA ובו 2 סלוטים של 512MB כ"א. אני רוצה לשדרג את הזכרונות (להחליף) השאלה שלי האם אני יכול לשדרג ל-2GB (אחד גיגה לכל כרטיס) או ישר ל-4GB (שני גיגה לכל כרטיס זכרון) או שיש מגבלה מסויימת במחשב? אגב באיזו מהירות אפשר לשדרג? תלוי במעבד או תלוי ב-? לצורך מידע נוסף, התקנתי CPU-Z על מנת לראות את המפרט, להלן התוצאות: ב-SPD הראה מהירות של 333MHZ. והציעו לי באתר אחר את ה- 667MHZ. הצצתי שיש גם ב- 800MHZ - (מבחינת מחיר זה לא משמעותי) אך האם זה לא משנה/משפיע על ביצועים? אודה על עזרתכם. ה.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  15. Started by LL@SS,

לוח מעבד זיכרון כרטיס מסך ,את כל השאר יש לי כולל ספק טוב שנקנה לפני כמה חודשים , ברשותי גם מסך 22" ואני מתכוון לשחק ברזולוציה מקסימלית 1650*1080 נ.ב : כרטיס המסך חייב להיות 1024 תודה מראש ,ליאור!

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  16. שלום אנשים, קניתי סוף כל סוף את המחשב HP ProBook 4330s שהתייעצתי עליו פה לפני כמה ימים דבר ראשון תודה רבה לכל מי שעזר ולChevy במיוחד על הסיוע... אך יש לי עוד שאלה אחת אחרונה לאחר הקנייה המחשב הגיע ללא ווינדוס - זאת לא בעיה, יש לי דיסק התקנה של Win 32bit וגם 64bit המחשב הגיע עם 4GB Ram - אני יודע שזה יותר העדפה אישית... אך עדיף להתקין WIN32BIT להישאר עם ה4GB או לשדרג ל8GB ולהתקין את ה64BIT (אני יודע שזאת שאלה קצת דפוקה.. אבל אודה למי שיוכל להביע את דעתו) תודה רבה על הכל.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  17. אהלן חבר'ה אחותי צריכה מחשב ללימודים, לומדת תקשרות ואנימציה, אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב? בעיקרון ללימודים, הפעלת תוכנות כמו פוטושופ, מאיה וסימס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל של 13-14 אינץ', לא חשוב. * רזולוציית המסך? לא משנה, אני לא ממש יודע עד כמה זה קריטי לעריכה, אשמח להצעות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? עדיפות לכמה שפחות, בכל זאת לסחוב אותו ללימודים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שאפשר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, אבל יציאת HD תהיה נחמדה (בכל זאת גם אני צריך להנות ממנו). * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ג'יגה 500 * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרש…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  18. התקציב הוא 1.8K א. לנסות ולחסוך אם אפשר ב. אפשר לחרוג ב0.2K אם זה ישפר משו באופן משמעותי השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית, אינטרנט סרטי HD וטלויזיה. למחשב מחובר מסך באיכות HD. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בהארד דיסק. רמת שקט 6-7 לא מתוכנן אובר קלוק אין צורך במערכת הפעלה. אך יש צורך בהרכבת המחשב. אזור מגורים רמת גן צורך בHDMI, רצוי USB3 לא מתוכנן שדרוג למחשב בשנים הקרובות. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  19. אהלן השאלה בכותרת מחפש מחשב נייד עם כרטיס מסך ומעבד חזק, לא צריך מעל 4GB זכרון. 500+ גיגה HDD. מסך 15.6 משקל לא משנה, עד 3 קילו אני חושב שזה בסדר. זמן סוללה גם לא כ"כ כיוון שהמחשב יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל. מה אתם ממליצים? ראיתי מחשבים כגון HP שאני מאוד אוהב את החברה (יש לי כבר נייד שלה 1330EJ) יש למשל את זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63136ej 3 שנות אחריות במחיר דיי "זנותי" אפשר לומר. כרטיס מסך 5650 שהוא דיי סבבה יחד עם מעבד I7 אני בטוח שיתן תוצאות הרבה יותר טובות ממה שאני מקבל עם הנייד הנוכחי שלי (4650M + T6600) אגב, ה GT540 עדיף על ה 5650?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by rednit,

הרכבתי לעצמי שתי מפרטים שונים הראשון מבוסס INTEL כפוול ליבה השני מבוסס AND איזה מבין שתי המפרטים יעבוד טוב יותר כאשר הדרישה היא למחשב שיוכל לעמוד בריבוי משימות (הפעלת משחקים תוך כדי הורדה באימיול לדוגמא) והרצת מערכות הפעלה וירטואליות ב Virtual PC או זה

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  21. אני רוצה נייד קטן..(לצבא) (13 אינץ או פחות) שיהיה אפשר לשחק בו משחקים בערך ברמה של הירוס 5 ושיהיה לו רמקולים טובים וסוללה חזקה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by skot,

יום ראשון אני רוצה להזמין את הנייד הבא: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=121&subcatid=295&prodid=795&keySearch= המחיר שלו 4650 ש"ח המחשב ישמש בעיקר לבית עבודות סרטים ומשחקים קלים.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  23. שלום לכולם! אני מחפש מחשב לסטודנט ב1100$ בערך חשוב שיהיה קל - 2.5-1.5 קילו. שיהיה מחברה טובה. כונן קשיח לפחות 80 GB צורב DVD עם כל החיבורים bluetooth פחות קריטי אבל נחמד אם יהיה 802.11 /g חריץ לSD בעדיפות 1G זיכרון Intel Core 2 Duo 1.66GHz לפחות סוללה - שתחזיק כמה שיותר - לא תמיד יש שקע פנוי באוניברסיטה... משמש אותי בעיקר ללימודים לכן חשוב מאוד שיהיה קל בעיקר ליישומי אופיס ואינטרנט אך גם לתוכנות לעיבוד תמונה וסאונד (לא ברמה מקצועית) ולסרטים כמובן. ועכשיו האתגר: אני חייב את המפרט עוד היום או מקסימום מחר והכי חשוב אני רוצה לקנות את המחשב בארצות הברית. לא אכפת לי חנות פיזית או אינטרנטית גם איביי טוב - רק שתהיה אמינות מוכר גבוהה ואם אתם לא יודעים להגיד לי איפה לפחות תגידו…

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  24. מחשב לחברה לכן חשוב שיהיה אמין ושלא תאכל לי את הראש עם תקלות ובעיות. תקציב עד 3000 ללא חריגות, אם אפשר פחות יהיה נחמד. שימושים הם משרדי + גרפיקה פוטושופ וקצת תוכנות גרפיקה מזדמן אין צורך במסך. צריך עכבר +מקלדת + רמקולים. שקט חשוב אבל לא בצורה מוגזמת. הייתי אומר 5. לא מתוכנן אוברקלוק. מערכת הפעלה חייבת להיות מותקנת חלונות 7 בגרסת HOME. אין עדיפות לחנות. מעדיף מארז קומפקטי. אין צורך בשדרוג עתידי למעבד/זכרון. מתלבט האם כדאי לקנות מחשב מהחנויות הרגילות או ללכת על מותג. האם יש מחשב מותג במחירים האלה שכולל אחריות בבית הלקוח?

25. היי, שמעתי מאנשים שיש אפשרות שהנייד יטען (כמובן כשהוא מחובר לחשמל) רק כאשר הסוללה מגיעה לאחוז מסויים שאני בוחר.. יש לי נייד של דל inspiron 1520, חיפשתי בביוס הגדרה כזאת ולא כל כך מצאתי.. המחשב הגיע עם וויסטה כמובן.. אשמח לדעת איך אוכל לעשות את האופציה הזאת

• 1 תגובה
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.