עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מבקש הצעה למפרט מחשב (כולל מסך) במחיר של עד 4700 ש"ח, המחשב מיועד בעיקר למשחקים וגרפיקה (מה שאומר שצריך כרטיס מסך מצויין). אבקש את המפרט בהקדם האפשרי, תודה רבה, אביעד.

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by HunterVee,

אני מחפש מחשב ב-3500 בעיקר למשחקים לא כולל מסך מקלדת ועכבר..... בבקשה . כל הצעה תהייה מקובלת בחום . אם אפשר שהמחשב יכלול צורב DVD המחשב לחבר שלי בתודה מראש קובי וג'וני.. :

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  3. בנוסף מסך 17 שטוח וציוד נלווה מקלדת עכבר כונן 1.44 וצורב ללא צורך ב CD. מכיוון שישמש ברובו לגרפיקה נראה לי עדיף אינטל אבל תקנו אותי אם אני טועה.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  4. לא זקוק לציוד הקפי המחשב בעיקר למשחקים כבדים יחסית בהיום ראשון אני קונה תמחשב הזה שמישהו ימלצי על חנות ורכיבים טובים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by globex,

היי זה מפרט של P4 ואל תגידו לי שעדיף AMD במקרה הזה זה חייב להיות P4 ,אז בבקשה חוות דעת בהתחשב בעובדה שזה הנתון היחידי שלא ניתן לשינוי P4 3.GHz 1M 800FSB MB GIGABYTE GA-8IPE1000G 512M DDR 400 CL2.5 GEIL + COOLING WD 160G + 8MB BUFFER SATA Floopy GIGABYTE ATI RADEON 9550 + TV + DVI 128BIT DVDR/W DUAL X8 NU CASE - FOXCONN 3GTH061 חשוב לציין שאת הספק הגנרי של המארז מחליפים לי בספק 350W מקורי של FOXCONN הכל יחד 4000 ש"ח

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  6. אהלן חבר'ה , רציתי את עזרתכם להכנת מפרט מחשב מלא לקרוב משפחה. המחשב בשביל ילד שרק מתחיל את הדרך בעולם המחשבים. הוא לא ממש צריך מכונת משחקים / עריכות וכו'. המחשב צריך להיות סביר לאינטרנט , הצגת סרטים , מוזיקה , ומדי פעם משחקים. התקציב הוא 6000 שקל. מה שחשוב שיהיה ואי אפשר לוותר זה רמקולים 5.1 איכותיים להקרנת סרטים ומסך 17 ברמה סבירה. המחשב גם יהיה מחובר לטלביזיה נוספת להקרנת הסרטים כך שלא צריך מסך גדול מדי. אז הנה המפרט - Athlon 64 3000+ (S-754) 920 1 920 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS-Pro (s754) Nforce3 250, GBL, Fwire 590 1 590 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB A-DATA 220 2 440 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADE…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by aphrodisiac666,

קודם כל שלום לכל חברי הפורום! אני חדש פה... אני מבקש את המלצתכם לצרכים הבאים: 1. אני עובד בפיתוח אתרים וזה אומר שאני צריך להריץ מספר אפלקציות בו-זמנית לדוגמה: PHOTOSHOP + WS_FTP PRO + HOMESITE + FLASH כאשר ברקע יש EMULE + SKYPE בנוסף לכך ברקע משני רץ שרת IIS ושרת SQL SERVER אומנם לשרתים אין גישה מאינטרנט הם לשימוש פנימי בלבד.... 2. אני רואה הרבה סרטים במחשב 3. לפעמים משחק (ממש לא הרבה אבל אם כן אז במשחקים חדשים כמו HALO או GTA) 4. המחשב עובד כל הזמן (24/7/365)!!! אני עובד על המחשב מינמום 12 שעות ביום מקסימום 18. 5. מאוד חשוב שהמחשב יהיה שקט ומקורר היטב! 6. לא הכפת לי מהעיצוב של המחשב. 7. אני לא צריך: א. עכבר + מקלדת (יש לי) ב. כרטיס קל + רמקולים (מספיק אונ-ב…

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by Cyron,

אני מעוניין במפרט לעבודה משרדית עבור אמא שלי, המטרה בעיקר אופיס ואינטרנט, אולי עם פוטושופ ותוכנות שרטוט של אבא שלי (Autocad, Inventor) כרגע לא צריך מסך. אני לא סגור על התקציב, אני לא יודע כמה משקיעים במחשב כזה. אני מעריך משהו כמו 1500 יספיק למטרות, אם לא ניתן לחרוג מהתקציב. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by Swimmer,

מצרכים: מחשב(הידוע בשם קופסה) ומסך LCD דק איכותי(לעבודה ארוכה ולמשחקים) תקציב: 6000 שקלים חדשים תוצרת בנק ישראל העדפות: Amd64 הוא לא מעוניין באוברקלוק, המחשב לא צריך להיות חללית, אבל להחזיק לאורך זמן מבחינה של הרצת משחקים בעתיד וכו' תודה מראש

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  10. שלום, הינה המפרט, הצעות שידרוגים וכדומה יתקבלו בברכה מעבד: amd athlone 64 3000 לוח אם: asus A8N-SLI Deluxe זכרונות 512x2 a-data 400mhz דיסקים קשיחים:seagate 80x2 7200rpm SATA כרטיס מסך: 6800GT 256mb ספק: hec 475mhz כונן דיסקטים דיסקים מארז זה שטויות, לא צריך שום ציוד הקפי הסכום המוערך הוא 6000 שקל. בתודה לעוזרים(מומחים בבקשה)

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  11. צריך מסך, כרטיס מסך חזק, כרטיס קול אודיג'י 2, סראונד טוב ובעיקרון זהו תודה מראש

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  12. אהלן , אני כרגע מתכנן לבנות לי מחשב גיימרים , אומנם לא צריך להחליף את כל החלקים במחשב. אבל אני מתכנן להחליף כמה חלקים.. מה שהחלטתי בנתיים לקנות זה: Logitech® MX518 Gaming-Grade- עכבר Kingston 1024MB 400Mhz PC 3200 C3 - זכרון . התקציב לא ממש גדול , לכן אני לא יכול ממש ממש להפציץ , אבל אני חושב על איזה כרטיס מסך עד 2000 שקל . ואני צריך גם אוזניות (Headset) ואולי מקלדת טובה. תנו לי את עצותכם!

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  13. מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1157 1 לוחות אם Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 Conroe Support G965PDS3 ¤ 615 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Silver ¤ 404 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 415 1 קירור למארז Thermaltake 120mm Red Black Fan A2368 ¤ 37 1 זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤ 443 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 307 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1635 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤ 5 1 סה"כ 5018. המפרט מ TMS.co.il למשחקים. לא מתוכנן אוברקלוק. המחשב אמור להחזיק ללא שדרוגים לארבע שנים הקרובות (והכרטיס מסך אולי לשנתיים וחצי)

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by ^^rUsLaN^^,

תנו חוות דעת על המפרט הבא : Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB P5N-E s775 Quad-Core 1333Mhz, nForce 650i SLI, 2xPCI-E 4x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC 8800GTX 768MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Black ToughPower W0103 600W PFC (24pin) 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen Black Logitech® X-540 5.1 Scythe Infinity כמה דברים שאני לא בטוח לגביהם: *לוח אם, הנחתי שאם לא עושיפ OC הלוח הזה מספיק טוב. תוכלו להציע לי משהו אחר? (ASUS/GIGABYTE) *זיכרון, בחרתי באופן אקראי, אם יש משהו יותר משתלם או איכותי אתם מוזמנים להמליץ. זהו בעיקרון, על שאר הפריטים אני די סגור, אם יש הערות אתם מוזמנים להגיב! תודה.

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  15. שלום, אבקש מפרט עם התנאים הבאים : מעבד אינטל! 2 GB ראם זיכרון . הרד דיסק, לפחות 250GB. לא צריך מסך. DVD צורב פשוט לא צריך LS מארז פשוט ביותר אבל ספק לא גנרי, הספק צריך להחזיק כרטיס מסך חדק, אם אפשרות שכרטיס מסך זה יוחלף תוך שנתיים למשהוא חזק יותר שדורש יותר W וגם במידת הצורך שהספק יוכל להחזיק 2 כרטיסי מסך שישורשרו או שיפעלו בנפרד, לספק צריך להיות קירור טוב מן הסתם. רצוי שהמחשב יהיה שקט ויצרוך מעט חשמל שכן הוא פועל 24\7 . לוח אם , צריך להיות טוב מאוד מהסדרות הגבוהות כך שאוכל לשדרג את המערכת , זיכרון ,כרטיס מסך ועוד בטווח של 2-3 שנים וכן הלוח אם צריך שיהיו לו 2 כניסות PCI E עבור שני כרטיסי מסך. כרטיס מסך : כרטיס מסך שיהיה חזק עדיף 512MB ואם לא אז 256..... צריך להפעיל קודם …

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by Nemesis,

כולל כרטיס מסך יעודי עם HDCP, לא לצורך משחקים. מהחנות zigzag2000 בבקשה. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by parker8,

נמאס לי כבר מהמחשב הישן שלי, ואני רוצה לקנות מחשב. האם 6000 ש"ח זה תקציב סביר? (כי התקציב שלי לא מוגבל, אבל אני לא רוצה לבזבז, אלא את התקציב עם הערך הכי טוב לכסף שלי... ) בעיקר למשחקים כבדים מעבד חזק 4 ג'יגה זיכרון, שיהיה לעתיד. מינימום 500 ג'יגה, (אם אפשר לדחוף יותר זה יהיה מצוין) לגבי כרטיס מסך- אם יוצא משהו טוב בחודש-חודשיים הקרובים, תיידעו אותי לגבי זה. תודה לעוזרים מראש

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by messi,

תרכיבו לי בבקשה מפרט חזק וטוב ב- 7000 שקל שיכלול מעבד מצויין בלי עכבר ומקלדת ושיכלול את ג'יפורס 9800GTX אפשר לחרוג קצת מהתקציב

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by go_basil,

חברי הפורום היקרים, אני מחפש מחשב בתקציב של עד 4000 ש"ח, לצרכים משרדיים בלבד. קיבלתי הצעת מחיר למחשב טושיבה מדגם a200 1m4 3699 ב 12 תשלומים או 3850 ב 24 תשלומים. המחירים יחסית זולים, מאחר והדגם קרוב לסיום חייו, וכנראה לא יחודש (כך נמסר לי). מפרש המחשב כולל: שנתיים אחריות מעבד dual core t2130 זיכרון 1 ג"ב כונן קשיח 120 ג"ב מתאם מסך GMS945 צורב DVD מערכת הפעלה ויסטה פרמיום האם לדעכת מפרט המחשב מספיק לצורכי משרד. החולשה היחידה של המחשב היא המעבד שאינו core dou או core2dou אלא dualcore, מעין גירסה של pentium d למחשבים ניידים. האם לדעתעם המפרט של המחשב יוכל להריץ את מערכת ההפעלה בצרה טובה? והאם מחשבי טושיבה אמינים ? תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by Kurt,

המחשב יחובר להגברה דרך כרטיס קול עתידי, השימוש הוא 90% מוזיקה 10% אינטרנט. חשוב: ספק כוח חזק: הכרטיס קול זולל האנרגיה יחובר ישירות לספק, ולכן צריך לקבל זרם נקי. לוח אם: 2 יציאות PCIE ולפחות 4 יציאות USB 2.0 מארז: מארז כמה שיותר קטן, אבל שיהיה בו מקום להכניס 2 דיסקים קשיחים בSATA צורב: לא משנה איזה. זיכרון: 2 גיגה לא צריך: ציוד היקפי כרטיס מסך (לא צריך גם Onboard, אני מעביר מהמחשב הישן) דיסק קשיח בתודה דוד

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  21. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש בעיקר לצפייה בסרטים , כמו כן המחשב ישמש גם לגלישה מרובה באינטרנט,קריאת טקסטים וכו' ,ובנוסף ישמש גם להרצת משחקים "כבדים". גם פוטושופ בין היתר. בקצרה, כמעט להכל חשוב שיתמוך בהרצת משחקים כבדים, סרטי HD Full וכו'. דיי חשוב לי שהוא יהיה שקט, OC לא יבוצע... בינתיים יש לי מסך מחשב- ViewSonic VP930 שהמחשב יהיה מחובר אליו. לגביי התקציב,בין 3000 ל-4000, עדיף שיהיה שלא יעבור את ה3800, אבל בסכום כסף של 200-300 שקל יהיה אפשר להביא מחשב הרבה יותר טב, אז זה בסדר . תודה רבה לכם חברים

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  22. שלום לכולם! אני מחפש נייד לשימושים ביתיים הכוללים אופיס, אינטרנט, מוזיקה וסרטים (HD), ושימוש בתוכנות שיתוף קבצים (במקביל לכל הפעולות האלו...). תקציב 5000-6000 ש"ח, לא חייב לכלול מערכת הפעלה (אבל עדיף עם). גודל מסך 13 או 14, עדיפות למשקל נמוך. זמן סוללה לא חשוב כל כך. כמובן שעדיף יציאת HDMI. כרגע אני מתלבט בין Dell Vostro 1320: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11753 לבין Studio 1555: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12128 לשניהם מעבד, זיכרון ודיסק קשיח זהים (וטובים) החיסרון של ה-Studio הוא משקל יותר גבוה (כי המסך הוא 15) ושהמסך הוא מבריק. ל-Vostro לעומת זאת אין יציאת HDMI ו-eSata, כרטיס מסך יותר חלש, והוא קצת יותר יקר. השאלה היא האם יש דרך להוציא HD לטלוויז…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  23. אשמח לקבל מידע עבור דגמים מתאימים בעלי כרטיס מסך אשר תומך בFULL HD לאחר שאני לא מצאתי מחשבים כאלה תודה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  24. קודם כל יש חברה כלשהי עם אחריות בין-לאומית ל-3 שנים? ואם לא מה מומלץ, מחפש אמינות. השימוש העיקרי הוא לאינטרנט ויישומי אופיס. המערכת הפעלה לא הכי קריטית כי אני יכול לקנות דרך ארגון המורים בזול WIN7 ולשדרג. ההתלבטות העיקרית היא בין סוני לדל. חבר חוזר מארה"ב ומביא איתו לא הזמנה דרך האינטרנט.... בתודה, עומר.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  25. אני מדבר על פיפא פעם בחצי שנה - חשבתי על נטבוק - יש אחד כזה עם כרטיס מסך שהוא לא אינטל? אפילו 8200 יספיק.... מה עםה ION הזה של אנוידיה ראיתי אותו בנטבוק של קומפק האם שווה משהו? יריץ משחק? קראתי איפשהו שזה בעצם 9400 האם נכון? תודה מראש לעונים...

• 0 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.