עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by joker8834,

שלום, יש לי Lenovo 3000 N100 ויש פה קורא טביעות אצבע. רציתי לדעת אם ניתן להשתמש בו בשביל להתחבר לאימייל מבלי להקיש סיסמה... רק לשים טביעת אצבע... אולי יש איזה תוכנה חיצונית... התוכנה שאני רואה כאן היא: OmniPass תודה.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by la_pumik,

שלום לכולם. אני קונה לאימי מחשב. מכיוון שהיא משתמש הכי low end (רק אינטרנט ואופיס) . אני מחפש הכי זול , וראיתי באיבורי כולל מסך ב-2400 +-. יש 2 מפרטים אחד עם מעבד INTEL E2140 ואחד AMD AM2 4000 שאר הדברים אותו דבר יש רק הבדל במסך (amd מגיע עם LG1919S וה-intel מגיע עם LG1953S). סה"כ חשבתי ללכת על האינטל כי המסך נראה לי יותר טוב ומגיע עם DVI לשידרוג עתידי. אשמח לתגובות.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  3. AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box Venice DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Sapphire ATI Radeon X850 XT PCIe 256MB 512Mb OCZ Enhanced Latency CL-2-3-2-6 REV 3 X2 Westren Digital SATA 80GB 8MB 7200 RPM THERMALTAKE 430W TR2 PFC + 2 FAN + PCI-E + SATA +24/20 pin + Cable sleeving סה"כ:6655 מה דעתכם עליו.. ? כדאי להחליף משו?

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by Msys,

* מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ותמונות * גודל המסך - אני מניח שמעל 12 ועד 15 אינצ'. חשוב שהמסך יהיה ברור, עדיפות למסך מט למרות שגם מבריק בא בחשבון. * משקל רצוי - לא כולכך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - 4 שעות עבודה רצופה נשמע נחמד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא יודע איזה יציאה יש לטלוויזיית LCD, אז כזאת, אם אפשר * בלוטות - לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 120 ג'יגה * צורב DVD? - כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא! אבל אחריות ארוכה רצויה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL וLenovo חשוב שהמחשב יהיה אמין מאוד, עם מבנה חזק ואיכותי. אודה לכם להמלצות שכן אני צריך לקנות ביומ…

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  5. Started by GolanBerlin,

אנחנו הולכים על מפרט כלשהו שכולל את כרטיס המסך GEFORCE GTS450 1GB DDR5 VGA/DVI/HDMI. המחשב אמור לתפקד כל יום, לעבודות גרפיות כבדות לצורכי פרנסה. מדובר במפעל שעוסק בעבודות גרפיקה, ועובד עם תוכנות גרפיות כגון: FREEHAND 11 PHOTOSHOP 8 Adobe Illustrator CorelDraw המפרט יוצא לנו בסה"כ כ-4,000 שקל והוא כולל מעבד I7, וכולל זכרון 8. כעקרון המפרט נראה מעולה, השאלה היא האם כרטיס המסך הנ"ך מתאים לעבודות גרפיות חזקות? הנה המפרט אם צריך: מעבד INTEL Core i7 2600 3.4GHZ 8MB BOX G.CPU 1 לוח אם INTEL BUFFALO FLAT P67BA USB3 ESATA+ 2FW 1 זיכרון DDR3 4GB HyperX 1600Mhz CL9 KINGSTON 2 דיסק קשיח 1TB 64MB 7200RPM SATA III 6GB/s FAEX BLACK WD 1 כרטיס מסך כרטיס מסך - GEFORCE GTS450 1G…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  6. אוקיי תקציב גג 2400 שח.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode=1 זה המפרט במפרט הזה אני משדרג דברים כמו: ספק EZCOOL 450W 12CM FAN,שדרוג למעבד Q9300, שדרוג לזכרון מתוצרת OCZ שדרוג ל- nVIDIA GeForce 8600GT 512MB סה"כ: 2350 ש"ח לא צריך ציוד הקפי .. מחשב לי OC למשחקים לא כבדים .. מה אומרים? מה אפשר להוציא במחיר דומה?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by AloNs01,

מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, התעסקות חובבנית במאיה, פה ושם משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ', לא חשוב מבריק/מאט * רזולוציית המסך? כל המרבה הרי זה משובח P: * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נופ * משקל רצוי? צריך בסופו לסחוב ללימודים, אז יחסית קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה, יהיה נחמד אם כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל עוד מעל 500 G זה סבבה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה…

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  8. התבקשתי לעזור לחבר ומאחר שעזרו לי כאן המון בפורום אני אעביר את זה אליכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 במידה ויש הצדקה- אני לא רואה סיבה לחריגה עבור הדרישות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי- סרטים, גלישה, אופיס - אין צורך בכרטיס מסך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר מיוחד - אופיס , גלישה, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by uvbs,

שלום לכולם, רכשתי לאחרונה את הרכיבים הבאים: "ASUS LGA 1155 - Z68 - PCIe 3.0 and UEFI BIOS Intel Z68 ATX DDR3 2200 LGA 1155 Motherboards P8Z68-V PRO/GEN3" "EVGA GeForce GTX 570 HD Superclocked 1280 MB GDDR5 PCI Express 2.0 Dual DVI/HDMI/Display Port SLI Ready Limited Lifetime Warranty Graphics Card, 012-P" "Western Digital Caviar Green 2 TB Desktop Hard Drive WD20EARX" "Corsair Vengeance Blue 16 GB DDR3 SDRAM Dual Channel Memory Kit CMZ16GX3M4A1600C9B" "Intel Core i7-2600K Processor" אני מתלבט איזה מארז יהיה טוב מספק על מנת להכיל אותם. אני מעדיף לא להוציא על המארז והספק ביחד יותר מ 900 ש"ח יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by metal-claws,

שלום, אני רוצה לבנות מחשב שיהיה מיועד בעיקר לאיטרנט ותוכנות, ממשחקים לא ממש אכפת לי התקציב שאני מוכן להשקיע הוא 2200-2500 ש"ח. חבר שלי בנה לי מפרט שנראה כך: מעבד אינטל Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארזים Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS (No PSU) ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) יש לי כבר צורב דיוידי במחשב הישן אז אני פשוט אעביר אותו למחשב החגש, ככה גם עם רמקולים מסך מקלדת ועכבר. גם אני כנראה משיג מחבר כרטיס מסך invidia 256 mb נראה לי משהו כזה..…

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by dolevhadad,

שלום לכולם אני מתלבט בין 4 סוגים של לוחות אם ומעבד אחד כל השאר יש לי כבר אני לא משתמש במחשב למשחקים (בגלל זה יש לי כרטיס מסך נמוך יחסית) אני משתמש בו להדמית מחשבים וירטואלים המטרה שלי בסוף היא לדמות שרת או שניים על אותו מחשב ("חווה") תקציב 4000 חריגה 300 אם אפשר יותר זול יותר טוב (: מה שיש לי כרגע הוא abit aw8-max intel D 3ghz 3 gigabit 800mhz zalman cooling cpu 2700 led zalman 600w power supply asus 8600gt magic cooler master 932haf full tower מה שעובר איתי למחשב החדש zalman cooling cpu 2700 led zalman 600w power supply asus 8600gt magic cooler master 932haf full tower חשוב לי שיהיה לו את הדברים הבאים OC חובה! כ.קול עם יציאה אופטית חובה ! X2 כ.רשת 10\100\1000 בקר 0\5\10\…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  12. . מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, מקסימום כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Software Developer Workstation א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio כבד מאוד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22-24" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בשום ציוד…

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  13. שלום, מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים בעיקר, מבוסס מעבד אינטל Intel Core i5-750 2.66GHz, כרטיסי זיכרון 4096 mb (2048mbx2) DDR3 1333MHz על לוח אם Intel WhitesBurg DP55WB Micro Atx כרטיס גראפי nVidia GeForce 9500GT 1GB DVI HDMI במחיר של כ-3000 ש"ח. מעניין אותי בעיקר איכות תמונה ופחות איכות שמע. לא מתכוון לבצע OC שאלותיי: 1. ספק מומלץ באיזור ת"א? 2. האם הקונפיגורציה מתאימה , החלקים מסונכרנים או שחלק מהם עדיף להחליף? 3. האם לוח אם Asus P7P55D או GIGABYTE P55-UD3L עדיף? 4. האם חשוב לוח ATX או mATX מבחינת פיזור חום, צפיפות ומצד שני מהירות בין מרכיבי הלוח? 5. האם כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce 9500GT GDDR3 עדיף? או, כרטיס אחר שלא יוביל לחריגה גדולה מהתקציב 6. האם זיכרו…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  14. היי,אני מעוניין לקנות לבן דודה שלי מחשב שישמש ללימודים ולמשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? לימודים עם המחשב=streaming,משחקים,תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  15. הגעתי להחלטה שאני חייב מחשב חדש וחזק כי נמעס לי שלישן לוקח 20 שניות רק לפתוח את ה-explorer רציתי לשאול מה דעתכם על המפרט הבא ? מעבד: AMD X2 3800 Dual Core לוח אם: DFI NF4 Ultra Infinity זכרון: OCZ 1GB (2X512) value C.L. 2.5 כרטיס מסך: Leadtek WinFast 7800GT TDH MyVIVO 256MB כונן קשיח: Western Digital 80GB 8MB Buffer כל שאר החלקים הרלוונטים יש לי בבית חוץ ממארז. השאלה שלי, מה אתם אומרים על המפרט ? והאם משנים משהו ? על איזה מארז הייתם ממליצים שהוא יחסית זול וטוב (200-300 ש"ח)? יש לי אפשרות להוסיף עוד כ-200-300 ש"ח למפרט. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by Yuval Zecharia,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PUBG, FAR CRY 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). https://www.amazon.com/AOC-G2460PQU-Ultimate-Performance-Professional/dp/B00HY7PAUC -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בעיקרון…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by rotman,

שלום לכולם , מדובר במחשב hp pavilion dv6510ej. למיטב ידיעתי יש למחשב 2 סלוטים. כרגע יש חצי ג'יגה בכל סלוט ואני רוצה להחליף אחד מהם ב 2GB. אני מבקש המלצה לסטיק שיהיה טוב וזול.. האם המחירים של ה 800Mhz זולים יותר במקרה? תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by civic,

שלום . יש לי מחשב נייד HP DV6-3130 ואני רוצה להוסיף לו עוד 4 גיגה. איך אני יודע איז כרטיס 4 גיגה מתאים ? אני יודע שהוא 1333 אבל יש נתון שראיתי באתרים CL9 ??? זה מסובך להרכיב או שאפשר לבד? אפשר להרכיב את הכרטיס הפוך או משהו ולגרום נזק ? או אוליי לשלם וזהו... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  19. סטודנט להנדסת חשמל צריך להרכיב מחשב לתקופת הלימודים (ל4 שנים) בתודה מראש, גיא

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by frozen_fire,

המפרט צריך לכלול מקלדת ועכבר המפרט נועד לאחות שלי שרוצה את המחשב לגלישה באינטרנט ושימוש בoffice תודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  21. חשבתי לייבא את ה-dell inspiron 15 ב-$400 אבל החלטתי שאני יותר צריך מאשר רוצה מחשב ביתי. המחשב שלי זה עגלה מלפני 6-7 שנים שנקנה ב-3 וחצי אלף אז אני מניח שבסכום הזה אפשר לקנות מפרט טוב פי כמה היום... התקציב זה 2.000 ₪ עם חריגה מקסימלית של 500 ₪ למטרת עבודה משרדית ועריכות קלות בפוטושופ בעיקר ובין היתר משחקים ברמה של GTA4, COD4, NFS, CRYSIS (לא מצפה שיעבוד חלק, אבל שיעבוד) ללא ציוד היקפי וללא מע' הפעלה

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  22. כולל כרטיס מסך נפרד, מארז, ספק, מקלדת, עכבר, מסך, DVD. צורב לא חובה - אבל אשמח להמלצה, מעבר למסגרת התקציב הספציפי הזה, במידה וזה כן יהיה רלוונטי. רצוי כמה שיותר קרוב ל-2,000 ורק אם אין ברירה, או שמדובר ביתרון משמעותי ביותר, אז עד 2,500. תודה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by Wolfeh,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי מחשב , משחקי FPS מהירים עם עדיפות ל 144FPS ומעל. ( כמו CS:GO, Dota 2, Valorant, Overwatch ... ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לכלול הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1 עד 10 חשיבות של 3 6. האם ישנה הגבלה…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by ajl,

היי, אני מחפש לחבר (מרצה שלא ממש מבין במחשבים) לצרכי מצגות, גלישה וכתיבת מאמרים. הוא מחפש מחשב שיהיה אמין ושלא יצטרך להיטרטר לתיקונים. אני לעומת זאת אוהב את DELL מה דעתכם על הבאים? כולל הרחבת זכרון ל 2GB http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-t2130-80gb.htm או http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1520-x3100-t7250-120.htm או http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=68 תודה.

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by shlomi12,

מה דעתכם על המפרט הבא? התקציב הוא עד 5000 . לא מתוכנן OC שקט חשוב אבל לא קריטי, אין צורך בציוד היקפי ואני רוצה לשמור על אופק שידרוג לעתיד מעבד Intel Core i5-760 Box ₪1089 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80605I5760 לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪710 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EARS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-21 Eco ₪689 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL7D-4GBECO כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe ₪708 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים