עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, שלשום כתבתי פה הודעה שאני מחפש מחשב נייד של HP... ולאחר הודעה אחת שם ואחרי סיורים בחנויות שונות ובבדיקות באתרים אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחד מהם מה עדיף, והנה מפרט חלקי והחשוב (לי) אם אתם רוצים : - (השימושים לאינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים/סדרות ופה ושם משחקים כמו PES 2009) - * dv6-1180ej : מעבד : Intel® Core 2 Duo Processor T6600 2.2Ghz זכרון : 4096Mb - 2 x 2,048 כונן קשיח : 320GB SATA 5400 rpm כרטיס מסך : ATI Mobility Radeon HD 4530 512 MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=25848 * dv5-1250ej מעבד : Intel® Core 2 Duo Processor T6600 זכרון : 4096Mb - 2 x 2,048 כונן קשיח : 320GB SATA 5400 rpm כרטיס מ…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by moshe_5,

אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה לי בעיקר לגלישה באינטרנט, שמיעת שירים, קצת word ומשחקים, מחשב נייד בסיסי. (הוא ישמש לי כמחשב שני בבית) ראיתי את המחשב הנייד הזה http://www.getit.co.il/Prod/64241/#descriptionDiv (במחיר של 1590 ש"ח ולא 1690) ואני לא כל כך מבין במחשבים ניידים ובמפרט אז אתם יכולים להגיד לי אם זה מחשב טוב? הוא יכול לספק את הצרכים שלי? עם הידע הבסיסי שלי אני שם לב שהמעבד לא משהו ואני לא רוצה מחשב נייד שיקח לו על כל פעולה שעה.. אם לא אז על איזה מחשב נייד אתם הייתם ממליצים בסביבות אותו מחיר? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by WarNet,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות,צפייה בסרטים ,שימוש בתוכנות ארכיטקטורה. יריץ קבצי HD 1080p mkv * גודל המסך? 15" מינימום. * משקל רצוי? אין בעיה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מס' שעות,לפחות יותר משעה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI,HDMIוכו) HDMI חובה. * בלוטות? חובה. * גודל מינימלי שלכונן קשיח? 500GB * צורבDVD? חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין. תודה.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  4. המערכת שלי היא כזאת : מערכת P4 ב OC של 3200@4000 וזה לא סוחב כלום = חרה של דבר ... עכשיו יש לי כרטיס מסך 8800GTS 320 ומערך רייד של שני 80 ועוד HD של 320 . ספק של 420W THERMALTAKE +קירור של GIGABYTE ROCKET 2 מארז מקורר בטירוף+EXTRA MODD (5מאווררים של 120 בשיווצור שלי ) ועכשיו לשידרוג זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤458 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤695 1 מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM האם זה יהיה טוב ל OC ? יש למישו רעיונות אחרים ? (זה יוצא ¤2603 ) גג שבגגות 100 שקל מעל הסכום הזה.

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by mazam,

עכבר ומקלדת אלחוטיים נוחים של MICROSOFT זיכרון 4 GB כרטיס טלווזיה {חיבורים ל YES} דיסק קשיח 500 GB אם אפשר אז יותר כמה שיור יותר טוב אני פשוט מפוצץ תמחשב בדברים כרטיס מסך שיהיה משהו טוב שיריץ משחקים כבדים צורב DVD כמובן מארז יפה+קר+שקט עם דגש על ה קר! מסך: עכישו יש לי 17 אינץ שחורר נחמד אז אם נכנס בתקציב 19 אינג יפה אז סבבה אם לא א לא נורא תודה רבה מאור זמיר

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by zabal12,

שלום , אני מחפש מסך לאמא שלי .בעיקר חשוב שיהיה גדול (24 אינץ ומעלה ) ושיהיה ניתן לכונן אותו . אין לה שום שימוש במחשב חוץ מגלישה באינטרנט . 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תמונות עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - מזדמן ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב מיועד לבני משפחה - אין להם מושג מה גודל המסך עד כמה שאני זוכר לא יותר מ20 אינץ' (מסך יחסית ישן) -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by zxcvbnm,

אשמח לחוות דעתכם על המחשב הבא: השימוש: סרטים, משחקים קלים ולימודים. Product Features * 2.2GHz Intel Core 2 Duo T6600 Processor * 4GB Memory * 320GB Hard Drive, DVD±R/RW Optical Drive * 15.6" Display, ATI Mobility Radeon HD 4570 Graphics * Genuine Windows 7 Home Premium (64-bit), *Up to 8 Hours 3 Minutes of Battery Life Processor, Memory, and Motherboard * Processor: 2.2 GHz Intel Core 2 Duo * RAM: 4 GB * RAM Type: SDRAM Hard Drive * Size: 320 GB Graphics and Display * Graphics RAM: 512.0 MB 795$ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  9. Started by koko0,

אני יודע שאני חופר בזמן האחרון עם הx61... הX61 זול לי יותר, מגיע עם מעבד t7100 וכל השאר רגיל הX100e זה זה http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=3132 שימושים זה אינטרנט סרטים וגם קצת עריכת סרטים ופוטושופ. פשוט אני יודע שהX100 חדש יותר... ואולי במקום להשוות כל פעם בין כמה מחשבים שאני מוצא מישהו יכול להמליץ לי על מחשב בסביבות ה2000 13" ומטה כמה שיותר חזק מבחינת מעבד וכרטיס מסך, לא אכפת לי יד שנייה שלישית או אפשרות נוחה להזמנה מחו"ל

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by Spider1,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד ברמה גבוהה שיעבוד חלק עם אינטרנט+PDF+WORD קטן - עד 12 אינץ במחשב נועד ללימודים. תקציב עד 600$, אשמח להמלצות גם מחנויות\דגמים מארה"ב אם יש מחירים טובים, ניתן לחרוג מהתקציב אם יש פער משמעותי בביצועים. יש לי LG X110 מהעבודה ואכלתי איתו כל כך הרבה חרא שהוא איטי אז החלטתי לשדרג אני רוצה משהו משמעותית יותר מהיר וכדומה. תודה לעוזרים SPIDER1

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  11. היי ראיתי פרסום =http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=47&CatCode עכשיו גם אם נוסיף כסף לכ.מסך 6600 GT נורמלי וגם אם נשדרג לוח אם ל GA-8I945GMF GIGABYTE שיתאים עדיין לפי החשבון שלי זה אמור לצאת 3100-3200 ש"ח נראה לי זול מאוד לא ? יש למישהו הצעות למחשב דומה במחיר טוב יותר ?

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by Gamerino,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב כולל חריגה 7 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא יש לי הכל מסך 144HZ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מזה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP טבריה 9. מתי מתוכננת קניית…

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by smit,

האם המשך חיבור הנייד לחשמל בזמן שהסוללה מלאה, והנייד כבוי, פוגעת בחיי הסוללה? עבודה עם הנייד שהסוללה איננה מלאה, והוא מחובר לחשמל, כלומר גם מטעין את הסוללה וגם מספק חשמל לנייד, משפיע על הסוללה בצורה כלשהיא ? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by ggoblin,

צריך חוות דעת על ה מפרט שאני רוצה . אני סגור על המעבד ועל הכרטיס מסך אבל מיתלבט על שאר החלקים במיוחד על הלוח והזיכרונות. p5q vs ds3r ? http://tms.co.il/preview/spec/yvs3axr9 תודה מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1311 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Asus P5Q כמות: 1 - מחיר: ¤688 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤459 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - ז…

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  15. אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות מחשב חדש כדי אני אוכל לשחק במשחקים היותר מודרניים (כ. המסך שלי הוא רק SM2 רחמנא ליצלן). כל העת אני רואה המלצות לחכות עוד קצת כי הדור החדש של כרטיסי מסך/ מעבדים יוצא אוטוטו וגם המחירים הולכים לצנוח וכהנה וכהנה. אני בד"כ נוטה להשתכנע מההמלצות הללו אך לא עוד! החלטתי לעשות מעשה ואני מניח שרבים יוכלו להזדהות איתי. אני רוצה מחשב לMATLAB ולמשחקים בעיקר (אה, וגם ל OC צנוע). הרכבתי מפרט בסקייפיסי. התלבטתי בין 6750 לQ6600 (כשיהיה בחנות עם סטפינג G0) עקב ההבדל במחיר ביניהם. כמו כן, אני מודאג שה8800 של nvidia לא באמת יוכלו להריץ את משחקי הדיירקט איקס 10 החדשים (כפי שניתן לראות מבנצ'ים על דמואים של חלקם) ואז בעצם לקנות את כרטיסי מסך אלה זה בחזקת ביזבו…

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  16. אהלן , אני כרגע מתכנן לבנות לי מחשב גיימרים , אומנם לא צריך להחליף את כל החלקים במחשב. אבל אני מתכנן להחליף כמה חלקים.. מה שהחלטתי בנתיים לקנות זה: Logitech® MX518 Gaming-Grade- עכבר Kingston 1024MB 400Mhz PC 3200 C3 - זכרון . התקציב לא ממש גדול , לכן אני לא יכול ממש ממש להפציץ , אבל אני חושב על איזה כרטיס מסך עד 2000 שקל . ואני צריך גם אוזניות (Headset) ואולי מקלדת טובה. תנו לי את עצותכם!

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by mimzak,

שלום רב . מחפש המלצה לנייד טוב עד 4000 ש"ח שייתן תמורה ביחס למחיר השימושים יהיו גלישה באינטרנט ואולי משחקים מידי פעם המשחק הכי כבד שירוץ הוא PES2010 חשבתי לכיוון של טושיבה 4000K http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL50513E או דל 3900K http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5010 או HP במחיר 3700K http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKDV62110ej בכולם תיק מתנה ותשלומים נוחים האם כרטיס מובנה יספיק לשימושים או שצריך חיצוני וגם האחריות זה מה שצריך לשחק תפקיד DELL נותנת 3 שנים טושיבה שנתיים HP שנה אחת תודה למי שייתן עזרה

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by osz,

שלום, אשמח אם תוכלו לעזור עם בניה של מפרט מינימליסטי לקולנוע ביתי. אני צריך מערכת שתתחבר לטלויזיה ותריץ סרטים בצורה חלקה וטובה ולא יותר מזה. משהו בעלות הכי נמוכה שאפשר בלי להתפשר על התוצאות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  19. טוב אז אני צריך מפרט עד 7000 שקל כולל הכל!יש אפשרות לחריגה קלה המפרט למשחקים כדים בMDS הציעו לי את המפרט הבא לוח אם:של אינטל lsleto 946 מעבד:E6300 זכרון:1GB X2 דיסק קשיח:250GB WD 16MB כרטיס מסך:ASUS 7600GT 256MB כונן DVD:LG 16X48 צורב:NEC 5170 מארז:HEC 6A19 400W מאורר למארז:12 ס"מ וחיישן של HEC מקלדת ועכבר:לוג'יטק רמקולים:CREATIVE SBS 380 מסך:LG L1970HR כרטיס רשת(יש לי רשת אלחוטית)EDIMEX LAN PCI 54MB איך המפרט?תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by nathan14,

מעבד Pentium 4 3.4Ghz, s775, 2MB (650 Intel לוח אם Gigabyte 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זיכרון 1GB Kingston HyperX כרטיס מסך Asus 7600GS Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח Western Digital 200GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורב דיוידי LG DVD±RW GSA-H12 x18 Beige כרטיס טלויזיה AverMedia DVD EZMaker Gold PCI מארז HJA-806DT MIDI 500W Max Black אני רוצה לקנות מחשב שיהיה מהיר מאוד, שיריץ משחקים טוב ובצורה יפה וגם סרטים. מה דעתכם? תנו הצעות לשיפור אם יש לכם. תודה מראש :]

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  21. אז הנה המפרט לא כולל מסך או צורב או כל ציוד היקפי אחר: AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 850 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 695 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 2 WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA 360 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme 2600 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE 400W 495 ¤ 1 סה"כ: ¤ 5600 איך המפרט? והאם חסר משהו?

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by wrecker,

יש לי אפשרות לקנות מחשב של LG, אני לא זוכר מפרט מלא אבל דווקה אחד טוב 2GHZ 1GB זכרון וכו'.. הקטע שהמסך שלו לא עובד ככה שאני מעוניין להפוך אותו למחשב מדיה סנטר ולחבר למסך TV. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר כרטיס מסך חיצוני למשחקים פה ושם (לא חייב כרטיס חזק, רק שיריץ) והרצת סרטי HD (ממה שזכור לי הוא הריץ 720P בלי בעיה אבל נראלי שאולי יתקשה ב1080) וגם התקן קול סראונד שאוכל לחבר לקולנוע ביתי אני לא מחפש להשקיע, גם ככה את המחשב אני קונה באיזה 100 שקל.. תודה!

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by zion789,

המחשב יהיה בשימוש לסרטים בלבד! ככה שאני צריך כרטיס קול מעולה! וכרטיס מסך טוב שיריץלי את הסרטים בכל הפורמטים השונים,רצוי שיהיה יציאה אלחוטית כדי אחבר את המחשב הראשי בחדר לראוטר כדי שאעביר לו קבצים ברשת הביתית שאעשה לו פה,הוא יריץ סרטי HD בעיקר ורצוי שיתמוך בכל הפורמטים הקיימים תקציב אני לא יודע כמה זה עולה אבל אני לא מאמין שזה יעבור את ה1000 אם צריך נשקיע כמה שצריך אין לי הגבלה כרגע אבל אל תשתגעו. *שמעתי שיש לי עוד אופציות אם זה סרטים בלבד או לקנות מזרימדיה ולצרוב דיסקים ולהכניס אליו. *או שהאופצייה השנייה היא לחבר את המחשב הראשי שלי עם מין מכשיר אלחוטי כזה שתחבר באופן חוטי למחשב,ובצד השני יש את אותו מכשיר שהוא גם יהיה מחובר לטלוויזיה 42 אינטש וככה הוא יעביר וידאו ואודיו בצ…

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  24. אלוהא, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, שיהווה פלטפורמה נוחה לשדרוגים עתידיים. אני בונה על המחשב הנוכחי שלי לחלקים, כדי להוזיל בעלויות. כרגע אני שוקל להעביר את הרכיבים הבאים למחשב חדש: צורב מעולה של NEC 2GB RAM 400MHz (מחולק ל-2*512 ועוד 1GB, כולם של קינגסטון) כרטיס מסך ATI Radeon HD4670 סיבת הקניה/שדרוג הפוך היא פשוטה. הפלטפורמה הנוכחית שלי מצויינת לי, אך מכיוון שמדובר במארז Asus Barebone מיני, די ישן (וכבר מלא אבק) אני חושב שהגעתי למקסימום ניצול החיים שלו. חשוב לי שהמחשב החדש ישתמש בציוד הקיים שציינתי מקודם. אין לי בעיה לדעת שכרטיס המסך הזה ייצור לי צוואר בקבוק ואני אצטרך לקנות אחד חדש יותר עוד שנה אם אני ארצה "לעלות שלב". עוד כמה דברים חשובים: - HDD גדול (טרה או טרה…

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  25. הציעו לי ב6700 ש"ח LG LE50-5LSE שכולל: Processor: Intel SONOMA Dothan P-M 1.73 GHz 533 Memory: 1 unit of 512MB DDR2 MHz (Upgradable up to 2GB) LCD: 15' Resolution: XGA + (1024x768) Graphics: ATI MOBILITY RADEON PCIX 200M (128MB) Video Memory: 128MB HDD: Hitachi 60GB ODD: DVD-R/RW SUPER MULTI Wireless LAN: Intel Pro/Wireless Mini LAN Card 802.11b/g (Mini-PCI) pre installed LAN: 10/100, 3COM 3C920 Mini-PCI slot: Wireless LAN Caed installed Audio: 16 bit Stereo I/O: 3 USB (2.0)/FW Weight: 2.6Kg השאלה היא אם זה מחשב טוב ? רצוי שהוא יוכל להריץ משחקים טוב ככל שאפשר (קווסטים בעיקר, אבל כאלה שבכדים בגרפיקה). אפשר להשיג משהו טוב יותר באותו המחיר ? אשמח לעזרה.

דיונים חדשים בפורומים