ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר?מישהו יכול לתת המלצה??אני אשמח לתשובות,הבנתי שנחנך עכשיו דור חדש של ניידים אז אם מישהו יוכל להסביר זה יהיה אחלה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
פירסמתי כבר מודעה דומה לפני שבוע וחצי, אבל כתבתי בה שאני אקנה את המחשב רק בעוד שלושה חודשים ועכשיו שיניתי את דעתי והחלטתי לקנות אותו עוד השבוע. אשמח להמלצות למה המחשב ישמש? אינטרנט, אופיס וקצת סרטים. מתכוון להריץ עליו חלונות XP. מעבד: שיהיה לפחות 2Ghz, אשמח אם יהיה יותר. האם לדעתכם צריך יותר למטרות שציינתי? מסך: מעדיף 14.1 אינצ'. אפשר גם 15.4. זכרון: לפחות 2 ג'יגה. מעדיף 3-4 אם זה במסגרת המחיר. סוללה: עם 6 תאים. אחריות: עדיפות לשלוש שנים ומעלה, אפשר להתפשר על שנתיים. שאר הדברים (גודל הרד-דיסק, כרטיס מסך וכו') פחות חשובים לי. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד lenevo g550 וקניתי אתמול טלווזיה חדשה לסלון. פנסוניק u32u30 אני מחבר בין שניהם דרך חיבור vga עדיין לא קניתי hdmi זה בעתיד הקרוב. הבעיה שלי זה שהמחשב הנייד לא מזהה את הטלווזיה אני מחבר ושום דבר לא קורה בטלווזיה ולא במחשב אני נכנס להגדרות(יש לי ווינדוס 7) display/screen resolution הוא לא מזהה שם שניי מסכים וכשאני עושה לו identify הוא לא מזהה כלום הוא רושם אחד על הנייד וזהו המסך טלווזיה נשאר שחור. אני חייב לציין שהיה לי כבר נסיון עם אותו מחשב נייד לחבר אותו לטלווזיה אחרת דרך קבל hdmi ואותו סיפור קרה. יש לי עוד מחשב נייד בבית ממש ממש ישן לפני איזה 10 שנים וגם אותו ניסיתי לחבר וגם הוא לא עבד אז אני לא יודע אם אני עושה משהו לא נכון, אולי צריך לעשות משהו אחר…
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית, אינטרנט ומשחקים. לא אעשה לעולם OC. זה מחשב חדש לגמרי ואני צריך איתו מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אני מעדיף לשמור אותו בסביבות ה8500 שקל אבל עם עליית הדולר אני לא בטוח שזה אפשרי. התלבטות אחת שיש לי היא אם ללכת על מסך Dell2007fp או Viewsonic 930. הדל אמנם גדול יותר, אבל הוא גם יקר יותר וגם ידרוש ממני לקנות כרטיס מסך של 640 מגה. עם הויוסוניק אני יכול לקנות 320 בכיף. חוץ מזה, הבנתי מהפורום של המסכים שהרבה אנשים מקבלים את הדל עם פאנל p-va, ואז מעבר לגודל אין לו באמת יתרון על הויוסוניק. חשבתי על המפרט הבא, אבל אני לא מקובע על כלום: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 89W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤875 לוח אם: …
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש והייתי שמח להערות על המפרט הזה: (מתחתיו שמתי את פירוט הדרישות שלי 8) ) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1140 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪216 לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪775 מארז: Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White כמות: 1 - מחיר: ₪383 ספק כוח: Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin כמות: 1 - מחיר: ₪421 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪260 קשיח למחשב שולחני: Cru…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום רב, אני לא הכי בקיא בהיצע שיש היום ללפטופים אבל אני יודע שזה לא הכי ריאלסטי, אבל האם קיים סוג של נייד שיכול לספק שימושים כלליים כמו אינטרנט+אופיס וגם סיכוי שיפעיל משחקים כמו פיפא וכו'? או משהו שקרוב לזה?(גם עם זה לא ברזולוזציה ובפרטים הכי גבוהים) תודה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אוקיי אני צריך מחשב למשחקים כבדים אחושמוטה כן כבדים אל תשאלו אותי איזה אין צורך במקלדת עכבר וכו' מסך 22 אינץ. לא לעבור ת 3500. גר בחיפה אז תנו לי הצעות מההאזור אם יש.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה אז מקווה שאני לא עובר על הכללים ( קראתי אבל תמיד קל לפספס). התשובות לשאלון בסוף. ראשית, ראיתי את שני המומלצים שמופיעים פה : https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=113625 https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=113639 אני מחפש משהו ביניהם ( גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת עלות - למשל אני לא חושב שנאי צריך 4 טרה וצורב BR) . בניתי את המפרט הבא ואשמח לדעת אם : א. זה מפרט הגיוני ( יש לי ספק שכל החלקים יכולים להתחבר אחד לשני) ב. האם יכול לענות לצורך. המפרט : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 7100 3.9Ghz 3MB Cache s1151 …
-
מחשב מיועד לעריכה גרפית וצרכים כללים. http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Vostro%203560/vostro-3560-a3612qm.htm או http://www.fre.co.il/pl_product~999999912660~39~89.htm תודה.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 שקל במזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים, לא מאוד כבדים! בעקרון המחשב (השדרוג) לMoH: Airborne 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא X: 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? יש לי כונן קשיח (250GB SATA2 של מקסטור), יש לי צורב DVD של סמסונג , יש לי זכרון ראם - 2*512MB DDR2 667MHZ 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? INTEL וכרטיסי מסך של ATi אבל לא חובה. אתם המומחים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? המארז לא צריך להיות מיוחד, אבל הקירור חייב להיות טוב!!! שיהיה שקט וטוב! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית,…
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים כמובן שיעלה GTA IV 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני לא צריך כלום ממה שרשום 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות הת…
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, מבקש הצעה למפרט מחשב (כולל מסך) במחיר של עד 4700 ש"ח, המחשב מיועד בעיקר למשחקים וגרפיקה (מה שאומר שצריך כרטיס מסך מצויין). אבקש את המפרט בהקדם האפשרי, תודה רבה, אביעד.
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ותמונות * גודל המסך - אני מניח שמעל 12 ועד 15 אינצ'. חשוב שהמסך יהיה ברור, עדיפות למסך מט למרות שגם מבריק בא בחשבון. * משקל רצוי - לא כולכך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - 4 שעות עבודה רצופה נשמע נחמד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא יודע איזה יציאה יש לטלוויזיית LCD, אז כזאת, אם אפשר * בלוטות - לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 120 ג'יגה * צורב DVD? - כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא! אבל אחריות ארוכה רצויה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL וLenovo חשוב שהמחשב יהיה אמין מאוד, עם מבנה חזק ואיכותי. אודה לכם להמלצות שכן אני צריך לקנות ביומ…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום.ידידה שלי צריכה מחשב ללא מסך . המחשב מיועד לעובודת כמו פלאש פוטו שופ וכו'. הסכום שהיא מוכנה להשקיע זה 4000 ש''ח. עכשיו אני יודע שבשביל עבודות גראפיות ממולץ מעבדי אינטל { תקנו אותי אם אני טועה} בכל אופן, אשמח לשמוע על מפרטים מומלצים :-) תודה. כמובן שאני לא צריך מפרט לאוברקלוקינג אז יש לקחת את זה בחשבון.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אנחנו הולכים על מפרט כלשהו שכולל את כרטיס המסך GEFORCE GTS450 1GB DDR5 VGA/DVI/HDMI. המחשב אמור לתפקד כל יום, לעבודות גרפיות כבדות לצורכי פרנסה. מדובר במפעל שעוסק בעבודות גרפיקה, ועובד עם תוכנות גרפיות כגון: FREEHAND 11 PHOTOSHOP 8 Adobe Illustrator CorelDraw המפרט יוצא לנו בסה"כ כ-4,000 שקל והוא כולל מעבד I7, וכולל זכרון 8. כעקרון המפרט נראה מעולה, השאלה היא האם כרטיס המסך הנ"ך מתאים לעבודות גרפיות חזקות? הנה המפרט אם צריך: מעבד INTEL Core i7 2600 3.4GHZ 8MB BOX G.CPU 1 לוח אם INTEL BUFFALO FLAT P67BA USB3 ESATA+ 2FW 1 זיכרון DDR3 4GB HyperX 1600Mhz CL9 KINGSTON 2 דיסק קשיח 1TB 64MB 7200RPM SATA III 6GB/s FAEX BLACK WD 1 כרטיס מסך כרטיס מסך - GEFORCE GTS450 1G…
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שימושים: ACCESS,EXCEL,WORD, סרטים (חיבור HDMI ) ,אינטרנט, וקצת תוכנות תכנון אלקטרוני (לא משהו כבד) מסך : עדיף 14.1 אפשר לתמרן ל15 או ל13.3 מוכן לרדת במפרט תמורת מסך LED ,רזולוציה מועדפת 1280X800 זכרון : 4G או 1X2G ואני יוסיף בעתיד מעבד: פה אין לי מושג אבל שיהיה שווה ערך לPENTIUOM 5400 בערך כרטיס מסך : עדיף לא מובנה אלה אם התקציב+ הדרישות לא מאפשרים קשיח: 250GB ומעלה ניידות : עד 2.5 ק"ג ,מהבית לאוטו ,מהאוטו לעבודה אין לו שימוש בדרכים פיצ'רים : ESATA, BLUETOOTH,WIFI N ,אופצייה לתחנת עגינה (מסך+מקלדת+עכבר),לא חובה אבל יהיה לי שימוש בכל אחד מהם איכות חומרים: לא על חשבון המאפיינים שרשמתי קודם אבל אשמח לאיכות אחריות: אין מושג איך זה בניידים,תאירו את עיניי בבקשה דוגמא למשהו שמצא…
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אוקיי תקציב גג 2400 שח.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode=1 זה המפרט במפרט הזה אני משדרג דברים כמו: ספק EZCOOL 450W 12CM FAN,שדרוג למעבד Q9300, שדרוג לזכרון מתוצרת OCZ שדרוג ל- nVIDIA GeForce 8600GT 512MB סה"כ: 2350 ש"ח לא צריך ציוד הקפי .. מחשב לי OC למשחקים לא כבדים .. מה אומרים? מה אפשר להוציא במחיר דומה?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אפשר בבקשה להמליץ לי על צורב DVD בסכום של כ- 200-300 ש"ח. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לאחרונה את הרכיבים הבאים: "ASUS LGA 1155 - Z68 - PCIe 3.0 and UEFI BIOS Intel Z68 ATX DDR3 2200 LGA 1155 Motherboards P8Z68-V PRO/GEN3" "EVGA GeForce GTX 570 HD Superclocked 1280 MB GDDR5 PCI Express 2.0 Dual DVI/HDMI/Display Port SLI Ready Limited Lifetime Warranty Graphics Card, 012-P" "Western Digital Caviar Green 2 TB Desktop Hard Drive WD20EARX" "Corsair Vengeance Blue 16 GB DDR3 SDRAM Dual Channel Memory Kit CMZ16GX3M4A1600C9B" "Intel Core i7-2600K Processor" אני מתלבט איזה מארז יהיה טוב מספק על מנת להכיל אותם. אני מעדיף לא להוציא על המארז והספק ביחד יותר מ 900 ש"ח יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים בעיקר, מבוסס מעבד אינטל Intel Core i5-750 2.66GHz, כרטיסי זיכרון 4096 mb (2048mbx2) DDR3 1333MHz על לוח אם Intel WhitesBurg DP55WB Micro Atx כרטיס גראפי nVidia GeForce 9500GT 1GB DVI HDMI במחיר של כ-3000 ש"ח. מעניין אותי בעיקר איכות תמונה ופחות איכות שמע. לא מתכוון לבצע OC שאלותיי: 1. ספק מומלץ באיזור ת"א? 2. האם הקונפיגורציה מתאימה , החלקים מסונכרנים או שחלק מהם עדיף להחליף? 3. האם לוח אם Asus P7P55D או GIGABYTE P55-UD3L עדיף? 4. האם חשוב לוח ATX או mATX מבחינת פיזור חום, צפיפות ומצד שני מהירות בין מרכיבי הלוח? 5. האם כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce 9500GT GDDR3 עדיף? או, כרטיס אחר שלא יוביל לחריגה גדולה מהתקציב 6. האם זיכרו…
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
תעזרו לי אני צריך מפרט לחבר שלי תראו מה אינ צריך שיהיה : מקלדת של מיקרוסופט,עכבר LOGITECH MX 518,רמקולים עם איכות סאונד טובה!!,צורב דיוידי יאללה תודה אנשים
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000 ש"ח למטרות תכנות וישומי אופיס למיניהם. הסתכלתי על הדגמים הבאים: dell vostro a860: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a860-t5670-250.htm dell vostro a840: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a840.htm MSI: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode=315 חשובה לי אחריות על המחשב, אשמח לניידות למרות שזה לא ה-ISSUE המרכזי. אף פעם לא היה לי מחשב נייד אז עלו לי השאלות הבאות: 1. האם יש הבדל משמעותי וניכר בשימושים שלי בין מסך של 15 אינצ' למסך של 14? 2. האם יש הבדל משמעותי בין דגמי המעבדים בין כל אחת מהאופציות הנ"ל? 3. האם יש הבדל משמעותי בין סוללת 4 תאים של דל לסוללת 6 התאים? 3. באופן כללי לשימושים …
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
עדיפות בחנויות באיזור השרון- הרצליה,רעננה,כפ"ס, הסיכוי הגבוה הוא שאני אקנה מלמיר מחשבים בהרצליה, WWW.LAMIR.CO.IL לכן אני מבקש מהמבינים שמבינכם להרכיב-לעזור לי בבניית מפרטים של עד 4000 שקלים עם חריגה קלה, והדרישות הם למחשב עם מערכת קירור טובה שתניב מחשב שקט וחזק, עם מעבד של E-8400 שנראה לי דיי יספיק, כי זה בגדול לצורכי מוזיקה ומשחקים, חדשים שממש כבדים שיכולים מאוד להשתלב יפה במחשב. וגם בגדול בכללי. מסך יש לי LG בגודל של 19' דק. הצלחתי דיי להרכיב מפרט בלמיר, וגם בקיי אס פי יצא לי לבנות טיפה, אבל הבנתי שלא ממש כדאי לקנות שם. אז לכן האופצייה הממשית שלי היא נכון להרגע לקנות בלמיר, ואני לחוץ בזמן ומאוד רוצה לסגור מחשב. אני רוצה שתייעצו לי איך המפרט ואם צריך לשפר או כל דבר …
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב נייד, באתי כבר לרכוש את הלנובו הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ423339G אבל אז ראיתי שאין לו FINE BRIGHT TECHNLOGY, בניגוד למסך השני שחשבתי לרכוש: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=Computers_Accessories&AuctionId=7713130 שבו רשום: מסך (Fine Bright Technology): Toshiba TruBrite® WXGA TFT כמו כן המחשב השלישי ששקלתי הוא ה HP 6735s שבו רשום: Display - 15.4in TFT active matrix 1280 x 800 קיצר, השאלה שלי אם TFT אומר שהמסך הוא מאט ולא מבריק, ולכן לא תהיה לו השתקפות אם נשתמש בו בחוץ? ואם זה משהו חשוב שקונים מחשב נייד או שאני סתם מפריז בהשקעת האנרגיה בזה?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? אני רוצה מחשב קצת למשחקים והדבר העיקרי שיפעל טוב כאשר אני עושה שתי פעולות ביחד, כאילו שלא יהיה איטי... הספק והמארז אני לוקח מהמחשב הישן....וגם את הכרטיס מסך 9600 xt... ה2400 שקל כוללים... Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? 1070 asrock ?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP? 370 ?2x512MB TwinMOS? 310x2=620 ?200GB 7200RPM, 8MB? 425 מה אתם אומרים שווה הרכיבים שברשימה ב2400? אם יש תיקונים תגידו לי...
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-