ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה כרגע יש לי מחשב מאוד ישן בן 5 שנים + ואני מעוניין ליקנות מחדש חדש אשמח לקבל 2 מפרטי מחשב : 1)מבוסס על AMD 2)מבוסס על אינטל. ואם אפשר בדרך חוות דעת קטנה על כל אחד מהמפרטים ווהמלצה לבי איזה מבניהם יוצא את המקסימום בהתאם לתקציב הנ"ל.. *בטח תישאלו אותי על oc איך שקואים לזה לפי מה שאני מבין באופן ממש קצר זה המרת מרהרץ אין לי בדיוק מושג בדיוק מזה אשמח לקבל פירוט קטן.. תודה..
-
- 11 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אוקי, אז השבוע אני מתכוון לקנות מחשב מהחנות SKYPC (המפרט גם לקוח משם, אז אם אתם נותנים עצות אז שיהיה גם מהאתר SKYPC). מטרות המחשב: תיכנות, עבודות משרד, משחקים (אבל לא ברמת גיימר מטורף) איכות צפייה טובה. התקציב שלי צריך לעלות בסביבובות 7000 עם חריגה, אבל עדיין נשאר לי לקנות עכבר ומקלדת שהם לא במפרט, והעכבר די יקר (300) מסדרת MX של logitech. הבעיה היחידה שלי באמת היא הכרטיס מסך שלגביו אני לא בטוח: יש גם סוגי 7600GS באתר הזה, אמורים לי ש 512MB לא שווה את המחיר. בנוסף לא כתוב ממש שיש יציאת TV לכרטיס הספציפי שבחרתי, מה שכן כתוב זה: HDTV-OUT. האם זה אומר TV OUT? והנה המפרט מעבד: מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,227.00 ¤ לוח אם: לוח אם Gigabyte 945P-S3 מחי…
-
- 12 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מפרט עד התקציב הנ"ל (ללא ציוד היקפי),השימושים יהיו אינטרנט ומשחקים. אין צורך מיותר מ250GB אפילו פחות.. המחשב יחובר לטלויזיה LCD 26. לא מתוכנן OC. *יש לי את הספק הזה בבית,האם הוא יוכל לעשות את העבודה ? אם כן,אפשר להוריד את הספק מהמפרט. http://tms.co.il/product/6108 עדיפות לTMS. תודה!
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב של כ3500 שקלים, ניתן לחרוג ל4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, כרטיס מסך כבר יש(כרגע 1050TI שיתחלף בRTX 2080 בעתיד). כונן SSD וHDD לא נדרש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? השקט חשוב, אבל לא על חשבון קירור. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? התקציב הוא עד 5000 . לא מתוכנן OC שקט חשוב אבל לא קריטי, אין צורך בציוד היקפי ואני רוצה לשמור על אופק שידרוג לעתיד מעבד Intel Core i5-760 Box ₪1089 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80605I5760 לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪710 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EARS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-21 Eco ₪689 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL7D-4GBECO כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe ₪708 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני צריך מידע על מפרט מסוים: 1) מארז מהודר עם USB 2) לוח אם לפנטיום 4 אינטל 915P או 915G של ASUS 3) מעבד 3.0 אינטל פנטיום 4 64BIT 4) זיכרון DDR2 עם 512MB מהירות 513MHz 5) כרטיס מסך 6600LE עם 256MB 6) דיסק קשיח SATA 160G 7) צורב DVD X16 כרטיס קול 8 ערוצים 9) מסך LG 1750HQ בגודל 17 אינטש 10) WINDOWS HOME + רישיון + התקנה 11) מקלדת 125 רגילה 12) עכבר רגיל 13) רמקולים 30 WATT עם מגבר מובנה כל זה במחיר של 5750ש"ח המחשב מיועד למשחקים לא הכי "כבדים" תבדוקו את זה ותנו לי תשובה לגבי שיפורים שאפשר לעשות ועוד מידע שאני צריך לקבל מהם? אם יש דברים שצריך להחליף אז תנו לי את שמו, ומחירו? אם מישהו יכול לתת לי מפרט שלם באותו מחיר שיתן לי אותו והיכן ניתן להשיגו?
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרות לימודים (ולא למשחקים, מלבד אולי משהו ישן יחסית שלא דורש כוח) כמה דרישות ושאלות קונקרטיות: נתחיל בדרישות: 1. עד 3 ק"ג משקל. 2. מסך של 15.4 3. HD של 160 ג'יגה, אם אפשר 250 עדיף. 4. צורב DVD 5. בלוטות' וכרטיס Wireless. ועכשיו לשאלות: 1. האם יש חשיבות לCore2Duo לעומת DualCore רגיל? אני אריץ MATLAB מדי פעם אז אם יש חשיבות לCure2Duo אני מעדיף אותו. 2. אני מתכנן להתקין Ubuntu על המחשב, האם יש מחשבים שתומכים במערכת הזו יותר טוב? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט מחשב שיעדו העיקרי הוא הקלטות, משחקים לא עומדים פה על הפרק ... כמובן הפריט העיקרי הוא כרטיס הקול.. התקציב לא כולל מסך.. רמקולים ומגבר יקנו בנפרד . רצוי שיכלול עכבר ומקלדת פשוטים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הי חברים אעריך את עזרתכם. לא מאד ממהר אבל היית רוצה להתחדש עד סוף השנה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשר לחרוג עד 7000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? 4K גיימינג פיתוח תוכנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 1080 TI 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז יפה בלי אורות - מתאים ל כרטיסי מסך גדולים דוגמת 3080 …
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב שיזרים סרטי HD 1080P בצורה חלקה לטלוויזיה שמחוברת אליו (Full HD) קיבלתי הצעה למפרט: מעבד: Intel Core i3 3/1hz s1155, 3MB, GPU Core מאווררים: Zalman Extra, HDD fan, 2 X Case fan לוח אם: ASUS P8H61-M LX B3 s1155, Intel H67 DDR3 1333, DDr3 1333 זיכרון: DDr 3 1333Mhz - 4 GB Kingston דיסק קשיח: Western Digital 1TB, Black Edition, 7200RPM, SATA III כרטיס קול: ASUS GF 520 GT 2 BG DDR3 VGA DVI HDMI PCI-Ex כרטיס מסך: Integrated AC HD צורב: DVD: ASUS DRW-24B1st DVD+RW X24 Black Sata מארז: CM 690 II plus Black/Silver ATX Case ספק כוח: TopCool True 500W + 12cm Fan לפי מה שאני מבין המפרט יריץ סרטי 1080P בלי בעיה, האם אני יכול להסתפק ב Dual Core כדי להריץ 10…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אנשים , אני זקוק למפרט מחשב לבית : הצרכים שלי הם אינרנט , סרטים , מוזיקה , משחקים (לא ברמה מטורפת) מסך 20-22 אינץ רחב מקלדת ועכבר רמקולים אני מעדיף מעבד אינטל תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מעבד - intel core i7 950 tray לוח אם - gigabyte ga_x58a-ud3r קירור- cooler master v8 זיכרון- ocz 6gb ddr3 1333mhz cl7 מארז - NZXT phantom full tower red כרטיס מסך - sapphire 5870 vapor x (מועבר מהמחשב הקודם) ספק - cooler master silence pro m850 850w הארד דיסק - wd 750gb caviar green, wd caviar black 1 tb(שניהם מועברים מהמחשב הקודם) אני רק מעוניין לדעת אם המחשב הזה טוב ובעל רכיבים טובים אשר יתאימו אחד לשני??? וגם לדעת אם יש פה אפשרות של צוואר בקבוק?? על המעבד הזה מתוכנן OC בהמשך, האם הקירור הזה יחזיק טוב OC של 30% +-?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, רכשתי נייד Dell N5110 בגירסת i7 עם כרטיס מסך nVidia GT525M לפני כשנה. אני נתקל במצבים בהם המחשב מתחמם מאוד, כאשר שיא החום נמצא בצדו השמאלי היכן שפתחי האוויר ומשמיע רעש מאווררים חזק (הגיוני). כדי למנוע צרות, אני רוצה לטפל בבעיה כבר מעכשיו. 1. יכול להיות שההתחממות מגיעה גם מהצטברות לכלוך ואבק? אם כן, איך ניתן לנקות זאת? 2. האם יש אביזרי קירור מומלצים? ("15) תודה רבה, שגיא.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
http://postimg.org/image/lim597iz1/ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V FARCRY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, אני נוסע בקרוב לארה"ב ורציתי לרכוש שם מחשב נייד. המחשב יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט עבודה באופיס,הצגת סרטים, תכנות ומדי פעם אולי למשחקים פשוטים. כלומר לא יהיה למחשב יעוד ספציפי הוא יהיה מעיין מחשב משפחתי. רצוי מאד שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן במצב סביר ביחס לשוק הקיים. מסך 15 אינצ' +-. אני די חדש בכל העסק הזה אז רציתי למישהו אולי יכוון אותי איזה חברות מומלצות. מבחינת אמינות, משקל, פיטצ'רים וכדומה. [br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 16:22:46 היי,אני נוסע בקרוב לארה"ב ורציתי לרכוש שם מחשב נייד. המחשב יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט עבודה באופיס,הצגת סרטים, תכנות ומדי פעם אולי למשחקים פשוטים. כלומר לא יהיה למחשב יעוד ספציפי הוא יהיה מעיין מחשב משפחתי. רצוי מאד שהמחשב יחזיק כמה שי…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך מפרט חלקי, עם החלקים הבאים. מארז+ספק: ננעלתי על מארז של אפולו וספק של seasonic מחיר 600 שח כלומר נשאר לי 1400 ש"ח לחלקים הבאים: לוח אם מעבד זיכרון - אפשר לקחת משהו ממש זול ואני יחליף עם אחי הקטן שיש לו 2GB של CORSAIR. כרטיס מסך כל שאר הרכיבים יש לי (HD, צורב). דרישות מהמערכת: שימוש בתוכנות כמו photoshop,zend,visual studio. משחקים, ברמת איכות שניתן להשיג במפרט כזה. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי בחו''ל מחשב נייד של דגם Asus A6VA Q052H http://www.laptopsdirect.co.uk/Asus_A6M-Q052H_Laptop_A6M-Q052H/version.asp יש לי אותו לפני 3 שנים תוכלו להגיד לי אם אפשר לרכוש מאוורר חדש בארץ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
ראה תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד של msi ex600 המחשב כבר מאוד ותיק ועבר המון , וחלק המציר של המסך נשבר לי . כבר חודשיים שאני מחפש חלפים למחשב הזה הפכתי את האינטרנט וכלום , הכי קרוב שמצאתי זה מסגרת למסך שלא ממש עוזרת לי . הלכתי גם לאייבורי והם אמרו לי בגלל שהמחשב לא מיוצר כבר אין ולא יהיה להם חלפים לקוסמטיקה בשבילו , והנציג הציע לי קנה מחשב דומה ונחליף לך . בקיצור אני די נואש מחשב כמו שלי משומש עולה המון כסף וההחלפה תעלה עוד 300 שקל . פשוט חבל . למישהו יש איזה לתת לי ? אולי מקור שמתעסק עם מחשבים תקולים ? [ תודה מראש אבי .
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם..אני מחפש מחשב נייד לבית(אין לי מקום כזה גדול לנייח לצערי..) אני רוצה מסך 17.3, 500 ג'יגה דיסק קשיח ו 4 ג'יגה זיכרון. מצאתי לנובו עם מפרט שכזה ומעבד של אינטל B980, מאיץ גרפי HD3000, כולל BT+WIFI... המחיר שלו בפלוס מינוס התקציב שלי 2000-2300+-... המחשב לשימוש ביתי בעיקר לתוכנות אופיס, הורדות סרטים ומשחקים ומשחקים-כמו פיפא ובעיקר יריות מגוף ראשון.. far cry, call of duty וכו.. דעתכם? אם יש לכם משהו שאני מחפש במחירים הללו אשמח לדעת.. תודה מראש, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש ביתי בתקציב של עד 6000 ש"ח. להלן כמה דרישות: * עיקר השימוש במחשב הוא לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD מהאינטרנט (ללא כונן בלו ריי או משהו בסגנון), אך אני גם מעוניין שיהיה בעל חיבור Firewire לדגימת וידאו ושאוכל לשחק משחקים פה ושם. * אני לא מתכוון לעשות OC בעיקר כי אני לא מכיר ולא מנוסה בכלל בתחום (אולי כדאי להתחיל?) * אני מעוניין בציוד היקפי של מקלדת ועכבר אלחוטיים ע"ב Bluetooth, ורמקולים שתומכים ב-5.1. אין צורך במסך. * אין צורך בכונן דיסקטים אך כן בצורב DVD. * מארז בעל יציאות USB ו-Firewire מקדימה. * עדיפות לכמה שיותר שקט, בעיקר כי הוא מתוכנן לעבוד קבוע יום ולילה. * חשוב לי שיתמוך ב-Full HD עם יציאת HDMI. * אין צורך בכרטיס קול מטורף, OB …
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני יודע שאני חופר בזמן האחרון עם הx61... הX61 זול לי יותר, מגיע עם מעבד t7100 וכל השאר רגיל הX100e זה זה http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=3132 שימושים זה אינטרנט סרטים וגם קצת עריכת סרטים ופוטושופ. פשוט אני יודע שהX100 חדש יותר... ואולי במקום להשוות כל פעם בין כמה מחשבים שאני מוצא מישהו יכול להמליץ לי על מחשב בסביבות ה2000 13" ומטה כמה שיותר חזק מבחינת מעבד וכרטיס מסך, לא אכפת לי יד שנייה שלישית או אפשרות נוחה להזמנה מחו"ל
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
המפרט בצד! הרזולוציה בא ירוצו המשחקים הינה 1360 על 768 כלומר , HD תודה. עריכה: -הלוח תומך במעבדים החדשים של AMD אחרי עדכון תוכנה -המשחקים שארצה במיוחד שירוצו חלק הם: -nfs hot pursit החדש -משחקי מכות מולטיפלייר למינהן -פרו 11\12 שעתיד לבוא -grid/dirt 2 וכדומה תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-