עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by adizarko,

מעבד P4 מהירות 2000MHZ לוח אם Gigabyte דואל ביוס Gigabyte GA-8ITXE זכרונות 800MHZ 512 בדואל. כרטיס מסך 9200 ATI RADEON. הארד דיסק 40 ג'יגה של SEAGATE. צורב של AOPEN ו CD רגיל. זה מחשב של שנתיים וחצי - מה המחיר שלו פחות או יותר? תודה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by oDot,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נטבוק, התקציב הוא בעיקרון 2000 ש"ח אבל אני יודע שנטבוקים יכולים להתחיל בכ1300 ש"ח, ואין טעם להוציא יותר כשהמחשב ישמש רק לכתיבה בוורד, גודל המסך 10 עד 12 אינצ' אך הפרמטר החשוב ביותר הוא משקל נמוך, כמה שיותר נמוך. איכות בנייה נורמלית גם כן יכולה לעזור אבל שלא תבוא בעלות גבוהה מידי. לא חובה מערכת הפעלה אם יש הבדל במחיר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני צריך רק את המארז בלי מקלדת עכבר ומסך גם בלי הארדיסק ובלי צורב יש לי ספק 460W של טרמלטק אז אם הוא מספיק אין צורך להוסיף חשוב לי שיהיה בו חיבור IDE,וכרטיס מסך חזק למשחקים מארז גם חשוב שיהיה של אנטק או טרמלטק או משהו דומה תודה רבה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by BindeR,

שלום חברים. אני סטודנט צעיר שמחפש מחשבים לצרכים של גלישה ותוכנות אופיס. מעוניין להשקיע עד 2500 ש"ח מחפש מחשב שיהיה בגודל של 11 אינץ. מקלדת נוחה וזמן סלולה ארוך מהרגיל. עדיף מעבד חזק שיהיה יעיל ל4 שנים הקרובות תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by X-ShaY,

אני צריך בקשה חוות דעת על מפרט למחשב ב4500 שקל כולל מסך אבל בלי מקלדת ועכבר. (את זה אני יקנה בנפרד) החנות RSM, לפי מה שקראתי פה קצת בפורום (הרוב דיונים ישנים) החנות עם שירות דיי טוב ומחירים טובים. תגידו לי אם החלקים האלה שווים את המחיר, ויחסית למחיר שלהם זה הכי טוב שאפשר לקחת? החלקים "משתלבים" טוב אחד עם השני? (לדוגמא קניתי מעבד 2500 יש לו מכפלה סגורה אבל יש לי ברשימה גם לוח אם של MSI שהם ידועים בOC הטוב שלהם... אז זה לא חכם לעשות את זה? (דרך אגב בחרתי MSI בגלל ביקורת שלכם פה באתר שהוא עשוי מחומרים איכותיים והחברה לוקחת מאוד ברצינות את העניין הזה), כדי להחליף למשהו אחר או שזה בסדר? המפרט - 4500 שקל + מסך Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, …

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימולטור טיסה של מייקרוסופט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך דק (לא רחב) 19 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  7. הי , התקציב שלי הוא 2000 ש"ח כלומר יש לי בסביבות ה 300- 400 ש"ח לשדרג את המפרט . זהו המפרט מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪350 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪260 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950030 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ₪290 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23720 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪132 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Antec NSK6500 ₪234 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK650…

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  8. אהלן חבר'ה השימושים שלי יהיו בעיקר אינטרנט ואופיס, תיכנות, עריכת תמונות בפוטושופ, צפייה בסרטים, ואולי קצת עריכת וידיאו. אין לי צורך בתאימות למשחקים. הוא מתוכנן לפעול 24 שעות ביממה, אז חשוב לי שיהיה שקט. אין לי ניסיון בOVERCLOCK, אבל אני מוכן לנסות אם זה יתן תמורה יותר טובה לכסף. התקציב גמיש, אבל אין לי בעיה להזמין כל חלק בנפרד אם זה ייצא יותר זול למרות המשלוח. לא עשיתי את זה לפני, אבל נראה לי שלא תהיה לי בעיה להרכיב לבד. תודה רבה וסליחה על החפירות

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  9. שלום חברים, מחפש להחליף לוח, מעבד וזכרון (ברשותי ספק של EZCOOL 450W). שימוש לעבודה בלבד (אופיס), אינטרנט והורדות. גג של הגג 900 שח תודה חברים.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by Classic notion,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13/14 *האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט אבל לא קריטי * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אני מתלבט אם כדאי מסך מגע, נוטה לחשוב שזה סתם גימיק. הדגש הוא שהמחשב יהיה קל וזמן סוללה סביר. תודה

11. הנה המפרט: הביעו את חוות דעתכם. המחשב הוא למטרת משחקים בינונים לא GTA IV אלא פיפא וכאלה. אני רוצה שהוא יחזיק לפחות 3 שנים. אסור שהתקציב של המחשב כולל המסך והרמקולים יחרוג מ- 4500 שקל (כמו שתיראו אצלי) המארז-עיצוב לא משנה אלא ביצועים.חשוב שיהיה שקט מאוד ולא יתחמם.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  12. * מטרות המחשב? אני צריך את המחשב לשני שימושים עיקריים: אופיס ותכנות. כמובן שהפרמטר השני הוא הדומננטי ביותר, אך יש חשיבות רבה גם לנוחות המקלדת להקלדה מהירה ולנוחות העכבר (אני רוצה להשתמש במחשב גם כדי לסכם שיעורים). רמת התכנות שלי היא לא גבוהה במיוחד כרגע, ולכן אני רוצה מחשב כדי שאוכל להשתפר בעניין. אני לא צריך מחשב "סופר" מהיר אלא רק מחשב שיוכל להתמודד עם תכנות ברמה בינונית בצורה סבירה. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא חשוב כ"כ למרות שאשמח ככל שיהיה קל יותר... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו באיזור ה3.5 שעות נשמע לי סביר בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, אני צריך 3USB, יציאת SD ואם אפשר אז גם PCMCIA * בלוטות? לא קריטי. * גודל …

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  13. שלום לכולם! אני מחפש לעצמי מחשב שיתאים גם לעריכת סרטים (לא חייב שירוץ חלק 100%) וגם למשחקים די כבדים.. רוב השימוש במחשב שלי יהיה במשך החצי שנה הקרובה.. שנה הבאה אני פשוט מתגייס ואני עוד לא יודע אם אני יהיה ג'ובניק או קרבי ובכל מקרה אני רוצה להינות מבחצי שנה שנותרה לי כמה שאפשר.. אז לפי הנתונים שהצגתי, מה אתם אומרים על המפרט הנ"ל: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1395 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤533 ספק כוח: FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤184 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤119 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB KS כמות: 1 - מחיר: ¤385 כרטיס מסך: Pali…

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by yaniv_appX,

אחותי רוצה לקנות מחשב נייד והשימושים שלה הם בעיקר אינטרנט פייסבוק מוזיקה הורדות וצפייה בסרטים אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על מחשב נייד שיכול לאפשר את המטרות האלו וגם שתהיה לו סוללה מאוד טובה ובמחיר שנע בין 2000-3000 ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. בניתי מחשב ב-TMS וכנראה מחר או מחרתיים אני קונה אותו, ואני רוצה חוות דעת כלליות: (אל תשאלו אותי שאלות כמו: "אתה יכול להוסיף X ש"ח?" או "אם תוכל למתוח את התקציב ב..." , וזאת בגלל שמתחתי את הגבול עד הקצה לחלוטין.) המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1004 קירור למעבד: OCZ Vendetta 2 - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤245 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3L - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤585 מארז: Coolermaster CM 690 Black Nvidia Edition - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤416 קירור למארז: Arctic Cooling 12L 120mm כמות: 2 - מחיר: ¤35 ספק כוח: Enermax Pro82+ 525W 40A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤543 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 - במלאי כמות…

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by ehudm1,

שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב למשחקים בתקציב של 7K ללא מסך. הסתכלתי על המפרט הבא ויש לי מספר שאלות: http://hwzone.co.il/specslist/view/111/ 1. האם כדאי להשתמש בלוח X38 במקום P35? 2. האם כדאי להוסיף HD ולעבוד בתצורת RAID5? 3. מה מהירות הזיכרון שאני אצטרך? 4. מכיוון שאני לא מומחה ולא מנוסה אני זקוק למישהו אמין ורציני שירכיב לי את כל העסק (תמורת תשלום כמובן) באיזור חולון והסביבה. יש המלצות / הצעות? תודה, אהוד

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  17. צריך את העזרה שלכם בניידים . המחשב יהיה לצורכי אינטרנט ו OFIICE בלבד, מה שאומר שזה לא אמור להיות מחשב ייקר ואם אפשר שיהיה יד שניה , אבל פה הבעיה אני לא יודע מה אני צריך (מעבד ..זכרון...וכו) ובכלל ...איפה אני מוצא ניידים יד שניה עכשיו אני צריך לשים דגש על כמה דברים שחייבים להיות בו וזה : -הרדיסק מינימום 40 זכרון חצי ג'יגה או ג'יגה תלוי במחיר ...(שוב ..אין לי שמץ בניידים ובמיוחד במחירים) המסך חייב להיות 15.4 אינ'צ ואחריות 3 שנים . (כמובן שזה נוגע רק ל-חדש לא ל-יד שניה..זה אני יודע) תודה .

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by ludacris,

שלום יש לי dell studio xps 16 עם ati radeon hd 4670 כרגע מוקצה לו 1.5 גיגה ראמ ויש לו 1 מובנה איך אני משנה את זה? אני רוצה להחזיר את הזכרון לראמ ולהפחית מהמעבד הגרפי תודה

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  19. ה1. מה התקציב המקסימלי? 5,500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג, תכני HD, עבודה משרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920X1080 FHD * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל משחק חדש הוא אופצייה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? …

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by yyoozz,

שלום אשמח לקבל חוות דעת מקצועית לגבי התלבטות קנייה בין שני מחשבים לנובו 430 דל וסטרו 3450 /3460 אשמח להארות

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  21. אני מנסה לעזור לחבר שנתקל בבעיה במחשב שלו (Samsung NP-N102S): אין מיקרופון מובנה שעובד (יכול להיות שבכלל אין מיקרופון מובנה? במחשב בשנת 2012?). יש כניסה אחת למיקרופון/רמקולים - אבל זה לא מזהה מיקרופון אלא רק רמקול. (השימוש של המיקרופון הוא בשביל סקייפ) למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה, רועי

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  22. * מטרות המחשב - לעבודה עם פוטושופ + משחקים * גודל המסך - עד 14" * משקל רצוי - לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח - לא חשוב * כונן CD/DVD? צורב - לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה רבה

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by arno,

Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray ThermalTake TMG i3 CLP0555 CPU Cooler Socket 1156 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ HIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI צורב LG GH22 SATA x 22 Black ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500ET 500W אמור לשמש לילד בן 8 (גיימר מתחיל) הצעות יעול של חיסכון או תוספות יתקבלו בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  24. ערב טוב לכולם, בימים האחרונים אני שובר את הראש על הרכבת מפרט רק לגיימינג בתקציב של קונסולה. (4.5K) בגדול המחשב נועד להריץ משחקים חדשים כמו Farcry Primal ברמה של קונסולה ב 1080p עם FPS שמאשר משחק חלק. עד עכשיו בניתי משהו שמתאים לדרישות שלי, אשמח מאוד לדעת מה דעתכם עליו וכמובן שאשמח להצעות לשיפור. כמה דגשים: 1. מאוד חשובי לי מארז קטן בסיגנון של זה שאציין. 2. חשוב לי שה-CPU יהיה מסדרת SkyLake החדשה עם RAM DDR4. 3. המחיר כולל מסך חדש. 4. לא ציינתי SSHD מפני שיש לי כבר אחד בנפח 1T. ה-SSD שאני מעוניין לרכוש נועד למערכת הפעלה. 5. חשוב לי קירור נוזלים. 6. מעוניין לרכוש מרשת IVORY מטעמי נוחות. 7. יכול לחרוג מהתקציב עד מ…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לכם אני לא מבין מה סדר העדיפויות והמהירויות לבין הסדרות T3400 או T7500 חלק מהם אותו מהירות שעון כמעט, אז זה פנטיום וזה C2D... רציתי לדעת האם יש אתר שמראה את הבנצמרקים שלהם לפי הסדר.... כמו שיש בכרטיסי מסך... תודה ...

• 2 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.