עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by smilelenovo,

אהלן .... אשמח לקבל יעוץ לגבי מחשב נייד לגיימר אמיתי בן שלי. אני ממש ממש לא מבין בנושא הפנו אותי לכל מיני מתלבט עדיין יש יותר מידי אופציות אתרים ואני אשמח לקבל חוות דעת על ה 2 הבאים .....מי שמכיר יודע מחפש את הכי טוב שיש ובבקשה לא HP אם אתם ממליצים על משהו אחר. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=5502 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=6939

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. לא מכיר כולכך מה ילדים בגיל הזה אמורים להריץ על המחשב אבל נראה לי שכל הפרטים שכתבתי יענו על הציפיות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח חרגיה +-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים לילדים 6-8 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? הכול נחוץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. …

3. שלום לכולם - מתחיל ללמוד באזור אוקטובור והמחשב הנייח כבר ישן (אוטוטו בן 11) אז הוחלט גם להתחדש במחשב נייד וגם הגיע הזמן לקנות מחשב חדש בלי קשר הדבר הכי חשוב - מעל להכל זה זמן סוללה.. שלא תיגמר תוך שעתיים-שלוש אחרי חצי שנה עבודה... התקציב הוא בערך 4000שקלים - שאני מאמין שהוא מכובד יחסית לדרישות, אבל אם לא אז אפשרי להעלות אותו עד אזור ה5000שקלים - וכמו כן, אם הוא גבוה יותר מדיי אז אשמח לחסכון קצת (שנת לימודים יהיו הרבה הוצאות גם ככה :-\ ) * גודל המסך : רצוי 15.6 כי ישמש קצת לצפייה דרך DVB אבל אפשרי להתפשר קצת אם זה יתרום לזמן הסוללה. * משקל רצוי: אין חשיבות כלל... כל עוד לא עובר את ה40קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): מעל ה10 …

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by CyberBot,

ECS G41T-M12 E5500 אני יודע שגרוטאה כמה אפשר להוציא מזה ואם מישהו מעוניין?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by joniar,

שלום רציתי לשאול האם כשאני קונה מחשב נייד למשל זה.. http://www.orpc.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-x501a-xx231h-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1 א.אוכל להחליף לו בעתיד לבא מעבד I7 או משו עם הHASWEL? (או איך שכותבים..)? כלומר האם זה אותה תושבת? ב.האם זה יבטל לי אחריות? ג.האם זה יצור לי צואר בקבוק? ד.האם זה ישנה/ישפר לי בכלל בביצועים של המחשב?

• 2 תגובות
    • 7.6k צפיות
  6. יש לי יומיים להחליט אם לקנות מחשב בתאילנד או בהונג קונג ואין לי מושג איפה עדיף ואיפה יותר אמין אם יש למישהו ניסיון בנושא או סתם טיפים לרשום לי זה יעזור רצח!!

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  7. טוב חברים אני יודע ששיגעתי אותכם תאמינו לי שגם אני כבר התחרפנתי!@!#@$ הרגע חזרתי מאייבורי... אין להם את הMA-770-UD3 של ג'יגה בייט בדגם של הDDRII, לכן עברתי לDDR3 מה שהעלה את המחיר פלאים. ואז העניין הגיע לכמעט 5K. לכן הייתי חייב קצת לקצץ ורציתי במקום ה4870 1GB את הגירסא של ה512 שגם אותה אין במלאי לכן ירדתי ל4850 1GB ספק סיסוניק 550 לא היה לכן לקחתי מה שכתוב למטה בסופו של דבר זה המפרט הכמעט סופי(מחר אני צריך לתת את הOK הסופי להרכבה). ספק 550W FAN 12CM POWER MAN (אין SEASONIC) מעבד AMD ATHLON II 620 AM3 לוח אם GIGABYTE MA770T-UD3P כרטיס מסך ATI RADEON 4850 1GB זכרון VALUE GEIL2X2GB DDR3 1066MHZ הארד דיסק 500GB של HITACHI (עדיף WD?) צורב DVD LG X22 מארז של 400…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  8. המיפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד: E6600 (מומהר ל 3.2GH) כ. מסך: 8800GTS 320MB זכרון: 4MB 800MHZ לוח אם: ASUS P5B Deluxe מארז: Gigabyte Aurora 570 ספק: Antec Neo HE 550W קירור למעבד: Zalman CNPS9500 92MM Fan ללא ספק מיפרט לא רע גם למחשב בן שנתיים וחצי! השימוש העיקרי שלי הוא בפלייט סימולטור ושם נדרש כוח CPU חזק ככל האפשר. אני בוחן שתי אופציות לשידרוג: 1) מעבד בלבד למשהו כמו Q5500 - צריך לעלות בערך 1200-1300 ש"ח 2) את כל ה"שילוש" מעבד/לוח אם/זכרון. (אני ארצה להמהיר את המעבד אם ניתן) אשמח לקבל הצעות שידרוג לאופציה השניה - תקציב 2K-3K

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  9. שלום לכולם, מחפש נייד עד 6000 שח בערך עם הדרישות הבאות: מיועד בעיקר לעבודה משרדית אולם גם לשמש מין תחנת מולטימדיה ביתית כלומר לצורך הצגת סרטים דרך חיבור לטלוויזיה או ישירות בנייד. כמו כן הנייד אמור לשמש לחיבור של מצלמת דיגטלית ביתית, טעינה ועריכה של קבצים על מנת לצרוב ל- DVD. מעונין גם לעבוד עם מקלדת רגילה, עכבר ומסך LCD נפרדים ולכן אני מבין יש צורך ב בלוטות' או שמא יש צורך בכניסות אחרות ? הדרישות הן: מינימום מעבד core 2 duo P8700 , מסך בגודל של לפחות 15.5 אינץ' ורצוי עם תאורת LED רזולוציה 1920X1080 יציאת HDMI, מצלמה ורמקולים מובנים כרטיס מסך כלשהוא עם לפחות 512M זכרון חשוב שהמקלדת תהיה נוחה להקלדה רבה. נראה לי שכדאי עבור נייד שכזה 4G זכרון אשמח לשמוע המלצות …

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by ido308,

דרוש מפרט למחשב אישי, תחת מגבלת המחיר של כ-2500 ש"ח, אשר אמור לענות על הצרכים הבאים: הפעלת תכנות שרטוט גרפי כגון SOLIDWORKS, PROENGINEER בצורה חלקה. הפעלת וויז'ואל C++ ביצוע חישובים בתוכנה החישובית MATHLAB יצירת מצגות ב MICROSOFT POWER POINT תודה מראש עידו מהטכניון

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by chop,

מעבד: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 2.8GHZ קירור: Zalman CNPS-7000V-AL SI 776-1156-AMD דיסק קשיח: Samsung HDD 1.0TB 32 MB SATA 2 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ זכרון: Crucial 4GB DDR3 -1333 X 2 כרטיס מסך: Sapphire ATI 6870 1024 \ 1GB GDDR5 Pci-E HDMI

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by bomba90,

הזנבוק של אישתי UX31A נכבה באמצע שימוש ללא כל התראה מוקדמת. ביצעתי סטרס טסט כשהוא היה מחובר לחשמל והכל היה בסדר. ביצעתי סטרס טסט כשהוא על הסוללה והוא נכבה אחרי 1-2. אישתי מדווחת על כיבוי בצפייה בסדרות/סרטים אבל שהמחשב לא מאוד חם. קלטתי שהוא נכבה כשהמעבד היה על בערך 65 מעלות. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, אני משדרג מחשב ישן וזקוק לרכיבים הבאים: מעבד, לוח אם, זכרונות, ספק כוח וקירור למעבד. את המארז והדיסק הקשיח אני מתכנן לשמור לבינתיים מהמחשב הישן. הדרישות שלי הן של מחשב משרדי בעיקר (אינטרנט וסרטים) אבל אני גם מתכנן להריץ עליו די הרבה מטלב. מעדיף שיהיה כמה שיותר שקט. לגבי המחיר, הרף העליון הוא 2000 שח ואם אפשר לחסוך בלי לפגוע משמעותית בביצועים מה טוב. את ההרכבה אני מתכנן לעשות בעצמי. אחרי קריאה בפורום והתייעצויות עם חברים התכנסתי למפרט הבא: מעבד אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207l מחיר 495 מאורר Scythe Katana 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10902 מחיר 120 ל…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  14. הבטרייה דפוקה? המחשב של חברת ACER, במידה והבטריה דפוקה מאיפה אני קונה חדשה? והאם יש חלופית?

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  15. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

צריך שתבנו לי מפרט ב-5000 ש"ח מחשב למשחקים,תודה. מחשב ללא מסך

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  16. אני לא סגור עדיין אם זה המקום לשאול את זה. אני מחפש פתרון שיתן לי מענה בקשר לקירור זכרונות RAM לכרטיס מסך שלי (הקירור מכסה את המעבד בלבד). הזכרונות בו נוטים להתחמם בצורה דיי קיצונית לטעמי, חשבתי על משהו בסגנון הזה שיוכל להיצמד אליהם עם דבק טרמי (זה דיי קריטי שיהיה דבק כזה מובנה על הזכרונות מן הסתם) אבל הבעיה שלי היא שזה צריך להיות נמוך יחסית (לא יותר מ1.2 ס"מ, אבל עדיף שלא יגיע ל1 ס"מ אפילו) בגלל שיש לי כרטיס הרחבה נוסף שיושב מעליו. הייתי מעוניין לדעת איפה אני יכול להשיג רכיבים דומים לזה באיזון הצפון. בנוסף, אני מעוניין ברכיב דומה אך מעט יותר גדול (אם אפשר בגובה גם דיי דומה) בקוטר של 2 על 2 ס"מ (זה בסדר אם זה יהיה בסנטימטר אחד יותר גדול מזה) בשביל רכיב שנמצא בתוך קופסת אנ…

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  17. אני צריך המלצה למעבד + לוח + ספק + זכרונות +כרטיס מסך בסיסי אם צריך הדרישות שלי הן יציאת TV איכותית יציאת סאונד איכותית (רצוי אופטית או לפחות דיגיטלית) התקציב באזור ה 2000 שקל ואני לא יודע למה אבל יש לי anti ל celeron או sempron

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by meitalbs,

מה אתם אומרים עליו? מפרט מדויק: מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Duo T5850 2.16GHz מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך לא משולב nVIDIA GeForce 8400M זכרון 3072MB DDRII 667MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Lightscribe DVD Writer תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN מודם פקס 56Kb Bluetooth יציאות USB2.0 X3 ,VGA ,TV-OUT ,HDMI FireWire ,Audio, עכבר Touch מיקרופון מובנה, יציאת רשת וקורא כרטיסים יתרונות הנייד: קורא טביעת אצבע כרטיס מסך לא משולב nVIDIA GeForce 8400M יציאת HDMI זכרון 3072MB מצלמה מובנית שלט מערכת הפעלה Windows Vista Home Premium אחריות שנה אחריות בינלאומית במעבדות HP ניתן להרחבה ל-3 שנות אחריות ב-520 ש"ח (אחריות ע"י היבואן הרשמי…

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  19. הי מחפש מחשב עד 2500 שח למען גלישה+ סרטים+ גיימינג קל אין צורך במסך, מקלדת, עכבר ומארז תודה מראש

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by yardeng96,

שלום, הייתי רוצה עזרה בהכנת מפרט. חשוב לי שהמחשב לא יאכזב אותי גם בעוד 3-4 שנים. התקציב שלי הוא עד 5,000 ש"ח. אין צורך בעזרים נלווים אך אני מתכוון לרכוש מסך HD (לא משתמש בכסף של התקציב) יש כמה דברים שהייתי רוצה שיהיו במחשב: מעבד intel core i5, וכ-4 ג'יגה ראם. אחד הדברים החשובים במחשב הוא הכרטיס מסך, חשוב לי שהוא יהיה בעל ביצועים גבוהים ששווים לביצועים של המעבד. ההארד דיסק צריך להיות לא פחות מחמש מאות ג'יגה אך עם יש אפשרות בלי לחרוג מהתקציב אז גם יותר זה טוב. בנוסף חשוב לי שכל שאר המרכיבים יהיו ברמת ביצועים גבוהה כמו של של המרכיבים הנ"ל. תודה מראש, ירדן.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  21. טוב אני יירשום בנקודות מה אני צריך בגדול המחיר שיהיה בסביבות ה-2500 קצת לכאן או לשם זה לא משנה לי אבל שלא יעבור בואו נגיד את ה-3000 - תוכנות שאני משתמש פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, סינמה 4D - בגדול אני לא משחק משחקים במחשב אבל בואו נגיד אם אפשר שיריץ CS או CS:S (סורס) אז למה לא - בקשר לזיכרון אני לא צריך יותר מ-160 ג'יגה למה יש לי גם כונן חיצוני של חצי טארה זה מספיק לי - אני עם 32 BIT (ראיתי שאיזה פורום שזה משנה ) - חשוב לי ממש שהוא לא יהיה רועש!! - צריך שירכיבו לי את המחשב - צריך ציוד הקפי (עכבר, מקלדת) אם יש בכסף הזה להכניס מסך (22 אינץ') שתומך ב-HD זהה יהיה ממש טוב אבל לא נראה לי שיש אם זה נראה לכם מוגזם אז לא משנה אם כן אז סבבה פשוט עכשיו יש לי אבל אני מת…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מחפש מחשב לגיימינג שאני אוכל לשחק בו בלי בעייה במשחקים האלה: world of warcraft sims2\3 rome buttlefiled GTA IV PES 2010 heroes 3 ועוד משחקים חדשים שאני לא זוכר ומשחקים שעתידים לבוא. התקציב הוא 2000-4000 שח אני רוצה עם המחשב צורב וDVD אם אפשר לכלול במחיר אז גם מסך. אני פתוח להצעות בין אם אתם מצאתם מחשב שמתאים לדרישות או שאתם הרכבתם. תודה לכל העוזרים כפיר

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  23. היי, לרגל הלימודים שמתקרבים, הגיע הזמן לקנות לפטופ... תקציב הגיוני נראה לי בסביבות ה-3500 (אפשרי גם קצת יותר) * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, מוזיקה, צפייה בסרטים, ריבוי משימות, הרצת תוכנות לתיכנות * גודל המסך: 14 (מעדיפה להתפשר בזה על חשבון המשקל) * משקל רצוי? כמה שפחות (בעיקר צריך להיות נוח להתניידות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות יהיה סבבה, יותר מזה מבורך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? UBS סטנדרטי, מעבר לזה לא באמת.. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של ? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, ל-3 שנים + אחריות מ/אל הלקוח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? המליצו לי dell vost…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by saphisto,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות, אינטרנט צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחד * משקל רצוי? אין דרישה מיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישה מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין דרישה מיוחדת * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - שיהיה -SSD אפשר אבל לא חייב HDD לאחסון * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? …

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  25. שלום. שאלתי היא האם / עד כמה מזיק ניתוק הסוללה או חיבורה בזמן שהמחשב דולק ומחובר לחשמל.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.