ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות את המכשיר הנ"ל ואני מעוניין לדעת מה דעתכם עליו, האם הוא משתלם עבור 4800 ש"ח (כמחשב תחליף שולחני לא כבד מדי - 2.66) והכי חשוב מה זמן הסוללה שלו - לא הצלחתי למצוא זאת בשום מקום וזה ממש חשוב לי. *מתלבט קצת בינו לבין ה Gigabyte W576V-86R4 אשר יש לו כרטיס חלש במקצת (גרסאת הGS), אבל מעבד חזק. לא סגור מה עדיף - עד כמה המעבד טוב יותר וחשוב יותר, מה ההבדל באכות המחשב עצמו, צג וכו'... תודה
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם זה מזיק למחשב או לסוללה אם אני מכניס ומוציא את הסוללה בזמן שהמשב עובד ומחובר לחשמל?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בנושא אך אני צריך עזרה כדי לבנות מחשב טוב, איכותי,שקט אך חזק שיהיה ניתן להריץ עליו כל משחק מחשב גם בעוד שנה ברזולציה גבוהה מאוד ויהיה מהיר ועדכני. אין לי צורך במסך, מקלדת ועכבר. אודה לעזרתכם!! תודה מראש, תומר
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
השימוש הוא גיימינג כבד. http://tms.co.il/preview/spec/jz2pgm8k AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT Gigabyte GA-870A-USB3L AMD870 + SB850 Chipset SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select X2 Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black סה"כ 3208 ש"ח.. יש הצעות לשיפור? איך המפרט? תודה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכם... רציתי לדעת אם המפרט שיש לי עכשיו הוא טוב או שכדאי לשדרג משהו (הכרטיס והזכרון חדשים חדשים חם מהתנור )??? תודה מראש עודד
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, הכנתי מפרט מחשב בעצמי ואני זקוק לאישורכם שבחרתי טוב. קודם אסביר את הצרכים ואחר כך אתן את המפרט ואקווה שתאשרו. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים וסרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1366*768 (מסך 32" שכבר יש לי) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? תלת מימד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מפרט לגרפיקה לא תלת מימדית אלה לעבודה עם פוטו שופ ,אופיס(בלי קשר לגרפיקה) ,משחקים פשוטים מאוד בשביל ילדה בת 11 ,ודבר חשוב מאוד זה העבודה עם אוטוקד תוכנה של סרטוטים שהיא דיי כבדה זהו. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם אפשר להרכיב מחשב סבבה למשחקים? (GTA IV, הנסיך הפרסי) שיעבדו חלק.. תודה מראש! ללא מסך.. ללא פלופי בבקשה אם אפשר כמה שיותר GB.. והדבר הכי חשוב שיהיה שקט.. המחשב הנוכחי שלי עושה רעש וזה משגע!
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי, האם תוכלו להציע מפרט למחשב שיוכל להריץ OFFICE ו-INTERNET ובהמשך גם VISTA בצורה סבירה ? דרישות: פלופי 1.44 צורב (עדיף DVD) TV OUT מארז וספק כוח סבירים HD GB80 מספיק כרטיס רשת + אודיו OB ללא מסך ללא עכבר / מקלדת אני לא רוצה לציין תקציב, אבל הכוונה למפרט הכי זול שיענה על הדרישות. האם כדי ללכת על מפרט קיים של חנויות כמו IVORY בשביל כזה מחשב בסיסי? למשל: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=173&CatCode=1 תודה
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני מעוניין להתחדש קצת בחומרה שיש לי ואני זקוק להמלצה ל-לוח אם. מעבד+ קירור , זיכרונות ,וספק. בלבד!! בתקציב של עד 5000 ש"ח כרטיס מסך יש לי XFX 9800GX2 מארז יש וכוננים קשיחים יש! ופלופי. המחשב מיועד לתוכנות סאונד ועיצוב גראפי כבדות מאוד. ובטח אנסה OC לראשונה . ומשחקים. אני בהתחלה חשבתי על ה- XFX 790I ULTRA + Q9550 או ASUS STRIKER EXTREME 2 אבל לאחר בירור קצר מסתבר שאת שני הלוחות הפסיקו לייבא לארץ , למה? אין לי מושג ! לפי מה שהבנתי אילו הלוחות הטובים ביותר ל-LGA 775 ולכן כרגע אני דיי בדילמה על סוג המערכת 775 או 1366 אשמח לקבל המלצה לחומרה שאני צריך בתקציב של עד 5000 ש"ח תודה.
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הרצוי הוא 4000 ומטה, לא יותר מ-4500. עדיף לנסות לחסוך, אבל אבקש מכם לפרט על מה אני מוותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920×1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי גבוה שאפשר: Crysis 2, Max Payne 3 וכו'... * לאילו הגדרות גרפיות המפ…
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ככה, יש לי עד בערך 2200 שקלים להשקיע במחשב שלי כרגע והייתי רוצה מכם חוות דעת אני רוצה להרחיב\להחליף את הראם שיש לי, לקנות כרטיס מסך חדש ומסך נורמלי (אם אפשר גם שיתחבר לממיר ושיתפקד כטלוויזיה עדיף) מה שיש לי כרגע זה מעבד: Intel Core 2 DUO E6750 לוח אם: Asus P5K-SE כרטיס מסך: GeForce 8600GT 512MB GDDR3 זכרון ראם: 2GB DDRII 800MHz דיסק קשיח: 250GB פנימי ועוד 500GB חיצוני אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על מה שאני רוצה לעשות, מה הייתם משדרגים במקומי.. יש לי ספק כוח של 400W עם מפצל מתחים והוא מפיק מתח נקי ככה שהוא מחזיק יפה את הקול וגם מארז עם מערכת קירור של AC אז מהבחינה הזו אני גם יחסית מסודר.. אני רוצה לעשות לו אוברקלוק לאחר השדרוג, לא משהו מטורף אבל טיפה להאיץ את המעבד והשקט ל…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים עריכת וידאו חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).סוני וגאס מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים שילדים בני 12-14 משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש 17' אבל בעתיד 21 או 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני עד גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון, פשוט לא מצאתי הודעות שעוזרות לי בפורום קירור, או כאן. אז אני מעלה הודעה, אם זה לא המקום אז תגידו. יש לי 1525 dell . הבעיה שלי היא עם הכונן הקשיח wd1600bevt הטמפרטורות שלו נעות סביב 43 מעלות לרוב, אני לא יודע אם זה תקין, ואני לא מצליח למצוא מקום שכתוב בו טמפרטורות תקינות סטנדרטיות. :s05: לרוב הטמפרטורות במעבדים הן על 55 מעלות, שזה אני הבנתי בסדר יחסית. את הטמפרטורות בדקתי עם speedfan, everest וגם hwmonitor. תודה רבה למי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מפרט למשחקים איך הוא התקציב שלי הוא 3000 שח תגידו איך הוא ואם אפשר לשפר תשפרו אז ככה: AMD 3000+64BIT ווינס Gigabyte K-8N-SLI(NF4 939 2*PCIE) POwerColer X800GT 256MB DDR 3 PCIE 1024MB DDR TWINMOS CL 2.5 הכול ביחד שווה 3100 שח תנו הצעות לשיפור ותגידו איך המפרט הזה האם שווה ללכת על SLI או לא? והאם אולי עדיף לקחת כרטיס מסך Radeon X800 GTO 256MB DDR III, PCI-E והאם הספק כוח הבא יחזיק כזו מערכת :KSP 400W (True Watts) PFC והאם הכרטיסי מסך האלה תומכים ב SLI
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אני צריך עזרתכם בקניית מחשב נייד שישמש אותי בחו"ל (נפאל אם זה משנה משהו), לצרכים הבאים: תוכנות אופיס, שיחות וידאו, אינטרנט, סרטים ושימוש כללי כזה או אחר... חשוב לי שזה יהיה מחשב אמין כיוון שהוא לעבודה ואני לא יחזור לארץ בשנים הקרובות. כמו כן המחשב יחובר למקרן - אז אם צריך יציאה מיוחד עליה להיכלל. כמו שצויין בכותרת התקציב המקסימלי הוא 3,500 ש"ח. תודה מראש לכל תגובה שתתקבל!.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב שישמש אותי בעיקר לעבודה משרדית וכגון, וכדאי שיוכל להריץ קצת משחקים. תקציב באיזור ה3-3.5 אלף, כנראה שאני אוכל להשיג אותו בהנחה אז אפשר לחרוג לכיוון ה4. דרישות: 15 אינטש (כוח חשוב לי יותר מניידות) משקל לא קריטי לי (אבל אין צורך להגזים...) זיכרון לפחות 4GB כונן קשיח לפחות 500GB מעבד i3 טוב או i5 פשוט אמור להספיק לי. כ"מ- משהו מינימלי (להריץ את הרוב בהגדרות נמוכות יחסית) יספיק, אבל אם אפשר לדחוס בתקציב משהו ממוצע יותר מה טוב. כמובן שמובנה של אינטל לא יספיק... זמן סוללה- כמה שיותר יותר טוב כמובן, אבל כל עוד זה מעל השעתיים-שלוש הביצועים יותר חשובים. (אם אפשר לתת פה כמה אפשרויות זה יהיה מצויין, שיהיה לי טווח בחירה קצת רחב) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום בחיפושי אחר מחשב שיספק את צרכי מצאתי את הדל 1310 ב 3.5k שנראה כמחיר הוגן רציתי עצה או חוות דעת על מהחשב, איך הוא, חיי סוללה, באתר לא כתוב אם יש או אין בלוטוט' אז גם רציתי לדעת אם לדגם מסויים זה יש בלוטוט': http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTD131018&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# אני די סבור שזה המחשב הבא שלי. אשמח לשמועה חוות דעת האם הוא שווה את הסכום ואיך הוא מי שהתנסה איתו כבר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מתכוון לפרמט את המחשב שלי (X61) ולהתקין מחדש את מערכת WIN XP. תהיתי האם מישהו יודע איזה דריבר אני צריך להתקין על מנת שהאינטרנט (האלחוטי) יעבוד? (ומשם אני אתקין הכל עם UPDATE MANAGER) יתרה על כך, אני מתכוון להתקין מינימום של תוכנות, האם מישהו יכול להמליץ על הדריברים החשובים ביותר? מצורף קישור לאתר LENOVO: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-67971.html תודה מראש, צחי
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים עם גרפיקה בינונית + (BATTLEFIELD החדש לדוגמא ומשחקים חדשים שיצאו) ללא OC וללא ציוד היקפי (רק עכבר, מקלדת וצורב) תודה .
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
http://img155.imageshack.us/img155/9480/ksp1nc7.jpg את הצורב אני מוריד יש לי פה צורב דיוידי דיי חרא אבל זה מה יש איך המפרט הזה ? לוח אם - ABIT חברה טובה ? ואיך המסך והכרטיס מסך ? ואם אתם יכולים אפילו להליף כמה חלקים אפילו שירד המחיר .. תודה רבה ומארז אני כבר יראה בסניף איזה יש
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בעיקרון אני צריך מחשב לאינטרנט,שמיעת מוסיקה,הורדה וצפייה בסרטים,משחקים ברמה סבירה,שהמחשב ירוץ מהר בעיקר: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7590&perur=2&t=1&c=339 טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7732&perur=2&t=1&c=320 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1509
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט בתקציב של 2600 ש"ח לשימושי מולטימדיה - מוזיקה, סרטים, אינטרנט וקצת משחקים. אני מתכנן לקנות מהחנות skypc אז המפרט צריך להיות משם - www.skypc.co.il תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
המחשב יחובר לטלוויזית LCD 32, היא לא FULL HD ללא צורך בציוד היקפי, המחשב מיועד למשחקים כבדים וצפייה בסרטים. אני רוצה שהמפרט יכיל מעבד Q9550. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי לכולם אני יתחיל בזה שאני מחפש מחשב לצרכים אלו: צריבת סרטים מסוג DVD בו במקביל גלישה באינטרנט בו במקביל שאי מיול יעבוד ואני מעוניין לא להגיע ל100% CPU אלו הצרכים שלי בעיקר ואולי מעט מעוד משחקים אין לי צורך במסך ובנלווה לזה רמקולים מקלדת עכבר ושות' מה שכן אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט מהיר ועצבני וכל זה בתקרה של 3500 שקלים תודה לכל הנוגעים בדבר
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-