ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב התקציב הוא 3000-3500 אפשר לחרוג מהתקציב ב500 בערך התקציב כולל בתוכו מסך וציוד היקפי תודה
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן אנשים. כרגע אני נמצא בארצות הברית ויש פה דילים טובים על ניידים. אני לא הכי מבין בנושא אבל נראה לי שמצאתי דיל די טוב על דגם של דל שממש קורץ לי ואני רוצה לשמוע את דעתכם בעניין. אין לי פה עוד הרבה ימים ככה שאני צריך כבר לסגור את הנושא אז מי שמבין בעניין מוזמן להגיב עניינית. המחשב כולל בעקרון את המפרט הבא: It features an Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz dual-core processor 15.6" 1366x768 widescreen LED-backlit LCD 3GB RAM , 320GB 5400 rpm Serial ATA hard drive ATI Radeon HD 4330 256MB video card dual-layer DVD burner 802.11g wireless webcam and Windows Vista Home Basic העלות הכוללת של המחשב היא 680 דולר שזה בערך 2800 שקל. תודה מראש. עריכה: שכחתי לציין שהמחשב ישמש או…
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מומחי הפורום וחובבי המפרטים שלום להלן הצרכים שעל בסיסם אבקש לגבש מפרט: -המחשב ישמש למשחקים חדשים. -המחשב ישמש לצפייה/עריכה של סרטים. -תעשה עבודה בפוטושופ. -יעשו צריבות בתדירות גבוהה (למטרות גיבוי). -המחשב יריץ חבילת אופיס. -אין צורך בהרד דיסק מעל 160 ג'יג'ה. -אבקש לכלול במפרט מסך 19" (גם אם מקורו בחנות אחרת וזולה יותר - עדיף!) - למיטב הבנתי ה BenQ הוא האטרקטיבי ביותר ? -ע"פ התקציב כמובן המערכת תתבסס על AMD. -לא יעשה OC בשלב הנראה לעין. -דרוש סלוט PCI + מקום ל Audigy 2 platinum שברשותי. -אין צורך במארז נעים לעין ! תודה מראש, אשמח לעזרתכם...
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
המפרט בעיקר לגלישה, אופיס וטיפה משחקים. מארז + ספק TR2-400W וHD כבר קיימים. מעבד: AMD ATHLON 64 5400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADO5400DOBOX - BOX ¤408 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤282 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL ¤516 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA ¤126 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤236 מחיר סופי: ¤1568 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה דעתכם על הלוח-אם, האם תומך בכרטיס המסך הזה שהוא pci-e 2.0 ? והאם מתאים לספק 400W ?
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום :-* , אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט למחשב ביתי. השימושים העיקריים של המחשב יהיו גלישה , סרטים אופיס. אני מעוניין בHD של 160GB , זכרון 1024M וצורב DVD לגבי המעבד אני אדיש בין AMD ובין Intel (אני לא מעוניין לבצע OC) (רמה של E2140 או 3800 תספיק) הרכיבים שבהם אני לוטה באפלה הינם: 1.לוח אם - אני מתכוןן לחבר מספר HD (לפחות שניים מהם IDEמהמחשב שאני משדרג ממנו) כך שאני צריך שתהיה תמיכה במספר חיבורי SATA וIDE 2.כרטיס מסך - יש לי אני RADEON 9200 AGP ואני לא יודע האם שווה לי להעביר אותו למחשב החדש (מה שאומר לוח שתומך ב AGP) במידה ואחליט לקנות כרטיס חדש אז אני מעוניין בכרטיס בסיסי עם יציאה לטלויזיה + DVI (מעדיף עם קרור פסיבי) , אני מתלבט האם לקנות כרטיס בנפרד או לוח אם שמכיל כבר…
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט ל-HTPC לצפייה בסרטי FHD ו3D. המחשב יצטרך לכלול 3 יציאות למסכים (עדיפות לHDMI ועוד DVI*2). אין צורך בדיסק קשיח/צורב/ציוד היקפי כלשהו. מעדיף לוחות עם חיבור סריאלי ומקבילי (LPT). המפרט עליו חשבתי הוא: I3-2100 Asus'>http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6949&CatCode=659"]Asus P8H67-M PRO Antec'>http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5295&CatCode=625"]Antec NSK2480 1X4GB RAM המפרט מתאים? יש מקום לשיפור? אודה להמלצותיכם...
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000, אפשר לחרוג עד 500 אבל עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר עבודה משרדית, תכנות וסרטים. משחקים כמעט ולא. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. כל הרגילים (דפדפנים, אופיס, נגני מדיה וכו'), Visual Studio. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לשם פרנסה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 - ראו מסך בהמשך * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמעט ולא משחק, לא כ"כ רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאו…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? כ8000 ש"ח אפשר גם במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב ישמש לעבודה עם הפוטושופ, תלת מימד וגם משחקים חדשים שיצאו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא כ"כ 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב …
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? HTPC עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.gta4 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. הטלויזיה שלי תשמש כמסך מחשב KDL-32S5500 ט LCD 32 אינץ בפורמט 16:9 HD RAEDY יחס קונטרסט 25,000:1 מסך ברזולוציית WXGA עם 768 X1366 פיקסלים יש חיבור למחשב ויש HDMI 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים)…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
זה אפשרי יש לי עד 3000 שח.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית מחשב חדש. הצרכים שלי הם בסיסייים פלוס,המחשב מיועד להיות פתוח כל הזמן. רוב העובדה עליו תיהיה בסיסית כגון גלישה והורדת תכנים ע"י טורנטים. מעבר לכך המחשב צריך להיות מסוגל להחזיק כמה וכמה מערכות הפעלה וירטואליות (Win Server עוד 1-5 Win 7) עוד תוכנה שתיהיה בשימוש רציף היא VUZE. התקציב הוא 3000 ש"ח עם חריגה של על 500-700 שקל,אין צורך במסך,רמקולים או בציוד הקפי,(כמו כן כרטיס המסך צריך להיות סביר פלוס אבל לא יותר (עם יציאת HDMI בנוסף ל-VGA וכרטיס קול סטנדרטי) כרטיס הרשת צריך להיות בעל טווח אלחוטי טוב ועם תמיכה ב-100Mb. רצוי שמארז המחשב יהיה MINI Tower ובד בבד יכלול את הקירור הנדרש גם במידה וארצה לעשות OC (בינוני). מידת הרעש הרצויה היא בינונית מינו…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000, אפשר לחרוג ל 3400 אם זה חיוני 2. מטרות המחשב: וורד, אימיילים, מצגות, גלישה באנטרנט 3.האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן: מסך, מקלדת פשוטה, רמקולים,פשוטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שיהיה צורב דוד ואני מעדיף כ.מסך onboard 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מראה סביר, עדיף שיהיה שקט, לגבי טמפ' לא צריך קבוע על 20C אבל גם שלא יתחמם יותר מדי תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שבת שלום המחשב ישמש בעיקר לצפיה בסרטים, האזנה למוסיקה ומדי פעם למשחקים (לא כבדים במיוחד) חלקים שלא צריך לכלול בתקציב - צורב DVD ומסך למחשב (כבר קיימים) רכיבים עליהם אני נעול - זכרון 2GB HD 500 GB קירור פאסיבי לכרטיס מסך... קירור חרישי למעבד הכי חשוב - שיהיה שקט, מבחינתי שיבוא על חשבון הביצועים. תודה אורן.
-
- 14 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ברשותי הרכיבים הבאים שהם מצויינים למחשב ביתי שאני רוצה לבנות: מארז שקט אנטק סונטה + ספק הכח האיכותי שלו. קירור למעבד שנרכש לאחרונה של זלמן Zalman CNPS5X SI Edition 2 דיסקים קשיחים רגילים מהמחשב הישן. מערכת הפעלה חלונות 10 HOME. האם יש ספק מחשבים שאפשר להזמין אצלו מפרט ולהביא איתי כנדוניה את הרכיבים שכבר יש לי כדי שירכיב אותם במחשב שאני מזמין ׁ(ובכך להוזיל העליויות)?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום לחברי הפורום. חבר קרוב מחפש המלצה למחשב נייד חדש (כנראה שיירכש בארה"ב) התקציב שלו הוא 1200$ פלוס מינוס. המלצתי לו לכוון את עצמו לכיוון DELL XPS והמחשב שהוא הצליח להעלות בחכתו הוא המחשב הבא: http://www.logicbuy.com/deals/dell-xps-14-ultrabook/40738.aspx - DELL XPS 14 רציתי לשאול כמה שאלות: א. האם ניתן להרחיב אחריות למחשבי DELL שנרכשו בארה"ב ע"י חברת DELL בארץ? (היות ואני יודע שהאחריות היא בינ"ל) ב. מה דעתכם על מחשבי לנובו? משום מה אני שמעתי עליהם רק דברים שליליים. למישהו יש משהו להגיד בעניין? ג. מה דעתכם על המחשב שהצגתי. השימושים העיקריים שלו יהיו צפייה בסרטים, כתיבת עבודות, שימוש באינטרנט וכו'. הקריטריון שהכי חשוב לו הוא שהמחשב יחשב חזק גם בעוד שנה-שנה וחצי. תוד…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מפרט לחבר רצוי ספק ליברטי (מודולריות חשובה) ומארז יפה (אפולו?) אפשר לחכות עם הקנייה שבועיים... כולל OC (למה לא?)
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מעבד: Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache E6300- לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard זכרונות: 1GB Twinmos DDR2 667 כרטיס מסך: LEADTEK - PX7900GS TDH 256MB DDR3 - PCX מארז+ספק כוח: COMPUCASE CI-6A19 BLACK + HEC-400TRT 400W 20/24PIN איך הוא נראה לכם? מספיק חזק?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מפרט עד התקציב הנ"ל (ללא ציוד היקפי),השימושים יהיו אינטרנט ומשחקים. אין צורך מיותר מ250GB אפילו פחות.. המחשב יחובר לטלויזיה LCD 26. לא מתוכנן OC. *יש לי את הספק הזה בבית,האם הוא יוכל לעשות את העבודה ? אם כן,אפשר להוריד את הספק מהמפרט. http://tms.co.il/product/6108 עדיפות לTMS. תודה!
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לדרייברים למחשב HP מדגם dv4000 למערכת הפעלה 7. באתר של hp לא הצלחתי להוריד אותם, וגם מה שיש שם לא תומך במערכת 7. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה(די הרבה למען האמת) ביקשתי עזרה במציאת מפרט מתאים, בסוף מרוב בילבול וחוסר זמן לא קניתי את המחשב, אבל עכשיו אני כבר חייבת לקנות, לא יכולה לדחות יותר, אז אם תוכלו לעזור לי אודה מאוד. אני צריכה מחשב לאינטרנט, משחקים בינוניים(כמו סימס 3 וFALLOU3) ואולי קצת גרפיקה חובבנית(לא 3D). לא מעוניינת בOC(לא רוצה להסתבך עם זה). בחדר שלי די חם בקיץ כך שהקירור צריך ליהיות מספיק טוב, וכמובן רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, אבל זה לא הכי חשוב. אני צריכה שהצורב DVD יוכל לצרוב גם על CD 900MB(כלומר צריבת יתר). התקציב הוא בסביבות 3.5K למחשב(אם אפשרות לחריגה אם זה באמת יהיה שווה את זה) + עד 1K למסך. ראיתי מחשב אחד באייבורי(לא ממש בטוחה אם בכלל כדאי לקנות אצלהם): http://www.…
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רציתי לדעת כמה לדעתכם כדאי לי להוציא על מחשב ... אני לא משחק הרבה אבל פה ושם אני משחק משחקי און ליין וגם הייתי רוצה לשחק COD2 ו - F.E.A.R וכל הדברים בסגנון על הגדרות נחמדות... אבל הרוב אני באינטרנט, איי סי קיו, מסינג'ר וכל הדברים האלה. תודה מראש, אלי.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הוטלה עלי המשימה לקנות מחשב להורים. מטרת המחשב - גלישה באינטרנט, הפעלת אופיס ומקסימום - צפיה בסרטים. אין מצב שירוצו משחקים על המחשב הזה. התקציב הוא עד 2200 ש"ח למארז בלבד (כולל הרכבת מחשב) הדגש הוא (כפי שאפשר להבין) לא על מהירות וביצועים אלא אמינות ומינימום סיכוי לתקלות. הרכבתי את המפרט הבא ב-Logicpc: שם מוצר כמות מחיר סופי Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 1 329 ¤ AMD Sempron 64 2600+ Socket 754 Palermo Box CPU 1 449 ¤ Liteon 16/48 Retail DVD-ROM 1 149 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 1 55 ¤ Western Digital 80GB 7200 rpm ATA100 HDD 1 329 ¤ Gigaybyte GA-K8VM800M + VGA Socket 754 Bulk Motherboard 1 379 ¤ A-Data (V-DATA)…
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אני מחפש מחשב בעיקר למטרת לימודים. אך אני אצטרך שהוא יריץ באופן טוב תוכנות גרפיות כגון פוטושופ ותוכנות עריכה שונות. בנוסף הייתי רוצה להריץ כותרי משחקים חדשים כמובן לא באיכות מדהימה או מקסימלית אך שתהיה סבירה. * גודל המסך? לא יותר מ-15.6 לא פחות מ-14 אינץ'. * משקל רצוי? לא כזה רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא כזה רלוונטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? רצוי, לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות. *תקציב? לא מעל 4000.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט בשביל ידידה שלי, הצרכים הם לרוב עבודה משרדית ואינטרנט, היא חייבת מסך LCD בגלל מחסור במקום, משחקים פשוטים כמו SIMS 2 שיעבדו כמו שצריך, וצריך גם ציוד היקפי. השאר לשיקולכם... אם צריך להוסיף עוד קצת כסף כדי שהמחשב יענה על הדרישות אז נבדוק את האפשרות הזאת, אבל לדעתי בשביל הדרישות שלה התקציב מספיק... תודה מראש :-)
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט מחשב שיעדו העיקרי הוא הקלטות, משחקים לא עומדים פה על הפרק ... כמובן הפריט העיקרי הוא כרטיס הקול.. התקציב לא כולל מסך.. רמקולים ומגבר יקנו בנפרד . רצוי שיכלול עכבר ומקלדת פשוטים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-