עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shi Apolo,

היי, באוקטובר אתחיל את לימודי במדעי המחשב בשילוב עם עיצוב תעשייתי. אני זקוק למחשב נייד שיענה על צרכי התכנות והעיצוב, זאת אומרת תוכנות Cad כמו Solidworks ותוכנות Adobe השונות. התכנון הראשוני היה להשקיע יותר כסף ולקנות מק אך האפשרויות התקציביות קטנו וגם הבנתי שתהיה לי בעיית תאימות עם מק לsolidworks. * מטרות המחשב? עבודה גראפית, עבודת עיצוב בסביבת 3D ותכנות. * גודל המסך? אני חושב שעדיף מט לעבודה בחוץ אך אם מסך שכזה מהווה בעיה אז לא משנה. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 FHD 1920x1080 אחד מהשניים עדיף HD מלא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה יכולה לעזור אך גם מקלדת ללא numpad תתקבל * משקל רצוי? שתהיה אפשרות להתנייד איתו עד 2.5 קילו זה סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  2. שלום לכולם. אני צריך מפרט למחשב שישמש בעיקר לתיכנות + הרצת VMware עם מערכות הפעלה נוספות, לא משהו יותר מדי כבד אבל מדובר נניח בעוד הרצה של לינוקס + server 2008. כמובן שאני לא צריך ולא מצפה לעבוד בקונפיגורציה כזאת 24/7 אבל עדיין אני צריך שהמחשב יסחוב את זה מדי פעם למטרות לימוד כאלו ואחרות. כמו כן אני צריך שהמחשב יריץ סרטי full hd בצורה חלקה. אני לא משחק משחקים בכלל - אבל צריך כרטיס מסך שיסחוב סרטי hd ואת כל האפקטים של ווינדוס 7 פרטים נוספים: לא צריך ציוד היקפי בכלל - המחשב יחובר למסך 24" ואני וצריך שבכרטיס מסך יהיו 2 חיבורי dvi כי ככל הניראה אני הולך לצרף עוד מסך בקרוב. למחשב יצטרפו גם הארד דיסק נוסף של 640gb (sata2(וכן כרטיס קול creative x-fi (חיבור PCI רגיל) אני …

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by ofko,

שלום לכולם, ההורים שלי צריכים מחשב חדש , כל מה שהם צריכים זה לגלישה באינטרנט וליישומי office (אולי מדי פעם לראות סרטים). מה אתם ממליצים לי לקנות ובאיזה מחירים. תודה, עופר

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by nononinette,

אז בשעה טובה לאחר עזרתכם הרבה זה פחות או יותר המחשב שאני קונה. רק שמה..המחיר קצת גבוה לי.. יש לכם איזשהי דרך להוריד קצת? לשנות את אחד המרכיבים (רק מעבד של אינטל)? אגב, היות ואני לא מתמצאת, חסר לי משהו? תודה מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box ¤680 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4300 לוח אם ASUS P5VD2-VM ¤351 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31017 כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB ¤284 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600JS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤291 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe ¤575 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37371 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7170A X18 DVD ¤1…

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by !_Evil_!,

AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box לוח אם GIGABYTE GA-M55SLI-S4 זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300(סטיק אחד) דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 ספק כח Enermax Noisetaker 370W מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by LiorZi,

ברשותי נטבוק ASUS 1215B עם זכרון 2GB DDR3 1333 של חברת HYNIX http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1215B/ אני רוצה לשדרג ל-4GB ואני יודע שעדיף שהזכרונות יהיו של אותה החברה, הבעיה היא שבארץ מוכרים את סוג הזכרון הזה (DDR3 1333) רק של חברות SAMSUNG ו-KINGSTON. רציתי לשאול מה עדיף, להוסיף 2GB של אחת החברות האלו או לקנות 4GB חדשים של אחת החברות? בנוסף רציתי לדעת אם יש אנשים שנתקלו בבעיה בשדרוג זכרון בסוג המחשבים האלה (סדרת EEE)?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  7. Started by UBS,

שלום , רציתי לדעת איך הספקים של TAGAN האם הם טובים ? כי אני רוצה לקנות ספק חדש ובפנדס אמרו לי שהספקים של OCZ הם מבפנים TAGAN תודה מראש

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by heart hunter,

שלום לכולם!!!! הייתי רוצה לדעת מהו למעשה ה- pci express האם בכרטיס המסך radeon 9550 יש את ה pci x והאם nforce 3 תומך בו או שרצוי לבחור בלוח אם טוב יותר... תודה לכל המגיבים...

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box ₪651 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ₪458 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ₪620 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ₪494 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי FoxConn nVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCIe ₪589 http://skypc.co.il/product.asp?pid=FV032 צורב SAMSUNG SH-S183L X18 DVD ₪196 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S183L מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ₪417 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-400 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm ₪50 http://s…

10. Started by 0torpedo,

שלום, אני הכנתי מפרט מחשב, רציתי לקבל חוות דעת ממכם עליו\ הצעות לשיפור \ הערות. בנוסף יש לי 2 שאלות: 1. מה ההבדלים בין לוחות אם. אני רואה לוח אם שתואם את החלקים שאני צריך ב400~ שקל ועוד אחד ב1000+ .. מעבד,ראם, כ.מסך אני יודע מה הסיבה להבדל בין המחירים. אבל בין לוחות אם - לא. אז אשמח להסבר. 2. למה כ.מסך 2GB עולה יותר זול משני כ.מסך של 1GB (מן הסתם אותו אחד) מה ההיתרונות, אם בכלל, בין שניהם. **האם כדאי להוסיף עוד ראם? מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray 915₪ לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H 353₪ כרטיס מסך: Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ Edition Dp 1249₪ כונן קשיח 1: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 397₪ כונן קשיח 2: SAMSUN…

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  11. איזה מחשב אתם ממליצים שיהיה מתאים למשחקים כמו WOW או LOTRO כלומר לא הכי דורשים שיש.... ?-אני לא צריך לעלות משחקים כמו CRYSIS או GTA4 כמובן שיתאים גם לצפייה בסרטים ומוזיקה -כלומר שיהיה לו גם רמקולים איכותיים ולא חלשים

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  12. אוקי אז ככה, אני רוצה לשדרג את המחשב קצת שיהיה קצת יותר חזק מהעכשיו,התקציב זה מאקיסמום עד 2100 ש"ח. אז המפרט זה : לוח אם - אסוס ,סוקט 478 מעבד אינטל 2.66 Ghz זיכרון - 512 mb כרטיס מסך - 4400 ג'יפורס ו דיסק קשיח ווסטרן דיגיטל 80 GB מה שאני רוצה שהתמונה תיהיה יותר טובה,ושהמחשב יסחוב קצת יותר עומס ,אם זה מצריך כ.מסך או מה שלא יהיה.... כמובן אם ניתן לשדרג. תודה מראש לתגובות

• 12 תגובות
    • 759 צפיות
  13. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב,אני מעריך שיהיו שימושים פה ושם למשחקים(עם היכולת יבוא התיאבון) אני מתכנן לערוך בו וידאו מידי פעם(כנראה עם AVID LIQUID) ואם זה לא סיפור הייתי רוצה לחבר את הממיר למחשב. בניתי מפרט פחות או יותר והייתי רוצה לשמוע המלצות לשינוי או סדרי עדיפויות אחרות. התקציב הוא ללא מסך(זה יוחלט בהמשך בין שניים של 17(לעריכה) או אחד של 19) וכולל מ.ה הפעלה ויסטה. כמו כן אשמח אם מישהו יוכל להתייחס למה דרוש על מנת לחבר את הממיר של YES למחשב. לוח אם: ASUS P5B מעבד: INTEL CORE 2 E6300 (מישהו יודע מתי מגיע לארץ E6340 ומה הפרש המחיר) זכרון: DDR 2 667 MHZ 1GB*2 KINGSTON (יש אפשרות לOCZ אם באייבורי) הארד דיסק:WD 250 GB SATA2,16 MB כ.מסך: עיקר ההתלבטות בין 7600GT לבין X165…

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  14. טוב, אחותי החליטה שהיא רוצה לרכוש מחשב לצורכי הלימודים שלה, השימושים יהיו בעיקר בתוכנות ( אילוסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין, פלאש (תוכנת אנימציה) ודרימוויבר) ובנוסף לזה, אינטרנט, סרטים ואופיס. היא די מוגבלת בתקציב, בייחוד כשיש צורך גם במסך. אז אני שואל פה כדי לקבל הצעות. לשמחתה, את הרכבת המחשב אני יכול לעשות עבורה ככה שאין צורך להזמין הרכבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב +-3000 שקל - הערות על התקציב גם יתקבלו אם כי לא בטוח אם ניתן יהיה להגדיל אותו א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שאפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מעריך שנצליח לעמוד בחריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדו…

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  15. שלום, מחפש המלצות למחשב נייד בתקציב של 3-3.5 אלף ש"ח. המחשב ישמש את אימי ומכאן נגזרים מספר אילוצים: 1. המחשב נייד רק בתוך הבית - סלון/מטבח/מקופל בארון. לכן המשקל פחות קריטי. 2. שימוש: גלישה, צפיה בתמונות, סקייפ (כולל שיחת וידאו) 3. מסך: רצוי 15 אינץ' - ולא Wide, שכן אימי מעדיפה לראות את כל המסך באופן ממוקד. היא לא מצליחה לראות את כל המסך בעבודה על מסך רחב - וזה מפריע לה. 4. מקלדת: התחברה מאד למקלדת של סמסונג Q330 - בשל המקשים המרווחים, והרקע הבהיר סביב המקשים. הניגודיות בין המקש הכהה לרקע הבהיר (בין המקשים ומסביב למקלדת יש בדגם הזה צבע כסוף) הרגיש לה נכון. 5. אבזור: סביר! רמקולים סבירים, כרטיס מסך סביר, חיבור אלחוטי, רצוי - מצלמת WEB אבל לא חובה. 6. עיצוב - רצוי שיהיה משה…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  16. שלום רב, אני לא הכי בקיא בהיצע שיש היום ללפטופים אבל אני יודע שזה לא הכי ריאלסטי, אבל האם קיים סוג של נייד שיכול לספק שימושים כלליים כמו אינטרנט+אופיס וגם סיכוי שיפעיל משחקים כמו פיפא וכו'? או משהו שקרוב לזה?(גם עם זה לא ברזולוזציה ובפרטים הכי גבוהים) תודה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by LIFE313,

מעבד core to duo 1.50 מעבד dual core 2.5 ומה ההבדל בינהם?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.starcaft 2, assisens creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p inch 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  19. שלום לכולם! כבר המון זמן שאני קורא ומעיין בפורום, אך רק עכשיו החלטתי להרשם. אני מעוניין לקנות מערכת חדשה, מאחר והמערכת הישנה שלי התפגרה לגמרי לאחר 5 שנות שימוש (לוח האם נצלה). קיבלתי הצעה למערכת מ-MDS (אני מניח שאתם מכירים את הסיפור עם עובדי אינטל וג'ו), ואני מעוניין לעמוד על טיבה. לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS5. זיכרון: Kingston 2GB 1066MHz DDR2 x2 (משמע 4GB). מעבד: Intel QX9650 3.0GHz 1333Mhz Bus. כונן קשיח: Seagate 3.5" 500GB 7200RPM 32MB SATA2. כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GTX 260 GDDR3 896MB. מארז: HEC 6AR6. ספק כוח: HEC Zephyr 750W (למרות שאני בטוח שזהו ה-Cougar הישן). קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer XTREME. המערכת תשמש בעיקר למשחקים. כמו כן, עבודה משרדית (עריכת מצגו…

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by Canji,

שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 10,000 שקל. שאני יוכל לבנות בו מודלים תלת מימדים ולבצע להם אנליזות. הכוונה שלי לקחת 100 ויותר תמונות שנלקחו במיקרוסקופ בגודל של 10 מגה כל אחת ולהרכיב מודל תלת מימדי. התוכנות שאני עושה בהן שימוש הן: א. Photoshop ב. imagej fiji אשמח לקבל המלצה למחשב נייד חזק שיתאים לעבודה זו יתאים גם לגיימינג תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  21. שלום לכולם אני חדש בפורום. אני גולש פה דיי הרבה זמן אבל עד עכשיו לא הגבתי. אוהב חומרה, מחשבים בלה בלה בלה ... ועכשיו לעניין. ביולי אוגוסט [אחרי ירידת המחירים] אני מתכנן לקנות מחשב חדש. המחשב מיועד למשחקים כבדים+כל השימוש היום-יומי. אני לא מתכנן לעשות OC בחודשים הראשונים אחרי קניית המחשב, אבל רוצה שהמחשב יהיה מוכן לOC בכל זאת. לא צריך ציוד היקפי, אבל אם יש אפשרות לדחוף מסך 19' זה יהיה נחמד. הכנתי מפרט בIQPC, לשיפוטכם: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257 לוח אם: ASUS COMMANDO ¤1144 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-THD9 - RETAIL ¤2498 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 …

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by dimster12,

מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, גלישה, סרטים, דגש עד כמה שאפשר על משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 ומעלה. מניח שעדיף מבריק, לא קריטי * רזולוציית המסך? שמתאימה למשחקים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? ישב בבית רוב הזמן, כך שלא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ישאר מחובר לחשמל, לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? נרדשת מערכת הפעלה, אבל לא בתקציב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע…

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  23. שלום ותודה מראש על העזרה יש לי מחשב שמשמש בעיקר לגיימינג ברזולוציות גבוהות: * מעבד i5-750 * לוח אם Gigabyte Ga-P55-US3L * זכרון Gskill 4Gb 1600 * כרטיס מסך HD5850 המחשב בן כמעט שלוש שנים (נקנה בעזרת המומחים מהפורום הזה) ואני מאד רוצה לשדרג השנה חבר שמתעסק בעסקי המחשבי הציע תמורת אלף שקל להחליף לי את המעבד ולוח האם ל: * מעבד i7 960 * לוח אם Gigabyte GA-X58 USB3 ומעניין אותי לדעת מה דעתכם, האם זה משתלם? בדקתי וניתן לקנות באלף שקל מעבד 2500K ואז מוסיפים 300-500 שקל ללוח אם בינוני ויש מצב שהתוצאה תהיה די דומה והטכנולוגיה לא תהיה דור אחורנית בשני המקרים אני צריך להוסיף כ300-400 שקל ל 6Gb זיכרון ההצעה הזו משתלמת מאד אם אני אצליח למצא עוד כרטיס מסך 5850 כי הלוח אם המוצע טוב ל C…

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by LLJONI,

ממש לפני ימים רכשתי את ה ( HP TX2500 (TABLET. המטרה העיקרית שלו היא עבודות גרפיקה ושרטוט,ולכן שמתי את התחתונים שלי על המעבדים הכי חזקים שיש(הדגם מגיע רק עם AMD).... לכן הזמנתי אותו עם מעבדי ZM-86. 2.4GHZ 4DDR והייתי בטוח שהמחשב אמור לטוס עם הנתונים האלה....יש לציין שהמעבד הגרפי הוא ATI Readeon HD3200 והמערכת היא ויסטה 32BIT. המחשב פשוט מבצע פעולות עם דילייי של כמה שניות בין לחיצה לתגובה וממש קשה לעבוד איתו בתוכנות שרטוט עם התגובות האלה.. ואני שואל- האם מישהו מכיר את המערכת/מעבדים/וכו' ויכול לעזור לי עם תשובה,האם זה אמור לעבוד ככה או שאולי משהו כאן לא תקין.. תודה!

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  25. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני לא צריך מסך וציוד הקפי. התקציב שלי זה גג 4000 ש"ח ואני צריך מחשב שיחזיק לי לפחות לשלוש ארבע שנים. אני לא הולך לשחק יותר מידי אבל אני כן רוצה שיריץ את כל המשחקים החדשים כיום באיכות גבוהה. ולשימוש ביתי רגיל מוזיקה, סרטים ואינטרנט, וגם לפוטושופ. ולא אני לא מתכוון להתעסק אם שום OC עכשיו אין לי שום מושג בחומרה ככה שאני לא יכול לכוון אותכם לאיזה שהוא כיוון מסויים. קיבלתי גם המלצה מחנות למפרט הבא, האם הוא טוב? כדאי? Intel core i7 45n 1066mhz 2.66G 1366 8M מאבד Gigabyte ex58-ud3r לוח אם kingston 1G ddr3 133 שלושה זכרונות Western digital 320G הארד דיסק Gainward GTS250 512M כרטיס מסך Ezcool 650D-F25 400W atx מארז אני מודה מקרב לב לכל העונים!

• 5 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים