עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. ראשית אני מתנצל שאני לא ממש מבין אם אני צריך תוכנה או מערכת הפעלה מיוחדים לכך. אז בנוסף למפרט שאני מבקש שתמליצו, אם אפשר אז יש לי כמה שאלות בנוגע למפרט אני צריך שהמחשב ישמש להורדת סרטים ויחובר בכבל לטלוויזיה ומשם אוכל לצפות בהם. האם אני חייב מעבד I5 או שאפשר להסתפק ב I3? מספיק זכרון 2 גיגה? יש לי דיסק ווינדוס 7 64 ביט? כדאי להשתמש בו או לסתפק ב32 ביט? תודה רבה לכם.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  2. אהלן חברה מה אתם אומרים שונה בין שני המחשבים הניידים הללו, הם פחות או יותר שווים , שניהם עם HDMI מה שאני צריך 4GB זיכרון מעבד 2.6GHZ לאסוס CENTRINO לעומת DUAL CORE של HP 2.5GHZ האם פה יש משהו שונה בין שני המעבדים ואיזה מהם יותר טוב? המסך של האסוס 14" לעומת 16" של הHP המשקל גם שונה בASUS הוא 2.5KG ובHP 6KG רעיונות או תגובות בברכה יתקבלו, תודה ג'קי

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by mimzak,

שלום רב . מחפש המלצה לנייד טוב עד 4000 ש"ח שייתן תמורה ביחס למחיר השימושים יהיו גלישה באינטרנט ואולי משחקים מידי פעם המשחק הכי כבד שירוץ הוא PES2010 חשבתי לכיוון של טושיבה 4000K http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL50513E או דל 3900K http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5010 או HP במחיר 3700K http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKDV62110ej בכולם תיק מתנה ותשלומים נוחים האם כרטיס מובנה יספיק לשימושים או שצריך חיצוני וגם האחריות זה מה שצריך לשחק תפקיד DELL נותנת 3 שנים טושיבה שנתיים HP שנה אחת תודה למי שייתן עזרה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by nazgull,

כמו שהכותרת אומרת אני מחשב מחשב נייד בחנות אמינה לסטודנט בסביבות מחיר 3000 עם חריגה של אולי 100 שקל, גודל מסך-15" אני מניח שלא יהיה מהמחשבים הקטנים ... זיכרון רצוי 4 gb אבל אני מניח שגם 3 יהיה סביר . סוללה שתחזיק כמה שיותר אני לא מבין גדול בזה אבל אני מניח כמה שיותר זמן סוללה ככה יותר טוב משקל המחשב שלא יהיה הכי כבד כמובן אבל זה לא חלק חשוב. דבר אחרון שהחנות תיהיה באזור מגדל העמק-נצרת עילית תודה לעוזרים מצטער על הכלליות זה כי הידע שלי בניידים הוא לא משהו

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by Frequency,

הי, יש ברשותי מעבד AMD Athlon II X2 260 3.2Ghz הלוח אם שאני כנראה אלך עליו זה Gigabyte GA-880GM-D2H אף על פי שהוא הוצאה לא קטנה, כנראה שאין מנוס. אני אשים 2X2GB DDR3 של Transcend עם HEATSINK. ולעניין המארז + ספק מסתבר שגם זה הוצאה לא קטנה (ואני יורד מעניין ה DO IT YOURSELF כי זה לא משתלם במיוחד) - על איזה מארז כולל ספק מה אתם ממליצים? ומה דעתכם בכללי? באמת יש צורך ב 4 GB RAM? וכנראה שאקנה ב RSM. למרות שאני פתוח להצעות. תודה (:

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  6. בלי ציוד היקפי, רק השורה של הi3 2100, מי שצריך את המפרט צריך דברים פשוטים כמו סקייפ, WORD, לפתוח הרבה תמונות במקבל וכו' המפרט הזה יספיק? אני יודע שהוא ממש לא משו משו אבל הוא נורא זול, אם אתם רואים שמנסים לזיין אותנו איפשהו אז תגידו, הלוח אם אמור להספיק לצרכים נכון? תודה מראש.. Uploaded with ImageShack.us

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by RJ1,

שלום, חכיתי כבר חצי שנה ונראה לי שהגיע הזמן להחליף את המחשב בן הארבע שנים שלי. המפרט הכללי שחשבתי עליו הוא: מעבד: Core 45nm או 6XXX נמוך או 4XXX גבוהה - 45nm בגלל שאני רוצה מחשב שיוכל לעבור את הקיץ. לוח אם: אחד שיתמוך בDDR2 ו/או DDR3, ועם כרטיס רשת מובנה(נראה לי שזה הסטנדרט היום, לא?) כרטיס מסך: חשבתי על 8600 חלש. אבל מענין אותי לדעת אם אולי שווה דווקא ATI בגלל התמחור האגרסיבי שלהם. יש גם מצב ל8800 אם זה יכנס לתקציב. זיכרון: 2GB, חשבתתי על DDR2 ולא על DDR3. דיסק קשיח: יעבור דירה. ספק: לפי המצלתכם, והעיקר שיעשה את העבודה. צורב DVD: לפי המלצתכם. כונן DVD: לפי המלצתכם. המטרה של המחשב היא לשמש למשחקים כך שעכשיו הם יעבדו על הגדרות בינוניות(אולי אפילו בינוניות-נמוכות), לתוכנות …

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by big bos,

אני מחפש לקונת כונן SSD ואני לא כל כך יודע איך לבחור מה הבדל בין כונן אחד לשני ואיך אני יכול לבחור את הטוב ביותר במחיר הנמוך ביותר (אני רוצה לקנות מחו"ל) אלא אם יש חניות בארץ טובות וזולות תודה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  9. שלום אני צריך מחשב לגיימר מתקדם הבעיה היא שהתקציב הוא דל 2500 ש"ח אבל אפשר לחרוג כי כל השאר הולך למודינג אני לא צריך ציוד עקפי כלל השקט חשוב לי אבל לא מאוד אבל חשוב לא צריך מערכת הפעלה המחשב צריך לכלול כרטיס מסך NVDIA 8600 GT 1GB או שתתנו לי הצעות אחרות לכרטסי מסך זולים וטובים כונן קשיח לא צריך להתלהב יותר מידי 160 GB זה מספיק לי תודה

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by דן איטון,

היי שלום אני סטודנט שמחפש לקנות מחשב חזק שיתאים מצד אחד לסטודנט להנדסת חשמל שמתעסק המון עם תכנות, ומצד שני שיהיה מספיק חזק כדי להפעיל משחקים שאני אוהב כמו : fifa,call of duty,pubg, בטווח מחירים של עד 5000(קצת לחרוג). כלומר מחשב לסטודנט שמתכנת עם קצת משחקים. חשבתי על כמה מחשבים , אבל רציתי לשמוע עצות גם מכם . תודה רבה לכולם.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by adir12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ושאר המשחקים החדשים בעונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200, מסך 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

12. Started by Eagle_,

Hi, I would like to buy new laptop and at the moment i am considering between ThinkPad X300 and Dell E4300. Both are very nice, 13.3" but i can only buy one. From weight, they are more or less equal (1.4kg and 1.8kg). but in the processor speed there is difference (1.2GHz and 2.2GHz or 2.4GHz) does it means that it will take windows twice the time to load at X300, or due to the SSD disk it will be balanced? since this computer i need mostly for work (a bit of matlab and latex). whould would you recommand me? thanks

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  13. האם זה מזיק למחשב או לסוללה אם אני מכניס ומוציא את הסוללה בזמן שהמשב עובד ומחובר לחשמל?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  14. שלום, אני חדש בנושא אך אני צריך עזרה כדי לבנות מחשב טוב, איכותי,שקט אך חזק שיהיה ניתן להריץ עליו כל משחק מחשב גם בעוד שנה ברזולציה גבוהה מאוד ויהיה מהיר ועדכני. אין לי צורך במסך, מקלדת ועכבר. אודה לעזרתכם!! תודה מראש, תומר

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  15. שלום לכולם אשמח לקבל את עזרתכם בבחירת מחשב חדש ללימודים * מטרות המחשב? עבודה גרפית עם תוכנות יעודיות גם בתלת מימד התוכנות הן PHOTO SHOP, RHAINO, 3D MAX, SOLID WORKS * גודל המסך? כמה שיותר גדול לא פחות מ14 אינצ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד ארצה לעבוד ללא חיבור לחשמל כשעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יעזור אם יהיו כניסות של FIREWIRE למצלמה אך לא הכרחי * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? עדיפות שיהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא נאמר לי אני צריכה שבמחשב יהיה כרטיס מסך לא און בורד וכדאי שיהיה הרבה זיכרון ומ…

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  16. שלום לכולם. נתקלתי בקושי למציאת דרייבר לכ.מסך של המחשב הנ"ל. באתר של HP הורדתי את הדרייברים שנחוצים למחשב אך לא הצלחתי להתקין את זה של הכרטיס מסך. כמן כן באיתור השם של הכרטיס בתוכנה Everest home edition נתקלתי במסך ריק ללא שם הכרטיס. מה אפשר לעשות על מנת להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך? בקרוב אעלה תמונה של השגיאה שמתקבלת עם הניסיון להתקין את מה שמצוין באתר של HP. עריכה : הנה השגיאה:

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני רוצה להשקיע על המחשב (ללא מסך) בכסף של 4000 שקל. אני מעדיף מעבד אינטל (בטח i5). ו-8GB זיכרון.. המחשב יהיה למשחקים ופיתוח וקימפולים. איזה מפרט הייתם ממליצים? (רק ב-KSP בבקשה)

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by ofirs44,

שלום לכולם, בשעה טובה קניתי נייד של דל (Dell studio 1555) עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום 64 ביט (ההתקנה נמצאת בכונן D: - recovery) גודל כונן C הוא 290GB ואני רוצה לחלק אותו ל-2 חלקים, לכן אני צריך לפרמט את כונן C ולחלק אותו ע"י כלי החלוקה שבהתקנה. איך ניתן להעלות את ההתקנה שנמצאת בכונן(Recovery)? תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים וסדרות נטו. הוא הולך לשבת בחדר שינה ולפעול רק כאשר נצפה בסרטים ואו סדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 - כאומר- הוא יפעל רק כשנצפה בסדרות, לא יותר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא . רצוי שי…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by PJ,

אהלן. ברשותי מחשב Athlon 3000 , 1 ג'יגה זיכרון וGeforce 6600GT שקניתי לפני שנתיים וקצת בהמלצת הפורום. אני צריך מחשב למשחקים , לא משהו רציני מדי כי אני גם ככה לא משחק כל כך הרבה. עכשיו , לפני המפרט , שאלה קטנה - אתם חושבים שעכשיו זה הזמן הטוב לקנות מחשב ? זאת אומרת , כל הזמן יש טכנולוגיות ומוצרים חדשים ואי אפשר לחכות כל הזמן כמה חודשים עד שטכנולוגיה חדשה תצא כי בסופו של דבר לא קונים כלום , אבל הכותרות בHWZONE כל הזמן מדברות על מעבדים חדשים שבדיוק צריכים לצאת וכל מיני דברים שאין לי מושג לגביהם (לחשוב שלפני 3 שנים כמעט לפני שהתגייסתי הכרתי די טוב את כל מה שהלך בשוק , אבל זה מתקדם מהר מדי). אז ,מה שאני צריך במחשב זה : מעבד -אין לי שמץ של מושג מה הולך היום , המחשב הנוכחי הוא ש…

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by cleric,

אהלן, אין צורך במסך וציוד היקפי, המחשב מיועד לחיבור לטלוויזיית LCD, חובה כרטיס מסך עם יציאת hdmi, מעבר לזה אין בקשות מיוחדות. המחשב ישמש רק לאינטרנט וצפייה בסרטי HD. התקציב עומד על 2000 ש"ח, אם ממש יש צורך אפשר לגלוש קצת יותר, המפרט צריך להיות מחנות אמינה באיזור חיפה\קריות. תודה

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by Dan4,

P3 667 MHZ ASUS PEGASUS 384 MB SDRAM 40 GB WESTERN DUGUTAL 52X32X52 LG מארז פשוט

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מערכת חדשה בתקציב של 4K ורציתי לשאול מה אתם חושבים על המערכת הבאה: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM+Arctic Cooling Freezer 7 Pro Asus P5Q Pro מארז: Raidmax Sagitta + Window Black 2x120MM+1x80 LED NO PSU Arctic Cooling AF12025L 120mmX2 Thermaltake 500W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 WD 250GB SATA II 16MB AAKS Sparkle 9800GTX+ 512MB DDR3 HDMI Retail Edimax Lan Card 10/100 PCI מחיר 4272ש''ח ב-TMS האם המחשב יריץ חלק משחקים כמו Flight Simulator X? הצעות לשיפור יתקבלו בברכה.

24. Started by NDickler,

שלום לכולם, התקנתי windows 7 היו, הוא מאוד מוצא חן בעיניי אבל באתי להוריד דרייברים להאתר של Asus ומצאתי אותם, יש שם רשימה של 20 דברים שאני כמעט בטוח שאני לא צריך אותם - בכל זאת ואני לא רוצה להעמיס עליו דברים שירוצו בהדלקה לכן אם תוכלו להגיד לי מה כדי לי להתקין כדי שאני לא אסתבך ואתקין שטויות בנוסף - אין איזו שהיא רשימה של תוכנות שמתאימות במיוחד לנטבוקים?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by view,

* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט משחקים קלים סרטים * גודל המסך? סביר לא 11 אינץ קטן * משקל רצוי? לא משנה.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות לפחות ? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? תמיד טוב שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מזה אומר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא רק שתהיה אמינה בכל מקרה מצאתי שתי מחשבים.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6247&CatCode=315 או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11199 מה דעתכם עליהם ? תודה !

• 3 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים