ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום המחשב ישמש בעיקר לצפיה בסרטים, האזנה למוסיקה ומדי פעם למשחקים (לא כבדים במיוחד) חלקים שלא צריך לכלול בתקציב - צורב DVD ומסך למחשב (כבר קיימים) רכיבים עליהם אני נעול - זכרון 2GB HD 500 GB קירור פאסיבי לכרטיס מסך... קירור חרישי למעבד הכי חשוב - שיהיה שקט, מבחינתי שיבוא על חשבון הביצועים. תודה אורן.
-
- 14 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הי, המחשב מיועד בעיקר למשחקים. כבר יש לי צורב. אני מבין ש-AMD נותנת יחס עלות ביצועים טוב יותר, האם זה נכון? אני מעדיף חנות באזור המרכז. תודה לכולכם ! תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? - 3500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי - מסך צריך (22 אינץ נראה לי הגיוני), רמקולים לא צריך, מקלדת ועכבר צריך (חוטיים מספיק) צורב לא צריך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב - ראה למעלה 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, - לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב - לא חשוב (1) 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא למערכת הפעלה, כן להרכבה בחנות 9. …
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אשמח לכמה אפשריות של מפרטים ובכמה מהם חורגים מהתקציב עד למקסימום של 3.7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים לודגמא farcry 3, skyrim, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 21.5 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אשמח לייעוץ בבחירת מחשב נייד חדש - לשימושים ביתיים (ללא משחקים כבדים, מקסימום minecraft) אבל הרבה הכנת מצגות ושימוש בגרפיקה/סרטונים תוך כדי, עבודה עם הרבה טאבים במקביל. תודה! מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500 ש"ח, אפשר לחרוג קצת למעלה, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר פאורפוינט, עריכת סרטונים בעורך המונה של מיקרוסופט, עבודה רבה עם כרום, מרובה טאבים פתוחים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 1 Zalman CNPS7000B-Cu 92MM Fan 1 Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 1 Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 2 Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5 1 WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 1 TEAC DV-W516 DVD±R/W/DL x16 Bulk 1 Sony Floppy Drive 1.44 1 ANTEC TX1088AMG Metallic Gray SOHO file server 480Watt 1 Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse 1 Creative Inspire 2500 (2.1) black סה"כ: 6000 שקל המחשב מיועד לגיימר כבד. אשמח לחוות דעתכם.
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן כולם, שבת שלום אני יודע שהמפרט "חונק", אך המחשב הוא לעבודה משרדית נטו, בלי שום קשר למשחקים, אלא Word\אינטרנט (אבל שיהיה מהיר, לאלפיקציות האלו)... אני מעדיף שהחנות תיהיה KSP. - צריך שיהיה צורב דיוידי ומסך LCD (כבר חשבתי על משהו, L1752T 17'' LCD 8ms DVI). אפשר , לשים כ.מסך מובנה - כי ממש המחשב לא מיועד למשחקים, אולי ל mario או משהו -- איך זה? -- אם זה כל כך חשוב, אפשר לחרוג ב100-200 ש"ח לא יותר, העיקר שיספיק לצרכים הנ"ל. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
http://www.planetnana.co.il/tasraf2/Report.htm תגובות.. עלה 6,300 אני יודע שהוא שווה איזה 700 שקל פחות אבל ככה ההורים שלי רוצים
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לדרייברים למחשב HP מדגם dv4000 למערכת הפעלה 7. באתר של hp לא הצלחתי להוריד אותם, וגם מה שיש שם לא תומך במערכת 7. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
זקוק למפרט חלקי רק (לוח אם, מעבד, זכרון וכרטיס מסך) חשבתי כבר על 6300 או d 915 1000 שח gA-945P-S3 570 6300gt oc bfg 550 g.skill 1gb 800mhz 700 artic cooling freezer pro 7 150 יוצא בערך 2300 בנועה או שיש הצעות אחרות
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה(די הרבה למען האמת) ביקשתי עזרה במציאת מפרט מתאים, בסוף מרוב בילבול וחוסר זמן לא קניתי את המחשב, אבל עכשיו אני כבר חייבת לקנות, לא יכולה לדחות יותר, אז אם תוכלו לעזור לי אודה מאוד. אני צריכה מחשב לאינטרנט, משחקים בינוניים(כמו סימס 3 וFALLOU3) ואולי קצת גרפיקה חובבנית(לא 3D). לא מעוניינת בOC(לא רוצה להסתבך עם זה). בחדר שלי די חם בקיץ כך שהקירור צריך ליהיות מספיק טוב, וכמובן רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, אבל זה לא הכי חשוב. אני צריכה שהצורב DVD יוכל לצרוב גם על CD 900MB(כלומר צריבת יתר). התקציב הוא בסביבות 3.5K למחשב(אם אפשרות לחריגה אם זה באמת יהיה שווה את זה) + עד 1K למסך. ראיתי מחשב אחד באייבורי(לא ממש בטוחה אם בכלל כדאי לקנות אצלהם): http://www.…
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בהנחה שאפשר בתקציב כזה, אם לא , תחרגו. המחשב הכי טוב שאפשר לבנות תודה מראש וגם בלי קשר איזה מערכת הפעלה מתקינים על מעבד כזה(windows 64BIT? או מה?)
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
במחשב של סוני VAIO הצלחתי להתקין את כל הדרייברים ולמרות זאת לא היה תקשורת למדפסת, ועכשיו נשרפו היציאות USB יש אחריות על המחשב אבל בסוני טוענים שכיון שהתקנתי מערכת של 32 ביט זה גרם לתקלה ואין אחריות! הייתכן דבר כזה? :s05: בנוסף אמרו בסוני שאי אפשר להתקין מערכת הפעלה ויסטה אולטימט על מחשב שנמכר עם הום פרמיום אפילו אם שניהם 64 ביט
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5-750 2.66 8M LGA115 לוח אם asus P7H55-M PRO זיכרון 4096 MB DDR-3- 1333 MHZ- Kingston דיסק קשיח 500 GB 7200 RPM S-ATA II FSB150 - wd כרטיס מסך GV-R575D5-1GD- gigabyte מארז HEC 7328 DESKTOP ספק HEC-550TE מאוררים תוספת מאווררים למארז כונן צורב DVD X22 - LG כונן פלופי סהכ 3,747
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ASUS P7P55D Intel® Core i5 CPU 760 @ 2.80GH ללא OC בודק אפשרות שדרוג אם מישהו מעוניין - - - תגובה אוחדה: - - - טעיתי בפורום מנהלים תעבירו בקשה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אוקי לאחר שסרקתי את הפורום - קראתי את ההודעות - נכנסתי לאתרים - השוואתי מחירים - הגעתי למסקנה ואני רוצה את העזרה שלכם לפני הקנייה הסופית (אפשר בבקשה למחוק את הנושא הקודם שלי) נתונים ראשוניים שאני עבדתי לפיהם: -מחשב ללא : מסך \ עכבר \ מקדלדת \ רמקולים -ללא OC -זיכרון 2 גיגה -קירור למעבד חובה -לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה - מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה אנשים ממליצים כרטיס מסך מובנה על הלוח אם כשהם ממליצים כרטיס מסך טוב? -כולל הרכבה ובדיקה -המחשב מיועד למשפחה הכוונה : עבודה\שירים\משחקים\תוכנות - קצת מכל דבר - ממוצע ושיעבוד טוב -לוח אם של GIGABYE או ASUS מעבד : AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ¤ 476 לוח אם : GIGABYTE G…
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 אינץ'. לא זוכר מה הרזולוציה. אני מניח שמקסימלית. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בינוניים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר …
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/7vnu6qhx למשחקים בינוניים לכרטיס מסך תקציב גג 550 ש"ח איך ?
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שהציעו לי: Intel® Pentium® Core2 Q6600 850 Intel Professional CPU Cooler for Core2 60 Motherboard ASUS G31 350 DDR2 Hynix 4Gg DUAL CHANNEL (2Gg x 2) 300 HardDisk Hitachi SATA2 500Gg 16mg 350 DVDRW NEC Black DUAL LAYER 120 Profession Black Box with Power Supply 600W 350 Gforce 9800GT 512mg DDR3 של PALIT 750 Monitor Samsung 22" 2253BW 2sec 1:8000 1040 Total 4170 הכול בשקלים, מה דעתכם? המחשב אמור לשמש למשחקים בעיקר, פה ושם אינטרנט ושטויות כרגיל..משחקים אני מתכוון רמה גבוהה-בינונית ככה לא הכי גבוהה. לא מתוכנן OC.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הבא: Processor: Pentium IV LGA-775(new) 1mb Prescott 3.0c Mhz. Motherboard: Intel (prescott-LGA775, PCI EXPRESS x16, AGP 8x, LAN, 6.1 Sorround, Dual DDR, 1394 Firewire, 8 USB, Serial ATA) Sound: On MB. HD: Westren Digital 80GB Serial ATA 8mb Buffer. Floppy: 1.44 Panasonic. Video Card: ASUS New Radeon x600 Pro With PCI EXPRESS 16x 128 DDR. Memmory: Kingston Bundeled 2x256 DDR 400Mhz CD-ROM: Asus 52x Case: 400 Watt with Neon No mouse & Keyboard. No Screen No Windows רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט עצמו וכמה אתם חושבים שהוא יעלה, תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב עד 5000-5500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת) כולל מסך עם עדיפות לדק המחשב יהיה לאינטרנט ומשחקים ואני מתכוון לעשות OC בעתיד, לא משנה על מה המחשב מבוסס AMD או INTEL ותהיה אפשרות לשדרוג צריך שהיה כרטיס מסך טוב וכרטיס טלויזיה פשוט או שאפשר לשלב בנהים וכונן DVD
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש חיה כזו, חדש ונחמד? מעדיף לא HP... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יש לי גיהבייט W566N עכשיו אני נגיד משאיר אותו דלוק מהבוקר ואז בא משחק עליו איזה 4 -5 שעות כל מיני משחקים COD 4 NFS pro street ואז אני בודק את הטמפ' שלו ב EVEREST והא גג 61 - 62 זה הגיוני או שהתוכנה מזייפת..? כי נראה לי שאחרי קריעה של 4 5 שעות זה צריך להיות טיפה יותר גבוה..! תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש, בדקתי דגמים וקצת נאבדתי בדרך. אשמח מאד לעזרתכם בנושא. מחפש נייד קל משקל (ככל שיהיה קל יותר כך יותר טוב, אבל אפשר לחרוג מעט למשקל "בינוני" אם ההבדלים מהותיים מבחינת המפרט) לשימוש שוטף של סטודנט, ללא דגש על תוכנות מיוחדות. תודה רבהההה . מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אזור ה-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש שוטף – לימודים (סטודנט) אינטרנט, Office, מוזיקה, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה המחשב בסלון הפסיק לעבוד. אחרי שעות של התעסקות המסקנה שכנראה הספק הלך וגם ככה מדובר במחשב ישן אז אני מחפש מחשב חדש. הדרישות זה נטו צפייה בסרטי HD. המחשב מחובר לפלזמה בסלון. ציוד נלווה יש הכל. ראיתי את המפרטים המומלצים הבעיה שבחנות שאני קונה יש רק INTEL. יש להם מפרט מוכן רציתי לדעת אם הוא סבבה: [TABLE=class: main] [TR=bgcolor: #DADADA] [TD]מעבד[/TD] [TD]מעבד Intel Pentium G3220 Box[/TD] [TD=width: 20][/TD] [TD=width: 20][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: main] [TR=bgcolor: #DADADA] [TD][/TD] [TD]קרור למעבד[/TD] [TD=width: 520]קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2[/TD] [TD=width: 20][/TD] [TD=width: 20][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: main] [TR=bgcolor: #DADAD…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. סרטים hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג cod וכדומה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.shuter -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך יש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מ1gb 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-