ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת האם באמת הוצעה לי הנחה וגם מה אתם חושבים על המפרטים גם רשום מה הופיע בפרוספקט שהמחיר האמיתי הוא ברור לי שאלה 3 רמות שונות אבל הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכן במיוחד לגבי ה-2 הראשונים 1 Lenovo R60E (UQ1A9IM) Intel® Core Duo2 processor T5500 1.66 GHz 667NHz 15 TFT XGA (1024x768) 2GIGA 512 מקסימוםזיכרון MB 667MHz DDR2 60GB 5400 RPM SATA Intel Graphics Media Accelerator 950 UP TO 128MB DVD-RW/ CD-RW MULTI BERNER Internal 56k V.92 modem + Integrated Intel PRO/1000 Gigabit Ethernet + wi-fi Intel 3945 a/b/g + Bluetooth LI-ION 6-CELL/3hr 2.86 ק"ג WIN XP PRO 4990 שח במקום 5800 מפרט שני: Lenovo R60 (UE1HTIM) Intel® Core Duo2 processor T5500 1.66 GHz 667NHz 15 TFT XGA (1…
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, גרפיקה, עריכות, סאונד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ, Capture One, עבודה עם קבצי RAW, יצירה בcuebase ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? LCD 37 אינצ' 720P * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך ב…
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, וערב טוב. בעיה צצה לי היום ורציתי לדעת אולי אפשר לקבל פה מענה לבעיה במקום ישר לחשוב על ללכת למעבדה. הבעיה היא כזאת - עד אתמול הTV OUT עבד בסדר גמור, היום לקחתי את המחשב לחבר ורציתי להתחבר לפלסמה שלו, כדי לראות קצת פריסון ברייק (אחלה פרק דרך אגב.. מי שלא ראה אז שיראה ;D ) והכל שחור לבן על המסך :'( הבעיה היא שזה ממשיך ?#@#@$ גם עכשיו שאני בבית חיברתי את המחשב לשני מסכים שונים וזה ככה. ניסיתי להעביר לסוג אות שונה וזה גם לא עוזר. זהו נדפק לי הTV OUT? יש מצב שזה בכבל? אני משתמש בכבל ישן שסופק לי בזמנו עם GF 6600. תודה לכולם. מקווה שהבעיה תפתר במהרה. יאלה מכבי!!
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
צריך: מארז ,HTPC , חרישי. מסוגל להריץ משחק כמו SIMS-2 בקלות. צורב DVD. כרטיס קול + רמקולים סבירים רצוי קטנים/דקים - לסרטים וקצת מוזיקה כניסת וידיאו - כדי לצפות ממכשיר וידיאו ישן לא צריך: מסך כרטיס PVR (ישמש בעיקר לצפייה בDVD + DIVX + מכשיר וידיאו) יציאת וידיאו (כרגע נצפה במסך מחשב. בעתיד נרצה מקרן) זכרון מעל 512MB - נשדרג אם יהיה צורך דיסק מעל 80GB - כנ"ל שלט רחוק - אבל שיהיה אפשר להוסיף בעתיד בתודה מראש למייעצים.
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לסטודנט להנדסת חשמל שהשימושים העיקריים שלו הם שימוש ביתי (אופיס, אינטרנט), קצת ללימודים (MathLab) ואולי קצת תוכנות גריפיקה אבל זה יחסית שולי (רק לעריכת תמונות בסיסית). אני אשמח למפרט שיתאים לצרכים שלו כאשר התקציב הוא 3500 ש"ח כולל מערכת הפעלה ומסך. אם OC יעזור לשפר ביצועים בגלל התקציב הנמוך אני אעשה זאת.
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נייד לצרכי עבודה באוניברסיטה וגם בבית - צרכים די אלמנטריים אבל המקלדת חייבת להיות מעולה היות ובעיקר אשב ואכתוב. ב memroy4less מציעים את המחשב הנ"ל במחיר של כ- 5,000 ש"ח והייתי שמח לחוות דעת לפני שאני משקיע סכום כל כך גדול (עבורי): http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTDLE6400N&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0 כדאי לציין שאני רוצה Latitude בגלל שהבנתי שהוא מחשב אמין מאוד אך גם קל יחסית - אני צריך מחשב שלא אצטרך להחליף לפחות כמה שנים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים, גלישה, שיתוף קצבים. אין צורך ב: 1. כרטיס מסך (יועבר אליו NVIDIA 8800GT שיושב על המחשב הישן אך כמובן שבעתיד יהיה צורך לשדרג) 2. כונן אופטי 3. ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים) *דגש על עיצוב פשוט פרקטי, אין צורך במשהו מדהים. *אין כוונה לבצע OC *חשוב שיהיה שקט כמה שאלות (חדש בתחום): 1. מהם ההבדלים המהותיים בין סדרת ה-E לבין מעבד בעל 2 ליבות כפולות? (יחס תועלת עלות) 2. עד כמה חשובה פונקציית NCQ בכונן הקשיח במחשב המיועד למשחקים? 3. במידה ואין תכנון לOC בעתיד האם יש טעם במעבד כגון EP45, אם לא אז מה מומלץ ולמה? 4. חברות מומלצות לזכרון פנימי? 5. האם יש צורך בקירור נוסף למעבד (כמו שציינתי אין תכנון לOC)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב. מחפש מחשב שישמש אותי לפחות ל3 השנים הקרובות. דרישות: הדברים הרגילים - אופיס, אינטרנט וגם בהמשך כלים לתכנות. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 (כולל מסך) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כרגע עבודה משרדית. בהמשך גם תכנות, לא יודע כרגע איזה תוכנות בדיוק... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, אפשרות לרמקולים. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? המחשב נמצא בחדר אבל אין לי כוונה להשאיר אותו דולק בלילה. הייתי אומר 6. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל…
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מפרט לחבר רצוי ספק ליברטי (מודולריות חשובה) ומארז יפה (אפולו?) אפשר לחכות עם הקנייה שבועיים... כולל OC (למה לא?)
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הי חברים. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג את המכונה הקיימת שלי (מפרט מחשב שאתם יכולים לראות כאן בצד ימין). אז מה אפשר לשדרג (ולא להחליף לגמרי) כדי להגיע למכונת משחקים מכובדת במנוחים של היום? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. STARCRAFT 2, DIABLO 3,RPG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כרגע מסך 19 אינץ עם רזולציה מקסימלית 1024X1280. אני מתלבט אם לקנות מסך חדש על חשבון התקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם על שיפור ההצעההנ"ל מזיגזג 2000. מה שמעניין אותי זה: 1. אמינות הרכיבים והתאמתם זה לזה (בדגש על לוח אם + זיכרון איכותי). 2. יחס עלות תועלת 3. חנות שעושה בדיקות מקיפות לפני מסירה ללקוח. מצ"ב מפרט לדגומה: Intel Pentium Dual Core - 2.8GHz 2MB cache E6300 1066 - LGA775 - tray http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5027 כמות: 1 מחיר: 399 ש"ח DFI BI P45-T2S Elite Intel P45 - (P45) - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10620 כמות: 1 מחיר: 539 ש"ח kingston Hyper X 2GB 1066MHz DDR2 Non-ECC (2x1) CL5 (5-5-5-15) DIMM http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11654 כמות: 1 מחיר: 27…
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אשמח לסיוע מכם לגבי מפרט מחשב לשימוש תיכנותי ולגיימרים. אני ארכוש את המחשב בעוד מספר ימים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של מאתיים ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio,VMware וכו' (תדירות של פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Starcraft 2, Dirt 3, Left4Dead2 וכל מה שיוצא בי…
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב5.5K +/- עם ציוד היקיפי כולל עכבר + מקלדת , מסך מעד INTEL בלבד (אין לי מושג למה) כ.מסך לא משנה איזו חברה למטרת משחקים (לא יותר מדי כך שהוא לא חייב להיות הכי חזק שאפשר) ועבודה הייתי רוצה אחד עם מסך 17'' ואחד עם איזה 19 או אפילו 21 (בשני המקרים האחרונים ניתן לחרוג מהמסגרת בסביבות ה1000+/- ). תודה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לסטודנטית. היא בעיקר תשתמש בו לסכם בשיעורים ולגלוש באינטרנט. חשוב שהיא תוכל להסתכל במסך לאורך זמן ארוך יחסית (כמה שעות) ותוכל להקליד בקלות ובנוחות. ההתלבטות העיקרית היא האם לקחת מסך 12 אינץ' או 10 אינץ' - לכאורה נראה שה10 אינץ' גם מאמץ את העיניים יותר מדיי וגם המקלדת קצת קטנה, יש פה מישהו שיכול להפריך/לאמת חששות אלה? אשמח לשמוע המלצות לשני גדלי המסכים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום... אני צריך בבקשה עזרה עם הרכבת מחשב בכ3000 שקל עם מסך 17 אינץ' של סמסונג רצוי בבקשה בKSP המחשב הוא בשביל לימודים ולא משחקים. תודה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי. ידידה טובה שלי רוצה להשתדרג. היא כרגע עובדת עם Inspiron 1545. יש לה אפשרות להחליף אותו והיא רוצה הצעה טובה. חשבתי להציע לה את Dell Vostro 3450 - 2410m שראיתי אותו מומלץ פה כמה פעמים http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm או את Dell Inspiron n5110 - n2410M שמראה נתונים גם טובים. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-n2410m.htm הדברים החשובים לה מלבד ביצועים כמובן, הוא המשקל וגודל המסך. יש לה מערכת הפעלה משלה (win7) אז נראה לי שגם על זה אפשר לוותר. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק עם חיבור IDE
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
התקציב שלי הולך יותר לכיוון ה 2000 ש"ח, אבל יכול לחרוג קצת למעלה. המחשב אמור פחות או יותר רק להריץ אופיס ודומותיה, לשימושי גלישה באינטרנט ואולי קצת הרצת סרטים... עברתי ובדקתי באתרים שונים ובחנויות שונות, אבל אני אובד עצות בגלל הכמות האדירה של החלקים במחירים נמוכים, אז אודה לעזרתם של אלה שמבינים קצת יותר ויכולים להמליץ לי על דרך בכל זאת לקבל מוצר סביר במחיר כל כך נמוך. שכחתי לציין... המפרט אמור לכלול גם מסך, אז אני אשמח להמלצות גם בתחום הזה. סבתא יושבת לי על הראש, אז אני אשמח לתגובות מהירות :-\ תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי , אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות 3080RTX או 6800XT ? המערכת שלי: I7 8700K 16GB 3200 Z370 AROUS ULTRA GAMING ספק לא זוכר בדיוק אבל אם צריך יוחלף כרגע עם כרטיס מסך ישן SAPPHIRE R9 290X TRI-X מסך AROUS FI27Q 165hz מצד אחד ה AMD קורץ בגלל ה 16GB ומצד שני ה NVIDIA קורץ ממעבר לירוקים. פפפפלללללייייייזזזזזזזז תעזרו לי לגבש דעה.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
המליצו לי על המחשב שבכותרת (מפרט למטה) אנא תנו תגובה לכך, ו/או המליצו על מחשב מצאים יותר עבורי (ראו תיאור הצרכים למטה) מטרות המחשב הן עבודה משרדית באופיס, הכנת מצגות (לפעמים עם לא מעט תמונות) כעת מעוניין בגודל מסך 14 אינצ'. הסיבה היא - נוחות בנסיעות והורדת משקל זמן סוללה ארוך יהיה כמובן רצוי. גודל מינימלי של כונן קשיח - לא קריטי אבל קרוב ל 150 גיגה יהיה נוח צורב DVD - חשוב לי כיום יש לי LG LM50 משנת 2004. אני מאוד מרוצה ממנו, והתרגלתי למשל לפאד הצבעה של סינופטיקס. הייתי רוצה לשפר את איכות הקירור (שלי מתחמם מאוד באיזור הסוללה) כמו כן, אני רוצה להישאר ב WinXP מודה לכולם על הסיוע. General Platform Technology: Intel Centrino 2 System Type: Notebook Built-in Devices: Wirel…
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך הצעת מחיר למחשב בנפרד ולמסך בנפרד... חייב מ http://www.tms.co.il אז ככה: מחשב לא כולל מארז וכונן (כי יש לי מארז טוב בחתימה, וכונן מהמחשב שלי) תקציב עד 3500 חשבתי על מחשב כזה (אני הרבה זמן כבר לא בתחום אני לא כל כך מכיר את הדגמים החדשים): http://tms.co.il/preview/spec/g5w9hzx3 או http://tms.co.il/preview/spec/zjlkqr3x מה דעתכם? לגבי הכרטיסי מסך מה עדיף את זה או את ה 4870 או כל כרטיס אחר? אני כבר הרבה זמן לא עוקב... ובין המעבדים יש הפרשים של 20 שקל מאחד לאחד מה עדיף מביניהם? מסך LCD 22 - 23 אינץ רחב עדיפות לסמסונג עד 1050 את זה אתם תציעו כי אני לא מבין בזה... גם מ TMS בבקשה. תודה רבה לעוזרים מראש =]
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מסך 17 אינצ' תקציב 3000 חריגה 3100 ציוד היקפי לא צריך גר בבאר שבע משחקים כמו פרוטוטיפ וGTA SAMP אני רוצה + שיהיה 4 ג'יגה ראם ומעבד 4 ליבות לא צריך OC צריך מחשב שיריץ מלא תוכנות כמו שאני רוהב בלי ליפול + שגם יוכל להיות טוב למשחקים זה מה שהציעו לי מוכן ב KSP core 2 qued q8400 1333MHZ s 775 4 MB Tray כרטיס מסך zotac 9600gt synergy 1gb gddr3 dx10 hdtv dvi pci-e לוח אם : gigabyte ep45-ud3l s775 c2q 1600 MHZ INTEL P45 DDR 2 1066 PCI-E 2.0 מאווררים וגופי קירור [14:01:31] ZzLiorXx: generic cpu cooler for s775 זכרונות ddr 2 800mhz 2gb kingston value אם אני יוסיף 150 שקל יהיה 4 ג'יגה ואני יוסיף.. צורבים lg dvd +-rw gh22ns x22 blach sata כרטיס קול on board 7.1 chennel audio ספק כו…
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את ה Acer Aspire 5930G מפרט: Model 733G25M CPU Intel® Core 2 Duo Processor P7350, 2.0GHz,3MB L2 Cache,1066MHz FSB Memory 3072 (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB HD 250 GB (5400 rpm) Display 15.4'' WXGA high-brightness 1280x800 GPU Nvidia Geforce 9600 GT 512MB DDR3 Optical Device DVD Super Multi Dual Layer Wireless Intel® PRO/Wireless 3945ABG BlueTooth Yes, BLUETooth 2.0 Webcam Yes, Acer Cristal Eye Orbicam Card Reader 5-in-1 SD, MMC, MS, MS PRO, OS Genuine Windows Vista Home Premium Weight 2.75 kg Battery 6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery Warran…
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-