ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
אודה לכל העוזרים בנוסף שאלה - יש עכשיו הנחות סטודנט על MAC אם אני קונה באילת +הנחת סטודנט ההפרש במחיר לא משמעותי לי האם כדאי לי את הדגם הבא? (יודעת שהמסך מבריק). http://store.idigital.co.il/mac/macbookair/macbook-air-13-3-128gb-md760hb-b דרישות המחשב: * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך 14" מסך מאט * רזולוציית המסך, אסתפק בסטנדרט. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט * משקל רצוי נמוך עד כמה שאפשר המחשב זז ממקום למקום. * זמן סוללה סטנדרטי יספיק. חשוב הטענה מהירה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות רצוי eSATA אם אין גם זה בסדר. * Bluetooth לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - אשמח ל, SSD אם לא אז מהירות של 5400 לפחות. * כונן אופטי -כן. אבל אוכל לה…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אם אני יכול לחסוך 500 ש"ח+- ברכישת מעבד וזיכרון ראם דרך אמאזון לעומת חנות מקומית , שווה לוותר על האחריות הניתנת ברכישה בחנות מקומית ? http://www.amazon.com/gp/product/B00J8E910Y/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER http://www.amazon.com/gp/product/B00KPRWAX8/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש חבילת קונקטורים DC של כל מיני סוגים מכל מיני דגמים של מחשבים, עד היום אני קניתי מהאינטרנט רק בבודדים לא מצאתי חבילות שיש בהם אוסף שמכיל כמה סוגים... האם מישהו מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
1.אפשר להפעיל את המחשב הנייד כמו רגיל נגיד לא לכבות אותו וכאלה או שמומלץ שלא? 2.יש לי מצלמה מובנת ואני לא מצליח להפעיל אותה זה אומר לי שיש כבר תוכנה שמשתמשת בה יכול להיות שהיא לא מתאימה לויסטה? תודה יואב
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
תקציב: 2000-2500 ש"ח, אין אפשרות לחריגה. בלי ציוד היקפי. יש לי מסך LCD 19, לא רחב, לא HD. (אז לא נראלי שחשוב להשקיע ביציאות HDMI, למרות שלא יזיק..) לא מעוניין בOC. נועד לתכנות ובעיקר להרצת משחקים כבדים. אם אפשר מארז לא מכוער, אבל לא יותר מ200 ש"ח. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
איזור קניה בארץ אזור השרון /מרכז בתשלומים 2200שח חריגה 100 שח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך?לא הכי קטן בינוני * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?USB X2 UBH ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נראה לי אולי עדיף שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף מחברה מובילה בתחום מערכת הפעלה וינדוס 7 הערות נוספות שיהיה שקט מהיר ליבה כפולה זיכרן גדול
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרה להרכיב מחשב גיימינג ללא OC . יש לי מסך דל 24 אינטש וצורב ודיסקים קשיחים . מבקש רק לוח,מעבד ,זכרון כ. מסך ומארז . רוצה מעבד של אינטל בלבד וכרטיס מסך של NVIDIA בלבד. מכוון בינתיים ל GTX480. מתלבט ולא מבין מה לבחור בין I7 ל I5 ובין הלוחות השונים. כיום עובד עם WIN7 32 ביט. ואם תגידו שעדיף לעבור ל64 עם יותר זכרון זה גם בא בחשבון. כמו שאמרתי השימוש העיקרי הוא משחקים וגלישה באינ'. התקציב 4500 ש"ח והוא גמיש אבל חייב להיות מושכל. תודה מראש מנו
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתחיל השנה את לימודיי בפקולטה לחקלאות ולכן הלפטופ שאצטרך צריך להיות פשוט ועמיד לתקופה של 3 שנים לפחות. ההתלבטות שלי היא בין שני דגמים עיקריים- https://www.pc365.co.il/product-16253-Lenovo_ThinkPad_E480_20KN001QIV_יבואן_רשמי_במלאי http://www.dell.com/si/business/p/vostro-14-5471-laptop/pd ידוע שלדל יש 3 שנים אחריות ואחריות ממש טובה לפי מה ששמעתי, מצד שני הרבה ממליצים על thinkpad ועל איכות הבניה שלו, לא ידוע לי לגבי האחריות של ibm. אשמח להארות והערות! תודה.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קיבלתי את ההצעת מפרט הבאה LATITUDE E6500 INTEL CORE 2 DUO P8400 2.26 GHZ DISPLAY : 15.4IN WIDESCREEN WUXGA (1920X1400) Memory : 2048MB (1x2048) 800MHz 200GB (7200RPM) Primary 6-cell 54W/HR LI-ION יד שנייה ב 3300 ש"ח משתלם? יש איזו בעיה במפרט?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כמובן שאני לא מצפה למכונת מישחקים אבל אני אשמח אם ניתן יהי לשים כרטיס מסך יחסית טוב. יש אפשרות לחריגה ב100-200 ש"ח. ללא ציוד הקפי. תודה!
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5500 - 4500 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, צפיה בסרטים, הורדות ווירטואליזציה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 22 אינץ' 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין לי צורך בכונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חשוב לי שהחלקים יהיו איכותיים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של …
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אשמח לשמע תגובות על הנושא אני עומד לקנות מחשב בסביבות ה6000 שקל וצריך עזרה מחפש משהו למשחקים (לא רוצה HP).
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה ההמלצה, מחפש מחשב שיהיה 13 או 12 אינץ', מה שהכי חשוב לי זה שהוא לא ישקול יותר מדי, שיהיה אפשר להתנייד איתו, מבחינת התקציב אפשר לחרוג עד ל-4 השאלה אם צריך... השימושים יהיו בעיקר אופיס ואינטרנט אך תמיד יהיה נחמד אם הוא יצליח להריץ סרט באיכות HD ... תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי. צריך מפרט למחשב שיתפקד כשרת. יעבוד על המחשב עומס 24 שעות. הדבר הכי הכי חשוב כאן זה יציבות, צריך חומרה שתיהיה יציבה בעיקר, רק אחר כך ביצועיים. מן הסתם אין צורך במסך, או בכל הקטע גרפי, סאונד וכו'. אין גם צורך במארז, כבר יש לי משהו מוכן. תקציב עד 5000 ש"ח. תודה מראש, להתראות.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימוש סטנדרטי לסטודנט - אופיס,אינטרנט, מדי פעם צפייה בסדרות (חשיבות משנית) * גודל המסך?14-15.6" * משקל רצוי?רצוי עד 2 ק"ג, בכל מקרה לא יותר מ-2.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא יודע מהו הזמן המדויק שידרש ממנו, שימוש ביום לימודים מלא שבחלקו תתכן גישה לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה, , USB3 רצוי, ESATA לא חובה. * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD מינימום 300 ג"ב אך רצוי 500 ג"ב * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?אם לא נכנס אז לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?כן. חברה טובה :-) אם יש אפשרות לרגת לכיוון ה-2500 ש"ח - יתקבל ב…
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אהלן, הגעתי לדיל דיי משתלם בחנות mardanit , אני יודע שרובכם לא קונים ממנה אבל אחרי שלושה מחשבים שנקנו שם שלא עשו שום בעיה אני ממשיך את הרצף. קצת קשה לי לתת הרבה פרטים כי מערכת המחשוב של החנות בדיוק נפלה וקיבלתי פרטים על דף בלי יותר מדי פירוט אבל זה המפרט בכללי : מעבד - > Intel Core2Duo 2.33GHz E6550 לוח אם -> ASUS P5K \ Gigabyte P35-DS3R זכרונות -> Twinmos DDR2 1Gb 800MHz * 2 כרטיס מסך -> GeForce FX 8800GT PCX 512Mb ד.קשיח -> SAMSUNG\Seagate 250Gb S-ATA2 7200rpm 8mb מארז -> ANTEC- EzCOOL H550B ATX 450W 120MM Active PFC + True.p צורב -> LG DVD -\+RW S-ATA * 18 מסך -> LG 19" 5ms סה"כ למוזמן שטרות : 4565 ש"ח מה דעתכם ? המארז ניתן לשינוי למארזי HEC ללא…
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי מחשבים ניידים שניהם מחברת asus מסדרת הrog strix וההבדל היחידי הוא הכוננים הקשיחים שניהם 1TB עם SSD. אבל אחד הוא עם 5400 rpm עם 256 SSD, ואחד עם 7200 ו 128 SSD. עדיף לי להשקיע במהירות בכונן המרכזי או עוד מקום בSSD? אני ישמח לדעות ויתרונות וחסרונות לכל אחד.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב נייד Asus Eee PC 1005HA N280 NetBook . מתלבט האם להוסיף 200 ש"ח עבור מע' הפעלה WIN 7. המחשב ישמש לעבודה שוטפת הכוללת בעיקר הכנת מצגות והקרנתן, הקרנת סרטים, אינטרנט, קצת אופיס, שימוש בכל מיני תוכנות יעודיות קטנות שמשמשות אותי להוראה. בנוסף - רוצה לחבר אותו לרשת הביתית, בה יש מחשב נייח חדש עליו רצות גם ויסטה וגם XP HOME, ומחשב נייד (טרנטע) עליו מותקן XP PRO. מה דעתכם, מה יכול להוסיף לי שדרוג מע' ההפעלה!?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט משחקים כבדים-בינוניים, צפיה בסרטים * גודל המסך?15.4 Full HD * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB eSATA VGA HDMI * בלוטות?מה זה?? * גודל מינימלי של כונן קשיח?7,200 סל"ד 500GB * צורב DVD?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום, דרוש לי מפרט בתקציב סביר של עד 2K ללא מסך וציוד הקפי, המחשב מיועד לעבודת אוטוקאד בעיקר וקצת אופיס, העדפה ללוח אסוס עם מעבד מרובע AMD כלשהו ושני סטיקים של זכרון, האוטוקאד בגרסה 2012 32bit אבל אני מעדיף מערכת 64bit, השאלות: 1. יש תמיכה במערכת של 64 בתוכנות של 32? 2. מה מתאים למה מבחינת לוח, מעבד וזיכרון? 3. להשקיע במארז וקירור? לדעתי השימוש לא כל כך מצדיק ויהיה חיבור ל ups בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא יודע איך בדיוק מציגים פה בעיות אבל אני אנסה.. יש לי מחשב נייד חדש של FUJITSU עם מערכת הפעלה ויסטה בייסיק. שאני רוצה לצרוב דיסק רגיל (שירים למשל) הוא צורב לי בלי בעיות דרך המדייה פלייר. אבל שאני רוצה לצרוב דיסק DVD דרך תוכנה של צריבת DVD בדיסק שנוצר לא מצליח לפעול לי בשום DVD... בנוסף, הוא מבקש ממני דיי הרבה לאתחל את הכונן (של הדיסקים). מזה אומר? האם זה קשור? ובכלל אי אפשר לאתחל את הכונן הזה.. איך אני יוכל סופסוף לצרוב דיסקים של DVD?! בבקשה תושיעו אותי חח.. ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להרכיב מפרט חזק למחשב שיריץ משחקים כמו שצריך. ואני צריך את עזרתכם... אני די חדש בכל העסק... אבל הסתכלתי קצת באינטרנט ואני יודע פחות או יותר מה אני רוצה... אני ארשום כאן על מה אני פחות או יותר חשבתי... אך כל הצעה לשיפור/שינוי תתקבל בברכה... ואשמח אם מישהו יוכל להרכיב את המפרט כולל מחירים והכל כמו שראיתי בהודעות אחרות. קודם כל דבר חשוב מאוד!!! המחשב מיועד להרצת משחקים כבדים ברזולוציות גבוהות! ושיחזיק משחקים טוב איזה שנה שנתיים אם אפשר. התקציב 4000 שקל אפשר לחרוג קצת ואין צורך בדברים הבאים: מסך, מקלדת, עכבר כוננים קשיחים או כונני דיסקים, יש לי את אלו כבר מהמחשב הישן ואני פשוט יעביר. אז פשוט אל תכניסו אותם למפרט בכלל, אז אם אפשר בבקשה להתמקד יותר במעבד, …
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכם ברשותי מחשב HP DV6870 עם יציאת HDMI.החיבור למסך עם כבל מתאים הצליח אבל משום מה הרזולוציה מוגבלת ל1280*800 בילבד למרות שהמסך תומך בFULL HD האם המגבלה היא בכרטיס המסך?יש לי אפשרות לשנות את הרזולוציה אבל היא לא מתקבלת.כרטיס המסך הוא 8400 של NVIDIA תודה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
צפו לשינויים בתקציב. אוקי, כעקרון המחשב נועד למוזיקה, והוא ישמש למישהו שלא ממש מבין במחשבים, שכמעט ולא משחק משחקי מחשב, רק משחקים קלים (W2) מדי פעם לפעם. המחשב ישב בסלון, כך שהוא צריך להיות שקט ויחסית קטן (לא HTPC, אבל קטן). בלי כרטיס מסך מובנה, ומאוד רצוי מעבד כפול ליבה. כעקרון חשבתי על זה : A64 X2 3800 Dual Core AM2 | 985 nis | http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5415sku=ADA3800CUBOX&affiliate=zap DFI INFINITY ULTRAII-M2 AM2 | 650 nis | http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5639 TWINMOS 256MB DDR2 533MHz CL3,4,5 PC4300*2 | 240 nis | http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1494 HIS X300SE 128MB PCI express DVI + TVOUT | 299 nis | htt…
-
- 11 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לחוות דעת על המחשב הבא. השימוש הינו ללימודי הנדסה אזרחית, ועיסוקים שוטפים כמו אינטרנט, סרטים ואופיס. אין צורך בציוד נלווה או התקנות מיוחדות אלא רק במחשב עצמו. נדרש לשרת אותי למעלה משלוש שנים ולכן נדרש מפרט שיעמוד בכך. אשמח לדעתכם בנוגע למחשב הבא: Lenovo v510 מסך 14' Core i7 16g ram 512ssd Intel HD 620 המחשב הנ''ל הוצע לי במחיר 3.5k, אשמח לדעת האם המחיר הינו סביר והאם המחשב יעמוד בדרישותיי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-