ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב בן 4 שנים, וברצוני לשדרג אותו על מנת שיתאים למשחקים כבדים, כדוגמת GTA החדש. השימוש העיקרי שלי בו הוא צפייה בתכני HD, אבל מידי פעם גם משחקים. בעיקרון, עדיין לא החלטתי האם לשדרג את מה שקיים או לקנות חדש, בשביל זה בעצם אני פותח את הטראד על מנת לקבל ייעוץ ממכם. להלן המפרט שיש לי כרגע: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz 8 GB ראם לוח אם INTEL DP55WB כרטיס מסך 9800GT עם 1 GB ראם ספק כח OCZ 600W -- 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במיד…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, לרגל בת המצווה של האחיינית שלי היא ביקשה במקום מסיבה מחשב נייד. אשמח לעזרתכם בבחירתו. התקציב - עד 3,000 ש"ח. דרישות: משקל - עד 3 ק"ג (למעשה 3 ק"ג זה אידיאלי, ככה היא תצליח להרים אותו והאחים הקטנים שלה לא). שימושים - לימודים, מוזיקה, סרטים, שיתוף קבצים (ולכן נפח כונן גבוה) ומשחקים בסיסיים מאד (ממש בסיסיים, לפי דעתי אולי אפילו אפשר להתעלם מהשימוש הזה, רוב המחשבים יתאימו בקטע הזה). גודל מסך - שיהיה נוח לראות בו סרטים (כי יעדיפו לא לחבר לטלוויזיה). כונן קשיח - לפחות 250GB (עדיף יותר), אם כי תמיד היא יכולה לקנות כונן חיצוני. כעיקרון המחשב לא יצא מהבית אז זמן סוללה לא ממש עקרוני. שיהיה צורב DVD (זה לא סטנדרטי כבר?). חשובה האמינות. כמו כן כדאי (אם אפשרי) שהמחשב יהיה…
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ערב טוב, מעוניין לקנות מחשב ( רק המחשב עצמו,ללא ציוד נלווה - יש מסך,רמקולים וכו'.) בתקציב בין 3.5ל 4 למסך 22" המחשב יהיה למשחקים נטו - Skyrim,MW3,בלהבלה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני משחק הרבה בתחרויות עולמיות ונורא חשוב לי שהמשחק ייפעל כמה שיותר חלק. מדובר בCOD CS:GO ולפעמים יוצא לי לשחק בכל מיני משחקים חדשים בשביל הכיף. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ציינתי מעל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גר…
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב ללא ציוד הקפי לטובת עריכת/יצירת מוזיקה עם תוכנת Qbase התקציב הוא מקסימום 4000 ש"ח חשוב מאוד שיהיה כרטיס קול ברמה, וספק איכותי. תודה
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מנסה להרכיב מחשב לחבר ב3500 ש"ח. הדרישות שעליתי עליהם עד כה: לוח-אם צריך להיות NF3 ולא NF4 בגלל QBASE. הכרטיס קול יקנה בשלב מאוחר יותר אז הוא לא חלק מהסכום. (אבל צריך אחד פשוט על הלוח אם) לגבי כ. מסך - צריכים לרוץ עליו משחקים מהדור הישן (יחסית) כמו HITMAN ושות' לא משהוא מפוצץ. יש למישהוא המלצה?
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
המחירים אותם מחירים http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2223&catId=3 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2100&catId=3 ברור שהN4030 המפרט שלו יותר טוב,השאלה היא כמה זה מורגש? יש לו 5400RPM בדיסק קשיח לעומת 7200 של הN3010,כמה זה מורגש? ושאלה אחרונה,כמה הכרטיס מסך הלא מובנה שיש ב4030 טוב יותר,והאם הוא יגרום למשך סוללה קצר יותר?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד 12" במשקל נמוך. המחשב ישמש נטו לעבודה משרדית, אופיס אינטרנט ותוכנות קלות נוספות. לא יותקנו משחקים או תוכנות עריכה כמובן, ואין צורך בשלל יציאות שאין בהם שימוש. גם אין חובה בכונן DVD. מה שכן חשוב שיהיה קל, בנוי היטב (IBM THINKPAD?) ונוח לעבודה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
תקציב=2500 ש"ח מטרות=משחקים ואינטרנט בלבד. הערות=אין צורך במקלדת עכבר ופלופי, יש צורך בצורך די וי די. אני קונה מקי אס פי או אייבורי ועדיפות לקומפיוקייס במארז תודה לעוזרים עריכה: הארד דיסק של 160gb.
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5500, אם אפשר בפחות כמובן עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת מכונות וירטואליות במקביל, פיתוח תוכנה (בעיקר Web, DB, Python). לא משחק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח להמלצה על עכבר / מקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, SSD של 512 GB שייצטרף לאחד נוסף. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה(די הרבה למען האמת) ביקשתי עזרה במציאת מפרט מתאים, בסוף מרוב בילבול וחוסר זמן לא קניתי את המחשב, אבל עכשיו אני כבר חייבת לקנות, לא יכולה לדחות יותר, אז אם תוכלו לעזור לי אודה מאוד. אני צריכה מחשב לאינטרנט, משחקים בינוניים(כמו סימס 3 וFALLOU3) ואולי קצת גרפיקה חובבנית(לא 3D). לא מעוניינת בOC(לא רוצה להסתבך עם זה). בחדר שלי די חם בקיץ כך שהקירור צריך ליהיות מספיק טוב, וכמובן רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, אבל זה לא הכי חשוב. אני צריכה שהצורב DVD יוכל לצרוב גם על CD 900MB(כלומר צריבת יתר). התקציב הוא בסביבות 3.5K למחשב(אם אפשרות לחריגה אם זה באמת יהיה שווה את זה) + עד 1K למסך. ראיתי מחשב אחד באייבורי(לא ממש בטוחה אם בכלל כדאי לקנות אצלהם): http://www.…
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים מחשב במחיר וגודל (וביצועים) של נטבוק אבל עם מסך מגע שניתן לכתוב עליו? אם אין עדיין דבר כזה אתם יודעים אם ומתי אמור לצאת?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למפרט משחקים לא כולל מעבד שיש לי כבר q9550 לא כולל מסך - כרגע משתמש בשני מסכי samsung syncmaster 172t 17" לא כולל ציוד היקפי לא כולל מארז - יש לי CM690 מה שנשאר: לוח ראשי - עדיפות ל gigabyte זיכרון - 4 gb ספק מתח - שיחזיק את המערכת יציב דיסק קשיח - 500GB וכרטיס מסך - אני מתלבט בין 4850 ל 4870 (או שיש הצעות אחרות?) המערכת צריכה להחזיק משחקים ברמת גרפיקה גבוהה + לכמה שנים הקרובות (הכיוון הכללי נכון לעכשיו זה מערכת ל FARCRY2) אז גם אם המסכים שלי עכשיו לא מצריכים 4870, אני רוצה להשאיר אופציות שדרוג ואוליי אפילו CF. המערכת לא צפויה לעבור OC כלשהו אבל ניתן להציע קירור מעבד אם נכנס בתקציב. תודה
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש להחליף את הנייד שלי (שלא ממש עומד בעומס) במחשב נייח חזק שניתן יהיה לעבוד עליו בקלות עם תוכנות גרפיות במקביל (אילוסטריטור,פוטושופ ו3D-MAX) אפשרות לצפייה בסרטים, ויחסית שקט. כמו כן אני מתכנת גם לפלאפון ככה שאני צריך שהוא יריץ אמולטור של אנדרואיד יחסית בקלות. המחשב אמור לשמש אותי בשנים הקרובות ככה שהייתי שמח שיהיה לי יציאה של USB3 לדוגמא (אם יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע) יש לי מסך - HORIZON ( H-W2005S12-D 20.1 TFT-LCD הייתי שמח לדעת אם המסך הזה הוא מסך טוב לעבודה או שרצוי להחליף גם אותו. תכלס אני די אהבתי לעבוד עם מסך מפוצל (לפטופ+המסך שציינתי) ולכן הייתי מעדיף לכלול גם מסך במפרט (במידה והמסך שלי טוב אז אני אשמח למסך משני יחסית פשוט, במידה והוא בי…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מחשב ללא מסך ,מקלדת ועכבר בין 4000 ל4500 ש"ח.כמה שיותר שקט - יותר טוב. האם צריך שיפורים? Intel Core 2 Duo Processor E6750 2.66GHz 1333MHz 4MB LGA775 Tray ¤949 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=483 Arctic - Cooling Alpine 7 Pro Cooler LGA775 ¤59 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1015 GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤610 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=951 BFG NVIDIA GeForce 8600 GT OC2 512MB PCIe with ThermoIntelligence ¤580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=846 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤565 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 Arctic - Cooling Alpine 7 Pro Cooler LGA775 ¤59 http:/…
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הי, אני מתחיל לימודים שנה הבאה ואני צריך המלצה לאיזה מחשב נייד טוב שאני אוכל להעזר בו. בעקרון המחשב יהיה בשביל לימודים, זאת אומרת שרוב העבודה שלי איתו תהיה על אופיס, אבל אני גם רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ משחק או שניים... מחיר זה פחות בעיה בשבילי כי ככל הנראה אני קונה אותו בארה"ב, ככה שכבר יש ירידה של איזה 5000 ש"ח... אני גם מעדיף מחשב לא של חברות כמו ASUS שבדרך כלל המחשבים שלהם לא מצויידים בדיסק שחזור, נושא בעייתי עם הנייד הקודם במשפחה. מבחינת גודל מסך, אני לא בהכרח רוצה מסך של 15.4" או 17"... אין לי מושג עד כמה טובים המעבדים החדשים של אינטל על ניידים ואיזה תחרות יש להם מAMD אז אשמח אם תפתחו את עייני... עוד שאלה קטנה, עד כמה כדאי לקנות מחשב עם ויסטה עליו? תודה מראש על הע…
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
עדיף לוח אם עם כ.מסך מובנה טוב (SD3 וDX10). לא מתכנן OC כלל וכלל. המטרה היא משרד ומשחקים ישנים. COD2. שיהיה כמה שיותר זול.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מבקש ציון מ1-5 למפרט שבניתי ב5K כולל מסך.. ישמח לשמוע את תגובתכם!!!!!!! לא חורג מסכום 5250!!!!!!מחר אני מזמין אז חשוב לי להיות סגור גם היום!! מחשב למשחקים,עבודה גרפית ותוכנה CUBASE5... עם יש אופציה לחסוך מאוד ישמח!!!! מסך: [..] LG LCD 21.5" W2261VP 2ms DVI HDMI FULL HD WIDE ₪1099 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1060 לוח אם: [..] INTEL WHITESBURG : DP55WB ₪494 זיכרון: [..] ADATA 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - CORE I5 READY ₪507 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ₪915 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-20B1LT LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪146 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪305 ספק כוח: [..] HEC 550TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תמונות, וידאו HD ומעלה (צפייה, לא עריכה), קצת מוזיקה, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש …
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
למטרות שימוש משרדי וסרטים. מסך 15.6. עדיף שמאפשר עבודה בשמש זמן סוללה סביר ומעלה (לפי הסטנדרט - לא מכיר אבל שלא תיגמר אחרי חצי שעה) כונן DVD משקל לא קריטי, אבל עדיף כמובן קל עמיד - הולך להיות מיטלטל לא מעט ללא מערכת הפעלה האמינות מאוד חשובה (לכן חברות אמינות כמו לנובו וכו' עדיפות) תודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים ב2.5 עם מסך שטוח,מקלדת,עכבר ורמקולים
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים /תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת מולטימדי…
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
המפרט לא אמור בכלל לשמש למשחקים אבל בכל זאת אני רוצה שיהיה מבוסס על מעבד אינטל קונרו החדש כי אני רוצה שיהיה מחשב חזק שיפעיל הרבה תוכנות בבת אחת סרטים שירים וכו'.. תודה..
-
- 12 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט בתקציב הזה (אפשר לחרוג ב200-300 ש"ח). המחשב חייב להריץ סרטי HD בצורה חלקה, כמו כן ישמש גם לכלי פיתוח, גרפיקה וכל מיני חישובים (photoshop, matlab). המחשב כמעט ולא ישמש למשחקי מחשב. הרדיסק 500GB, בכונן דיוידי, לפחות 4GB זכרון. אין עדיפות לאינטל או AMD, תבחרו מה שאתם רואים לנכון, מה שחשוב הוא שהמחשב יתאים לצרכים וייתן ביצועים אופטימליים למחיר שלו. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, רציתי להתייעץ איתכם, באיזה מחיר ניתן למכור את Dell Inspirion 1520 הבא: Dual core T7250 2 GB RAM 120GB Hard Disc שימש אותי היטב בתקופת הלימודים, ממש קשר רגשי... אבל הגיע הזמן להפרד תודה רבה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-