ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
איך המפרט הבא ביחס למחיר (3190), איזה כרטיס מסך עדיף מהשתיים והאם הוא יריץ לי משחקים טוב? המפרט: לוח אם: ל- AMD Athlon 64 תוצרת MSI או ASUS PCI-EXPRESS מעבד: AMD Athlon 64 3000+ 64BIT Socket 939 זיכרון: 512MB DUAL DDR 400MHZ כרטיס מסך: PCI EXPRESS: ATI Radeon X300SE 128 MB / Nvidia GeForce NX6200TC upto 256 MB דיסק קשיח:80GB SATA 7200 RPM 8 MB CACHE כונן אופטי: צורב CDRW 52X32X52 תקשורת: כרטיס רשת LAN 10\100\1000 כרטיס קול: 8 ערוצים (7.1) מסך: מסך 17" שטוח של AOC או MAG מחיר: 3190 ש"ח. בסך הכל הוא שווה? ואיך הוא יריץ משחקים? אני קונה אותו בעיקר בשביל Counter Strike : Source אז אם מישהו יודע איך הוא יריץ אותו שיגיד בבקשה. זהו, תודה לעוזרים. *אגב, העתקתי א…
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הפעם המחשב שונה והוא בשבילי -הקודם היה לחבר שביקש עזרה!!! חברה אני צריך עזרה , אני מחפש מחשב משחקים AMD ואין לי שמץ של מושג איזה מפרט לקנות... אילו הם המאפיינים של הAMD שאני מחפש: מחיר: עד 5000 פלוס מינוס מעבד:לא צריך יותר מ3000+ ציוד היקפי: לא צריך מסך אבל צריך עכבר אופטי למשחקים(לא יקר מדי)+ מקלדת מארז: חשוב שיהיה יפה ולא מסדרת ה"קומפוס" פול טאואר או שקוראים למארזים המכוערים האלה... ועם אפשר שיהיה עם ספק לא יקר מדי מאוורים: חשוב שהמחשב יהיה מאוד מאוד שקט ... אבל עדיין אין צורך לשפוך הרבה כסף על המאווררים... כרטיס מסך: אני מתלבט בין 6600GT לX800-XL... אני לא יודע אם ההבדל במחיר שווה את ההבדל באיכות... תרגישו חופשי לנסות... זיכרון פנימי: שיהיה 1024 ..לא חשוב של איזה חברה…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם , אשמח לקבל ביקורת על המפרט הבא: *יש לציין שאני לא קונה משם, אלא רק מציג את המפרט. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21540 המחיר שהציעו לי: 3200 .א. איך המחשב? אני לא גיימר, בעיקר תיכנות. אך מפעיל תוכנות רקעכגון מכונות וירטואליות וכדומה. ב. איך המחיר ביחס לחומרה? ג. באופן כללי, איך לנובו, וביקורת כללית. תודה רבה, חג שמח. *נושא כפול. הראשון נפתח בטעות בפורום של הנייחים.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
היי חברה, לאחרונה התקנתי בביתי מצלמות אבטחה. כידוע, בכדי שהמצלמות יקליטו יש צורך במחשב שיקבל את האות. היות ויש צורך במחשב שכזה והיות והוא ישב בסלון, החלטתי שכבר אתן לו נטיות HTPC ואנצל את החומרה שארכוש. אני מתלבט בין שני מפרטים, האחד מבוסס DC רגיל והשני מבוסס אטום 1: E6500 + Alpine 7 Pro gigabyte G41M-ES2H 2X1GB ddr2 800mhz Signature Heatshield Caviar Green 500GB Frontier Diva Aluminium Micro Silver Case With 500W XGENE Remote Control התענוג עבור 1890 ש"ח (לא כולל מתאם WIFI) עריכה: אחרי בדיקה מחודשת, התלבטות נוספת : asus P5QPL-AM GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E זה מיקר את העסק בכולה 70 ש"ח... 2: AT3N7A-I Atom 330, Nvidia ION 2X1GB ddr2 800mhz Signature Heatshield Cavia…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
לסטודנט שגם אוהב לשחק. אני רוצה שאוכל להריץ משחקים כיום, לא חייב גרפיקה הכי טובה אבל שירוץ חלק, והאם הלוח אם יחזיק שידרוג של כרטיס מסך בעתיד? אלו השאלות שביקשתי מ2 חנויות בב"ש ואלו המפרטים שקיבלתי. מה דעתכם התמורה הכי טובה לכסף? מה הרווח או החיסכון הכי טוב מבחינה כספית? מה יחזיק הכי הרבה זמן ברלוונטות שלו?? תודה!!!!! מפרט 1 AMD 8450 tripel EVERCOOL BUFFALO COOLER GIGABYTE M56S-S3 A-DATA 2GBX2 800 CL5 NO COOLER HITACHI 320GB 16MB PALIT 9600GT 512MB מריץ כל מחשק נכון להיום לדעתי מספיק כי אתה לא גיימר כבד LG DVD X 20 SATA FSP 450W 80% RAIDMAX O2 23CM FAN 2749 ש"ח כולל הרכבה למזומן שטרות מפרט שני INTEL E7200 BOX P43-DS3L A-DATA 4GB 800 CL5 SAMSUNG 320GB 16MB LG GH20NS PALIT N…
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך ולוח אם טובים כדי להריץ משחקים חגשים על רזלוציה גבוה ללא Over CLock אני רוצה הצעות שהכרטיס מסך יתמוך ככה שנה וחצי תודה לעוזרים ולוח אם מיתמוך בהכל חוץ מ I7 כאילו QUAD DUL CORE אהה וכמובן שיתמוך ב DDR2 תודה רבה לעוזרים אם אי אפשר ב 900 אפשר לחרוג עד 1100 רק אם זה ממש נחוץ מפרט המחשב קצת ישן נקנה לפני שנתיים אז ככהה מסך-19LG 2MS לוח אם -Intel Lakeport-G i945GC מעבד- E2200 box זכרונותKingStone X 2 DDR2 800MHZ HDD-WD320 ספק-StealthXStream 500W הספק זה החלק הכי טוב במחשב שלי.. בגלל זה לא רשמתי כרטיס מסך אין נשרף
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להשקיע על המחשב (ללא מסך) בכסף של 4000 שקל. אני מעדיף מעבד אינטל (בטח i5). ו-8GB זיכרון.. המחשב יהיה למשחקים ופיתוח וקימפולים. איזה מפרט הייתם ממליצים? (רק ב-KSP בבקשה)
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש כי יש לי כבר חלק מהחלקים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי לילדים ולעבודה, קצת תוכנות גרפיות אבל לא משהו כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבד אינטל Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cache s1151 - Tray Intel® SSD 545s Series (512GB, 2.5") מ…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן. ברשותי מחשב Athlon 3000 , 1 ג'יגה זיכרון וGeforce 6600GT שקניתי לפני שנתיים וקצת בהמלצת הפורום. אני צריך מחשב למשחקים , לא משהו רציני מדי כי אני גם ככה לא משחק כל כך הרבה. עכשיו , לפני המפרט , שאלה קטנה - אתם חושבים שעכשיו זה הזמן הטוב לקנות מחשב ? זאת אומרת , כל הזמן יש טכנולוגיות ומוצרים חדשים ואי אפשר לחכות כל הזמן כמה חודשים עד שטכנולוגיה חדשה תצא כי בסופו של דבר לא קונים כלום , אבל הכותרות בHWZONE כל הזמן מדברות על מעבדים חדשים שבדיוק צריכים לצאת וכל מיני דברים שאין לי מושג לגביהם (לחשוב שלפני 3 שנים כמעט לפני שהתגייסתי הכרתי די טוב את כל מה שהלך בשוק , אבל זה מתקדם מהר מדי). אז ,מה שאני צריך במחשב זה : מעבד -אין לי שמץ של מושג מה הולך היום , המחשב הנוכחי הוא ש…
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום חברים.. אני קונה מחשב נייד בקרוב למטרת גלישה באינטרנט,אייסי,מסנ, word וכל אלה, שמיעת שירים, תמונות, סרטים וזהו. מה אתם חושבים על המחשב הזהMSI PR600R2.. מישהו מכיר אותו, השתמש בו, איך הסוללה ואיך המחשב בכללי?? ואיך לדעתם הוא יריץ את ויסטה ואם כדאי בכלל.. מחכה לתשובות. תודה רבה!! http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=969&CatCode=315
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב לאדם מבוגר, השימוש העיקרי בו יהיה סרטים (גם HD) ואינטרנט. חשוב שהמחשב יהיה "מושלם" לתפקיד - שהכל ירוץ אקסטרה חלק בלי לאגים בכלל (למרות שאתקין ויסטה), ושיהיה אפשר לראות סרטים כמו שצריך בHD ואם יש צורך אז גם לחבר לטלוויזיה. התלבטתי אם לקנות כרטיס מסך מובנה אבל פשוט אין לי שמץ של מושג איך זה ישפיע על הצפייה בסרטי HD... בנוסף גם אין לי מושג כמה זיכרון לקנות.. אם אני רוצה 0 לאגים צריך 4GB, לא? צריך שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן בלי להתחיל לקרטע וזה כולל להריץ כל מיני דברים כמו הAERO. כנראה מתוכנן שדרוג לWIN 7, בלי קשר. יש צורך במסך וברמקולים כציוד היקפי, מקלדת ועכבר אני אבדוק בעצמי.. ה"יוקרה" של המחשב גם חשובה ככה שאם אתם מצליחים לדחוף מארז יפה …
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בתיק למחשב נייד עד 150 ש"ח... יש המלצות? לא תיק גב אגב, תודה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קודם כל, איזה חנויות יש באיזור המרכז חוץ מRSM KSP ו SKYPC שאפשר לבנות בהן מפרט באתר? הנה הבקשה למפרט והמפרט: טופס בקשת מפרט מחשב נייח - שימו לב מתחת יש טופס לבקשת מחשב נייד! נא להדגיש בצבע את הדרישות שלך תקציב: 2800 חריגה מקסימאלית: מקסימום מקסימום 3000 השימושים של המחשב: האם המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה)? כן - האם המחשב מיועד למשחקים, אם כן אילו משחקים? -כן, משחקים כבדים. האם המחשב מיועד לתוכנות, אם כן אילו תוכנות? -רגילות ומשרדיות האם המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה? -לא האם המחשב מיועד לעריכה גראפית, אם כן אילו תוכנות תשתמש? -פוטושופ מקסימום. אין מצב לעריכה רצינית בתלת מימד בעתיד הקרוב. האם אתה מתכנן OC (המהרת ח…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הרצוי הוא 4000 ומטה, לא יותר מ-4500. עדיף לנסות לחסוך, אבל אבקש מכם לפרט על מה אני מוותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920×1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי גבוה שאפשר: Crysis 2, Max Payne 3 וכו'... * לאילו הגדרות גרפיות המפ…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1492 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם DFI LANParty DK X38-T2RB ¤709 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079392021 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB ¤359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤357 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4830 1024MB DDR3 PCIe ¤806 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4831GD3 צורב LG GSA-GH22L X22 IDE DVD ¤161 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22LP20 מארז ללא ספק NZXT Tempest Airf…
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לשימושים של תיכנות ומשחקים. בניתי מפרט בחנות ksp, סניף נתניה. אני לא מתכנן אוברקלוקינג, ובקשר למשחקים - יש לי מסך 20 אינץ ברזולוציה של 1280x960 ולא קריטי לי שהמשחקים לא ירוצו על מקסימום, העיקר שירוצו בצורה טובה. מעבד: Core i5 750, s1156, 8MB Tray 935 שקל קירור למעבד: scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 190 שקל לוח אם: gigabyte P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55 540 שקל כרטיס מסך: gigabyte HD 5770 1GB GDDR5 DX11 875 שקל כונן קשיח: samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 415 שקל מארז: antec Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case 300 שקל ספק: seasonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET 325 שקל זכר…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולתת לי הצעה למפרט ע"פ הדרישות הנ"ל. כמו כן, בהמשך ישנו מפרט שחבר הציע לי מ-KSP, אשמח אם תחוו את דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אבל לא לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח ולא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. האמת שאני כבר לא כל כך מעורה, בעיקרון אני רוצה להריץ משחקים החל מGTA 4 ועד ל-modern warfare 3 -מהי…
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אוקי אז חבר שלי רוצה לקנות מחשב והוא קבל תקציב של 4500... לפי מה שהבנתי הוא לא צריך LCD וציוד הקפי, למעט רמקולים (עליהם אפרט בהמשך). המחשב יהיה מיועד למשחקים, ללא צורך ב-OC... אבקש לקבל שני מפרטים, אחד עם רמקולים ואחד בלי. הרמקולים שארצה יצטרכו לתמוך ב5.1.. כנראה שה-X530 יהיו טובים. ככה שהרמקולים עולים בסביבות ה-470, אבקש לקבל מפרט בסכום של 4500, ואחד בסכום של 4000+-... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תקראו הכל אבל הכל ורק אז תגידו אם משתלם או לא! AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤661 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ¤124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 2 ¤284 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=575 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2, יחידות 1 ¤228 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=89 Sapphire ATI Radeon 4870 1GB Vapor X GDDR5 HDMI ATI , יחידות 1 ¤971 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=809 צורב Sams…
-
- 12 תגובות
- 707 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים עריכת וידאו חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).סוני וגאס מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים שילדים בני 12-14 משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש 17' אבל בעתיד 21 או 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני עד גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, עזרתכם בהרכבה של מחשב 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד לעבודה באינטרנט עם מערכות פיננסיות מבוססות רשת לא משהוא שאמור לאמץ את המחשב יותר מדי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך רק במסך, כרגע אני מתכננן על DELL U2311 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אין צורך המערכת צ…
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן חברה אם תוכלו, לתת לי מפרט למחשב ללא כונני דיסקים, ללא הארד דרייב וללא ציוד היקפי ומסך באיזור ה-1000 דולר. 4000-4500 ש"ח. אני לא בלחץ של זמן אז אם יש פה אנשים שדחוף להם אז תעזרו להם קודם. המחשב מיועד לקצת משחקים, כלומר שיוכל להריץ משחקים חדשים בהגדרות גבוהות אבל זה לא השימוש העיקרי של המחשב, אלא הרבה אינטרנט ומולטיטסקינג. תודה רבה! עריכה: המסך הוא מאג 22 רחב. דגם: bp2219w
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אם אפשר לחסוך ולקבל אותה תמורה כן, אם הכוונה להתפשר אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch \ starcraft 2 \ doom 4 \ battlefield 1 .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)."1920X1080, 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בעיקרון לאינטרנט (צריכה שיהיה אפשרות לאל חוטי).קבצי אופיס ותוכנה של שרטוט גרפי טיפה כבדה (autodesk inventor 2008) למי שמכיר. מסך דק 19 או 20 אינצ' לא עקרוני ווינדוס אקס פי או ויסטה...אבל שמעתי שויסטה גרוע..מה אתם אומרים? אני לא רוצה לקנות חלקים אלא מחשב שלם אז רק תנו את דעתכם על מה אוכל להשיג במחיר הזה...ואני כבר אדרוש בחנות זיכרון..כמה שיותר יותר טוב אבל לפחות מעל 100 ג'יגה. כרטיס מסך-לא יודעת כל כך אז תנו דעתכם כי זה חשוב רק לגבי השרטוט(זה תלת מימדי) ומעבד-כנ"ל.שיקולכם... צורב דיוידי אם אפשרי..לא חובה...בלוטוס גם אם אפשר אבל לא חובה שכחתי משהו? תודה...
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. לא ידעתי לאיזה פורום הנושא מתאים, והלכתי על הפורום שנראה לי הכי הגיוני. אני מבקש סליחה מראש אם הנושא לא מתאים לכאן. אז ככה. - יש לי את המחשב הנייד הבא: DELL LATITUDE D600. המחשב עבר הרבה בחייו, והוא במצב דיי משומש. למרות שהוא עובד מעולה ומספק את הצרכים שלי לגמרי. לפני יומיים כשפתחתי את המחשב (פתחתי את המסך). שמעתי CRACK! וראיתי שהציר הימני שמחבר את המסך למחשב עצמו נשבר!. ויחד עם הציר נשברה חתיכה מה"שלד" המתכתי שאליו מתחברים כל שאר החלקים. מבחינת פעולת המחשב הוא תקין לחלוטין, אך אני מפחד להמשיך לעבוד איתו כאשר הציר שבור... אז עשיתי קצת שיעורי בית וחיפשתי באינטרנט מקרים דומים ומצאתי שאני ממש לי היחיד שבעיה דומה קרתה לו. ואפילו מצאתי שהחלקים האלו (מה שנש…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-