עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שיהיה מחשב שיוכל להריץ פוטושופ בצורה טובה, יחד עם כונן קשיח של 500 גיגה. מסך גדול עדיף. ועדיפות לחברות ACER או Dell.. תודה!

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  2. שלום, אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, סרטים, אופיס, שיתוף קבצים ומידי פעם משחקים. בניתי את המפרט הבא, אך לצערי אני לא בקיא בפרטים הטכנים. אשמח אם תוכלו לחוות דעתכם על המפרט ולהציע שיפורים אם יש המפרט: מעבד Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty לוח אם GIGABYTE - 3 Years Warranty EP35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, PCI-E זיכרון DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5 דיסק קשיח Seagate - חמש שנות אחריות 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כ.מסך GIGABYTE - 3 Years Warranty 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורב LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA - 2 Years Warranty מארז HEC Hec Compucase 6C60 Midi Tower No …

• 12 תגובות
    • 762 צפיות
  3. מומחי הפורום וחובבי המפרטים שלום להלן הצרכים שעל בסיסם אבקש לגבש מפרט: -המחשב ישמש למשחקים חדשים. -המחשב ישמש לצפייה/עריכה של סרטים. -תעשה עבודה בפוטושופ. -יעשו צריבות בתדירות גבוהה (למטרות גיבוי). -המחשב יריץ חבילת אופיס. -אין צורך בהרד דיסק מעל 160 ג'יג'ה. -אבקש לכלול במפרט מסך 19" (גם אם מקורו בחנות אחרת וזולה יותר - עדיף!) - למיטב הבנתי ה BenQ הוא האטרקטיבי ביותר ? -ע"פ התקציב כמובן המערכת תתבסס על AMD. -לא יעשה OC בשלב הנראה לעין. -דרוש סלוט PCI + מקום ל Audigy 2 platinum שברשותי. -אין צורך במארז נעים לעין ! תודה מראש, אשמח לעזרתכם...

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by ferret,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שהעומס העיקרי עליו צפוי להיות צפיה בסרטים בפורמטים מכווצים (x-vid, mkv, mp4, ogm וכ'). על איזה נתונים במפרט עלי לשים דגש כדי למנוע קירטועים בזמן צפיה? מהירות מעבד? כמות זכרון? כרטיס מסך? כל הכוונה תתקבל בברכה. תודה, אבנר.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by DXT,

התקציב לא סגור אבל כרגע מדובר על 3000~ ש"ח. אני מעוניין במחשב HTPC קטן שישב בסלון, יריץ Media Center כלשהו (יש בכלל אלטרנטיבות לWMC?), יהיה מסוגל: - להריץ סרטים ברזולוציה גבוה (כלומר רצוי HD decoder מסוג כלשהו, לא ברור לי מה בדיוק צריך). - להקליט תכניות מהממיר כבלים (יש מצב אבל לעבור ליס בקרוב) - להשמיע מוזיקה ברמה טובה - (אופציונלי) שיריץ משחקים - חשבתי על לחבר שני שלטי Logitech לכניסות הUSB, להריץ PES2008, ויש לנו סוג של פלייסטיישן בסלון הסתכלתי במפרטים הממולצים, אהבתי את המארז של Antec מאד, אבל לא הבנתי מדוע לא מצרפים כרטיס בסיסי מסדרת ה- HD של ATI למערכות? תודה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  6. Started by ronen100,

אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בתקציב נמוך ( מסך קייים 19" ) על פי ההמלצות בפורום הבנתי שצריך להשקיע בכרטיס מסך על חשבון דברים אחרים לכן מה דעתכם על המפרט מ IVORY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 Intel Dual Core E5200 לוח אם Asus P5KPL-CM צ'יפסט G31 שדרוג לספק כח JSP-Tech EZ-Cool 450W Real הכולל מאוורר 12cm Samsung 500GB SATA II רק 70 ש"ח - דיסק שדרוג לצורב LG DVD X22 LightScribe כרטיס מסך תוצרת Gigabyte דגם GeForce 9600GT 512MB מאוורר Zalman במחיר 555 ש"ח סה"כ מחשב 1120 + ספק 30 + דיסק 70 + צורב 14 + כרטיס מסך 555 = 1789 ש"ח האם המפרט הנ"ל הגיוני ( האם יש צורך בשדרוג מארז או מאוורר למעבד ) האם IVORY ספק אמין יחסית ?

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by roni1449,

שלום לכולם פעם ראשונה פה אז אם זה לא המקום הנכון תעדכנו לאיפה לעבור חחח בניתי את המפרט הזה מה אומרים עליו אפשר לשפר, לשנות, להחליף משהו להוזיל או חלקים אחרים טובים יותר באותו מחירים [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=106624]Intel Core i5 12600 / 1700 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 1032 …

8. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? המחשב מיועד להיות מחשב סלוני ולהתחבר לטלוויזיה 42 , 720P להצגת תכני HD. בנוסף ובמקביל אני רוצה להתחבר אליו ממחשב נייד (ישן ומקרטע) לשימוש כללי ועריכת ווידאו. הכרטיס מסך צריך לתמוך בHDMI ולהעביר גם קול. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אופיס, עריכת HD (תוכנה שקיבלתי עם המצלמה). ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזול…

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  9. Started by el101,

חשוב מאוד לכלול את הרכיבים: מעבד i7 זיכרון 4GB+ זיכרון כ.מ. 1GB+ קשיח 500GB+ כרטיס רשת תומך NGN ללא מע' הפעלה, ללא כונן אופטי/צורב או כל רכיב שלא נחוץ חשוב שהמפרט יתאים ל DirectX 11. לא בטוח שכל זה נכנס ב3K לכן חריגה של 1K אפשרית אבל מומלץ שלא. אפליקציות לדוגמה: GTA IV Crysis 2 Photoshop CS5 Internet Explorer MS Office סרטים, שירים וכד' ברזולוציה גבוהה HD - FULL HD אשמח לקבל בנפרד גם הצעות לציוד היקפי (22"+, מקלדת ועכבר, סאונד) ומע' הפעלה עד 2,000 ש"ח. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  10. 1. תקציב 4000 ש"ח 2. עבודה גרפית, Photoshop. 3. ללא שום ציוד הקפי. 4. אין צורך בכרטיס קול איכותי אך יש צורך בצורב + כונן DVD 5. העדפה לאינטל. 6. קירור המחשב חשוב אך לא אשקיע בו מעל ומעבר... 7. אין צורך במערכת בפעלה. 10. לא מתוכנן לעשות לו OC 11. שוב, 99% מפעילות המחשב תיהיה עבודה גרפית. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  11. שלום אני צריך מפרט למחשב בתקציב של 4000 שקלים (6 תשלומים) ללא ציוד הקפי או דיסק קשיח. כלומר, צריך מעבד, זכרון, לוח אם, כרטיס מסך וצורב (+ספק ומארז, כמובן). אין לי העדפה לחומרה מסויימת או לכמות מסויימת של ליבות, אבל הייתי מעדיף מאוד להשתמש בלוח אם שמגיע לווינדוס כמה שיותר מהר (במקרה ואתם יודעים את הנתון הזה ). אין צורך בהרכבה בחנות, אני יכול להרכיב לבד את המחשב (אני מקווה שזה לא השתנה יותר מידי מלפני שנתיים ) דבר אחד שהוא חובה אבל אני מניח כי מיותר וקיים בכל אופן, הוא תמיכה בDVI\HDMI בכרטיס מסך. תודה רבה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  12. אהלן סליחה אם הכותרת לא טובה.... תגידו לי לשנות אם יש צורך (גם ככה הייתם אומרים) טוב אני מתכנן על המחשב הזה AMD 64 3200+ - 1,520 - KSP EPOX HDA5J - 558 - ZigZag2000 512MB A-DATA 400 X2 - 980 - KSP GeForce 6800 MSI - 1,950 - KSP אני עוד איכשהו יכול להסתדר על העלות של החלקים האלו הבעיה היא שהמארז והספק שיש לי הם די חרא..... כדאי לי להוסיף 800 שקל ולקנות מארז וספק? יש לי חלקים שאני יכול למכור גם P4 2.4 333 מארז סתם כזה אבל מומלץ ע"י אינטל וAMD אם זה נותן משהו ועוד ספק שאין לי מושג מה הוא...... וג'יפה 4 440 MX אתם חושבים שאם אני אמכור את זה אני אוכל לקנות מארז וספק איכותיים? ואם זה תראד של סתם ספאם אז סליחה.....

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  13. אשמח מאוד לעזרה ... אני רוצה לקנות מחשב -ללא מסך, ללא צורב וללא הארד דיסק שמיועד בעיקר למשחקים באינטרנט. תקציב עד כ2000 שקל. תודה.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  14. טוב אני כבר לא יודע מה לעשות אחרי בדיקות לא מצאתי כמעט שום דבר בארץ שעונה על הדרישות שלי ( תמיד יש פיספוס באחד הרכיבים ). בקיצור התקציב הוא עד 6000 ש"ח. המחשב כעקרון מיועד למשחקים שירוצו אפילו על מדיום ופחות מזה, אני לא גיימר עצבני. עבודה עם פוטושופ, ועבודה יחסית אינטנסיבית עם קבצים, צפיה בסרטים והמון המון מוזיקה. וכמון כל הנושא של אינטרנט וכו'. חשוב שהמעבד יתמוך בוירטואליזציה, דגם P8XXX לפחות 2.2GHZ, מהירות 1066MHZ 3-4GB RAM במהירות 800MHZ כרטיס מסך ברמה של GeForce 9600M עם 512MB שיריץ משחקים כמו GTA IV אפילו על מדיום - . 250 GB של אחסון לפחות. חשוב לי מאד שהמחשב יהיה אמין ויראה סולידי וטוב. עדיפות למקלדת "מלאה", ולא כמו המקלדות המצ'וקמקות והדחוסות של HP. מסך 15.4" בלבד …

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  15. זה אפשרי יש לי עד 3000 שח.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  16. שלום. אני מבקש מפרט למחשב לעבודה בלבד. המחשב אמור לעבוד כמה שעות ביום, בעיקר עם drupal וקצת עם scribus. דרושה תמיכה טובה בוירטואליזציה. התקציה הוא 3500 עם אפשרות דחוקה לחריגה קטנה. חשוב לי שהוא יהיה חזק וחדיש למשך כמה שנים ולא יתיישן במהירות ולכן חשוב לשמור על אפשרויות שידרוג. לא מתוכנן OC. השקט חשוב ברמה של 7 מתוך 10. חשובה איכות צליל בהאזנה למוסיקה. דרוש גם מסך, נראה לי לקחת את samsung 2333t למען העיניים. דרושים גם צורב, עכבר ואל פסק. (ולא- מקלדת ורמקולים) אני ירושלמי אבל גם ת"א זה בסדר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  17. אשמח לקבל חוות דעת של בעלי הניידים או מאלה שהתנסו בדגם הספציפי הזה. TOSHIBA - Satellite A300-1ND איך הוא מבחינת העבודה עם תוכנות רגילות כמו IEXPLORER-WORD וכו'? האם הוא שקט בעבודה רגילה? ואיך הוא גם במאמץ? האם הוא גם מתחמם יותר מדי? וכמובן - איך הוא מבחינת התמודדות עם משחקים כמו COD4תBIOSCHOK ALONE IN THE DARK וכמובן GTA 4? ואיך הוא מבחינת צפיה בסרטי HD 720P בפורמט MKV? מודה מראש לכל העונים והעוזרים. נ.ב. איפה אפשר למצוא את הנייד הזה תצוגה?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  18. שלום, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב. 1. תקציב: 3500-4000 שקלים. אפשר לנצל הכל. ניתן לחרוג, אבל לא בסכום רציני. 2. משחקים, סרטי HD, ועבודה שוטפת ורגילה כמובן. רזולוציית המסך היא 1920X1200, ומתכוון לשחק בהגדרות גבוהות. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך בצורב ובכונן דיסקטים. 5. חשוב שהמחשב יהיה שקט, לא משהו מטורף, אבל שיהיה שקט. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7.אין צורך לכלול מערכת הפעלה והרכבת מחשב בחנות 8. אין חנות מועדפת. 9. לא מתוכננין שדרוגים כלשהם. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  19. התקציב עומד בין 2500 ל- 3000 ש"ח ללא מסך. הצרכים מתחלקים לשני שלבים. היום הצורך הוא ישומי אופיס, אינטרנט, משחקים ברשת, שירים ואולי עריכת תמונות ווידאו. בעוד שנה + (הילדים גדלים) אני מניח שהשימוש העיקרי יהיה משחקים שדורשים כרטיס מסך יותר רציני. זו הסיבה שכרגע העדפתי כרטיס מסך O/B. שאלה שלי האם הזכרון לא גדול מדי ואפשר להסתר בשלב ראשון עם 512M אחדבשלב מאוחר יותר להוסיף עוד אחד. האם לשני סטיקים של 512 (תוספת דל כ- 60 ש"ח למפרט) יש ערך מוסף מאשר סטיק אחד של 1G כאשר מדובר בצרכים כמו שלי. מה בנוגע למארז? איך לוח אם? הסיבה העיקרית שבחרתי לוח זה, מעבר למחיר, זה שיש לו גם כניסת FIREWIRE. יש לכם הצעות אחרות? מעבד Intel Conroe Core® 2 Duo מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box 1,010.00 ¤…

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by yyuval,

שלום לכולם, מצ"ב מפרט מ- IQPC ב - 8.5K . המחשב אמור לשמש בעיקר למשחקים. לא מתכונן OC . אבקש לשמוע, מה הייתם משנים תוך שמירה על מסגרת התקציב הנ"ל ואם אפשר מ IQPC . מסך : SAMSUNG LCD 19" 931C 2ms DVI ¤ 1721 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1759 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-S3 ¤ 685 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1884 זיכרון : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤ 804 מארז : GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XA1CA ¤ 423 צורב DVD : SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - BLACK - BULK ¤ 189 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT …

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by Mattan6,

אהלן חברים, אני צריך מחשב עמיד לצריכה סטודנטיאלית שיחזיק מעמד ל4 שנים הקרובות. אשמח לחוות דעת על המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=18570 עריכה: מתלבט מול המחשב הזה - http://ksp.co.il/?uin=17757 -סף התקציב שלי - 3400. תציינו נקודו תחוזקה ונקודות חולשה של המחשב. השימושם הינם אינטרנט באופן כבד, והפעלת תוכנות רקע לא כבדות. תודה חג שמח

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט משחקי מחשב ואני מדבר איתכם על משחקים בסגנון קול אוף הדיוטי וכו׳ וסרטים שיהיה לו זמן סוללה סביר ושלא ישקול 10 ק"ג גודל מסך סביר שיהיה נוח לשחק מה שאומר שמחשבי המיני למינהם לא באים בחשבון כנראה זה פחות או יותר תקציב 6000 ש"ח פחות או יותר... תודה מראש למייעצים

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  23. אני צריך במפרט הכל חוץ מעכבר, מעבד ולוח אם, שזה אומר שאני צריך: HDD, כרטיס מסך, ספק, מארז, זכרונות, צורב DVD, מסך LCD, מקלדת. המעבד שקנינו - Intel Core 2 Duo E6600. הלוח אם - Intel DG965RY. הלכתי דווקא על 2 אלה כי אני יכול להשיג לוחות אם ומעבדי Intel בממש זול. עכבר כבר יש - Logitech G5. המחשב למשחקים ועבודה, ללא OC. התקציב: 4,000¤. מקס' חריגה 200¤, לא יותר. (אני יודע שזה קשה להכניס את כל אלו ובמיוחד מסך ב-4,000¤, אבל ככה ההורים שלי רוצים :-\) מסך עדיף רחב. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  24. שלום חבר שלי מחפש נייד לאוניברסיטה עד 4500 ש"ח (+-200) להלן פחות או יותר הדרישות: מעבד dual core מינימום 2GZ עדיפות ל INTEL זכרון מינימום 2גיגה הארד דיסק מינימום 160גיגה כרטיס מסך כל אחד יתאים עדיפות ל 256מגה (לא חובה) גודל מסך 15.4" כמו שנאמר המחשב הוא לצרכי אוניברסיטה בעיקר לתיכנות ולעובודת. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  25. Started by sagioto,

מישהו יודע אם קיים מחשב במחיר וגודל (וביצועים) של נטבוק אבל עם מסך מגע שניתן לכתוב עליו? אם אין עדיין דבר כזה אתם יודעים אם ומתי אמור לצאת?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים