ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לי אפשרות לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Destiny 2, OverWatch, Shadow of Mordor וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני אשמח להמלצה על מסך שלא יכלל בתקציב למחשב. עד 1000 שח -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1295 לוח אם: ASUS P5W DH DELUXE / WIFI - AP ¤1264 כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL ¤1025 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤434 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤259 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤691 מארז: NZXT LEXA w/o PSU ¤610 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 קרור למעבד: ZALMAN CPU COOLER CNPS9500 AT FOR INTEL 775 ¤283 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤6177 חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי שיחזיק הרבה מאוד זמן(לכן HDD עם 5 שנים אחריות) ויעבוד בצורה שקטה. 1…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ביתי מתחילה ללמוד באוניברסיטה במקצועות ההומנים. האם המחשב הנ"ל מספיק במידה וכן מה דעתכם עליו ומה המחיר שכדאי לשלם עבורו,במידה ולא הציעו אפשרות אחרת,יש לקחת בחשבון שהיא צריכה "להסתובב" עם המחשב בתיק... תודה אלון
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
היי אני זקוק למפרטי אינטל/AMD בסיביבות ה4000 MAX כולל מסך לא חייב הכל חלקים DA בסט בקיצור הבנתם תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד Compaq 610 אני מחבר רמקולים קבועים בעזרת רסיבר מיציאת האוזניות. בכל פעם שהייתי מנתק את הרמקולים מיציאת האוזניות המחשב מיד היה מעביר את השמע לרמקולים המובנים. אני לא יודע מה קרה אבל עכשיו, אני לא יכול להגדיר את השמע מהאוזניות כברירת מחדל. כשאני מנסה, הסימון של ברירת מחדל נשאר על הרמקולים המובנים. לכן מה שקורה זה, שהשמע מושמע מהרמקולים המובנים, וכשאני רוצה שמוזיקה מ WINAMP או מWINDOWS MEDIA PLAYER CLASSIC תושמע מהרמקולים החיצוניים אני צריך לשנות את ההגדרות של התוכנות עצמן, ולהחזיר כשאני רוצה להשמיע מהרמקולים של המחשב במקום רק לנתק את הכבל. איך אני יכול להחזיר את זה לאיך שזה היה? זה מפריע מאוד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי... אני רוצה לשדרג את המחשב.. אני צריך רק חומרה (בלי מארז, ספק, מקלדת, עכבר ורמקולים) בסכום של עד 2000 ש"ח המחשב הוא ביתי לצפיית סרטים משחקים ואינטרנט שיהיה בקשה מבוסס על P4 S478 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד חזק לעבודות גרפיקה ותכנות. אם התכניות שהיו לי היו מתממשות הייתי כבר יושב עם איזה מקבוק פרו, אבל כרגע אני כנראה צריך להסתפק במקביל PC. אני לא ממש יודע איזה חברות ויבואנים נחשבים היום טובים יותר, אשמח לקצת תובנות. הדרישות - מסך 15.4, 3 גיגה זיכרון, מעבד חזק וחסכוני מהדורות החדשים (מה זה היום? סנטה-רוזה? פינרין? איבדתי מעקב) יחסית קל ודק (בערך במימדים של מקבוק פרו), linux friendly, אחריות של יותר משנה. תקציב - אני מודע לזה שמה שאני מחפש הוא בכיוון ה-10,000 ש"ח ואפילו יותר.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
היי המליצו לי לבוא לפה כדי לקבל הצעות למחשב נייד, אמרו שאתם אחלה חברה אז ככה: 1. תקציב: 3 אלף. 2. מטרות המחשב: כתיבת מסמכים (שאופיס יעבוד עליו...), כתיבת קודים של תכנות (ככה שצריך שתוכנות כמו IDE וקומפילרים יעבדו עליו), שאני אוכל להתקין עליו שרת (לבדיקת קודים של אינטרנט, לא מעבר לזה). בכלל אין צורך במשחקים. 3. גודל המסך: לא חשוב. 4. משקל רצוי: בעקרון לא חשוב, אבל כמה שיותר קל יותר טוב. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף, לא חובה. 6. יציאות מיוחדות: ממש אין לי מושג, שיהיה USB מספיק לי. 7. בלוטות: אין צורך. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח: 40 גיגה נראה לי =פ 9. צורב DVD? : אין צורך. כלומר, שיקרא DVD, אבל לא צריך לצרוב. 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. 7. האם יש …
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לי כרגע : Q6600 G0 2.40Ghz - (היה לו אוברקלוק אבל טכנאי שהמחשב היה אצלו עשה לי איפוס לביוס ואני כבר לא יודע איך עושים) 8800GB 512MB Corsair 450W 2GB 800Mhz CL4 P35-DS3L Thermaltake BigTyphoon (קירור) צג מחשב Dell 22'' HD Ready --- > מתחבר לטלוויזיה MAG 37'' FHD (צריך יציאת HDMI לכ.מסך) אם צריך עוד איזשהו פרט תגידו לי אני יוסיף כרגע זה כל מה שעלה לי .. המחשב כבר בן 3 , אני מעוניין לשדרג אותו בעיקר לסרטים ! משחקים ממש פה ושם אני לא גיימר כמו פעם, לפחות לא לשנתיים הקרובות..
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
המטרה היא שהמחשב יהיה מרכז הבידור בבית הדרישות שלי הן כאלה: ניגון קבצי H264 ב-1080P באופן חלק יציאת קול 7.1 דיגיטלית/אופטית כרטיס מסך היכול להוציא 2 רזולוציות שונות בו זמנית, 1080X1920למקרן ו-1024X1280 למסך lcd נוסף כרטיס טלוויזיה איכותי לפחות 500GB לאיכסון סט של עכבר ומקלדת אלחוטים מארז פשוט - המחשב לא יראה לעין, אבל רצוי שיהיה די שקט המחשב ישמש אך ורק לניגון והורדת סרטים ב-FHD, הקלטות וצפייה דרך כרטיס הטלוויזיה, גלישה באינטרנט והרצה של ויסטה אני לא גיימר ולא משחק כלל משחקים במחשב התקציב הוא כ-6000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה, אין צורך במסך אשמח גם להמלצות על חנות זולה ואמינה תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה נורא מוזרה בנייד שלי. המחשב חדש לחלוטין, מותקנת עליו מערכת Windows 7 Pro. יש לו מצלמה מובנית של CREATIVE, שהדרייבר שלה בדיסקים שנתנו לי, וכן יש גרסה עדכנית באינטרנט. אחרי שהמחשב חזק מתיקון (קוסמטיקה..לא נגעו בכלום), שמתי לב שהמצלמה חדלה לעבוד. התקנתי מחדש דרייבר, וקיבלתי שגיאה ב90 אחוז מההתקנה בנוסח לא מסוגל להעלות את הדרייבר. יותר מזה, המצלמה לא נמצאת בDevice Manager! הורדתי גרסה לBIOS, והעליתי בחזרה לשלי, לא עזר.ניסיתי דרייברים שונים ומשונים, לא עזר. העליתי את המחשב מLinux וlspci\lsmod\lsusb לא מחזיר שום דבר בקשר למצלמה.כאילו היא לא קיימת. מישהו יודע איך לפתוח מחשב נייד פיזית?אולי ספרים בנושא? כל סוקג של עזרה תתקבל בברכה, תוד…
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המפרט הזה? :-\ מארז antec gaming 300 לוח ga-ep45-ud3l מעבד 3.00gh 6mb core 2 duo e8400 intel זכרון reaper ocz 2X2gb ddr2 800mhz דיסק קשיח 500gb sata2 16mb seagate כרטיס מסך nividia 9800 gt 512 ram תודה .
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אבקש לקבל מפרט הכי חזק שתוכלו לתת בתקציב של 3500 שח המפרט מיועד למישחקים אינטרנט וסרטים צריך הכל: מסך, מערכת הפעלה, ציוד היקפי , כרטיס רשת אלחוטי אפילו יש דרישה שהמסך יהיה גם מסך טלביזיה כמו 933HD של סמסונג תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לטובת שימושים של תיכנות בסביבות הרצה שונות כך שחשוב שיוכל לבצע חישובים באופן מהיר כמו כן גם מסך נורמלי להעביר מולו שעות על גבי שעות של תכנות. חוץ מזה הוא לא ממש מיועד למשחקים אבל כן לכל מיני אפליקציות של אופיס וכו'... וכמובן שיהיה אמין עם אחריות לתקופה מספיק ארוכה... זהו בגדול...התקציב כמו שנאמר בכותרת הוא 5000 שקל עם אפשרות חריגה של עד 5500....אני יודע שזה לא הרבה אבל אם יש מחשב נייד כזה שעומד בדרישות אודה לכם על המלצותיכם...
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין בדגם Studio 1555. האם מישהו יודע היכן אני יכול לראות אותו באזור חיפה? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
האם המשך חיבור הנייד לחשמל בזמן שהסוללה מלאה, והנייד כבוי, פוגעת בחיי הסוללה? עבודה עם הנייד שהסוללה איננה מלאה, והוא מחובר לחשמל, כלומר גם מטעין את הסוללה וגם מספק חשמל לנייד, משפיע על הסוללה בצורה כלשהיא ? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, לאור ניסיון מוצלח יותר מפעם אחת בפורום הזה, מנסה את מזלי שוב בתקווה להיעזר בכם ובידע שלכם תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 ש"ח, מתאפשרת חריגה. אם לא חייב מעדיף לא להגיע לתקציב המקסימלי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בדגש על תוכנת הנהלת חשבונות - ריווחית (תוכנות דומות - קוד בינה, פריורטי) ומיילים בתוכנת אאוטלוק (Outlock) של אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' …
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רב, חבר שלי מעוניין בהצעה לפרט עבור מחשב שישמש לעריכת סאונד. שימושיו יהיו בעיקר קיובייס אם כי לא רק תהיה המון עבודה עם מידי והעמסת ערוצים. אין לי ממש מושג מה זה אומר (: כרטיס קול כבר יש לו (motu) ולכן לא צריך. גם מסך לא צריך. עוד הוא רוצה לדעת אם מישהו פה ממליץ לו ללכת על מחשב מקינטוש במקום כמו שהרבה המליצו לו במקום אחר. הוא אומר שאם מק אכן עדיף, לא תהיה לו בעיה להעלות את התקציב בכמה אלפי, לסביבות ה12,000. אישית אמרתי לו שאני חושב שזה בזבוז של כסף אבל שאשאל פה למקרה שאני טועה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מצאתי 2 דגמי מחשב ולכל אחד יש את החסרון שלו אבל שניהם כמובן אותו מפרט. אז ככה יש אחד של hp ויש אחד של dell המפרט הדומה של שניהם Core i7 16 גיגה ראם דור 10 כונן ssd וגודל מסך 17.3 שהיה לי מאוד חשוב ההבדלים ביניהם בhp מהירות מעבד היא 1800 מגה הרץ וכרטיס גרפי Intel UHD Graphics 620 לעומת זאת המחשב של dell מהירות מעבד 1300 מגה הרץ וכרטיס גרפי NVIDIA GeForce MX230 חשוב לי להדגיש המחשב הוא ללימודים שאני מתקין עליו תוכנה מיוחדת ללימודים והיא טיפה חזקה. בכל אופן בנוסף לזה אני רוצה לשחק במחשב גם פיפא וגם פוטבול מנגר ההבדל בין המחירים הוא 300 שקלים. מחשב dell יותר זול מhp. תוכלו לתת לי קצת ש…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום אני לוחץ על הכפתור פונקציה שמפעיל את הBT, הנורה שלו דולקת, אבל אין חיבור. האייקון בשורת משימות לא מופיע, וכשאני מפעיל את הBT Setting הוא אומר לי שהBT לו מוכן. איך לתקן?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
זה המפרט שבניתי: מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB 1 980 980 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS כמות מחיר סה"כ P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1 650 650 זכרונות DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS TwiSTER 2 370 740 כרטיסי מסך GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8600GT 256MB GDDR3 Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 745 745 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 1 455 455 צורבים LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GSA-H30N x16 Beige SATA 1 215 215 מארזים כמות מחיר סה"כ Thermaltake Soprano VB1000BWS 1 415 415 ספקי כוח HEC כמות מחיר סה"כ 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 1…
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רב, הרכבתי מפרט מ-KSP וברצוני לקבל חוות דעת עליו: מעבד:Pentium 4 3.0 Ghz Cache לוח אם:Asus PSAD2 Deluxe (925) S775 זיכרון:DDR 500 512 A-Data כרטיס מסך: Pine xfx 6600 256 MB DVI, TV, PCI-E דיסק קשיח: Western Digital 160 GB 7200 8MB WD1600JB כונן:Teac/Sony 1.44 כונן סי די: LG x 52 צורב די וי די: LG 4163B+x16-X8 Dual x4 מאוורר: Thermaltake Smart Case Fan 2 12sm+Controller מארז: Thermaltake Tsunami VA3000BWA/SWA מסך: Samsung TFT 17" 730B 8MS +DVI מקלדת+עכבר: GPT Multimeadia + Mouse Optical רמקולים: Creative Inspire 2500 Sub + 2SP סך הכל: 7118. הדברים החשובים אשר רציתי לכלול במחשב ואבקש את התייחסותכם אליהם הם: * לוח אם- האם כרטיס הקול המשולב נותן מענה טוב ואיכותי להמרת קל…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איך המפרט הבא ביחס למחיר (3190), איזה כרטיס מסך עדיף מהשתיים והאם הוא יריץ לי משחקים טוב? המפרט: לוח אם: ל- AMD Athlon 64 תוצרת MSI או ASUS PCI-EXPRESS מעבד: AMD Athlon 64 3000+ 64BIT Socket 939 זיכרון: 512MB DUAL DDR 400MHZ כרטיס מסך: PCI EXPRESS: ATI Radeon X300SE 128 MB / Nvidia GeForce NX6200TC upto 256 MB דיסק קשיח:80GB SATA 7200 RPM 8 MB CACHE כונן אופטי: צורב CDRW 52X32X52 תקשורת: כרטיס רשת LAN 10\100\1000 כרטיס קול: 8 ערוצים (7.1) מסך: מסך 17" שטוח של AOC או MAG מחיר: 3190 ש"ח. בסך הכל הוא שווה? ואיך הוא יריץ משחקים? אני קונה אותו בעיקר בשביל Counter Strike : Source אז אם מישהו יודע איך הוא יריץ אותו שיגיד בבקשה. זהו, תודה לעוזרים. *אגב, העתקתי א…
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הפעם המחשב שונה והוא בשבילי -הקודם היה לחבר שביקש עזרה!!! חברה אני צריך עזרה , אני מחפש מחשב משחקים AMD ואין לי שמץ של מושג איזה מפרט לקנות... אילו הם המאפיינים של הAMD שאני מחפש: מחיר: עד 5000 פלוס מינוס מעבד:לא צריך יותר מ3000+ ציוד היקפי: לא צריך מסך אבל צריך עכבר אופטי למשחקים(לא יקר מדי)+ מקלדת מארז: חשוב שיהיה יפה ולא מסדרת ה"קומפוס" פול טאואר או שקוראים למארזים המכוערים האלה... ועם אפשר שיהיה עם ספק לא יקר מדי מאוורים: חשוב שהמחשב יהיה מאוד מאוד שקט ... אבל עדיין אין צורך לשפוך הרבה כסף על המאווררים... כרטיס מסך: אני מתלבט בין 6600GT לX800-XL... אני לא יודע אם ההבדל במחיר שווה את ההבדל באיכות... תרגישו חופשי לנסות... זיכרון פנימי: שיהיה 1024 ..לא חשוב של איזה חברה…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם , אשמח לקבל ביקורת על המפרט הבא: *יש לציין שאני לא קונה משם, אלא רק מציג את המפרט. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21540 המחיר שהציעו לי: 3200 .א. איך המחשב? אני לא גיימר, בעיקר תיכנות. אך מפעיל תוכנות רקעכגון מכונות וירטואליות וכדומה. ב. איך המחיר ביחס לחומרה? ג. באופן כללי, איך לנובו, וביקורת כללית. תודה רבה, חג שמח. *נושא כפול. הראשון נפתח בטעות בפורום של הנייחים.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-