ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,453 דיונים בפורום זה
-
http://www.nrg.co.il/online/10/ART/815/496.html נראה לי הולך להיות שם שמח... ראו תגובה של סתם אחד, בצפון
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להרכיב מחשב עם כמה שיותר זיכרון, עדיף 32-48 ג'יגה למטרות SQL-Server. מעבד צריך להיות חזק ועם כמה שיותר ליבות אבל כבר ברור לי שזה לא מה שיעלה הרבה כסף במחשב הזה. כרטיס מסך לא רלוונטי וכנ"ל שאר הרכיבים. יש משהו יותר טוב מ-1366 עם 6x4GB=24GB? האם כדאי לחכות כמה חודשים למעבדים חדשים של אינטל/AMD? אלטרנטיבית, וכי אני נואש, מישהו יודע איפה קונים שרת קטן במחיר סביר? אולי יד שנייה, אבל איפה בכלל מחפשים כזה דבר? למה בNEWEGG הכל כל כך זול!
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרתכם, מחפש מחשב נייד ללימודים ולעבודות משרד (אני בעיקר משתמש בתוכנות שרטוט, עריכת תמונות, שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט וכד) תקציב הקנייה שלי עומד על כ-3500 ש"ח * גודל המסך -13.3 מט (לא מבריק) * משקל רצוי - 2 - 2.5 ק"ג * זמן סוללה ארוך - כ6 שעות. וזמן טעינה קצר. * דיסק קשיח - 7200 סל"ד. בעל נפח של 320G-500G(אם אפשרי אז 1T) * זיכרון - עדיפות ל3G ומעלה * מעבד - I3 -I5 * בלוטות' - עדיפות (לשימוש עכבר אלחוטי) * רצוי כונן דיסקים * קורא כרטיסי זיכרון * מקלדת נוחה לכתיבה * אחריות - 3 שנים חשבתי על המחשב HP Probook 4320 -WS908EA ב - 4300 ש"ח, מה דעתכםhttp://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=789447תודה מראש ארז
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אשמח אם תציעו לי מפרט למחשב נייד במחיר של כ- 5000 ש"ח בערך. המחשב הוא לצרכים של לימודי הנדסה בטכניון (הרצה מהירה של תוכנות), צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט אלחוטי, שמיעת מוזיקה וכדומה...
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי צריך מחשב חדש לעסק שלו, המחשב יהיה מחשב לגרפיקות כבדות לרוב, הוא יתחבר לחמישה מדפסות וישלח להם קבצים כבדים. התקציב הוא בין 5 ל 6 אלף שקלים, ללא ציוד הקפי וללא מסך. העדפות שלי - מעבד Q6600, לוח אם רצוי ASUS, נפח 500~320 GB ומארז גדול עם אורור טוב! העדפות של אבא שלי - כמה שיותר כניסות USB!!! ויש לי שאלה, האם כדאי להשקיע בכרטיס מסך יעודי לגרפיקה או שמשהו מהדור האחרון יהיה טוב? תודה רבה,
-
- 12 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם...אני צריך עזרה לגבי מפרט למחשב למוזיקה....יש לי בערך 4000 שקל ואני רוצה מחשב רק למוזיקה..לא אינטרנט ולא משחקים..אני מתכנן להשתמש בו גם לשמוע מוזיקה וגם להכין... ויש לי שאלה לגבי רמקולים...יש לי רמקולים של מערכת סטאריו...אני יוכל לחבר אותם למחשב?? ולשמוע בעזרתם?? תודה מראש : )
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אודה לכל העוזרים בנוסף שאלה - יש עכשיו הנחות סטודנט על MAC אם אני קונה באילת +הנחת סטודנט ההפרש במחיר לא משמעותי לי האם כדאי לי את הדגם הבא? (יודעת שהמסך מבריק). http://store.idigital.co.il/mac/macbookair/macbook-air-13-3-128gb-md760hb-b דרישות המחשב: * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך 14" מסך מאט * רזולוציית המסך, אסתפק בסטנדרט. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט * משקל רצוי נמוך עד כמה שאפשר המחשב זז ממקום למקום. * זמן סוללה סטנדרטי יספיק. חשוב הטענה מהירה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות רצוי eSATA אם אין גם זה בסדר. * Bluetooth לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - אשמח ל, SSD אם לא אז מהירות של 5400 לפחות. * כונן אופטי -כן. אבל אוכל לה…
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אם אני יכול לחסוך 500 ש"ח+- ברכישת מעבד וזיכרון ראם דרך אמאזון לעומת חנות מקומית , שווה לוותר על האחריות הניתנת ברכישה בחנות מקומית ? http://www.amazon.com/gp/product/B00J8E910Y/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER http://www.amazon.com/gp/product/B00KPRWAX8/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אוקי התקציב שלי הוא 7,000 שקל... אני צריך רק חלקים... המחשב יהיה מיועד אך ורק למשחקים... תודה...
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 4000,אבל בעיקרון מעדיף להשקיע פחות(מן הסתם),צריך אותו בעיקר לגיימינג: CPU AMD Ryzen 5 2600 Processor Box (Gen 2) Motherboards Gigabyte B450M DS3H RAM Memory Corsair DDR 4 16G 2400 CL16 Vengeance LPX CMK16GX4M1A2400C16 Cases IPPON Case Thunder 2 Black/White + ANTEC PSU 550W NEO ECO MODULAR 80+ Bulk With New PC Only! Solid State Drives (SSD) Gigabyte SSD 240GB 2.5" SATA3 Hard Drives (HDD) WD HDD 1.0TB 5400 64MB SATA3 Blue 3.5 Video Cards Gigabyte GeForce GTX 1660TI GV-N166TOC-6GD המפרט עומד בתקציב שלי לגמרי,אבל אני לא סגור בעיקר על הcase שכולל גם ספק כוח וככה מוזיל את המחיר..אולי יש גם ד…
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית ואינטרנט נטו. לפעמים קצת סרטים. * גודל המסך? 13-14 אינץ '* משקל רצוי? כמה שיותר נמוך. מכוון לאזור ה- 1.5-1.6 קילו. כמו כן, חשוב שהמחשב יהיה דק * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? חשוב מאד זמן סוללה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מאד רוצה HDMI * בלוטות? כדאי * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין. כמו כן, אין צורך ב- SSD * כונן CD/DVD? צורב? אפשר, רק אם זה לא מוסיף יותר מדי למשקל ולעובי * כונן Bluray? ממש אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב הוא מתנת יום הולדת לאמא שלי. בגדול, היא ראת…
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1GB Kingston 2X 8800GTS 320MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II NZXT TRINITY w/o PSU Enermax Liberty 400W מה דעתכם על המפרט? האם הספק יחזיק את המחשב? יצא 4900 ש"ח~
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני צריך נייד חדש לשנת הלימודים- תחילת אוקטובר, לדעתכם אם אין צורך בו במיידי עדיף לחכות עם הקנייה עם סיכוי סביר שהמחירים של הנייד שאני רוצה ירדו? או בניסוח אחר- בהסתכלות אחורה על דגמים מוכרים של ניידים- באיזה קצב המחירים יורדים ?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אשמח לשמע תגובות על הנושא אני עומד לקנות מחשב בסביבות ה6000 שקל וצריך עזרה מחפש משהו למשחקים (לא רוצה HP).
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
הי רציתי לקנות מפרט מחשב בשלושת אלפים שקל, בעקבות יציאת הכרטיסים החדשים יש לי התלבטות מה הכי משתלם והכי חזק ביחס מחיר/ביצועים, ה-8800gt/9600gt/4850, אני רוצה דיסק קשיח של 320 גיגה או יותר, ספק כוח לא ג'נרי, אם יש משולב עם המארז ומשתלם אבל חזק אז זה טוב לי, למרות שרציתי לקנות את ה-enermax liberty 400watt, אבל אולי זה לא יכנס בתקציב. זכרון ראם לפחות 2 או 4 גיגה, אני זוכר שהרכבתי לי ככה לפני איזה חודש מפרט, רציתי לדעת אם עכשיו כדי לי לשנות אותו קצת, עקב כך שהמחירים והמוצרים משתנים די במהירות: מפרט מחשב יחסית זול אך אפקטיבי מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤603 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.…
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
המפרט הוא בעיקרון בשביל חבר,העדפה לאינטל מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8300, 2.5GHz, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיסי מסך Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA (Oem) מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) בהתחלה המפרט היה עם Core i5 760 ש…
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מחפש נייד בשביל חבר שהוא סטודנט והתאיישתי מלחפש מרוב כל כך הרבה סוגים של ניידים . מה המטרות : סטודנט אופיס אינטרנט משחקים כמו PRO איוולושן לא דברים יותר מדיי תובעניים . צפיה בסרטים ( כנראה יחובר לטלויזיה 32 אינץ ) עדיף 500 HDD אבל גם 320 בסדר I5 נראה יהיה קשה במסגרת התקציב אז I3 כרטיס מסך נורמלי , לא יהיו משחקים תובעניים יתר אל המידה . עדיף אחריות 3 שנים אני מאוד מודה למי שיעזור עדיף בחנות מוכרת באזור באר שבע או חנות אינטרנטית מוכרת אחרת במקרה חריג אולי נלחץ שיחרוג בכמה גרושים בתקציב אם זה יהיה ממש שווה את זה !
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר (שיתמוך כמובן בhd) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.המשחקים הכי כבדים (מבחינה גרפית) שאפשר לחשוב עליהם. בעיקר fps-ים למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
http://img690.imageshack.us/i/37344162.png/ זהו המפרט של המחשב אותו אני מעוניין לקנות... אשמח לשמוע את דעתכם לגביו - מה מומלץ להחליף , לשנות לשפר, .... התקציב עד 4000 עדיף פחות ... חנות טובה באיזור הצפון שאתם מכירים.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
הייתי לפני שעתיים ב KSP הזנתי תמחשב יגיע עוד 1-7 ימים בכ"מ לא יכל לחכות חחח הינא המפרט
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
תגידו... כאשר קונים מחשב נייד.. אז ברור שהדרייברים מותקנים... אך האם גם מצרפים את הדיסקים של הדרייברים? ידוע שרוב המחשבים כיום מגיעים אם ויסטה מותקן על המחשב... אך אם איני מעוניין בויסטה מכול מיני סיבות... איך אני אמור לפרמט את המחשב ללא הדרייברים? מחכה לתשובה...
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, האם לדעתכם כדאי לקנות את המחשב הבא במחיר הנ"ל? דעתכם חשובה. תודה רבה. Lenovo Y550 Intel Core 2 Duo P7350 2GHz CoreDual-core EM64T Processor TechnologyEnhanced SpeedStep Technology Bus Speed 1066MHz L2 Cache 2MB Standard Memory 4GB Maximum Memory 8GB Memory Technology DDR3 SDRAM Memory Standard DDR3-1066/PC3-8500 Hard Drive Capacity 320GB Hard Drive Interface Serial ATA Hard Drive RPM5400 Screen Size 15.6" Graphic Mode WXGA Display Screen TypeActive Matrix TFT Color LCD Widescreen Yes Display Resolution 1366 x 768 Graphics Controller Manufacturer Intel Graphics Controller ModelGMA X4500MHD Graphics Memory Capacity 1.76GB Graphics Memory Technology DDR3 SDRAM Graphics…
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט משחקים כבדים-בינוניים, צפיה בסרטים * גודל המסך?15.4 Full HD * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB eSATA VGA HDMI * בלוטות?מה זה?? * גודל מינימלי של כונן קשיח?7,200 סל"ד 500GB * צורב DVD?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד בגודל של 10" פחות או יותר, במחיר הכי זול שאפשר להשיג, התקציב יכול להמתח עד סביבות ה1100, הצרכים הכי הכי בסיסים שיש, קצת אינטרנט אלחוטי ולא יותר מזה. מצאתי ביד שתיים מחשב Acer Aspire One בגודל 10.1" שנכנס יופי לתקציב, עם מעבד Atom N280 ו1GB RAM, יעשה את העבודה?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
איזה מעבד יהיה יותר טוב.? Intel® Core™ i5-2430M Processor 2.4GHz או Intel® Core™ i7-2630QM 2.0Ghz או Intel® Core™ i5-2450M Processor 2.50GHz
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-