ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם! כבר הרבה זמן שאני לא כל כך מעודכן בעולם המחשבים (שנת שירות וצבא די מייבשים אותך ) בכל מקרה, הגיע הזמן למחשב חדש! אני יבצע OC מתון, ומשחקים כמעט ולא יהיו עליו. ככה שאני צריך מחשב שיחזיק לי להרבה זמן לשימושים של office, גלישה ולא הרבה מעבר... וללא ציוד היקפי אני הרכבתי את המפרט הזה מגיבורים: HEC 450TDT 450W ACTIVE PFC 20/24 PIN SATA 80MM X2 FANS 280.00 GIGABYTE GA-G33M-S2 (QUAD REDY) INTEL G33 VGA HD AUDIO+DTS GBL 602.00 HEC COMUCASE 6A19B NSP 120MM FAN FRONT USB X2 + AUDIO BLACK 228.00 INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 1073.00 INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 960.00 KINGSTON DDR2 2GB (1GBX2) 80…
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 3000 ש"ח אני רוצה שבמחשב היה מצלמה ומיקרופון מובנה .. שישמש לסרטים שירים אינטרנט .. בקיצור הכי טוב שאפשר ב 3000 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי אני מחפשת לפטופ חדש, אשמח להמלצות:) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד אזור ה-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1. מחשב אישי - עבודה רגילה, בלי גיימינג 2. פיתוח תוכנה - ג'אווה, אנדרואיד (לא מיועד לתכנות, אבל רצוי שיתמוך בו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אנדרואיד סטודיו,אקליפס- שימוש מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. …
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, חיבור לטלויזיה, עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום רב, חבר שלי ביקש מפרט שיכלול הכל, אולי חוץ מציוד היקפי כמו עכבר ומקלדת. התקציב הוא 3500 ש"ח. הוא מבקש שיכלול מסך 22" איכותי פחות או יותר שיוכל לשמש גם מסך טלויזיה נפרד או שיוכל לראות בו טלויזיה עם כרטיס טלויזיה(ואז שיהיה כלול במפרט). כנראה שכדאי גם שיוכל לחבר אליו קונסולה בדרך זו או אחרת. בכל מקרה הוא לא חולה על גרפיקה, ולא בעל דרישות גבוהות מהמחשב לאורך זמן, כך שהמחשב לא ישודרג ככל הנראה כמה שנים. תודה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
איזה מבן המחשבים המבוסס על פלטפורמת סנטה רוזה בעל זויות צפיה של לפחות 170 מעלות ומכיל פנל של 16.7 מיליון צבעים שאינו פנל מסוג TN אלה פנל איכותי ? האים יש כאלה גם ברמות התקציב הבינויות של 5-6K ש"ח ? המחשב צריך להריץ ויסטה חלק ולשמש לגלישה והצגת תמונות של עבודות צילום כך שאיכות המסך קובעת מעל הכל. גולד המסך רצוי 15.4 אינץ
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי כי הוא לא מקשיב לי אז אני מבקש עזרה לבנות לו מפרט סבבה לכמה שנים טובות. הוא מוגבל ל3.5K. מטרות הן משחקים וכן יהיה OC בינוני . אין צורך בציוד נוסף . כן חשוב לוח שיתמוך בSLI או CF להוספה עתידית של כ.מסך נוסף כמו כן ספק שיתמוך בעוד כרטיס. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי... אני רוצה לשדרג את המחשב.. אני צריך רק חומרה (בלי מארז, ספק, מקלדת, עכבר ורמקולים) בסכום של עד 2000 ש"ח המחשב הוא ביתי לצפיית סרטים משחקים ואינטרנט שיהיה בקשה מבוסס על P4 S478 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב עד 3300 ש''ח עם מסך. השימושים הם צפייה בסרטים,גלישה באיטנרנט,עבודה משרדית ואולי קצת משחקים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני רוצה שהוא יפעיל את elder scrolls online באיכות הכי טובה. תודה רבה לעוזרים. הם כותבים שם שהרקומנדד זה: Windows 7 64-bit Intel® Core i5 2300 or AMD FX4350 8GB System RAM 85GB free HDD space DirectX 11 compliant video card with 2 GB of RAM (NVIDIA® GeForce® GTX 750 or AMD Radeon™ HD 7850) or higher
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי אני מחפש מיני נייד (NETBOOK) בתקציב של עד 2000 שקל תודה לעוזרים יניב עריכה: מה דעתכם על ASUS 1201N או Toshiba Mini NB205-N210
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
זקוק למפרט עד 6500 שקל כולל מסך וללא ציוד הקפי תודה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני דגמים של Gateway בעיקר העניין שבדגם החדש עברו למעבד מסידרה 4 שיש לו רק 1M קאש, אך מהירות 800 אך מה שמשונה הוא, שאת הזיכרון הם מספקים במהירות הנמוכה! אז נראה שהמעבד מסידרה 5 עם 2M כבר עדיף? דבר נוסף שמטריד אותי, שבגירסה החדשה יש הכנה ל wifi 11n , ואני לא יודע אם יש לזה משמעות אמיתית, לצורך מזדמן (בחופשות וכדומה) לגשת לנקודות חמות בארץ ובאירופה ב 5 שנים הקרובות. כמו כן הדגם הישן כבר אזל, ומוכרים עכשיו בטייגרדירקט רק "מחודש", האם עשויה להיות עם זה בעיה? חוץ מזה: בדגם החדש זה תאורת led אך אין ביטחון שזה נותן יותר nit גם יש eSata הנה המפרטים: The new TC serias ================== Processor Intel® Pentium® Dual-Core T4200 Mobile Processor1 (…
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בין 5-6 אלף (תלוי בSSD) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר-כבד פוטושופ, פלאש, מיה, אנימציה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GW2,AC3, ומשחקים חדשים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי לכולם, מבקש את עצתכם למפרט, בשביל משחקים כמו Crysis Remastered, FarCry 6, Cyberpunk 2077 וכדו'. בנוגע לתקציב 5000 ש"ח גמיש כדלהלן, תלוי במה שרייאלי כדי שיהיה מפרט טוב גם למשחקים עתידיים יותר. למיטב הבנתי, אין לי כמעט אם בכלל במה להשתמש מהמחשב הקיים שלי, בכל אופן המפרט שלו כדלהלן: Intel i5-4690 3.5GHz Gigabyte H81M-S2H Kingston HyperX DDR3 1600MHz 4X2 GB Shapphire Radeon Nitro+ RX 580 GDDR5 4 GB Transcend SSD SATA 3 128GB Western Digital 1TB Antec HCG-620 80 plus BRONZE בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין במחשב לצרכי עבודה משרדית ומשחקים קלים, בעיקר משחקי ספורט (פיפא, נבא וכד'). ללא ציוד היקפי. עדיף שהמחשב יהיה עם אפשרות לשדרוג עתידי, או לשימוש בחלקים בעתיד (בינתיים הוא ישמש בעיקר את ההורים ואח קטן, אך בעתיד גם אותי). קיבלנו הצעה מאיזה חברת טלפון לקבל את המחשב הבא ב-3,025 ש"ח: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=7251 האם אוכל לקבל משהו יותר טוב בתקציב? תודה רבה על העזרה עריכה: כמובן שאם אפשר לרדת מהתקציב בשביל הצרכים הנ"ל אז כמה שעולה פחות, עדיף
-
- 11 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני יודע שאני חופר בזמן האחרון עם הx61... הX61 זול לי יותר, מגיע עם מעבד t7100 וכל השאר רגיל הX100e זה זה http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=3132 שימושים זה אינטרנט סרטים וגם קצת עריכת סרטים ופוטושופ. פשוט אני יודע שהX100 חדש יותר... ואולי במקום להשוות כל פעם בין כמה מחשבים שאני מוצא מישהו יכול להמליץ לי על מחשב בסביבות ה2000 13" ומטה כמה שיותר חזק מבחינת מעבד וכרטיס מסך, לא אכפת לי יד שנייה שלישית או אפשרות נוחה להזמנה מחו"ל
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן, הלוח אם+הכרטיס מסך של המחשב הקודם נשרפו אז אני מחשב מחשב חדש. המשחקים שאני בעיקר מפעיל עם : Foootball manager 2013\fifa 2013,MOH : ,borderlands תקציב מקסימלי 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח אין צורך בציוד היקפי,גם יש לי כונן DVD אז אין צורך להוסיף 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 = 6 לא מתוכנן OC אין צורך לכלול מערכת הפעלה אך יש צורך לכלול הרכבת המחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כנראה TMS תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 , גג 12 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב גרפי , גיימינג כבד , עריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
- 1 follower
-
-
כאמור בכותרת מחפש מחשב לאינטרנט והורדות בלבד בתקציב מנימאלי לא כולל מסך וציוד היקפי אבל חשוב שיהיה בכרטיס מסך TV-OUT. תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי! אני מעוניינת לרכוש מחשב טוב, אך לא יקר, בסביבות ה 5,000 ש"ח. בעיקר לצורך מוזיקה... אני עוד חובבנית, אך בעתיד ארצה להשתמש במחשב לצורך זה.. הקלטה וכו'. לכן, אם תוכלו להציע לי מחשב עם אפשרות לשדרוג בעתיד זה יכול להיות מועיל. אני זקוקה גם לציוד היקפי: מסך, מקלדת ועכבר (לא חובה אלחוטיים) - רמקולים כבר יש. כמו כן, אני זקוקה לצורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. אין לי העדפה לחברה מסוימת. אני מעדיפה מחשב שקט (חשוב לי במידה רבה), העיצוב פחות חשוב. אשמח אם תוכלו להדריך אותי... אין לי הרבה מושג בכל הנוגע למחשבים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב+מסך איכותי שישמש לי לעבודה משרדית בעיקר, אולם ברצוני גם לראות בו סרטים ושיעבוד בצורה די מהירה, הסכום שאני יכול להשקיע הוא עד 3K ואין אפשרות לחריגה בכלל ואם אפשר לחסוך זה יהיה מעולה. את המפרט הבא אני הרכבתי אם הןא טוב אשמח לקבל אישור ואם לא אשמח גם כן לקבל מפרט יעיל יותר: מעבד:Intel i3 2130 3.4GHz 1155 3MB with graphics Tray קירור למעבד:ZALMAN 7000V Al SI EDITION לוח אם:Biostar H67MH for socket 1155 SATA 3 VGA/DVI/HDMI מארז:Case Thermaltake SIDE PANEL WITH 23CM FAN BLACK (For Soprano, Armor JR, Tsunami קירור למארז: EVERCOOL Value Series 120mm ספק: Seasonic ECO 500W Active PFC, 2X PCI-E 6/8, 34A / 12V Single Rail 220V Only זיכרון: C…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים ביקשתי פה מפרט לחבר וקיבלתי אחלה מפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪888 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 MSI P67A-G45 B3 P67 Chipset במלאי!, יחידות 1 ₪672 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2891 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪300 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2898 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪250 ht…
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
HP Pavilion dv6-3010ej http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=3906 Asus G51VX-RX05 http://www.zol.co.il/Product.aspx?ProductID=473 ההתלבטות היחדיה שלי היא לגבי תועלת המעבד לעומת הכרטיס מסך. השימוש של המחשב נחצץ שווה בשווה בין שימוש ביתי (גלישה, סרטיםף טיפה עריכה וכו') לבין גיימינג עם דרישות לא הכי גבוהות, pro 10, ובעיקר משחקי רשת דוגמאות knight online, wow,mu online. המשחקים הנ"ל לא דורשים את שיא הטכנולוגיה אך חשוב לי בכל זאת שהמחשב יוכל להתמודד גם עם משחקים שיש להם דרישות מעבר (תוך חשיבה לתווך הרחוק). לכן אשמח לקבל את עצתכם בנוגע לקבלת החלטה האם ללכת על הדגם של האסוס בעל הכרטיס מסך החזק יותר או על הHP עם המעבד החדש(אשמח לקבל פרופורציות לגבי ההבדלים בין המעבדי…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי שלום לכולם.. הציעו לי את האפשרות לקבל מחשב מקבוק שנקנה לפני שלוש שנים בעלות של בערך כ12 אלף שקלים או לרכוש מחשב חדש התקציב: 4000 ש"ח גמיש(בהתאם למחשב יש אפשרות לתוספת של כמה מאות שקלים) שימוש: כרגע בעיקר משרדי עם זאת חשיבות לחומרה חזקה שתתעלה על חומרת המק מסך: יש חשיבות גבוהה לנגישות לכן אני מעדיף מסך מגע איכותי עם רזולוציה גבוהה חשוב לציין שתצוגת המק היא רטינה משקל: המשקל חייב להיות מינימלי לא משקל של נייד שולחני יש חשיבות גבוהה למשקל נמוך חשבתי על הYOGA המדד העיקרי שעליו אני ארצה לבסס את הקנייה היא ההשוואה למקבוק אני מצרף את המפרט של הדגם הספציפי משנת 2012 (לקוח מהאתר של אפל) 2.6GHz quad-core Intel Core i7 proce…
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-