עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MsP,

בחודש חודשיים הקרובים? אני מדבר על הארץ... כי אין סיכוי שאני קונה מיני מחשב נייד במחיר הזה והוא עוד מגיע עם סוללה 3 תאים :\ אז מה דעתכם? יש למה לחכות?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by roey1,

שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד חדש. אני ממש לא מבין בניידים אלה יותר בנייחים. אני ממש לא מתכוון להשקיע בזה מפני שהצרכים למחשב זה הם ברובם גלישה בלבד. מה שחשוב לי בעיקר שיהיה זה מסך גדול וברור, כרטיס רשת אלחוטי לגלישה בבית ושהמשקל שלו לא יההי רב מדי. אשמח לשמוע דעות, תגובות, מחירים, מפרטים ועוד. תודה רועי.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  3. * מטרות המחשב: משחקים בד"כ לא הכי חדשים + עבודות די גדולות של כתיבה * גודל המסך: 14-15 * משקל רצוי:עדיף שיהיה לא כבד מדי אבל לא הכי רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך:כן * בלוטות:לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח:120GB * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:אני לא הכי מבין בזה,סומך עליכם

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  4. לפני חודש בערך פתחתי נושא כמו בכותרת אבל משום מה כנראה שאחד המנהלים מחק אותו בלי שידעתי בכלל ואין לי מושג איך למצוא אני רוצה עכשיו לקנות את המחשב אבל לא רשמתי את המפרט שהמליצו לי עליו ואני לא זוכר הכל רק חלק , אשמח לקבל עזרה תודה מראש (מנהלים בבקשה לא למחוק הפעם , אם אפשר להחזיר את הנושא שלי אפילו יותר טוב) חלק מהמפרט שאני זוכר מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤846 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤340 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤506 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBP…

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  5. אני מתכנן לבנות מפרט חזק שיריץ את כל המשחקים העדכניים + העתידניים שיספיק לי שנה ללא שדרוג עם אופציית שדרוג בעתיד חשוב לי שיכלול זיכרון חדש של DDR3 ואם אתם ממליצים שיהיה QUAD CORE . חשוב לציין שהמחשב לא יכלול מסך , ציוד היקפי וגם דיסק קשיח וסידי רום. תודה לכל העוזרים. :-* ד"א : אני גר בחיפה אז אם בניית המפרטים תהייה בחנויות באזור הזה כמו פנדה ו קספ אני אודה לכולכם.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by alonezer,

שלום חבר שלי צריך מחשב חדש והתקציב שלו די נמוך ניסיתי לבנות לו משהו אבל אני לא חושב שזה טוב ואולי אפשר יותר מזה. http://tms.co.il/preview/spec/q2lx9awd אולי בחנויות אחרות יותר זול או משהו אז אפשר משם תודה לכל מי שעוזר. נזכרתי, יש לו מסך 20"

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by xcalibur,

את הכרטיס קניתי כרגע. אם מישהו יוכל לעזור לי עם לוח אם SLI, זכרונות, ספק, מעבד ומארז אני אשמח. אין צורך במסך ו-HDD.

8. המפרט להלן הוצע לי ואני עומד לרכוש אותו .... אך יש לי מספר שאלות נוספות .... תודה מראש למשיבים: 1. מה בדבר כרטיס ללכידת וידאו ? 2. מה בדבר כרטיס קול? האם יש צורך ואם כן, איזה? 3. האם המארז כולל שלט רחוק? אם לא, איך אני מתפעל את המחשב מהספה בסלון ? 4. איזו מערכת הפעלה אני צריך ? האם XP מתאים? אם לא, מה כן? איזה תוכנות מומלצות אני צריך כדי לתפעל מערכת קולנוע בייתי ? 5. מקלדת ועכבר - מה מומלץ ? תודה מראש למשיבים

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by dosi,

מדובר על מוסיקאי שעובד אינטנסיבית עם התוכנה קיובייס עם המון VSTים . מחובר למחשב כרטיס קול מקצועי FIREFACE 800 RME שמחובר בFIREWIRE. המחשב שלו כרגע , דואל-קור 2.8 + 2 ג'יגה זיכרון , לא עומד בלחץ. כמו כן נחוץ להוריד את גובה הרעש של המארז למינימום האפשרי , מכיוון שהמחשב יושב בחדר ההקלטה עצמו. ובכן , כנראה שזה מה שצריך : מעבד חזק. לוח תואם. 3 ג'יגה זיכרון איכותי (לא רשמתי 4 , כי הבנתי שהXP ממילא לא תומך). מארז+פתרון קירור (אולי מים ?) שיוריד את הרעש כמה שקרוב יותר לאפס. ספק כח איכותי , שיחזיק את המערכת המדוברת.

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by zamig,

לאור מעבר דירה החלטתי לקנות מחשב חדש ולאור מצוקת מקום אפשרית אני שוקל לקנות מחשב נייד ולא נייח. תקציב: בסביבות ה 6000 ש"ח. מטרות: השימושים צנועים ולא אמורים להוות בעיה. בעיקר עבודות משרדיות (אם כי המסמכים עלולים להיות גדולים והעבודה היא על מספר מסמכים במקביל), אינטרנט, צפייה ווידאו, תכנות. משקל רצוי/סוללה: המחשב אמור לשמש כמחשב ביתי ויכולת התניידות מחוץ לדירה לא מהווה שיקול חשוב ולכן אלו לא גורמים שצריכים להיות שיקול. גודל המסך: הייתי שמח עם העבודה (מסמכי טקסט ואינטרנט) תהייה נוחה ככל האפשר. מאחר ואין בעיה של משקל, נראה לי שמסך 15" הוא המתאים ביותר, רק שהמסך יהיה מסך טוב. יציאות מיוחדות? יכולת לחבר את המחשב לטלביזיה יכולה להיות אופציה נחמדה. מערכת הפעלה: המחשב צריך להיו…

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX 1532¤ Sunbeam Tuniq Tower 120mm 240¤ Asus P5Q 688¤ Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS 655¤ Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2 70¤ Corsair 550VX 41A @ 12V 468¤ G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ 433¤ Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ 372¤ Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - In Stock 1355¤ LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black 132¤ Hauppauge WinTV PVR 150 MCE 365¤ Assembly and Tests, New Computer above 3000nis 5¤ I'm Intrested in CPU Overclockin 0¤ שליחת מחשב - שליח עד הבית כולל ביטוח 45¤ סה"כ: 6360¤

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  12. 1. תקציב של עד 3000 ש"ח במזומן (שטרות) 2. מטרות המחשב: עבודה משרדית, הורדות (וידאו ואודיו) וצפייה בסרטים. 3. ציוד היקפי: אין צורך. 4. אין העדפה לחברה כלשהי. 5. קירור ועיצוב- לא חשובים במיוחד אך יש דרישה למחשב שחור. 6.יש דרישה למחשב שקט במיוחד, אך זה תלוי בעלות. 7. אנו צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה והתקנת מערכת הפעלה במעבדה. 8. לא מתוכנן OC. 9. דרישות נוספות לגבי המפרט: מעבד- מינימום 2.4GH.דרישה לINTEL. זיכרון: מינימום 3G. כרטיס קול טוב במחיר סביר. אין בעיה שיהיה מובנה בלוח אם. דיסק קשיח: G 250/320 . 7200rpm. כרטיס גרפי טוב. נדרשת תמיכה ב-LAN‏ אלחוטי b/g802.11 ו -bluetooth. צורב DVD. מינימום 6 יציאות USB. יציאות DVI ו-VGA. מערכת הפעלה חוקית ומקורית windows v…

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by עודד א.,

יש לי SONY VAYO עם מע' XP, המחשב מנגן קבצי MP3 ןAVI ללא סאונד. הקובץ מתנגן אך לא שומעים כלום. הרמקולים בסדר, העוצמה בסדר וזה לא בMUTE. ניסיתי להסיר את כל המקודדים ולהתקין חבילה מעודכנת. הבעיה קיימת עם כמה סוגי נגנים. אני מצליח לשמוע קבצי MID ו WAV. נראה לי שהבעיה קשורה להגדרה במערכת. אשמח לקבל כל עזרה.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by ron2039,

שלום אני חדש כאן ואני מעונין ברכישת מחשב משחקים בתקציב של 5500 ש"ח ,בניתי מפרט עם כמה מחברי וברצוני לשמוע דעות הצעות והמלצות שונות לגבי המפרט. (החלקים שמסומנים ב * הם חלקים שאני די בטוח בהם וחשבתי עליהם הרבה ,ולגבי המסך אני עדין בהתלבטויות קשות). תודה לממליצים! *מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM מחיר: ¤895 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro מחיר: ¤105 *לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מחיר: ¤450 מארז: Coolermaster CM 690 Black מחיר: ¤415 *ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V מחיר: ¤391 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 מחיר: ¤252 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS מחיר: ¤259 *כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB…

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  15. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עם לוח אם ומעבד ורציתי לשאול כמה שאלות: 1.יש פרסום באתר זה שINTEL "חותכת" את מחירי המעבדים איך ומתי זה ישפיע על ארצנו המאחרת והקטנה?? והאם משתלם עכשיו לקנות 8400 או לחכות עם הקנייה. 2.אני די סגור על המעבד E8400 כי יש לו יכולות OC מעולת שאני איישם ב"פראות",יתקרר יפה עם הTT-BT שלי ועם המשחה שלי של הAC אז אם אין המלצות נוספות למעבד אחר שייתן תמורה למחיר אשמח לדעת מאיזו חנות במרכז לקנות אותו. 3.אני מתלבט מאוד בין לוח אם של ASUS שהוא הP5E עם צי'פסט X38 לבין הRAMPAGE שהוא X48 ולא יודע מה לבחור,יש לציין שהלוח לא יוחלף במשך השנה וחצי שנתיים הקרובות ואני די נעול על ASUS ועל אחד מהלוחות הללו ורוצה לדעת אם שווה להוסיף את הסכום הדי נכבד למען הל…

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  16. Started by si,

מטרת המחשב: משחקים בלבד. לא צריך ציוד היקפי, אלא רק: מעבד + לוח אם + 2gb זכרון + דיסק קשיח + כרטיס מסך + ספק. (בלי מארז וצורב). אני לא מרכיב את המחשב בשבילי. הבחור שמשלם מוכן להוציא עד 2100 בלבד. ומתעקש רק (!) מ-ksp (כי קרוב לבית, בלי סיבה נוספת). תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by AlexK,

היי, אני מחפש מפרט למשחקים עם מארז כמה שיותר קטן. אין צורך בציוד הקפי, בדיסק קשיח ובכונן DVD המסך שלי בעל רזולוציה של 1440X900. תודה!

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  18. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד ואין לי שום ידע בנושא. המחשב מיועד ללימודי תיכון, ICQ, מסנג'ר, גלישה באינטרנט, אימיול, צפייה בסרטים, מוזיקה ואולי גם משחקים לא כבדים במיוחד. אני לא מבין כלום במחשבים ניידים ולכן חשוב לי שתסבירו לי מה כדי לי ולמה. למה כדי לי לקנות 1 ג'יגה זיכרון ולא 2 ג'יגה? כמה מקום אחסון אני צריך על המחשב? למה דווקא המעבד והכרטיס מסך שהצעתם וכו'... תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום כולם. אני מעוניין לרכוש את הדגם TOSHIBA A-300 145 כיוון שהוא נראה כמתאים לכל הדרישות שלי. האם יש כאן מישהו עם הנייד הזה שיכול לתת לי חוות דעת עליו(איכות בנייה,איכות מסך נוחות מקלדת וכו'..) או בכלל מישהו שמבין במחשבי טושיבה,אני מאוד חדש בנושא ולא מבין המון. האם המחשב יכול להתמודד כראוי עם הרצת וינדוס ויסטה פרימיום ללא תקלות? תודה רבה לעזורים.

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  20. שלום לכולם! מה דעתכם על המחשב הזה? אני מעוניין לקנות מחשב (ללא HD, ללא מסך, ללא ספק) זאת אומרת רק לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרון. עכשיו דיברתי עם הרבה מאוד אנשים שמבינים וזה מה שהצלחתי להרכיב: מאוד חשוב לי דעה על הכרטיס מסך כי אמרו לי שעדייף להשקיע עוד 150 שקל ולקנות ATI HD-4850.... מחכה לדעתכם, תודה.

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  21. 1. תקציב: נושא התקציב הוא עניין בעייתי כי אני לא יודע בדיוק כמה אמור לעלות מחשב כזה. אז נקבתי ב10K רק בשביל לא ליצור הגבלה מסוימת בבנית המפרט. העיקר שהמחשב יספק את מה שהוא צריך לספק, אין צורך לבזבז סתם את הסכום ובהחלט ניתן להסתפק במחשב בפחות כסף. 2. מטרות המחשב: המחשב הוא לצורך עבודות בסיסיות (אינטרנט, סרטים, סרטי HD, מסמכים וכו'). אך עם זאת, אני עדיין משחק מדי פעם. לא גיימר כבד, אבל בהחלט משחק פה ושם. ככה שאין צורך להגזים עם ענין הכרטיס מסך ואני מאמין שHD4850 יהיה מספיק. 3. ציוד הקפי: מקלדת ועכבר (אין צורך באלחוטיים), ומסך (עם עדיפות ל22" של סמסונג). 4. קירור ועיצוב: לא מתוכנן OC לכן לא צריך להשקיע בקירור מעבר. אך עדיין שלא יהיו בעיות התחממות וקריסות בשימוש רגיל. העיצוב…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by DarkLloth,

לא צריך מארז וספק שקטים(כמובן שלא יהיה טרקטור בחדר) כי המחשב יחובר לטלוויזיה דרך קיר ויעמוד בחדר אחר (צריך שיהיה מארז מאווורר) , לגבי שאר החלקים : 1. האם צריך כרטיס קול מיוחד או שמספיק זה הקיים בלוח אם ? 2. האם צריך כרטיס מסך שתומך HD ? (הטלוויזיה היא מסך LCD תומך HD READY). 3. אין צורך בצורב. תודה על התגובות

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  23. שלום רב אני מעוניינת במפרט למחשב לשתי בחורות בנות עשרים, רצוי מבוסס AMD המיועד לגלישה, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, משחקים קלים וכו... בעתיד הקצת יותר רחוק של שנה אני אצטרך כנראה גם קצת תוכנות תלת מימד ושרטוט ללימודי אדריכלות.. כמו כן שהמפרט יכלול מסך LCD איכותי בגודל 19'' (אין צורך ברמקולים ומקלדת) ומארז איכותי ושקט ולא שקוף צבעוני עם מאווררים מקושקשים התקציב הוא עד 4000 ש"ח (כולל הרכבה) אם אפשר מחנות KSP פ"ת או מחנות אחרת במרכז המון תודה מראש, לילה.

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by ronit54,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤917 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3G ¤403 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB GDDR3 HDMI : GC-HD485PG3-E3 - RETAIL ¤952 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤313 צורב DVD: LG DVDRW GSAH55N X20 - BLACK - PATA ¤135 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤233 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤298 ספק כוח: CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU ¤389 מחיר סופי: ¤3640 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  25. אולי אני קונה את המחשב הזה אבל אני צריך לדעת מה היתרונות והחסרונות http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1233

• 4 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.