ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? NLE. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אביד מדיה קומפוזר ופרימייר פרו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה …
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם אפשר להרכיב מחשב סבבה למשחקים? (GTA IV, הנסיך הפרסי) שיעבדו חלק.. תודה מראש! ללא מסך.. ללא פלופי בבקשה אם אפשר כמה שיותר GB.. והדבר הכי חשוב שיהיה שקט.. המחשב הנוכחי שלי עושה רעש וזה משגע!
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 5500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן להגיע עד ל5500 וגם לחרוג מעט (מאד) אם צריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 ARMA 3\2 ועוד כאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה קניתי נייד של דל (Dell studio 1555) עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום 64 ביט (ההתקנה נמצאת בכונן D: - recovery) גודל כונן C הוא 290GB ואני רוצה לחלק אותו ל-2 חלקים, לכן אני צריך לפרמט את כונן C ולחלק אותו ע"י כלי החלוקה שבהתקנה. איך ניתן להעלות את ההתקנה שנמצאת בכונן(Recovery)? תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג במחשב של אחי את הזכרון. אני רק רוצה לוודא שהזכרונות יתאימו למחשב. המחשב הוא Toshiba Satellite L500-12T http://za.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=ZA&toshibaShop=false&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=1070513#0 והזכרונות שאני רוצה לקנות הם: G.SKILL DDR2 SODIMM DUAL CHANNEL 4GB 800MHZ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1117 אני רוצה לקנות שניים כדי לשדרג ל 8GB לי זה נראה מתאים, מישהו יכול לאמת את זה או שיש משהו שלא שמתי אליו לב?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי! אני קונה מחשב לגיימינג ועבודה משרדית שאני אשים באיזור צפוף ולא מאורר במיוחד, אז צריך להיות לו קירור חזק ומארז עם פילטרים חיצוניים לאבק שאפשר להוציא ולנקות בקלות. מוכן לשלם אקסטרה על רכיבים אמינים יותר, כמו כונן WD RED או כרטיס מסך של חברה ספציפית (ניסיון רע עם AMD של Gigabtye ). המסך שלי הוא DELL UZ2315H שאני מרוצה ממנו גם לגיימינג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, חריגה עד 1000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ושימוש משרדי. רוצה להריץ RDR2+Cyberpunk 2077+Witcher 3, 1080P 60FPS HIGH 3. האם יש צורך בציו…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הרכיבים הם Xp2500 (closed) abit NF7 rev2.0 TR AXL800 Vantec 80MM UV Moded case+ leds fan ti4200 enermax PSU 350W חשבתי על איזור ה 1350 מה דעתכם? חבר אמר לי שאני צריך לקחת לפחות 1500 מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מtms כשביקשתי מהם לבנות לי מפרט והם הציעו לי ככה: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2140 1.6Ghz 1MB FSB800 OEM ₪ 341 1 לוחות אם Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 Conroe Support G965PDS3 ₪ 593 1 מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ₪ 177 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ₪ 127 1 ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ₪ 249 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ₪ 528 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ₪ 390 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ₪ 1575 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ₪ 199 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקו…
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום מעונין במפרט למחשב עד 7500 שקל מחשב לשימושים רגילים ,אינטרנט, אופיס,צפיה בסרטים וכד,, קצת משחקים, עריכת תמונות ווידאו בייתי מסך 19 אינץ דק איכותי( חשבתי על סמסונג 760bf ) כרטיס מסך 6800 gs מה דעתכם? באיזה חנות כמובן , מקס' שתי חנויות תודה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 חריגה של עד 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הרצת IDE's למיניהן לפיתוח קוד לא ממוקד אובייקטים גרפיים, יותר בכיוון של מערכות webיות וסקריפטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ישנו כונן SSD 2.5" i בגודל של 480GB וכונן SSD עם חיבור m.2 וממשק NVMe גם בגודל 500GB (לא חייב להשתמש באף אחד אבל אעדיף מכשיר שיוכל להכיל כונן נוסף אחד לכל הפ…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב לינובו 3000N200 עם מערכת הפעלה xp חוקית כמובן וחסר לי דרייבר ethernet חיפשתי באתר של לינובו ולא ממש מצאתי אותו אני יודע שזה משהו שקשור ב LAN אם אני לא טועה אבל עדין לא הצלחתי למצוא תדרייבר הזה אם מישהו יכול לתת לי קצת מידע מה לעשות אני ישמח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (FIFA), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? 2-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש זמן ארוך רצוי שיחזיק עד שעתיים שלוש בלי מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן, לא משנה עד כמה עדכני * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ מספיק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש פירוט של מחשבים שחשבתי עליהם. אני לא יודע לבחור בין המחשבים אשמח לדעה מנוסה יש לציין שכל המחשבים סביב אותו מחיר (4000) ASUS K53SC ASSUS K5…
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
היי, ברשותי המחשב הנ"ל ורציתי לדעת איך ניתן לשדרג אותו? - האם ניתן להחליף זיכרון RAM נ-1 ג'יגה DDR2 ל-2 ג'יגה (ואולי אפשר יותר?)? - האם ניתן להחליף את הHDD ב-SSD? האם יש SSD באותה המידה? - האם ניתן להחליף את המעבד? (מ-N270 ל-N280) - האם ניתן להחליף את הפאנל/מסך של המחשב (10.1")? - האם ניתן להחליף בטריה (היא חלק מהמחשב...)? - האם כדאי לעשות אוברקלוק? (מערכת קירור עלובה) - האם כדאי לעבור מ-XP ל-7? תקציב לא מוגבל לבנתיים. כל רעיון נוסף התקבל בברכה. כמוכן אשמח לקישור לחנות/מוכר איביי וכד' שממנו/ה ניתן לקנות את הרכיבים. בתודה מראש לכל העונים והעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מתכוון לפרמט את המחשב שלי (X61) ולהתקין מחדש את מערכת WIN XP. תהיתי האם מישהו יודע איזה דריבר אני צריך להתקין על מנת שהאינטרנט (האלחוטי) יעבוד? (ומשם אני אתקין הכל עם UPDATE MANAGER) יתרה על כך, אני מתכוון להתקין מינימום של תוכנות, האם מישהו יכול להמליץ על הדריברים החשובים ביותר? מצורף קישור לאתר LENOVO: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-67971.html תודה מראש, צחי
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך בבקשה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? גיימינג כבד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. GTA IV , CRYSIS II ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). מתכוון להיות גיימר כבד.. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? יש לי מסך T220P והרזולוציה המקסימלית 1920X1220 * באיזה סוג משחקים תשחקו? GTA IV , CRYSIS II * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של microsoft כדי לראות את המשטח וראיתי מידות מאוד מוזרות. יש לי מחשב 13.3 ולפי המידות שם הוא אפילו לא יהיה ברוחב ובארוך שלו? זה הגיוני שהוא כל כך קטן?! יש למישהוא ניסיון איתו? תודה רן!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
זה יגרום לנייידים עם המעבדים מהדור הקודם לרדת במחיר? תודה אלעד[br]פורסם בתאריך: 17.01.2011 בשעה 13:47:21 שאלה מיותרת ראיתי את התשובה למטהאפשר למחוק
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מחליף את המערכת שלי למערכת AMD והרכבתי לי מחשב חביב ביותר בתקציב לא מוגבל. רציתי לקבל את דעתכם... אם כן: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4200+(2.2GHz) BOX - 2700 לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D - 830 זכרון: 1290 - OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 1GB (2*512MB) Platinum Rev 2 כרטיס מסך: eVGA Geforce 7800GTX 256MB 256-bit GDDR3 VIVO PCI-E x16 Video Card - 2475 סה"כ: 7295 ש"ח (יש מצב שאני קונה קירור גז למעבד מה שיוסיף עוד נתח נכבד לעניין ) אין צורך בשאר הציוד מאחר ואני נשאר עם הנוכחי: מארז:Thermaltake Kandalf VA9000SWA כונן קשיח: Maxtor 80GB ATA/133 (כאן טעון שיפור - אני פתוח להצעות ועדיף שיהיה זול וטוב ) CD-ROM: סתם משהו ג'נרי כי אני גם ככה…
-
- 14 תגובות
- 724 צפיות
-
-
סליחה על החפירות,אני פשוט קצת לחוץ ורוצה כבר לסגור את זה.. האם כדאי לי לסגור על המחשב הזה, המחשב הוא בעיקר לגיימינג.. לא למשחקים כלכך מתקדמים אבל עדיין.. לCS וכל מיני כאלה וחשוב לי שהמחשב יסחוב טוב ושיהיה אפשר לפתוח הרבה דברים בו זמנית המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 5000 Box ¤327 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1196 לוח אם ASUS M3A ¤363 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31620 כונן קשיח Hitachi Deskstar 320GB SATA2 16MB ¤262 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤369 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-4800P2-SX כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 …
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ראיתי את הנייד הזה: https://goo.gl/Z251wb לפי המעבד((i7-5500U), יש כרטיס גרפי שמגיע עם המעבד: HD Graphics 5500 בנוסף, במפרט של המחשב רואים שיש גם כרטיס מסך של nוידיה: geforce gt 820m. למה בעצם? בהנחה שממילא שני הכרטיסים לא חזקים במיוחד, למה הוסיפו את כרטיס המסך של nvidia, כאשר(אני מניח) לולא הכרטיס הזה, המחשב היה יכול להיות זול יותר ולתפקד נורמלי כמו שאר המחשבים שמגיעים עם כרטיס גרפי מובנה של אינטל וללא תוספת של כרטיס חיצוני.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
המחשב יחובר לטלוויזית LCD 32, היא לא FULL HD ללא צורך בציוד היקפי, המחשב מיועד למשחקים כבדים וצפייה בסרטים. אני רוצה שהמפרט יכיל מעבד Q9550. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים כדוגמת סימס 3, פיפ"א. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אינני יודעת, כיצד ניתן לבדוק? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימס 3, פיפ"א. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות? 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הזמנתי היום מחשב אחרי שהתייעצתי עם כמה אנשים ואני צריך חוות דעת ולדעת מה אתם חושבים .. אז ככה : (לא הזמנתי מ skypc זה רק המוצרים שהזמנתי) זכרון הזמנתי 4GB DDR3 1333 של חברה PATRIOT משו כזה (משו טוב בא עם צלעות קירור כאלה ) מארז וספק כבר יש לי ... מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1057 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-EP45C-DS3R ¤780 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39455 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤341 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe ¤1258 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=2831…
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן חברה,אני צריך המלצות למחשב נייד,עדיפות למוקשח משולב עם הנתונים הבאים: *גודל מסך בין 12" ל14" *משקל לא רלוונטי *זמן סוללה ארוך מאוד רצוי *בלוטות *כרטיס מסך 512 מגה,9600M GT ומעלה *מינימום 320G *צורב די וי די כמובן שצריך *אחריות של שנתיים ומעלה במידת האפשר התקציב הוא 8K,אבל יש מצב שאני אביא מארה"ב,אז אפשר לכלול גם הצעות כאלה! השימוש הוא משרדי ומשחקים. תודה!
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך (לא בטירוף). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית, צפייה בסרטי HD, גלישה ברשת, פוטושופ, תכנות ויז'ואל סטודיו, עומס עבודה גבוה וריבוי משימות (חשוב לי מאד שהמחשב יהיה חזק ומהיר, שקט וקר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אשמח לדעת על דגם מוצלח של אל-פסק. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-