ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
מחפש נייד בשביל חבר שהוא סטודנט והתאיישתי מלחפש מרוב כל כך הרבה סוגים של ניידים . מה המטרות : סטודנט אופיס אינטרנט משחקים כמו PRO איוולושן לא דברים יותר מדיי תובעניים . צפיה בסרטים ( כנראה יחובר לטלויזיה 32 אינץ ) עדיף 500 HDD אבל גם 320 בסדר I5 נראה יהיה קשה במסגרת התקציב אז I3 כרטיס מסך נורמלי , לא יהיו משחקים תובעניים יתר אל המידה . עדיף אחריות 3 שנים אני מאוד מודה למי שיעזור עדיף בחנות מוכרת באזור באר שבע או חנות אינטרנטית מוכרת אחרת במקרה חריג אולי נלחץ שיחרוג בכמה גרושים בתקציב אם זה יהיה ממש שווה את זה !
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות 2 מחשבים ניידים לצרכים בסיסיים בלבד. לא צריך להיות הצעקה האחרונה (ועדיף שלא) מטרות המחשב? גלישה, סרטים, אופיס * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? רצוי, לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) א…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר (שיתמוך כמובן בhd) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.המשחקים הכי כבדים (מבחינה גרפית) שאפשר לחשוב עליהם. בעיקר fps-ים למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי השבוע התחלתי לבדוק אפשרות לשדרג את המערכת. מישהו סיפר לי שנפתח את חדש לחומרה אשר נותן מחירים מעולים בדקתי אותו ואני חייב לומר שבהחלט יש לו מחירים שווים בדיקה אז דבר טוב מחייב אותי לשתף אתכם חברים בבקשה: *צונזר* או *צונזר* תהנו.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר כללי כמו פייסבוק, שירים, סרטי FULLHD ומשחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך, T260HD שעובד על 1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המשחקים החדשים שהולכים לצאת ושיצאו בשנה האחרונה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (…
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שירוצו בו תוכנות כמו MATLAB צפייה בסרטים, והרצת משחקי ספורט בעיקר כמו FIFA,NBA.... ללא צורך ברזולוציה הגבוהה ביותר
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום, האם לדעתכם כדאי לקנות את המחשב הבא במחיר הנ"ל? דעתכם חשובה. תודה רבה. Lenovo Y550 Intel Core 2 Duo P7350 2GHz CoreDual-core EM64T Processor TechnologyEnhanced SpeedStep Technology Bus Speed 1066MHz L2 Cache 2MB Standard Memory 4GB Maximum Memory 8GB Memory Technology DDR3 SDRAM Memory Standard DDR3-1066/PC3-8500 Hard Drive Capacity 320GB Hard Drive Interface Serial ATA Hard Drive RPM5400 Screen Size 15.6" Graphic Mode WXGA Display Screen TypeActive Matrix TFT Color LCD Widescreen Yes Display Resolution 1366 x 768 Graphics Controller Manufacturer Intel Graphics Controller ModelGMA X4500MHD Graphics Memory Capacity 1.76GB Graphics Memory Technology DDR3 SDRAM Graphics…
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד ללימודים ולבית בתקציב 3-4K( יכול להתגמש קצת). מסך 15.6 אינץ , משקל לא קריטי לי , חשוב לי שהוא יהיה חזק ככל האפשר אבל שלא יבוא על חשבון זמן סוללה - אני צריך שבמינימום מאמץ(רק גלישה וכתיבה בבית ספר) יחזיק לפחות 5 שעות. שיוכל להריץ משחקי רשת ודפדפן פשוטים חלק, ואם אפשר שיריץ משחקים ישנים ופשוטים בסגנון של CallOfDuty 2, Gta San Andreas וכאלה.. - לא חייב אבל. צריך שיהיה כונן לדיסקים ויציאות USB. מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה מדגם/סדרה מוכרת ואיכותית (כמה שהתקציב מאפשר)- עמיד אני לא מבין בעניין הזה כל כך אז אשמח מאוד להצעות
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
טוב אז ככה, בעיקרון ההתלבטות בין שני דגמים כשלאחד מהם יש גם אופציה עם מסך מגע (ההוא שהצעתם כאן בזמנו) ההורים שלי חוזרים מארה"ב אז הם יכולים לקנות לי שם 1. ASUS N550JV WITHOUT TOUCH Asus G750JW .2 והאופציה השלישית זה הראשון עם מסך מגע בעיקרון זה האתר : http://www.gentechpc.com/index.asp אני מה שעשיתי זה יש שם אופציה להתאים לעצמך את המחשב ולהוסיף דברים, אז הוספתי ל16gb זיכרון לגבי דיסק קשיח מתלבט אם להוריד לגמרי או לשים 1000gb 7200rpm או שלהשקיע באיזה 250 ssd (יש לי שני חיצוניים של טרה) נראה לי שעדיף לי הדגם הראשון גם מבחינת מחיר וגם מבחינת גודל למרות שעל פניו הדגם השני חזק יותר (שניהם נראים מפלצות) אשמח אם תראו מה אתם יכולים להוציא את המירב מזה בתקציב של עד 1300 דולר (אפ…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של חברת ACER דגם מחשב נייד ACER Aspire 5740G -121 Intel Core i3 M330 עכשיו יש לו 4GB זכרון RAM DDR3 עכשיו ברצוני לשדרג ל8GB ז"א 2 כרטיסים של 4GB ורציתי לדעת האם זה אפשרי? וחיפשתי ולא הצלחתי למצוא האם הוא תומך או לא אשמח לכל עזרה שתתקבל ! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הי שימוש העיקרי לאינטרנט וסרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -- ניצן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -- עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. -- אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אנא עיזרו לי להרכיב מפרט למחשב בשביל משחקים ואינטרנט כולל מסך 17 אינץ שטוח . הדברים שחשובים לי זה המהירות והיציבות של המחשב פחות חשוב הציוד ההיקפי והכטיס מסך וקול. אז בבקשה הציעו לי מפרט זה חשוב ודחוף תודה .
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אני רוצה הצעה למפרט עד 3000 ש"ח, כש2500 נוספים מוקדשים למסך 26. השימושים: עבודה משרדית כבדה.-עבודה מבוקר עד ערב רצוף, מספר חלונות אקספלורר ולפחות שלוש תוכנות (לא משהו כבד)פועלות בו זמנית צפייה בסרטי HD-הורדה מהרשת. משחק יחיד- סימולטור טיסה של מיקרוסופט. חשוב לי: שיהיה שקט-נמצא במרכז הבית. יעבוד עם חלונות 7 לא מתוכנן אוברקלוק. חשוב כמובן HDMI תודה.
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
בעקרון זה המפרט הרצוי: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133349§ion=293&target=רב%20תכליתי תוריד 1TB ל 500GB, במקום 4GB זכרון - 8. הוא מתוכנן בראש ובראשונה להפקת סאונד, עריכה, סינתזה, באופן מקצועי. וכן גיימינג בצד. האם ה i5 יהווה צוואר בקבוק? לא סתם זרקתי 8GB זכרון.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מפרט לHTPC. ההתלבטות העיקרית היא בין AMD לINTEL. תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC, תכני HD, אולי 3D בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 50 אינצ', FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3500+ RETAIL BOXED 64-BIT SOCKET 939 W/COOLING FAN (3 YEARS WARRANTY)* GIGABYTE GA-K8NSNXP939 nVIDIA nFORCE3 250* CORSAIR TWINX1024-3200XL 2X64X64 400MHZ 2X512MB (MATCHED PAIR) 2-2-2-5 DDR DIMM W/HEAT SPREADER* LEADTEK GEFORCE 6800GT 256MB DDR 8XAGP W/TV,DVI & HARDWARE MONITORING # A400TDH יש לי אפשרות להביא את החלקים האלו בתחילת ינואר במחיר של בערך 1100$ שזה בערך 4900ש"ח אבל, לא תהיה לי אחריות על המוצרים....האם זה שווה את הסיכון? האם כדאי לשלם את הפרש המחיר בארץ בשביל האחריות? אשמח אם תוכלו לענות לי, ולפרוש בפני עוד סיכונים שאולי לא לקחתי בחשבון! בתודה ניר
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
17" LG F700P Flatron Monitor AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 Tray DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin Power Supply Igloo 7200 Pro CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Leadtek FX6600GT PX6600GTTDHEXT PCI-e 128Mb Retail Video Card NEC ND-3520AW 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW Sunbeam Samurai Gaming P/S not include silver Case Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory X 2 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD יש הערות?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
הנה לדוגמה מפרט מומלץ שאני חושב לרכוש אותו, http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=45 מהיכן המחירים הזולים?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
ערב טוב וחג שמח! חברה של אחותי מחפשת לפטופ במסגרת התקציב שבכותרת. * מטרות המחשב? לעבודות משרדיות בעיקר (הוא ישמש אותה כסטודנטית) וצפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 זה האופטימלי * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי,אבל שלא יהיה מהגרועים * גודל מינימלי של כונן קשיח? היא רוצה דיסק קשיח גדול ככל האפשר,אז אני מניח ש250GB * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין העדפה לחברה מסויימת,אבל עדיף אמינה ככל האפשר אגב,אבא שלה בדק לה מספר דגמים,אשמח אם תתנו עליהם חוות דעתכם: 1. gigabyte w576v 2.1 ghz 2. hp compaq presario cq61-260eg 3. gigabyte m 576 4.gigabyte i 576 5.hp compaq presario cq61-140eg שוב תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מחפש מחשב בערך ב 1800 ש"ח, תשתדלו לא לחרוג. השימושיים העיקריים הם גלישה באינטרנט ומוסיקה אך לפעמים משחקים קלים כמו פיפא ורולר קוסטר טייקון. אני מעדיף שהכרטיס מסך לא יהיה מובנה ואין צורך בציוד היקפי. אין חשיבות ל AMD או אינטל. תודה.
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב INSPIRON DELL 1520 אני רוצה לחבר את הנייד לרסיבר למערכת רמקולים 5.1 הבעיה היא שבדגם הזה היציאה SPDIF נמצאת בתוך ה-S-VIDEO מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי לחבר את כרטיס קול דרך S-VIDEO ל-TASLINK שברסיבר? מה צריך לקנות ? בתודה מראש , קובי
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הנה המפרט Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDM Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500W , יחידות 1 Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box עכשיו, אני ממש רוצה להפוך את המפרט הזה לפרט שקט, יש המלצות??
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עד 2500 ש"ח שיהיה מהיר שיישאר לי לתקופה ארוכה .. אשמח להצעות .. תודה רבה למי שעוזר ..
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, אמא רוצה מחשב משלה, כלומר המחשב ישמש לאינטרנט, אולי קצת אופיס וכאלה. אני לא אוהב להזמין מחשב מהאינטרנט, אז אני צריך מפרט מחנות בירושלים, החנות הנורמאלית היחידה שאני מכיר כאן היא KSP, אבל אם יש לכם חנות אחרת אז אפשר כמובן. אני מתכנן לתת לה את המסך הנוכחי שלי, ואת המסך החדש לקחת לעצמי - אני רוצה מסך WIDE 20 אינטצ', בנתיים אני חושב על LG W2042T הרכבתי מפרט בעצמי, אבל בגלל שכבר די הרבה זמן לא התעדכנתי בשוק, אז אני צריך יעוץ (בעיקר על המארז ועל הספק) הנה מה שבניתי: AMD Athlon 64 5000+ (Socket AM2) X2 DualCore - 300 NIS ASUS M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA - 375 NIS 1G DDR II 800Mhz Samsung - Life Time Warranty - 90 NIS Western Digital 160GB 7200…
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם המפרט הזה טוב למשחקים (קלים) כמו counter strike gta fifa need for speed אני ישמח מאד לשמוע את תגובתכם המחשב עלה עם הכול 2000 ש"ח רציתי לדעת עם משתלם ויש לי מסך 22 של proview Geforce 9500GT 512 DDR2 כרטיס מסך 405 ¤ RAIDMAX SAGITTA 2 מארז 276 ¤ 293 ¤ דיסק קשיח 500GB SATA 2 16MB Evercool מאוורר למעבד לוח אם ¤305GIGABYTE GA-945GCM-S2L DVDRW LG X20 כונן צורב 163 ¤ FSP350W ספק כוח 79 ¤ מעבדוCore 2 Duo E7200 BoxוIntel 530 ¤ נפח: 2048 MB זכרון 167 ¤
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-