עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by x-factor,

שלום אנשים זה המפרט הסופי שאני קונה מKSP (המממ ולא קונה בחנות אחרת ,כך שאין טעם להציע חנות אחרת ) המפרט הוא ללא כונן DVD ולא סידירום רגיל(לא צריך) כנ"ל ללא כונן תקליטורים(לא צריך). התקציב הוא מקסימום 4500(עדיף פחות) עם הרכבה.לא מחשב OC וללא ציוד הקיפי....אבל כן גיימינג. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 880 1 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 470 1 470 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 275 2 550 כרטיסי מסך? eVGA Price Units Total 6800GS 256MB DVI, PCI-E 1390 1 1390 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 160GB (8MB) SATA DiamondMax 10 500 1 500…

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by shlomom,

מעוניין ברכישת מחשב נייד למטרות עריכת תמונות photoshop, lightroom. עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך בסביביות 13" * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell, HP, Lenovo מה המלצתכם?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by JezpeRR,

אז ככה אני עומד בפני קניית מחשב..את המפרט כבר בחרתי וסיכמתי עליו. הלכתי לקבל הצעת מחיר ובנאדם שפניתי אליו אמר לי שיכול להיות שהלוח שבחרתי לא תואם את המעבד והכל כאילו לא מתאים. המפרט הוא זה: AMD Athlon 64 3800+ Dual Core Socket AM2 DFI Infinity NF-M2 WD 160GB 8MB SATA2 7200RPM Twinmos 1024(2x512) 667MHZ DDR2 CL5 LEadtek 7600GT Extream Edition 256MB DDR3 256BIT Compucase 6A19 + 400W TRT ATX 2.0 1.אז השאלה שלי היא כזאת האם זה ב100% מתאים? 2.מה היתרון של AM2 על פני 939 נגיד..או בכלל מה זה מביע בעצם 3.האם יש שיפורים שהייתם עושים במפרט במסגרת המחיר של המפרט הזה (3700 הכי זול שמצאתי) בהנחה שהמחשב הוא למשחקים לא ממש כבדים. תודה רבה. שחף.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by sebi,

מעבד אינטל CORE2DUO 1.6GHz זיכרון 1GB DDR2 כרטיס מסך GEFORCE GO7400 256MB BLUETOOTH מובנה גם נכון יש כרטיס כזה שאתה צריך לקנות ולחבר בשביל לגלוש אלחוטי כשיש לך ראוטר אלחוטי בבית אז גם זה מובנה מצלמה מובנה DUAL LAYER DVD-RW HD-160GB מסך 15.4' ושדרוג לויסטה החברה של המחשב זה VAIO שזה בעצם SONY ככה שיש איכות וכל זה אחרי מיסים אחרי הכל 1300$

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  5. אוקיי קודם כל שלום לכולם, דבר ראשון אם אפשר בבקשה להציץ במחשב הזה ולהגיד לי אם הוא טוב לפי דעתכם(ושווה את המחיר):-המחשב למשחקים כבדים! שם המוצר FoxPc Gamer Gold 3 תמונה מק"ט: GamerGold3 אחריות: לפי כל חלק יצרן: FOXPC מעבד דגם: INTEL C2D E8400 מהירות: 3.0GHZ קרור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם יצרן +דגם : ABIT IP35-E ציפסט: Intel P35 זכרון מהירות + נפח: 4096MB (2GBX2) CL5 800MHZ דיסק קשיח יצרן + דגם: Western Digital WD3200AAKS מהירות +נפח: 320GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer כרטיס מסך יצרן + דגם: GeCube HD4850 512MB זכרון: 512MB כונן אופטי יצרן + דגם: SAMSUNG X22 SATA מארז יצרן + דגם: NZXT ALPHA Black ספק …

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  6. שלום רב, אני צריך המלצה למחשב נייד טוב שיהיה בבית – אבל השימוש הראשוני והראשי הוא כמתנה לילדה בת 10 * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים וצפייה בסרטים בטלויזיה * גודל המסך? 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? אין חשיבות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין חשיבות * משקל רצוי? עדיף קל (באיזור 2 ק"ג) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין חשיבות – לרב יהיה בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין חשיבות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה * כונן אופטי? אין חשיבות * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל 3 שנים אחריות זה חשוב לי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן, 8 WIN * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כ…

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  7. Started by yoni_r,

מ דעתכם על המפרט הזה של אייבורי? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=13&CatCode=27 שמעתי הרבה דברים עליו ולכן אני שואל כי המפרט נשמע סבבה

8. Started by etaish,

אהלן, חבר רוצה לקנות מחשב חדש ב 3-3.5K, זרקו לי המלצות ... שנוכל להביא לו שיקנה לעצמו מחשב ליומלדת ... אין לי יותר מידי זמן לשבת ולחשב וכו וכו , אז אם מתחשק לכם לעזור לי אני אודה לכם מקרב הבאנג [מחשב לצרכים ביתיים, אינטרנט, משחקים , מוזיקה וכוכו, לא שום דבר שקשור למודינג/ אוברקלוקינג] תודה : )

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by Muadib,

החלטתי לפנק את עצמי ב HTPC. אין לי כבלים\לווין בבית וכרגע אני משתמש בנייד שלי אז זה די מצרך חובה. ההחלטה על התקציב היא די שרירותית ואתם מוזמנים לשחק איתו, האמת שאני מאמין שאפשר לקבל יופי מפרט בהרבה פחות. המחשב יריץ כנראה ubuntu עם boxee וכרגע אין רסיבר, אז הוא ילך ישר ל kuro 50'' שלי. מחשבה שהייתה לי, אבל אולי לא תסכימו איתי - נראה לי שכיוון שזו לא מכונה למשחקים (אולי קצת...) אפשר אולי i5 או משהו כזה ולוותר על כרטיס מסך. אולי כדאי לחקות ל i7 שיגיעו עם גרפיקה עליהם? קדימה תתפרעו.... תודה!

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by uvs84,

1. התקציב 6.5 אלף 2. מטרות המחשב בעיקר משחקים סרטים וגלישה באינטרנט 3. לא צריך שום ציוד הקפי 4. השקט די חשוב לי ( המחשב בחדר שאני ישן בו) 5. לא צריך מערכת הפעלה ,אבל כן צריך הרכבה 6. לא מתכנן שום OC 7. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. - בחדשים COD5, FAR CRY 2, רד אלרט 3 וכו' יחובר למסך DELL 2007WFP עובד על רזולוציה של 1680*1050 תודה

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  11. אורח רותם
    Started by אורח רותם,

מבקש חנות ממולצת ואמינה לקניית מחשב שתהיה עד חצי שעה נסיעה ממודיעין

12. Started by iyehuda,

יש לי בזה הרגע סוללה ביד איך אני יכול לדעת כמה תאים יש לה ? ( לא רשום עליה 6 cell )

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by yonash53,

רציתי להתייעץ איתכם בקשר למפרט וגם בקשר לחנות המוכרת באיזור ראשון והמרכז אם מישהו פה יכול לבנות לי מפרט. אז ככה אני רוצה לפחות 4 ג'יגה ראם, כרטיס מסך טוב שאני אוכל לשחק על הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי 19inch lg הרזולוציה המקסימאלית שלו זה 1000 על 1200 בערך או משהו כזה. וכמו שאמרתי החנות חשובה שתהיה באיזור תל אביב והמרכז חנות אמינה וטובה. עם עדיפות לחנות בראשון.

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  14. שלום רציתי לדעת עם המפרט הזה טוב למשחקים (קלים) כמו counter strike gta fifa need for speed אני ישמח מאד לשמוע את תגובתכם המחשב עלה עם הכול 2000 ש"ח רציתי לדעת עם משתלם ויש לי מסך 22 של proview Geforce 9500GT 512 DDR2 כרטיס מסך 405 ¤ RAIDMAX SAGITTA 2 מארז 276 ¤ 293 ¤ דיסק קשיח 500GB SATA 2 16MB Evercool מאוורר למעבד לוח אם ¤305GIGABYTE GA-945GCM-S2L DVDRW LG X20 כונן צורב 163 ¤ FSP350W ספק כוח 79 ¤ מעבדוCore 2 Duo E7200 BoxוIntel 530 ¤ נפח: 2048 MB זכרון 167 ¤

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by det0x,

שלום, יש לי מחשב נייד HP COMPAQ הבעיה היא שהמחשב נדלק מגיע ללוגין ופתאום התאורה של המסך נופלת. רק אם אני מחבר אותו בחיבור HD לטלויזיה רואים תקין הכל בסדר. לקחתי אותו למעבדת מחשבים אמרו לי להחליף MOTHERBOARD .כנראה שהצ'יפ של ה NVIDIA הלך. התייעצתי לגבי הבעיה הזאת ואמרו לי אם אני אחליף לוח-אם חדש יתחילו להיות בעיות בקיצור יהיה מתכון לבעיות. השאלה הראשונה שלי אם זה נכון? או שאם יש אפשרות לתקן את הצ'יפ של הכרטיס מסך nvidia?..

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by aavichai,

שלום רציתי את עזרתכם בבניית מפרט מחשב+מסך ב 4,000 בערך המחשב ישמש לאינטרנט ולשימוש בסיסי הוא לא ישמש למשחקים גדולים וכו' תודה.

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by yonni,

Hard disk: Samsung SV2002H 20GB זיכרון: 256MB DVR מעבד: Intel Pentium 4 CPU 1.60 GHz כרטיס קול: soundMAX integrated digital audio, analog devices כרטיס מסך: NVIDIA RIVA TNT2 model 64 / model 64 pro אני מחכה לאינפרומציה על לוח האם, ומה זה לעזאזל זכרון DVR??? אפילו הערכה גסה תעזור פה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  18. שלום :-* , אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט למחשב ביתי. השימושים העיקריים של המחשב יהיו גלישה , סרטים אופיס. אני מעוניין בHD של 160GB , זכרון 1024M וצורב DVD לגבי המעבד אני אדיש בין AMD ובין Intel (אני לא מעוניין לבצע OC) (רמה של E2140 או 3800 תספיק) הרכיבים שבהם אני לוטה באפלה הינם: 1.לוח אם - אני מתכוןן לחבר מספר HD (לפחות שניים מהם IDEמהמחשב שאני משדרג ממנו) כך שאני צריך שתהיה תמיכה במספר חיבורי SATA וIDE 2.כרטיס מסך - יש לי אני RADEON 9200 AGP ואני לא יודע האם שווה לי להעביר אותו למחשב החדש (מה שאומר לוח שתומך ב AGP) במידה ואחליט לקנות כרטיס חדש אז אני מעוניין בכרטיס בסיסי עם יציאה לטלויזיה + DVI (מעדיף עם קרור פסיבי) , אני מתלבט האם לקנות כרטיס בנפרד או לוח אם שמכיל כבר…

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by DXM,

המפרט הוא מארה"ב, אין צורך בציוד היקפי . בגלל שאני לא מעודכן במחרים אני צריך עזרה... אני לא מכיר מקום שאפשר למצוא מחרים בארה"ב חוץ מNEWEGG... כן יש לי איך להביא אותו-דודים שלי שהיו בשליחות של אינטל בארצות הברית חוזרים...הם היו שם כדי להביא טכנולוגיות למפעל החדש בקריית גת (ולכן רצוי מעבד אינטל...). אין תכנון של OC אבל הוא צריך להיות קר ושקט. למה נשבר לי ממאוררים שמסתובבים ב5300 RPM בלי OC (מה לעשות זה שהתוכנה מראה לי וזה די רועש אני צריך להוריד אתהRPM ב30 % כדי שיהיה נסבל...) אה כן אני לא חולה ביצועים אבל המחשב צריך להריץ משחקים ל4 שנים הקרובות (מצדי שיריץ כל ה4 שנים בהגדרות מינמליות אבל שיריץ). הערות: לא נראה לי שאני צריך כרטיס יותר חזק מה-8800GTS 320MB. תודה רבה לעוזרי…

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  20. אהלן לכולם דרוש מפרט מחשב של INTEL ו\או של AMD, התקציב שלי הוא עד 2500 המחשב הוא בשביל סטודנט, שלא צריך תמיכה טובה מידי בגרפיקה ככה שאפשר להשקיע כמה שפחות בכרטיס מסך ויותר להתחשב בזיכרון הפנימי. לא כולל מסך! תודה!

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? HTPC עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.gta4 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. הטלויזיה שלי תשמש כמסך מחשב KDL-32S5500 ט LCD 32 אינץ בפורמט 16:9 HD RAEDY יחס קונטרסט 25,000:1 מסך ברזולוציית WXGA עם 768 X1366 פיקסלים יש חיבור למחשב ויש HDMI 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים)…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  22. שלום פרסמתי את השאלה הזו לפני כחודשיים והיום היא שוב רלוונטית... השאלה בכותרת, מחשב לשימושי אינטרנט/אופיס/צפיה בסרטים תקציב עד 2K. אשמח להמלצות או לחוו"ד על המפרט הבא. תודה מעבד AMD Athlon II X3 425 Box ₪370 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX425WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H ₪403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950755 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Patriot DDR3 2048MB 1066Mhz CL 7-7-7-16 ₪276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PT2G1066 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪110 כמות:1 http://www.skypc.co…

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  23. שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תכשירי ניקוי טובים לניקוי המסך והפלסטיקה/מקלדת. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  24. שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב חדש (עם מסך + מקלדת ועכבר פשוטים). הרכבתי את המפרט הבא: בחרתי לקחת מסך CRT שטוח עקב זמני התגובה הטובים יותר. מה דעתכם עליו?

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by Pashapac77,

שלום לכולם, כבר 4 מחשבים קניתי בעזרת הפורום הזה אז הנה בא עוד אחד אני רוצה מחשב שכל תפקידו זה להתחבר לטלוויזיה ולהקרין סרטים (עם יכולת fullhd) + גלישה באינטרנט. רצוי שיהיה שקט כמובן. לא צריך דיסק קשיח כרגע. המגבלה העיקרית וגם ההתלבטות הכי קשה זה המארז - המידות של המגירה המיועדת: רוחב 49ס"מ עומק 43ס"מ גובה 10.5ס"מ זה מה שהרכבתי בהתבסס על המפרטים המומלצים: מעבד: AMD Athlon II X3 455 Box - מחיר: 378 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-880GM-D2H - מחיר: 377ש"ח זכרון: Corsair DDR3 4Gb Kit (2x2048Mb) 1600Mhz - מחיר: 169ש"ח צורב: DVD-RW LG GH22NS70 x22 - מחיר: 99ש"ח מארז (אופציה א'): Thermaltake SD200 - מחר: 511ש"ח מארז + ספק (אופציה ב'): SilverStone Milo ML-03B Basic HTPC -…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.