ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש המלצות למחשב נייד בתקציב של 3-3.5 אלף ש"ח. המחשב ישמש את אימי ומכאן נגזרים מספר אילוצים: 1. המחשב נייד רק בתוך הבית - סלון/מטבח/מקופל בארון. לכן המשקל פחות קריטי. 2. שימוש: גלישה, צפיה בתמונות, סקייפ (כולל שיחת וידאו) 3. מסך: רצוי 15 אינץ' - ולא Wide, שכן אימי מעדיפה לראות את כל המסך באופן ממוקד. היא לא מצליחה לראות את כל המסך בעבודה על מסך רחב - וזה מפריע לה. 4. מקלדת: התחברה מאד למקלדת של סמסונג Q330 - בשל המקשים המרווחים, והרקע הבהיר סביב המקשים. הניגודיות בין המקש הכהה לרקע הבהיר (בין המקשים ומסביב למקלדת יש בדגם הזה צבע כסוף) הרגיש לה נכון. 5. אבזור: סביר! רמקולים סבירים, כרטיס מסך סביר, חיבור אלחוטי, רצוי - מצלמת WEB אבל לא חובה. 6. עיצוב - רצוי שיהיה משה…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי. זאת פעם שניה שאני מפרסם בקשה למפרט ב4500 לא מסך . אך לא ענו לי בפעם הקודמת בכלל אז אני מנסה שוב... אני צריך מפרט לעריכת וידאו עם דגש על פרמייר אפטר אפקטס ואביד.(אשמח אם יוכל להריץ גם מאיה ) יש לי כבר שני מסכים מעולים כך שאני לא צריך את זה. מעדיף שיהיה מעבד מרובע ליבה. אני חשבתי בהתחלה לקנות את המפרט שzed הציעו עד שראיתי את האשכול שנפתח... בכל מקרה בבקשה תעזרו לי..
-
- 13 תגובות
- 739 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4k ללט חריגות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן בכלל . מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?הורדות של סרטים וסדרות על hd הרצה של משחקים חדשים וטובים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אין לי מושג..המסך הוא 20 אינץ של חברת סמסונג lcd * באיזה סוג משחקים תשחקו?משחקי ספורט בעיקר ומשחקי פעולה חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רצוי על הגבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני לא מבין בלפטופים ואשמח אם מישהו יוכל לחוות דעה על המחשב בלינק הבא- http://www.bhphotovideo.com/c/product/522108-REG/Acer__Aspire_5600_Series_5630_6288.html יש באפשרותי להביא אותו מחו"ל במחיר של 700 דולר. אשמח אם תוכלו להתיחס למפרט שלו, האם משהו חסר השימושים הם גלישה באינטרנט, עבודה עם אופיס, מעט סרטים ומשחקים כמו pes 8 תודה
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
החלטתי לפנק את עצמי ב HTPC. אין לי כבלים\לווין בבית וכרגע אני משתמש בנייד שלי אז זה די מצרך חובה. ההחלטה על התקציב היא די שרירותית ואתם מוזמנים לשחק איתו, האמת שאני מאמין שאפשר לקבל יופי מפרט בהרבה פחות. המחשב יריץ כנראה ubuntu עם boxee וכרגע אין רסיבר, אז הוא ילך ישר ל kuro 50'' שלי. מחשבה שהייתה לי, אבל אולי לא תסכימו איתי - נראה לי שכיוון שזו לא מכונה למשחקים (אולי קצת...) אפשר אולי i5 או משהו כזה ולוותר על כרטיס מסך. אולי כדאי לחקות ל i7 שיגיעו עם גרפיקה עליהם? קדימה תתפרעו.... תודה!
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, גלישה, סרטים, דגש עד כמה שאפשר על משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 ומעלה. מניח שעדיף מבריק, לא קריטי * רזולוציית המסך? שמתאימה למשחקים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? ישב בבית רוב הזמן, כך שלא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ישאר מחובר לחשמל, לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? נרדשת מערכת הפעלה, אבל לא בתקציב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע…
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט לעבודה משרדית עבור אמא שלי, המטרה בעיקר אופיס ואינטרנט, אולי עם פוטושופ ותוכנות שרטוט של אבא שלי (Autocad, Inventor) כרגע לא צריך מסך. אני לא סגור על התקציב, אני לא יודע כמה משקיעים במחשב כזה. אני מעריך משהו כמו 1500 יספיק למטרות, אם לא ניתן לחרוג מהתקציב. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שהעומס העיקרי עליו צפוי להיות צפיה בסרטים בפורמטים מכווצים (x-vid, mkv, mp4, ogm וכ'). על איזה נתונים במפרט עלי לשים דגש כדי למנוע קירטועים בזמן צפיה? מהירות מעבד? כמות זכרון? כרטיס מסך? כל הכוונה תתקבל בברכה. תודה, אבנר.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב ב KSP 1. התקציב 4500 ש"ח, לנסות לחסוך, (לא במסך,רמקולים,מקלדת), ואני לא רוצה לחרוג מעבר לזה. 2. שימושי המחשב: שימושים בייתים-משרדיים (מסמכים,גלישה, סרטים) תיכנות, קצת משחקים מעבר לתוכנות הרגילות אני משתמש הרבה בסביבות פיתוח (visualStudio , eclipse ) לjava ו C# וכד' . 3. ציוד הקפי - נראה לי שכבר בחרתי,אבל אני פתוח להערות: מסך:DELL Dell U2311H UltraSharp LCD IPS 23'' DVI DP WideScreen רמקולים: Microlab FC-530U Speakers 2.1 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב מאוד, 8-9. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. מערכת הפעלה -וינדוס 7, הרכבת המחשב תעשה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? - חנות בירושלים…
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אם אוכל לקבל ייעוץ אני אשמח. אני מעוניין לקנות מחשב שולחני המיועד לגלישה, הורדות ועבודה, שיהיה בסיסי אבל חזק. טווח המחיר שלי הוא עד 1200 לא כולל מסך שכבר יש לי, תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה בשביל חבר שצריך נייד בשביל העבודה. הדרישות הן כדלקמן: גודל: עדיפות ל-12.1" מכיוון שהוא טס לפחות פעם בחודש-חודשיים לחו"ל. אפשר גם 13.3 אם יש משהו שמצדיק את זה. משקל: בסביבות ה-2 ק"ג. שוב בגלל הנסיעות אסור לחרוג יותר מדי. אני מניח שאם זה 2.1 זה בסדר אבל לא יותר מזה. מחיר: אם אפשר אז עד 6K. שימושים: בעיקר ישומי אופיס ואינטרנט. דגש על ניידות ומשקל נמוך. תודה
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, טוב אז לאחר הרבה דיונים בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519799.msg4456233#msg4456233 סוף סוף נקנה המחשב בסופו של דבר התקציב שהיה אמור להיות לי השתנה וירד ל 5.5K הינה המפרט שבסוף הורכב חוץ מהמאורר של המעבד שיגיע רק בשבוע הבא מעבד: [..] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1075 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z68AP-D3 ₪555 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪130 כמות:4 כרטיס מסך: [..] HIS 6770 "FAN" 1GB GDDR5 (DP/2xDVI/HDMI) - RETAIL ₪589 מארז: [..] FRACTAL DESIGN XL BLACK FRONT USB3 ₪799 ספק כוח: [..] ENERMAX MODU87+ 700W ₪786 (הספק שיש לי הוא modu82 625w) ולא כמו שמופיע פה המפרט לא נקנה…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מטרת המחשב, HTPC, מחשב שקט ולא מתחממם (עדיין בגדר שאיפה!) מעבד: Athlon64 3500+ (Socket AM2) 62W לוח אם: M2NPV-VM Socket AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E (כולל כרטיס מסך Nvidia 6150 שבא עם יציאות HDTV כמו קומפננט) זיכרונות: DDR II 667MHz Twinmos 1024MB (בסטיק אחד.. לאפשרות שדרוג בעתיד!) דיסק קשיח: ?Maxtor 250GB SATA II 7200RPM 16MB MaXLine III צורב: NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 קירור למעבד : Thermaltake TR2-R1 (for AM2 socket) A4022 מארז : Simbadda M901-1 או COMPUCASE 6K31 על כל הרכיבים האלה יחד.. מעבדת המחשבים שאני עובד איתה רוצה 3000/3100 שקל! דברים נוספים:תוספת ללוח אם: S/PDIF Barcket - בלוח אם לא בא היציאה (שאותה אני חייב בשביל המערכת קולנוע ביתי) אבל היא נמכרת בנפ…
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב חדש (עם מסך + מקלדת ועכבר פשוטים). הרכבתי את המפרט הבא: בחרתי לקחת מסך CRT שטוח עקב זמני התגובה הטובים יותר. מה דעתכם עליו?
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. בגדול, הרעיון הוא להחליף את הקונסולה במחשב שיספק יותר גמישות וישמש גם כHTPC. כלומר, הוא ישב בסלון ויתחבר לטלוויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מהלמעלה של הראש שלי, Skyrim, GTA, Call of Duty וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טלו…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ms flight simulator -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מחשבים https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,6444,6838 המחשב לצורכי עבודה, בלי תוכנות גרפיות כבדות.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בעיקר ל- photoshop/illustrator/indesign (גרסא cs3) +סרטים+אינטרנט חשבתי על זה: אבל אני מעדיף לרדת מה-2000 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB ABIT IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II Palit GeForce 7600GT 256MB PCI-E Frontier A-POD 450W 12cm Fan Black אין צורך במסך לסידי אין צורך בצורב דיוידי. יש ציוד הקייפי נורמלי... כמו סורק, מדפסת ומצלמה בראיית ליילה חיצונית. לא מעוניין במשחקים (אולי פה ושם קצת). מחשב יותר לתוכנות גרפיקה עריכת סרטים אנימציה ותלת מיימד, הכל בצורה ממוצעת. מעוניין להוסיף במחיר הנ"ל, כרטיס עריכה שיפעל כהלכה. המהרה לא בראש מעיינותיי (כאופציה) מה אני יכול לשפר עד מחיר של 5000 שקלים הכי חדשים. כמובן שהמערכת תפעל בזרימה חופשית בויסטה. שניים שלוש תוכנות פתוחות באחת.
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המחירים אותם מחירים http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2223&catId=3 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2100&catId=3 ברור שהN4030 המפרט שלו יותר טוב,השאלה היא כמה זה מורגש? יש לו 5400RPM בדיסק קשיח לעומת 7200 של הN3010,כמה זה מורגש? ושאלה אחרונה,כמה הכרטיס מסך הלא מובנה שיש ב4030 טוב יותר,והאם הוא יגרום למשך סוללה קצר יותר?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
הי חברים. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג את המכונה הקיימת שלי (מפרט מחשב שאתם יכולים לראות כאן בצד ימין). אז מה אפשר לשדרג (ולא להחליף לגמרי) כדי להגיע למכונת משחקים מכובדת במנוחים של היום? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤624 לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤463 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤701 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤639 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤198 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤432 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤394 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤77 מחיר סופי: ¤3528 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המפרט הוא לשימוש ביתי רגיל, אינטרנט, אופיס, סרטים וקצת משחקים. השאלה שלי היא כזאת: מה אתם חושבים עד…
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 3000שח למעבד+כרטיס מסך (מעבד אינטל) אני ממש צריך עזרה כי אני לא מבין משהו בכרטיסי מסך נועד למשחקים DIRECT X 9 תודה לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לבקש כאן מפרט למחשב חדש. המחשב מיועד בעיקר לצפייה בסרטים, כך שאני מעוניין ב HD גדול (משהו כמו 500GB בערך) חשוב שיהיה מחשב חזק, שלא יתקע לי ודבר חשוב נוסף הוא שהמחשב לא יתחמם. ובקשר למשחקים, אני משחק בד"כ רק במשחקים הפשוטים כמו , FIFA, NBA, NFS וכו.. לא חורש יותר מדי. צריך שיהיה ציוד היקפי כלומר עכבר ומקלדת. תודה רבה =]
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מעבד celeron 2.4 לוח asus p4p800 m-x או מעבד amd sempron 2300 לוח abit nf-7 בבקשה תעזרו לי איזה חבילת מחשב יותר כדאי לי??.
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-