ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,453 דיונים בפורום זה
-
אני צריך למחשב נייד שיהיה מספיק חזק כדי להפעיל משחקים כמו SIMS לדוגמא ותוכנות כמו ADOBE PRIMRE שיבוא אם 250 גי'גה+ מצלמה מובנת+Bluethot מחיר בין 3000-5000 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
הרכיבים הם Xp2500 (closed) abit NF7 rev2.0 TR AXL800 Vantec 80MM UV Moded case+ leds fan ti4200 enermax PSU 350W חשבתי על איזור ה 1350 מה דעתכם? חבר אמר לי שאני צריך לקחת לפחות 1500 מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן, המחשב בעיקרון משמש את אחותי ואת אמא שלי. המחשב הנוכחי מרעיש יותר מידי ונהיה איטי [בוצע לא מזמן פרמוט ונוקה מאבק]. בעיקרון המחשב צריך להיות כמה שיותר שקט, נפח HDD בגודל 1T. השימושים העיקרים הם גלישה באינטרנט, מוסיקה, מידי פעם סרטים, הורדה דרך eMule. יש לציין שהמחשב דולק 24 שעות [הרגל לא לכבות אותו] וקיים אליו חיבור לראוטר. על איזה מפרט האיתם מציעים וכמה יעלה? קניה במידה ותתבצע תהיה בפנדה או אייבורי. שיהיה סופ"ש נעים לכולם.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב לסטודנט ב1100$ בערך חשוב שיהיה קל - 2.5-1.5 קילו. שיהיה מחברה טובה. כונן קשיח לפחות 80 GB צורב DVD עם כל החיבורים bluetooth פחות קריטי אבל נחמד אם יהיה 802.11 /g חריץ לSD בעדיפות 1G זיכרון Intel Core 2 Duo 1.66GHz לפחות סוללה - שתחזיק כמה שיותר - לא תמיד יש שקע פנוי באוניברסיטה... משמש אותי בעיקר ללימודים לכן חשוב מאוד שיהיה קל בעיקר ליישומי אופיס ואינטרנט אך גם לתוכנות לעיבוד תמונה וסאונד (לא ברמה מקצועית) ולסרטים כמובן. ועכשיו האתגר: אני חייב את המפרט עוד היום או מקסימום מחר והכי חשוב אני רוצה לקנות את המחשב בארצות הברית. לא אכפת לי חנות פיזית או אינטרנטית גם איביי טוב - רק שתהיה אמינות מוכר גבוהה ואם אתם לא יודעים להגיד לי איפה לפחות תגידו…
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לקראת שנת הלימודים הקרובה אני מחליפה את הלפטופ הישן וקונה HP 2510p. הדגם הזה מגיע עם חריץ זכרון אחד ואפשרות להרחבת זכרון עד 2gb. שאלתי היא, האם יתכן וניתן יהיה להרחיב את הזכרון כאשר כרטיסי 4gb/3gb DIMM יהפכו יותר זמינים? אני חושבת שה-chipset של המחשב (Mobile Intel GM965 ) יתמוך ביותר משני ג'יגה של ram אבל ממש אין לי מושג אם זה יעבוד מול הלוח אם בכללותו. למישהו יש מושג? תודה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מחשב נייד עם כרטיס מסך לא משולב מישהו יכול להסביר זה חדש לי אשמח להסבר
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן, אשמח להמלצות (גם יותר מאחת זה אחלה) עבדתי שנים עם דל סטודיו ואני באמת לא מעודכן בשוק הלפטופים בשנים האחרונות. מחפש לפטופ / תקציב של 5500-6500 / אולטרה בוק לצערי אין לי זמן להזמין מחול. אלו הדברים שממש חשוב לי שיענה עליהם (לפי הסדר): מסך 14 אינטש + לא מתחמם + דק (אולטרה בוק?) + מנגן סרטים כבדים בלי בעיה (בלו-ריי / 1080p) + כונן קשיח בין 256-500 GB. ssd? אם הדרישות מוגזמות - אשמח אם תוכלו להמליץ על חלופה או משהו באזור. המון תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500-6750 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל לא בהגזמה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח, לא יותר מדי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far cry 3, bioshock, battlefield, watch dogs, starcraft... ועוד בסגנון הנ"ל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1050X1680 בערך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בי…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אהלן חברה אם תוכלו, לתת לי מפרט למחשב ללא כונני דיסקים, ללא הארד דרייב וללא ציוד היקפי ומסך באיזור ה-1000 דולר. 4000-4500 ש"ח. אני לא בלחץ של זמן אז אם יש פה אנשים שדחוף להם אז תעזרו להם קודם. המחשב מיועד לקצת משחקים, כלומר שיוכל להריץ משחקים חדשים בהגדרות גבוהות אבל זה לא השימוש העיקרי של המחשב, אלא הרבה אינטרנט ומולטיטסקינג. תודה רבה! עריכה: המסך הוא מאג 22 רחב. דגם: bp2219w
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
המחשב יחובר לטלוויזית LCD 32, היא לא FULL HD ללא צורך בציוד היקפי, המחשב מיועד למשחקים כבדים וצפייה בסרטים. אני רוצה שהמפרט יכיל מעבד Q9550. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הייתי רוצה לשאול האם אפשר לשים שני כרטיסי מסך במחשב אחד? והאם זה משפר את הביצועים בדרך כלשהי? האם אפשר לשים שני דיסקים קשיחים? האם זה מכפיל את הנפח? או האם זה מתחלק לשני כוננים שונים לחלוטין? אתה שואלים מאיפה צצו לי השאלות הללו? הנה התשובה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5212604406&category=52475 מצאתי מפרט למחשב, וסתם גם רציתי לשמוע את דעתכם על המחשב הנ"ל. ואם אפשר לתת הסבר קצר וברור מה ההבדל בין מעבד AMD למעבד AMD X2. אשמח גם לקבל קישור שמפרט על המעבד הכפול ליבה של AMD. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני סטודנט שמעוניין לרכוש בעתיד הקרוב נייד מארה"ב ב700$-600 מחשב לשימושי סטודנט בלבד . גודל המסך אינו משנה. כונן קשיח גדול. בעל אחריות בין לאומית מתלבט בין טושיבה לhp. מחפש value for money אמיתי...
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מחשב לחבר - הנה מה שהוא כתב לי: המלצתכם? ראיתי DELL 1525 בסביבות 4K עם HDMI - מה דעתכם? http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t2390.htm
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
המחשב ישמש לאינטרנט, סרטים ומעט משחקים. אין צורך בציוד הקפי ובמארז. הרכבתי ע"פ ראות עיני את המפרט הבא ואשמח לשמוע את דעתכם עליו: מעבד: AMD Athlon 64 (6000+) 800 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-M57SLI-S4 (nForce 570) 496 ש"ח זיכרון: 1GB Samsung DDR II - 800 X2 314 ש"ח כ. מסך: Gigabyte Radeon HD3850 (GV-RX385256H) 256MB DDR3 793 ש"ח דיסק קשיח: WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 309 ש"ח צורב: LG DVD-RW GSA-H55N x20 DUAL LAYER (black) IDE 159 ש"ח ספק כוח: Enermax Liberty 400W 400 ש"ח סה"כ: 3270 ש"ח ועוד שאלה: מה ההבדל בין שני הכרטיס האלה: GV-RX385256H ו-GV-RX385256H-B? אני רואה שיחידת הקירור שונה, זה ההבדל היחיד? במחיר ההבדל הוא 300 שקל. תודה.
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מחשב נייד של MSI: http://global.msi.com.tw/index.php?func=prodtmpspec&maincat_no=135&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=1631#menu
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אנלי לא צריך 500גיג'ה לא משנה הבדל המחירים ... ומה אפשר לשנות לייותר טוב ?
-
- 14 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אני ממש לא מבין במחשבים ניידים.(. בניחיים קצת יותר.. )ישנם מלא פירמות ואני מסתבך.. היו שמועות על HP ועוד כמה חברות.. השימושים שלי בעיקר איטרנט סרטים עדיפות להראד דיסק מהיר וגדול ומעבד טוב ומסך 15.4 לכן.. אם אפשר בבקשה עצות למחשבים נידים הכי טובים בשוק הנעים בין 4000-3500 תודה לעוזרים מעריך את זה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2800 שקלים עם אפשרות לחרוג ל3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה/צפייה בסרטים, משחקים (דרוש כרטיס גרפי חזק), עריכת מולטימדיה, תכנות ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אפשרי למחזר את הכונן DVD. לא משתמש בו יותר מדי 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? השקט של המפרט די חשוב - מעל 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אשר כולל : מעבד לוח אם עם יציאה של HDMI מארז ספק כוח ( או כרטיס מסך - הכי חשוב שת\היה יציאת HDMI) לא חייב אם קיים בלוח אם. זיכרון 2G אשר יכול להכיל עד 6 SATA לפחות , אם יש יותר יציאות SATA הרי זה משובח בתקציב 2000 אפשר לחרוג עוד 100 - 150 שח. השימושים אך ורק צפייה של תכני HD.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הינה תיראו מה קניתי : http://img247.imageshack.us/my.php?i...2346630xh7.jpg העלתי לעוד שרת:http://www.siz.co.il/up.php?i=nwjtzoektnfn.jpg איך המחשב? יש לי מסך 17" איך הוא יריץ לי GTA IV? הגב עם ציטוט
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם... אני צריך בבקשה 2 מפרטים, עדיף מחנויות בירושלים... בשני המפרטים אין צורך באבזרים נלווים.. כלומר אני צריך הכל חוץ מדברים שלא באים במארז.. וגם לא צריך צורב.. יש לי כבר.. אבל - חובה כרטיס קול איכותי (לא ב1000 שקל, אבל נגיד חצי מזה או פחות) המפרט הראשון, תקציב של עד כ5000 ואפשר לעוף על עצמכם למה הוא למשחקים ולהפקה מוזיקלית... במפרט הזה אין צורך במסך... המפרט השני, נועד פחות או יותר לאותה מטרה, אבל צריך להיכנס לאותו התקציב (5K) גם מסך בגודל של עד 23-24 אינץ'... עדיפות למסכי LED... אשמח לעזרה מכולם... וד"א אם עדיף לקחת למשל, 2 GTX460 במקום נגיד, 6870, אז לכו על זה...
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ו תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 , Darksiders 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD - 24 אינ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:מק…
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב שיהיה רק לעבודה בסך 1500 ש"ח. מצידי שיהיה כרטיס מסך OnBoard וגם כרטיס קול. לא אכפת לי מאיזה חנות אתם מביאים, כי מאיפה שאני קונה זה יהיה זול יותר (בכל מקרה אל תחרגו מהתקציב) הייתי רוצה שיהיה מעבד Intel אם זה Celeron או Celeron D ... אפילו אם זה 1.7GHZ ... אני לא רוצה AXP . שיהיה 256 זיכרון ו-40GB הארד דיסק (ATA) , לא יותר. המפרט לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, וכל אלה, רק את המארז וכל מה שיש בתוכו. תודה רבה לכל העוזרים! נ.ב אם אפשר גם פירוט על הפיצ'רים של הלוח אם אני ישמח מאוד...
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט שקיבלתי המחשב מיועד למשחקים מעבד- intel pd 930 4m dual core כ.מסך- msi gef nx 7900gt t2s256e מארז+ספק - chenbro gaming bomb +500w real 2fan+pfc לוח אם - msi 945p neo2-f 1g-lan7.1 צורב - nec 3550a dvdx16 dlayer דיסק קשיח - 80gb 8mb sata2 hitachi זכרון- ocz ddr2 kit 1gb 667 מאורר למעבד pipe-heat775 מאורר למארז 12cm שקט ,2 חיבורים כונן 1.44 מקלדת+עכבר סה"כ 5800 ש"ח תודה על העזרה מראש :yelclap:
-
- 11 תגובות
- 731 צפיות
-