ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום הייתי סגור על המפרט הזה די הרבה זמן: מפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 OC Edition 1024MB DDR3 PCIe צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 590 ספק כח Enermax Modu82+ 525W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro מאורר למארז Arctic Cooling AF12025L 120mm אבל המחירים קצת השתנו יש לי עוד 500 שקל להשקיע מה לדעתכם כדי לי לשפר?
-
- 11 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מטרות המחשב: 1. עבודה משרדית (אופיס). 2. שמיעת מוסיקה. 3. צפייה בסרטים במחשב + חיבור לטלוויזיה. החשיבות העיקרית במפרט הוא יציבות ואמינות. Celeron D 2.67Ghz FSB533Mhz, s775 (331) 185 ש"ח ASUS P5GZ-MX s775 Conroe, Intel 945GZ, DDRII 533, VGA, PCI-E 375 ש"ח 512MB Samsung 195 ש"ח 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 290 ש"ח SH-S182D DVD±R x18, DL x8 Black 165 ש"ח Vertigo-2 MIDI 400W Silver 125 ש"ח 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 205 ¤ סה"כ: 1540 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אודה על דעתכם על המפרט הבא- עבור סבא וסבתא לאינטרנט בעיקר. חשוב לי לשאול לגי אפשרות UPGRADE בעתיד של מערכת זו. האם צריך כרטיס מסך לשימושים אלו? כנראה שאוסיף למארז כך שלא יהיה גנרי. המלצות? CPU : AMD Sempron 64Bit Socket 754 +3100/1.60Ghz Motherboard : Gigabyte GA-K8N51GMF for AMD Socket 754 VGA : Onboard High Quality Geforce 6 Memory : Super Talent 512Mb of 400Mhz DDR LAN : 10/100Mbps OnBoard Sound : Onboard 8-Channel For Home Theater HDD : Hitachi S-ATA 80GB 7200RPM 8Mb Buffer Case : Midi ATX SPL 6208 400W Color : Silver Floppy : Optional תודה, איל. Optical Drive : ASUS DVD-ROM IDE Silver Keyboard & Mouse : Logitech Internet Pro With Optical Mouse
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות,צפייה בסרטים ,שימוש בתוכנות ארכיטקטורה. יריץ קבצי HD 1080p mkv * גודל המסך? 15" מינימום. * משקל רצוי? אין בעיה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מס' שעות,לפחות יותר משעה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI,HDMIוכו) HDMI חובה. * בלוטות? חובה. * גודל מינימלי שלכונן קשיח? 500GB * צורבDVD? חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין. תודה.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
עדיפות גבוהה לזכרון וכרטיס מסך, אין צורך במסך וציוד היקפי. תנסו לדחוף geforce סדרה 8 פנימה! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני דגמים של Gateway בעיקר העניין שבדגם החדש עברו למעבד מסידרה 4 שיש לו רק 1M קאש, אך מהירות 800 אך מה שמשונה הוא, שאת הזיכרון הם מספקים במהירות הנמוכה! אז נראה שהמעבד מסידרה 5 עם 2M כבר עדיף? דבר נוסף שמטריד אותי, שבגירסה החדשה יש הכנה ל wifi 11n , ואני לא יודע אם יש לזה משמעות אמיתית, לצורך מזדמן (בחופשות וכדומה) לגשת לנקודות חמות בארץ ובאירופה ב 5 שנים הקרובות. כמו כן הדגם הישן כבר אזל, ומוכרים עכשיו בטייגרדירקט רק "מחודש", האם עשויה להיות עם זה בעיה? חוץ מזה: בדגם החדש זה תאורת led אך אין ביטחון שזה נותן יותר nit גם יש eSata הנה המפרטים: The new TC serias ================== Processor Intel® Pentium® Dual-Core T4200 Mobile Processor1 (…
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי מעבד של אינטל i5 4690K ושני כונני SSD: 1) Intel SSD 730 Series - 240GB 2) Anobit Genesis T25-200 200GB לכל אלו אני מחפש להתאים מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים ומבקש את עזרתכם. התקציב שעומד לרשותי הוא כ-5K שקלים והמפרט צריך לכלול מסך 23 אינטש. 1. תקציב המקסימאלי - 5K א) לנצל עד לשקל האחרון ב) במידת הצורך (אם זה משפר משמעותית את הביצועים) ניתן לחרוג מהתקציב ב 0.5K שקלים נוספים. 2. השימוש העיקרי במחשב הוא משחקים וצפייה בסרטים (לא על מסך הטלוויזיה בסלון אלא על מסך המחשב) א) המשחקים שיהיו על המחשב הם: Fifa15/16, Battlefield 4, Battlefield HardLine, Star Wars Battlefront, Far Cry 4 וכד' -ישוחקו על מסך 23 אינטש בהגדרות גרפיות גבוהו…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לראות שתי אופציות, אחת של חסכון ואחת של בלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)נמוכות בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
היי, קניתי את המחשב הזה HP Pavilion DV5-1110ej 2.0Ghz http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6713 עם ויסטה מותקנת עליו ולא ממש בא לי על הויסטה. האם אני יכול (מבחינת תאימות של דרייברים וכאלו דברים) להתקין עליו את האקס פי במקום? המוכר בבאג אמר לי שלא ניתן כי יש דרייברים שיתאימו רק לויסטה. תודה
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ויש לי תקלה בנייד לאחרונה ביצעתי בו פירמוט ולאחר לילה שלם שהמחשב היה כבוי הדלקתי אותו והוא פשוט נתקע על ה לוגו עם ה F9 ו F10 ורק לאחר כ רבע שעה עולה הווינדוס מישהוא יכול לזהות את הבעיה חשוב לציין שהמחשב שמור מאוד מעולם לא נפל ניסיתי להחליף את הזיכרון ראם אך זה לא עזר ניסיתי לפרמט אותו מחדש למערכת הפעלה אחרת וזה גם כשל ..... מישהוא יכול לעזור לי כל תגובה תתקבל בברכה .......
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אוקי אז כמו שהכותרת אומרת אני חושב לקנות את המחשב Dell xps 13(להזמין מארה"ב) אחרי מיסים הדגם הספציפי שאני מזמין יוצא בערך 6 אלף שקל. עכשיו אני מתלבט אם להזמין אותו או שאפשר לרכוש משהו יותר טוב בכסף הזה. הדגם מגיע עם מסך מגע, i5 6th genrethe, 8gb ram ו128/256(תוספת של 100 דולר) gb. אני מחפש מחשב שיחזיק לפחות 4 שנים(לאורך כל תקופת הלימודים) , שימושים תוכנית, אינטרנט, סרטים וטיפה משחקים(לא כבדים במיוחד), חשוב שהיה סוללה חזקה. מה אתם אומרים להזמין את המחשב או שיש משהו יותר טוב תמורת הכסף הזה? נ. ב. אני מזמין דרך buy2usa מישהו התנסה בשירות שלהם? תודה מראש לכל העונים =)
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין בהמלצתכם על מחשב עם המאפיינים הבאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, ניתן לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש משרדי יומי ומשחקים - Elden Ring , Dark Souls 3 , Diablo 2R , 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך בכרטיס מסך , ברשותי RTX2080 PNY 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד, 9 מתוך 10 , ניתן להציע מאווררים שקטים בנוסף …
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
התקציב 2000 אפשר לחרוג צריך רק מעבד amd לוח אני מעדיף של גיגהבייט וזיכרון ומארז.... בבקשה תעזרו כל תשובה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. סרטים hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג cod וכדומה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.shuter -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך יש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מ1gb 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX, יחידות 1 ¤825 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1756 Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2, יחידות 1 ¤425 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1739 Palit ATI Radeon HD4850 512MB GDDR5 PCIe, יחידות 1 ¤664 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=2156 AData DDR2 2048MB 800MHZ CL5, יחידות 2 ¤270 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1935 Western Digital WD5000AACS 500GB SATA2 7200rpm 16MB GREEN CAVIAR , יחידות 1 ¤325 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1764 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case , יחידות 1 ¤389 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1267 ה…
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב נייד. מטרת המחשב היא בעיקר עבודה מחוץ לבית (אני מתכנת), צפייה בסרטים ואולי גם מעט עבודה גראפית בעזרת עט גראפי\וואקום (GRAPHIRE 4). גודל המסך הרצוי הוא 12.1 " כאשר רצוי שמשקל המחשב יהיה כמה שיותר קטן. אני צריך זמן סוללה ארוך. גודל כונן קשיח לא צריך להיות גדול עד כדי כך. צורב DVD - כדאי שיהיה. אני מאוד אוהב מוזיקה ובין השאר גם יוצר מוזיקה, כך שאעדיף שיהיה כרטיס סאונד יותר טוב מסטנדרטי. האם יש הצעה למשהו חיצוני? אותו הדבר בנוגע למאיץ גראפי. מה אתם חושבים על ה NETBOOKS? שווים משהו? בברכה, DXMROBO.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, הוריי ביקשו ממני שאקנה להם מחשב והגעתי למסקנה שנייד עם תחנת עגינה יספק להם את הכלי הטוב ביותר (הם לא מסתדרים עם חיבור כבלים וכאלה...). הדרישות מהמחשב מבחינת חומרה צנועות מאוד, השימושים שלהם במחשב מינימליים (אופיס, דוא"ל וכו'). אז בקיצור, אני מעוניין במחשב זול ככל הניתן שיכלול תחנת עגינה (בסקירה שערכתי מחיר תחנת עגינה הוא כ700 ש"ח, כמובן שיש להכניס זאת למחיר הכולל). מובן שעל תחנת העגינה להכיל: חיבור למסך, כונן דיסקים (צורב?), חיבור אוזניות וUSB. אם מגבלות התקציב שלי הן רחוקות מהמציאות לדעתכם, אשמח אם תגידו לי זאת ואנסה לתקן. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * הא…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב נייד של אבא שלי כבר עבר זמנו (סלרון 2500). ואנחנו רוצים מחשב חדש. השימוש שלו הוא אינטרנט ואופיס ובעיקר תוכנת האוטלוק שהיא תוכנה כבדה יחסית (בטח שהוא שומר שם הכל! וכל פעם עולה קובץ של 2 גיגה נתונים) דברים חשובים: זיכרון 1024 לפחות. מסך 15 או 15.4 מיקרופון מובנה (לסקייפי) צורב dvd שיהיה עם אחריות ל-3 שנים. עד עכשיו הייתי סגור על ה- dell inspiron 6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati.htm עם שידרוג זיכרון ל1024 סה"כ 6750 ש"ח אבל לא נראה לי שיש לו מיקרופון מובנה וזה קצת מציק. האם יש למישהו הצעות? אשמח לקבל אותם, ותודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה…
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2000 האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אפשרי מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים טובים כמו לדוגמא GTA IV סימס 3 מנג'ר 2009, הורדות , צפיה בסרטים , שמיעת מוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין בעדפה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא עד כדי כך 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה למחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? 10. האם מתוכ…
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי שלום לכולם.. הציעו לי את האפשרות לקבל מחשב מקבוק שנקנה לפני שלוש שנים בעלות של בערך כ12 אלף שקלים או לרכוש מחשב חדש התקציב: 4000 ש"ח גמיש(בהתאם למחשב יש אפשרות לתוספת של כמה מאות שקלים) שימוש: כרגע בעיקר משרדי עם זאת חשיבות לחומרה חזקה שתתעלה על חומרת המק מסך: יש חשיבות גבוהה לנגישות לכן אני מעדיף מסך מגע איכותי עם רזולוציה גבוהה חשוב לציין שתצוגת המק היא רטינה משקל: המשקל חייב להיות מינימלי לא משקל של נייד שולחני יש חשיבות גבוהה למשקל נמוך חשבתי על הYOGA המדד העיקרי שעליו אני ארצה לבסס את הקנייה היא ההשוואה למקבוק אני מצרף את המפרט של הדגם הספציפי משנת 2012 (לקוח מהאתר של אפל) 2.6GHz quad-core Intel Core i7 proce…
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן חברה מה אתם אומרים שונה בין שני המחשבים הניידים הללו, הם פחות או יותר שווים , שניהם עם HDMI מה שאני צריך 4GB זיכרון מעבד 2.6GHZ לאסוס CENTRINO לעומת DUAL CORE של HP 2.5GHZ האם פה יש משהו שונה בין שני המעבדים ואיזה מהם יותר טוב? המסך של האסוס 14" לעומת 16" של הHP המשקל גם שונה בASUS הוא 2.5KG ובHP 6KG רעיונות או תגובות בברכה יתקבלו, תודה ג'קי
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שבוע טוב מבקש עזרה בבניית מפרט למשחקים עבור בן 13. תנו לי את ה"BEST" שלכם ------ כמו תמיד.
-
- 12 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב עד 5.5K אפשר לחרוג עד 6K רק אם זה ממש ממש חשוב. מחשב למשחקים כבדים, לתת תקציב לכרטיס מסך עד 2000 ש"ח. הארד דיסק לא יותר מ 320 ג'גיה מעבד QUAD [אני יודע שהיום לא מנצלים אותו, סביר להניח שבעתיד ילמדו לנצל...] מארז - יופי לא כל כך חשוב אבל אם יש משהוא יפה חשוב רק החזית שלו [איפה שהכוננים] ושיהיה שקט מאוד מאוד אם אפשר לדחוף כרטיס קול נחמד זה יהיה טוב
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ושאר המשחקים החדשים בעונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200, מסך 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-