עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כאמור בכותרת מחפש מחשב לאינטרנט והורדות בלבד בתקציב מנימאלי לא כולל מסך וציוד היקפי אבל חשוב שיהיה בכרטיס מסך TV-OUT. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  2. היי! אני מעוניינת לרכוש מחשב טוב, אך לא יקר, בסביבות ה 5,000 ש"ח. בעיקר לצורך מוזיקה... אני עוד חובבנית, אך בעתיד ארצה להשתמש במחשב לצורך זה.. הקלטה וכו'. לכן, אם תוכלו להציע לי מחשב עם אפשרות לשדרוג בעתיד זה יכול להיות מועיל. אני זקוקה גם לציוד היקפי: מסך, מקלדת ועכבר (לא חובה אלחוטיים) - רמקולים כבר יש. כמו כן, אני זקוקה לצורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. אין לי העדפה לחברה מסוימת. אני מעדיפה מחשב שקט (חשוב לי במידה רבה), העיצוב פחות חשוב. אשמח אם תוכלו להדריך אותי... אין לי הרבה מושג בכל הנוגע למחשבים. תודה!

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  3. E6300 7600GT 160GB 512MB בלי ציוד היקפי בלי מסך בלי צורב, ובלי KSP - לא מתקרב אליהם. עדיפות לskypc. יש למישהו מפרט טוב? (3.7K זה המקס' של המקס')

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by alon20,

שלום, אשמח לשמוע חוו"ד לגבי COMPAQ 610. אני צריך בעיקר ליישומים של OFFICE וכו' ולא למשחקים וחשוב לי מחשב אמין.

5. חבר שלי ואחותו רוצים לקנות מחשב נייד לכל אחד. התקציב של אחותו הוא 3200 והוא 4200. אחותו צריכה את המחשב לfacebook ומשחקים ברשת .. והוא צריך את המחשב למשחקים כמו virtua tennis 3, בקיצור ישנים כאלה .. אבל גם דיי חדשים. דרישות מיוחדות : לשני המחשבים שיהיה בלוטוס, כרטיס רשת, צורב DVD וכונן. נ.ב: הוא רוצה לקנות רק מחנויות מבאר-שבע.

6. שלום לכולם , אני סטודנט למדעי המחשב מעוניין מחשב למטרות : תכנות - VISUAL STUDIO ואפליקציות בסדר גודל דומה . אינטרנט - גלישה וכו אופיס הורדת קבצים מולטי טאסקינג - עבודה של הכל ביחד מבלי לגרוע עומס על המערכת. דרישה להרצת WIN7 . סוללה חזקה , בנוגע למסך מתלבט בין גדול לקטן - מניסיון שלכם מה עדיף ? עד 5K , בעבר היה לי מחשב נייד IBM מעדיף מחשב ברמת גימור דומה .

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  7. Started by omnius,

שלום אני לוחץ על הכפתור פונקציה שמפעיל את הBT, הנורה שלו דולקת, אבל אין חיבור. האייקון בשורת משימות לא מופיע, וכשאני מפעיל את הBT Setting הוא אומר לי שהBT לו מוכן. איך לתקן?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  8. ללא OC, ללא ציוד היקפי, ללא מארז רזולוציות עבודה 1920X1200, אשמח לשמוע חוו"ד בעיקר לגבי הספק. עדיפות לקניה בKSP. דעתכם? דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11846 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 13 Limited Edition http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13116 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68A-D3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 3xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14086 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13540 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105SI http://ww…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by royzx6r,

יש לי אפשרות לרכוש את הנטבוק של אייסר ב2000 ש"ח - ACER ASPIRE ONE, דרך DMO. מפרט : כונן קשיח : 250GB מסך : 11.6 זיכרון : 2GB מעבד : ATOM Z520 מערכת הפעלה : ויסטה בייסיק אני צריך את הנטבוק ללימודים נטו (אופיס, אינטרנט, PDF-ים וזהו). יש לי בבית מחשב נייח, חזק יחסית, המיועד לסימולציות. כדאי? תודה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  10. בניתי את המפרט הבא שהולך להיות מחשב מדיה סנטר (חזק) מחובר לטלווזיה. חשוב להדגיש שהסרטים יהיו גם בלו-ריי (30-40 גיגה סרט) ולכן הלכתי על משהו בסגנון הזה. המחשב ללא דיסקים קשיחים (יש כבר) וללא ציוד היקפי. Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray 1 P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA 1 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 1 HD 6670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E 1 RSI H SD200 Black HTPC Case With 270W PSU 1 שאלות: 1. האם המפרט מוגזם מידי לסרטי בלו-ריי, האם ללכת למשהו יותר צנוע לסלון? 2. האם לדעתכם ישנו משהו מיותר שהייתם משנים למשהו בפחות כסף או באותו כסף אבל בעל ביצועים טובים יותר? 3. לגבי מאורר למעבד - לא שכחתי. יש לכם משהו זול ומומלץ וכ…

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  11. Started by t83,

היי במפרט אותו אני מבקש ארצה לחבר 3 מסכי dell 2312hm או כל מסך עם פנל איכותי במחיר משתלם כמו הדל ושבערך יגנבו מהתקציב 3000 ש"ח בשאר התקציב ארצה מחשב שיתבסס על ה2500k קירור אוויר סביר שיאפשר בעתיד להגיע ל4ghz דרישה סבירה לפי מה שקראתי עם 8 ג'יגה זיכרון, לעיתים נדירות עורך וידאו באפטר אפקטס וכו' oc מתוכנן למעבד בלבד לא לזכרונות כרגע משחק בעיקר bf3 מעריך שבשביל 1920*1080 כפול 3 אז אזדקק לצמד כרטיסי מסך וספק בהתאם כמו כן מקלדת גיימינג משתלמת יש לי כרגע ספק דיי חדש של קרוסאייר vx550 אם תהייה אופציה להשתמש בו אשמח מארז גם יש כבר Nzxt Hades כך שאין צורך במארז לגבי הארד דיסקים אין צורך,אולי בהמלצה על ssd משתלם שיקנה בחו"ל בשבילי בקרוב בכלל ,כל חיסכון בלי התפשרות…

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  12. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית כבדה (מספר תוכנות משרדיות שירוצו בנוסף למספר חלונות אקספלורר יחד), תכני HD - סרטים שיורדו מהרשת משחקי רשת המשחק הכי כבד-סימולטור טיסה של מיקרוסופט. האם יש צורך בציוד היקפי? כן - מקלדת ועכבר אלחוטיים האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא ממש, אני אוהב שיש הכל מהכל. עד כמה השקט חשוב - המחשב יעמוד במרכז הבית-חדר עבודה פתוח ולכן חשוב שיהיה שקט. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? חלונות 7 מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין העדפה לחנות, העיקר שתהיה אמינה. איזור דרום עד מרכז אגב- איך פנדה? האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כל סוגי החיבורים יבואו בברכה. חשוב כמובן HDMI. דיסק קשיח- לפחות 1 טרה. כרטיס מסך חזק ככל האפשר למחשב מסוג זה. מא…

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by tal_p,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים ,עריכת והכנת סרטים, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: , כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? בעיקרון כיוון של 4 ליבות, וכ. מסך 4850 ומעלה.. עדיף ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? כדאי.. עד כמה שאפשר 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא בהכרח.. עדיף, ר…

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by iakovl,

לאחר המון זמן, והמון זיוני שכל (כל פעם נראה שהכסף בדרך) הכסף סוף סוף פה (רובו) 5000 ש"ח אני צריך מפרט שמיודע בעיקר ל: -שקט -OC בסיסי + (אני לא עומד לשבור שיאים) - שקט - משחקים - שקט (אני חושב שהבנתם שזה חשוב לי מאוד) - הורדות רעיונות שלי: A64 939 3000 80-120GB 1G RAM DVD_RW זרקו רעיונות , העיקר השקט והמחיר אני צריך מחשב שלם לא כולל מסך,מקלדת ועכבר (זה יבוא בהמשך ובתקציב נפרד) בהמשך (אחרי פסח) אני אנסה להרכיב מערכת קירור מיים DIY ביתית

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  15. שלום, הכנתי מפרט מחשב בעצמי ואני זקוק לאישורכם שבחרתי טוב. קודם אסביר את הצרכים ואחר כך אתן את המפרט ואקווה שתאשרו. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים וסרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1366*768 (מסך 32" שכבר יש לי) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? תלת מימד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  16. רגע לפני קניה ואחרי שעות רבות באתר, זהו המפרט שהגעתי אליו, אז רק אישור סופי ודעה אחרונה: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total M2N-MX AM2, DDRII 800, PCI-E זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB TwinMOS דיסקים קשיחים? Samsung Price Units Total 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורבים? DVD Recorders Price Units Total PIONEER DVR-111D DVD±RW מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) מסכים? LG Price Units Total L1752TQ 17'' LCD 4ms DVI Total price 3615 ¤ מה הייתם עושים בעוד 300 ש"ח (חסכתי בעכבר/מקלדת/רמקולים) ? (אין צורך ב HD יותר גדול) תודה ובהצלחה...

• 11 תגובות
    • 725 צפיות
  17. שלום לכולם. נתקלתי בקושי למציאת דרייבר לכ.מסך של המחשב הנ"ל. באתר של HP הורדתי את הדרייברים שנחוצים למחשב אך לא הצלחתי להתקין את זה של הכרטיס מסך. כמן כן באיתור השם של הכרטיס בתוכנה Everest home edition נתקלתי במסך ריק ללא שם הכרטיס. מה אפשר לעשות על מנת להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך? בקרוב אעלה תמונה של השגיאה שמתקבלת עם הניסיון להתקין את מה שמצוין באתר של HP. עריכה : הנה השגיאה:

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by IlanF,

המחשב יהיה לאינטרנט, סרטים פה ושם, ואולי איזה משחק אחד או שניים (לא משהו כבד, audiosurf, אולי עוד משהו...) אולי קצת פוטושופ, אבל לא משהו מסובך מידי... ובעקרון אני רוצה להתקין עליו OS X, אז אם יש לכם מידע על מחשב שיעבוד עליו בלי בעיות אני אשמח... מסך 15.4 אינץ' משקל לא ממש חשוב סוללה שתחזיק כמה שיותר יציאות מיוחדות לא צריך בלוטות' אני מעדיף שיהיה דיסק קשיח לא ממש חשוב, משהו כמו 200-250 גיגה יספיק, ככל הנראה שאני יקנה דיסק חיצוני נוסף... מה שכן, אני מחפש מחשב אם עיצוב יפה, המפרט כאן קצת פחות חשוב. סה"כ כל המחשבים הממוצעים יהיו מעולים לצרכים שלי תודה...

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  19. P4 2.6 Presscot Neo 3-MSI משהו כזה חח מה שאייבורי שמים :[ 120GB 512MB FX5700LE-MSI ספק ג'נרי אפילו לא יודע כמה וואט. כל המחשב קומפלט כמה שווה?יש לי אותו שנתיים והציעו לי עליו 900. אם זה לא המקום תעבירו,לא היה לי פורום אחר בראש שמתאים.

• 12 תגובות
    • 725 צפיות
  20. שלום לכולם! אז ככה.. יש לי HD נייד של 1T והוא מלא.. הגיע הזמן לקנות אחד חדש.. ובמקום זה חשבתי.. אולי אם כבר, אני אקנה מחשב שיהיה ייעודי בעיקר לזה - לשמור חומר שלי, גיבויים וכו'.. בגדול חשוב שהמחשב יהיה שקט, יציב, אמין.. ספק כח טוב ואמין, קירור טוב.. מארז טוב.. אני מניח שמעבד, לוח אם וכ. מסך יכולים להיות בסיסים יחסית. צריך לפחות 2 HD של טרה כל אחד. מאוד חשוב לי שגם אם הלוח אם בסיסי, אז שיהיו "אפשרויות שדרוג" עתידיות - כמו להוסיף עוד HD וכו'. כמו שאמרתי, חשוב גם שהוא יהיה מהיר יחסית - הוא ישמש בעיקר לאחסון אבל אני מניח גם לצפייה של דברים, אז חשוב שיעבוד נורמלי.. (זכרונות זה לא עסק יקר כיום למיטב זכרוני, אז לא אכפת לי "לזרוק" עוד 100-200 שקל על שדרוג זכרונות אם זה יעזור בנוש…

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  21. אהלן חברים. אשמח אם תייעצו לי בהרכבת מפרט למחשב אודיו. מפאת תקציב של 2000 ש"ח פלוס-מינוס, זה כנראה לא הולך להיות מחשב מקצועי לאודיו, אלא פשוט מחשב שמותאם לאודיו... נועד לעבודת הקלטות ועריכתם בקנה מידה של להקה סטנדרטית ואולפנה הביתי. מיועד להפעלה עם Win XP בינתיים. עבודה בעיקר מסביב ל-Cubase עם פלאגינים והקלטות. כרטיס קול בינתיים לא רלוונטי לשיחה הזו. רכיבים להתבסס עליהם שכבר גיבשתי: מעבד: INTEL Core i3 2120 לוח אם: INTEL Chipset H67 זיכרון: 4GB Dual-DDR3 1333 Mhz וכאן אשמח אם תעזרו: מארז: נתקלתי כבר במספר אפשרויות, מביניהן ה-6AR6 אשר משך את צומת ליבי בשל הקונפיגורציה הנוחה + מאוורר 120 מ"מ שלו ומחירו הזול, אך התעניינתי בסוף יותר ב-Antec NSK 1380 …

22. Started by ScreameR,

מחשב משרדי בלי צורך למשחקים מיוחדים או תוכנות גראפיות חזקות, אבל צריך להיות עמיד יציב מהיר, וטוב לטווח רחוק.. וכמובןןןןןןןןן איך המחירים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by Ac-Boy,

שלום אני צריך מפרט שיכלול הכל, שזה רמקול 2.1 סאט אלחוטי ומסך אם נכנס אז 19" ואפילו מדפסת משולבת עם סורק פקס וכו'.. מחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו בעתיד זאת אומרת DDR2 תומך מעבדים עדכניים PCI-E וכו'.. תודה ענקית מראש.

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by nononinette,

חשוב שיהיה על בסיס מעבד של אינטל כולל ציוד הקפי למשחקים ללא גרפיקה כבדה, סרטים, אינטרנט תודה

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by XDude,

מצאתי מפרט במחיר הזה בwallashops... השאלה אם זה טוב, לפי בדיקה אין מחיר זול כזה בבניה עצמאית לא משנה איפה... (תנסו .. ) http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI46008600&cfm=7EFF90B2#more_info המחשב לא ישמש למשחקים כבדים... ואני מאמין שאת הרוב הוא גם ככה יפעיל אבל לא באיכות מעולה. אני לא צריך מסך בעקרון כי אני רוצה לקנות מסך טלוזייה שהמחשב יחובר אליו.. אם זה שייך לפה אז בכיף תמליצו... זה הכל.. תודה אשמח לחוות דעת.

• 8 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.