ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה כללית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD, BBC, וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום... רציתי לקבל את חוות דעתכם על לוחות אם של FOXCOM 945 קיבלתי הצעה של מחשב במפרט הבא: מעבד אינטל 6300 לוח אם FOXCOM 945 זכרון 1 גיגה 667 הרדיסק 160 גיגה סאטה 2 כרטיס מסך ATI 550 מארז מפואר צורב DVD של NEC כל זאת ב-3000 שח.... האם ההצעה נשמעת מפתה? האם יש לכם אפשרות להציע משהו יותר מפתה....? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
המפרט הוא מארה"ב, אין צורך בציוד היקפי . בגלל שאני לא מעודכן במחרים אני צריך עזרה... אני לא מכיר מקום שאפשר למצוא מחרים בארה"ב חוץ מNEWEGG... כן יש לי איך להביא אותו-דודים שלי שהיו בשליחות של אינטל בארצות הברית חוזרים...הם היו שם כדי להביא טכנולוגיות למפעל החדש בקריית גת (ולכן רצוי מעבד אינטל...). אין תכנון של OC אבל הוא צריך להיות קר ושקט. למה נשבר לי ממאוררים שמסתובבים ב5300 RPM בלי OC (מה לעשות זה שהתוכנה מראה לי וזה די רועש אני צריך להוריד אתהRPM ב30 % כדי שיהיה נסבל...) אה כן אני לא חולה ביצועים אבל המחשב צריך להריץ משחקים ל4 שנים הקרובות (מצדי שיריץ כל ה4 שנים בהגדרות מינמליות אבל שיריץ). הערות: לא נראה לי שאני צריך כרטיס יותר חזק מה-8800GTS 320MB. תודה רבה לעוזרי…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט מחשב ב5 אלף לא כולל ציוד הקפי. למטרת משחקים כבדים ועבודות עם וידיאו. עכשיו יש לי בעיה אני מחפש לוח עם 2 IDE כי יש לי הארד דיסק 160 וצורב ששניהם IDE. אם לא אז גם אחד יספיק ואני יקח גם צורב. אז ככה אני צריך: מעבד לוח כרטיס מסך צורב DVD זיכרון מארז ספק בקיצור רק הקופסא. בקשר לאזור אני חייב שיהיה מאזור הקריות חיפה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי מחפשת מחשב חדש לסבא שלה. הם חושבים להשיג נייד, כי הוא קצת קשה הליכה, וככה יביאו לו לאיפה שהוא יושב. הוא צריך מחשב לאינטרנט ולאקסל, וזהו. זה צריך להיות גדול כי הוא קצת קשה ראיה. התקציב מצד אחד לא מוגבל, מצד שני לא צריך לכלול מה שלא ביקשו - מהירות וזכרון. תודה רבה ;D
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב: * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, עבודה על הרבה תוכנות ביחד (כמה דפי אינטרנט, office) * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? לא גדול, אני רוצה לקחת אותו כל יום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן (5 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות?כם * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב * צורב DVD?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell (אבל לא עקרוני, רק משמועות) תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש כי הקודם שבק חיים, וגם ככה כבר מיושן מאוד (אצלי בשימוש כ 5 שנים) השימוש שלי במחשב הוא בעיקר אינטרנט מוזיקה וסרטים, אבל לפעמים גם משחקים(לא כבדים). התקציב שעומד לרשותי הוא 2000 שקלים ואני צריך מחשב עם מסך LCD רצוי מפרט מ KSP אבל אם יש חנויות טובות יותר אני אשמח לקבל מפרט גם מהן. נ.ב אני יכול לשלם בתשלומים (+-10) אם זה ישנה משהו. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות שדרוג רציני למחשב, מה שאומר שחוץ מהכונן, כרטיס הקול והדיסק הקשיח אני לא משאיר כלום. פחות או יותר: לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך ומארז. נדלקתי על המארז: Atrix 9006-B34 Silver של Aerocool. הוא בא עם ספק של 480W, נראה לי שזה מספיק. (http://www.aone.co.uk/ProdInfo.ASP?ProductID=1044) - עולה 400 ש"ח. אני משחק המון במשחקים, דבר שלא התאפשר לי עם המחשב הנוכחי בשנה האחרונה (512MB, Radeon 9200 SE, 2.8GHz) אז אני הייתי הרבה על המחשב של אחי. הוא יהיה בעיקר למשחקים. תודה מראש! *המסך שלי, ואני מתכוון להישאר איתו אלא אם כן לא עומד בדרישות: LG F700B
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. תשלום בויזה, לא מזומן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 4K, רצוי פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 לדוגמה, משחקי פעולה / Need For Speed חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 - מסך 23" DELL (יש לכלול במפרט) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
יש לי תמחשב הבא intel 2.4 asus p4xp-x seires 256 mb mx440 יש לי 1200 שח לשדרג הצרכים שלי כלליים מאוד אינטרנט, מחשקים קלים-בינוניים, icq כו' אז תשתעשעו עם החלקים כמה שאתם יכולים ואני גם רוצה צורב ולא להשקיע מעל 9200 (הכרטיס מסך).
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אשמח לייעוץ בבחירת מחשב נייד חדש - לשימושים ביתיים (ללא משחקים כבדים, מקסימום minecraft) אבל הרבה הכנת מצגות ושימוש בגרפיקה/סרטונים תוך כדי, עבודה עם הרבה טאבים במקביל. תודה! מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500 ש"ח, אפשר לחרוג קצת למעלה, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר פאורפוינט, עריכת סרטונים בעורך המונה של מיקרוסופט, עבודה רבה עם כרום, מרובה טאבים פתוחים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים…
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב נייד בקרוב והבנתי שפה זה המקום הנכון לייעוץ יש שתי מחשבים שאני מתלבט ביינהם 1 HP G6 “15.6 מעבד i3-2350M זכרון4GB ודיסק750GBדגם: g62020ej שלש שנות אחריות! הדפס דף מוצר חזור מחשב נייד "15.6 LED המעבד החדש Core™ i3-2350Mויכרון מהיר 4GB DDR3, ודיסק קשיח גדול בנפח 750GB !מחשב נייד עם 3 שנות אחריות !!!* מעבד מתקדם מעבד Intel Core i3 2350M במהירות 2.3GHZ* חבילת זיכרון ענקית ומהירה בנפח4GB DDR3* דיסק קשיח בנפח 750GB במהירות 5400RPM* כרטיס מסך כרטיס גרפי Intel HD Graphics 3000 * מסך איכותי ''15.6 LED ברזולוציית HD* יציאת HDMI לחיבור לפלזמה או מסך LCD* 2 כניסות USB 3.0 מהירות * מערכת הפעלה Windows® 7 Home Premium 64-bitאפשרות שדרוג למערכת הפעל…
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך המלצה למחשב נייד בעיקר בשביל משחקים ישנים כמו diablo 2,morrowind,warcraft 3 ובקיצור שיהיה מסוגל להריץ את רוב המשחקים עד שנת 2006 חלק.התקציב הוא 2000 שקל אולי הוא נמוך מדי אפילו בשביל מחשב כזה,אני לא באמת מבין במחשבים ניידים אבל אני מוכן לחרוג ב 300 שקל רק עם באמת מדובר בשיפור משמעותי ונחוץ.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
אמא שלי חוזרת בקרוב בארה"ב וחשבתי לנצל את ההזדמנות לקנות מחשב נייד. אחרי שיקולי אחריות הגעתי למסקנה שלנובו T61P הוא מתאים לצרכיי. לצערי בגלל שהיא חוזרת בקרוב, אין לי זמן להכין מפרט לבקשתי, ואני צריך לקנות מחשב מוכן, זה הפרט (1800$): T7700 2GB ddr667 160GB 7200RPM NVIDIA quadro FX 570M ומסך WUXGA 15.4" עכשיו הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1920X1200, ושמעתי קצת תלונות באינטרנט שלמרות שמדובר ברזולוציה נהדרת עם הרבה מקום עבודה הכל נראה קטן מידי, ומי שמסתגל הרוויח. השאלה שלי היא אם אני יקטין את הרזולוציה בהגדרות ל1600X1050 או קטן עוד יותר, התמונה תישאר טובה או תתעוות? לקח לי זמן להתרגל ל1600X1050 בLG 22" שלי אז ב15" בכלל... מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד ב-3000ש''ח, אני מחפש מחשב כמה שיותר חזק ושגם יפעיל משחקים. חשבתי על הנטבוק EEE 1201N ורציתי לדעת אם אתם ממליצים על מחשב יותר משתלם אם מעבד יותר חזק או כרטיס מסך יותר טוב. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כמה שיותר כבדים, צפיה בסרטים 1080P. * גודל המסך? לא משנה לי * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר זמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) סטנדרטי * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא כזה משנה * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=67978&saleNo=600787&comp=1 הנייד הזה מספיק בשביל גלישה באינטרנט והורדות באימיול? מה לא טוב בו?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
תקציב: 3000-5000 ש"ח לא כולל מסך, עדיף לחסוך כמה שאפשר במה שלא קריטי מבחינת ביצועים.. שימושים: עבודה בגרפיקה + שימוש ביתי + עבודה משרדית, עריכת טקסט + ניהול אתרים + סרטים גרפיקה= עיצוב פרינט, עיצוב ווב (לא משחקים, לא עריכת סרטים, לא תלת מימד) תוכנות: אינדיזיין - לעתים קרובות, אילוסטרייטור- לעתים קרובות, פוטושופ - לעתים מזדמנות, פלאש -לעתים רחוקות. ציוד היקפי: רמקולים באיכות טובה, מקלדת ועכבר יש צורך במערכת הפעלה מתאימה, והרכבת מחשב אזור ירושלים האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? - רצוי חשוב שהמחשב יהיה חזק ויאפשר עבודה חלקה ומהירה, אבל לא יותר מהצרכים שלי. מסך - באיכות טובה לגרפיקה, חשוב שהצבעים יהיו כמה שיותר מדוייקים - מתאים לעיצוב לדפוס, אך במחיר משתלם (גג 30…
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד compaq evo כרגע עם סטיק אחד של 256MB pc2100 (יעני DDR 266 ) , אני רוצה להוסיף לו עוד סטיק של 512 כך שיהיה סך הכל 768 מגה זכרון , אפשרי או ששני הסטיקים חייבים להיות בעלי אותו גודל? קישור לסטיק שאני רוצה לקנות : http://www.dmii.co.il/products/20143?ref=zap תודה על העזרה ,
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש אבל לא יותר מדיי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי BLURAY ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - כבד \ פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא במיוחד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. worms armagadon -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בהמשך לדיון המקורי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361708.0 קיבלתי את T400 שקניתי- P8400 160GB(7200) 2GB - 7417-TRU בינתיים אני מרוצה וממליץ
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה משהו שיוכל להריץ את המשחקים החדשים על דרישות הNORMAL... הייעוד זה למשחקים בעיקר... יש לי מעבד intel pentium d 2.8 GHZ לוח אם:P5VD2-MX כרטיס מסך:NVIDIA GEFORCE 7300 GT 256 MB וזיכרון:1024 DDR 2 MB
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, אני עובד עם הe4300 של דל, שיש לו כאמור כרטיס מסך x4500HD ואין לו יציאת DVI יש ברשותי גם תחנת עגינה. הבנתי שאני יכול להשתמש בDVI של התחנת עגינה, אך לא הצלחתי לעשות זאת..... אם אני מחבר את המסך דרך VGA הכל עובד בסדר. (המסך הוא דל 2408WPF) עריכה: DP כן עובד משום מה... תודה, d
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
המפרט הקיים הוא : 2.3ghz intel core2 duo e6550 gigabyte p35-ds3l 2GB RAM DDR2 400MHZ NVIDIA GEFORCE 8600GT ברצוני לשדרג את המחשב הקיים\ או לקנות חדש.. אין חשיבות להוצאה הכספית. המפרט שרציתי לקנות הוא: מעבדIntel i5-3470- Tray לוח-אםGigabyte GA-H77-D3H זכרונותCrucial2*4GB 1600Mhz DDR30 כונן קשיח SSD Crucial M4 128GB SATA3 מארז:HTPC Antec Fusion + ספק כוח הצרכים שלי הם מוטליטאסקינג הרבה , סרטי hd באיכות גבוהה , הרבה דפדפן , ווירטואליזציה , בעיקר. אולי בהמשך אחליט לקנות כרטיס מסך טוב ,ולשחק משחקים. מה הם ההמלצות שלכם על המפרט הנוכחי ועל המפרט השני.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, קניתי את המחשב הזה HP Pavilion DV5-1110ej 2.0Ghz http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6713 עם ויסטה מותקנת עליו ולא ממש בא לי על הויסטה. האם אני יכול (מבחינת תאימות של דרייברים וכאלו דברים) להתקין עליו את האקס פי במקום? המוכר בבאג אמר לי שלא ניתן כי יש דרייברים שיתאימו רק לויסטה. תודה
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-