עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מפרט לעבודה רציפה אינטרנט ושטויות קצת משחקים ומסך שיהיה טוב לעבודה של הרבה שעות של קריאה ושיהיה חד אז ככה המחשב עד 1000 שקל(אפשר קצת חריגה) אין צורך בדיסק קשיח מסך עד 700 שקל(אפשר קצת חריגה) גודל: 17 אינץ רחב או 19 רגיל\רחב ומעלה

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  2. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני חושב גודל 24' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח רגיל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צו…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  3. שלום! אני צריך את המפרט הכי טוב שאפשר למטרת משחקים בתקציב הנ"ל והמלצה על חנויות שנמצאות במרכז הארץ(אני מחולון)

• 10 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by GRiM,

http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4098127

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by Oferz,

שלום, אשמח לחוות דעת על מחשב שהרכבתי לפני קנייה. בנוסף הייתי רוצה לדעת האם הכרטיסי המסך שאני מתכנן לקנות 6950 יכנסו למארז ג'יגהבייט פוסידון שיש לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -ל…

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  6. המחשב יחובר לטלוויזית LCD 32, היא לא FULL HD ללא צורך בציוד היקפי, המחשב מיועד למשחקים כבדים וצפייה בסרטים. אני רוצה שהמפרט יכיל מעבד Q9550. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by coefly,

שלום לכולם, מעוניין לקבל יעוץ למפרט מחשב לעריכת וידאו. מעוניין לעבוד עם תוכנת הפרימייר. דיסק קשיח ומארז כבר יש. חשבתי על מעבד i5 3450 אבל אני לא ממש מבין בזה. התקציב שלי למעבד, לוח אם וזיכרון הוא 2000 שקלים. את כל שאר החלקים כבר יש לי :-) תודה מראש על היעוץ, ליאור

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  8. יש לי מחשב עם מעבד אינטל e6550 2.3ghz זכרון 4gh לוח של גיגה בייט ep43-up3l כרטיס מסך g.f 7300 gt 512mb ורוצה להחליף אין שימוש במשחקים כבדים מעוניין במיפרט ללוח+מעבד+זכרון מרוב עצים שיש ביער של אינטל קשה להבין מי נגד מי תודה מראש לכל העונים אין צורך בציוד הקפי ולא בתוכנת הפעלה ואופיס ישמש לעיתים לעריכה גרפית אני גר בגן יבנה אבל אין בעייה להגיע גם לראשון או תל אביב

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by Boomer,

שלום, בעבר הייתי קצת יותר בעניינים, אבל היום כבר לא. לכן אני אשמח לקצת עזרה. קודם כל, הייתי שמח לדעת מה עדיף ה - AMD או INTEL כי לא ממש הצלחתי להבין מהסיור שלי בפורומים. כמה קווים מנחים: כרטיס מסך - עד 1000 ש"ח, אבל אני לא מתכוון להחליף אותו בזמן הקרוב, אז משהו שיחזיק (אולי בגלל זה כדאי 2600XT שתומך ב-DX10?) הארדיסק - לפחות 320GB. לא ל-OC. רוב תודות!

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by pesahy,

אשר כולל : מעבד לוח אם עם יציאה של HDMI מארז ספק כוח ( או כרטיס מסך - הכי חשוב שת\היה יציאת HDMI) לא חייב אם קיים בלוח אם. זיכרון 2G אשר יכול להכיל עד 6 SATA לפחות , אם יש יותר יציאות SATA הרי זה משובח בתקציב 2000 אפשר לחרוג עוד 100 - 150 שח. השימושים אך ורק צפייה של תכני HD.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by nonamenonamenonamenoname,

t

12. היי יש לי בעיה שהמחשב כל הזמן ממזער לי משחקים אחרי חצי דקה בערך. לא משנה איזה משחק! ראיתי פה דיון על זה ואמרו שזה בעיה בZA ואין לי מושג מה זה ZA מישהו יכול לעזור לי בזה??????

13. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואני אשמח לקבל המלצות : 1)אני מעדיף מחשב של DELL 2)התקציב הוא עד 4500 כולל חריטת אותיות אם צריך 3) אני צריך מחשב חזק שיריץ תוכנות כגון אופיס matlab ו visual studio 4)אני מעוניין בזכרון 4ghz במהירות של לפחות 800mhz 5)מעבד עם cash memory של 3mb . 6)ועדיף שיהיה בו בלוטוס. אני מודה לכם על העזרה ??? :s05:

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  14. Started by moshe barel,

שלום, אני צריך לפטופ שישמש אותי לצרכי עבודה - אופיס, אינטרנט ולא מעבר לזה. הוא צריך להיות קל מאוד 1.2 קילו ומטה, לא בתצורת 2 ב-1, אמין מאוד שלא יהיה איטי אחרי שנה, גוף מתכת ולא פלסטיק. מה המפרט המומלץ היום למעבד? איזה דור, איזה ליבה, מהירות וכו. כמו- כן אשמח למפרט לשאר הרכיבים כמו זכרון ram וכו׳. אשמח לדעת אם המקבוק 12״ בגרסת הבסיס עם מעבד m3 מהירות של 1.2 ghz יכול לתת מענה טוב. אמרו שאם אריץ עליו חלונות זה יהיה לו כבד מדי.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  15. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שולח כאן תשובות לשאלות ושלושה מפרטים שאני מתלבט בינהם אחד מהם מהמפרטים המומלצים כאן הכי חשוב לקבל משוב על מפרט מספר 1 תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים - כשני חלונות של כרום פתוחים בכל אחד 15-20 טאבים (סכ"ה 40) באחד מהם אני יכול לראות קליפ בHD כ-5 חלונות וורד פתוחים של 300 עמוד עבודה של עיצוב פנים אדירכלות עם תוכנת DATACAD 15 עבודה עם שני צגים חיבור המחשב לטלויזיה (לעיתים יותר רחוקות אין כוונה שהמחשב יהיה מחשב מדיה) דרישה נוספת - מקווה שהמחשב …

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by CaiusMarius,

שלום לכולם, ראשית - תודה לכל הכותבים והמשתתפים בפורום. צפיתי ולמדתי הרבה (אני מקווה) מכולכם בזמן האחרון. לענייננו - בכוונתי לרכוש מחשב אשר ישמש בעיקר למשחקים - כבדים ובהגדרות גבוהות. ברשותי מסך אשר נרכש לאחרונה ואשר אותו אין בכוונתי להחליף. דגם המסך: Samsung SyncMaster P2250 רזולוציה: 1920*1080 אודה לחוות דעתכם ולהצעות / שיפורים / שינויים למפרט הרצ"ב בתקציב של כ-3000 ש"ח חיסכון יתקבל בברכה חריגה אפשרית עד 3100 ש"ח AMD Athlon 2 X4 645 3.1Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪591 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2155 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 7…

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  17. קרוב משפחה שלי קיבל הצעת מחיר, וביקש ממני להעריך אם היא סבירה יחסית למחיר. האם תוכלו לחוות דעתכם? המפרט לא כולל מסך, והמחשב ישמש למטרות משרדיות (וחשובה מאוד המהירות, כך שאם יש צורך בחריגה קטנה, אפשר) לוח אם INTEL WARRENSBURG CORE I P55 מעבד I5 QC 750 2.66 8M כרטיס מסך GF210GT X16 PCI-E 512MB דיסק WD SATA 7200 500GB ספק כח HEC-350TE-2WK 80PLUS ATX2.2 350W זכרון 2GB DDR3-1333 צורב מארז 1FAN+63RA HEC סה"כ 3300 ש"ח

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  18. יש לי חבר שרוצה לקנות לבן שלו מחשב גיימינג חזק. אין בעיה של תקציב. הוא מעדיף לקנות מחשב מותג נייח כמו DELL ולהוסיף לו נגיד זוג כרטיסי מסך איכותיים. אני אמרתי שבלי קשר לתקציב בהרכבה של מחשב לפי מפרט אפשר לקבל מחשב הרבה יותר טוב. הוא פשוט אומר (ועם זה קשה להתווכח) שהאחריות שמקבלים 3 שנים על כל המחשב במחשבי מותג הרבה יותר טובה מאשר החנויות בארץ, גם הטובות שביניהן. למישהו יש דעה או מה להוסיף? אולי מישהו קנה מחשב מותג והפך אותו למחשב גיימינג?

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  19. אולי גם משחקים ממש פשוטים של ילד בגן עם 512 מגה זיכרון וכ.מסך נראה כבר משו כמו FX5200 קיצר אני רוצה להיות 100 אחוז בטוח שהוא יריץ בצורה חלקה לגמרייי אופיס אינטרנט ועבודות רקע משרדיות כאלה תודה

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by doronkapah,

יש לי sony vaio vgn-cr305e והמחשב עבר פירמוט פלוס הוספת זיכרון פינמי. מאז שפירמטו אותו המצלמה המובנית (motion eye) לא עובדת! ניסיתי להתקין כל מיני סוגי דרייברים והוא פשוט לא מגיב להם! אם יש למישהו פתרון אני אשמח(: בתודה מראש,דורון.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  21. המפרט בעיקר למשחקים סרטים אולי ואינטרנט 1. מה התקציב? 2000 אולי עם חריגה קלה 2. מטרות המחשב? משחקים,אינטרנט,סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא יש לי הכל:מסך,מקלדת,עכבר(רמקולים יש לי במסך) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?כרטיס מסך אבל אני חייב שהלוח יתמוך גם בAGP וגם בPCI-E ואני לא צריך כרטיס קול ורשת,גם צורב יש לי וגם סידירום יש לי,והארד דיסק יש לי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?לא ממש אבל לא הייתי רוצה מחשב רעיש במיוחד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?^^^^

• 10 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by חנוך,

שלום, אני צריך מחשב בסיסי לסטודנט (שימוש ב MATLAB) + חיבור לטלויזית HDTV לצפיה בסרטים ושתהיה לי אופציה לשדרג את המעבד בעתיד התקציב שלי הוא פלוס מינוס 1800 , האם המפרט הזה טוב ? מעבד AMD Sempron 3000+ 1800MHz Socket AM2 - ¤332.00 ¤332.00 1 31550 לוח אם ASUS M2NPV-VM - ¤498.00 ¤498.00 1 24705 זכרון DDR2 512Mb 667MHz CL5 PQI - ¤309.00 ¤309.00 1 80JD דיסק קשיח Westren Digital WD800JD 80GB - ¤232.00 ¤232.00 1 SDWQ120A צורב SONY SDWQ120A10 X16 DVD - ¤167.00 ¤167.00 1 6K31 מארז מחשב כולל ספק HEC 6K31 300W - ¤248.00 ¤248.00 סך הכל : ¤1,786.00

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  23. אחותי היום קנתה את ה N100 ב 5200 משקם אלקטריק ..... מה ניסגר עם הלנבלו האילה ? למה זה מגיע עמוס בתוכנות ? בקיצור .... מנסיון שלכם את מה אפשר להוריד מכל התוכנות האילה שברקע ? (יוצר עומס בצורה מטורפת על המערכת)

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by NYPD,

חבר'ה מצאתי כמה מחשבים באייבורי להלן הקישורים אני צריך עקרונית מחשב טוב , עם הרבה זיכרון , לשימוש משרדי , שירים וסרטים. אולי קצת תוכנות, לא מעבר. דרך אגב מעדיף ווינדוס XP ולא ויסטה. http://ivory.co.il/product.asp?productid=3791&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3105&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3303&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3702&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3771&CatCode=315 עקרונית זה מה שמצאתי נחמד מה הכי טוב ומתאים לסטנדרטים לדעתכם? אם יש עוד המלצות למחשבים אחרים אשמח. תודה

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  25. אהלן אני מחפש המלצות לקניית מחשב חזק למשחקים ולהכל בסביבות 7000 אפשר לחרוג תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים