עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הדברים החשובים לי : 1) זמן עבודה ללא חיבור חשמלי, שיהיה לפחות חצי מהזמן המקסימלי הקיים בשוק 2) מקלדת מלאה, או בכל אופן כזאת שקל להקליד עליה טקסטים, המספרים בצד חסרי משמעות עבורי. 3) המחיר - שלא יהיה מוגזם ביחס לתמורה, אפשר ואולי עדיף ללא מערכת הפעלה על מנת להוזיל את המחיר. 4) אמינות, מוכן לשלם יותר עבור אמינות ועוד שנה של אחריות (לא רוצה לשלם על הרחבת אחריות, מעדיף שתבוא בעצמה כבר כלולה במחיר) 5) קליטה טובה של רשתות תקשורת (אינטרנט) וזהו בעצם, ממש לא משנה לי המשקל או כרטיס המסך, אני לא הולך להריץ משחקים. נראה לי שהכל כאן, אם שכחתי משהו, תעירו לי. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  2. אהלן, מבקש מפרט לחבר (אולי אפילו חבר של חבר) אני אצטט אותו ציטוט מלא ברשותכם : (תקציב - 5500 ש"ח) (ציוד היקפי לא קריטי כרגע)

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  3. יש לציין כי יש לי מסך 20.1" כך שאני הולך על 8800GTS עם 640MB ולא 320MB.. תודה! דרור

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  4. Started by ShahafH,

כרגע המחשב הגיע עם 2 ג'יגה זיכרון וברצוני לשדרג ל3 ג'יגה אבל אני לא מבין בזכרונות של נייד אז אם אתם יכולים בבקשה להגיד לי איזה זכרון אני צריך זה יועיל מאוד. תמונה מאוורסט: http://img188.imageshack.us/img188/5466/71857038.jpg

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  5. Started by MetalHead,

שלום רב. לאחר הרבה לבטים התבייתתי על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/ml1485qu בנוסף לזכרונות Gskill Ripjaws x 4x4 2133mhz שכבר יש ברשותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, עבודה עם דו ותלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DSmax, photoshop, UDK, AfterEffects. למטרות פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שניתן להעלות על הדעת. -מה…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by d1zzy,

שלום, לאחר שנשפך מיץ על המקלדת שברשותי (של מחשב בן 4 שנים), ונסיונות חוזרים ונשנים לגרום למקשים לעבוד בעזרת דרכים שונות הכוללות אלכוהול, קומפרסור אוויר ועוד, אני מעוניין להחליף אותה באחרת - בין אם יד שניה ובין חדשה. רציתי לשאול שתי שאלות: 1. לגבי מקלדת יד שניה: דיברתי עם חבר שטוען שיש לו מקלדת שיכולה לעזור, אך אינו בטוח מאיזה דגם נלקחה המקלדת. האם זה משנה מאיזה דגם המקלדת או שכל עוד שהיא מתאימה ו"נכנסת" למחשב פיזית היא אמורה לעבוד? 2. האם אתם מכירים אפשרות לחליפין יד שניה או קניית מקלדת חדשה במחיר זול? האם עדיף לקנות ישירות מLENOVO וזה ייצא יותר זול? תודה רבה, אלעד.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום יש באפשרותי לרכוש מעבד Intel Core i5 760 Tray mhz2800 KB8192 64bit בכ-800 ש"ח מחבר, עד כמה הוא חזק וחדש למשחקים ? לא חובה לשחק על מקסימום רזולוציה .. אני רוצה להשקיע כ- 3000-3500 ש"ח . איזה מחשב עדיף להרכיב עם מעבד זה . http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=768847 המחשב הוא לשימוש כללי ולמשחקים , הסכום לא כולל מסך [ יש לי מסך 17 אינצ' ] של SAMSUNG SYNCMASTER 971P תודה מראש על העזרה !

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  8. היי מה שלומכם? חבר ביקש ממני להתאים לו מפרט בסכום הנקוב. אשמח להיעזר בכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 6000 ל-7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בין היתר לפיתוח תכנה (microsoft visual studio בגרסאות המתקדמות ביותר, וכן אופציה לסביבות נוספות דוגמת eclipse ו-netbeans), האזנה למוזיקה, סרטים (כלל Full HD) ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ראה סעיף קודם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by the_lighting,

אני צריך מחשב נייד! אני ממש אבל ממש לא מבין בזה, אני צריך מחשב למשחקים כמה שיותר כבדים וסרטים. לא מבין בחומרה אז אני לא יכול להגיד לכם מה אני מעדיף! עד 5000 אם זה לא אפשרי תגידו אני אנסה להשיג עוד כסף!

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by al0n,

מעבד סוג: Intel Core 2 Duo מהירות המעבד: 1.73 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T-5300 BUS SPEED 667 MHZ זכרון נפח:1024 MB מהירות:667 NHz סוג זכרון:DDR 2 אפשרות להרחבה עד:4096 MB נתוני שמע כרטיס קול: 32bit High Definition , Internal MIC רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מסך גודל המסך: 15.4 אינץ קריסטלי רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel ® GMA950 (up to 256MB מסך: Fine Bright Technology כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 80 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כרטיסי MS PRO: כלול קורא כרטיסי MMC: כלול מערכת הפעלה דגם: Windows VISTA חיבורים PCMCIA: …

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  11. אז ככה בגדול אני ברעיון של לקנות מחשב נייח ומפציץ (תחלס נראה לי כבר עברתי את הגיל אז אני לא יודע מה אני אעשה איתו ) למחשב נייד יש לי יותר שימושים (אם הוא יוכל להריץ משחקים חמודים מה טוב...!!! בכל מיקרה אני מעונין לקנות מחשב נייד... יש אפשרות להביא מחשב נייד טוב עם 2GB זיכרון בתקציב הזה? אני נעול על 2GB כי אין מצב שאני מעלה ויסטה עם פחות.. ואני רוצה ויסטה על המחשב הנייד.. חוץ מיזה שלא נראה לי מועיל לקנות מחשב היום עם פחות מ2GB מעבר לזה הדרישות שלי מהמחשב הם... לא סלרון (תאמת שלא מפריע לי AMD אבל לא ידוע לי שיש בכלל למחשב נייד שיש ) אני מתחיל ללמוד עכשיו CCNA ואני רוצה שיהיה לי מחשב ללימודים למה אני לא אוהב לרשום ואני כותב במחשב בקצב רצח קיצר מחשב נייד יועיל לי בהחלט דברים…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. האם רק למחשבי LENOVO? איך הנקודה הזאת נקראת על מנת שאוכל לחפש מחשבים עימה ביתר קלות ואיזה חברות מספקות ניידים עם האמצעי הזה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by tryf,

היי יש לי dell latitude d820 עם 1 גיגה זיכרון ואני מריץ XP התקנתי אנטיוירוס AVD והמחשב שלי ממש איטי. אני צריך המלצה לאנטיוירוס חינמי קל מאוד. כזה שלא יצרוך הרבה מעבד וזיכרון בזמן עבודה שוטפת. אשמח לקבל המלצות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. ברשותי מחשב נייד מהדגם הנ"ל והמסך בו ניסדק(חי עם המצב שנתיים) והוספתי לאחרונה גם נס-קפה רותח על המקלדת ...סתם לרקע כללי. אני מחפש מסך ומקלדת תואמים יד שניה ואני צריך לדעת אילו דגמי ניידים או מסך ומקלדת יתאימו. בטוח למישהו יש מחשב מושבת שמעלה אבק.(לקנות חדש אין מצב-לא שווה להשקיע). שאלות: -איך אפשר לדעת אילו מסכים תואמים לנייד hp pavilion zv5226ea מלבד המסך המקורי שלו? P/N של המסך הוא: 6870s-0083h מופיע גם : LG Philips LP150X08 . -אותה שאלה לגבי מקלדות תואמות לדגם זה P/N של המקלדת הוא: 99N598200H מופיע גם: 350187-181 -האם יש אתר עם רשימה של חומרה תחליפית תואמת למק"ט האלה? -על אילו עקרונות חייבים לשמור -גודל מסך,רזולוציה,מספר נורות,מתח עבודה,קונוורטר,מס' פינים בקונקטור …

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  15. מי יודע האם עדיף מבחינת מהירות וחוזק לרכוש את הדיסק הקשיח: WD Caviar Green WD5000AZRX 3.5" 500GB 64MB SATA3 Western Digital WD5000AZRX או את הדיסק הקשיח הפנימי: Western Digital Caviar Blue 1000GB 64MB WD10EALXK לא להתחשב בשיקולי נפח של 500 GB נוספים אלא במהירות וחוזק של הדיסק. אני רוצה להתקין עליו את ההפעלה של המחשב

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by yambtz,

לאמא ולאחיות שלי יש כרגע מחשב די (מאוד) ישן, והן החליטו לקנות חדש. כבר יש להן מארז חדש יחסית, ספק HEC300W, ציוד היקפי, דיסק של 40GB, צורב, מודם 56k וכונן דיסקטים. חוץ מזה יש להן כ. מסך MX440 אז אם הלוח לא תומך בו, צריך גם כרטיס מסך חדש. בעצם, בהנחה שלא שכחתי כלום, בעצם צריך רק לוח אם, מעבד וזיכרון. מה שכן, אמא שלי צריכה לשלוח פקסים מהמחשב אז צריך להיות תאימות למודם, או פיתרון חלופי. הן כנראה יקנו בזיגזג אם זה משנה למשהו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by daniel89,

https://ksp.co.il/?uin=42005&select=.268..271..213..3765..214..347..462..467..4624..466. https://ksp.co.il/?store=eilat2&changeSnif&uin=42056&select= https://ksp.co.il/?uin=43980&select=.268..271..1358. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. התקציב הוא בערך 2000-3000 ש"ח, אבל הוא יכול להשתנות מעט עם התגובות. העבודות לא יהיו כאלה מסובכות אבל עדיין הפוטושופ צריך לזוז בצורה סבילה. נייח לא בא בחשבון מטעמים ניידותיים. תודה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  19. מפרט א: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz Tray קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset זיכרון G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כרטיס מסך ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe דיסק קשיח Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB כונן אופטי צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ספק כוח SeaSonic Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX מארז Case Type Mid Tower tempest nzxt מפרט ב: מארז : Case Type Mid Tower tempest nzxt ספק כח : P-4 24PIN Intel Autohrized 500W לוח אם : Intel X58SO-Smackover 2000Mhz מעבד : Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB/DDR3 זיכ…

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  20. או שאולי כבר יצא ואיני יודע עליו ?

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  21. אהלן, כמו שכתוב בכותרת, המחשב שלי היום מכיל: QX6800 (core 2 extreme) 5 GB DDR2 HD 4850 שאר המחשב מורכב ממחשב של DELL PRECISION 390. אני מחפש מחשב שאני אוכל לפתח עליו (עם שני מסכים) ולשחק עליו (כמובן במסך אחד) ושלא יזיל דמעות שאני מריץ עליו VM עם כמה מערכות הפעלה. לגבי הרכבה אני יכול להרכיב בעצמי אם זה חוסך הרבה זמן או כסף, עבדתי כטכנאי כמה שנים, הלימודים פשוט גרמו לי להיות לא מעודכן למה כדאי ומה פחות כדאי לקנות. לגבי זכרון אני חושב שאני צריך 16 GB אבל אשמח לחוות דעת, לגבי דיסק קשיח, עד היום אני עם SSD ולא רוצה לוותר על זה, אז SSD 128GB לפחות והרדיסק כלשהו לאחסון (קריטי המהירות שלו? אם אני שם עליו בעיקר שירים סרטים ושטויות?) הייתי רוצה שהוא יהיה 2-3TB תודה מראש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. רציתי לדעת אם מישהו מכיר כזו אופציה. למה אנחנו שוברים את הראש עם הספקים האלו שגם עולים כמה מאות טובות של שקלים וגם נשמעים כמו גנרטור ביום רע? איך יכול להיות שעדיין לא הומצא פתרון של שימוש בספק חיצוני,נטול מאווררים? אורי.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by David_Beckham,

אוקיי חבר שלי רוצה לקנות מחשב למשחקים זה המפרט שהוא אמר לי פחות הוא יותר מה הוא רוצה והוא רוצה שאני יעזור לו .. אז זה המפרט : Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1GB Kingston HyperX X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 250GB 16MB, SATA II Supertalent CA-601UFS Silver RockeTeer IV 600W Silent (24pin) מה אתם אומרים ? אם יש לכם הצעות יותר טובות , חופשי ...

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  24. הי חברים אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ4000-6000 ש"ח. מה שחשוב לי בעיקר זה שילוב כמה שיותר מוצלח בין מהירות, יכולת לעבוד על מספר משימות במקביל מבלי שהמחשב יגמגם ( לדוגמא פוטופשופ + וורד + אקסל + שניים-שלושה דפדני אינטרנט עם כמה טאבים פתוחים, לא תוכנות כמו אילוסטרטור, עריכת וידאו, cad וכו'), תמורה למחיר, נוחות וגם מראה (למרות שזה טיפה פחות חשוב). מבחינת גדול מסך, אני בעיקר מחפש דגם עם מסך של 13-14 אינץ. לא כל כך חשוב לי דברים כמו איכות מצלמה ואיכות רמקולים. אחרי כמה שעות של בדיקות עושה רושם ששלושת הדגמים האלו יכולים להיות דגמים פוטנציאליים: HP EliteBook 830 G5 3JW95EA Acer Swift 3 NX.GY0EC.005 HP Pavilion 14-c…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום רב אני קונה מארה"ב את הלפטופ הבא: http://www.amazon.com/gp/product/B004V93ME2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER הלפטופ מגיע עם 2 ג'יגה זכרון בלבד (2 סטיקים של ג'יגה אחד). בעוד שאיני מתלבט לגבי קנייה של סטיק נוסף של 2 ג'יגה, שאלתי היא האם שווה לקנות כבר 2 של 2 ג'יגה? יש לציין שמדובר במערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט, ולכן ככל הידוע לי היא תזהה 4 ג'יגה זכרון. יש לציין שמדובר בתוספת של 21$ בלבד (כ-70 ש"ח), לכן אני נוטה כן לקנות 2 של 2 ג'יגה. שווה או לא? תודה ושבת שלום אסף

• 2 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.