ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
אני צריך הצעות למחשב נייד לעבודה, שיוכל לעבוד עם תוכנות כמו AUTOCAD , כרטיס מסך מובנה , מעבד חזק , הרמה מקום בזיכרון (HD) התקציב לקניה הוא 4000 - 4500 ש"ח. וזה דיי דחוף תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
antec GX500 window corsair cx550m 80+bronze modular arctic cooling freezer 7 intel core i5 6500 3.2ghz 6mb lga1151 asus z170 pro gaming lga1151 crucial 8gb ddr4 2400 כפול 2 wd 2TB 64 MB SATA sandisk ssd 120gb gigabyte gtx 1060 6 gb g1 ddr5 יש לי קצת התלבטויות לגבי הספק...חוצמיזה סבבה?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
איזה יבואנים רישמיים יש לדל בארץ ? ומאיזה יבואנים לא רישמיים כדאי להתרחק ? האם יש הבדל בין יבואני דל - בשירות ? למשל: יבואן A אחריות עם טכנאי עד הבית יבואן B - רק איסוף והחזרה מבית הלקוח יבואן C - רק טיפול במעבדה או שזה משתנה רק לפי הדגם ? ומה בודקים לפני פתיחת הקופסא ? איך אני יודע שהקופסא היא של יבואן A ואת המםפרט המדוייק ותנאי האחריות של המחשב לפני פתיחת הקופסא בטלפון של דל - יודעים לענות רק לפי "קוד שירות" ולא לפי קוד שמופיע על האריזה החיצונית כמו במחשבים ניידים של חברות אחרות - שהמספר הופיע על הקופסא וכך לפני הפתיחה אתה יכול לדעת - מה באמת קיבלת ?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בניתי שתי מיפרטים אני מעוניין לדעת מה עדיף או שתציעו אחד שעדיף רק מKSP בלי שום חריגה מה יותר עדיף ?
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש כזה המחיר אטרקטיבי, איכשהוא ממש לא נראה לי שהמחשב מיועד לכך (חוסר אוורור). דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4k ללט חריגות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן בכלל . מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?הורדות של סרטים וסדרות על hd הרצה של משחקים חדשים וטובים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אין לי מושג..המסך הוא 20 אינץ של חברת סמסונג lcd * באיזה סוג משחקים תשחקו?משחקי ספורט בעיקר ומשחקי פעולה חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רצוי על הגבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1…
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הנה לדוגמה מפרט מומלץ שאני חושב לרכוש אותו, http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=45 מהיכן המחירים הזולים?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
Intel® HD Graphics 3000 with up to 1.6GB Dynamic Video Memory vs 2nd generation Intel®Core™ i5-2450M 2.50GHz vs AMD Radeon™ HD 6490M graphics with 160 cores + ultra-fast GDDR5 memory האם יש הבדל משמעותי ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000, אבל גמיש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? איזור ה 500. 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא גבוהות, רגילות של עבודה של יום יום.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? חוץ מציוד היקפי שלא צריך, אין צורך גם במסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן א…
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מחפש מחשב בערך ב 1800 ש"ח, תשתדלו לא לחרוג. השימושיים העיקריים הם גלישה באינטרנט ומוסיקה אך לפעמים משחקים קלים כמו פיפא ורולר קוסטר טייקון. אני מעדיף שהכרטיס מסך לא יהיה מובנה ואין צורך בציוד היקפי. אין חשיבות ל AMD או אינטל. תודה.
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, לאחר סקר ארוך מאוד מצאתי את הנייד הבא במחיר מצויין Dell Inspiron 1564 http://www.getit.co.il/Prod/61617/ לפני שאני קונה כמה שאלות 1)מה דעתכם על המפרט? 2)? מה בקשר לכרטיס מסך האם הוא מעל הממוצע? 2)המחשב כולל אחריות לשלוש שנים עולה 3300, האם זה משתלם? 3)נכון שצבע זה עניין של טעם, אך הם מציעים רק צבע סגול כהה, מה דעתכם? תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עד 2500 ש"ח שיהיה מהיר שיישאר לי לתקופה ארוכה .. אשמח להצעות .. תודה רבה למי שעוזר ..
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד עבור השימושים הבאים ובעל המאפיינים הבאים: * מחשב גודל 14-16 אינצ' * משקל רצוי קל * סוללה סבירה, יתרון אם היא חזקה. * עבודה משרדית, כתיבה קריאה תכנות מיילים יוטיוב וכו. * גיימינג קל-בינוני (לא מחפש פה להריץ עכשיו את AC unity על ULTRA) שאוכל להריץ משחקים בקלות פשוט לא קריטי שהמשחקים הכבדים יהיו על HIGH. * סרטים - לכן גם גרפיקה חשוב וגם רצוי אך לא הכרחי מערכת רמקולים מובנית טובה במחשב עצמו. עכשיו מצאתי מחשב בגרסת LIMITED EDITION של STAR WARS העיצוב שלו פשוט משגע וכחובב STARWARS מיד נדלקתי... המחשב: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=8116 הוא נראה כעומד בדרישות שלי מהמח…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
התקצייב הואעד 3000 . אני צריך מחשב מחברה אמינה ושלא כל יום לרוצ איתו לחברה שלו כדי לתקן אותו . אני חושב שכולכם ראיתם מה עשה לי הלנובו 3000 V100 הגודל -12 - 15 לשימוש לבית . מעבד -אני לא כל כך מבין במעבדים אבל מעבד שיריצ אינטרנט אופיס וישומיים משחקי פלאש וסרטים .כשאני מתכון לסרטים לא מתכון שיריצ אותם כמו המחשבים האחרים .לשימוש ביתי . משקל - כמה שיותר פחות יותר קל לנייד אותו . הזיכרון - שיהיה 2 GB עם יכולת להגדלה ל 4 GB . סוג הזיכרון - DDR2 הוא זול יותר . דיסק קשיח - כמה שיותר גדול יותר נוח . כ GB 160 - 250 GB מצלמת רשת - כן BLUETOOTH - כן רשת אלחוטית - כן בטח . איך המחשב יעבוד אם אין . וברצוני להדגיש כי היה לי לנובו ולא אוהב ולא מתקרב לחברה הזאתי . וינדוס מקורי . ואין א…
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מחפש המלצות למחשב נייד. בעיקר לאינטרנט ומסמכים. שיהיה קל, אלחוטי, ומסך טוב. תקציב עד 2500-3000 ש"ח. חשובה גם אחריות טובה למוצר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למחשב נייד למטרות מולטימדיה עד 5000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
זקוקה להמלצה עבור רכישת מחשב נייד לבית שישמש בעיקר לאינטרנט אופיס , הורדות , הרצת תמונות וסרטי וידאו. מסך 15 לפחות. האם כדאי לרכוש לבית שולחני ולא נייד? אשמח לקבל המלצות לנייד בתקציב שציינתי או נייח בתקציב של 2000 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות שדרוג רציני למחשב, מה שאומר שחוץ מהכונן, כרטיס הקול והדיסק הקשיח אני לא משאיר כלום. פחות או יותר: לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך ומארז. נדלקתי על המארז: Atrix 9006-B34 Silver של Aerocool. הוא בא עם ספק של 480W, נראה לי שזה מספיק. (http://www.aone.co.uk/ProdInfo.ASP?ProductID=1044) - עולה 400 ש"ח. אני משחק המון במשחקים, דבר שלא התאפשר לי עם המחשב הנוכחי בשנה האחרונה (512MB, Radeon 9200 SE, 2.8GHz) אז אני הייתי הרבה על המחשב של אחי. הוא יהיה בעיקר למשחקים. תודה מראש! *המסך שלי, ואני מתכוון להישאר איתו אלא אם כן לא עומד בדרישות: LG F700B
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אפשר לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - תיכנות ואינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - תדיר - Visual Studio לכל סוגיו, Photoshop, כל דפדפן אינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: - המחשב לא מיועד למשחקים עדיף שיהיה ניתן להריץ עליו קצת דברים (לא מחפש גראפיקה בשמיים) * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - אין צורך במסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - מקסימום ישנים..…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, לאחר התלבטויות רבות החלטתי ללכת על הDELL 1525 http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Inspiron+1525.htm הדרישות שלי הן: 1. אופיס, אינטרנט 2. חיבור HD לטלויזיה 3. ללא תמיכה במשחקים. המפרט: מעבד T7250 Core 2 duo 2.0GHz מסדרת Santa Rosa, מסך רחב 15.4 , דיסק קשיח 250GB , זיכרון 2GB, כרטיס מסך X3100 אם מישהו חושב שכדאי לי ללכת על משהו אחר אני מאוד אשמח לשמוע... תודה
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הי, אחרי 8 שנים המחשב הנוכחי שלי התקלקל והגיע הזמן לקנות אחד חדש. ניסיתי לבנות משהו בעזרת חבר ויצאנו עם הדבר הבא: מעבדים AMD Ryzen 5 5600X AM4 Box 1 ₪ 1519 קירור למעבדים Noctua NH-U12S SE-AM4 CPU Cooler Special Edition for AM4 1 ₪ 256 לוחות אם Asus PRIME B550-PLUS 1 ₪ 648 זכרונות Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3600 CL18 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2D3600C18 1 ₪ 665 מארזים Fractal Design Define 7 White TG Clear Tint …
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני שמח לחזור לפורום האדיר הזה פעם בעצמי הייתי ממליץ על מפרטים אמנם של מחשבים נייחים, ומרבית ההודעות שלי יעידו על כך אבל איך אומרים - הגלגל הסתובב ואני צריך את עזרתכם האדיבה אז ככה - רשמית אני כבר סטודנט, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד בשביל 2 שימושים עיקריים : * סרטים בHD - רק עכשיו התחדשתי בטלווזית לד מסוג Panasonic E30 , ואני מעוניין לראות סרטים בHD באמצעות המחשב נייד. * שימושי אופיס, משרד- השימושים הרגילים לסטודנט הפשוט כמו שציינתי, התקציב הוא עד 3K עם עדיפות לכמה שפחות כמובן . אז הנה פירוט יותר נרחב לפי הדרישות של הפורום : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, אינטרנט ואופיס + צפיה בסרטים HD * גודל המסך? לא כזה קריטי * משקל רצוי? לא ק…
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב שישמש ל (מסודר עפ"י סדר החשיבות): 1. פוטושופ ותוכנות לעריכת RAW 2. פרימייר פרו 3. 3D Studio MAX חשוב לי מאוד שתהיה על הלוח כניסת FireWire אחת לפחות (בשביל דגימת הוידאו), דיסק גדול (200GB לפחות), אין לי תקציב לכרטיס עריכה ולכרטיס קוודרו לצערי. אין לי תוכניות לO.C. הדגש הוא על אמינות. המחשב לא ישמש למשחקים בכלל. מסך LCD בפורמט רחב נראה לי מתאים מאוד לאופי העבודה שלי (האם קיימים דגמים עם pivot??). אני גם צריך צורב DVD שיעמוד בעומס של צריבת 3 דיסקים מלאים בשבוע לאורך זמן. מארז (ללא ספק), מקלדת, עכבר רמקולים כבר יש לי מהמחשב הקודם. המון תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני די חדשה בתחום המחשבים הניידים ואולי תוכלו לעזור לי, אני עומדת לרכוש מחשב נייד ואני רוצה להשתמש בו בין היתר לעריכת סרטים עם תוכנת פרמייר ובפוטושופ. מה חשוב לי שיהיה במחשב? סוג מעבד, זיכרון...??? תודה רבה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-