עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Forest14,

אני יוצא בקרוב לכנס בארה"ב. אני מתכוון לקחת איתי נטבוק (ASUS 1000HE). איפוא ניתן להשיג מתאם לחיבור לחשמל בארה"ב? איך הוא נקרא? תודה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  2. Started by CoolOne,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. האם המפרט הזה שווה 6500 ש"ח? המחשב נועד, כמו שאתם משערים, למשחקים, וגם לתוכנות כבדות כמו מאיה, 3DStudio, וכו'... P4 2.8 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE ASUS P5WD2-E Premium s775, 975X, HDaudio, SATA2, GBL DDR II 667 1GB Elixir GIGABYTE 7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO MAXTOR 200GB (8MB) SATA II NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 בחרתי לוח אם כזה, כי שמעתי שהלוח עתיד לתמוך במעבד קונרו. האם זה נכון? תודה מראש לכל המגיבים!

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by gad57,

יש לי מספר מחשבים בבית שאני מעוניין לתקן, עד היום הזמנתי חלקים מEBAY, אך לא תמיד מצאתי את מה שאני מחפש. מישהו מכיר אתר מומלץ וכמובן ששולח לארץ הקודש שניתן לרכוש משם...?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  4. Thshiba: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8102&perur=2&t=1&c=339 HP: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8074&perur=2&t=1&c=320 מחשב למטרת משחקים וכד', איזה מהם טוב יותר? ואיזה כרטיס מסך חזק יותר? תודה! נ.ב האם המחשב הזה נותן שיפור משמעותי כלשהו? Toshiba A500-1CO http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8102&perur=2&t=1&c=339

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  5. היי, לא סגור אם זה קשור לפורום הזה.. אבל הביאו לי מחשב של GATEWAY - ZX6971-UB20P http://us.gateway.com/gw/en/US/content/model/DO.GDGAA.002 זה הדגם לא הבנתי מהמפרט הנ"ל אם יש כרטיס מסך . ניסיתי להוריד גם AIDA32 או אוורסט אבל הם לא מזהים את רוב החומרה של המחשב.. מישהו אולי יודע? תודה!

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by geebor,

(לא רואה איפה אני יכול למחוק בעצמי, סליחה)

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  7. שלום, ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 5000-5500 שקל(בעדיפות לחסוך). השימוש העיקרי הוא עבודה כוללת במחשב: תוכנות , אינטנרט , סרטי hd וגם כן קצת משחקים. יש לי מסך 32 hd ready כך שהרזולוציה המקסימלית 1336X720 , כך שלטעמי אין צורך ביותר מ5770 ואפילו זה יותר מדי. אני עדיין מתלבט אם לקנות פנום 2 לשימושים האלו (965-955) או שכבר ללכת על האטלון 630 , או בכלל ללכת בכיוון של 1055T. אני רוצה מחשב שיחזיק לי להרבה זמן , ויריץ הכל בצורה טובה , עם אפשרות פתוחה לאוברקלוק ושדרוגים עתידיים. מה אתם אומרים על זה: סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר ₪550 ₪550 1 מעבד AMD Athlon II X4 635 Box ₪298 ₪298 1 לוח אם Asus M4N68T-M ₪825 ₪825 1 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪420 …

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by eh50,

מערכת 1: אינטל Pentium D 930 Intel 1310 ש"ח לוח אם- ASUS P5LD2 775ש"ח זכרון- Crucial 1GB kit PC2-5300 4-4-4-10 DDR2-667 Ballistix Tracer 790ש"ח כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2150 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II פנדה 400 ש"ח צורב- LG GSA-4167B DVDRW Bulk -217 מפנדה ש"ח מארז- Sunbeam Transformer BLACK 350 ש"ח ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC 535 ש"ח מעררכת 2:amd AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box 1270 ש"ח לוח אם- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 790ש"ח זכרון- GeIL 1GB PC3200 DDR400 675ש"ח כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2150 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8MB B…

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by Peri228,

שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב לסבא שלי בתקציב של עד 2500 שקל (אם ניתן, אפילו פחות). המחשב בעיקר ישמש לגלישה באינטרנט, וצריך לכלול גם ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים) ומסך גדול - עדיפות ל 21". תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  10. רציתי לשאול מה ההמלצה, מחפש מחשב שיהיה 13 או 12 אינץ', מה שהכי חשוב לי זה שהוא לא ישקול יותר מדי, שיהיה אפשר להתנייד איתו, מבחינת התקציב אפשר לחרוג עד ל-4 השאלה אם צריך... השימושים יהיו בעיקר אופיס ואינטרנט אך תמיד יהיה נחמד אם הוא יצליח להריץ סרט באיכות HD ... תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by Yaron2012,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייח לשימוש בסיסי. לוח אם: Asus Prime H410M-E מעבד: Intel Core I7-10700 כרטיס גרפי: Intel UHD 620 מסך: Lenovo L24Q-30 23.8'' LED IPS כדאי לי להוסיף 400 ש"ח עבור PNY GeForce® GT 1030 GF1030GTLF2GEPB? אם כן, מה היתרונות? ומה באשר ל- PNY לעומת Asus? תודה.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  12. שלום, שמי יניב עקב מעבר דירה אני מחפש מחשב בסיסי לאינטרנט ואופיס ייתכן בעתיד שדרוג לצורך עבודה בגרפיקה בסיסית. לא כולל מסך. אני צריך מחשב אמין ומהיר מאחר ואני לא מבין בנושא יותר מדי, אשמח אם תפנו אותי לחומר לימוד התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by IG,

שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצה מפרט למשחקים ויכולת OC קלה, ללא ציוד הקפי. אני מעדיף מערכת מבוססת AMD, לוח אמין ויציב, כרטיס מסך נפרד עם 512 מ"ב זיכרון לפחות ויכולת HD, כונן קשיח של 500 גיגה מספיק. אני מעוניין במערכת שיכולה להריץ את וינדוס 7 בצורה מלאה. אין דרישות רעש מיוחדות.אני מעדיף מארז פשוט ולא מצועוצע. אני מעוניין בהצעות מKSP ומזיגזג. במידה ומערכת AMD לא משתלמת במחיר הזה, אני רוצה מערכת מבוססת אינטל עם i3 21XX לפחות.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by luckybucky,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר (שיתמוך כמובן בhd) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.המשחקים הכי כבדים (מבחינה גרפית) שאפשר לחשוב עליהם. בעיקר fps-ים למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by avi-noams,

שלום אני קונה מחשב נייד Asus Eee PC 1005HA N280 NetBook . מתלבט האם להוסיף 200 ש"ח עבור מע' הפעלה WIN 7. המחשב ישמש לעבודה שוטפת הכוללת בעיקר הכנת מצגות והקרנתן, הקרנת סרטים, אינטרנט, קצת אופיס, שימוש בכל מיני תוכנות יעודיות קטנות שמשמשות אותי להוראה. בנוסף - רוצה לחבר אותו לרשת הביתית, בה יש מחשב נייח חדש עליו רצות גם ויסטה וגם XP HOME, ומחשב נייד (טרנטע) עליו מותקן XP PRO. מה דעתכם, מה יכול להוסיף לי שדרוג מע' ההפעלה!?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  16. היי השבוע התחלתי לבדוק אפשרות לשדרג את המערכת. מישהו סיפר לי שנפתח את חדש לחומרה אשר נותן מחירים מעולים בדקתי אותו ואני חייב לומר שבהחלט יש לו מחירים שווים בדיקה אז דבר טוב מחייב אותי לשתף אתכם חברים בבקשה: *צונזר* או *צונזר* תהנו.

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by Sifo Jen,

היי! אני צריך המלצה למחשב נייד עד 5500 כאשר הסכום הזה הוא באמת הגג. העדיפות הראשונה במחשב הנייד היא לזמן בטריה, לא איכפת לי לשים חד ליבה 1.2GHZ אם הוא יכול להחזיק 11 שעות עבודה. השניה היא משקל. השלישית היא חדשנות, אני רוצה שיהיה מהדור האחרון, כלומר CORE 2 DOU (אלא אם אני טועה ויש אחריו). אני מודע לחלוטין שבתקציב הזה הדרישות מופרכות ולכן אני צריך עזרה בלאזן ביניהן ולמקסם את הסכום אל מול הצרכים שלי. כמו כן, אני לא מעודכן בתחום , אבל אם בקרוב יוצא דור חדש של נידים אשמח לדעת ולחכות... נ.ב בקשר למחשב שמפורסם באתר במבצע, נראה שהוא מושלם לצרכים שלי אבל לא הצלחתי למצוא את הזמן בטריה שלו או אם אפשר לקנות אותו בלי האוזניה במחיר זול יותר - למישהוא יש תשובות בקשר לזה? תודה!!

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  18. בוקר טוב, אני מתכנן להקים סטודיו ביתי לעריכה לשונית ועבודה משרדית. אני מחפש מחשב עם מסך גדול וטוב (שלא ידפוק את העיניים, אך אין צורך ביכולות גרפיות גדולות), שיוכל להריץ תוכנות עריכה לשנות ו-InDesign. 1. הסתכלתי במפרטים המומלצים ולא הצלחתי להגיע להחלטה. אבקש עצתכם! 2. מה היתרונות והחסרונות של מחשב שכולו נמצא במסך בלי המארז הרגיל? כל דעה תתקבל בברכה, תודה!

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  19. רכיבים קיימים... Gigabyte Geforce 9600GT modu82+ 550w Enermax הארדיסקים כוננים וכו'.. לשידרוג... זיכרון... לוח אם.. מעבד... ומארז... מארז אני כבר 99 אחוז על NZXT APOLLO אגב אני חושב על לעשות SLI עם עוד כרטיס כזה אבל זה לא כלול בתקציב... זה להמשך אני אומר את זה רק כדי שתביאו לוח אם תואם SLI ואגב אם לא שווה לעשות לו SLI אז לא קריטי אה וכמובן אני לא יודע בכלל עם הספק יכול להחזיק SLI אפילו שרשום עליו תומך קרוס פייר... אני לא יודע עד כמה הוא חזק...

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by Joob69,

הייתי רוצה לדעת האם הספק כוח מספיק חזק למפרט הזה? האם המארז מקורר מספיק והאם יש צורך בקירור נוסף למעבד או למארז? האם יש מספיק זכרון?? בנוסף המחשב מתוכנן לעבוד עם VISTA ULTIMATE 64 ולהיות מחשב משחקים טוב.... תודה למי שיכול לעזור מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1304 לוח אם: GIGABYTE GA-N650SLI-DS4 ¤881 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB DDR3 384BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88X768H-RH - RETAIL ¤3522 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤389 צורב DVD LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤229 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400PHU2-2GBHZ ¤687 כונני דיסקטי…

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by keshet,

אנא עיזרו לי להרכיב מפרט למחשב בשביל משחקים ואינטרנט כולל מסך 17 אינץ שטוח . הדברים שחשובים לי זה המהירות והיציבות של המחשב פחות חשוב הציוד ההיקפי והכטיס מסך וקול. אז בבקשה הציעו לי מפרט זה חשוב ודחוף תודה .

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by le011,

שלום לכם ברשותי מחשב HP DV6870 עם יציאת HDMI.החיבור למסך עם כבל מתאים הצליח אבל משום מה הרזולוציה מוגבלת ל1280*800 בילבד למרות שהמסך תומך בFULL HD האם המגבלה היא בכרטיס המסך?יש לי אפשרות לשנות את הרזולוציה אבל היא לא מתקבלת.כרטיס המסך הוא 8400 של NVIDIA תודה

23. ברכות. אני חושב שאני סגור על כל הרכיבים פרט ללוח האם שזה תמיד רכיב שמבלבל אותי.. יש המון וההבדלים בינהם תמיד נראים לי מינוריים (עד שאתה מגלה שבדיוק את הפיצ'ר שאתה רוצה בלוח שלך אין..). השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -במידה ואפשר חסכון יתקבל בשמחה, ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -אבל אם צריך - חריגה ב- 500 ש"ח תתקבל בהבנה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מחשב הורים. המחשב הנוכחי (e4300) לא סוחב. משחקים פשוטים, גלישה, צפייה בסרטים. המסך בסיסי למדי ולא ישודרג כנראה והרזולוציה היא 1280 אם אני לא טועה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

24. Started by idos100,

אני מחפש מחשב נייד לסבתא שלי בתקציב של עד 1.5 k מקסימוום 2k השימוש במחשב הוא רק אינטרנט אמייל מסנג'ר וכו' (עבודה משרדית).

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  25. שלום, אשמח להמלצה על מפרט לHTPC. ההתלבטות העיקרית היא בין AMD לINTEL. תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC, תכני HD, אולי 3D בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 50 אינצ', FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 5 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.