עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ואולי איזה משחק פשוט כמו WC3... חיבור אלחוטי כמובן לאינטנט.. והבחור ביקש רק לא סלרון. אני לא מבין בניידים ולכן אני פונה לאלו שכן תודה מראש, רומן.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by magafaim,

אני צריך מחשב נייד לאחותי, לא מדובר במחשב לגיימינג אלא לשימוש יום יומי רגיל. התקציב הוא 1500, אם אפשר פחות-מבורך. המשקל לא חשוב, עדיף שיהיה מסך גדול אם אפשר באיזור ה15 אינץ' ושיהיה בצבע אדום, שחור או ורוד (אני יודע שזאת בקשה מטומטת אבל זאת הבקשה היחידה של אחותי). תודה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  3. Started by itail,

שלום! אני מעוניין לשדרג מחשב ישן כדי שיוכל להריץ את הסימס 2. הדרישות של המשחק הן : PIII 600MHZ, 256MB RAM וכרטיס מסך AGP\PCI תואם DIRECT3D עם 32 MB ראם. המערכת שאני רוצה לשדרג היא PIII 800MHZ עם 128 MB SDRAM במהירות 133MHZ, וכרטיס מסך ATI RAGE ULTRA 32 MB. מישהו יכול להציע לי שידרוג בסביבות ה-400 ש"ח שיכלול כרטיס מסך פשוט וזיכרון נוסף. האם הזיכרון שאני אמור להוסיף צריך להיות באותה המהירות/מאותה החברה כמו הזיכרון הישן? הלוח אם תומך רק AGPX2. המשחק לא אמור לרוץ בהגדרות הכי גבוהות, רק שירוץ בצורה סבירה ונראה לי שהשידרוג הזה אמור להספיק. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  4. היי לכולם אני מחפשת מחשב נייד חזק שישרת אותי לצורכי עבודה. השימוש העיקרי הוא על המערכות של גוגל אונליין - עבודה עם 2 מסכים ופתיחה של הרבה מאוד חלונות בכרום. בנוסף, עבודה קלה על תוכנת האופיס. התקציב הוא באזור ה3,000. אשמח לעזרה! נעם

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  5. אחרי 5 שנים הגיע הזמן לקנות מחשב חדש: מה התקציב המקסימאלי? 5500 עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח מה שימושי המחשב? משחקי מחשב, תכני HD אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? Crysis 3, Battlefield 3/4, AC3 מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1920x1080 האם יש צורך בציוד הקפי? לא האם מתוכנן אוברקלוק? לא האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS מה דעתכם לגבי המפרט הבא? כללתי בתוכו מעבד Haswell מהדור החדש. אני אשמח לשמוע חוות דעת ואם יש לכם הצעות נוספות למפרטים מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪957 קירור למעבד: Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 - מחיר: ₪97 לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H for 1150…

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  6. Started by asmon,

ללא ציוד היקפי למשחקים. זה לא בשבילי.

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by Yanir7,

שלום, אני צריך בבקשה עזרה במציאת מחשב נייד בתקציב של עד 7K לערך. חשוב לי שיהיה בעל מסך 17'' ודיסק קשיח של לפחות 160GB. אני צריך מחשב חזק שישמש אותי לטווח ארוך. אני לא כל כך מתמצא בניידים לכן אני מפנה את השאלה אליכם... תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  8. שלום לכולם, אני צריכה לתת הצעת מחיר למחשב נייד לארגון שלי. על המחשב להריץ תוכנות כבדות כמו Photoshop , storyline , Premier . מסך מט. זיכרון, מעל 8 ג'יגה אין צורך בפיצ'רים מיוחדים נוספים... הצעות, מישהו, משהו? יום טוב ושקט, לילך

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד בעד לחסוך אבל אפשר גם לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר לסימולציות בThe Embedded Development Kit (EDK) של XILINX על מנת לפתח על הFPGA שלהם, כמו כן אופיס, משחקים ותוכנות רגילות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי יריות בגרפיקה גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  10. כמו שאתם רואים ברשותי יש מספיק דברים למפרט חדש , לכן זה שדרוג מה שהמפרט החדש צריך להכיל הוא מעבד זכרונות לוח אם כרטיס מסך וספק אם צריך. אני ממש רוצה 5870 , ואולי גם לשלב COREI7 בעניין , אמרו לי שהספק שיש לי (OCZSXS500W) לא מספיק חזק בשביל מערכת כזאת. יש ברשותי מארז , דיסק קשיח וקירור למעבד , המלצות בבקשה?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by idDFdd,

איך המחשב הזה? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q ¤629 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM ¤425 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996557 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤919 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200S Black X20 DVD ¤129 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD7200S0B מארז ללא ספק עם חלון GIGABYTE 3D AURORA 570 Black ¤697 כמות:1 http://skypc.co.…

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by Vincent,

אני מתלבט בין LG ל DELL, והדילמה העיקרית היא בין האחריות שאני יקבל על הנייד. דל נותנים 3 שנים אחריות אבל המחשב עולה בסביבות 500 שקל יותר משל LG, שנותנים שנתיים. יש למישהו ניסיון עם היבואן הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  13. שלום לכל המומחים! המליצו לי לפנות לעזרה לפני שאני קונה מחשב מוכן. אני לא מבין גדול בחומרה אבל יודע מה אני רוצה. מחשב למעצב גרפי, לא תלת מימד אבל שונא להמתין לחישובים. שקט, אבל באמת שקט, גם שמשתמש בהרבה דברים כבדים ביחד. אין צורך בOC. מחפש מכונה אמינה שתחזיק איזה שנה וחצי שנתיים. התקציב שיש לי הוא בערך 4000 עד 4500 ש"ח למחשב. צריך לקנות גם מסך, נראה לי 20" או 22" ואם למישהו יש רעיון או המלצה לגבי איך אני מחבר את המחשב לכבלים, האם זה בכלל שווה או לוותר? מעדיף מסך רחב, גם, האם יש דעות בנושא? תקציב למסך - 1500 ש"ח אין צורך בציוד הקפי חשוב שהמסך לא יעווט צבע, יהיה מאוד חד. (עכשיו יש לי נייד HP pavillion ואני מאוד מרוצא מאיכות הצבע). סה"כ תקציב 6000 ממש תודה ואם חסרה אינפורמציה…

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  14. שלום חברי פורום נכבדים, השקעתי כמה שעות של קריאה בפורומים ומאמרים כיצד למצוא מחשב נייד. הגעתי למסקנה שבגלל שאני אהיה סטודנט עוד שנה ושאני משתמש במחשב בלא יותר מאינטרנט ומוזיקה אני צריך נטבוק. הבנתי שיחסית לנטבוק התקציב שלי הוא דיי גבוה, לכן אני רוצה למצוא נטבוק אמין וטוב. אז ככה: *מטרות המחשב: אופיס, אינטרנט, סרטים ומוזיקה, אולי כמה משחקים קלים.. *גודל מסך:13.3" *משקל רצוי: לא משנה. *זמן סוללה: כ-8 שעות. *יציאות מיוחדות: HDMI, אם אין אז לא נורא. *גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB. *כונן CD/DVD, צורב: עדיף שיהיה. אם אין אפשרות כזאת אז לא. *אין העדפה לחברה מסויימת. אני קצת בור במה שנוגע למחשבים ויש מצב שכתבתי הרבה שטויות, אני אשמח לקבל ביקורות והמלצות. תודה רבה!…

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by rif-raf,

יש לי מעבד 6600q מחפש לוח אם מתאים ואת כל האביזרים הנכונים המחשב הוא לעסק של גרפיקה והוא אמור להיות חזק ואמי עובד בתוכונות קורלדרו פוטושופ ופריאנדן

16. חנויות שמוכרות את המחשב http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15617 מצהירות שלא ניתן להרחיב אחריות מעל שנתיים. מה הסיבה לכך? והאם ניתן להרחיב אחריות שלא דרך החנות?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  17. שלום, אני מעונינת לרכוש מחשב נייד לצורך עבודה גראפית. התוכנות שבהן אני משתמשת הם : רויט (revit) ו אוטוקדאג (autokad). הבנתי שאלה תוכנות מאוד כבדות וצריך אליהן מעבד חזק וזכרון טוב,השאלה היא מה בנוגע לכרטיס מסך, האם צריך לקחת בחשבון גם אותו? התקציב שיש לי הוא בערך 3500 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  18. Started by Yaarit,

שלום, אני מעוניינית לקנות מחשב נייד. הצרכים שלי הם לימודים, הורדות מוזיקה וסרטים וקצת פוטושופ. חקרתי מעט בנושא והלכתי לחנות ksp, שם הציעו לי מחשב נייד מסוג Dell Inspiron N5030. רציתי לדעת אם הדגם הנ"ל אכן מתאים לצרכים שלי והאם הוא מומלץ. בנוסף, רציתי לשאול אם ksp הם חנות אמינה ואם תוכלו להמליץ לי על חנויות או אתרים שניתן לקנות מהם באחריות של 3 שנים. טווח המחיר שלי הוא עד 3000 ש"ח, ואני רוצה שיהיה לי קל להתנייד עם המחשב, כך שאחד התנאים הוא שלא יהיה כבד מדי. תודה רבה, יערית

19. Started by Silver Dragon,

קודם כל, אין לי ממש תקציב! אני מחפש משהו מהיר, נוח, 768DDR, אמממ כרטיס מסך - לא משהו רציני במיוחד, שיהיה כרטיס טוב, יש לי בבית על המחשב הנייח כרטיס מסך ג'פורס 6800, הפעם במחשב הנייד לא הייתי רוצה להשקיע ככהף אבל אני גם לא מבין כל כך בחלקח מחשב במחשבים ניידים, בכל מקרה משהו טוב, שיראו יפה את הצג! זהו בנתיים, כמו שאמרתי אין לי תקציב כי אני לא מבין במחירים כל כך, אבל משהו לא יקר כל כך! אחרי שנראה כמה הצעות אני יוכל ליהיות יותר ממוקד בתקציב (: זהו ותודה! עריכה: סוללה טובה, שתרזיק לטווח זמן ארוך (: עידכון: כרגע מצאתי את המפרט הזה בנכרז ב P1000 המחיר כרגע עומד על 500 ש''ח, המכרז נסגר היום אני יגיש הצעה ברגע האחרון, מקווה שלא ידחו את מועד הסגירה! שווה? מפרט טכני: מע…

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by ISmile4U,

הי, רציתי לשאול את דעתכם על המפרט נה"ל כתחליף למחשב הנייח הקיים שלי (את המפרט ניתן לצפות במפרט המחשב שלי). חשבתי אולי לתת את המחשב נייח הקים שלי לאחותי וגיסי במקום ה פנטיום 3 800 שיש להם, ואז לקנות לי את המחשב הבא: השימושים התמידים הם קבלת אימיילים אבל בנוסף יש שימוש בתוכנות כמו PHOTOSHOP FLASH VISUAL STUDIO וכן צפייה בכבלים ולפעמים גם עריכה ולקידה של וידאו. (אגב מהמחשב הקיים אני כניראה הוציא את כרטיס הקול והדיסק הקשיח של ה 200 ג'יגה) מעבדי אינטל? Price Units Total P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 670 1 670 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, SATA2, PCI-E 690 1 690 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB…

• 11 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by BLACK SHARK1,

שלום רב, מחשבי היקר והאהוב לא עובד הלכתי לעשות מין בדיקה קטנה ואמרו לי או שהלוח אם שלך מקולקל או שהוא מת.. אז אמרו לי שלתקן יעלה בסביבות ה 1000 שקל הכל כלול.. אבל להחליף 2000 שקל... ואני חושב שאם זה עולה אלף שקל זה כבר לא שווה עדיף כבר לקנות מחשב חדש לא? O= אז ברצוני לשואל(עורך דין שכמוני ) האם זה באמת ככה? זה באמת עד כדי כך יקר? O= והאם יש אפשרות לעשות משו בנידון ולתקן אותו ב 500 שקל ככה? ??? נ.ב ישלי מחשב נייד מחברת TOSHIBA .. והשימושים שלי הם רגילים אימייל,סרטים,עבודות,(בלי משחקים).. רב תודות, אקצילופוס(שם בדוי)

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by gman_il,

שלום. אז מה כדאי? לקנות DESKTOP מורכב או להרכיב. אומנם DESKTOP הוא יקר בהרבה אבל נראה לי שיותר אמין , אין סיכוי שיהיו התנגשיות חומרה וכאלה. תודה.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  23. ערב טוב חברים, זמן מה מאז שכתבתי כאן לאחרונה, וכעת אזדקק לעזרתכם / יעוץ - המחשב הנוכחי מבוסס I3-530, עם HD5770, וכו' (אם תצטרכו מפרט מלא - אוסיף). נראה כי הזמן עשה את שלו, הוא הפך מעט עצל (גם לאחר פרמוט - למרות שהוא רחוק מלהיות עמוס) ונדמה שזה הזמן להמשיך הלאה. התקציב נע בין עד כ-2.5K, עם גמישות קלה. זקוק למעבד, לוח אם (עדיפות ל-Gigabyte), כרטיס מסך (עדיפות ל-AMD) וזכרונות. כרגע יש Freezer 7 PRO REV2 כקירור למעבד, אם נראה לך שיש הצורך בחדש, אשמח להמלצה. כל השאר ישאר כפי שהיה (ספק כוח Seasonic 530W, מארז CM690 עם שלל מאווררים של CM / AC, הארדדיסק 1GB של WD וכו'). כפי שציינתי, השימושים - משחקים, אינטרנט ועריכת תמונות (צלם חובב בזמני הפנוי).

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  24. שלום לכולם. חבר שלי קונה מחשב חדש, התקציב שלו הוא 2000 ש"ח למחשב שאינו כולל ציוד היקפי (רמקולים, מסך, מקלדת, עכבר) ולא כולל צורב דיוידי. הוא קיבל הצעה מ-KSP, על החלקים הנ"ל ב-2000 ש"ח (כולל הרכבה): מעבדי אינטל‏ Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB 1 640 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5GZ-MX s775 Conroe, Intel 945GZ, DDRII 533, VGA, PCI-E 1 375 זכרונות‏ DDR II 667 1GB Kingston 1 225 כרטיסי מסך‏ Point Of View 7300GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1 385 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 290 מארזים‏ MidiTower ATX 321 500W Black 1 140 סה"כ 2055 רציתי חוות דעת שלכם על ההצעה, האם הייתם מחליפים איזשהו חלק? אם יש לכם הצעות חלופיות במחיר זול…

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  25. 1. תקציב - עד 4000, אפשר לחרוג אם זה מקפיץ את הביצועים בצורה משמעותית. 2. שימושים - משחקים, סרטים ושימוש כללי... 3. יש לי מסך 22' רזולוציה מקסימלית 1680X1050 4. בלי ציוד הקפי, אם צורב דיוידי נכנס בתקציב לא על חשבון משהו אחר אז אפשר. 5. השקט חשוב לי מאוד ! 6. לא מתכנן אוברקלוק כל עוד המחשב חדש ומריץ הכל. 7. יש לי כבר מערכת הפעלה 7. 8. אזור מגורים - מודיעין/ירושלים - חשוב לי שהחנות תהיה באזור מגורי אבל אני מוכן להתגמש לאזור המרכז. חוץ מזה אני רוצה מארז יפה שמושך את העין, משהו סטייל ה TT-sopranoRS האם יש טעם לחכות לטכנולוגיה/נפילת מחירים מסויימת שאמורה לקרות בקרוב ?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים